Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szedjek egy (257 db)

Hogy szedjem a mehpempöt? Ma vettem meg a 25 g ost hogy szedjem? Tanácstalan vagyok :- ( Nem esek teherbe ezert vettem meg Van bent egy kis kanalka mennyit kanalazak belöle?

Legjobb válasz: Érdemes a menszesz elsõ napjàn elkezdeni addig míg meg nem jön újra. Utàna 1ciklus szünet, majd megint szedni 1 cikluson àt. Egy olyan kanàllal nyugodtan ehetsz, nem kell púposra. Mióta próbàlkoztok? Rendszeres a ciklusod? Korotok? Sok sikert :)

Érdemes a menszesz elsõ napjàn elkezdeni addig míg meg nem jön újra. Utàna 1ciklus szünet, majd megint szedni 1 cikluson àt. Egy olyan kanàllal nyugodtan ehetsz, nem kell púposra. Mióta próbàlkoztok? Rendszeres a ciklusod? Korotok? Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Szia a ciklus nem rendszeres 5 hónapra ki marad.meg nem jött meg szedhettem reggeltõl? Egy nap hanyszor? 20 vagyok 3 éve sikertelen a probálkozás
Ejha! Az iskolát se végezted el és már 17 évesen azon gondolkoztál h gyereked legyen? Ez szép és jó de nem túl korai lett volna? Pl mibõl tartottad volna el? Munka nélkül pénzed se lesz. Szedtem én is méhpempõt de a 25gramm az semmi. Egyébként 20 évesen semmirõl sem vagy lemaradva.
A kérdező hozzászólása: Neked semmi közöd hozzá.a saját poénztárcád fölöt uralkodj ne másé fölöt

6 hetes vagyok és szokott görcsölni a hasam. Sokan írták hogy szedjek magnéziumot. Németországban lakom egy nagyon kicsi városba és ott a boltba tudok egyedül ilyesmit venni. Ezt találtam. Vajon ez jó lesz?

http://relaunchhu.doppelherz.com/term-kek/32.html

Legjobb válasz: Ha fél tablettában van 200mg magnézium, akkor mindenképp napi 2-3 alkalommal, attól függ mennyire fáj a hasad,2-3x 1 szemet szedj! és ha görcsölgetsz, akkor szigorúan kell pihizni :) nem egész nap,de el kell dõlni mindenképp :)

Ha fél tablettában van 200mg magnézium, akkor mindenképp napi 2-3 alkalommal, attól függ mennyire fáj a hasad, 2-3x 1 szemet szedj! és ha görcsölgetsz, akkor szigorúan kell pihizni :) nem egész nap, de el kell dõlni mindenképp :)
A kérdező hozzászólása: Még nem voltam dokinál. Hétfõn megyek elõször. Nem volt egyszerû az idõpontkérés mert én nem beszélek németül a párom igen de õ meg elég késõn ér haza. Ráadásul Sögel a legközelebbi város ahol van nõgyógyász (15km), a kocsi meg a páromnál :D úgyhogy nem egyszerû.
szia! En is nemetorszagban elek es a masodik babamat varom, az elso is itt szuletett. Szal szerintem markatol fuggetlenul szedhetsz magnesiumot, tenyleg a mennyisegre kell figyelni, ahogy elottem irtak napi 400 mg kezdetnek sztem eleg. Eloszthatod, hogy reggel es este veszed be. En is ennyit szedtem, igaz en nem rendszeresen, mert nagyon ritkan, szinte nem is voltak kemenyedesim. A doppelherzes cuccok meg amugy is jok, minden drogeriaban beszerezhetoek. A femibionban sztem nincs magnesium, ugyhogy az magaban a fajdalom ellen nem sokat hasznal, amugy en is ezt szedem, ha erdekel este utananezek az osszetetelenek. Amugy van magnesium pezsgotabletta is szinte semmi ize pl aldiban is lattam. Meglep hogy a dokid nem adott semmifele olvasmanyt az ilyen kerdeseket illetoen. Amgy merre eltek? Mi Bayernben, en 7 hetes vagyok.
Utolsó vagyok, inkább próbálj meg sima magnéziumot beszerezni és terhes vitamint szedj mellé, kint is van Femibion.
Kedves Utolsó! Külföldön kicsit más a terhesgondozás, mint itthon. Az én dokim alapból szedeti a MagneB6-ot, panasz nélkül. 2-3*1-et. Nekem ez nem használt görcsölgettem továbbra is. Olyan magnéziumot írt fel (MagneB6-ban kb 50mg van) amiben 500 mg magnézium citrát van, ebbõl szedtem idáig 4-5 szemet naponta. A görcsök vitaminhiánytól nem alakulnak ki, a magnézium sima izmokat lazítja, nekem még No-spát is kellett szednem, ha a pihenés és a magnézium nem használt. Most kezdtük csökkenteni, hogy a 36. hét után el tudjam hagyni, csak naponta 2 szemet szedek. Ha van olyan ismerõsöd, aki ki tudja neked küldeni, akkor a Magnesii citrici-t recept nélkül is kiadják, 350 forint egy 10 db-os doboz, küldess magadnak néhány levéllel. 34 hetes kismama
En csak most tudtam meg, hogy babas vagyok s nekem is gorcsol a hasa (mintha kessel szurkodnak) a doki azt mondta h "azert van mert elmaradt a verzes de a testem meg nem dolgozta fel vagy a closty tabletatol". En ez uobbira tippelek m mikor regebb szedtem akkor is ugyanezek voltak a tunetek. De szerintem a doki megkerdezese nelkul ne szedj semmit...lehet, hogy pont mas vitamin hianya miatt gorcsolsz...vagy kulso hatasok miatt: stressz, szorit a nadrag... de irj ha segitett a magnezium :) 5 hetes km
de egyébként nagyon szívesen segítenek neked a gyógyszertárban is...:) ráadásul a németek sok mindenben fejlettebbek is mint nálunk.. úgyhogy ne félj megkérdezni!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és hogy ilyen gyorsak voltatok. :D Nincs körülöttem olyan ember aki segíteni tudna ezekben a kérdésekben ezért nagyon jó hogy itt ennyi segítõkész ember van. köszönöm még 1x. :)
Én is 400mg-at szedek, igaz nem ezt. :) Nekem azt tanácsolták, hogy este vegyem be, mert akkor jobban fel tud szívódni a szervezetedben.
Második vagyok. Én is szoktam görcsölgetni, és nekem a 250 mg-os tablettából napi 1 elég szokott lenni. Csak ezért írtam, hogy én hogyan csinálnám. De lehet, hogy neked nagyobb adag kell, és akkor az elsõ válasz is jó. Szerintem elõször kisebb adaggal is próbálkozhatsz, aztán majd meglátod.
Tökéletes lesz. Kezd fél szemmel, és ha továbbra is görcsölgetsz, akkor vegyél be naponta 1 szemet (én ezt úgy csinálnám, hogy reggel is fél szem + este is fél).
A kérdező hozzászólása: Börgerben lakunk, ez Dortmundtól kb 200km, a holland határ mellett. Sögelben dolgozunk. Otthon se tudom de itt kinnt hogy megy ez? Milyen vizsgálatokra számítsak?

Hogyan szedjem rá a szüleimet, egy saját lóra?

Most vagyok 8.-kos.Eddig mindig kitűnő voltam és most is az leszek(remélem).A közép iskolám a közelbe lenne.A lovarda ahol tartanám az is közel van és nem is drága(havi:15.000 ridegben,a boxos 75.000).Vagy van még egy varriáció az a falumban lenneés az ingyen, de ez nem annyira jó, mint a lovarda.Lassan 5 éve járok lovagolni.Haladó vagyok.Voltam terepen, ültem fiatal, idős lovon.A munkától sem félek.Sokszor segítek be a lovardánál box takarításnál,etetésben stb... Az lenne a kérdés hogyan tudnám rá venni a szüleimet egy lóra?

Legjobb válasz: A lónak a legjobb a ridegtartás lenne, de azt bele kéne venni, hogy ezen túl szükség lenne vele heti 1-2 edzésre, a tartáson túl 6-8 hetente körmölni kell, idõnként állatorvosi költségek is vannak (oltás, esetleg fogreszelés, idõnként vérvétel fertõzõ kevésvérûségre, váratlanul felmerülõ gondok, stb), venni kell neki idõnként nyalósót, ha kell, valamilyen tápot, egyéb kiegészítõt, aztán ott a feszerelése, ápoló cuccok, és így tovább. Aztán az a jó a lónak, ha gyakran van mozgatva - tehát idõ is kell, meg pénz is, és a mozgatás minõsége sem mnidegy, a lovat nem kifárasztani kell, meg gyûjteni vele a kilométereket, és majd lesz valami: tehát ha az anyagi vonzata megvan, lesz-e kellõ szaktudású segítséged? Ha minden stimmel, akkor ülj le velük, és beszélgess a dolgokról, komoly, érett felnõtt módjára, ne úgy, mint egy gyerek, hogy anyu, ezt meg azt szeretném, lécci-lécci, hanem mutasd meg nekik, mennyire felelõsségteljes és érett vagy, hogy látod a dolog elõnyeit (koncentráció, fegyelem, stb - sorold fel, mi mindent lehet tanulni egy lótól, és, hogy ez közösségépítõ dolog is egyúttal), mik lehetnek az árnyoldalai, milyen problémák adódhatnak, hogyan készülnél fel ezekre, hogy oldanád meg õket, mit tennél a megelõzéséhez, és, hogy márpedig nem lesz olyan, hogy most fáradt vagy, de a ló már két hete csak áll és néz ki a fejébõl, és így tovább. Illetve azt kell látni, hogy a középsulis váltás is fontos, sokan ekkor változnak meg, elkezdenek érdeklõdni az ellenkezõ nem iránt, bulizni járni, stb., és az idõbeosztásuk ettõl felborul: fontos, hogy a gyerekkorod se kelljen majd feladnod, és, hogy ezt õk is lássák: úgy lehetsz majd felelõsségteljes fiatal felnõtt, hogy közben megmaradj gyereknek, és Te erre készen állsz, felkészült vagy, utánajártál, tudod a lovak leggyakoribb betegségeit, azok tüneteit, a ló alapvetõ szükségleteit, és így tovább, illetve vannak jó okaid, miért is lenne jobb egy saját ló egy adott esetben életunt iskolalónál.

A lónak a legjobb a ridegtartás lenne, de azt bele kéne venni, hogy ezen túl szükség lenne vele heti 1-2 edzésre, a tartáson túl 6-8 hetente körmölni kell, idõnként állatorvosi költségek is vannak (oltás, esetleg fogreszelés, idõnként vérvétel fertõzõ kevésvérûségre, váratlanul felmerülõ gondok, stb), venni kell neki idõnként nyalósót, ha kell, valamilyen tápot, egyéb kiegészítõt, aztán ott a feszerelése, ápoló cuccok, és így tovább. Aztán az a jó a lónak, ha gyakran van mozgatva - tehát idõ is kell, meg pénz is, és a mozgatás minõsége sem mnidegy, a lovat nem kifárasztani kell, meg gyûjteni vele a kilométereket, és majd lesz valami: tehát ha az anyagi vonzata megvan, lesz-e kellõ szaktudású segítséged? Ha minden stimmel, akkor ülj le velük, és beszélgess a dolgokról, komoly, érett felnõtt módjára, ne úgy, mint egy gyerek, hogy anyu, ezt meg azt szeretném, lécci-lécci, hanem mutasd meg nekik, mennyire felelõsségteljes és érett vagy, hogy látod a dolog elõnyeit (koncentráció, fegyelem, stb - sorold fel, mi mindent lehet tanulni egy lótól, és, hogy ez közösségépítõ dolog is egyúttal), mik lehetnek az árnyoldalai, milyen problémák adódhatnak, hogyan készülnél fel ezekre, hogy oldanád meg õket, mit tennél a megelõzéséhez, és, hogy márpedig nem lesz olyan, hogy most fáradt vagy, de a ló már két hete csak áll és néz ki a fejébõl, és így tovább. Illetve azt kell látni, hogy a középsulis váltás is fontos, sokan ekkor változnak meg, elkezdenek érdeklõdni az ellenkezõ nem iránt, bulizni járni, stb., és az idõbeosztásuk ettõl felborul: fontos, hogy a gyerekkorod se kelljen majd feladnod, és, hogy ezt õk is lássák: úgy lehetsz majd felelõsségteljes fiatal felnõtt, hogy közben megmaradj gyereknek, és Te erre készen állsz, felkészült vagy, utánajártál, tudod a lovak leggyakoribb betegségeit, azok tüneteit, a ló alapvetõ szükségleteit, és így tovább, illetve vannak jó okaid, miért is lenne jobb egy saját ló egy adott esetben életunt iskolalónál.
Nem a te pénzed, nem te dolgozol érte. Persze hogy nem gond :)
Kérdés hogy te látod úgy hogy nektek az olcsó lenne vagy a szüleid is? Mert nem biztos hogy arra van most csak pénzük, hogy neked több százezerért lovat vegyenek és havonta több tízezer csak arra menjen el, hogy neked van egy lovad.
Attól függ milyen anyagi helyzetben vagytok. Mert most baromi könnyen dobálóztál a számokkal, de azért ezt nem kis munka megkeresni. És akkor ez csak a tartása, amiben a ló ára, az állatorvos, az etetése, tisztántartása, felszerelés stb nincsen benne. Ez egy kisebb vagyon.
A kérdező hozzászólása: A pénz az nem lenne gond! Ja és azt ki hagytam felelõsség teljes is vagyok, mert több állatom is van és gondjukat viselem.
rászedni = becsapni, félrevezetni Sehogy se szedd rá a szüleidet. Ellenben tanulj meg magyarul. Rávenni - nos, szerintem beszéljétek át ezt az egészet, ha a szüleid megengedhetik maguknak és úgy látják, hogy te is megérdemled, akkor biztosan belemennek a dologba.
szokásos kérdés. Hozzájön mindig a "felelõsségtudat", az "elszántság" stb.... Kenheted ezeket a hajadra, ha nincs pénz. oszt akkor gyõzködheted õket, úgysem fogod rávenni, ha meg van pénzük de nem vesznek neked lovat, (a megfelelõ körülmények ellenére) akkor meg szarnak a boldogságodra .
Addig hisztizzél, amíg meg nem úgy nem találják, hogy legjobb, ha délután elhúzol a francba lovacskázni, és nem kell téged hallgatniuk.

A nogyogyaszom folsavat irt nekem, hogy naponta egy szemet szedjek! Ez segit a teherbeesesre?

Azt is mondta,hogy van egy pici cisztam,de az barmikor eltunhet es elojohet,ezert nehezebben eshetek teherbe. Eleg furcsa,hogy nem irt semmi gyogyszert,hogy elmuljon! Szerintetek miert?

Legjobb válasz: Szerintem cisztára nem irnak fel semmit. Az vagy elmúlik, vagy kimûtik... Egy ilyan "laza" hozzáállás után simán dobnám a dokit és keresnék egy megbízhatóbbat... Folsavat azért irt, mert ha babát akarsz, akkor jobb elõtte elkezdeni, hogy mire megfogan, legyen elegendõ a szervezetedben, mert a babának nagyon fontos a fogantatás, de fõleg a beágyazódás pillanatától. Mire bármilyen teszt kimutatja,hogy õ ott van, addigra a legfontosabb szervei már kialakulóban vannak, és a folsav kell ahhoz, hogy kisebb legyen az esély pl. a nyitott gerinccel történõ fejlõdésre, és más elváltozásokra.

Szerintem cisztára nem irnak fel semmit. Az vagy elmúlik, vagy kimûtik... Egy ilyan "laza" hozzáállás után simán dobnám a dokit és keresnék egy megbízhatóbbat... Folsavat azért irt, mert ha babát akarsz, akkor jobb elõtte elkezdeni, hogy mire megfogan, legyen elegendõ a szervezetedben, mert a babának nagyon fontos a fogantatás, de fõleg a beágyazódás pillanatától. Mire bármilyen teszt kimutatja, hogy õ ott van, addigra a legfontosabb szervei már kialakulóban vannak, és a folsav kell ahhoz, hogy kisebb legyen az esély pl. a nyitott gerinccel történõ fejlõdésre, és más elváltozásokra.

Tegnap kellett volna a levelemből az utolsó szemet bevenni, de ma is bevettem egyet 3kor. :S:S tök kiment a fejemből, hogy tegnap kellett volna az utolsót. Most mit tegyek? Hogy szedjem ezentúl akkor? Mikor vegyem be a következő szemet?

El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: miért, neked egy levélben nem egy hónapnyi adag van? hogy tudtál többet bevenni?? amúgy a betegtájékoztatóban van olyan rész hogy "ha a kelleténél több tablettát vett be". esetleg olvasd el azt!

miért, neked egy levélben nem egy hónapnyi adag van? hogy tudtál többet bevenni?? amúgy a betegtájékoztatóban van olyan rész hogy "ha a kelleténél több tablettát vett be". esetleg olvasd el azt!
Nem tûnt fel bakker, hogy üres a levél? Vagy 6 vagy 7 nap szünetet tarts, ahogy neked jobb a vérzés szempontjából, és akkor továbbra is véd a tabletta. Ha 7 napnál többet tartasz, akkor nem véd.
A kérdező hozzászólása: nem tûnt fel, mivel az utolsó 2 napot már egy új levélbõl szedem, mivel régebben hányás miatt volt, hogy egy nap 2 szemet vettem be, és a doki ezt javasolta..szóval ennyi..

Szeretnék kézizni, de nincs a sulimban lánycsapat, hogyan szedjek össze 60 lányból egy komlett csapatot?

Sajnos olyan középsuliba járok, ahol 700 fiú van és 60 lány. Na jó, ez még talán nem sajnos :D viszont az már igen, hogy semmilyen sportágból nincsen itt csapat lányoknak. Én viszont nagyon szeretem a sportot, a régi iskolámban rendszeresen sportoltam. Viszont most iszonyatosan hiányzik, és legszívesebben a kézit folytatnám. A kosárt és a focit sem vetem meg, de a legjobban kézizni szeretnék!

Legjobb válasz: Azt javaslom, hogy elõször keress egy edzõt. Egy olyasvalakit, aki szakértelemmel tud segíteni a leendõ csapattagoknak. Másodrészt szerintem egy egyszerûen bérelj termet (vagy ha van egy használaton kívüli betonpálya akkor az is megfelel), majd hirdesd meg (plakát, internet) Ne te válogasd meg a csapatodat, hanem olyanokat várj akik szeretik a játékot. Majd kezdjétek el az alapoktól, így láthatod, hogy ki miben erõs és melyik terület az, amit még fejleszteni kell.

Azt javaslom, hogy elõször keress egy edzõt. Egy olyasvalakit, aki szakértelemmel tud segíteni a leendõ csapattagoknak. Másodrészt szerintem egy egyszerûen bérelj termet (vagy ha van egy használaton kívüli betonpálya akkor az is megfelel), majd hirdesd meg (plakát, internet) Ne te válogasd meg a csapatodat, hanem olyanokat várj akik szeretik a játékot. Majd kezdjétek el az alapoktól, így láthatod, hogy ki miben erõs és melyik terület az, amit még fejleszteni kell.

Hogyan szedjek föl egy srácot?

Én mindig régimódi voltam, de most tetszik egy srác..és szeretném "fölszedni" mondanátok pasizós dumákat meg trükköket?

Legjobb válasz: nonverbális jelek alatt arra célzok hogy a test beszéd. az belülrõl jön, ösztönös úgy, hogy oda se figyelsz rá. és ha ezek a jelek nem jönnek maguktól akkor te nem is igazán szeretnéd felszedni az illetõ pasit.. mert ez olyan dolog amit nem irányíthatsz.. nem olyan hogy jajj csúnya vagyok felszedek egy csúnya pasit.. ha neked nem jön be a srác akkor nem fogsz tudni neki ilyen jeleket küldeni tudat alatt.. mert a tudat alattid nem hazudik. csak te. az ismerkedés kezd egy legalább 4secig tartó szem kontaktussal, majd kezd el basztatni a kezed, ezzel jelezve a srácnak hogy várod hogy hozzád szóljon. esetleg egy haj turkálás..?:) de ezek ösztönösek.. mennie kell magától.szavakra majd csak akkor lesz szükség ha már odajött a csávó, és azt mondja: szia! ez volt a TV-be..:D

nonverbális jelek alatt arra célzok hogy a test beszéd. az belülrõl jön, ösztönös úgy, hogy oda se figyelsz rá. és ha ezek a jelek nem jönnek maguktól akkor te nem is igazán szeretnéd felszedni az illetõ pasit.. mert ez olyan dolog amit nem irányíthatsz.. nem olyan hogy jajj csúnya vagyok felszedek egy csúnya pasit.. ha neked nem jön be a srác akkor nem fogsz tudni neki ilyen jeleket küldeni tudat alatt.. mert a tudat alattid nem hazudik. csak te. az ismerkedés kezd egy legalább 4secig tartó szem kontaktussal, majd kezd el basztatni a kezed, ezzel jelezve a srácnak hogy várod hogy hozzád szóljon. esetleg egy haj turkálás..?:) de ezek ösztönösek.. mennie kell magától.szavakra majd csak akkor lesz szükség ha már odajött a csávó, és azt mondja: szia! ez volt a TV-be..:D
nonverbális jelek mindig beválnak.
A kérdező hozzászólása: ?
Inkább írj privátot, én szívesen ismerkedek :D
nézz rá kicsit lehajtott fejjel, nézz a szemébe majd süsd le a tekinteted + közbe harapdáld az ajkad, esetleg játssz a hajaddal. 100% SIKER. Ha nem megy oda akkor meg puhap*cs.
Ahogy írták, küldj felé érdeklõdési jeleket: szemezz vele, ha létrejön a szemkontaktus, tartsd minél tovább, közben mosolyogj! Ha õ mosolyodik el elõbb, akkor mindenképp viszonozd! Közben dobálhatod a hajad, az ajakba harapás is jó! Nem baj, ha közben zavarban vagy! Mindezt ha lehet úgy csináld, hogy ne legyenek körülötted a barátnõid, mert az elég komoly visszatartó erõ a srácnak. Ha odamegy hozzád és megszólít, akkor nézz végig a szemébe és mosolyogj! Ha vicces próbál lenni, nevess a viccein, még akkor is, ha szarok! Ha látod rajta, hogy zavarban van segíts neki azzal, hogy részt veszel a kommunikációban (ez akkor is ajánlott, ha a srác nincs igazán zavarban): te is beszélgess vele, kérdezz róla olyan dolgokat, amik valóban érdekelnek, ne csak felszínes dolgokat.
[..]Ha vicces próbál lenni, nevess a viccein, még akkor is, ha szarok[..] xDDDD baz:D

Hogy szedjek fel egy jó csajt? (14/F)

Legjobb válasz: attól függ hogy mi számit neked "jó" csajnak egy átlagos kinézetû, aranyos jó belsõvel rendelkezõ vagy egy átlag feletti kinézetû aki az esetek nagy részében egy beképzelt majom aki közel annyit nem ér mint egy átlagos csaj :)

attól függ hogy mi számit neked "jó" csajnak egy átlagos kinézetû, aranyos jó belsõvel rendelkezõ vagy egy átlag feletti kinézetû aki az esetek nagy részében egy beképzelt majom aki közel annyit nem ér mint egy átlagos csaj :)
Kisp*cs vagy még...
Sehogy...takarodj aludni :D 15/F
Utolsó, nem mintha te már "nagyp*cs" lennél a kemény 15 éveddel az õ 14 évével szemben:D
gonolom te voltál az aki már egyszer kiírta ezt a kérdést....pff..
A kérdező hozzászólása: nem! Honnan veszed?
xxD
szerintem a lényeg az h mindeféleképp magadat add ne játszd meg magad legyél természetes és õszinte és hidd el h könnyebb dolgod lesz :)
nézz körül a bölcsödében öcsisajt

Megfázásra ma a háziorvos a paxirasol tablettát javasolta, hogy szedjem. Miután bevettem egy szemet, akkor olvastam a tájékoztatóban (két helyen is megerősítve), hogy terhesen nem szedhető. Ártottam ezzel az egy szemmel a babámnak?

Azért vettem be elolvasás nélkül azt az egyet, mert gondoltam a háziorvos nem olyan dinka, hogy terhesnek olyat adjon, amit nem szabad. 19 hetes kismama

Legjobb válasz: Biztos hogy olyasmit adott,ami nem árt,amúgy sok tájékoztatóban van hogy nem lehet, de az orvosok tudnak mérlegelni,és azt írják amivel nem ártanak.Ha nem bízol a dokidban ,kérdezz meg egy másikat,én a háziorvosomat leellenõrízve a nõdokimat szoktam kérdezgetni.De sztem nincs baj.Boldog babavárást!

Biztos hogy olyasmit adott, ami nem árt, amúgy sok tájékoztatóban van hogy nem lehet, de az orvosok tudnak mérlegelni, és azt írják amivel nem ártanak.Ha nem bízol a dokidban , kérdezz meg egy másikat, én a háziorvosomat leellenõrízve a nõdokimat szoktam kérdezgetni.De sztem nincs baj.Boldog babavárást!
A gyógyszercégek mindenre ráírják, hogy terhesen nem szedhetõ, mert így védik magukat jogilag.Nyugodtan szedheted, ha az orvos írta!

Most rendeltem egy Simple whey hogy szedjem és hány adagba? 97 kiló vagyok eddigi fehérjéket úgy szedtem hogy 50g reggrl 50g edzés után de ebbe úgyebár cukor is van és széndhidrtá rendesen eddig 100 whey prot szedtem

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Most is mehet ebbõl reggel és edzés után 50-50g, mivel ez egy 60%-os protein. A lényeg, hogy a napi fehérjemennyiséged (kb 200g) meglegyen. Ennek max a felét vidd be tápkiegbõl. De ez nem azt jelenti, hogy ez 100g simple whey, mert a 100g tápkiegedben csak 60g a fehérje.

Most is mehet ebbõl reggel és edzés után 50-50g, mivel ez egy 60%-os protein. A lényeg, hogy a napi fehérjemennyiséged (kb 200g) meglegyen. Ennek max a felét vidd be tápkiegbõl. De ez nem azt jelenti, hogy ez 100g simple whey, mert a 100g tápkiegedben csak 60g a fehérje.
Ha pedig diétázol akkor sem vészes a dolog, mert a 100g tápkiegedben van kb 20g ch.
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy fogom szedninde tömegelni akarok akkor se emeljem a adagot inkább kajak?
Tömegeléskor kell napi 2g x ttkg fehérje és alkattól függõen 4-6g x ttkg ch. Tehát neked kell tömegeléshez vagy 500g ch naponta. Edzés után mehetne akár 70g simple whey is, mivel ezzel is csak 42g fehérjét vinnél be. És edzés után mehet a 0, 5g x ttkg is. Ezért nem éri meg ilyen alacsony fehérjetartalmú proteint venni, mert ebbõl hatalmas adag kell, hogy elegendõ fehérjét vigyél be. Edzés után kellene a protein mellé tömegeléskor 40-50g gyors ch is, pl maltodextrin, dextróz, carb-f stb.
a simple duplázni kell
Ultrafiltered whey protein concentrate, dextrose, cocoa powder, chocolate flavor, aspartame*, xanthan gum. Ez igen, ez brutál 60% fehérje, második legtöbb benne a 100ft-os dextroz. Hajrá!!
A kérdező hozzászólása: Akkor most hogy szedjem? Most szedek protrin80-at ugy hogy 50g reggel és 50g edzés után ugy jo?
A kérdező hozzászólása: Na ??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!