Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szedik a bent maradt varratot (1 db)

Hogyan szedik ki a bent maradt varratot?

Szülés után 4 nappal kiszedték a varratokat.De nemrég észrevettem,hogy a gátrészél lóg egy cérnadarab(vagy nem tudom,mivel varrtak össze).Nem tudom,hogy szedi ki az orvos,és hogy mennyire fog fájni.

Legjobb válasz: Szerintem ugyan annyira fog fájni mint a többi varrat kiszedése.Menj el dokihoz és elintézi,nem szabadott volna így elengedniük hogy lóg belölled a "cérna".Nem lehet hogy felszívódó mert az kipotyog?!

Szerintem ugyan annyira fog fájni mint a többi varrat kiszedése.Menj el dokihoz és elintézi, nem szabadott volna így elengedniük hogy lóg belölled a "cérna".Nem lehet hogy felszívódó mert az kipotyog?!
A kérdező hozzászólása: Elvileg nem felszívódó a varratom.De amikor kiszedte a doki, az nagyon fájt, most még ráadásul "rágyógyult" a bõr is, gondolom jobban fog fájni.Azért félek ennyire a fájdalomtól, mert a szülés nagyon megviselt és már csak jót szeretnék érezni ott lennt:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Anyukák, kapott valaki közületek gyógyszeres fájdalomcsillapítást vajúdás alatt? Tapasztalatokra lenne szükségem.

6

A Péterfy kórházban is csinálnak fotót az újszülöttekről és felrakják a honlapra, mint pl az Uzsokiban?

2

Szent Imre kórházban Budapesten melyik szülésznőt ajánljátok? (esetleg szülész/nőgyógyász orvost)

Vidékről költözöm a fővárosba, most 32 hetes vagyok. A Szent Imrében fogok szülni 11.kerületben december elején, ez tuti. Viszont ott egy orvost sem ismerek, kénytelen vagyok újat választani, ha szükséges, illetve úgy olvastam több helyen, hogy érdemesebb inkább szülésznőt fogadni, semmint orvost. Első babám, szóval semmilyen tapasztalatom nincs még. Bár a kórházról magáról sok jót olvastam szerencsére.

8

Van esély, hogy a 2. baba természetesen szülessen, ha nincs fogadott orvosom?

13 hónapja volt császárom téraránytalanság miatt (3,30 kg és 55 cm volt a baba, tehát annyira nem volt nagy, de ígysem tudtam megszülni). Most megint babát várok. Szerintetek?

4

Volt aki kért a szülés alatt edat-t? Tényleg segít?

Mármint annyira nem lehet érezni fájdalmat,hogy a varrást, vagy vágást sem érzi az ember?

8

Szülés előtt fájtak e beleitek vagy csak nekem? Főleg a végbél. Ha igen szedtetek e rá valamit vagy nem kell félni tőle?

1

Valóban igaz, hogy bevezetik a szülés utáni 24-48 órás hazatávozást?

Ma az egyik rokonom mondta, hogy volt erről egy műsor a tv-ben, hogy ezt tervezik bevezetni vagy befogják vezetni.

Valaki tud pontosabb infót?
Ha bevezetik, akkor csak az anyuka mehet haza 24-48 óra múlva a szüléstől vagy a gyermeket is haza lehet vinni?

13

Mi féle fájdalom ez szülés után?

Császárral szültem és már majdnem 2 hete és olyan szúró fájdalmat érzek a fenekemben, mintha egy légbuborék akarna kijönni de nem tud és visszafele fordulna bennem, olyankor úgy érzem a plafonra tudnék mászni közben.
Fél óránként 1 ilyen érzés van kb.
Mi ez?

2

Nyiregyházi szülészeten érdemes ügyeletes orvosnál szülni? Mennyire törödnek a kismamával?

1

Van akinek nagyobb az egyik szemérem ajka mint a másik és így szült? Szülés közben az orvos mit csinál vele? Vagy arrébb teszi hogy lássa mikor jön a baba vagy hogy működik ilyenkor egy szülés?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!