Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szedhetném a (61 db)

Hogyan szedhetném le a szőrt az intim részemről? 15/l

Sziasztok, 15/l vagyok. Eléggé intim témát kérdezek. Szóval. Már régóta leszeretném szedni a szőrt az intim részemen.. múltkor gyantával próbáltam egy részt de csak a bikinivonalamnál de annyira de nagyon fájt hogy bekönnyeztem és be is lilult az a rész :S de nagyon leszeretném már szedni csak az a baj, hogy nagyon sűrű, fekete és hosszú :S hogyan tüntethetném el??? borotvától csak mégjobban sűrűsödik meg viszket.:( de nagyon utálom, főleg most nyáron fürdőruhában.

Legjobb válasz: Esetleg elmehetnél kozmetikushoz, aki legyantázza. Nem mondom, hogy az fájdalommentes lenne, de sokkal kevésbé fájna, ha egy szakember csinálná.

Esetleg elmehetnél kozmetikushoz, aki legyantázza. Nem mondom, hogy az fájdalommentes lenne, de sokkal kevésbé fájna, ha egy szakember csinálná.
Sok lehetõség nincs, vagy gyantázod ami kegyetlenül fáj még kozmetikusnál is. Vagy borotválod. Én ezt szoktam, viszketni csak eleinte fog, idõvel megszokja a bõr. Én több mint 10 éve borotválom, nem erõsödött a szõr meg semmi ilyesmi.
Én nem próbáltam ott a gyantát, epillátorral egyszer nekiestem, szörnyû volt. Azóta borotválom, a bikinivonalat meg csipesszel mindig kiszedegetem.
Nekem a krém vált be, szépen leszedi és nem irritál. Csak óvatosan kell használni, figyelj oda, hogy ne kerüljön beljebb, mint ahogy kéne és ha kicsit is irritál, azonnal mosd le.

A barátom most lesz 19 éves, tavaly májustól nem jár iskolába, nem dolgozik.8 általánosa van. Hogyan szedhetném rá, hogy menjen már valahova?

Apukámnak sem túlságosan pártolja ezt a dolgot, hogy semmit nem csinál. 1 évet tanult k?m?vesnek, de abbahagyta év vége fele, ezért még a 9 osztálya sincs meg. Dolgozni akarna, de nem tud sehova. Próbálkozott tanfolyamra elmenni, de rengeteg pénz lenne (kb 25000 x 3 ) és nem tudja mib?l fizetni, mivel apja nem él vele (nem tartják a kapcsolatot) az anyja pedig nem ad neki semmi pénzt jóformán. Mit tudna csinálni?

Legjobb válasz: Atyám.. mér jössz össze egy ilyen lúzerrel... pár év és inni meg verni fog. Ez kell? hány éves vagy?

Atyám.. mér jössz össze egy ilyen lúzerrel... pár év és inni meg verni fog. Ez kell? hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: *apukám sem túlságosan.... (bocs elírtam)
Persze, kifogás az mindig van. A lényeg mégis az, hogy nem dolgozik, de legalább nem is tanul. De a te életed.
Kérdezõ hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17
Krisztusom, van esze... Ha van esze, akkor elvégzi a kõmûves sulit, dolgozik, közben azt tanulja, amit szeretne majd dolgozni, nem mereszteni kell azt a bizonyos szervet...
Hát ez Szopó.... A legrosszabb hogy most nyár lesz. Sok diák (köztük én is) megy nyári munkára, így még nehezebb lesz elhelyezkednie.... Nem tudom mit kéne csinálni. Tényleg nem tudom......:S
Szintén 17 éves vagyok, a barátom 20. Õ is "félidõben" abbahagyta a sulit, nem volt valami könnyen kezelhetõ (fû, verekedések, lógás stb). 18 éves volt, mikor találkoztunk, ekkor már egy gyárban dolgozott. Talán õ a legolvasottabb ember a mamám után. Két éve vagyunk együtt, azóta mindig olvas valamit, nagyon okos, és õszintén bánja, hogy így megnehezítette a saját életét. És ahogy mondod, õ felmondott, munkanélküli lett, és most ingyenes okj-s képzésre jár. Még nem azt tanulja, amit szeretne, mert ahhoz érettségi kellene, de az is meglesz. Pár hónap, és végez, akkor dolgozni akar, és estin megcsinálni az érettségit, majd ismét okj. Biztos nem fog sem inni, sem pedig verni a késõbbiekben, csak azért, mert 14-17 éves koráig hülyegyerek volt. Egyébként ez az okj-s dolog úgy megy, hogy a barátod bemegy a munkanélkülibe, és megmondja, hogy okj-s képzésre szeretne menni. A barátomékkal írattak valamilyen tesztet, és a legjobb x bekerült, és tanulhat.
A kérdező hozzászólása: Végre egy érteles válasz, ami nem arról szól, hogy de hülye vagyok ilyen ilyen pasim van.. meg hogy egy hülyegyerekkel álltam össze!! meg h papucs vagyok. köszönöm szépen a kedves segítséget azt üzenem nektek, hogy rohad.jatok meg.. Aki rendes választ adott annak meg köszönöm szépen. Elterveztem, hogy holnap suli után bemegyünk a munkaügyre, bejelentjük munkanélkülinek. és megpróbálunk egy ingyenes tanfolyamot találni neki. köszi a segítséget. és kedves utolsó, remélem nekem is "megjavul" így a pasim. :)
Beszarok a 17 éves gyerekember viszi be a felnõtt pasiját munkaügyibe. Agyam eldobom :D
Van esze??? Mifelénk még egy putrisc*gány is többre viszi ennyi idõsen, mert az legalább a kõmûvest vagy lakatost elvégzi... Az nem fér a fejembe, hogy azt írtad, 1 évet tanult kõmûvesnek. Oké, de ha mondjuk 14 évesen elvégezte az általánost, 1 évet lehúzott a kõmûvesképzõben, akkor mit csinált a fennmaradó 3 évben? Ennyire bûnlusta már nem lehet valaki! Ennyi idõsen a normálisabb emberek már vagy 2. éves egyetemisták, vagy pedig 1-2 éve dolgoznak érettségi után, vagy pedig minimum van szakmájuk. De ez a hapsi 19 évesen ott tart, mint más 13-14 évesen! Hacsak nem volt rákos vagy hasonló, hogy ennyi idõt kórházban kellett töltenie (bár, még õk is tanulnak a kórházban), akkor mégis kit lehetne "lúzernek" nevezni, ha nem ezt a srácot? Csodálkozom, hogy apukád nem tilt el tõle... Amúgy fõleg azon akadtam ki, hogy a kérdésedbõl az jön le, hogy nem is akarja semmire se vinni, mivel neked kell "rászedned", hogy egyáltalán egy r*hadt képzésért hajlandó legyen felemelni a valagát. A mai világban még érettségivel és szakmával is majdnem lehetetlen elhelyezkedni, szóval nem tudom, hogy a barátodnak milyen ambíciói lehetnek... De látom, hogy kifogásokat tud találni (lekéste a jelentkezést, fizetõsre nem megy, nem tetszik neki stb). Ha annyira dolgozni akarna, akkor végsõ soron legalább közmunkára jelentkezne vagy elmenne napszámba!
A kérdező hozzászólása: Azért nem végezte el, mert nem akarta azt dolgozni, ami nem érdekli az embert azt nem csinálja. ezzel pl. én is így vagyok. Nem is kõmûvesnek akart menni, hanem hegesztõnek, csak lekéste a jelentkezést..
Beiratod suliba :D MEKkkora papucs :D
A kérdező hozzászólása: Apám a MOFA-ban dolgozik, és tudott volna neki egy jó heylet, csak oda ugye kell a nehézgépkezelõi. és az meg nincs, mivel fizetõs volt. De én hallottam olyanról, hogy ha bejelentkezik elöször munkanélkülire, és utána akar menni tanfolyamra, akkor ingyenes. létezik ilyesmi?
Az ilyen nagyáruházas robotot pont neki találták ki (árufeltöltõ, árellenõr, esetleg infópultos).
A kérdező hozzászólása: itt a közelben van is egy tesco, csak állítólag most teltház van, és azt is mondják, hogy csak diákok mehetnek. Szóval ez is sajnos ki van zárva.. :/
16-23 éves koromig csak kínlódtam, mostanában már egyre érettebben kezelem hogy igába van hajtva az emberi mivoltom. Kitartás, idõ kérdése a javulás.Másfél éve van munkám (Egy 25 éves fejõs tehén...)
Mi az, hogy rengeteg pénz lenne? Tudtommal a középszintû oktatás egyelõre ingyenes Magyarországon, nem-e? Egy érettségiig pedig csak el tud jutni.
8 általánossal is lehet munkát találni. Ahogy már elõttem is írták, pl nagyáruházakban árufeltöltõ, raktáros. Van ahol a pénztárba is felvesznek 8 általánossal, ha tud számolni normálisan. Ezen kívül ott van természetesen a gyári munka, nagyon sok helyre elég a 8 általános, a gyárakba általában kell is a munkaerõ. Lehet pl. takarító is. Vannak ingyenes tanfolyamok is, körül kell nézni.
Végezzen el egy sulit estin, közben tudna dolgozni valamit (árufeltöltõ, stb.).
Mondd meg neki, hogy vagy tanul, vagy elhagyod. Ne csinálj hülyét magadból csak azért mert õt sajnálod.
A kérdező hozzászólása: Nem lúzer.. jó?.. ilyen választ nem kérek. nem fog verni, és nem fog inni.. azért esze még van!!!! Hát õ ilyen tanfolyamra akart menni. nehézgépkezelõ és targoncára. De szerintem szeptembertõl beíratom pécsre valamelyik suliba. Még ösztöndíjat is kapna.
Mi az hogy van esze? Képtelen volt egy középiskolát elvégezni! Nem érzed ennek a súlyát? egy átlagos gimit úgy ellehet végezni hogy csak bemész és mereszted a segged, ha erre képtelen volt akkor vagy nagyon lusta vagy nagyon hülye.
Szerintem ne fárasszuk magunkat, mert mi vagyunk a hülyék, hiszen neki egy hercege van udvartartással, ezért neki nem kell semmit sem csinálnia. Mi szemetek pedig lehúzzuk eme csodálatos lényt, aki hajlandó leereszkedni a szintünkre. Egyébként Kedves Kérdezõ, rohadj meg Te! Ne kérdezz, ha nem akarsz õszinte választ, mert itt kivételesen normális válaszok gyûltek össze (még én is megerõltettem magam...) Ha Te el kívánod tartani az uradat, lelked rajta, ha a gyerekeiddel is ki akarsz szúrni, az is a Te döntésed (sajnos), de ne hisztizz nekünk, amiért szerencsétlenek vagytok.

Hogy szedhetném össze magam, hogy végre jó legyen a közérzetem?

Teljesen rossz napjaim vannak, olyan, mintha valami nagy nyomás lenne rajtam és mindenki csak elvárna valamit, de közben soha semmi jó nem történik. Egyszerűen nem motivál semmi, minden nap ugyanazzal a szürkeséggel és szomorúsággal telik el. Én magam sem tudom, hogy mi bajom van, nem tudnám megmondani, hogy miért van rossz kedvem. Nem érdekel a tanulás, nem csinálok semmit, nem tudom magam rávenni semmire, csak egy nagy üresség van. Ki akarok kerülni ebből a gödörből, mert ez így nagyon rossz.

Legjobb válasz: Tavaszi levertség. Nekem is volt nemrég. Menj ki, napozz sokat, szép az idõ. Nézz vicces videókat, filmeket. Sportolj.

Tavaszi levertség. Nekem is volt nemrég. Menj ki, napozz sokat, szép az idõ. Nézz vicces videókat, filmeket. Sportolj.


Hogyan szedhetném le a vízkövet Moulinex Principio vízforralómról?

Tudom, hogy az ecetet meg a citromlevet szokták ajánlani, de pontosan hogy kell csinálni?

Legjobb válasz: enyém másfél literes. többb mint egy liter ecet, és kb két deci vizet forralok benne Ha még maradt, akkor még egyszer. Utána pedig kétszer tiszta vizet forralok, hogy az ecetíz/szag elmenjen és kész is.

enyém másfél literes. többb mint egy liter ecet, és kb két deci vizet forralok benne Ha még maradt, akkor még egyszer. Utána pedig kétszer tiszta vizet forralok, hogy az ecetíz/szag elmenjen és kész is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És Te nem találkoztál soha a rejtélyes pöttyökkel? :)

Vettem egy ágyneműhuzat-szettet, viszont fog. Hogyan szedhetném ki belőle a színt?

Tudom, mosás, de valami praktika???

Legjobb válasz: öblítõ helyett kicsi ecet bele

öblítõ helyett kicsi ecet bele

Hogy szedhetném ki belőle a foltot?

Ma vettem egy sötét narancssárga szoknyát használtan, viszont itthon észrevettem, hogy van rajta néhány fekete pötty. Köszönöm el?re is a válaszokat!

Hogyan szedhetném föl a szomszéd asszonyt?

Nagyon bejön a szomszéd asszony. Hogy szedhetném fel? Sajnos van férje de szerintem bejövök neki.

Legjobb válasz: . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,} . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-” . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__ ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`...

. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`...
Csapj a seggére, amikor felmossa a lépcsõházat!
Szedd fel férjestõl.
hivd át egy kávéra amikor egyedül van otthon, és csapd neki a szelet :D
Te balf.sz.... remélem hogy feleséged is van meg gyerekeid.. ha mindenáron csalni fogd az asszonyt legalább annyi tartás legyen benned hogy nem a szomszéddal aki még a képébe is mosolyoghat szegénynek... Ha meg egyedül vagy, akkor is gec+ség házas emberre hajtani, bár feltételezem ez téged kicsit se zavar... nem szép dolog ez barátom.

Besárgult a fehér pólóm, hogyan szedhetném ki?

van 2 új pólóm,és a hónaljamnál ahogy beleizzadtam besárgult,mikor levettem nem látszott,aztán kimostam,és sárga volt,folttisztítóval is kimostam,és nem jött ki. mit tehetnék?

Legjobb válasz: fehér pólóból hipóval is kiszedheted :)

fehér pólóból hipóval is kiszedheted :)

Hogyan szedhetném ki az új szekrénysoromból a fekete foltot?

A nagy es? miatt a párkányról a hamusomat és a virágokat bevettem, ráraktam a szekrényeimre, de balszerencsémre a nikotinlé összekeveredett a híg sárral... a nyár elején vett szekrénysorom felületén. Bútorlap az egész fényes bevonattal, s hiába próbálom sikálni Domestosszal vagy bármi mással, ott maradt a feketeség (sok kisebb-nagyobb folt). Mivel próbáljam meg lemosni? Anyám meg fog ölni, ha meglátja.

Legjobb válasz: Ha budapesti vagy, írj privit és megoldjuk. (komoly)

Ha budapesti vagy, írj privit és megoldjuk. (komoly)

Conquiztador killer, a NOD miatt nem tudom letölteni rendesen, viszont vírust se akarok valami ötlet, hogyan szedhetném le?

Vagy valaki segítene feltenni?^.^

Legjobb válasz: Nekem már sikerült leszedni, de az sajnos nem mûködik... :(

Nekem már sikerült leszedni, de az sajnos nem mûködik... :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!