Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szakítson anya (4 db)

Hogyan szakítsam szét anyám és a pasiját?

már nagyon elegem van bel?le folyton jön és gyereknek kis gyereknek néz ezt már unom meg parancsolgat elvéve ez nem az ? háza és nem ? az úr. segítsetek

Legjobb válasz: utolsó 3 vagyok nem hiszem hogy a te szüleid elválltak volna...." de elváltak, és van is anyámnak új pasija akivel eleinte nem jöttünk ki jól, de ettõl függetlenül nem az a megoldás hogy szétszakítjuk õket és hisztizünk, és márpedig igenis anyám mellett õ az úr a háznál mégha nem is az apám. A gyereknek pedig szót kell neki fogadni. (kivétel ez alól természetesen ha az új pasi valami részeges disznaj aki üti-vágja mindenért.. de nem hinném hogy most errõl lenne szó.) az meg hogy egy hülye sorozaton problémáztok.. nevetséges, komolyan, hány éves vagy kérdezõ? 13? 14? szóval mint írtam mi sem nagyon jöttünk ki az elején anyám új pasijával de érdekes, eltelt egy kis idõ, megtanultunk viselkedni és most már el sem tudnám képzelni nélküle a családot, nahát!

Én is azt akartam irni ha anyukádat szereted, akkor hagyd hogy õ is boldog legyen.Próbálj vele beszélgetni errõl négyszemközt, reméljük megérti a problémádat és változni fog a helyzet. Még nagyon fiatal lehetsz annó én is voltam hasonló helyzetben és utáltam nagyon anyu pasiját, õ akármit is csinálhatott, akárhogy kedveskedhetett nekem nem fogadtam el.De anyu két tûz között volt emiatt és miután nagyon szeretem igy engedtem.És most igy 10év elteltével azt mondom hogy nagyon jó döntés volt!Persze nem mindegyik pasi egyforma, de sztem a többség törekszik arra hogy elfogadtassa magát a párja gyerekével!
utolsó 3 vagyok nem hiszem hogy a te szüleid elválltak volna...." de elváltak, és van is anyámnak új pasija akivel eleinte nem jöttünk ki jól, de ettõl függetlenül nem az a megoldás hogy szétszakítjuk õket és hisztizünk, és márpedig igenis anyám mellett õ az úr a háznál mégha nem is az apám. A gyereknek pedig szót kell neki fogadni. (kivétel ez alól természetesen ha az új pasi valami részeges disznaj aki üti-vágja mindenért.. de nem hinném hogy most errõl lenne szó.) az meg hogy egy hülye sorozaton problémáztok.. nevetséges, komolyan, hány éves vagy kérdezõ? 13? 14? szóval mint írtam mi sem nagyon jöttünk ki az elején anyám új pasijával de érdekes, eltelt egy kis idõ, megtanultunk viselkedni és most már el sem tudnám képzelni nélküle a családot, nahát!
Csak a pasiját szakítsd szét! :D
Nerm az õ háza...talán a tiéd? Édesanyádnak joga van a boldogsághoz, mégha ezt az önzõ kölke nem is akarja.
Megint én: mennyi idõs vagy? Anyuddal amúgy milyen a viszonyod?
utolsó 3 vagyok nem hiszem hogy a te szüleid elválltak volna.. enm tudod átérezni. én teljes mértékbe a legnagyobb fájdalom ha az embernek az anyja inkább a pasija emlett áll mint a gyereke emllett. mikor utál a pasija és anyádnak emg jópofizik. és szörnyü hog nem a saját apáddal éled a hétköznapjaidat. ehezz nagyon erösnek ekll elnni hogy az ember lelki sérült emntes elgyen. szal sok eröt kivánok a kérdezönek és ha akar beszélni irhat...
hisztizzz, mindenért..egyszerr csak elszakad a cérna és rádöbbben hogy veled nem fog tovvább élni:P ne te kivánd a halálát segits enki hogy õ kivánja a sajátját.( vigyázz nehogy vissza felé süljön el) drukkolok :D
anyád helyében jól pofán vágnálak, önzõ pi.csa remélem egyszer majd a te gyereked is szét akar szakítani a pasiddal akit szeretsz és sikerül neki!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm ja és felesége van meg egy kislánya
Kedves Nina34! Szerintem neked kellene már egy pasit találni és hozzáköltözni, ne az anyád pasijával foglalkozz. Az legyen az õ dolguk, te meg már elég felnõtt vagy ahhoz, hogy önálló életet kezdj. Ha nem találsz magadnak olyan pasit, aki azt a csatornát nézi, amit te szeretsz, akkor menj el egy albérletbe. Egyedül. Anyádat meg hagyd békén.
Ha hisztizel és nyavajogsz 34 évesen, ne csodálkozz, hogy kisgyereknek néz.
Ez az egész elég fura:) ) Nina te 34 éves vagy? Ha igen akkor hagy anyukádat, saját életed éld. mellesleg Én is utálom az ilyen férfiakat, ha családja van akkor ott helye mit keress másnál? De ez az anyukás ügye.Neked nem kell foglalkoznod vele , fogadd el, de anyukáddal beszélgess a kialakult helyzetrõl. Õ biztos tudni fogja és megbeszéli veled mi a megoldás.
Én a helyedben szolnék neki, hogy négyszemközt szeretnél vele beszélni. Aztán amikor ketten vagytok, szépen elmondanám neki, hogy fogja fel, õ nem az apád és ne akarjon az lenni, mert neked már van egy. Közölném vele, hogy ha ezt továbbra sem akarja tudomásul venni, akkor te is úgy fogsz viselkedni és ez egyikõtöknek sem lenne jó. Esetleg bepróbálkozhatsz egy kis blöffel, mondhatod neki, hogy tudsz egy s mást róla, ami nem biztos hogy jó lenne, ha az anyád megtudná. Szóval zsarold meg, vesztenivalód úgy sincs sok, de ez többnyire beválik. Ha viszont õ is enged, akkor neked is kell.
Jól látom, hogy anyád pasijának van felesége és 2 gyereke? Akkor meg mi a fenét akar tõletek? És már ne is haragudjatok, de lehet nem a kérdezõé a ház, de igenis több joga van hozzá mint az anyja pasijának. Milyen férfi az, aki szarba se veszi a barátnõje gyerekét? Pont, hogy azon kellene igyekeznie, hogy összebarátkozzanak. És amúgymeg nézze a saját TV-jét. Osztjátok itt a sorozat miatt, de nehogymár ne legyen szerencsétlen gyereknek joga a saját házukban hetente egyszer megnézni amit akar...
.... édesanyád nem boldog vele, ... mert te azt mondod? Ugyan már, kislány! Nem kellene ennyire végtelenül önzõnek lenned. Ne vedd személyes sértésnek, hogy nem körülötted forog a világ, mert különben piszok nagy pofonokat fogsz kapni az élettõl... Akkor mi lesz majd, ha a fõnököd közli, hogy nem nézheted a kedvenc sorozatodat munkaidõben? Felmondasz?
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nem boldog vele mert neki van felesége és gyereke
Miért kell átkapcsolni hetente egyszer a tv.-t ha te azt a mûsort szeretnéd nézni? Nem bírja ki még tart? Gondolom nem maraton. Anyukádnak kellene beszélni a fejével.
Szia! Szerintem ne hagyd magad!!!ne furakodj, ne szakítsd szét õket, mert ez késõbb jó érv lesz a pasinak!!!!hanem próbálj meg beszélni anyuddal hogy fékezze egy kicsit a pasiját! Ha ez így megy tovább hogy a pasija köcsögösködik veled és anyád rá se hederít, tudod mi lesz a vége???? Majd jól megbasz és molesztálni fog és anyád rá se fog hederíteni mert addigra a pasija azt mondja neki hogy hazudsz mert mindvégig utáltad õt, vagyis azzal fog érvelni amit az elején írtam!!! Csak ügyesen!!!!
mármint ezt az utólsónak irtam ***
A kérdező hozzászólása: köszönöm erre én is gondoltam
mond bele a pofájába hogy gyülölek nekem ez bevált xD

Hogyan szakítson egy anya az élettársával, ha az csak úgy hajlandó erre, ha a 8 éves kislányukat magánál tartja?

A lakás a férfié, a n? elköltözne onnan a gyerekével együtt, de a férfi ezt nem akarja engedni? Mit tegyünk, hogy végre boldogok lehessünk?

Legjobb válasz: -ez olyan érzelmi zsarolás tipikus jelei.. mert esetleg tudhatja az apa, hogy a gyermek nagyon kötödik az anyjához, és igy az anya is jobbnak látja, ha marad... /ez csak feltételezés!/ -a biróságon minden esetben anyapártiak, a gyermek érdekeit veszik figyelembe, abban az esetben marad az apával, ha az anya nem tudja felmutatni,hogy el tudja látni a gyermekét pl: lakás+kereset ha lakást biztosit a gyermeknek és jó /viszonylag/ anyagi körülményekkel hozzá tud járulni a gyermek fejlõdéséhez, akkor nincs mitõl félni, meg persze nincs veszélyeztetve a mostoha nevelõszülõtõl sem!

-ez olyan érzelmi zsarolás tipikus jelei.. mert esetleg tudhatja az apa, hogy a gyermek nagyon kötödik az anyjához, és igy az anya is jobbnak látja, ha marad... /ez csak feltételezés!/ -a biróságon minden esetben anyapártiak, a gyermek érdekeit veszik figyelembe, abban az esetben marad az apával, ha az anya nem tudja felmutatni, hogy el tudja látni a gyermekét pl: lakás+kereset ha lakást biztosit a gyermeknek és jó /viszonylag/ anyagi körülményekkel hozzá tud járulni a gyermek fejlõdéséhez, akkor nincs mitõl félni, meg persze nincs veszélyeztetve a mostoha nevelõszülõtõl sem!
Közös gyerek esetén a gyermekelhelyezés ugyanolyan bírósági ügy lehet, mint egy házasság szétválasztásakor. Ha nem tudtok megeygezni a gyermeketek elhelyezéséról, fordulhatsz bírósághoz. De ebben az esetben készülj fel rá, hogy fel kell mutatnod egy helyet, ahol élni fogtok, mert ennek hiányában azért ítélnék az apjának, mert nálad nem látják biztosítottnak a lakást. De ha van hol laknotok, munkád is van, akkor nagy eséllyel neked ítélik, az apjának meg láthatási joga lesz. Keress fel egy családsegítõ szolgálatot, biztosan tudnak segíteni!

Hogy szakitsam meg anyámmal örókre a kapcsolatot? Utálom

Legjobb válasz: Megtanulsz írni, ez kelleni fog a lakcímkártya módosításhoz. Elköltözöl jó messzire, lecseréled a telefonod. Minden ismerõssel megszakítod a kapcsolatot. Nevet is tudsz változtatni, azt hiszem 10 ezer forint. Ha elköltöztél, ne add meg senkinek sem az új címed, lakhelyed. Pl. ha szegedi vagy költözz Sopronba, Pécsre...

Megtanulsz írni, ez kelleni fog a lakcímkártya módosításhoz. Elköltözöl jó messzire, lecseréled a telefonod. Minden ismerõssel megszakítod a kapcsolatot. Nevet is tudsz változtatni, azt hiszem 10 ezer forint. Ha elköltöztél, ne add meg senkinek sem az új címed, lakhelyed. Pl. ha szegedi vagy költözz Sopronba, Pécsre...
Olyan 13 éves vagy körülbelül, ugye?
Majd ha meghal. Esetleg ha te meghalsz.
Szerintem igyal hipot. Attol nagy valoszinuseggel meghalsz, es hipp hopp minden meg van oldva ^^
Nos, nem jutok szóhoz...
jaj, hagyjátok már! Mi ez az igyál hypo-t, fasság? #12, neked sem volt gyerekszobád, látom... farkasok neveltek, baze? Hogy lehetsz ekkora paraszt? Egy 10-12 éves kislány párnába sírt bánatát olvassátok... majd megnyugszik. Általában én is nyers vagyok - mocsok módon fel tud bosszantani a sok idióta kérdés - de vegyük észre, mikor kinek írunk... ha egy mód van rá! Egy huszonévessel már lehet így beszélni - fõként amilyen kretén kérdéseik vannak - de egy tinivel, aki karácsonyra még barbibabát kapott... nála lassítsunk, ha kérhetem! köszi
Már bocsi, elõzõ, de egy 12 évest, hogy tud lehúzni az anyja egy csomó pénzzel? Más kérdés persze, hogy ilyet értelmes ember nem kérdez, tehát az esze alapján valóban max. 12 éves lehet a kérdezõ.
Vele laksz?Mert ha nem akkor ne menj többet hozzá és ne engedd be az otthonodba.Ennyi.Én is ezt tettem.
Töröld a Facebook ismerõsök közül. Ez a legegyszerûbb és leggyorsabb.
Lefordítom: "Egy szemét rib.nc, aki lehúzott eddig is sok pénzzel"
lakinlehzott Ez mit jelent magyarul?
Hány éves vagy? Konkrétan, mi történt?
Ezt nem értem :) Elveszi a fizetésedet?
"Ha elköltöztél, ne add meg senkinek sem az új címed, lakhelyed. Pl. ha szegedi vagy költözz Sopronba, Pécsre..." Ez az ország kicsi ehhez. Fehérgyarmati a családom, unokaöcsém felment Pestre egyik nap, az anyja meg a nagyanyja egymástól függetlenül még ugyanaz nap hallották, hogy valaki látta Pesten és kérdezték, hogy mit csinált ott.
Konkrétan mit tett? Látom nagyon dühös vagy rá. Amúgy ma sem vagy köteles fogadni. Miért nem mondtad neki, hogy nem tudod ma fogadni? Legegyszerûbb lesz ha ma megmondod neki, hogy ezentúl ne keressen téged és nem szeretnéd többet látni.
A kérdező hozzászólása: Egy szemet rib..lakinlehzott eddig is sok pénzzel
Mi a gond vele?
A gyûlölet sohasem megoldás, az téged is csak felemészt. Konkrét tanácsot szerintem senki nem tud adni, mivel nem ismerjük a körülményeidet (hány éves vagy, mennyire függsz tõle anyagilag, együtt laktok-e stb.)

Anyám kijelentette, hogy ha a párommal el merek költözni egy albérletbe, akkor többet haza sem mehetek. Mit tegyek? Szakítsak a párommal anyám miatt?

Legjobb válasz: Ne szakíts, dehogy. Anyád majd meggondolja magát. De ha nem, akkor is ez az élet rendje. A gyerekek fölnõnek, és kirepülnek otthonról. Ugye, nem gondoltad komolyan, hogy szakítasz?

Ne szakíts, dehogy. Anyád majd meggondolja magát. De ha nem, akkor is ez az élet rendje. A gyerekek fölnõnek, és kirepülnek otthonról. Ugye, nem gondoltad komolyan, hogy szakítasz?
apám ugyanezt mondta nekünk öcsémmel. Én azóta ahhoz az emberhez férjhez mentem és apám imádja. Öcsémre dettó ugyanezt mondta, mikor elköltözött anyámhoz 2x, most mégis nála lakik. Majd megenyhül anyukád. Az a baj, hogy bármikor lesz párod, mindig ezt fogja csinálni.
De most írtad, hogy dolgozol. Vagy egyedül nem tudnád fenntartani magad?
Most ez komoly?! Gondold el, ha anyud mindig ezt teszi majd, akkor még 50 évesen is otthon fogsz ülni vele?! Úgy tûnik neki nem a te boldogságod a fontosabb, hanem a saját önzõsége! Én tuti elköltöznék egy ilyen kijelentés után, és az is tuti, hogy nem is mennék el hozzá, max ha hívna, de semmiképp sem szakítanék a párommal!
Kérdezõ, nekem elég egyértelmû lenne egy ilyen helyzet, nem valószínû, hogy utána a közeljövõben látni akarnám anyámat.
Ha ennyire függesz a szüleidtõl, ne is kezd párkapcsolatba. Felnõttél, azzal jársz, laksz együtt akivel akarsz, nehogy már a szüleid beleegyezése kelljen...
Hány éves vagy? Mióta vagytok együtt? Dolgozol, te tarod el magadat?
Kérdezõ (#18), az ilyen "anyával" már rég nem állnék szóba a köszönésen felül max...
A kérdező hozzászólása: Neki mindegy, hogy kivel járok az a lényeg pénzes legyen.
HOgy érted, hogy nem egy szuper pasi?
Ha szereted a párodat, akkor ne szakíts vele, esetleg vele összeköltözni, ha viszont "csak" a korod miatt ragaszkodsz hozzá, akkor még érdemes így - tõle külön, azaz anyukádnál maradva - jobban megismerned õt és önmagadat is(!. Ha véletlenül majd mégis szakítás lenne a dologból, akkor - ha a Te véleményedet logikusan átgondolom, anyukád az anyagi segítséged miatt úgyis visszafogad majd, de nem érdemes így egy komoly kapcsolatot elindítani, ha máris azon rágódsz, mi lesz, ha vége lesz!!! Szerintem türelmesen maradjon minden a régiben, maradj anyudnál, de tisztázd vele, hogy kizárólag Te döntöd el, kivel jársz, és szeretnéd, ha jobban megismerné õt. Talán még meg is szeretik egymást!!!
A kérdező hozzászólása: A legrosszab az, hogy jelzálog van a házon ami részben az enyém is részben az enyém is és én fizetem a hitelt.
Mondjuk fél éve jártok, az tényleg nem sok idõ, szóval nem mond hülyeséget az utolsó, még egy picit ezzel lehetne várni, de ne hagyd azért, hogy anyukád érzelmileg zsaroljon! Ha úgy alakulna, hogy összeköltözöl a pároddal és szétmentek, akkor is lenne megoldás, nem is egy! Tuti nem kerülnél utcára, ettõl nem kell tartanod!:)
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy nem egy szuper pasi de 24 éves vagyok és ha arra gondolok, hogy a velem egykorú nõk töbségének már gyereke is van megüt a guta. De anyámnak nem az a fontos, hogy unokája legyen hanem az, hogy én pénzeljem.
Várj még egy évet, hogy jobban megismerd a párodat és ha õ az, akivel le akarod élni az életedet, akkor inkább szakíts anyáddal.
Játszd le a fejedben a jövõd. Mi lesz, ha az egyiket vagy ha a másikat döntöd? Szerintem nem a szakítás utánon kéne gondolkodnod. Ha netán úgy alakulna, majd gondolkodsz akkor. Vagy írsz ide, és segítünk :-).
A kérdező hozzászólása: 15:20. Neki az a baja, hogy nem fogok neki pénzt adni. Egyedûl amúgy nem tudnék megélni.
A kérdező hozzászólása: Tudom! De ha esetleg szakítok majd a párommal akkor nem lesz hová mennem.
A kérdező hozzászólása: Igen dolgozom anyámnak éppen ezzel van baja. Amúgy 24 éves vagyok és fél éve járunk.
A kérdező hozzászólása: De komolyan megfordult a fejemben. Anyámat ismerve nem hiszem, hogy meggondolja magát.
Bontsuk ketté a kérdést. 1. Elköltözhetsz pároddal közös albérletbe, emiatt ne hagyd magad zsarolni. 2. Viszont a hitelnek azt a részét, ami a tiéd, neked továbbra is fizetned kell. Így csak akkor költözz el, ha továbbra is tudod ezt finanszírozni, hiszen nem tolhatod át anyukád nyakára, hogy õ fizesse a te részed. Írtad, hogy közös a ház. Miért nem költöztök a te tulajdonrészedbe a pároddal?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!