Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szakítsak barátommal, ha nem akarom (4 db)

Beszéld meg ezt a barátoddal, az lesz a legjobb.Amúgy nagyon hülye szülei vannak ha tényleg így gondolják.
itt egyértelmûen kijelenthetõ, hogy az apja egy gyökér, ne foglalkozz vele vannak ilyen emberek, nem kell komolyan venni, ne hagyd egy pillanatig sem, hogy rossz érzést keltsen benned a más hülyesége
Ne hagyd magad! Az apja eléggé földhözragadt lehet. Sehol sincs elõíva hogy egy nõnek értenie kell a horgászathoz. És ne feledd, te a barátod barátnõje vagy, nem az apjáé! Elsõsorban a barátodnak akarj megfelelni! Ha az apa ilyen, akkor nem tehetsz sok mindent. Legyél továbbra is normális és tisztelettudó, egy idõ után úgyis elfogad. De a fõ figyelmet a barátodra fordítsd :)
Tök igazatok van!!! Én mondjuk nagyon sokat horgászok, csak azt tudom tanácsolni hogy az após is kibékíthetõ! : közöld vele hogy kimész velük mert érdekel (tuti hogy nem de az mindegy) az hogy nem tudsz hozzászólni nem fog változni, de ha csak olvasni vagy napozni mész ki az már kb olyan mintha érdekelne. Arról meg már lehet beszélni hogy te kint voltál csak ennyire érdekel. Az ürge pedig tuti hogy gyökér!
Menj el velük horgászni. Közben lepippantod az apóst, meg a barátodat is. Hidd el, utána már kedvelni fognak.
Tanulj meg horgászni! Nem is ismerek olyan likat aki értene a horgászathoz! Ez olyan mintha én azért akarnám a lányom szakítását mert a fiúja nem tud kötni... Ez az após egy agyrém!
A kérdező hozzászólása: Megállapodtam , a barátom apjával, hogy tavasszal elkísérem õket horgászni így valamennyire sikerült lecsendesíteni, no meg vettem neki egy orsót karácsonyra :)

Hogyan szakítsak a barátommal, ha nem akarom megbántani, meg nagyon sokmindent tett meg értem?

Nem szeretnék én lenni a szemét ribanc, aki kihasználta, mert nem is használtam ki, de mindenki ezt fogja rólam gondolni. Tényleg nem akarom megbántani, csak nem szeretem. Két hónapja vagyunk együtt, az elején nagyon szerettem, vagy legalább is azt hittem. De már legalább 3 hete azt érzem, hogy csak barátként tekintek rá. Sokmindent megtett értem, meg elfogadott így, hogy nekem kicsi gyerekem van, szereti a picit is nagyon. Amúgy 22 éves vagyok, a barátom meg 31. Oké, hogy én anya vagyok, de azért ? mégis komolyabb gondolkodású nálam bizonyos dolgokban, szóval én nem hittem, hogy a korkülönbség gond lehet, de talán mégis az. Nem akarom, hogy neki rossz legyen, és tudom, hogy nagyon nem szép, hogy szakítani akarok vele, amikor 300 km-r?l ideköltözött miattam, felmondott a munkahelyén, meg minden. Mondjuk nem én kértem, de nem is mondtam, hogy ne jöjjön. De én úgy érzem, hogy nem ? lesz az igazi, szeretnék még ismerkedni. Nem pasizni, csak simán ismerkedni, megtalálni azt, akit én is tudok szeretni. Igazából már van is egy srác, aki tetszik nekem, és akinek én is tetszem (? nem tudja, hogy van barátom, nemrég ismertem meg, egy barátn?m haverja), úgy érzem, vele jobban összeillenénk. De nagyon csúnya lenne, ha szakítanék a mostani barátommal, és pár nap múlva már összejönnék valaki mással?

Legjobb válasz: Nézd, ha tényleg ennyi mindent megtett érted, akkor akármit is csinálsz vagy mondasz, mindenképpen meg fogod bántani vele, és abban is biztos vagyok, hogy a közös ismerõsök gyakran fogják a nevedet és a "szemét kurva" kifejezést egy mondatban használni. DE! Minél elõbb lépned kell, mert minél tovább vársz, annál rosszabb lesz mindenkinek. Nyugodtan mondd meg neki az igazat, hogy rendes pasinak tartod, de ennyi, nem vagy belé szerelmes. Tutira nagyon fog fájni neki, de inkább most, mintsem pár év múlva félrekefélj és hasonlók. A másik srácot meg picit tedd még parkolópályára, pár hetet mindenképpen várj az összejövetellel, különben tényleg mindenki azt fogja hinni, hogy az új srác miatt lett vége az elõzõ pasival a dolognak, és abból nem fogsz tudni jól kijönni.

Nézd, ha tényleg ennyi mindent megtett érted, akkor akármit is csinálsz vagy mondasz, mindenképpen meg fogod bántani vele, és abban is biztos vagyok, hogy a közös ismerõsök gyakran fogják a nevedet és a "szemét kurva" kifejezést egy mondatban használni. DE! Minél elõbb lépned kell, mert minél tovább vársz, annál rosszabb lesz mindenkinek. Nyugodtan mondd meg neki az igazat, hogy rendes pasinak tartod, de ennyi, nem vagy belé szerelmes. Tutira nagyon fog fájni neki, de inkább most, mintsem pár év múlva félrekefélj és hasonlók. A másik srácot meg picit tedd még parkolópályára, pár hetet mindenképpen várj az összejövetellel, különben tényleg mindenki azt fogja hinni, hogy az új srác miatt lett vége az elõzõ pasival a dolognak, és abból nem fogsz tudni jól kijönni.
Én ott kezdeném, hogy inkább legyél "szemét ribanc", minthogy lánccal a lábadon élj évekig, boldogtalanul. Nem? Én elõször is elhidegülnék mellõle. Természetesen nem feltünõen, csak halványan érzékeltetve, hogy nem olyan minden, mint régen. Például nem mindig vagy benne a közös programokban és megmutatod, hogy csak barátként kezeled. Egy idõ után fel fogja fogni, jobb esetben már egy hét után. Ne játszd, ha nem szereted. Éreztesd vele, hogy gubanc van. Késõbb kezdj el vele beszélgetni. Kérdezz tõle, te is mesélj el neki dolgokat. De ez még kezdõ fázis, ne vidd túlzásba. Konkrét mondatot nem tudok mondani, mert ez úgy jön azonnal. Például "mostanság furcsán érzem magam...". Aztán hívd el többször beszélgetni, de sose térj ki nagyon a lényegre. Ne feledd, hogy kissé meg kell lágyítanod és "felkészítened" a szakításra. Késõbb már próbáld teljesen tudtára adni, hogy õ csak barát. Például ne csókkal, hanem csak egy egyszerû puszival köszöntsd. Természetesen ez ritkábban, majd egyre gyakrabban forduljon elõ. Én azt javaslom, hogy így kezd el "felkészíteni", hogy késõbb ne érje nagy meglepetés és csalódás. A barátnõm (inkább ismerõs) nagyon "durva" módokkal szabadult meg a barátjától. Túlzottan ránõtt az életére. Elõször mûsírásokat rendezett, hisztizett, tombolt. Aztán egy "naplót" írt és "véletlenül" az asztalon felejtette, miszerint már nem érez úgy a barátja iránt, mint eddig. Aztán meg a szeme láttára csalta meg (nem véletlenül). És elérte, hogy a srác szakítson vele. Kérlek, te ne ezt az utat válaszd. Inkább az õszintét. De az sajnos keményebb és ne feledd: egy szakítást nem lehet csalódás nélkül átvészelni. Lipton
Én is épp szakítást tervezek... (meg van az okom nekem is :S) Én arra gondoltam, hogy leülök vele elbeszélgetünk és megmondom neki, hogy nek ez így már nem jó, mert aranyos meg szeretem, de elhanyagol és tudom hogy nehéz lesz nemet mondani, de mindkért félnek jobb lesz így. Mond el neki hogy mit érzel, ne vágj semmit a fejéhez és mond, hogy ettõl beszélgethettek, találkozhattok(ha akarsz), de Te már nem úgy tekintesz rá vagy hasonló :) Sok sikert és kitartás!!
Szerintem sokkal inkább magát okolhatja, hogy nem volt elõrelátóbb. Várhatott volna még a költözéssel is, nem lett volna muszáj azonnal. Tényleg kellemetlen a helyzet, meg elég szarul fog kijönni, de ha nem megy, akkor nem megy... 31 éves fejjel ilyen dolgokat már meg kell értenie. Biztos nem fog menni úgy, hogy ne bántsd meg, de nem kötözheted magad hozzá, ha nem õ erre a megfelelõ... De a másikat szerintem is pihentesd kicsit.
Szia, ne masok velemenyere adj! az h masok minek tartanak vagy minek nem tartanak sosem izgasson a dontesedben. Neha onzonek kell lennunk es a sajat boldogsagunkat nezni. Ha tudod h nem vagy vele boldog es tudod h masra vagysz akkor ne huzd tovabb, mennel tovabb megy a dolog hidd el annal rosszabb. Ha meg vele maradsz sajat magadat csapod be, meg hat jelenlegi baratodat is. mert ami van koztetetk az nem igaz. A szakitas nem konnyu es sokszor fajdalmas. Foleg akkor ha a masik fel azt hiszi ami van az tokeletes. Hidd el majd a baratod is belatja idovel h az a kapcsolat ami van koztetek nem mukodott volna. En is voltam ebben a szituban igaz az en exem szakitott velem. Az is igaz h emailben tette meg. Ilyet azert ne csinalj, inkabb vallald fel onmagad es a szemebe mond. igaz fajdalmas de sokkal oszintebb es nem bantod annyira meg a masikat. Visszaterve nekem nagyon szarul esett mert azt hittem h a srac is szeret legalabb olyan nagyon engem mint en ot. de ez csak az en meggyozodesem volt. o latta azt mar akkor h sok midnenben tenyleg nem illunk ossze amit en akkor nem akartam eszrevenni. Igaz ki voltam bukva kb egy honapig, tenyleg erzelmileg a padlora kerultem, de szep lassan labra alltam es belattam h igaza volt. Ma mar latom h tenyleg sok mindenben kulonbozoek vagyunk es hiaba volt az a nagy lang hosszu tavon a kapcsolat nem mukodott volna mert masok az ertekeink. viszont megismerkedtem a jelenlegi parommal akivel egyezoek az ertekeink. evvel csak azt akarom mondani h a fajdalom ami a szakitasbol fakad csak atmeneti, es hidd el mind a kettotoknek az a jobb ha oszintek vagytok egymashoz es sajat onmagatokhoz es ami nem mukodik az kar huzni, mert ha most nem mukodik es nem erzed amit kellene akkor nem is fogod erezni kesobb sem, es csak magatokat csapjatok be. es mennel tovabb huzodik hidd el annal nehezebb es fajdalmasabb.

Szakítsak? Egy hónapja járok a barátommal, de nem érzem hogy szerelmes lennék. Õ már az. Van értelme még várni rá hátha megtörténik vagy nem? És ha nem akkor hogyan szakítsak? Nem akarom, hogy nagyon rossz legyen neki. L/20

Legjobb válasz: "de nem érzem hogy szerelmes lennék" megválaszoltad magadnak a kérdésedet, szóval IGEN! nagy hiba volt 1 hónapig ámítani szegény gyereket...

"de nem érzem hogy szerelmes lennék" megválaszoltad magadnak a kérdésedet, szóval IGEN! nagy hiba volt 1 hónapig ámítani szegény gyereket...
Szerintem ha megfordul a fejedben, hogy lehet szakítanod kéne az már régen rossz....
áhh de jóhogy elolvastam a válaszokat...ugyan ez a bajom... de így már jobb:D
ti mirõl beszéltek ? értelmes ember nem segített neked szerintem.. Én 18 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a barátnõmmel, õ is 1 hónap után nagyon szerelmes volt, én még 3 után sem... ahhoz nemkell szerelmesnek lenni h jól érezzem magam vele, nemvolt nyûg a találkozás, szerettem akkor is, csak nem voltam szerelmes...ha jól megvagytok és nincs semmi gond, akkor ne dobd ki, hátha lesz ebbõl valami, én mostmár nagyon szeretem..:) 20 éves vagy, ez szerintem teljesen normális h nem lettél pár hét alatt szerelmes...ha szeretsz vele lenni, jólérzed magad melette akkor ne dobd ki, jön majd szép lassan a ragaszkodás és a hiány érzet :) remélem tudtam segíteni :)
Minél hamarabb hagyod ott, annál kevésbé fog fájni neki.
A kérdező hozzászólása: Õ már szeret. De én nem hiszek a szerelem elsõ látásban c. történetben. Sosem volt ilyen, mindig szükségem volt egy kis idõre, hogy szerelmes is legyek, de most nem megy.
Milyen dolog már ez h "jártok" de nem szeretitek egymást??? ezt nem nevezném járásnak:S
A kérdező hozzászólása: Nem egy hónapig ámítottam mivel õ sem az elsõ randitól lett szerelmes... Oké, köszi!
Ne húzd tovább, így semmi értelme. Szakíts vele, mert minél tovább húzod annál nagyobb fájdalmat okozol neki majd!
lehet kicsit késõn írok :D de szerintem semmiképp ne szakíts vele, amíg jól érzed magad, ha teher számodra a találkozás, nem akarsz vele beszélni, maximum akkor. én is ugyanígy voltam az elején, én is a szakításon gondolkodtam, de hálistennek nem tettem meg, most pedig mindennél jobban szeretem :)

Mindenki a környezetemben azt mondja, hogy nem becsül meg a barátom, nem szeret, egy vagyok neki a sok közül, stb. Mit tegyek, ha én nem akarok csalódni? Szakítsak vele én, hogy elkerüljem azt, hogy ő dobjon engem, ha megunt?

Szeretem ?t, teljes szívemb?l, de én is kételkedek az érzéseiben. Amúgy 5 hónapja vagyunk együtt. Mindenki azt mondja, hogy sugároznia kellene a barátomról a boldogságnak, hogy egy ilyen lány a barátn?je, mint én, de ehhez képest szerintük csak egy strigula vagyok neki... Nekem ? volt az els?, ? vette el a szüzességem, és ? az els? igazai szerelmem, nehéz ez így... 19L, Õ 22F

Legjobb válasz: Miért látták más lánnyal? Egyébként meg tõle kellene megkérdezned, hogy szeretsz-e még vagy, hogy akarod még ezt folytatni vagy valami ilyesmit..

Miért látták más lánnyal? Egyébként meg tõle kellene megkérdezned, hogy szeretsz-e még vagy, hogy akarod még ezt folytatni vagy valami ilyesmit..
Szerintem kérdezz rá!! Mondd meg neki, hogy miket hallasz és kész! Tisztázd vele nehogy aztán csak kacsa legyen az egész és feleslegesen gyötröd magad ezzel. Írj majd hogy hogy döntöttél!
Miért mondják, hogy nem becsül meg? Te is szoktad így érezni, vannak ennek jelei? Hogyan viselkedik Veled? Azt itt a lényeg, hogy TE mit érzel, ránk is mondták az elején mind a kettõnknek külön-külön, meg ami a durva, együtt is :S, hogy a másik nem veszi komolyan, de csak mert szét akartak minket szedni, alapja nem volt. De én eleve el se hittem, mert a barátom viselkedése velem mást mutatott.
egy tanácsot adok: dobd, az ilyen sosem vezet jóra...én pont ugyanígy voltam...mindenki rossz szemmel nézte a barátomat, mondták, hogy nem hozzám való, de hát szerelmes voltam, s a szerelem vak....aztán úgy sikerült, hogy dobtam....rá 3 napra már új csaja volt....csak egy lyuk voltam az övén....de már nem tud érdekelni...légy bátor...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!