Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szakítsak barátommal, ha nem (9 db)

Beszéld meg ezt a barátoddal, az lesz a legjobb.Amúgy nagyon hülye szülei vannak ha tényleg így gondolják.
itt egyértelmûen kijelenthetõ, hogy az apja egy gyökér, ne foglalkozz vele vannak ilyen emberek, nem kell komolyan venni, ne hagyd egy pillanatig sem, hogy rossz érzést keltsen benned a más hülyesége
Ne hagyd magad! Az apja eléggé földhözragadt lehet. Sehol sincs elõíva hogy egy nõnek értenie kell a horgászathoz. És ne feledd, te a barátod barátnõje vagy, nem az apjáé! Elsõsorban a barátodnak akarj megfelelni! Ha az apa ilyen, akkor nem tehetsz sok mindent. Legyél továbbra is normális és tisztelettudó, egy idõ után úgyis elfogad. De a fõ figyelmet a barátodra fordítsd :)
Tök igazatok van!!! Én mondjuk nagyon sokat horgászok, csak azt tudom tanácsolni hogy az após is kibékíthetõ! : közöld vele hogy kimész velük mert érdekel (tuti hogy nem de az mindegy) az hogy nem tudsz hozzászólni nem fog változni, de ha csak olvasni vagy napozni mész ki az már kb olyan mintha érdekelne. Arról meg már lehet beszélni hogy te kint voltál csak ennyire érdekel. Az ürge pedig tuti hogy gyökér!
Menj el velük horgászni. Közben lepippantod az apóst, meg a barátodat is. Hidd el, utána már kedvelni fognak.
Tanulj meg horgászni! Nem is ismerek olyan likat aki értene a horgászathoz! Ez olyan mintha én azért akarnám a lányom szakítását mert a fiúja nem tud kötni... Ez az após egy agyrém!
A kérdező hozzászólása: Megállapodtam , a barátom apjával, hogy tavasszal elkísérem õket horgászni így valamennyire sikerült lecsendesíteni, no meg vettem neki egy orsót karácsonyra :)

Hogyan szakítsak a barátommal, ha nem akarom megbántani, meg nagyon sokmindent tett meg értem?

Nem szeretnék én lenni a szemét ribanc, aki kihasználta, mert nem is használtam ki, de mindenki ezt fogja rólam gondolni. Tényleg nem akarom megbántani, csak nem szeretem. Két hónapja vagyunk együtt, az elején nagyon szerettem, vagy legalább is azt hittem. De már legalább 3 hete azt érzem, hogy csak barátként tekintek rá. Sokmindent megtett értem, meg elfogadott így, hogy nekem kicsi gyerekem van, szereti a picit is nagyon. Amúgy 22 éves vagyok, a barátom meg 31. Oké, hogy én anya vagyok, de azért ? mégis komolyabb gondolkodású nálam bizonyos dolgokban, szóval én nem hittem, hogy a korkülönbség gond lehet, de talán mégis az. Nem akarom, hogy neki rossz legyen, és tudom, hogy nagyon nem szép, hogy szakítani akarok vele, amikor 300 km-r?l ideköltözött miattam, felmondott a munkahelyén, meg minden. Mondjuk nem én kértem, de nem is mondtam, hogy ne jöjjön. De én úgy érzem, hogy nem ? lesz az igazi, szeretnék még ismerkedni. Nem pasizni, csak simán ismerkedni, megtalálni azt, akit én is tudok szeretni. Igazából már van is egy srác, aki tetszik nekem, és akinek én is tetszem (? nem tudja, hogy van barátom, nemrég ismertem meg, egy barátn?m haverja), úgy érzem, vele jobban összeillenénk. De nagyon csúnya lenne, ha szakítanék a mostani barátommal, és pár nap múlva már összejönnék valaki mással?

Legjobb válasz: Nézd, ha tényleg ennyi mindent megtett érted, akkor akármit is csinálsz vagy mondasz, mindenképpen meg fogod bántani vele, és abban is biztos vagyok, hogy a közös ismerõsök gyakran fogják a nevedet és a "szemét kurva" kifejezést egy mondatban használni. DE! Minél elõbb lépned kell, mert minél tovább vársz, annál rosszabb lesz mindenkinek. Nyugodtan mondd meg neki az igazat, hogy rendes pasinak tartod, de ennyi, nem vagy belé szerelmes. Tutira nagyon fog fájni neki, de inkább most, mintsem pár év múlva félrekefélj és hasonlók. A másik srácot meg picit tedd még parkolópályára, pár hetet mindenképpen várj az összejövetellel, különben tényleg mindenki azt fogja hinni, hogy az új srác miatt lett vége az elõzõ pasival a dolognak, és abból nem fogsz tudni jól kijönni.

Nézd, ha tényleg ennyi mindent megtett érted, akkor akármit is csinálsz vagy mondasz, mindenképpen meg fogod bántani vele, és abban is biztos vagyok, hogy a közös ismerõsök gyakran fogják a nevedet és a "szemét kurva" kifejezést egy mondatban használni. DE! Minél elõbb lépned kell, mert minél tovább vársz, annál rosszabb lesz mindenkinek. Nyugodtan mondd meg neki az igazat, hogy rendes pasinak tartod, de ennyi, nem vagy belé szerelmes. Tutira nagyon fog fájni neki, de inkább most, mintsem pár év múlva félrekefélj és hasonlók. A másik srácot meg picit tedd még parkolópályára, pár hetet mindenképpen várj az összejövetellel, különben tényleg mindenki azt fogja hinni, hogy az új srác miatt lett vége az elõzõ pasival a dolognak, és abból nem fogsz tudni jól kijönni.
Én ott kezdeném, hogy inkább legyél "szemét ribanc", minthogy lánccal a lábadon élj évekig, boldogtalanul. Nem? Én elõször is elhidegülnék mellõle. Természetesen nem feltünõen, csak halványan érzékeltetve, hogy nem olyan minden, mint régen. Például nem mindig vagy benne a közös programokban és megmutatod, hogy csak barátként kezeled. Egy idõ után fel fogja fogni, jobb esetben már egy hét után. Ne játszd, ha nem szereted. Éreztesd vele, hogy gubanc van. Késõbb kezdj el vele beszélgetni. Kérdezz tõle, te is mesélj el neki dolgokat. De ez még kezdõ fázis, ne vidd túlzásba. Konkrét mondatot nem tudok mondani, mert ez úgy jön azonnal. Például "mostanság furcsán érzem magam...". Aztán hívd el többször beszélgetni, de sose térj ki nagyon a lényegre. Ne feledd, hogy kissé meg kell lágyítanod és "felkészítened" a szakításra. Késõbb már próbáld teljesen tudtára adni, hogy õ csak barát. Például ne csókkal, hanem csak egy egyszerû puszival köszöntsd. Természetesen ez ritkábban, majd egyre gyakrabban forduljon elõ. Én azt javaslom, hogy így kezd el "felkészíteni", hogy késõbb ne érje nagy meglepetés és csalódás. A barátnõm (inkább ismerõs) nagyon "durva" módokkal szabadult meg a barátjától. Túlzottan ránõtt az életére. Elõször mûsírásokat rendezett, hisztizett, tombolt. Aztán egy "naplót" írt és "véletlenül" az asztalon felejtette, miszerint már nem érez úgy a barátja iránt, mint eddig. Aztán meg a szeme láttára csalta meg (nem véletlenül). És elérte, hogy a srác szakítson vele. Kérlek, te ne ezt az utat válaszd. Inkább az õszintét. De az sajnos keményebb és ne feledd: egy szakítást nem lehet csalódás nélkül átvészelni. Lipton
Én is épp szakítást tervezek... (meg van az okom nekem is :S) Én arra gondoltam, hogy leülök vele elbeszélgetünk és megmondom neki, hogy nek ez így már nem jó, mert aranyos meg szeretem, de elhanyagol és tudom hogy nehéz lesz nemet mondani, de mindkért félnek jobb lesz így. Mond el neki hogy mit érzel, ne vágj semmit a fejéhez és mond, hogy ettõl beszélgethettek, találkozhattok(ha akarsz), de Te már nem úgy tekintesz rá vagy hasonló :) Sok sikert és kitartás!!
Szerintem sokkal inkább magát okolhatja, hogy nem volt elõrelátóbb. Várhatott volna még a költözéssel is, nem lett volna muszáj azonnal. Tényleg kellemetlen a helyzet, meg elég szarul fog kijönni, de ha nem megy, akkor nem megy... 31 éves fejjel ilyen dolgokat már meg kell értenie. Biztos nem fog menni úgy, hogy ne bántsd meg, de nem kötözheted magad hozzá, ha nem õ erre a megfelelõ... De a másikat szerintem is pihentesd kicsit.
Szia, ne masok velemenyere adj! az h masok minek tartanak vagy minek nem tartanak sosem izgasson a dontesedben. Neha onzonek kell lennunk es a sajat boldogsagunkat nezni. Ha tudod h nem vagy vele boldog es tudod h masra vagysz akkor ne huzd tovabb, mennel tovabb megy a dolog hidd el annal rosszabb. Ha meg vele maradsz sajat magadat csapod be, meg hat jelenlegi baratodat is. mert ami van koztetetk az nem igaz. A szakitas nem konnyu es sokszor fajdalmas. Foleg akkor ha a masik fel azt hiszi ami van az tokeletes. Hidd el majd a baratod is belatja idovel h az a kapcsolat ami van koztetek nem mukodott volna. En is voltam ebben a szituban igaz az en exem szakitott velem. Az is igaz h emailben tette meg. Ilyet azert ne csinalj, inkabb vallald fel onmagad es a szemebe mond. igaz fajdalmas de sokkal oszintebb es nem bantod annyira meg a masikat. Visszaterve nekem nagyon szarul esett mert azt hittem h a srac is szeret legalabb olyan nagyon engem mint en ot. de ez csak az en meggyozodesem volt. o latta azt mar akkor h sok midnenben tenyleg nem illunk ossze amit en akkor nem akartam eszrevenni. Igaz ki voltam bukva kb egy honapig, tenyleg erzelmileg a padlora kerultem, de szep lassan labra alltam es belattam h igaza volt. Ma mar latom h tenyleg sok mindenben kulonbozoek vagyunk es hiaba volt az a nagy lang hosszu tavon a kapcsolat nem mukodott volna mert masok az ertekeink. viszont megismerkedtem a jelenlegi parommal akivel egyezoek az ertekeink. evvel csak azt akarom mondani h a fajdalom ami a szakitasbol fakad csak atmeneti, es hidd el mind a kettotoknek az a jobb ha oszintek vagytok egymashoz es sajat onmagatokhoz es ami nem mukodik az kar huzni, mert ha most nem mukodik es nem erzed amit kellene akkor nem is fogod erezni kesobb sem, es csak magatokat csapjatok be. es mennel tovabb huzodik hidd el annal nehezebb es fajdalmasabb.

Szakítsak? Egy hónapja járok a barátommal, de nem érzem hogy szerelmes lennék. Õ már az. Van értelme még várni rá hátha megtörténik vagy nem? És ha nem akkor hogyan szakítsak? Nem akarom, hogy nagyon rossz legyen neki. L/20

Legjobb válasz: "de nem érzem hogy szerelmes lennék" megválaszoltad magadnak a kérdésedet, szóval IGEN! nagy hiba volt 1 hónapig ámítani szegény gyereket...

"de nem érzem hogy szerelmes lennék" megválaszoltad magadnak a kérdésedet, szóval IGEN! nagy hiba volt 1 hónapig ámítani szegény gyereket...
Szerintem ha megfordul a fejedben, hogy lehet szakítanod kéne az már régen rossz....
áhh de jóhogy elolvastam a válaszokat...ugyan ez a bajom... de így már jobb:D
ti mirõl beszéltek ? értelmes ember nem segített neked szerintem.. Én 18 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a barátnõmmel, õ is 1 hónap után nagyon szerelmes volt, én még 3 után sem... ahhoz nemkell szerelmesnek lenni h jól érezzem magam vele, nemvolt nyûg a találkozás, szerettem akkor is, csak nem voltam szerelmes...ha jól megvagytok és nincs semmi gond, akkor ne dobd ki, hátha lesz ebbõl valami, én mostmár nagyon szeretem..:) 20 éves vagy, ez szerintem teljesen normális h nem lettél pár hét alatt szerelmes...ha szeretsz vele lenni, jólérzed magad melette akkor ne dobd ki, jön majd szép lassan a ragaszkodás és a hiány érzet :) remélem tudtam segíteni :)
Minél hamarabb hagyod ott, annál kevésbé fog fájni neki.
A kérdező hozzászólása: Õ már szeret. De én nem hiszek a szerelem elsõ látásban c. történetben. Sosem volt ilyen, mindig szükségem volt egy kis idõre, hogy szerelmes is legyek, de most nem megy.
Milyen dolog már ez h "jártok" de nem szeretitek egymást??? ezt nem nevezném járásnak:S
A kérdező hozzászólása: Nem egy hónapig ámítottam mivel õ sem az elsõ randitól lett szerelmes... Oké, köszi!
Ne húzd tovább, így semmi értelme. Szakíts vele, mert minél tovább húzod annál nagyobb fájdalmat okozol neki majd!
lehet kicsit késõn írok :D de szerintem semmiképp ne szakíts vele, amíg jól érzed magad, ha teher számodra a találkozás, nem akarsz vele beszélni, maximum akkor. én is ugyanígy voltam az elején, én is a szakításon gondolkodtam, de hálistennek nem tettem meg, most pedig mindennél jobban szeretem :)

Miért van az, hogy amikor megemlítem a barátomnak, hogy azt érzem, mostanában elhanyagol, és javaslom neki, hogy néha elhívhatna randizni, akkor azt mondja, ha nem vagyok boldog mellette, akkor szakítsak vele?

csak másoktól is szeretném hallani

Legjobb válasz: azt várja, hogy végre ott hagyd, hogy egyrészt ne neki kelljen megtennie, mert õ gyáva hozzá, másrészt majd így te lehetsz a hibás mindenért.

azt várja, hogy végre ott hagyd, hogy egyrészt ne neki kelljen megtennie, mert õ gyáva hozzá, másrészt majd így te lehetsz a hibás mindenért.
mert így te lehetsz a hibás azért is. de miért vagy vele ha õ ennyire tojik a fejedre tényleg?
A kérdező hozzászólása: másfél éve. és 4 hónapja költöztünk össze. tudom, hogy nem szereti pestet, és emiatt nem szívesen jár el sehova, de azért az sem jó, ha minden áldott nap itthon ülünk.
Másfél éve? Ja bocsi. Ezt csak úg kihagytad. Minek teperjen, ha már megvagy? A házasság is ilyen. Már nincs nagyon udvarlás, sem bókok vagy romantika.
A kérdező hozzászólása: hát, én azt hittem, hogy ehhez több idõ kell azért. :D de az elõzõ válaszolók véleménye akkor lényegtelenné válik ezáltal?
Nem válik lényegtelenné. Ha már meg is említetted neki, legalább annyit csinálna, hogy 2 hetente egyszer elvigyen valahova, legalább sétálni, vagy piknikezni, vagy a közelgõ tél miatt esetleg korizni, moziba stb. Mi csak most leszünk együtt egy éve, és ez már jelentkezett nálunk is. Teljesen látszott rajta, hogy magától értetõdõnek veszi, hogy ott vagyok neki, mikor õ ráért találkoztunk, puszilgatott, ölelgetett, de amúgy õ nem törõdött hogy többet találkozzunk, mint a kapcsolat elején. Neki az is jó volt ha heti 2x találkoztunk. Megsokalltam, és elmondtam neki, hogy nem érzem jól magam már a kapcsolatban és úgy gondolom megunt és csak úgy vagyok neki...Nagyon megijedt, hogy elveszíthet és nagyon megváltozott azóta:)
A kérdező hozzászólása: örülök neki, hogy Neked jól alakult. én sajnos ezzel nem tudom megijeszteni, mert egyik barátnõjéért sem küzdött feleslegesen. úgy van vele, ha a másiknak nem jó, amit csinál, akkor nincs értelme a kapcsolatnak.
Hát akkor még makacs és önzõ is. Neki jó kell legyen minden aztán a másik nem érdekli. Ez hosszútávon nagyon rossz választás, biztos találnál jobbat is!
Ez annyit jelent, hogy õ ennél nem akar tenni többet a kapcsolatba, elégedj meg vele, vagy hagyd ott. Magyarul neki tök mindegy, hogy vele vagy , vagy nem. Aki így viselkedik, és ilyet mond, az nem szeret. Csak elvan azzal a tudattal, hogy van valakije. Amikor meg azt mondod lelépsz, azért mondja, hogy ne, hogy úgy érezd számítasz neki egy kicsit, pedig ez a valóságban nincs így.
A kérdező hozzászólása: hát, mindig azt mondja, hogy õ ennél többet nem tud tenni. eddig is többet tett értem, mint bárkiért, és ez speciel igaz is, mert a barátai meséltek egy-két dolgot. néha azt is szokta mondani, hogy rosszul esik neki, hogy õ úgy érzi, mindent megtesz, és ez nem elég nekem. akkor ez is mind csak maszlag?
az.
A kérdező hozzászólása: és hogyan tudnám kideríteni, hogy biztosan így van-e?
Mióta vagytok együtt?? Egy hosszú, stabil kapcsolatban nem várhatod azt h folyamatosan udvarolgasson. Ha érzed h szeret és törõdik veled akkor elégedj meg azzal.
A kérdező hozzászólása: akkor nem értem, miért etet azzal, hogy még senkit sem szeretett ennyire meg miért puszilgat sokat.
Ahogy #1 mondja. Neki ez így kényelmes, várja, hogy te szakíts, hogy aztán okolhasson miatta.
A kérdező hozzászólása: és amikor azt mondom neki, hogy jó, akkor elköltözöm, akkor miért mondja azt, hogy ne? :D
A kérdező hozzászólása: mert közben meg nagyon figyelmes velem, és látom, hogy fontos vagyok neki, ezért nem értem, hogy miért csinálja ezt?
Ahogy az #1 mondta. Plusz kapcsolatfüggõ és szerintem nem akar egyedül lenni vagy egyedül aludni és te vagy a potenciális plüssmacija, akivel együtt alszik esténként, meg esetlegesen fõz neki és ellátja. Kényelmes ez így neki.
A kérdező hozzászólása: mármint itthon. :D
"közben meg nagyon figyelmes velem, és látom, hogy fontos vagyok neki" "azt érzem, mostanában elhanyagol" Csak én érzem egymással ellentmondónak a két kijelentésedet?
A kérdező hozzászólása: de akkor meg miért nem szar le? miért siet hozzám haza? miért hív munka közben? miért ír kedves sms-eket?
A kérdező hozzászólása: azért írtam, hogy itthon. mert arra értettem az udvarlás részét hanyagolja el a dolognak. elnézést, hogy hülyén fogalmaztam.
A kérdező hozzászólása: *hogy
Nem akar veled lenni, de túl gerinctelen meg fosos, ahhoz, hogy õ hagyjon el.
A kérdező hozzászólása: meg azt nem értem, hogy akkor miért emeli a kapcsolatunkat magasabb szintre. miért akart pl. összeköltözni...

Hogyan szakítsak a barátommal ha már nem vagyok belé szerelmes?

3 hónapja járunk együtt a barátommal de szerintem nagyon nem illünk össze. A probléma az hogy nagyon szerelmes belém és nem akarom megbántani. Mit mondjak neki? Legyek ?szinte és valljam be hogy már nem vagyok belé szerelmes? Vagy úgy viselkedjek hogy kiszeressen bel?lem? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mond el neki, hogy már nem szereted, jobbnak láttad elmondani. Neked sem esne jól, ha Õ hazudna. Igaz?

Mond el neki, hogy már nem szereted, jobbnak láttad elmondani. Neked sem esne jól, ha Õ hazudna. Igaz?
Egy nagyon szerelmes ember , hogy lehet önzõ és bunkó már ne is haragudj. Ez a kettõ valahogy nekem sántít. Elõzõ vagyok
A kérdező hozzászólása: Hát eléggé érdekes hogy azért vagyok r*banc meg k*rva mert az az ember akivel járok egy unalmas, önzõ, számonkérõ, negativ, hisztis fiu..és nem akarok vele lenni..hanem olyan fiuhoz vonzodom aki foglalkozik velem és életvidám. Vlószinüleg te is egy unalmas ember lehetsz..jah és primitiv ha ilyeneket irogatsz.
"De szerelmes voltam belé, csak az a baj h ismerek egy másik fiut..aki sokkal érdekesebb nála..." Nagy r*banc vagy te kisanyám! Remélem te is áteled ezt, amikor majd a budüs p*fádba vágja egy srác , hogy azért dobnak el mint egy wc papírt, mert már nem vagy érdekes neki. Kis k*rva
A kérdező hozzászólása: De szerelmes voltam belé, csak az a baj h ismerek egy másik fiut..aki sokkal érdekesebb nála...
3 hónap alatt kiszerettél belõle?Szerintem akkor nem is szeretted korábban sem.Elég ha ezt elárulod neki és könyebben elenged azzal a tudattal hogy átverted
A kérdező hozzászólása: Rendben. És ha megkérdezi hogy miért nem szeretem? Vagy miért van ez az egész? Akkor mit mondjak?
1. vagyok. És ha úgy viselkedsz vele, hogy kiszeressen belõled, nem veszi észre szerinted? Azzal is ugyon ugy megbántod...Ha tovább huzod akkor csak megbántod. Mond el neki és kész.
A kérdező hozzászólása: Igaz, annak örülnék ha õszinte lenne velem. Csak nem akarom megbántani. :S
A kérdező hozzászólása: Hát ez a probléma..

Hogyan érjem el, hogy a barátom szakítson velem? -Mert, ha én tenném, akkor a megverésig fajulna a dolog. Ha ő szakít, akkor nem sértené a büszkeségét, hogy én hagytam el!

Nem dolgozom most, szinte eltart, de csak haza tudok költözni és anyuékat nem akarom bajbakeverni és a rend?rségre pedig végképp nem szeretnék fordulni.

Legjobb válasz: :S pedig a rendõrség lenne a legjobb megoldás... szerintem.

:S pedig a rendõrség lenne a legjobb megoldás... szerintem.
Kedves ötleteket adók: na és mi van, ha mégis megveri a lányt, mert nem találta el pontosan azt a határt? Mert máris ettõl fél. Belegondoltatok, hogy milyen tanácsokat adtok neki. Kedves kérdezõ, eszembe jutott még valami: hívd fel a NANE egyesületet: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között), http://www.nane.hu De továbbra is ajánlom az azonnali csomagolást. Szülõk, barátok, senkid nincs? És ne attól félj, hogy bajba keversz valakit. Gondolj arra, hogy a szüleid mennyire aggódhatnak érted. Húzz el onnan sürgõsen.
Hát... én tuti nem szaladnék haza a szüleimhez, mert nem akarnám, hogy bajba keveredjenek. Persze ha eltûnsz szerintem úgyis ott keresne elõször, tehát mindegy. Annyit tehetsz, hogy megbeszéled vele, hogy szerinted váljatok külön... és lehet megérti. Ha ez semmiképpen sem menne, akkor legyél elviselhetetlen. Nyaggasd, hogy gyereket akarsz és hogy õ akar-e és készítsd ki azzal, hogy mostanában úgy érzed nem szeret és biztos megcsal. Legyél igénytelenebb kicsit, ne szõrtelenítsd a lábad, vagy ott lent. Az most úgyse látszik. Otthon nehogy sminkelj! Vegyél fel ócska melegítõket otthonra és fõzz rosszul. És legyél hisztis, legyenek állandó hangulatváltozásaid stb. szóval minden amivel meg lehet valakit õrjíteni. DE vigyázz, hogy csak addig menj el, amíg tudod, hogy nem lesz baj. Mert ha pl. azért megüt, hogy sírsz, hogy fáj a hasad, akkor nagy baj van. A rendõrség tényleg nem tesz semmit, ezt a többieknek mondom. Apám elég gyakran alkoholizál lassan 20 éve, és régen naponta megvert, de nem egy pofonról beszélhetünk, hanem sokkal durvább dolgokról. Ha rádtámad annyit tehetsz, hogy kimész az utcára és ordítozol és elmondod az egész városnak, hogy bántott téged. De tényleg, porig kell alázni, és mindenkinek elmondani, hogy totál egyedül maradjon, különben késõbb bosszút áll rajtad. Szerintem szerezz be pár keményfiú havert és egyszer velük együtt várjátok otthon a pasidat. Aztán beszélgess el vele és a pasik majd segítenek összeszedni a cuccodat és addig valakihez odaköltözöl. Szerintem a szüleidet hagyd ki ebbõl. Pasidnak is érthetõen mondd meg, hogy elmész pl. Krisztihez, Bélához stbhez. Vagy "elmegyek egy kolléganõmhöz, amíg nem találok saját lakást. minden jót" hogy még véletlenül se keressen a szüleidnél. Szüleidnek pedig mondd el, hogy mi történt, hogy figyeljenek oda esetleg riasztó sem árthat. A legtöbb esetben az ilyen ember belül rettenetesen fél és ha visszaütnél neki mondjuk úgy meglepõdne, és elszaladna. Persze tudom, nem tudsz neki visszaütni, hiszen õ az erõsebb stb. Volt egy film egyszer Jennifer Lopezzel azt hiszem. Volt egy lánya és a férje verte õt és elmenekült és a végén (mivel állandóan üldözte a pasi) elment kitanulni valami harcmûvészetet és legyõzte a csávót. Remélem sikerül kikeveredned a helyzetbõl én mindenképpen lelépnék, nehogy vele akarj maradni örökre. Aztán a továbbiakban nagyon nézd meg, hogy kivel jössz össze. Én mindig aranyos kedves fiúkkal járok, akik mellett én lehetek az irányító fél. Ha valakinél az elején kiderül, hogy uralkodni akar rajtam és otthagyom, engem nem érdekel. Férfias férfiakat csak akkor választok, ha tudom, hogy milyen rendes ember pl. imádja az állatokat és segítõkész stb. és nagyon fontos, hogy tisztelje a nõket. Ekkor tudom, hogy rábízhatom magam és õ meg fog védeni és sosem tudna bántani. Mindig arra gondolok, hogy ha nem látna többet, vagy elhagynám illetve összevesznénk mit tenne. Ha tudom, hogy sírna, elszomorodna és örökké engem keresne akkor minden rendben. Ha dühös lenne és haragudna akkor... Remélem megoldódik a problémád.
Ne a külsõdet változtasd, ismered, tudod milyennek szeret, hát légy épp az elenkezõje de vigyázz nehogy ugy legyen hogy felmérgesitsd...
A helyedben AZONNAl tipliznék!Ha már otthon vagyok akkor már ráérek óvintézkedéseken agyalni.2-3 dobermann az udvarban elég meggyõzõ tud lenni. Nincsenek szumó-alkatú haverjaid?Egy darabig vendégül láthatnád õket...
Igen, azonnal hazamennék. És nem félteném a szüleimet, mert vagyok olyan önzõ, hogy a saját szaros életemet abban a pillanatban jobban félteném. Egyébként pedig szerinted a szüleid nem féltenek téged? Hogy ki vagy szolgáltatva egy ilyen embernek, és õk semmit sem tehetnek ellene? Ha hazamész hozzájuk, akkor máris hárman vagytok. Biztonságban vagy, szólhatsz a barátaidnak, hogy ne hagyjanak egyedül stb.
Add meg a cimét és holnapra kiherélem, utálom az ilyen genyákat, 10 éve Judo-t tanulok, 3 másodperc alatt ripityára töröm a gerincét.... Istenem milyen õrültek vannak a világon, akasztani való...
Hogy mivaaan? Bocs, de nagyon kiakadtam. Verésig fajulna? Ütött már meg? Mert ha igen, azonnal hagyd ott, ne is gondolkodj rajta. A szüleidnél biztosan lehetsz egy darabig, és szólj a rendõrségnek is. Hány éves vagy, ha nem titok?
legyél szörös igénytelen egyre csunyább, híz el tuti szakítani fog
Nagyon szívesen, és õszintén örülök, hogy sikerült különválnod. nagyon köszönöm a biztatást is: sosem vagyok egészen biztos abban, hogy nem voltam-e tapintatlan. Azt is írtad, hogy a dolog , , még mindig itt lebeg'' lelki értelemben. Errõl a jelenségrõl hallottam másutt is, és a saját személyes tapasztalataim is ezt támasztják alá. Szóval: állítólag (és én is így érzem), ha traumatikus élmények érik az embert, akkor azt nem felejti el csak úgy magától. Sõt, ha úgymond , , elfelejti'' õket, akkor az még rosszabb, mert úgy mindenféle más módon jönnek elõ: önértékelési zavarok, szorongás, depresszió, súlyosabb esetben rémálmok, vagy filmszerûen visszaidézõdõ-újralepergõ emlékdarabok. Ezért aztán állítólag a tramumát KI KELL KEZELNI, és nemcsak nem lehet, de nem is szabad elfelejteni (mert úgy rosszabb lesz, hiszen rejtve többet rombol). MAGYAR: http://nane.hu/gyogyulas/index.html ANGOL: http://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_trauma http://en.wikipedia.org/wiki/Posttraumatic_stress_disorder http://en.wikipedia.org/wiki/Emotional_abuse Pszichológust kapsz társadalombiztosításos alapon is (háziorvostól kiindulva), bár esetleg néhányszor továbbküldenek, mert mindegyik picit máshoz ért jobban. Ha közvetlenül keresel ilyen specialistát, az talán gyorsabb lehet, bár talán drágább is. Addig is, hogy az elindulás minél könnyebb legyen, megadok egy online ingyenes tanácsadás linket, bár gondolom, a megadott keretek közé tényleg csak legfeljebb valami elindulás fér el. Sajnos nem próbáltam ki személyesen, remélem, élõ a dolog. http://www.pszichoterapia.tenyek-tevhitek.hu/tanacsado-horva.. Sok sikert és boldogságot kívánok Neked.
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen késön írtál, de a probléma, ami fõleg lelki az még mindíg lebeg, ugyhogy ilyen szempontból nem írtál késön. Nagyon sok dolgot írtál és igen azt nem veszi észre az ember , hogy meg tudja magának magyarázni, hogy igen még is jó így, jó ez, nincs is semmi gond..stb De ami fontos, hogy elköltöztem haza , anyuékhoz.Nincs semmi gond.Õ mondta, hogy menjek és éljünk külön.Meglepõdtem.Nem értem , hogy miért.Szerintem anyagilag nagy sz.rban van és valami hülyeséget akar csinálni...de ez már az õ baja. A lényeg, hogy itt vagyok, az azt jelenti, hogy így könnyebb lesz minden.Szép lassan le fog rólam szokni és elfeledjük egymást. Most nem tudok hosszan írni, mert sietek ezért is kuszák a mondataim.De jövök és írok hosszabban, részletesebben. Megigértem nektek!:) Köszönöm az utolsó választ:) !
Nagyon szeretném én is, hogy sikerüljön. Ne haragudj, ha rosszul mérem fel a dogokat, és esetleg értelmetlen dolgokat kérdezek javaslok. Szóval amit írtál õróla, az aggasztó. Nem mernék ilyen rövid leírás alapján véleményt mondani, de két dologra figyeltem fel. Írtad, hogy hihetetlenül tud manipulálni, ugyanakkor úgy érzed, mindenre képes lenne. No ez a kettõsség figyelemreméltó, ez alapján a leírás alapján akár pszichopata is lehet, de persze sok minden lehet, nem értek hozzá és a leírás is tömör. Nem kívánom ezt az esetet, de ha esetleg mégis így van, akkor nem fog javulni a dolog: a pszichopátia gyógyíthatatlan. Akkor menthetetlenül felõröl Téged, hacsak nem ugrasz ki. Ezzel nem mondtam újat. Attól félek viszont, hogy ÉSZREVÉTLENÜL fog felõrölni Tégedet. Most még keresed a szabadulást, de ha soká nem sikerül, akor esetleg jönnek a megszépítések, mentegetések, , , nem is olyan rossz''-féle önhazugságok. Ez az önhazugság sajnos egy , , természetes'' folyamat, és nagyon nehéz tenni ellene. Minden emberben van erre hajlam, még ha nem is hinnénk el elõre. Én vert gyerek voltam, onnan gondolom, hogy így van, de olvastam is. Szóval fontos lenne, hogy valami segítséget addig is kapj, amíg nem tudsz kiugrani. Fontos lehet, hogy valaki védjen Téged legalább ez ellen addig is, szakszerû segítséggel. Az lenne jó, ha olyan pszichológust találnál, aki járatos az ilyen dolgokban: abúzus, családon belüli erõszak, társfüggés, kodependencia. A körzeti orvosod biztos tud szakembert társadalombiztosításos alapon, õ majd továbbküld Téged egy ilyenhez, ha meg az sem ért hozzá, továbbküld majd egy harmadikhoz, aki ért. Nyilvánvalóan nem gyügszeres pszichoógusra gondolok, hanem olyanra, akinek tényleg a családon belüli erõszak a szakterülete. Tudom, hogy illetlen dolog volt ezt mondanom, hiszen jól láthatóan tökéletesen világosan rálátsz a helyzetedre. De szinte lehetetlen lesz ezt a világos rálátást megõrizned évekig (ha õ esetleg tényleg pszichopata). Mindenkép kell rendszeres, szakszerû segítség, hogy megõrizd a világos rálátásodat. Tartós Kilátástalan helyzetben szükségszerûen torzulni fog az önkép, önbecsülés, valóságérzékelés, minden. A gyakorlati dolgokhoz nem értek, ezt Te tényleg jobban tudhatod nálam. Ha azt mondod, hogy a rendõrség nem segít, nincs okom, hogy kételkedjem szavadban. Elvileg az országos rendõrfõkapitány rendelkezett már arról, hgy szûnjék meg a , , Csak ha vér folyik!'' gyakorlata, de gondolom, a gyakorlat döcög még. Elvileg a zaklatás is bûncselekmény lett immár, de ez végképp friss dolog, errõl sem mernék mit mondani. Talán a családsegítõ központban ajánlanak nõi szállót. Talán az önkormányzat szociális osztálya megítél Neked annyi rendkívüli vagy átmeneti segélyt, hogy azonal albérletbe mehetsz. Írj le mindent pontosan nekik. Szóval, talán más intézmények bevonásával ki lehet kombinálni a dolgot, az azonnali kiugrást. Ezért a legfontosabb talán tényleg az, hogy ne õrlõdj fel. Ha a legeelsõ nyilvánvaló ötletek nem jönnek be, mindenképp keress pszichológust, hogy addig is védjen valami a felõrlõdéstõl, amíg kikombinálod a kiugrás megoldását. Azember nem feltétlenül veszi észre azt a pillanatot, amikor a felõrlõdés végül bekövetkezik, ezért tartom ezt annyira fontosnak. Akkor is féltenéd a szüleidet, ha nem hozzájuk mennél? Akkor is veszélyben éreznéd õket? Olcsó albérletet kerestem én is valaha, egyszerûen rákerestem , , olcsó albérlet''. Nem túl olcsók, de ha csak szobát bérelsz (vagyis együtt kell laknod atulajdonossal, vagy bérlõtárssal, és csak a szoba a privát), az már olcsóbb, az kifér akár magántanítások árából is. Kér, hogy késõn vettem észre a kérdésedet. Szóval ha továbbtanulsz, kaphatsz kollégiumi elhelyezést. Nem tudom, hogy erre az évre késõ-e már a jelentkezés. Talán nem, de ennek utána kell nézni. Mindegy, legrosszabb esetben jövõre maradhat. Egyébként, van lehetõség, hogy a szüleid is elköltözzenek? Lakáscsere, vagy lakáseladás és más helyen lakást venni. Az egyszerre megoldaná az egész család gondját.
Szia, nagyon vigyázz magadra. És írd meg, mi történt.
Remélem sikerül megoldást találnod. írnál majd, hogy mi történt. Sokaknak segíthet majd késõbb szerintem. Minden jót, szia.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Segítettek. Nincsenek rossz ötletek...kitudom szûrni, hogy mit hova tegyek.Nem vagyok hülye, csak félek és ez pont elég a határozatlansághoz.Nem voltam még ilyen helyzetben. Aki viszont poénosra vette ezt a dolgot, annak annyit mondok, hogy menjen a chat.hu-ra és ott válaszolgasson hülye libáknak. Nekem azért kell ötlet, mert a rendõrség nem segít. ennyi.És az eddig olvasott válaszokból, találtam értelmes embereket, akik tudják, hogy mit beszélnek. Tényleg köszönöm a válaszokat. Amúgy vannak barátaim , de eddig nem jutott eszembe az önzõség.Igen sajnos annak kell lennem most magamra kell figyelnem és lelépnem. Köszönöm a link címet és , ha érdekel titeket, akkor írni fogok ide, hogy mi történt...csak a tanulság kedvéért. :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem titok 21. Hogy kezdõdött és miért vagyok még itt? Szerelmes lettem, ha valaki nem volt még ilyen helyzetben, akkor nem hinné el. Tehát totálisan elvakultam és úgy manipulált, ahogy azt egy egyetemen sem tudnák tanítani. Mindenben ráhallgattam, hittem neki, felnéztem rá..stb.(majdnem egy évig...fél éve nyílt ki a szemem.) Pedig engem, ha valaki egy kicsit is megbántott, akkor repült.Tehát ezért durva a dolog. Hm...a rendõrség.Semmit nem tesz addig , amíg vér nem folyik...Tapasztalatból mondom. Aztán még ami fontos, hogy félek...tudom, hogy csak úgy lesz vége, ha õ szakít. Ötlet kell. Anyuékat nem akarom bajbasodorni. Visszakérdezek.Te hazaszaladnál, ha tudod, hogy bármire képes?Nem féltenéd a szüleidet?
A NANE-t akartam én is ajánlani, direkt ilyenekkel foglalkoznak.

Ha gyakran megfordul a fejemben hogy szakítsak a barátommal akkor az már önmagában egy elég nyomós ok arra hogy megtegyem nem?

Nincs konkrét problémám, csak egy ideje már idegesít a viselkedése, néha csak apróságok, néha olyan dolgok amiket már 100x elmondtam neki, mégsem változtat rajta... Nem tudom mennyire lenne korrekt dolog minden "komolyabb" ok nélkül szakítani vele... f?leg hogy 1 éve és 3 hónapja vagyunk együtt....

Legjobb válasz: Meguntad.

Meguntad.
Érdemesebb volna otthagyni :)
Ha azt akarod hogy megváltozzon talán már nem szereted igazán (olyannak kéne szeresd amilyen). Szerintem ha nem érzed vele jól magad szakíts vele de ha csak ezek az apróságok zavarnak gondolkozz el hogy vajon nem veled van baj?

A barátom kevesebbet foglalkozik velem, mint azelőtt. Mindig csak a barátaival van. Megkérdeztem tőle, hogy miért csinálja ezt, ő csak annyit mondott, hogy semmi közöm hozzá, ha meg nem tetszik, akkor szakítsunk. Az ilyennel mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Nem szeret. Hagyd a p.ba. Már alapból ott ki kellett volna dobni, hogy "semmi közöd hozzá". Lehet normálisan is válaszolni, fõleg barátnõnek.

Nem szeret. Hagyd a p.ba. Már alapból ott ki kellett volna dobni, hogy "semmi közöd hozzá". Lehet normálisan is válaszolni, fõleg barátnõnek.
Ez minden egyedülálló férfi álma, hogy a nõ végre eljusson párkapcsolata ezen stádiumába. Te már végstádiumos vagy, aza kategoria, aki ha meglátt egy jó faszit, akkor könnyen felszedhetõ, elszedhetõ a jelenlegi kapcsolatából, a gyökér pasasa mellõl.
Lapatra vele, hulye bunko hagyd ott a pi..aba.
Én is jártam így, szakítottunk is. Ha a fiúnak a haverjai fontosabbak, akkor nem elég érett még egy párkapcsolatra, vagy egyszerûen csak nem szerelmes beléd. Keress mást.
be kell szépen neki mutatni, és keresned kell egy normálisat. Üdvözlettel Legly
Ha nicns rád szüksége, akkor ez van.
Vagy túlságosan biztonságba érzi magát, ergo azt gondolja bármit csinál úgysem fogsz szakítani vele, mert annyira szereted. Vagy már nem akar veled lenni és gyáva hogy kimondja, ezért arra játszik hogy eleged legyen és szakíts vele. Döntsd el melyik a jobb verzió! (Ha bármelyik is jó egyáltalán számodra...)
lapátra a bunkókámat
mondjuk szakíts ha ekkora paraszt veled
Ne hivd, ne keresd vàrd meg mit lèp? HA NEM keres nem szeret, ha keres talàn csak elkapattad TALAN!!!

Mindenki a környezetemben azt mondja, hogy nem becsül meg a barátom, nem szeret, egy vagyok neki a sok közül, stb. Mit tegyek, ha én nem akarok csalódni? Szakítsak vele én, hogy elkerüljem azt, hogy ő dobjon engem, ha megunt?

Szeretem ?t, teljes szívemb?l, de én is kételkedek az érzéseiben. Amúgy 5 hónapja vagyunk együtt. Mindenki azt mondja, hogy sugároznia kellene a barátomról a boldogságnak, hogy egy ilyen lány a barátn?je, mint én, de ehhez képest szerintük csak egy strigula vagyok neki... Nekem ? volt az els?, ? vette el a szüzességem, és ? az els? igazai szerelmem, nehéz ez így... 19L, Õ 22F

Legjobb válasz: Miért látták más lánnyal? Egyébként meg tõle kellene megkérdezned, hogy szeretsz-e még vagy, hogy akarod még ezt folytatni vagy valami ilyesmit..

Miért látták más lánnyal? Egyébként meg tõle kellene megkérdezned, hogy szeretsz-e még vagy, hogy akarod még ezt folytatni vagy valami ilyesmit..
Szerintem kérdezz rá!! Mondd meg neki, hogy miket hallasz és kész! Tisztázd vele nehogy aztán csak kacsa legyen az egész és feleslegesen gyötröd magad ezzel. Írj majd hogy hogy döntöttél!
Miért mondják, hogy nem becsül meg? Te is szoktad így érezni, vannak ennek jelei? Hogyan viselkedik Veled? Azt itt a lényeg, hogy TE mit érzel, ránk is mondták az elején mind a kettõnknek külön-külön, meg ami a durva, együtt is :S, hogy a másik nem veszi komolyan, de csak mert szét akartak minket szedni, alapja nem volt. De én eleve el se hittem, mert a barátom viselkedése velem mást mutatott.
egy tanácsot adok: dobd, az ilyen sosem vezet jóra...én pont ugyanígy voltam...mindenki rossz szemmel nézte a barátomat, mondták, hogy nem hozzám való, de hát szerelmes voltam, s a szerelem vak....aztán úgy sikerült, hogy dobtam....rá 3 napra már új csaja volt....csak egy lyuk voltam az övén....de már nem tud érdekelni...légy bátor...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!