Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szakítsak barátommal, (87 db)

Hogyan szakítsak barátommal kultúráltan, hogy mégse azt mondjam, hogy "b* meg takarodj a p*"?

Legjobb válasz: mond meg neki h nálad elmúlt a szerelem és úgy érzed h nem is fog mûködni ezek után a dolog,te újra szeretnél szerelmes lenni....de nem belé.

mond meg neki h nálad elmúlt a szerelem és úgy érzed h nem is fog mûködni ezek után a dolog, te újra szeretnél szerelmes lenni....de nem belé.
Mondd meg neki hogy megcsaltad, a többit elvégzi a természet!
kérdezd meg tõle hogy: Varázsoljak? ha azt mondja hogy Igen akkor nem kell tenned mást mint: Abrakadabra szingli vagy!

Hogyan szakitsak a barátommal ha a voltbarátomat szeretem? Történet lent

jártam egy és feél évig a volt barátommal...ö volt az elsö komoly kapcsolatom...vele veszetettem el ,vele voltam egyedül ilyen sokáig és még sorolhatnám...aztán voltak rossz dolgai ami miatt kiszerettem belöle...sirt könyörgött hogy menjek vissza hozzá de nem mentem mert nem szerettem...söt már bele is szerettem egy volt barátomba...most vele járok 3honapja de már kiszerettem belöle 1honapja kb és reggel-este a volt barátom van az eszemben...hiányzik a képét nézem,,,eszembe jutnak a régi szép emlékek...mit tennétek a helyemben???kérlek segitsetek

Legjobb válasz: Húúúha ez a történet majdnem olyan, mint az enyém :) Vagyis annyiban, hogy én is szakítottam a barátommal, mert úgy éreztem, hogy már nem szeretem, most pedig szeretnék vele újra összejönni, mert rájöttem, hogy mégiscsak õt szeretem... Na de térjünk át Rád...Szóval, a jelenlegi barátoddal szakíts, mondd, hogy te nem érzel úgy iránta, ahogy kellene, de azt azért ne mondd meg, hogy a volt barátodat szereted. De azért jól gondold meg, nehogy aztán úgy járj, mint a volt barátoddal, hogy egy idõ után rájössz, hogy mégsem kellett volna szakítani. Gondold át, hogy most tényleg a volt barátod hiányzik, vagy csak az együtt töltött szép emlékek. Végülis nem írtad, hogy vissza szeretnéd-e szerezni, de gondolom igen. Nos, az lehet nem lesz könnyû, ugyanis eléggé megbánthattad...Azt sem írtad, hogy mikor szakítottatok, és azt sem, hogy õ hogy érez most irántad... De ha visszaakarod kapni, azért nagyon sokat kell tenned! De szerintem jó lenne, ha egy kicsit egyedül lennél, és rendbe tennéd az érzelmeidet, és elgondolkodnál, hogy valójában szereted-e a volt barátodat, átgondolod milyen is volt a kapcsolatotok, megérné-e újrakezdeni, és csak akkor próbálkozz nála, ha biztos vagy az érzéseidben, és most már ne szúrd el. Sok szerencsét ;)

Húúúha ez a történet majdnem olyan, mint az enyém :) Vagyis annyiban, hogy én is szakítottam a barátommal, mert úgy éreztem, hogy már nem szeretem, most pedig szeretnék vele újra összejönni, mert rájöttem, hogy mégiscsak õt szeretem... Na de térjünk át Rád...Szóval, a jelenlegi barátoddal szakíts, mondd, hogy te nem érzel úgy iránta, ahogy kellene, de azt azért ne mondd meg, hogy a volt barátodat szereted. De azért jól gondold meg, nehogy aztán úgy járj, mint a volt barátoddal, hogy egy idõ után rájössz, hogy mégsem kellett volna szakítani. Gondold át, hogy most tényleg a volt barátod hiányzik, vagy csak az együtt töltött szép emlékek. Végülis nem írtad, hogy vissza szeretnéd-e szerezni, de gondolom igen. Nos, az lehet nem lesz könnyû, ugyanis eléggé megbánthattad...Azt sem írtad, hogy mikor szakítottatok, és azt sem, hogy õ hogy érez most irántad... De ha visszaakarod kapni, azért nagyon sokat kell tenned! De szerintem jó lenne, ha egy kicsit egyedül lennél, és rendbe tennéd az érzelmeidet, és elgondolkodnál, hogy valójában szereted-e a volt barátodat, átgondolod milyen is volt a kapcsolatotok, megérné-e újrakezdeni, és csak akkor próbálkozz nála, ha biztos vagy az érzéseidben, és most már ne szúrd el. Sok szerencsét ;)
Szerintem is mondd meg a mostaninak, hogy te nem érzed már azt, amit éreztél iránta... És ha tényleg szereted az elõzõt , keresd meg és besélj vele errõl... DE!!! Mielõtt megkeresnéd, gondold át vajon tényleg szereted?
A régit szereted. Érhetõ! Menj vissza hozzá, valahogy érd el bár nehéz lesz. Most én is attól félek, hogy barátnõm tényleg kiszerett belõlem de látom rajta, hogy mégse. Remélem õ nem lesz olyan kis buta mint ti:S BOCSÁNAT nem rosszbol irtam:) Csak reménykedem, hogy õ elõbb rájön, hogy megbánja minthogy megtegye végleg:S

Hogyan szakítsak a barátommal 4 év után? Úgy érzem h már nem szeretem őt, és mostanában más pasik is érdekelnek. (eddig ez nem fordult elő)

4 éve,16 éves korom óta vagyok együtt a barátommal. Mostanában úgy érzem hogy már nem szeretem ?t annyira mint régen, talán csak megszokásból vagyok vele. Régen állandóan vele akartam lenni, de mostanában nem zavar ha nem vagyok vele. Eddig nem foglalkoztam más pasival, de mostanában igen, soha nem fordult meg a fejemben h megcsaljam, de nemrég majdnem lefeküdtem egy fiúval, de szerencsére csak a csókig jutottunk. (t?le nem akarok semmit) De viszont van egy másik fiú, aki igazán tetszik és érdekel. Ilyen se volt még. Ez azt jelentené h már tényleg nem szeretem a pasim? Nem tudom h szakítsak e vele, és ha igen akkor hogyan tegyem meg ennyi id? után? Õ nagyon szeret engem, a lelkiismeretem nem engedi h véget vessek a kapcsolatunknak. Légyszi adjatok tanácsot h mit tegyek.

Legjobb válasz: Tudom hogy nem lehet valtoztatni azon amit most erzel,de gondold at...annyira ritka egy legalabb feleves kapcsolat,nektek osszejott a 4 ev es most szakitani akarsz?hat szerintem inkabb arra szeretnel valaszt kapni,hogy szakits-e vagy sem,mert arra ,hogy ,hogy szakitsak a baratommal...hat beszelgetesben nehogy e-mailbe ird meg neki.

Tudom hogy nem lehet valtoztatni azon amit most erzel, de gondold at...annyira ritka egy legalabb feleves kapcsolat, nektek osszejott a 4 ev es most szakitani akarsz?hat szerintem inkabb arra szeretnel valaszt kapni, hogy szakits-e vagy sem, mert arra , hogy , hogy szakitsak a baratommal...hat beszelgetesben nehogy e-mailbe ird meg neki.
az elsõ hülyeséget mondd. legyen benned annyi, hogy leültök és megbeszéled vele a dolgot. azért ne legyél vele, mert õ szeret. hazugságban élne, és te se vagy boldog.
ez csak átmeneti. 2-3 hetet eltöltenél abban a tudatban nélküle, hogy vége, és mély depresszióba esnél. hidd el, ha szakítanál vele hónapokig szenvednél...szóval dobjátok fel a kapcsolatot vagy valami.
Ha két fiú van akkor a második azért jött szúba, mert az elsõt nem szereted annyira?!:O Nekem ez a véleményem. Egyébként meg beszéljétek meg, hogy mi lett veletek. Viszont ha már tényleg nem akarsz vele lenni akkor legyél vele õszinte és mondd meg neki, hogy mit szeretnél. :)
Én durván két hónapja vetettem véget egy közel 4 éves kapcsolatnak hasonló okok miatt, bár itt én vagyok a srác. Azt hittem, hogy a barátnõm meg fog zuhanni, mert õ nagyon szerelmes volt (vagyis nagyon úgy tûnt). Egy olyan három hét után azt hittem, hogy elrontottam nekem mégis Õ kell. Megbeszéltem vele, de Õ nem akarta újrakezdeni, sõt nem egész egy hónappal a szakítás után már volt új palija. Én egy kicsit több mint egy hónapig a padló alatt voltam, de ez köszönhetõ annak is, hogy közben rájöttem, hogy a 'haveroknak' csak akkor kellek, ha nekik kell valami... Viszont most már jól vagyok, és nem bántam meg a szakítást, még ha nagyon nehéz is volt. Én személy szerint azt mondom neked, hogy lépj, csak azért ne 'szenvedj' mellette, mert már négy éve együtt vagytok. Nehéz lesz, nagyon nehéz viszont nem éltek átverésben. (ha gondolod privit írhatsz kidumálhatjuk...) 22/F
Minél elõbb szakíts vele!


Van egy barátom, nagyon szeretem, ennyire még senkit nem szerettem, mint őt, de muszáj szakítanom vele! A szüleim nem tudhatják meg, hogy együtt vagyunk, mert írtó nagy balhé lenne. Hogy szakítsak vele?

De már 3hónapja együtt vagyunk.Hogy szakítsak vele?Az a megoldás nem jó,hogy elmondom a szüleimnek,mert 13év van köztünk,és én vagyok 16éves...

Legjobb válasz: Szerintem ha szereted ne szakits vele.Valahogy talán a barátod ha beszélne anyukáddal?

Szerintem ha szereted ne szakits vele.Valahogy talán a barátod ha beszélne anyukáddal?
Figyi!!A kor nem minden!!! Én együtt laktam egy barátommal, 18voltam, õ 31!!!Anyu engedte a kapcsolatot. Szerintem nálatok sem nagy a gáz, csak ne csapd be a szüleidet. Akkor még mérgesebbek lesznek. Beszéljen velük a srác, mondja el, hogy szeret téged..stb...
ha szeretitek egymást a szüleidnek ezt muszáj megérteni, mondd el! és ne szakíts vele ha tényleg szereted!!! mert egy életre megbánod. tegyél meg érte mindent!!
Ha szeretitek egymást, ne szakíts vele.Próbáljatok meg a szüleiddel õszintén beszélni.Ha emberileg kedvelik, nincs bajuk vele, akkor biztosan meg tudjátok /vagy õ meg tudja/ gyõzni a szülõket, hogy szeretitek egymást és együtt jártok.Ne add fel ilyen könnyen szerintem.
esetleg elmondanad h megis miert szakitottal vele? :( hisz szerettetrek egymast, nem? nem ertem...no persze a szulok, de egy eros szerelem mindent kibir...elvileg...
Szerintem helyesen tetted, mert ennek úgy is ez lett volna a vége! Gondolom hogy a volt párod is akart volna kisbabát, meg azt is gondolom hogy Te nem 20 meg 24 évesen akartad volna elkötelezni magad egy gyerkõccel.
A kérdező hozzászólása: ...szakítottam vele...:'(
Ne aggódj ezen szerintem. A párom(32) és közöttem(17) 15 év korkülönbség van. A szüleid elõször bizotsan meg fognak lepõdni, de ne aggódj miatta, majd megbarátkoznak a gondolattal. Nálunk is ez volt, de elfogadták. Szorítok. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Rendben!Köszi!
A kérdező hozzászólása: Kivágná tuti...:( emberileg semmi baja vele, mert egy tisztelettudó aranyos pasi.csak a kor...
A kérdező hozzászólása: utaltam, hogy mindenki lenéz emiatt.Tudni kell, hogy nincs túlságosan eleresztve anyagilag sem meg úgy sehogy, de egy tisztelettudó Srác.A szüleim... De akkor lehet nem volt elég erõs a szerelem....:(
Nem dobnám el a barátaimat senki kedvéért.
Nem kell senkivel sem szakítani. Barátokkal meg pláne! (én elkövettem régebben ezt a hibát, Te ne tedd!) Mondd meg a pasidnak, hogy ne dedózzon.
"van egy pasim" "haverok" "hülyülés" komoly dilemma, nem is tudom melyik kapcsolat lehet felszínesebb....

Hogyan szakítsak a barátommal?

Mit mondjak neki? Egyszer?en nem bírom a vele töltött id?t elviselni..minden perc egy órának t?nik -.-" Mivel bántanám meg a legkevésbé? Õ akart járni velem. Másik dolog, hogy egy középsuliba járunk, ? id?sebb t?lem, és ha szakítok vele én leszek a " kis kur*a" Esetleg hogy érhetném el, hogy ? szakítson velem 1, max 2 héten belül..? Válaszokat el?re is köszi :) !

Legjobb válasz: SZEMÉLYESEN megmondod neki, hogy már nem érzed ugyanazt, mint a kapcsolat elején, ezért szakítani akarsz. "Esetleg hogy érhetném el, hogy õ szakítson velem 1, max 2 héten belül..? " Ilyet végkép ne csinálj, ha valaha is fontos volt neked, és van benned annyi gerinc, a szemébe mondod... te akarsz szakítani.

SZEMÉLYESEN megmondod neki, hogy már nem érzed ugyanazt, mint a kapcsolat elején, ezért szakítani akarsz. "Esetleg hogy érhetném el, hogy õ szakítson velem 1, max 2 héten belül..? " Ilyet végkép ne csinálj, ha valaha is fontos volt neked, és van benned annyi gerinc, a szemébe mondod... te akarsz szakítani.
* Mint az ovis írta volna. Ha lekqváz megmondod, hogy a jó öreganyja. Ne evvel álljon bosszút, mmert nem szereted. Egyszerûen elé állsz, hogy nem akarsz tovább járni vele. Elmúlt a szerelem vagy csalódtál benne nemtom, de mond meg az igazat. 23/N
Mindenféleképpen te leszel a kis K amint szakítotok. Veresd meg a bátyáiddal.
"Õ akart járni velem. " minek jöttél vele össze? úgy mondod mintha te nem is akartál volna járni vele...
Kérd meg egy csajt akit nem zavar, ha leribiznek másszon a pasidra amikor "véletlenül" arra jársz. Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
"Sajnálom, hogy áltattalak, azt hittem, menni fog nekem a szerelem nélküli kapcsolat, de tévedtem."

Szakítsak? Egy hónapja járok a barátommal, de nem érzem hogy szerelmes lennék. Õ már az. Van értelme még várni rá hátha megtörténik vagy nem? És ha nem akkor hogyan szakítsak? Nem akarom, hogy nagyon rossz legyen neki. L/20

Legjobb válasz: "de nem érzem hogy szerelmes lennék" megválaszoltad magadnak a kérdésedet, szóval IGEN! nagy hiba volt 1 hónapig ámítani szegény gyereket...

"de nem érzem hogy szerelmes lennék" megválaszoltad magadnak a kérdésedet, szóval IGEN! nagy hiba volt 1 hónapig ámítani szegény gyereket...
Szerintem ha megfordul a fejedben, hogy lehet szakítanod kéne az már régen rossz....
áhh de jóhogy elolvastam a válaszokat...ugyan ez a bajom... de így már jobb:D
ti mirõl beszéltek ? értelmes ember nem segített neked szerintem.. Én 18 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a barátnõmmel, õ is 1 hónap után nagyon szerelmes volt, én még 3 után sem... ahhoz nemkell szerelmesnek lenni h jól érezzem magam vele, nemvolt nyûg a találkozás, szerettem akkor is, csak nem voltam szerelmes...ha jól megvagytok és nincs semmi gond, akkor ne dobd ki, hátha lesz ebbõl valami, én mostmár nagyon szeretem..:) 20 éves vagy, ez szerintem teljesen normális h nem lettél pár hét alatt szerelmes...ha szeretsz vele lenni, jólérzed magad melette akkor ne dobd ki, jön majd szép lassan a ragaszkodás és a hiány érzet :) remélem tudtam segíteni :)
Minél hamarabb hagyod ott, annál kevésbé fog fájni neki.
A kérdező hozzászólása: Õ már szeret. De én nem hiszek a szerelem elsõ látásban c. történetben. Sosem volt ilyen, mindig szükségem volt egy kis idõre, hogy szerelmes is legyek, de most nem megy.
Milyen dolog már ez h "jártok" de nem szeretitek egymást??? ezt nem nevezném járásnak:S
A kérdező hozzászólása: Nem egy hónapig ámítottam mivel õ sem az elsõ randitól lett szerelmes... Oké, köszi!
Ne húzd tovább, így semmi értelme. Szakíts vele, mert minél tovább húzod annál nagyobb fájdalmat okozol neki majd!
lehet kicsit késõn írok :D de szerintem semmiképp ne szakíts vele, amíg jól érzed magad, ha teher számodra a találkozás, nem akarsz vele beszélni, maximum akkor. én is ugyanígy voltam az elején, én is a szakításon gondolkodtam, de hálistennek nem tettem meg, most pedig mindennél jobban szeretem :)

Hogy elõzhetem meg azt, hogy a barátnõm szakítson velem?

Sokat veszekedtünk, általában apró dolgokon. Sajnos mindketten ilyen hisztisek vagyunk. És õ most már nem érzi jól magát a kapcsolatban. Megegyeztünk hogy majd megbeszéljük a dolgokat nemsokára, te több, mint valószínû hogy ki fog dobni. Mit tegyek? Nekem se jó, hogy sok a veszekedés, de nem akarom õt elveszíteni. Kérlek segítsetek! Elõre is köszönöm szépen! :)

Legjobb válasz: SZAKÍTS VELE ELÕBB TE, GYORSAN!!!

SZAKÍTS VELE ELÕBB TE, GYORSAN!!!
A kérdező hozzászólása: Attól félek, hogy õ túl büszke ahhoz hogy visszajöjjön hozzám utána. :(
azt hittem, csak azt akarod megakadályozni, hogy Õ szakítson
A kérdező hozzászólása: Nem, hiszen leírtam, hogy nem akarom õt elveszíteni.
esetleg beszéljétek meg most azonnal? csak van valami forrása a sok veszekedésnek, csak úgy nem hiszem hogy folyton veszekednétek.

Hogy szakitsak a barátommal?

Van egy srác akivel nagyon szeretjük egymást de mivel nekem van barátom csak titokban tudunk találkozni és nem tudom hogy szakitsak a barátomal

Legjobb válasz: dugtatok már az uj szerelmeddel? am sztem dobd ki a barátodat...nem fer vele szemben amit muvelsz...gondolj már bele, neked tetszene, ha fordított helyzet lenne és pl fél év mulva kiderülne hogy a barátodnak van egy másik csaja is rajtad kívül, éshogy mér hónapok óta szexelnek is..... nah hogy esne???? szálj már amgadba....

dugtatok már az uj szerelmeddel? am sztem dobd ki a barátodat...nem fer vele szemben amit muvelsz...gondolj már bele, neked tetszene, ha fordított helyzet lenne és pl fél év mulva kiderülne hogy a barátodnak van egy másik csaja is rajtad kívül, éshogy mér hónapok óta szexelnek is..... nah hogy esne???? szálj már amgadba....
hát mondjuk így: "figyelj, Dönci, az az igazság, hogy én már mást szeretek, nem szeretném folytatni ezt a kapcsolatot. sajnálom, hogy így alakult, minden jót." ennyi.
Szerintem az igen tisztelt kérdezõ egy lotyó.
gratuláljál magadnak. minek találkozgatsz más pasikkal miközbe van barátod? am ha tényleg szeretnéd azt a srácot a pasiddal már ezer éve szakítottál volna... lökd azt a dumát amit a csajok szoktak ilyenkor: " maradjunk ink barátok, a kapcsolatunk már nem a régi, úgy érzem nem szeretsz...."
Szia! Szeretnék szakítani veled, mert már nem szeretlek úgy, mint régen. Kívánom továbbra is a legjobbakat! Szia. Még ez a hûvös két mondat is kíméletesebb és korrektebb, mint az, hogy megcsalod a háta mögött, mert nem mered kidobni... Elég szánalmas vagy így. 20L
+ 5-6 év.
kérdezõ írj privátot nekem.
Beszéld meg ezt a barátoddal, az lesz a legjobb.Amúgy nagyon hülye szülei vannak ha tényleg így gondolják.
itt egyértelmûen kijelenthetõ, hogy az apja egy gyökér, ne foglalkozz vele vannak ilyen emberek, nem kell komolyan venni, ne hagyd egy pillanatig sem, hogy rossz érzést keltsen benned a más hülyesége
Ne hagyd magad! Az apja eléggé földhözragadt lehet. Sehol sincs elõíva hogy egy nõnek értenie kell a horgászathoz. És ne feledd, te a barátod barátnõje vagy, nem az apjáé! Elsõsorban a barátodnak akarj megfelelni! Ha az apa ilyen, akkor nem tehetsz sok mindent. Legyél továbbra is normális és tisztelettudó, egy idõ után úgyis elfogad. De a fõ figyelmet a barátodra fordítsd :)
Tök igazatok van!!! Én mondjuk nagyon sokat horgászok, csak azt tudom tanácsolni hogy az após is kibékíthetõ! : közöld vele hogy kimész velük mert érdekel (tuti hogy nem de az mindegy) az hogy nem tudsz hozzászólni nem fog változni, de ha csak olvasni vagy napozni mész ki az már kb olyan mintha érdekelne. Arról meg már lehet beszélni hogy te kint voltál csak ennyire érdekel. Az ürge pedig tuti hogy gyökér!
Menj el velük horgászni. Közben lepippantod az apóst, meg a barátodat is. Hidd el, utána már kedvelni fognak.
Tanulj meg horgászni! Nem is ismerek olyan likat aki értene a horgászathoz! Ez olyan mintha én azért akarnám a lányom szakítását mert a fiúja nem tud kötni... Ez az após egy agyrém!
A kérdező hozzászólása: Megállapodtam , a barátom apjával, hogy tavasszal elkísérem õket horgászni így valamennyire sikerült lecsendesíteni, no meg vettem neki egy orsót karácsonyra :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!