Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szabaduljak a vöröshangyáktól (1 db)

Hogyan szabaduljak meg a vöröshangyáktól?

Lakásunkban kb. 4 hónapja vörös és szárnyas hangyák jelentek meg. Ha lefújom ?ket kb. 1 hétre elt?nnek, de aztán újra -mindig ugyanazon a 3 helyen- megjelennek. Sokan vannak, mindent szétrágnak. Falat, fugát, stb. Hogyan lehetne végleg megszabadulni t?lük?

Legjobb válasz: Hajaj! Ez ismerõs! Ami nálam bevált: hívj ki hivatásos rovarirtót! Aki hozzám jár, szerzõdéskötéskor kér egy ezrest, aztán háromhavonta jön, szintén egy-egy ezresért. Egy éves a szerzõdés. Valami olyan szert használ, ami színtelen, szagtalan, háziállatra, emberre veszélytelen. Elõtte mindig érdemes jól kitakarítani, mert ahol befúj, ott két hétig nem szabad felmosni. Nálam eltûntek a hangyák az elsõ kezelés után, pedig a házban (panel) másnál vannak!

Hajaj! Ez ismerõs! Ami nálam bevált: hívj ki hivatásos rovarirtót! Aki hozzám jár, szerzõdéskötéskor kér egy ezrest, aztán háromhavonta jön, szintén egy-egy ezresért. Egy éves a szerzõdés. Valami olyan szert használ, ami színtelen, szagtalan, háziállatra, emberre veszélytelen. Elõtte mindig érdemes jól kitakarítani, mert ahol befúj, ott két hétig nem szabad felmosni. Nálam eltûntek a hangyák az elsõ kezelés után, pedig a házban (panel) másnál vannak!
van olyan csalétek, amelyet a hangyák bevisznek a fészekbe, és a bent lévõk is elpusztulnak.
A hangyacsapda a legjobb megoldás. Nekem bevállt.
Nekem a szomszéd néni mondta, hogy szórjam be sóval a helyüket. Elõször kinevettem, de miután már semmi nem segített kipróbáltam. És tényleg mûködött, eltüntek és azóta nem jöttek vissza. Ezek az öregek csak tudhatnak valamit :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nincs olyan aki ezt olvassa és kint él Amerikába ahol most van a kabóca rajzás?

Szeretnék venni kabócákat, és ha esetleg aki olvassa és pont kint van Amerikába, 0,5 $ fizetnék darabonként. :D
50 db érdekelne. :)

1

A dzsungáriai törpehörcsög szereti ha simogatják?

4

Teknősöket találtam mit csináljak velük?

5 teknős van 2 nagy, 3 kicsi nem tudom, hogy milyen fajtájúak , mit adjak nekik enni
így néznek ki:
Segítsetek!!

4

Csonti gyorsan és egyszerűen?

Horgászni szeretnék majd kimenni, de nincs a közelembe horgászbolt, csontival szeretnék menni, mit tegyek ki amire a csontik rámennek és összetudnám gyűjteni őket (csirkehús vagy főzőt zöldségfélékhez tudok hozzájutni könnyen). Meg mibe tegyem azt a ételfélét, csak úgy ki vagy tálba ami -fedve,-ne fedve,-oldalt nyitott,- lyukacsos,-szitaféle legyen? Hova tegyem, fára,-földre,-ablakpárkány? Megy menyi időt szánjak rá?

2

Mennyit eszik egy törpe nyúl?

Van egy törpe nyúlam. és nem rég kaptam de nemtudoom mennyi kaját adjak neki.. nem akarom h elhizzon.!!
+ hogy a ketrecét mennyi idönkét takaritsam ??
és h hogy rendezzen bee.?

1

Hogyan tartsam távol, illetve hogyan szabaduljak meg a kertemben garázdálkodó vakondoktól?

10

Mondanátok nekem olyan állat menhelyet ahol elkél a segítő kéz?

Nagyon szeretnék egy kisállat menhelynél önkéntes munkát végezni, 14 éves vagyok így már diákmunkát végezhetek ha jól tudom. Egy menhelyre gondoltam ahol önkéntes lehetnék, de nem tudom hogy Budapesten hol van ilyen. Segítségeteket kérném.

4

Mi az a gyépés?

mit jelent konkrétan?

4

A nyul hova tartozik? Magyarazat lent

Vannak kulonbozo emlososztalyok: alacsonyrendu emlok, ragcsalok, rovarevok, novenyevok, ragadozok, mindenevok, viziemlosok. a nyul melyikbe tartozik?

6

Mit jelent: kültakaró?

Pl. vannak olyan feladatok, ahol meg kell hatarozni egy allat kültakarójat. Pontosan mit kene oda irni? En arra gondolok, hogy ami a testet boritja: pikkely, toll..... de nem vagyok bene biztos. Nagyon fontos lenne, segitsegetek koszonom. :-)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!