Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szabadulhatok a (80 db)

Hogyan szabadulhatnék a kövérség rabságától?

Szóval az a helyzet,hogy ugye fejben dől el ez az egész. Megnehezítik a helyzetem,hogy nem megfelelőek a körülmények ma is mi van itthon? Hamburger főtt kaja helyett,krémek,ropi,túrórudi miért nincs egészséges étel? Kifogás: nem tehetjük meg túl drága... a nagy lófüttyött! A nagy baj,hogy úgy gondolom már én is hogy ez a helyes. Miért is kínozzam a szervezetem ha a hízlaló kaját kívánja..miért is ne egyek ma is unalmamba sokkal többet mint amennyit kívánok. Minek sportoljak fárasztó nem tesz jót beteg leszek tőle. Tehát miért gondolom így hogyan változatassak,fogynom kéne..Mit tegyek?

Legjobb válasz: Vegyél magadnak olyan kajákat, amiket megennél, ha nincs otthon olyan, sportolni pedig lehet úgy is, hogy nem leszel beteg tõle. Miért is lennél beteg a sporttól?

Vegyél magadnak olyan kajákat, amiket megennél, ha nincs otthon olyan, sportolni pedig lehet úgy is, hogy nem leszel beteg tõle. Miért is lennél beteg a sporttól?
"Minek sportoljak fárasztó nem tesz jót beteg leszek tõle" ......
Hány éves vagy? Ezek szerint nem laksz még külön.
Valóban, ha télen kint futsz még a nózid is kipirosodik.

Hogy szabadulhatnék meg kíméletesen a szeretőmtől?

Van egy nős pasi, akivel pár hónapja összejártunk párszor. Viszont én nem érzek iránta semmit, gyanítom ő sem a szerelem miatt van velem, csak a jó szex miatt, no meg amiatt, hogy én akár simán a lánya is lehetnék. De nem is ez a lényeg. Õ mindig nagyon jó volt hozzám, kedves, udvarias és nem tudom neki megmondani, hogy már nem akarom őt. Mindig lemondom a "randikat", ez így van már úgy 2 hónapja, gondoltam majdcsak észreveszi magát. De nem úgy tűnik, mint aki veszi a lapot. Nem akarom őt megbántani, nem tudom hogy mondjam meg neki, hogy már nem akarok többé lefeküdni vele. 24 N

Legjobb válasz: Ne haragudj hogy ezt mondom, de aki hülye az szenvedjen :/

Ne haragudj hogy ezt mondom, de aki hülye az szenvedjen :/
Vágd pofán egy szeneslapáttal. :D
A 12-es válaszolónak nagyon igaza van. !!! egyébként:A pasi nem fogja fel és nem is akarja felfogni mert neki ez nagyon jó h van egy fincsi fiatal husi akit m, egkaphat, jóhogy nem akarja elfogadni a tényt meg amit mondasz. Nem tudod kíméletesen elmondani neki, nagy ívben sz-arnod kell rá, erõteljesen határozottan kell megmondanod.
Addig még lát egy kicsi esélyt is hogy oda adod magad neki addig noszogatni fog ez biztos.Mond meg neki hogy vége és kész.Ne írj ne válaszolj és akkor is hónapok fognak eltelni mire feladja.Kerüld a találkozást bár ez nehéz ha egy helyen dolgoztok vagy mindig látjátok egymást.Hidd el tudom mit beszélek én is benne voltam. 30f.
A kérdező hozzászólása: (saját vállam)
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem veregetem meg a sajt vállam, amiért viszonyt kezdtem egy nõs emberrel. Véget akarok vetni ennek. Arra lettem volna kíváncsi, mi lenne a legkíméletesebb módja annak, hogy ezt megtegyem, de látom esélytelen, hogy értelmes választ kapjak a kérdésemre.
Nem csak te vagy a hibás hanem a pasi is ugyanúgy, csak te vagy az egyedülálló aki sokkal értelmesebb is lehetne minthogy nõs pasira és ilyen idõsre bukjon.
Senki nem mondta, hogy a pasi nem egy gerinctelen féreg. De nem is õ írta ki a kérdést. Maradjunk csak a tényeknél: r1banc vagy, a pasi meg idióta megcsalós kötsög. Így megfelel?
Annyira gyáva vagy, hogy még egyenesen beszélni sem mersz. Ezen nem segíthetünk.
A kérdező hozzászólása: Érdekes módon mindig a "gaz csábító" a hibás. Vagyis a harmadik fél, azaz a jelen felállásban én. Abba senki nem gondol bele, hogy minden két emberen múlik. Vagyis inkább három emberen, ha egészen õszinték akarunk lenni. Nem én kezdeményeztem. Nem tagadom viszont, hogy mondhattam volna nemet is. De nem mondtam és nem mentegetem magam, ez az én saram. De ha csak vádaskodni tud mindenki, illetve álszent módjára ítélkezni, akkor inkább ne szóljon, mert nem ehhez kértem asszisztenciát.
Azt senki nem mondta, hogy makulátlan a múltunk, viszont én még soha FOGLALT pasival se kavartam, nemhogy nõssel.
A kérdező hozzászólása: Hû, köszi. Bár õszintén szólva, nem tudom mi másra számítottam... A válaszolók biztosan mind makulátlan múltú emberek.
Na! egy újjjabb olcsó rübi. 1. Nõs. 2. idõs is 3. zakkant vagy
Kellett a szottyadt pö cs, most meg nem tudod levakarni magadról..annyira sajnállak.
szerintem az, hogy folyamatosan koccoltatod, anélkül, hogy nyíltan eléállnál, sokkal gerinctelenebb és bunkóbb dolog, mint hogy megmondod neki, hogy nem megy. Azt már meg se említeném, hogy nõs pasival 24 éves létedre minek kezdesz ki, amikor ott van egy rakás facér pasi, dugni pedig akárkivel lehet, nem az én asztalom. Szóval javaslom, hogy tessék szépen gerincet növeszteni, és szépen megmondani neki, mi a szitu, lehetõleg élõben.
A száddal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hogyan szabadulhatnék meg a mormon misszionáriusok állandó hívogatásától, úgy, hogy ne bántsam meg őket?

Pár hónapja sikerült megtalálniuk egy gyenge, magányos időszakomban, aztán hetente mentem hozzájuk "tanításra". Végül sikerült rendeznem a dolgaimat, így már látom,hogy milyen agymosás is amit csinálnak a lelkileg gyenge, így irányítható emberekkel. Már szabadulnék, de folyton a hozzájuk való keresztelkedéssel idegesítenek, meg ne adjam fel, ha már eddig eljutottam, ne engedjek az ördögnek, blabla.... Durva nem szeretnék velük lenni, de nagyon kezd bosszantani már ez a megszállottságuk.

Legjobb válasz: Szia! Mondd el nekik azt, amit itt írtál!

Szia! Mondd el nekik azt, amit itt írtál!
Lehet, hogy ez az ige segíteni fog a döntésedben kedves kérdezõ: "Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyûlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti: nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak." Máté 6:24
Nem ismerem õket, ezért kérdezem, hogy mi az a tanítás, ami bosszantó náluk?
Ha hívnak, mondjad nekik: "Köszönöm szépen, de nem tartunk papagájt" - és leteszed. Ne törõdj azzal, hogy megbántod õket. Te csak menj és szolgáld Jézust. tattilaboy
Mondd, hogy a buddhizmusban leltél megnyugvást. A Jehovák mondjuk az utcán ezután is folytatták, de s a mormonok jobb fejnek tûnnek...:D
Meg még talán ez a videó amit most találtam. Nem tudom, hogy mirõl szól pontosan, de végül is "A mormon valláson belüli harcokról szól a film"... http://keresztenyfilmek.com/feliratos/770-a-19-feleseg-the-1.. tattilaboy
Tanulj meg nemet mondani. Nem. Ne hagyd magad befolyásolni, mert ha hagyod magad, a tanuló pénnz sajnos meg kell fizetned.
A kérdező hozzászólása: Persze emberileg nincs baj velük, tisztességesek, meg a sok tiltást betartani sem lehet könnyû, de, ha valaki nem akarok a vallásán változtatni, meg kéne érteni....
A kérdező hozzászólása: ma 19:13 A megszállottságuk bosszant leginkább, ha megérzik a legkisebb esélyt valakinél, utána nyomulnak a végtelenségig, vagy legalábbis a keresztelkedésig....aztán lehet tejelni a tized tízezreket....ja, meg nem ihatsz kávét, alkoholt, mert "eltávolodik a szentlélek"....nem tudom, én nem tapasztaltam még ilyet..... ma 19:15 Azt válaszolják, hogy az ördög akar letéríteni ilyenkor a helyes útról, ezért pont, hogy még jobban szükség van rájuk...ehh... Mindenre felkészítik õket, mindenre lesz válaszuk!!
Te csak menj és szolgáld Istent* Csak javítottam egyet. tattilaboy
Pl.: "Nem szeretnélek titeket megbántani, de kérlek ne hívjatok többet!"
Amit a mormon misszionáriusok csinálnak, az szerintük a leghelyesebb dolog, amit tehetnek. Nem azért zaklatnak telefonon, mert rosszat akarnak, hanem amiatt, mert szerintük a leghelyesebb dolog az, ha valaki megkeresztelkedik, és otthagyja a bûneit, és egyháztag lesz. Õk ebben hisznek, és örültek, hogy Te is elindultál ezen az úton. Viszont sok olyan ember van, aki esetleg a rossz szokásai (alkohol, cigi, kávé) miatt visszahuzodik, mert ezeket nem akarja letenni. Vagy egyéb más tényezõ miatt mégsem akar keresztelkedni. Természetes, hogy õk ennek ellenére segiteni akarnak. Kérheted õket, hogy ne "zaklassanak", de lehet, hogy egy x idõ mulva esetleg mégis felhivnak, mert lehet, hogy úgy érzik, hogy amiatt "küldted" el õket, mert rossz passzban voltál. A tized. Az egyik legijesztõbb dolog. De akkor, ha valaki hisz, akkor egy természetes dolog. A másik, hogy az egyház hatalmas. És nem támogatja az állam, vagy a Coca-Cola, hanem az egyháztagok tartják fent. Fel lehet úgy is fogni, mint egy "tagsági" dij, amiért cserébe kapsz lelki feltöltõdést, erkölcsös és erényes emberek társaságát, tanitást, programokat, hitoktatást, könyveket. Én saját magam kerestem anno a misszionáriusokat, majd egy idõ után otthagytam õket. Aztán egy jó pillanatban megint utolértek, és boldog vagyok, hogy igy történt. A keresztelkedés után megváltozik az ember élete, ha van hite.

A telefonom ilyen hirdetéseket küld egyre gyakrabban. Hogyan szabadulhatnék meg tőle?

http://kepfeltoltes.hu/120715/1342339749011_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: Az ingyenes alkamazások szoktak ilyeneket küldeni. Azzal, hogy ingyen van vállalod, hogy küldhet neked reklámokat.

Az ingyenes alkamazások szoktak ilyeneket küldeni. Azzal, hogy ingyen van vállalod, hogy küldhet neked reklámokat.

Hogyan szabadulhatnék meg végleg a mitesszerektől?

Legjobb válasz: Mondjuk úgy, hogy elmész kozmetikushoz?

Mondjuk úgy, hogy elmész kozmetikushoz?
elsõnek igaza van..
Vagy ha nincs sok, gõzöld egy ideig az arcod és kezdd el óvatosan kinyomkodni.. de csak akkor, ha nincs sok, mert különben jobban jársz kozmetikussal.
A kérdező hozzászólása: Jó, de utána ugyanúgy vissza jönnek. Hogy akadályozzam meg, hogy ne alakuljon ki?
Mivel a pórusaid eltömõdnek a portól és szennyezõdésektõl és faggyút termelnek, így megszabadulni kicsit nehéz lenne mert ez egy természetes folyamat.Annyit tehetsz hogy tisztán tartod a bõrödet lemosod arctisztítókkal esetleg használhatsz vmi mitesszer elleni maszkot bõrradírt.
Elsõ vagyok, tapasztalatból mondom, hogy az arclemosók és mitesszer eltávolító arcradírok meg akármik nem fogják eltüntetni a mitesszereket, max kicsit halványítja de 2 nap után ugyanolyan fekete lesz.

Elkaptam a facebook vírust hogyan szabadulhatok meg töle?

az eggyik haverom fojamatba külte a linkeket és rá kattintottottam

Legjobb válasz: mibõl gondolod hogy elkaptad:D? van ebbõl valami hátrányod azóta:D? az nem vírus amúgy.... max az üzenõfaladra publikál valamit de nem vírus :D esetleg az alkalmazást tiltsd le

mibõl gondolod hogy elkaptad:D? van ebbõl valami hátrányod azóta:D? az nem vírus amúgy.... max az üzenõfaladra publikál valamit de nem vírus :D esetleg az alkalmazást tiltsd le
Vitaminhiányra utal úgy tudom.
Vitaminhiány..Egyél vitamindús ételeket.Gyümölcsöket, zöldségeket, és el fognak tûnni..
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat. felpontoztalak titeket
valahogy megkéne alázni és nem figyelni rá.
miért akarsz megszabadulni tõle? mi az oka, hogy ez a valaki "magasan van? mindig azokat szokta zavarni egy másik ember "mássága" ha kisebbségi érzései vannak azzal az illetõvel szemben... ezen kellene inkább gondolkodni, mint azon, hogy -megszabadulnál--egy másiktól..egyébként is mit értesz a megszabadulás alatt?
nyírd ki na jó inkább ne:D én azt javaslom hogy ne törõdj vele. lealázhatod vagy nyúld le a pasiját, de miért akarsz te a gonosz lenni. ha annyira zavar iskolát is válthatsz, de szinte mindenütt van legalább egy öntelt ribanc.
Eloszor is keresd meg a hibait, aztan vetitsd le neki, meg mindenki elott, igy van alazd meg. Aztan ha meg nem hasznal akkor nyird ki xD A kerdes vegulis ez : "Hogyan SZABADULHATNEK..." :D
Attól, hogy megalázod csak elõásol egy felesleges csatabárdot. Egyszerûen ne vegyél részt abban, hogy körülötte forogjon a világ. Egyébként az elöttem lévõ válassszal tökéletesen egyetértek.
Próbáld meg figyelmen kivûl hagyni. Ha tovább irritál vagy beszólogat akkor keverj le neki egy nagyot, utána fülét-farkát behúzza...

Csigák lepték el a kertemet, hogyan szabadulhatnék meg vegyszer nélkül tőlük?

A kertbe nagyon sok a csiga,hazas csiga nem kopasz,gusztustalanok es nagyok ,mindent megmasznak ,a foldiepret leragjak,a szollot,a viragokat ,most meg amit talalnak,vettem granult formajju szert,amelyik ramaszott az elpusztult ,de a tobbi nem ,es nem is vagyok hive a vegyszerezesnek ,inkabb valami hazi bio dolog erdekelne!A szomszed telek evek ota elhagyatott volt,es ott szaporodtak el .Most azt megvettuk , kitakaritottuk es igy mind az evek ota rendezett kertunket leptek el!Eskuszom aki csigat tenyeszt annak nincs ilyen sok!volt aki azt mondta sozzam oket,eleg nagy a terulet ,most vegyek 20 kg sot az segit!es a gyumolcsfaknak meg mas novenyeknek az nem art?

Legjobb válasz: érdeklõdj utánna ,hogy hol lehet eladni mert érdemes összegyûjteni

érdeklõdj utánna , hogy hol lehet eladni mert érdemes összegyûjteni
Úgy hallottam, hogy az hasznos lehet, ha egy sörrel félig töltött sörösüveget leásol a földbe úgy, hogy csak a szája legyen ki a föld fölött. Ebbe belemászik a csiga, mert szereti a sör illatát, és belefullad. Javaslom, hogy elõször csak eggyel próbáld ki, és ha hatásos, több üveget is elhelyezhetsz a kertben.
A növényt amit szeretnél megvédeni, körbe kell keríteni rézzel, ezt a csigák nagy ívben elkerülik, mivel a növény törzsén csúsznának fel, de a rézre nem mennek rá. A másik variáció a só, a só szétbomlassza a csigákat, de viszont ahova a sót szórod ott lehet nem fog növény nõni.
Én egy zárt vödörbe szedtem össze, és elvittük olyan helyre ahol nem okoznak gondot -erdõ széle-patak part.Igaz több idõbe telik, de nem pusztítottam és ha kora tavasszal elkezded, egyszer csak elfogynak.Arra a részre ahonnan sok jön, lehet védõkerítést készíteni.Aluminium lemezt meghajlítani és úgy lerakni a földbe, hogy a hajlított része kifelele álljon.Ha fölmászik rá leessen. Ezt csak olvastam, de ki nem próbáltam.Nekem bevált hogy összeszedtük.
Valaki sozast javasolt, en nem ajanlanam mert tonkre teszi a kert talajat es evekbe telhet amig az eso kimossa a foldbol.A sôr jo megoldas, de ha nagy a kert es sok a csiga akkor koltseges. Nagyon jol bevalt modszer aprora torni a tojasok hejat es szetszorni a csigak utvonalan, ha sok a csiga akkor oda szorjuk amit megakarunk vedeni a tamadasuktol.(A tojas heja ratapad a testukre es nem tudnak tole megszabadulni, ezert elkerulik)
Nekem azt javasolták.hogy szórjak hamut a kertben és szórtam is és be vállt azóta nincsennek csigák .Próbálld meg lehet , hogy neked is bevállik.
A hamús módszer nekem is bevált.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!