Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szüntethető egy (6 db)

Mikor és hogyan szüntethetem meg a kötelező gépjármű biztosításomat, hogy egy másikat köthessek?

van egy autó nekem és a testvérem nevén.közös tulajdon. Az én nevemen van a biztosítás már 3éve.most vettem egy saját autót és mivel van egy másik biztosításom ezt az újat 0-ról kezdem és nagyon sokba kerül.tehát most 2biztosítás van a nevemen.szeretném az előzöt megszüntetni a tesom nevére íratni a biztosítást és a bónuszomat áthozni az új autóra.mit kell csinálnom hogyan tudom elintézni?

Legjobb válasz: Átadod a jármûvet a tesódnak, az ajándékozási szerzõdéssel kijelented magad a biztosítónál, és megkapod a bonus-malus igazolást... A tesód meg köt egy biztosítást magának.

Átadod a jármûvet a tesódnak, az ajándékozási szerzõdéssel kijelented magad a biztosítónál, és megkapod a bonus-malus igazolást... A tesód meg köt egy biztosítást magának.
A kérdező hozzászólása: de a forgalmiba benne van az õ neve is mivel az övé is.miért kell ajándékozási szerzõdés
Megy tönkre a hdd.
Ha ütemesen kattog, akkor máris érdemes feltörni a malacperselyt egy másik vinyóra.
Merevlemeznek nyekac. Az olvasófej cicegõ hangon koptatja a lemezt. Meghajtó eltûnt: nos, az nem is fog visszajönni. Vegyél új vinyót , a még nem lementett partíciókat (minden, azon merevlemez található, és még nem lementett adatot) ments le most azonnal, mert egy recovery 100000 környékén van. Vegyél egy WD-t, 1 Tb már 20000-ért simán megvan, és kibírja 10 évig.

Hogyan szüntethetem meg az egyik winchestert a gépemben?

2 winchester van a gépemben. (egy Maxtor és egy Excel Stor) Indításnál F12-t kell nyomnom ott a Hard Disc-et kiválasztani és megjelenik a 2 vinyó. Azokból a Maxtor-t kell választanom, mert csak akkor tölt be tovább a gép. A gépemen 2 operációs rendszer van (dual boot) (Windows 7 és Windows XP)

Legjobb válasz: reinstall az egyik winyóra?

reinstall az egyik winyóra?
A kérdező hozzászólása: Az is megvolt már. És ha kiveszem a vinyót amirõl egyébként bootolna akkor meg azt írja ki hogy Hiányzó Boot MGR és újraindítás Ctrl + Alt + Del. Nem tudom hogy mit csináljak


Nincs lázam semmibajom csak köhögök elég sokat aludni sem nagyon tudok mi lehet az oka hogy szüntethetem meg nem vok egy könnyen betegedős ember kb 3 éve nem volt se lázam se semmi bajom de ez a köhögés nagyon bosszant mi lehet az oka?

Legjobb válasz: A kohoges oka lehet megfazas vagy infulenza, mikor a nyalka es a valadek lecsorog a tudokbe. Ez altalaban masodlagos tudofertozest okoz, ez a kohoges eloidezoje. A kohoges mas tipusainal, pl. az asztmas vagy a szamarkohogesnel a horgocskek gorcserol van szo. TEhat menj el egy orvosi kivizsgalasra, hogy az ok kideruljon, aztan tudod kezelni. Gorcsos kohogesre nagyon hatassal van a kakukkfutea.

A kohoges oka lehet megfazas vagy infulenza, mikor a nyalka es a valadek lecsorog a tudokbe. Ez altalaban masodlagos tudofertozest okoz, ez a kohoges eloidezoje. A kohoges mas tipusainal, pl. az asztmas vagy a szamarkohogesnel a horgocskek gorcserol van szo. TEhat menj el egy orvosi kivizsgalasra, hogy az ok kideruljon, aztan tudod kezelni. Gorcsos kohogesre nagyon hatassal van a kakukkfutea.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!