Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szüntethető egy (7 db)

Hogyan szüntethetnék meg egy facebook fiókot? Nyitottam egy másikat is más néven, de feltörték.

Az eredeti fiókomra feltett dolgok megjelennek az ál fiókon is. Meg szeretném azt szüntetni !

Legjobb válasz: [link]

[link]
A kérdező hozzászólása: Nem tudom megoldani ! Annyi minden jön fel, ha ezt beírom, nem tudom melyiket kell kiválasztani. Többet is kiválasztottam, egyik sem volt jó ! Részletesebben nem tudnád leírni ? Elõre köszönöm!
Erre klikk Delete My Account linkjét, i >fiókom törlése klikk itt beírod a törölni akart fiókod jelszavát majd alul bemásolod a biztonsági ellenõrzésbe a látott betüket számokat és OK.
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megpróbálom ! Majd visszajelzek, hogy sikerült-e .
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki, hogy sikerült, rákattintottam a linkedre. Azért csak úgy néz ki, mert július 30-ig füdggõben tartják, addig nem nézhetem meg, mert ha belépek, azt jelenti, hogy mégsem akarom megszüntetni. Izgatottan várom a július 31-et, vagy az aug, 1-jét, addig nem nézem meg. Azért az eddigi segítséget nagyon köszönöm, szuper vagy, akárki vagy kata kata !
:)

Mikor és hogyan szüntethetem meg a kötelező gépjármű biztosításomat, hogy egy másikat köthessek?

van egy autó nekem és a testvérem nevén.közös tulajdon. Az én nevemen van a biztosítás már 3éve.most vettem egy saját autót és mivel van egy másik biztosításom ezt az újat 0-ról kezdem és nagyon sokba kerül.tehát most 2biztosítás van a nevemen.szeretném az előzöt megszüntetni a tesom nevére íratni a biztosítást és a bónuszomat áthozni az új autóra.mit kell csinálnom hogyan tudom elintézni?

Legjobb válasz: Átadod a jármûvet a tesódnak, az ajándékozási szerzõdéssel kijelented magad a biztosítónál, és megkapod a bonus-malus igazolást... A tesód meg köt egy biztosítást magának.

Átadod a jármûvet a tesódnak, az ajándékozási szerzõdéssel kijelented magad a biztosítónál, és megkapod a bonus-malus igazolást... A tesód meg köt egy biztosítást magának.
A kérdező hozzászólása: de a forgalmiba benne van az õ neve is mivel az övé is.miért kell ajándékozási szerzõdés
Megy tönkre a hdd.
Ha ütemesen kattog, akkor máris érdemes feltörni a malacperselyt egy másik vinyóra.
Merevlemeznek nyekac. Az olvasófej cicegõ hangon koptatja a lemezt. Meghajtó eltûnt: nos, az nem is fog visszajönni. Vegyél új vinyót , a még nem lementett partíciókat (minden, azon merevlemez található, és még nem lementett adatot) ments le most azonnal, mert egy recovery 100000 környékén van. Vegyél egy WD-t, 1 Tb már 20000-ért simán megvan, és kibírja 10 évig.


Hogyan szüntethetem meg az egyik winchestert a gépemben?

2 winchester van a gépemben. (egy Maxtor és egy Excel Stor) Indításnál F12-t kell nyomnom ott a Hard Disc-et kiválasztani és megjelenik a 2 vinyó. Azokból a Maxtor-t kell választanom, mert csak akkor tölt be tovább a gép. A gépemen 2 operációs rendszer van (dual boot) (Windows 7 és Windows XP)

Legjobb válasz: reinstall az egyik winyóra?

reinstall az egyik winyóra?
A kérdező hozzászólása: Az is megvolt már. És ha kiveszem a vinyót amirõl egyébként bootolna akkor meg azt írja ki hogy Hiányzó Boot MGR és újraindítás Ctrl + Alt + Del. Nem tudom hogy mit csináljak

Nincs lázam semmibajom csak köhögök elég sokat aludni sem nagyon tudok mi lehet az oka hogy szüntethetem meg nem vok egy könnyen betegedős ember kb 3 éve nem volt se lázam se semmi bajom de ez a köhögés nagyon bosszant mi lehet az oka?

Legjobb válasz: A kohoges oka lehet megfazas vagy infulenza, mikor a nyalka es a valadek lecsorog a tudokbe. Ez altalaban masodlagos tudofertozest okoz, ez a kohoges eloidezoje. A kohoges mas tipusainal, pl. az asztmas vagy a szamarkohogesnel a horgocskek gorcserol van szo. TEhat menj el egy orvosi kivizsgalasra, hogy az ok kideruljon, aztan tudod kezelni. Gorcsos kohogesre nagyon hatassal van a kakukkfutea.

A kohoges oka lehet megfazas vagy infulenza, mikor a nyalka es a valadek lecsorog a tudokbe. Ez altalaban masodlagos tudofertozest okoz, ez a kohoges eloidezoje. A kohoges mas tipusainal, pl. az asztmas vagy a szamarkohogesnel a horgocskek gorcserol van szo. TEhat menj el egy orvosi kivizsgalasra, hogy az ok kideruljon, aztan tudod kezelni. Gorcsos kohogesre nagyon hatassal van a kakukkfutea.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!