Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szólítsak egy szép (10 db)

te elvered, õ meg kiveri. egál lesz így.
A kérdező hozzászólása: hát elverni nem nagyon tudnám én még narancs öves vagyok õ meg már kék xD :-D de azért jó ötlet
Akkor majd õ elver téged :D
A kérdező hozzászólása: még élvezném is :-D
kérd meg, h mutasson pár gyakorlatot/fogást :)
A kérdező hozzászólása: van olyan is amikor bunyózunk egész karatén és az edzõ mindig össz vissz mondja ki kivel fog menni...és ha vele kerülnék be egy menetre akkor mit csináljak ????
egy karate fogással nyúlj oda neki, ahova szeretik a lányok...úgyis csak a harc hevében lesz, lehet észre sem veszi, de jelzés értékû lesz.
A kérdező hozzászólása: ez jó ötlet megfogadom...:-DD
hova nyúljon??? jesszusom... -.-

Tetszek egy lánynak és ő is nagyon szép, de nem tudom hogy szólítsam meg, mit mondjak neki? 15/F

Segítsetek!

Legjobb válasz: "Tetszek egy lánynak és õ is nagyon szép" he?

"Tetszek egy lánynak és õ is nagyon szép" he?
"Szia: utána egy kávé?"
A kérdező hozzászólása: kedves hetedik! járnék vele
és õ is nagyon szép? akkor te is, nem lesz gond!
Járni is akarsz vele, vagy csak szívesen meglékelnéd?
A kérdező hozzászólása: 5. ! igen
szia....egy suliba jártok?ha igen, kérdezd meg hogy mit tanul.aztán majd folytatódik.
A kérdező hozzászólása: elsõ! megtudtam a barátnõjétõl hogy tetszek neki
Beszélgess vele!Én itt szoktam elvérezni ha meg kell szólítani de utána nagyon fog menni a beszélgetés :D
"Szia, mi újság?"
Há miujság van kisjááány te is messzirûl gyütté he??? Én meg nagyon jól kombányozom azt te mit tudsz e?

Ha látok az utcán, boltban stb. ilyen hétköznapi helyeken egy szép lányt hogyan szólítsam meg?

Az a lényeg hogy olyan lányokat akiket nem ismerek hogyan szólítsam meg, illetve mivel, mit mondjak neki? :S Elég nehéznek t?nik, de úgy odamennék egyszer, mások meséltek hasonló szitukat ahol m?ködött. Segítsetek ti is! Köszi

Legjobb válasz: Hozzám egyszer akkor jött oda egy srác, mikor épp zacskót téptem a zsemlékhez... Annyit mondott, hogy "szia! nekem is tépnél egyet légyszi?" Persze, téptem neki, mert kedvesen szólt hozzám, olyankor én is igyekszem kedves lenni. Aztán kérdezte, hogy arrafele lakom e, én mondtam, hogy oda járok suliba szembe, akkor elkezdte, hogy egy haverja is ide jár, milyen a suli stb. Csak aztán jött a barátom, hogy Õ mindent összeszedett, amit akart, mehetünk, úgyhogy ott elköszöntem :D A barátom meg azt hitte, ismerem a srácot, utána mondtam neki, hogy rámnyomult :D De amúgy ha aranyosan mész oda valakihez, akkor nagy valószínûséggel nem fog elküldeni melegebb éghajlatra, hanem beszélget kicsit. Onnantól már rajtad múlik ;)

Még annyit kifelejtettem, hogy arra is reagáljak, hogy szerinted sanszos, hogy át akar csak verni a srác, ha idegenként leszólít. Gondolom ezzel arra célzol, hogy csak ki akar használni, csak a tested akarja. Honnan tudod? Honnan tudod, ha esélyt sem adsz neki? Honnan tudod, hogy nem mellette leszel a legboldogabb az életedben? Honnan tudod, hogy nem épp az igaz szerelmet utasítod el magadtól ezzel a hozzáállással? Erre találták ám ki a randevú fogalmát. Szimpi a srác, megadod a számod, õ felhív és találkoztok. Randiztok párszor, beszélgettek, megismeritek egymást. Azt mondod 2 mondat alapján nem tudod eldönteni, hogy angyallal, vagy ördöggel van dolgod. Erre való a randi, hogy el tudd dönteni! Egy randi, vagy akár több, tök mindegy! Nem kötelez semmire, csak esélyt adsz magadnak a boldogságra. Ha meg sem próbálod, mert mindenkirõl rosszat feltételezel, akkor ne is várj jót, mert kizárod az életedbõl! Nem akartalak megbántani, de remélem sikerül egy picit felnyitni a szemed, mert egyre több fiatal magányos és ennek ez az egyik oka..
Simán meg lehet állapítani egy srácról, hogy milyen szándékkal szólít meg. Még a személyiségi jegyeit meg lehet állapítani, legalábbis azokat, amik ebbõl a szempontból fontosak. Persze lehet tévedni is, de általában milyen kimenetele lehet egy ilyen beszélgetésnek? Itt nyilvános helyekrõl van szó: busz, bolt, stb. Biztos, hogy nem fog ott helyben megerõszakolni... Ha pedig meg akar erõszakolni, akkor pedig biztos lehetsz benne, hogy nem fogja izgatni, hogy szóba állsz-e vele, vagy nem...szóval, ha egy srác megpróbál beszélgetni veled, akkor az már szinte biztosíték rá, hogy tetszel neki is nem bántani akar. Ha viszont eljuttok odáig, hogy megadod egy idegen srácnak a telefonszámod, akkor azért tetted meg, mert szimpatikus volt neked, mert tetszett. Ha nem szimpi, nem adod meg a számod. Ennyi. Ha megadod, akkor mi történhet? Vagy felhív, vagy nem. Ha igen és még mindig úgy gondolod a dolgot, mint mikor megadtad a számod, akkor megbeszéltek egy randit. Ami szintén nyilvános helyen fog meg esni. Kb. errõl szól az ismerkedés. Ha meg akar erõszakolni, vagy eladni prostinak, akkor biztos nem fog ennyi energiát fordítani a dologba... De biztos naiv vagyok és én gondolom rosszul...
Hozzám egyszer akkor jött oda egy srác, mikor épp zacskót téptem a zsemlékhez... Annyit mondott, hogy "szia! nekem is tépnél egyet légyszi?" Persze, téptem neki, mert kedvesen szólt hozzám, olyankor én is igyekszem kedves lenni. Aztán kérdezte, hogy arrafele lakom e, én mondtam, hogy oda járok suliba szembe, akkor elkezdte, hogy egy haverja is ide jár, milyen a suli stb. Csak aztán jött a barátom, hogy Õ mindent összeszedett, amit akart, mehetünk, úgyhogy ott elköszöntem :D A barátom meg azt hitte, ismerem a srácot, utána mondtam neki, hogy rámnyomult :D De amúgy ha aranyosan mész oda valakihez, akkor nagy valószínûséggel nem fog elküldeni melegebb éghajlatra, hanem beszélget kicsit. Onnantól már rajtad múlik ;)
Mondd neki, hogy Szia! Aztán a többi meg majd jön magától, csak az elsõ szó nehéz ..:D
Szerintem így nem nagyon érdemes ismerkedni, bocsi! Én legalábbis nagyon gyanakvó lennék, ha valaki így megszólítana. (Mert nem tudnám mit akar..)
3.nál a pont:) )
Teljesen mindegy, hol és hogyan szólítasz meg egy lányt, a sikered úgyis csak a külsõdön múlik!
Az, hogy fiú vagyok, vagy lány teljesen lényegtelen. Ugyan azt tudom mondani, mint eddig. Ha leszólít egy srác, abból, ahogyan azt teszi, jó eséllyel el tudod dönteni, hogy milyen ember. Ha valaki utánad kiabál valami gusztustalan beszólást, azzal nem kell törõdni, de mondhatod komolyan, hogy ha megszólít egy kedvesnek tûnõ srác, akin látszik, hogy tisztára zavarban van, el van pirulva stb., ne mond már, hogy azt gondolod, hogy tuti csak meg akar erõszakolni, vagy csak ki akar használni. Vagy ha egy jóképû, határozott srác szólít le, õ valószínû nem megerõszakolni akar, mert tud magának partnert találni, ha meg csak szexet akar, ahhoz te is kellesz, hogy sikerüljön, ha csak kihasznál, az a te hibád is. Ismételni tudom csak magam: ha ettõl elzárkózol, azzal a boldogság esélyét tolod el magadtól, mert a szociális köröd is bezárulhat egyszer és akkor nem nagyon van más... De ez a te döntésed, csak azért tépem a számat, mert hátha legközelebb mikor egy normális fiú megszólít, akkor ez beszélgetés jut majd eszedbe, vagy ha neked nem, talán van olyan lány aki ezt olvassa, úgy gondolkodik, mint te, de átértékeli a dolgokat.
Oké, szerintem akkor sem így kell ismerkedni.. Továbbra is gyanakvó leszek, lehet én vagyok túlságosan bizalmatlan az emberekkel, de nem fogok utcán ismerkedni. Továbbra is kitartok amellett, hogy a kérdezõnek is inkább az ismerõseinek ismerõsei között kéne szétnéznie, nem az utcán. Megkérdezhetem, hogy Pesten laksz-e? (Ugye nem?) Ha mégis, akkor nagyon optimista a hozzáállásod, kicsit talán túl optimista. Még mindig nem tudom lány vagy-e, vagy fiú. Ha lány vagy akkor te is pontosan tudod, hogy milyen (enyhén szólva) rosszindulatú beszólásokat szokott kapni egy fiatal lány az utcán. Tudom, hogy nem minden ember olyan, de ezek után nekem elveszett a bizalmam az ismeretlen emberekben. Ha fiú vagy szívesen mondok neked néhány ilyen megalázó beszólást, amiket én kaptam... Ezek után mondja nekem valaki, hogy ismerkedjek utcán..
Értékelem, hogy segíteni akarsz, meg a jószándékot, de nem fog megváltozni a véleményem. Én csak azt mondom, hogy nem bízom az ismeretlen emberekben.. (Nem olyanokról beszélek akiket egy barátom útján ismerek meg, mert az teljesen más. Ott megbízom a barátom véleményében.) De gondolj bele, te is úgy kezdted, hogy rögtön a szellemi képességeimet bíráltad, pedig most már látom, hogy egy értelmes, intelligens ember lehetsz, és mégis... Tudom, hogy interneten könnyebb ilyen dolgokat írni, mert ez mégiscsak egy arctalan, névtelen dolog, de akkor is rögtön egy beszólással kezdted.
ha jól sejtem a kérdezõ nem egy 30-40éves ipse. inkább tippelek 15-17év köré. Na most ebben a korban ha valaki ad a külsejére (ápolt stb) akkor biztosan értelmes ember, nem pedig egy perverz állat. a másik meg az, hogy az elõttem szólónak van igaza: nyílvános helyen nem erõszakol meg senki, ha meg meg akar erõszakolni, akkor nem megy ismerkedni, csak megprobálja a dolgot. mellesleg engem is érdekelne egy a leszólítós téma:D életembe 1x mentem oda ismeretlen lányhoz, de még azelõtt berezeltem és elköszöntem, hogy a nevét megtudtam volna :( azota is bánom. nagyon szép lány volt :)
Utolsó válaszolónak: Második vagyok. Tényleg nagyon ügyes lehetsz, ha meg tudtad állapítani 2 sorból a szellemi szintemet. Kíváncsi vagyok, hogy lány vagy-e. Mert ha igen akkor is nagyon ügyes lehetsz, mikor odajön hozzád egy vadidegen az utcán és megállapítod két mondatból, hogy meg akar erõszakolni, át akar verni, vagy netalántán jószándékkal közeledik. Akkor most gondolj bele, hogy a mai világban melyik a legvalószínûbb. Ha fiú vagy, akkor tök mindegy. Örülj, hogy neked nem kell ilyenektõl tartanod, de tartsd a fejedben, hogy lányoknak igenis kell!
Ha olyan csajt fogsz ki, mint a második válaszoló, akkor ne is bánd, hogy nem jöttök össze! Ha egy csajnak annyi gógyija sincs, hogy nem tudja mit akarsz tõle, ha ismeretlenül leszólítod, akkor nem is lehet jövõje a kapcsolatotoknak, mert nem vagytok azonos szellemi szinten. Egyébként ilyenkor kettõ választásod van: az elsõ az, amit a 3. írt, azaz megszólítod és megpróbálsz beszélgetni vele, gyakorlatilag bármirõl, ami ugye arra megy ki, hogy a végén elkéred a számát. A másik lehetõség, hogy nem húzod az idõt, rögtön megmondod neki, hogy azért szólítottad meg, mert úgy érzed örökre bánnád, ha nem tetted volna meg, mert mikor megláttad kellemesen szorító érzés hasított a szívedbe.
Csak a külsõ számít, bla, bla, bla...
Persze. Beszóltam, mert felkaptam a vizet! :) de ez nem a személyednek szólt, hanem a helyzetnek.


Voltatok már úgy, hogy tetszik egy lány csak nem mersz odamenni vagy ha igen annyira remeg a lábad, hogy nem tudsz miről beszélni vele? 16 F Meg ha az utcán vagy egy szép lány akkor hogy szólítsam meg? Hagyjam elmenni? :/

Legjobb válasz: Sokszor voltam már így, hogy nem mertem megszólítani. Olyan is volt, hogy beszéltem valakivel, aki tetszett, aztán kiderült, hogy teljesen más, mint amilyennek gondoltam. meg most olyan van, akivel sokat beszélünk, de osztálytárs, és nem tudom hogy lépjek-e. kockázatos...

Sokszor voltam már így, hogy nem mertem megszólítani. Olyan is volt, hogy beszéltem valakivel, aki tetszett, aztán kiderült, hogy teljesen más, mint amilyennek gondoltam. meg most olyan van, akivel sokat beszélünk, de osztálytárs, és nem tudom hogy lépjek-e. kockázatos...
A kérdező hozzászólása: De jó akkor nem vagyok egyedül :)
hát... nem jó, inkább ne lennénk így:S

Ha meglátok egy szép lányt vhol. Akkor hogyan kölezítsek hozzá? Hogyan szólítsam meg?

Legjobb válasz: Lehetõleg lábon, vagy ha rendelkezel gépkocsival, akkor azzal. Valahogy így: "Szia!".

Lehetõleg lábon, vagy ha rendelkezel gépkocsival, akkor azzal. Valahogy így: "Szia!".
Gratulálok! Az egész hihetetlen nagy hülyeség, amit írtál. Ezt a f.szságot sürgõsen felejtsd el. Nagyon-nagyon sok dolgot tudnék neked errõl mondani, de most csak azokat a dolgokat javítom ki, amikrõl te azt hitted, hogy jók : már az ismeretségetek elején is simán el lehet hívni; ne sétálgatásra hívd el, mert az nagyon gáz; személyesen vagy telefonon kell megbeszélni a randit. Ezzel az estis dologgal nem tudom mi a sz.r elképzelésed volt, ezért errõl csak annyit írok, hogy te válaszd meg a randi idõpontját és helyszínét lehetõleg.
A kérdező hozzászólása: ok. :) na szóval, ha már jó barátok vagytok és ha õ is érez irántad vmit akkor hívd el sétálni vagy ilyesmi mert a lányok szeretik az ilyen dolgokat , de ha lehet a felkérést msn-en vagy chaten bonyolítsd le mert akkor nem leszel olyan ideges én nagyon kicsi az esélye annak , hogy elronts valamit. a randi a délutáni órákra beszéjétek meg és ha lehet húzd el a végét estig mert úgy már nehezebb megválni egymástól egy puszi v. smárolás nélkül. tessék!
Ide is írhattad volna azokat a tippeket, hátha valakinek segíteni tudtál volna:D
A kérdező hozzászólása: ahha ok.
adhatsz 1-2 tippet, csak ne privátba mert azt az e-mail címemet nem olvasom, ha elküldöm neked privátba az eredeti e-mail címem úgy ok?
A kérdező hozzászólása: Nekem csak addig nehéz míg nem ismerem de ha már ismerjük egymást akkor már könnyen meg :) Ha akarod segíthetek?
A kérdező hozzászólása: Ja jA ja eddig nekem is megy.....
... -.i Szerencsére én már 1 szintel elõrébb vagyok mint te, én egy buliba pl felkérem táncolni, köszönk neki "szia" aztán megkérdem hogy hívják, bemutatkozok és aztán beszélgetni kezdünk. Hogy miért csak egy szintel vagyok elõrébb mint te? Mert megmondom õszintén lövésem sincs hogy csináljak egyszerü barátságból többet :S
A kérdező hozzászólása: Nemtom lehet igazad van, de nekem ez nagyonis bejött !

Hogyan szólítsak le egy szép lányt az utcán?

Tegyük fel sétálok az utcán, s szembe jön velem egy csinos lány, hogyan szólíthatnám meg?

Legjobb válasz: A fõ probléma általában nem az, hogy mit mondasz, hanem a kiállásod, határozottságod. Lehet tiéd a világ legjobb csajozós dumája, ha visszakérdez valamit a lány és csak hebegni-habogni tudsz, akkor megette a fene az egészet. A fõ, hogy látszódjon rajtad, hogy laza vagy, legyél jókedvû. És miközben beszélsz, végig a lány szemébe nézz. Ez persze kezdõként majdnem kivitelezhetetlen feladat, de hát az élet kemény, ehhez hozzá kell szokni. De a sok próbálkozás elõbb utóbb meghozza eredményét. Fiúként én legalábbis ezt tanácsolnám.

A fõ probléma általában nem az, hogy mit mondasz, hanem a kiállásod, határozottságod. Lehet tiéd a világ legjobb csajozós dumája, ha visszakérdez valamit a lány és csak hebegni-habogni tudsz, akkor megette a fene az egészet. A fõ, hogy látszódjon rajtad, hogy laza vagy, legyél jókedvû. És miközben beszélsz, végig a lány szemébe nézz. Ez persze kezdõként majdnem kivitelezhetetlen feladat, de hát az élet kemény, ehhez hozzá kell szokni. De a sok próbálkozás elõbb utóbb meghozza eredményét. Fiúként én legalábbis ezt tanácsolnám.
És mért baj ha csak egy nyári kaland? Nem 10-en évesen kell megállapodni!
Engem már "szólítottak le" többször is * buszmegállóban srác megállt kocsival(este 10kor): - Nem szállsz be? úúúú.. *...követett a srác...még jó, h nappal volt, mert elég hecces szitu:D ...leszállt velem a villamoról, követett, jött mellettem, erre megkérdezte, hogy - Mindig ilyen szép a mosolyod? sztem ezzel nem bánthatsz meg senkit:) csak aza poén, h nem is mosolyogtam rá, csak miután megkérdezte, kínomban ;) *Volt olyan is, h egy pasas jött szembe, s megállt, s megkérdezte, h merre van a ....x..y...utca, s ha szimpi vagy a csajnak, akkor....nyert ügyed van:) Már csak aza bib, h engem mindig olyan szólít le, aki nekem nem jön be:S De kedves uccsó hozzázóló, ha olyan helye srác szólítana le, aki neked is bejön, akkor biztos, h nem ellenkeznél, ha szabad vagy! na szia, ha holnap leszólítasz pesten :XDXD, akkor majd szépen mosolygok :) )
"szia szép lány az utcán"
Gondold magad a lány helyzetébe, te mit szólnál ahhoz ha téged szólítanak le hogy "nagyon csinos vagy, kérsz egy fagyit?" komolytalan, esélytelen, ha normális lányt szólítasz le... inkább menj bulizni, és ne mindenáron az utcán szólongass le lányokat. Lány vagyok, engem nem tudna az ilyen meghatni, mégha egy helyes srác is próbálkozna nálam, nekem ez egy nyári flörtre utalna csak.
hû! ilyet kitalálni! nem semmi krapek vagy!ilyen soha nem jutott volna eszembe... Te már kipróbáltd? :P:) ))))pussza
na rögtönöztem egy szitut.. Kapcsolodik az elözö hozzászólók commentjéhez. Jön veled szemben 1 jó csaj. Odamész hozzá. Sokásos utca kereséses szitu. Megmondja h merre van, te erre azt mondod neki, hogy adhatna 1 teloszámot ha eltévednél. Ha tetszel neki megadj sztem ha nem akkor ciki. Ha megvan a telefonszám akkor felhívod 1-2 óra múlva, hogy megtaláltad az utcát vagy amit kerestél és megköszönöd, de megkéred, hogy tartson már neked 1 kis városnézést mert nem tudod, hogy milyen jó helyek vannak arrafelé. A csajnak persze nem kell tudnia, hogy végig vágtál minden helyet. Majd ha kialakul valami akkor elmondod neki és röhögtök 1 jót a dolgon...;)
belebotlós technika??...:) neked megy és elnézést kér akkor te: "nézd ha beszélni szerettél volna velem elég ha annyit mondassz SZIA ettõl még nem kell erõszakoskodni" (nagy mosoly / vigyor) csak egy 5let... van hogy bejön;) nah sok szerencsét!!
Ez szerintem is jó taktika lehet, h keresel egy utcát, aztán meg rájössz, h nem tudod hogy kell odamenni.. vmi jó távolit kérdezz :) Vagy egy aranyos bók... arra én se kapnám fel a vizet, de az ilyen "úúú" meg hasonlók.. tök reménytelen, esetleg azt is kipróbálhatod, h szembe kerülsz vele, ha nem néz vissza rád, és mélyen a szemébe nézel és mosolyogsz. Csakhát egy utcán.. nehéz a figyelmét felkelteni bárkinek is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Akkor majd próbálkozom... :)
sorry...második hozzászólónak szólt az egyyik mondatom :)
A kérdező hozzászólása: Ja igen, nem írtam, hogy 17 éves vagyok.
Nem próbáltam még ki de bátyámnak elmeséltem és ö megcsinálta és bevált neki. Azért nem csináltam még, mert van bnõm...:)
Úrnõ! 20/L
Õ is ember, nem kell tõle elájulni.
Véleményem szerint, légy határozott és magabiztos. Ez a legfontosabb. Kedvesen odamész hozzá és megszólítód. Bókolj neki, de csak mértékkel. (Pl szép a szemed)Persze csak óvatosan hátha barátja van. Majd ha látod rajta, hogy nem tartózkodó hanem nyitott feléd, akkor nyugodtan meghívhatod egy fagyira vagy egy italra. Hidd el ez általában bejön. =) Sok sikert hozzá!
Elõször is, ez még nem szerelem, ez csak vonzalom. Megesik hogy egyoldalú (egyelõre). Lényeg az hogy ne helyezd magad fölé, ez egy gyakran elkövetett hiba pasik által. Hasson természetesnek a megszólítás, ne legyen "izzadtságszagú". Egyébként ez akkor megy a legjobban ha a személyiséged nyitott, bármirõl képes vagy beszélni valamennyit, így nem lesz "leblokkolás" a beszélgetésben. Apropó beszélgetés, elõször nem is kell feltétlenül beszélgetést erõltetni, maximum egy nagyon rövid, de annál hatásosabb dialógust érdemes létrehozni. Ha van idõd hogy hatást tegyél rá az nagyon jó, tehát mondjuk ha rendszeresen látod valahol. Ha nincs akkor az nem fog sikerülni, hacsak nincs valami extra jó technikád, de mivel itt kérdezel, azt feltételezem hogy nincsen. Én azt vallom, hogy elõször a személyiségét feljessze ki az ember utána a "felszedõs" technikát.

A szomszédba van egy szép lány. Hogy szólitsam meg?

Olyan szép én meg kövér vagyok :( mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Van kedved beszélgetni?

Szia! Van kedved beszélgetni?
A kérdező hozzászólása: Szia mèrt ne (:
Csak természetesen. Vagy keress valami kifogást: "Nálatok is elment az áram?"- vagy valami hasonló. :)
Esetleg közben van kedved fagyizni (stb.) egyet?:D
A kérdező hozzászólása: és ha elutasit vagy valami akkor mit tegyek?
Nem minden a külsõ faszos..:D Menj oda és hívd el randira ha visszautasít keresel egy másik lányt.
hello szomoszéééd :D

Mobilrol irok. Itt vagyok a szolnoki vasutalomason es latok egy szep lanyt. Hogy szolitsam le? Mit mondjak neki? gyorsan mielot lelep?

kerlek titeket gyorsan irjatok valami jot!

Legjobb válasz: szia. miújság? merre utazol? mikor indul a vonatod? stb

szia. miújság? merre utazol? mikor indul a vonatod? stb
tõled megolvadnak sínek is szivem
jó a csöcsöd! dugunk? :D
jó a csöcsöd kõ kóla
Szia, tiszta gyökér vagyok. Nem tudom minek szólítsalak le, ha nem tudok magamtól kinyögni egy mondatot.
Ennyire nem lehetsz magatehetetlen. Köszönj neki, kérdezd meg, hová utazik.
na mi van? felszedted?
kérdezd meg hogy az east festre jön e :D
13 vagyok, ha szép a csaj, te se légy ronda, tudom hogy ez nem így mûködik, de több esélyed van, és kapj be egy rágót, a büdös száj nem fog bejönni neki, az tuti
Jé tényleg! Nekem is van, eddig fel sem tünt! :D
szia, elment már ez, vagy az a vonat? aztán valamit mesélj neki, hol voltál, hova mész, és hogy ö hová, honnan, ha látod, hogy nem veszi tolakodásnak, akkor lépj tovább, hol laksz, hova jársz suliba, vagy hol dolgozol, ami eszedbe jut, végül is mindegy, csak beszélgessetek, aztán jöhet egy telefonszám, és egy újabb tali, valami jó helyen
Im kiss your tits baby
Mobilról írok én is. Jéé vannak ékezeteim.
Kérdezd meg, merre megy, melyik vonatra száll, stb. Ha ez megvan, kérdezhetsz egyéb dolgokról is (hol lakik, mi a neve, stb)
Melyik vonat stb
szia az én nevem xy és te?
"Szia! Találkozunk valamikor?" Talán ez bejön..
A kérdező hozzászólása: hat megadta a szamat remelem ez most nem kamu szam lesz.
Wow valaki arra számít, hogy a leányzó olvassa a kérdést :P Amúgy legközelebb igen, szólítsd le.
fizetõs volt?
Ismerem, könnyû dolgod lesz, õ pénzért csinálja. Csak simán kérdezd meg, hogy most van-e egy szabad órácskája :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!