Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szólítsak egy (229 db)

Szeretnék járni egy lánnyal de nem tudom mit mondjak neki vagy hogy egyszerűen hogyan szólítsam meg? !

Évfolyamtársam szóval látom minden nap de nem tudok neki mit mondani és félek t?le hogy elutasít!!Pls segítsetek!! 14/F

Legjobb válasz: Akármennyi embert kérdezel meg mindenki ugyanazt fogja mondani. Csak akkor derül ki hogy elutasít, ha megpróbálod. Sajnos az elején mocskosul nehéz dolog rávenni magad hogy odamenj egy lányhoz, de arra kell gondolod ha nem is jön össze megpróbáltad! Megadtad magadnak az esélyt! És csak ez a fontos. Ha pedig a lány nem élt vele, hát az az õ baja! Szedd össze minden bátorságod vedd ki a zsebedbõl a kezed, húzd ki magad, menj oda mosolyogva, nézz egyenesen a szemébe és magabiztosan szólítsd meg, és hívd el valahova. Ha belemegy, nyertél! Ha nem, akkor is megpróbáltad. Elkenõdni meg nem szabad, hiszen az elutasításból is tanulhatsz, ha õ nem is, majd lesz másik! Minél többször próbálod meg, annál könnyebben fog menni. Odamehetsz akárkihez a buszon, a boltban, a könyvtárban. Ez is olyan mint minden más az életben, meg lehet tanulni, csak gyakorlás kérdése az egész. :) Egy kalappal ! :)

Akármennyi embert kérdezel meg mindenki ugyanazt fogja mondani. Csak akkor derül ki hogy elutasít, ha megpróbálod. Sajnos az elején mocskosul nehéz dolog rávenni magad hogy odamenj egy lányhoz, de arra kell gondolod ha nem is jön össze megpróbáltad! Megadtad magadnak az esélyt! És csak ez a fontos. Ha pedig a lány nem élt vele, hát az az õ baja! Szedd össze minden bátorságod vedd ki a zsebedbõl a kezed, húzd ki magad, menj oda mosolyogva, nézz egyenesen a szemébe és magabiztosan szólítsd meg, és hívd el valahova. Ha belemegy, nyertél! Ha nem, akkor is megpróbáltad. Elkenõdni meg nem szabad, hiszen az elutasításból is tanulhatsz, ha õ nem is, majd lesz másik! Minél többször próbálod meg, annál könnyebben fog menni. Odamehetsz akárkihez a buszon, a boltban, a könyvtárban. Ez is olyan mint minden más az életben, meg lehet tanulni, csak gyakorlás kérdése az egész. :) Egy kalappal ! :)
Daddy te vagy az ?
A kérdező hozzászólása: Nem èn vagyok daddy :D Frezee nagyon köszönöm hàtha sikerül :D
te elvered, õ meg kiveri. egál lesz így.
A kérdező hozzászólása: hát elverni nem nagyon tudnám én még narancs öves vagyok õ meg már kék xD :-D de azért jó ötlet
Akkor majd õ elver téged :D
A kérdező hozzászólása: még élvezném is :-D
kérd meg, h mutasson pár gyakorlatot/fogást :)
A kérdező hozzászólása: van olyan is amikor bunyózunk egész karatén és az edzõ mindig össz vissz mondja ki kivel fog menni...és ha vele kerülnék be egy menetre akkor mit csináljak ????
egy karate fogással nyúlj oda neki, ahova szeretik a lányok...úgyis csak a harc hevében lesz, lehet észre sem veszi, de jelzés értékû lesz.
A kérdező hozzászólása: ez jó ötlet megfogadom...:-DD
hova nyúljon??? jesszusom... -.-

Hogy szólítsam le és mit mondjak annak a 18 éves srácnak, aki nagyon bejön és egy suliban járunk? 15/L

Legjobb válasz: mosolyogj rá mindig ha látod és szimplán csak szólitsd le és ne félj nem fog megenni :):)

mosolyogj rá mindig ha látod és szimplán csak szólitsd le és ne félj nem fog megenni :) :)
elsõ vagyok még annyit hogy pl ha nem ismeritek még annyira egymást akkor megkérdezed hogy felveheted-e msn-re ilyesmik :)
"mosolyogj rá mindig ha látod és szimplán csak szólitsd le és ne félj nem fog megenni :) :) " Ne félj NEM fog menni XDDD (jó válasz :P) Háth ez biztató...
Szia leszel a bébiszitterem?? **-** Na jó nem. de mindenképpen valami vicceset mondj. Ne éld bele magad túlzottan. Indítsd úgy mint ha haverkodni akarnál. Semmiképpen NE ROHAND LE! (túl nagy a korkülönbség)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ =)

Hogyan szólitsak le egy lányt hogy nem küldjön el a fenébe?

Ez a kérdés inkább lányokhoz szól, van egy lány aki azzal a busszal jár ameikkel én is és hát nagyon szép lány nagyon teccik és általéban oda száll fel mindig ahová én is és melettem áll végig amég le nem szállok, de foggalmam sincs hogy most mit mondjak neki hogy kezdjek neki mit mondjak félek hogy én nem jövök be neki vagy hozzám se szól vagy nem is tudom lehet csak én bonyolitom tul de örülnék pár ötletnek:)

Legjobb válasz: A nyitó szövegedhez szükséged lesz, egy kicsi diákigazolvány tartóra, és egy abba pontosan beleférõ tükörre. Hogy miért, azt mindjárt el is árulom. :) Mint minden nyitó szöveg természetesen ez sem univerzális! Tökéletes nyitó szöveg, ami mindenhol mûködik és erõtelljes hatást vált ki NEM LÉTEZIK. Amit most megosztok veled, azt tömegközlekedési eszközökre találtam ki. Tehát a szemkontaktus után alkalmaztad az arckifejezést, majd, ha ez megtörtént, menj oda a nõhöz AZONNAL (nincs hezitálás), és mond azt neki: Én: Szia, segíts nekem egy percre! (Ez az "egy percre" egy hamis idõkorlát. Egyértelmû, hogy nem csak egy percig maradsz, de ha a nõ azt hiszi, hogy egész nap a nyakán fogsz lógni, akkor le fog koptatni téged.) Nõ: Miben? Én: Tudom, hogy furán fog hangzani a kérésem, de nemrég megismerkedtem egy lánnyal, nagyon szimpatikus nekem, de van egy apróbb bökkenõ. (Itt a lány megnyugszik, mert azt hiszi, nem róla van szó, és nem akarsz tõle semmi komolyat. Tehát leereszti azt a "pajzsot", amit a legtöbb férfi felé azonnal bedob. Pl: Van barátom, sietek, stb...) Nõ: Micsoda? Én: Tehát amikor elkezdtem beszélgetni ezzel a lánnyal, azonnal rájöttem, hogy õ aranyos és mindig szerettem volna egy ilyen kedves teremtéssel megismerkedni, és itt jön a probléma. Nõ: Mégpedig? Én: Arra gondoltam, hogy elmondom neki, hogy nagyon szipatikus nekem, meg beülnék vele 5 percre valahova beszélgetni és meginni egy teát, de nem akarom elriasztani, nehogy azt higgye, hogy nyomulni akarok. Szerinted egy ember személyiségét meg lehet határozni valamennyire abból, hogy milyen arcvonásai vannak? (Eddig mindig igent mondtak, vagy azt, hogy többnyire egyetértenek azzal, amit mondtam az arcvonásokkal kapcsolatban.) Én: Jó, én is így gondolom. Figyelj, megnéznéd ennek a nõnek a képét? Kíváncsi vagyok, te mit mondanál neki? Nõ: OK. Én: Szóval arra volnék kíváncsi, de totálisan õszintén, mit mondanál neki akkor, ha csak be szeretnél vele ülni teázni, megismerni, de semmi többet? Itt elõveszem az okmánytartómat és azt mondom, nézze meg a nõt. Amikor kinyitja az 1. oldalon egy tükröt lát. Természetesen a tükörben, amit meg fog látni, az a saját arcképe. Itt általában szokott lenni 1-2 másodperc fáziskésés, míg a nõnek "leesik", hogy róla beszéltem, amikor tanácsot kértem a nõhöz... ...ezután hatalmas nevetés szokott lenni... Én: Na, ne komolytalankodd el! Mit mondanál neki a helyemben? :) Innentõl kezdve indul a szerepjáték... õ tanácsokat ad... Te pedig szó szerint azt mondod vissza neki! Ha azt mondja, hogy: Akkor mennék el egy találkozóra, ha a srác azt mondaná, hogy "kukutyin zabhegyezõ", akkor azt mondod neki, hogy "kukutyin zabhegyezõ". Te csak pontosan mondd azt neki, amit õ mond neked! Pár ezerszer már le lett tesztelve. Tehát nyugodt szívvel használhatod. Ha mindent annak megfelelõen csinálsz, akkor rövid idõn belül minden bizonnyal SIKERT FOGSZ ELÉRNI!

A nyitó szövegedhez szükséged lesz, egy kicsi diákigazolvány tartóra, és egy abba pontosan beleférõ tükörre. Hogy miért, azt mindjárt el is árulom. :) Mint minden nyitó szöveg természetesen ez sem univerzális! Tökéletes nyitó szöveg, ami mindenhol mûködik és erõtelljes hatást vált ki NEM LÉTEZIK. Amit most megosztok veled, azt tömegközlekedési eszközökre találtam ki. Tehát a szemkontaktus után alkalmaztad az arckifejezést, majd, ha ez megtörtént, menj oda a nõhöz AZONNAL (nincs hezitálás), és mond azt neki: Én: Szia, segíts nekem egy percre! (Ez az "egy percre" egy hamis idõkorlát. Egyértelmû, hogy nem csak egy percig maradsz, de ha a nõ azt hiszi, hogy egész nap a nyakán fogsz lógni, akkor le fog koptatni téged.) Nõ: Miben? Én: Tudom, hogy furán fog hangzani a kérésem, de nemrég megismerkedtem egy lánnyal, nagyon szimpatikus nekem, de van egy apróbb bökkenõ. (Itt a lány megnyugszik, mert azt hiszi, nem róla van szó, és nem akarsz tõle semmi komolyat. Tehát leereszti azt a "pajzsot", amit a legtöbb férfi felé azonnal bedob. Pl: Van barátom, sietek, stb...) Nõ: Micsoda? Én: Tehát amikor elkezdtem beszélgetni ezzel a lánnyal, azonnal rájöttem, hogy õ aranyos és mindig szerettem volna egy ilyen kedves teremtéssel megismerkedni, és itt jön a probléma. Nõ: Mégpedig? Én: Arra gondoltam, hogy elmondom neki, hogy nagyon szipatikus nekem, meg beülnék vele 5 percre valahova beszélgetni és meginni egy teát, de nem akarom elriasztani, nehogy azt higgye, hogy nyomulni akarok. Szerinted egy ember személyiségét meg lehet határozni valamennyire abból, hogy milyen arcvonásai vannak? (Eddig mindig igent mondtak, vagy azt, hogy többnyire egyetértenek azzal, amit mondtam az arcvonásokkal kapcsolatban.) Én: Jó, én is így gondolom. Figyelj, megnéznéd ennek a nõnek a képét? Kíváncsi vagyok, te mit mondanál neki? Nõ: OK. Én: Szóval arra volnék kíváncsi, de totálisan õszintén, mit mondanál neki akkor, ha csak be szeretnél vele ülni teázni, megismerni, de semmi többet? Itt elõveszem az okmánytartómat és azt mondom, nézze meg a nõt. Amikor kinyitja az 1. oldalon egy tükröt lát. Természetesen a tükörben, amit meg fog látni, az a saját arcképe. Itt általában szokott lenni 1-2 másodperc fáziskésés, míg a nõnek "leesik", hogy róla beszéltem, amikor tanácsot kértem a nõhöz... ...ezután hatalmas nevetés szokott lenni... Én: Na, ne komolytalankodd el! Mit mondanál neki a helyemben? :) Innentõl kezdve indul a szerepjáték... õ tanácsokat ad... Te pedig szó szerint azt mondod vissza neki! Ha azt mondja, hogy: Akkor mennék el egy találkozóra, ha a srác azt mondaná, hogy "kukutyin zabhegyezõ", akkor azt mondod neki, hogy "kukutyin zabhegyezõ". Te csak pontosan mondd azt neki, amit õ mond neked! Pár ezerszer már le lett tesztelve. Tehát nyugodt szívvel használhatod. Ha mindent annak megfelelõen csinálsz, akkor rövid idõn belül minden bizonnyal SIKERT FOGSZ ELÉRNI!
Ügyesen.
Vegyél egy BKV karszalagot. Lépéselõny!
Mondjuk kérdezd meg tõle, hogy mennyi az idõ, vagy hogy nincs-e esetleg egy szepije, vagy ilyesmi. Aztán majd jön a többi...
mond neki, hogy teccccccõ geccõõõ kõ kóla? (teCCik érteni?)
ha bejössz neki és aranyosan mész oda mosolyogva akkor nyert ügyed van, aztán megkérded mennyi az idõ, vagy akármit mondhatsz neki:D pl, ilyen sötétbe nem kéne egyedül mászkálnod, hazakisérhetlek?:) és akkor a végén megkérded a nevét mondjuk, felveszed facebookon és ott folytatjátok. persze ha már idõs vagy akkor telószámot^^
0-ás iq-s csajoknál ez biztosan mûködött még a múlt században:D
Én használtam értelmes lányoknál és iszonyat tetszett nekik a végén... -.-" ha nincs tapasztalatod akkor kussolj és ne oltsad az ötleteket.. pláne ha félsz alkalmazni õket mikor oda dobják a lábad elé.. A gyávák keresik a kifogást a bátrak belevágnak aztán majd lesz valami ... hidd el hogy ezt a lányok is tudják hogy nehéz egy ilyet elõadni és értékelik :) ha meg még nem próbáltad akkor fogd be a szád (gyökér)

Hogyan szólítsak le egy lányt strandon, könyvesboltban, utcán?

Legjobb válasz: Legjobb taktika, ha segítséget kérsz. Utcán mondjuk csinálj úgy mint aki eltévedt, mosolyogj kedvesen és hagyd hogy útbaigazítson, aztán vhogy beszélgess vele, vagy kérd meg, hogy kísérjen el. Legjobb ha pontosan tudod hol vagy és látod hogy merre tart, mert akkor neki is útbaesõ helyet kérdezhetsz meg h hol van, így mehettek együtt és dumálhatsz közben vele. Könyvesboltban megkérheted, hogy ajánljon egy könyvet, vagy ha õ nézeget egyet és ismered, akkor mondhatsz neki róla pár dolgot. Mondjuk, hogy múlt hónapban olvastad és nagyon jó, le se tudtad tenni, bár te inkább a mittudomén fantasy könyveket szereted és te is meglepõdtél mennyire leköt. Majd megkérdezed õ általában mit olvas. Strandra nincs ötletem. Hirtelen az jutott eszembe, hogy kenesd be a hátad naptejjel, de így télen hát necces:) Meg csak akkor jön be ha jó tested van:) Amúgy nem érdemes próbálkozni vele:) Igaz lány vagyok, de remélem adtam pár ötletet:) Nekem ez tetszene, ha így próbálna közelíteni egy pasi:)

Legjobb taktika, ha segítséget kérsz. Utcán mondjuk csinálj úgy mint aki eltévedt, mosolyogj kedvesen és hagyd hogy útbaigazítson, aztán vhogy beszélgess vele, vagy kérd meg, hogy kísérjen el. Legjobb ha pontosan tudod hol vagy és látod hogy merre tart, mert akkor neki is útbaesõ helyet kérdezhetsz meg h hol van, így mehettek együtt és dumálhatsz közben vele. Könyvesboltban megkérheted, hogy ajánljon egy könyvet, vagy ha õ nézeget egyet és ismered, akkor mondhatsz neki róla pár dolgot. Mondjuk, hogy múlt hónapban olvastad és nagyon jó, le se tudtad tenni, bár te inkább a mittudomén fantasy könyveket szereted és te is meglepõdtél mennyire leköt. Majd megkérdezed õ általában mit olvas. Strandra nincs ötletem. Hirtelen az jutott eszembe, hogy kenesd be a hátad naptejjel, de így télen hát necces:) Meg csak akkor jön be ha jó tested van:) Amúgy nem érdemes próbálkozni vele:) Igaz lány vagyok, de remélem adtam pár ötletet:) Nekem ez tetszene, ha így próbálna közelíteni egy pasi:)
Amit az elõttem lévõ írt, azok jók:) Semmi extra, de szerintem is beválik, nálam beválna, persze, csak ha tetszik srác:D Strandon talán... általában a csajok is meg a srácok is bandában járnak strandolni:D Mondjuk röpiztek a haverokkal és a azt a csajos bandát megkérdezed, ahol a kiszemelted van, hogy nem lenne-e kedvük beállni, mert kevesen vagytok... alakítsd úgy, h. a te csapatodba álljon. Mondjuk elesik a homokban, akkor te felsegíted:D utána elkezdhettek dumálni, megdicséred, hogy milyen jól játszik (még akkor is ha nem), aztán meghívod egy fagyira ilyesmi :D:)
A kérdező hozzászólása: köszii sokat segítetek! :) :D:D
elsõ válaszoló megtudnád mondani merre van az oktogon vagy vegyek egy térképet? ja és a 10.es kötelezõkret véletlenül nem olvastad amugy jó ötletek ja és a hátamnak jót tenne egy kis fastum gél ha vállalod
Bocs, de az oktogont nem tudom hol van, vidéki vagyok. A 10-et má rég kijártam, nem is emlékszem mi volt a kötelezõ akkor. És van kinek kenegessem a hátát:)

Ha látok az utcán, boltban stb. ilyen hétköznapi helyeken egy szép lányt hogyan szólítsam meg?

Az a lényeg hogy olyan lányokat akiket nem ismerek hogyan szólítsam meg, illetve mivel, mit mondjak neki? :S Elég nehéznek t?nik, de úgy odamennék egyszer, mások meséltek hasonló szitukat ahol m?ködött. Segítsetek ti is! Köszi

Legjobb válasz: Hozzám egyszer akkor jött oda egy srác, mikor épp zacskót téptem a zsemlékhez... Annyit mondott, hogy "szia! nekem is tépnél egyet légyszi?" Persze, téptem neki, mert kedvesen szólt hozzám, olyankor én is igyekszem kedves lenni. Aztán kérdezte, hogy arrafele lakom e, én mondtam, hogy oda járok suliba szembe, akkor elkezdte, hogy egy haverja is ide jár, milyen a suli stb. Csak aztán jött a barátom, hogy Õ mindent összeszedett, amit akart, mehetünk, úgyhogy ott elköszöntem :D A barátom meg azt hitte, ismerem a srácot, utána mondtam neki, hogy rámnyomult :D De amúgy ha aranyosan mész oda valakihez, akkor nagy valószínûséggel nem fog elküldeni melegebb éghajlatra, hanem beszélget kicsit. Onnantól már rajtad múlik ;)

Még annyit kifelejtettem, hogy arra is reagáljak, hogy szerinted sanszos, hogy át akar csak verni a srác, ha idegenként leszólít. Gondolom ezzel arra célzol, hogy csak ki akar használni, csak a tested akarja. Honnan tudod? Honnan tudod, ha esélyt sem adsz neki? Honnan tudod, hogy nem mellette leszel a legboldogabb az életedben? Honnan tudod, hogy nem épp az igaz szerelmet utasítod el magadtól ezzel a hozzáállással? Erre találták ám ki a randevú fogalmát. Szimpi a srác, megadod a számod, õ felhív és találkoztok. Randiztok párszor, beszélgettek, megismeritek egymást. Azt mondod 2 mondat alapján nem tudod eldönteni, hogy angyallal, vagy ördöggel van dolgod. Erre való a randi, hogy el tudd dönteni! Egy randi, vagy akár több, tök mindegy! Nem kötelez semmire, csak esélyt adsz magadnak a boldogságra. Ha meg sem próbálod, mert mindenkirõl rosszat feltételezel, akkor ne is várj jót, mert kizárod az életedbõl! Nem akartalak megbántani, de remélem sikerül egy picit felnyitni a szemed, mert egyre több fiatal magányos és ennek ez az egyik oka..
Simán meg lehet állapítani egy srácról, hogy milyen szándékkal szólít meg. Még a személyiségi jegyeit meg lehet állapítani, legalábbis azokat, amik ebbõl a szempontból fontosak. Persze lehet tévedni is, de általában milyen kimenetele lehet egy ilyen beszélgetésnek? Itt nyilvános helyekrõl van szó: busz, bolt, stb. Biztos, hogy nem fog ott helyben megerõszakolni... Ha pedig meg akar erõszakolni, akkor pedig biztos lehetsz benne, hogy nem fogja izgatni, hogy szóba állsz-e vele, vagy nem...szóval, ha egy srác megpróbál beszélgetni veled, akkor az már szinte biztosíték rá, hogy tetszel neki is nem bántani akar. Ha viszont eljuttok odáig, hogy megadod egy idegen srácnak a telefonszámod, akkor azért tetted meg, mert szimpatikus volt neked, mert tetszett. Ha nem szimpi, nem adod meg a számod. Ennyi. Ha megadod, akkor mi történhet? Vagy felhív, vagy nem. Ha igen és még mindig úgy gondolod a dolgot, mint mikor megadtad a számod, akkor megbeszéltek egy randit. Ami szintén nyilvános helyen fog meg esni. Kb. errõl szól az ismerkedés. Ha meg akar erõszakolni, vagy eladni prostinak, akkor biztos nem fog ennyi energiát fordítani a dologba... De biztos naiv vagyok és én gondolom rosszul...
Hozzám egyszer akkor jött oda egy srác, mikor épp zacskót téptem a zsemlékhez... Annyit mondott, hogy "szia! nekem is tépnél egyet légyszi?" Persze, téptem neki, mert kedvesen szólt hozzám, olyankor én is igyekszem kedves lenni. Aztán kérdezte, hogy arrafele lakom e, én mondtam, hogy oda járok suliba szembe, akkor elkezdte, hogy egy haverja is ide jár, milyen a suli stb. Csak aztán jött a barátom, hogy Õ mindent összeszedett, amit akart, mehetünk, úgyhogy ott elköszöntem :D A barátom meg azt hitte, ismerem a srácot, utána mondtam neki, hogy rámnyomult :D De amúgy ha aranyosan mész oda valakihez, akkor nagy valószínûséggel nem fog elküldeni melegebb éghajlatra, hanem beszélget kicsit. Onnantól már rajtad múlik ;)
Mondd neki, hogy Szia! Aztán a többi meg majd jön magától, csak az elsõ szó nehéz ..:D
Szerintem így nem nagyon érdemes ismerkedni, bocsi! Én legalábbis nagyon gyanakvó lennék, ha valaki így megszólítana. (Mert nem tudnám mit akar..)
3.nál a pont:) )
Teljesen mindegy, hol és hogyan szólítasz meg egy lányt, a sikered úgyis csak a külsõdön múlik!
Az, hogy fiú vagyok, vagy lány teljesen lényegtelen. Ugyan azt tudom mondani, mint eddig. Ha leszólít egy srác, abból, ahogyan azt teszi, jó eséllyel el tudod dönteni, hogy milyen ember. Ha valaki utánad kiabál valami gusztustalan beszólást, azzal nem kell törõdni, de mondhatod komolyan, hogy ha megszólít egy kedvesnek tûnõ srác, akin látszik, hogy tisztára zavarban van, el van pirulva stb., ne mond már, hogy azt gondolod, hogy tuti csak meg akar erõszakolni, vagy csak ki akar használni. Vagy ha egy jóképû, határozott srác szólít le, õ valószínû nem megerõszakolni akar, mert tud magának partnert találni, ha meg csak szexet akar, ahhoz te is kellesz, hogy sikerüljön, ha csak kihasznál, az a te hibád is. Ismételni tudom csak magam: ha ettõl elzárkózol, azzal a boldogság esélyét tolod el magadtól, mert a szociális köröd is bezárulhat egyszer és akkor nem nagyon van más... De ez a te döntésed, csak azért tépem a számat, mert hátha legközelebb mikor egy normális fiú megszólít, akkor ez beszélgetés jut majd eszedbe, vagy ha neked nem, talán van olyan lány aki ezt olvassa, úgy gondolkodik, mint te, de átértékeli a dolgokat.
Oké, szerintem akkor sem így kell ismerkedni.. Továbbra is gyanakvó leszek, lehet én vagyok túlságosan bizalmatlan az emberekkel, de nem fogok utcán ismerkedni. Továbbra is kitartok amellett, hogy a kérdezõnek is inkább az ismerõseinek ismerõsei között kéne szétnéznie, nem az utcán. Megkérdezhetem, hogy Pesten laksz-e? (Ugye nem?) Ha mégis, akkor nagyon optimista a hozzáállásod, kicsit talán túl optimista. Még mindig nem tudom lány vagy-e, vagy fiú. Ha lány vagy akkor te is pontosan tudod, hogy milyen (enyhén szólva) rosszindulatú beszólásokat szokott kapni egy fiatal lány az utcán. Tudom, hogy nem minden ember olyan, de ezek után nekem elveszett a bizalmam az ismeretlen emberekben. Ha fiú vagy szívesen mondok neked néhány ilyen megalázó beszólást, amiket én kaptam... Ezek után mondja nekem valaki, hogy ismerkedjek utcán..
Értékelem, hogy segíteni akarsz, meg a jószándékot, de nem fog megváltozni a véleményem. Én csak azt mondom, hogy nem bízom az ismeretlen emberekben.. (Nem olyanokról beszélek akiket egy barátom útján ismerek meg, mert az teljesen más. Ott megbízom a barátom véleményében.) De gondolj bele, te is úgy kezdted, hogy rögtön a szellemi képességeimet bíráltad, pedig most már látom, hogy egy értelmes, intelligens ember lehetsz, és mégis... Tudom, hogy interneten könnyebb ilyen dolgokat írni, mert ez mégiscsak egy arctalan, névtelen dolog, de akkor is rögtön egy beszólással kezdted.
ha jól sejtem a kérdezõ nem egy 30-40éves ipse. inkább tippelek 15-17év köré. Na most ebben a korban ha valaki ad a külsejére (ápolt stb) akkor biztosan értelmes ember, nem pedig egy perverz állat. a másik meg az, hogy az elõttem szólónak van igaza: nyílvános helyen nem erõszakol meg senki, ha meg meg akar erõszakolni, akkor nem megy ismerkedni, csak megprobálja a dolgot. mellesleg engem is érdekelne egy a leszólítós téma:D életembe 1x mentem oda ismeretlen lányhoz, de még azelõtt berezeltem és elköszöntem, hogy a nevét megtudtam volna :( azota is bánom. nagyon szép lány volt :)
Utolsó válaszolónak: Második vagyok. Tényleg nagyon ügyes lehetsz, ha meg tudtad állapítani 2 sorból a szellemi szintemet. Kíváncsi vagyok, hogy lány vagy-e. Mert ha igen akkor is nagyon ügyes lehetsz, mikor odajön hozzád egy vadidegen az utcán és megállapítod két mondatból, hogy meg akar erõszakolni, át akar verni, vagy netalántán jószándékkal közeledik. Akkor most gondolj bele, hogy a mai világban melyik a legvalószínûbb. Ha fiú vagy, akkor tök mindegy. Örülj, hogy neked nem kell ilyenektõl tartanod, de tartsd a fejedben, hogy lányoknak igenis kell!
Ha olyan csajt fogsz ki, mint a második válaszoló, akkor ne is bánd, hogy nem jöttök össze! Ha egy csajnak annyi gógyija sincs, hogy nem tudja mit akarsz tõle, ha ismeretlenül leszólítod, akkor nem is lehet jövõje a kapcsolatotoknak, mert nem vagytok azonos szellemi szinten. Egyébként ilyenkor kettõ választásod van: az elsõ az, amit a 3. írt, azaz megszólítod és megpróbálsz beszélgetni vele, gyakorlatilag bármirõl, ami ugye arra megy ki, hogy a végén elkéred a számát. A másik lehetõség, hogy nem húzod az idõt, rögtön megmondod neki, hogy azért szólítottad meg, mert úgy érzed örökre bánnád, ha nem tetted volna meg, mert mikor megláttad kellemesen szorító érzés hasított a szívedbe.
Csak a külsõ számít, bla, bla, bla...
Persze. Beszóltam, mert felkaptam a vizet! :) de ez nem a személyednek szólt, hanem a helyzetnek.

Hogy szólítsak le egy lányt, akit csak buszon láttam?

Többször láttam egy csinos lányt a buszon, és nagyon bejön, de milyen ürüggyel, hogy szólítsam le?

Legjobb válasz: Van egy idevágó sztorim. Akkoriban volt egy csaj a gimibõl aki nagyon tetszett. Mindig egy helyen szálltunk fel reggel, és le délután. Soha egy szót sem beszéltünk egymással. Aztán valamiért egy nap odamentem hozzá, csak úgy. Azt mondtam neki hogy régóta egy busszal járunk, ismerjük egymást látásból de még egyszer sem beszélgettünk és hogy szeretne-e, közben sétálunk meg ilyenek. Eredmény: Körülbelül 3 órán keresztül beszélgettünk minden hülyeségrõl, megadta a számát és csodálatos, boldog 10 hónapot voltunk együtt. Szerintetek? Próba szerencse! Én drukkolok! F/26

Van egy idevágó sztorim. Akkoriban volt egy csaj a gimibõl aki nagyon tetszett. Mindig egy helyen szálltunk fel reggel, és le délután. Soha egy szót sem beszéltünk egymással. Aztán valamiért egy nap odamentem hozzá, csak úgy. Azt mondtam neki hogy régóta egy busszal járunk, ismerjük egymást látásból de még egyszer sem beszélgettünk és hogy szeretne-e, közben sétálunk meg ilyenek. Eredmény: Körülbelül 3 órán keresztül beszélgettünk minden hülyeségrõl, megadta a számát és csodálatos, boldog 10 hónapot voltunk együtt. Szerintetek? Próba szerencse! Én drukkolok! F/26
Eddig azt hittem , hogy az Ikarus 55-ösnek van a legszebb fara, de megláttalak téged, és minden megváltozott. Amúgy megáll a Moszkvánál ez a busz?
'Jegyeket bérleteket'
'Mizu?'
1. Vedd lazára. (bármi baromság jó, lesz cca 10 másodperced, hogy elképeszd, ha bejön, akkor nyertél) 2. Vedd õszíntére: - Hetek óta az jár a fejemben, hogy elkérjem a számodat. Most megtenném. Megadod a számod? 3. Vedd romantikusra: Vegyél egy szál virágot, menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy elfogadná-e, mert csak úgy. Igazából mindegy, csak csinálj valamit nem veszthetsz semmit.
Amúgy mindegy mit mondasz neki, csak rögtön villants egy jó tulajdonságot. Vicces vagy, nem vagy sóher, kedves vagy, báránykásan gyámolatlan stb. Barátnõmet ugyan így leszólították, és egy évig volt együtt az úriemberrel.
kérdezd meg hogy "bocsi, hogy írják a telefonszámod?"
Jon-e velem nagysad simmit jarni?
"jegyeket bérleteket" áá ezen behaltam.:"DDDDDD

1, Honnan veszem észre hogyha tetszek egy fiúnak? 2, Ha tetszik nekem egy fiú akivel még soha nem beszélgettem, hogyan szólítsam meg? Hogy tudassam vele, hogy nekem tetszik?

L/16

Legjobb válasz: De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.

De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.
Ekkora baromságokat, jézusom. Ha tetszel egy fiúnak, akkor gyakran néz, keresi a tekinteted, próbál a közeledben lenni, beszélgetni veled, kedves hozzád. Ilyesmi. Ha egy olyan fiú tetszik neked, akit nem ismersz, vagyis nem beszéltél még vele, csak köszönj neki és mondd, hogy már többször láttad a buszon, melyik suliba jár? Ez nyilván akkor jó, ha buszon vagytok, de ilyen kis egyszerû dolgokat tudok elképzelni. Nekem bejönne. 16F
2. mivan ha én csak állok és 1 öreg mami fele mutat a lábam? csak ugy... mert nemtudom hogy ez jelzés!? az igaz hogy ha egymásra néztek töbször...... irj neki e-milt aztán felvesz msn re és akkor tudni fogja hogy bejön neked. v kérdezd meg töle hogy mennyi az idö X)
1. A melleidet nézi. 2. Villants cicit.
Testbeszéd kumunikáció. Az 1. hozzászólás hülyeség. pl.: Ha 1-ik lábán támaszkodik, a másik lába a térde be van hajlítva, és a fele mutat a lábfeje aki tetszik. Add 2: Teljes felsõ teste feléd néz. Add 3: 2-3x többször találkozott a tekintet.
14:34 egyetértek:P am sztem egy idõ után rá fogsz majd jönni, hogy hogyan szólítsd le azt, aki tetszik...;) És úgy tudasd vele, hogy ha látod azt, hogy érdeklõdik, keresd a társaságát! De ne nyomulósan...;):)
Ja és mondom: ha szerény, próbálj te közeledni:) 15/L

Hogyan szólítsak le egy lányt az utcán, amikor sétálok? 17F

Hála Istennek már egyre kevesebb gondot okoz leszólítani egy lányt, s?t, ha kedves és aranyos, akkor még élvezem is! :D Viszont ha k?bunkó, primitív kis ..., akkor természetesen nem... :( Ugyanis én eddig kb 10 lánynál kezdeményeztem, ebb?l 3 volt olyan, akiben volt emberség és alázat, a többi lányt nem kívánom min?síteni... :( Egyszer?en elkeserít?, mennyire gonosz tud lenni egy lány... Sajnos még nem volt dolgom lánnyal, mert mindig visszautasítanak. :( De sokan mellettem állnak és ez segít az önbizalmamnak rengeteget! :) Szoktam minden nap sétállni és gyakran találkozon csinos fiatal lányokkal az utcán, néha szoktuk is egymást nézni, tegnap rám is mosolygott, de PONT akkor szólalt meg a telója és utána már nem figyelt rám... :P Nem akartam elhnni, de most már mindegy. :P Szerintetek hogyan szólíthatok le lányt az utcán amikor sétálok?

Legjobb válasz: Ez érdekes téma. És úgy látom másoknak is hasonló a véleményük. Valóban, sajnos ma a legtöbb lány bunkó. Nem csoda, ha nem mersz kezdeményezni, vagy belefáradsz. Ha nem megy az utcán, próbáld más helyen. Parkokban, szórakozóhelyen, neten. Csak tudnod kell hogy más helyen más közegben más emberek vannak és másképp viselkednek. 1. A külsõ fog meg elõször. Neked is igényesen kell kinézned. Ápolt, sportos külsõ a legtöbb lánynak bejön. Azt nem hiszem, hogy vagánykodó srác lennél, de néha egy divatos vagy merész elem is érdekessé tehet 1 férfit a nõ számára - gördeszka, sapi, láncok, stb... A lényeg hogy ne játszd meg magad. 2. A viselkedés. Itt is önmagad add. Legyél õszinte, egyenes, de finom. Gondolj arra, hogy a mai világban félelmet kelt bárkiben, ha megszólítják. Van akinél mûködik a "Szia van kedved beszélgetni?" dolog, van akinél meg kamuszöveg kell kifogásnak, hogy áttörd a zárkózottságát. A kamuszövegeket meg leszólítós dolgokat nem annyira ajánlom, csak ha nagyon lazán adod elõ, és ritka hogy egy lány poénosnak tartja. 3. Beszélgetés. A témákat úgy válaszd meg, hogy ne legyen tolakodó. Ha már megszólítottál valakit, ne hagyd hogy habozzon, mert elküld. Mond meg neki mi érdekel, mirõl szeretnél beszélni vele. Ez már inkább olyan stratégia amit az üzleti életben is használnak. Kellemetlenül hangozhat, de a nõknél a stratégia is fontos, a statisztika, és egyéb számszerû adatok. Ha egy értékes lányt akarsz szerezni, inkább több lánnyal ismerkedj és lassan. Ha csak kufircolni akarsz, hagyd az utcát, merészebb helyeken akár idõsebb lányok is nyitottak lesznek rád (akkor is ha nem gondolnád). A lényeg, hogy ne hagyd abba a próbálkozásokat, figyeld meg hogy milyenek a reakciók, és akkor már tudni fogod, milyen külsejû lánynál milyen szöveg jön be, ki az akit megszólítani se érdemes (habár sose lehet tudni). Az biztos, ha túl sok energiát és érzést pazarolsz 1 lányra, amíg nincs is köztetek semmi komoly, lehet, hogy elszalasztod azt, aki tényleg hozzád illik. Remélem hasznos voltam.

Ez érdekes téma. És úgy látom másoknak is hasonló a véleményük. Valóban, sajnos ma a legtöbb lány bunkó. Nem csoda, ha nem mersz kezdeményezni, vagy belefáradsz. Ha nem megy az utcán, próbáld más helyen. Parkokban, szórakozóhelyen, neten. Csak tudnod kell hogy más helyen más közegben más emberek vannak és másképp viselkednek. 1. A külsõ fog meg elõször. Neked is igényesen kell kinézned. Ápolt, sportos külsõ a legtöbb lánynak bejön. Azt nem hiszem, hogy vagánykodó srác lennél, de néha egy divatos vagy merész elem is érdekessé tehet 1 férfit a nõ számára - gördeszka, sapi, láncok, stb... A lényeg hogy ne játszd meg magad. 2. A viselkedés. Itt is önmagad add. Legyél õszinte, egyenes, de finom. Gondolj arra, hogy a mai világban félelmet kelt bárkiben, ha megszólítják. Van akinél mûködik a "Szia van kedved beszélgetni?" dolog, van akinél meg kamuszöveg kell kifogásnak, hogy áttörd a zárkózottságát. A kamuszövegeket meg leszólítós dolgokat nem annyira ajánlom, csak ha nagyon lazán adod elõ, és ritka hogy egy lány poénosnak tartja. 3. Beszélgetés. A témákat úgy válaszd meg, hogy ne legyen tolakodó. Ha már megszólítottál valakit, ne hagyd hogy habozzon, mert elküld. Mond meg neki mi érdekel, mirõl szeretnél beszélni vele. Ez már inkább olyan stratégia amit az üzleti életben is használnak. Kellemetlenül hangozhat, de a nõknél a stratégia is fontos, a statisztika, és egyéb számszerû adatok. Ha egy értékes lányt akarsz szerezni, inkább több lánnyal ismerkedj és lassan. Ha csak kufircolni akarsz, hagyd az utcát, merészebb helyeken akár idõsebb lányok is nyitottak lesznek rád (akkor is ha nem gondolnád). A lényeg, hogy ne hagyd abba a próbálkozásokat, figyeld meg hogy milyenek a reakciók, és akkor már tudni fogod, milyen külsejû lánynál milyen szöveg jön be, ki az akit megszólítani se érdemes (habár sose lehet tudni). Az biztos, ha túl sok energiát és érzést pazarolsz 1 lányra, amíg nincs is köztetek semmi komoly, lehet, hogy elszalasztod azt, aki tényleg hozzád illik. Remélem hasznos voltam.
Elfelejtettem valamit. Ha 1 embernél látsz valami olyat ami kicsit is érdekes lehet, azzal az indokkal szólítsd meg. Pl ha van nála gitár, vagy "rasta hajú", beszélgess vele ezekrõl, és legyél kíváncsi rá. Az se baj, ha tudod mit jelent rastának lenni, inkább kérdezz és beszéltesd, helyeselj, mutasd neki hogy tetszik amilyen ember. Persze hazudni itt se érdemes. Ha pl nem jönnek be a rockerek, ne erõltesd a blackmetálos csajokat... Nem akarom sérteni õket, de a legtöbb nõ "egoista" szeretik, ha körülöttük forog a világ, kicsit meg kell bolondítani õket, de ne túlságosan. Akkor függõvé válnak tõled, mert vágyni fognak arra, hogy beszélgessenek veled, hiszen jól érzik magukat melletted. Néha õk se tudják miért. Ja és egy nõnél ne kezdj elvi vitákba rögtön, a logika nem az erõsségük. (T.A.K.) Érzelemközpontúak, ezt tartsd szem elõtt. Ha rossz napjuk volt, a tied 2x olyan lesz, ha balul sül el a beszélgetés.
ezzel én is nagyon nagy gondba voltam mindig :S nem könnyü :S kell hozzá bátorság....és hát tleg a többségök sajnos kis rib... szal nehéz olyan kifogni aki kedves :S
En is csaj vagyok, de a csajok azert szoktak gorombak lenni, ha ugy erzik h megsertik! En meg csak 14 vagyok, de sokan ram futyulnek vagy megszolitanak, pedig nem is oltozok kihivoan, es az olyankor ugy tud idegesiteni! Csunya szemekkel visszaszoktam nezni, s azt szoktam mondani h kopjon le! De peldaul ha egy srac rendesen szol hozzam, es ha meg jol is nez ki akkor arra biztos h nem orditok ra! Sot, sok lany alig varja, h az utcan egy cuki fiu aki meg kedves is leszolitsa s beszelghessen vele! Minden esetre remelem szerencsed lesz, s talalsz gy lanyt aki szivesen lesz veled :)
Ja igen, azt ne felejtsd el, hogy a kapcsolatot tartsátok msn vagy teló szám jól jön. De ha már párat leszólogattál, csak nem vagy annyira nyomás alatt hogy elfelejtsd. Ajánlanám viszont a közös tevékenységeket. Pl sport vagy zenélés, valami hobbi amit együtt csinálhattok. Mivel utcáról ismered, nem valószínû hogy egyébként találkoznátok többet, ezért rendszeressé kell tenni. Az msn meg smsrandit nem ajánlom, a személyes jelenlét nagyon sokat dob az élményen. Nem mindegy hogy rántott csirkét eszel, vagy csak érzed az illatát...
Ja jó, köszi, mostmár ezt is tudom:D:DxD
A kérdező hozzászólása: 12:06 Értelme semmi, de az izgulás következtében megfeledkezik elkérni! :D XD XD
"Hé te ott!Bejövõs vagy!" xD Amúgy sztem csak simán köszönj rá, ha visszaköszön akk meg kérd el az msn címét :) Amúgy azt nem értem, hogy mire jó egy srácnak, ha rámköszön az utcán, de utána meg el se kéri az msn címem v vmi..mi értelme van ennek?xD Vki megmagyarázza?
A kérdező hozzászólása: 11:38, 11:45 Hûû, köszönöm a hasznos tippeket, tényleg sokat segítettél! :D Ám amit a 11:38-ben írtál, hogy "kufircolni" szeretnék, nem kösz, már éppen elég volt nekem a ribizlikbõl. :P Kellenek a búsnak... Nekem normális lány kell. Az a hét lány, aki ocsmány módon bánt velem, nah, az nem valami jó élmény, de sajnos a lányok hatalmas része ma már kegyetlen és gonosz. :(
szervusz cnabir(fordítva)! 16/F
A kérdező hozzászólása: 11:24 Bizony, bizony. :( Mondtam már feljebb, hogy én 10 lányból mindössze 3 emberségest fogtam ki. A többi meg... Pff... :P
szia cica van gazdád? 16L
Kis megjegyzés: egy ismerõsöm mesélte, hogy úgy szedett fel egy szórólaposztó lányt hogy mikor elment mellette, elvett egy lapot, aztán késõbb visszament hogy "Bocsi, de errõl hiányzik valami" a lány rákérdezett hogy mi? a válasz: "A telefonszámod!":D szerintem ez egy ötletes megoldás, remélem tudtam adni egy jó tippet:) ) 15/L

Hogyan szólítsak le egy lányt a buszon?

Legjobb válasz: Ha én nem lennék férjnél, akkor szívesen elfogadnám a közeledését egy kedves fiúnak a buszon, ha ezt mondaná: - szia, ne haragudj, de szerintem nagyon szép vagy, megengednéd, hogy megismerjelek? Esetleg eljönnél meginni velem egy üdítõt? - szia, bocsánat, hogy megszólítalak, de láttam, hogy milyen könyvet olvasol. Nekem is a kedvencem, stb stb... Valami ilyesmi. Legyél kedves, mosolyogj, és ne legyél tolakodó. Ne akarj menõzni, mert olyat csak nagyon gáz lányok szeretnek.

Ha én nem lennék férjnél, akkor szívesen elfogadnám a közeledését egy kedves fiúnak a buszon, ha ezt mondaná: - szia, ne haragudj, de szerintem nagyon szép vagy, megengednéd, hogy megismerjelek? Esetleg eljönnél meginni velem egy üdítõt? - szia, bocsánat, hogy megszólítalak, de láttam, hogy milyen könyvet olvasol. Nekem is a kedvencem, stb stb... Valami ilyesmi. Legyél kedves, mosolyogj, és ne legyél tolakodó. Ne akarj menõzni, mert olyat csak nagyon gáz lányok szeretnek.
a legtöbben zenét hallgatnak: szia, milyen zenét hallgatsz, mi a szám címe? -válaszol-, am XY-nak hívnak, nincs kedved a hétvégén eljönni fagyizni/találkozni/stb? akik olvasnak, tõlük megkérdezheted, mit olvasnak (ha nem olvastad a könyvet, akk ne mond, h ismered, mert akk arról fogtok egy ideig beszélgetni és az azért elég kínos) akik csak úgy vannak, hozzájuk nyugodtan, magabiztosan és mosolygósan menj ode, mutatkozz be, és csak spontán hívd el vhova egyik délután. nem kell komoly dologra gondolni, a lényeg az, h határozott(!!) és magabiztos legyél, de ne nagyképû, mosolygós, esetleg vhogy nevettesd meg stb. egyik fiú barátom mondta, neki az a csajozós módszere, h buszon utazva egy neki tetszõ lány lábát leönti egy kis vízzel "véletlenül", utána meg kárpótlásul elhívja vhova. fura módszer, de mindig van barátnõje, és eddig csak néhányszor küldték egy a p*csába:DD
"Ha nincs hova kapaszkodnod, megengedem hogy a péniszembe kapaszkodj."
Te is ezzel a busszal utazol? :DD
Hát pon úgy, mint a vonaton
elsõ, te [email protected] :DDDDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!