Találatok a következő kifejezésre: Hogyan szárítsam a hajam, ha (3 db)

Hogyan szárítsam a hajam, hogy ha megszárad ne legyen összeállva de ne is nézzek ki úgy, mint a dumb és dumber-ben?

szal így se *****

Legjobb válasz: szal vagy az van mint a képen vagy ha beletúrok akkorössze van gabalyodva az egész

A kérdező hozzászólása: szal vagy az van mint a képen vagy ha beletúrok akkorössze van gabalyodva az egész
ne szárítsd be :D komolyan mondom én is ezért nem szárítom hanem hagyom had száradjon meg magától :D

Hogyan szárítsam be a hajam, ha szeretném, hogy egyenes legyen, s a vége kifelé kunkorodjon?

Alapvet?en vállig ér?, 2 hullám van csak benne, de ezt se szeretném.

Legjobb válasz: ajánlanám a körkefét, nekem is ilyen volt a hajam és régebben úgy csináltam, hogy félig megszárítottam rendesen és utánna körkefével kihúztam a végét meg befelé vagy kifelé csavartam és úgy szárítottam, persze vannak hiper-szuper eszközök is, de én azokat nem ismerem

ajánlanám a körkefét, nekem is ilyen volt a hajam és régebben úgy csináltam, hogy félig megszárítottam rendesen és utánna körkefével kihúztam a végét meg befelé vagy kifelé csavartam és úgy szárítottam, persze vannak hiper-szuper eszközök is, de én azokat nem ismerem

Hogyan szárítsam meg úgy a hajam, hogy ne egyenesedjen ki hanem megmaradjanak benne a hullámok? Mert alapból hullámos a hajam de ha hajszárítóval megszárítom akkor mindig kiegyenesedik.

jah és váll alá ér? a hajam

Legjobb válasz: Mosott hajra hajhab, vagy rögzitõ zselé, teljes tenyérrel alulról felfelé összenyomkodod, hajszáritót lassú üzemmódba kapcsolod, egyik kézzel nyomkodod a loknikat, a másikkal óvatosan, lassan száritod, hogy ne fújja szét, és kész!

Mosott hajra hajhab, vagy rögzitõ zselé, teljes tenyérrel alulról felfelé összenyomkodod, hajszáritót lassú üzemmódba kapcsolod, egyik kézzel nyomkodod a loknikat, a másikkal óvatosan, lassan száritod, hogy ne fújja szét, és kész!
A kérdező hozzászólása: köszi az ötletet kifogom próbálni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!