Találatok a következő kifejezésre: Hogyan számolhatom a hogy mekkora (2 db)

Hogyan számolhatom ki a hogy mekkora szoptatós melltartó kell nekem?

Találtam egy oldalt ahol volt egy táblázat , kiszámoltam és 32 DD volt a méret.De mindenhól 70-95-ig látok méreteket és A-D-id .Mell alatt 75-76 cm-t és mell körül 90 cm-t mértem magamon.Ez alapján valaki tudja h melyik méret a nekem való?

Legjobb válasz: Nagyon sokat segítettél!Köszönöm:-)

A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat segítettél!Köszönöm:-)

Hogyan tudom meg vagy számolhatom ki, hogy melyik molekulában mekkora a kötéshossz?

Pl.: CH4

Legjobb válasz: a kötéshossz két atommag közötti távolság. ha megvan az atomsurár, amit a jobb periódusos rendszerek feltüntetnek, akkor elosztod kettõvel, és máris megvan mondjuk a C atommag távolsága (ill. a fele) ezek után hozzáadod a H atommagtávolságának a felét. ezek általában pm-es nagyságúak. remélem, segítettem.

a kötéshossz két atommag közötti távolság. ha megvan az atomsurár, amit a jobb periódusos rendszerek feltüntetnek, akkor elosztod kettõvel, és máris megvan mondjuk a C atommag távolsága (ill. a fele) ezek után hozzáadod a H atommagtávolságának a felét. ezek általában pm-es nagyságúak. remélem, segítettem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!