Találatok a következő kifejezésre: Hogyan számíthatom hogy a Jónás (2 db)

Most derült ki hogy jön a babó, aminek nagyon örülök, de a Jónás modszer szerint 3-as a faktor szám. Mire számíthatok?

Használtátok ezt a modszeert, s mégis más lett az eredmény mint, amit az irt? Nagyon ideges vagyok, mert régota vártunk babora!

Legjobb válasz: majd addig idegesíted magad ezen a hülye jónáson,hogy tényleg baj történik!a jónás legalább annyira igaz mint az"hogy ha terhesen meg ijedsz valamitõl,PL:szörny egy filmben,a gyerek úgy fog kinézni"hagyd a fenébe az egész jónást,légy boldog,és kész!!!mit idegesíted magad feleslegesen?!

majd addig idegesíted magad ezen a hülye jónáson, hogy tényleg baj történik!a jónás legalább annyira igaz mint az"hogy ha terhesen meg ijedsz valamitõl, PL:szörny egy filmben, a gyerek úgy fog kinézni"hagyd a fenébe az egész jónást, légy boldog, és kész!!!mit idegesíted magad feleslegesen?!
Mi használtuk ezt a módszert 4 havi próbálkozás után.Innen tudtam meg, hogy nem is félidõben van peteérésem. Pont így jött össze a baba. Csak a neme nem stimmelt. Én attól függetlenül hiszek benne. De azt viszont szégyellem, nem tudom, mi az a 3-as faktorszám? Erre nem emlékszem.Nagyon örülök a babócádnak!
A kérdező hozzászólása: Köszike a gratulációt!Viszont a 3-as faktor nagyon rosszat jelent!
Mit jelent pontosan a 3-as?
A kérdező hozzászólása: Sulyos fejlõdési rendellenesség

Hogyan számíthatom ki, hogy a Jónás módszer szerint mikor fogant a kisfiam?

Ki tudna e szamitani nekem valaki a Jonas modszer szerint ,hogy mikor fogan kisfiu? En 1971 szept 20 an szulettem Marosvasarhelyen 3 ora 15 perckor. koszonom

Legjobb válasz: 2007.07.14. 08.13. 09.12. 10.11. 11.10. 12.10. 2008.01.08. Érdemes megnézni egy holdnaptárt, ott ezeket az adatokat megnézve egyeztetni, hogy megyik holdidõhöz hány napra esik ez a dátum, s így magadnak is meg tudod állapítani. pl. Ha a telihold elõtti 5 napra esnek ezek az idõpontok, akkor minden telihold elõtt 5. nap van a szerencsés napod, a peteérésed. Vigyázz, nem mindenkinél válik be! Jó próbálkozást!

2007.07.14. 08.13. 09.12. 10.11. 11.10. 12.10. 2008.01.08. Érdemes megnézni egy holdnaptárt, ott ezeket az adatokat megnézve egyeztetni, hogy megyik holdidõhöz hány napra esik ez a dátum, s így magadnak is meg tudod állapítani. pl. Ha a telihold elõtti 5 napra esnek ezek az idõpontok, akkor minden telihold elõtt 5. nap van a szerencsés napod, a peteérésed. Vigyázz, nem mindenkinél válik be! Jó próbálkozást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!