Találatok a következő kifejezésre: Hogyan sminkeljem orromat, (5 db)

Hogy sminkeljem magam hogy az orrom keskenyebbnek tűnjön és a homlokom kisebbnek látszódjon?

esetleg milyen hajat vágassak, ami el?nyösebben állna?

Legjobb válasz: vágass frufrut mindenképp. az orrod is keskenyebb lesz, ha az arcodat jobban keretezed. Az orrod két oldalán világosabb alapozót használj, középen sötétebbet

vágass frufrut mindenképp. az orrod is keskenyebb lesz, ha az arcodat jobban keretezed. Az orrod két oldalán világosabb alapozót használj, középen sötétebbet
egy laza lepcsõzetes hajat ajánlok. Kerd meg a fodraszt, hogy keressetek valami oldalválasztékot, es csinaltass egy kis oldalfrufrut, az elõnyös lenne neked szerintem:) az orroddal nincs gond, de a szélein használj sötétebb alapozót, míg a tetején világosabbat. Így kvázi 'árnyékolod'. Sok sikert, szívesen segítek, ha írsz privátban:)
Oldalfrufru vagy sima egyenes frufru takarná a homlokod (ami egyébként szerintem egyáltalán nem vészes). Ha simán kettéválasztod a hajad és nem fogod el így hátra, az sokkal jobb lehet. Az orrod (amit szintén nem érzek problémásnak) két oldalát tudod kontúrozni, középre raksz egy kis highlightert és keskenyebbnek tûnik. Így: http://bunny1622.files.wordpress.com/2012/01/contour-and-hig..
Pont fordítva. Az orrod két oldalára kell sötétebb szín, hogy lecsalja a vastagságát, mert úgy olyan, mintha rávetülne az árnyék.
De itt egy nagyon jó, magyar videó: http://www.youtube.com/watch?v=Jw7FUgKqAqY

Hogyan sminkeljem az orromat, hogy keskenyebbnek tűnjön?

Legjobb válasz: Az arc többi részéhez használt alapozótól egy árnyalattal sötétebb alapozót kell használni. - Vigye fel a sötétebb színt az orrnyereg mindkét oldalára, a szivacs végével vagy a fültisztító pálcikával húzzon egyenes vonalat. - Ha az orrlyukak túl szélesek, akkor nyújtsa meg a vonalat egészen az orrlyukak végéig. - Ha az orr hosszú, akkor árnyékolja a végét. - Ne tegyen fel sötétebb festéket az orrnyereg középsõ részérre, ez a rész természetesen világos színû, simítsa el, hogy finomítson a vonalakon. - Vékony púderréteggel fixálja az alapozót. Forrás: sminkek.hu

Az arc többi részéhez használt alapozótól egy árnyalattal sötétebb alapozót kell használni. - Vigye fel a sötétebb színt az orrnyereg mindkét oldalára, a szivacs végével vagy a fültisztító pálcikával húzzon egyenes vonalat. - Ha az orrlyukak túl szélesek, akkor nyújtsa meg a vonalat egészen az orrlyukak végéig. - Ha az orr hosszú, akkor árnyékolja a végét. - Ne tegyen fel sötétebb festéket az orrnyereg középsõ részérre, ez a rész természetesen világos színû, simítsa el, hogy finomítson a vonalakon. - Vékony púderréteggel fixálja az alapozót. Forrás: sminkek.hu

Vastag az orrom, hogyan sminkeljem, hogy vékonyabbnak tûnjön?

Sötét alapozó a két szélére és a hegyére..ezt tedom.Hogyan másképp?

Legjobb válasz: Nem sötétebb alapozóval, hanem bronzosítóval! Az természetesebb hatást kelt.

Nem sötétebb alapozóval, hanem bronzosítóval! Az természetesebb hatást kelt.
Másképp nem lehet.


Nagy az orrom. Hogy sminkeljem, hogy kisebbnek látszódjon?

Nem szélességre, hanem hosszúságilag nagy :-)

Legjobb válasz: Kontúrozd. Rakj az "aljára" sötétet.

Kontúrozd. Rakj az "aljára" sötétet.
Ettõl maximum fényképen fog kisebbnek látszódni az orrod. A való világot szerencsére 3 dimenzióban látjuk.

Hogyan sminkeljem ki magam a szalagavatóra? Szemüveges vagyok és szeretném az orromat kicsinyíteni.

Barna, mélyen ül? szemem és barna, nyakközépig ér? hajam van. Milyen frizura illene szalagavatóra?

Legjobb válasz: Szalagavatóra kontyot szokás csináltatni fodrásszal és sminkessel sminkeltetni!Egyszer van ilyen az ember életében!Meg kll adni a módját...Nekem pl 2000 volt a hajam meg 1500 a sminkem:)

Szalagavatóra kontyot szokás csináltatni fodrásszal és sminkessel sminkeltetni!Egyszer van ilyen az ember életében!Meg kll adni a módját...Nekem pl 2000 volt a hajam meg 1500 a sminkem:)
Hányinger ez az egész szalagavatósdi... az esküvõmre esetleg csináltatok majd fodrásszal vmi frizurát, de az se biztos. Na, térjünka tárgyra. Az én szalagavatómon egy ismerõsöm csak egy dekoratív fonott csíkot tett a hajamba (parkettafonással) mindkét oldalról, egyébként ki volt bontva és nem volt vele semmi fakszni. A smink pedig nyilván a ruhádtól függ, de én anyut kértem meg, h segítsen kifesteni. :) Szerintem kérj meg valakit, h segítsen, aki a közeledben van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!