Találatok a következő kifejezésre: Hogyan sikerülhet teherbeesni (2 db)

Ha ket honapja mar nemszedem a fogamzasgatlo tabblettat! A Juniusi honap most mar a harmadik! Mennyi az eselyem ehonapba hogy sikerul teherbeesnem? 7-diken lessz a 14-dik napom a menzesz elso napjatol szamolva! Sikerulhet?

Legjobb válasz: Nézd!! Én tavaly augusztusban ugy voltam hogy pé-kor 3-szor lefeküdtem a párommal, és azt hittük hogy össze is jön. Azota semmi. De remélem neked hamar összejön. Inkább már a 9.naptol legyetek együtt kétnaponta.

Nézd!! Én tavaly augusztusban ugy voltam hogy pé-kor 3-szor lefeküdtem a párommal, és azt hittük hogy össze is jön. Azota semmi. De remélem neked hamar összejön. Inkább már a 9.naptol legyetek együtt kétnaponta.
Szia.Én okt.közepén hagytam abba a tabit, vártunk két hónapot és utána mindent bele volt.5 hónapos pocis vagyok:-) Azt mondják, hogy 2 lehetõség van: 1, vagy fogékonybb a nõ, 2, vagy nincs peteérése. Nekem a doki annó azt mondta, sûrü probálkozások közepette, ha nem sikerül akkor fél év után menjek vissza.
Ja, és szerintem innentõl kezdve 2 naponként legytek együtt, kb.10-12.-ig.Pontosan nem tudod kiszámolni a pé-d, ha nem rendszeres a ciklusod.Nekem a leírt módszerrel sikerült.
Szia! Én is pont igy hagytam abba a gyógyszert nekem is most jár le a 3 honap! Még nekünk sem sikerült bár annyira nem is dolgoztunk a témán! Ne stresszelj rajta ennyire majd jönni fog ha akar a baba:D!

Hogyan sikerülhet 40évesen teherbeesni?

Legjobb válasz: Szerintem pont ugyanúgy,mint 20 vagy 30 évesen! Sok sikert!

Szerintem pont ugyanúgy, mint 20 vagy 30 évesen! Sok sikert!
Én azt tanácsolom, hogy még mielõtt várandós lennél, menj el a nõgyógyászodhoz és beszélj vele. 38-40 éves kor körül már nagyobb az esély a genetikai problémákra, szervezeted is más mint egy 20 évesé, gondolok itt a hormon- és vitamin-háztartásra. Valószínûleg az orvosod el fog küldeni vérvételre, (a hagyományos nõgyógyászati vizsgálaton túl), és ha szükséges még a baba elõtt fel fog írni vitaminokat/esetleges peteérést segítõ gyógyszert/hormongyógyszert, hogy legyen és meg is maradjon a baba. Nálunk a nõvéremnek is ugyanezt végig kellett csinálnia (pedig neki akkor már volt 2 egészséges kisfia, akiket huszonévesen szült), sõt, a férjét is elküldték vérvételre, és együtt mentek genetikushoz tanácsadásra. Õk végigcsináltak mindent, gyógyszert is kapott és lett is egy egészséges baba. Megéri kikérni az orvos tanácsát. Sok sikert!
eggyetértek
Elsõ lépés: találj egy nagyon jó dokit! Alapos, korrekt, elérhetõ, és bízol benne! Sok sikert! Édesanyám engem 46 éves korában szült, most 70 éves. Akkor pedig még eszközök sem nagyon voltak, aláírta a papírt, hogy vállal engem akkor is, ha nem leszek egészséges, majd imádkozott 9 hónapon át. Azt mondja, megérte. :)
http://www.babanet.hu/faq/terfogam07.php Még ezt találtam. (utolsó válaszoló)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!