Találatok a következő kifejezésre: Hogyan reagáljak, egy (35 db)

Hogyan reagáljon egy felnőtt, ha egy 5-6 éves gyerek szerelmet vall Neki?

A további találkozásoknál hogyan viselkedjen, hogy ne bántsa meg az érzéseit, hogy ne sérüljön a kis lelke?

Legjobb válasz: Egy 5-6 éves gyereknek a "szerelem" teljesen más fogalmat takar mint egy felnõtt embernél. Ez csak majmolása a szülõktõl eddig látott érzelmi kötõdésnek. 10-11 éves koráig mindent le próbál másolni amit a környezetében vagy a szüleitõl lát, függetlenül attól, hogy tisztában lenne annak valós jelentésével. Az is elõfordul, hogy más érzelmi kötõdést próbál megmagyarázni, csak ezzel a fogalommal tudja kinyilatkoztatni a szándékát. Semmiképpen sem kell komolyan venni egy ilyen szituációt. A legjobb ha arra biztatják a gyermeket, hogy ezt a "gyerekszerelmet" a kotrásai felé sugározza.

Egy 5-6 éves gyereknek a "szerelem" teljesen más fogalmat takar mint egy felnõtt embernél. Ez csak majmolása a szülõktõl eddig látott érzelmi kötõdésnek. 10-11 éves koráig mindent le próbál másolni amit a környezetében vagy a szüleitõl lát, függetlenül attól, hogy tisztában lenne annak valós jelentésével. Az is elõfordul, hogy más érzelmi kötõdést próbál megmagyarázni, csak ezzel a fogalommal tudja kinyilatkoztatni a szándékát. Semmiképpen sem kell komolyan venni egy ilyen szituációt. A legjobb ha arra biztatják a gyermeket, hogy ezt a "gyerekszerelmet" a kotrásai felé sugározza.
Kotrásai XD Jó tudom, kortársai. :D Amúgy mond neki h nem érdemled meg õt.
velem is volt ilyen ... ki voltam tõle!!! én azt csináltam, h amikor kérte, h játszak vele kifogásokat találtam ki. mással foglalkoztam. egy kis idõ után kiábrándult.
mondd neki h jobbat érdemel, de azért barátok lehettek.
Szerintem vedd meg neki a GTA 5-öt és el lesz ;).
Hát elõször tanulj meg helyesen írni. Utána pasizz!!!
Gyorsan válaszokat? Tessék? Ha nem parancsolgatnál hanem kérnél, lehet nagyobb sikerrel járnál. Ha a pasid is hülye, nincs mit tenni. Várj míg lehiggad, aztán próbáld meggyõzni.

A kisfiam autista és mostanában egyre sűrűbben ordít a buszon, és az utcán kiabál. Nem tudom mit tegyek. Bármit mondok olyan mintha a semmibe mondanám nem fogja fel ilyenkor. Kérlek mondjatok ötleteket, hogy ilyenkor mit csináljak, hogy reagáljak rá?

Legjobb válasz: Gondolom valamilyen orvossal tartjátok a kapcsolatot. Õ mondott valamit, hogy célszerû kezelni? /esetleg ha ilyen spec. iskolába járatjátok ott érdemes lenne megkérdezni/ Nálunk volt a suliba egy srác. Õ is az volt. Velünk egészségesekkel járt. Az az igazszág, hogy így valamennyire mind megtapasztaltuk ezt a kérdést, hogy hogy kezeljük. Az õszíntét megvallva volt olyan, hogy megtámadott valakit /felpofozott/ a gyerek megnem birta megállni /mert többet adott neki/ és visszaütötte. Gondolhatod nálunk is a tanárok nem tudtak mit csinálni csak azt, hogy a beteg gyerek marad mert nem tudni, hogy hogy ezelné ha eltanácsolják a másik gyereket megbele kényszerítették az iskolaváltásba. Így csak azt tudom mondani, hogy végtelen türelem kell a fiadhoz és még annál is több.

Gondolom valamilyen orvossal tartjátok a kapcsolatot. Õ mondott valamit, hogy célszerû kezelni? /esetleg ha ilyen spec. iskolába járatjátok ott érdemes lenne megkérdezni/ Nálunk volt a suliba egy srác. Õ is az volt. Velünk egészségesekkel járt. Az az igazszág, hogy így valamennyire mind megtapasztaltuk ezt a kérdést, hogy hogy kezeljük. Az õszíntét megvallva volt olyan, hogy megtámadott valakit /felpofozott/ a gyerek megnem birta megállni /mert többet adott neki/ és visszaütötte. Gondolhatod nálunk is a tanárok nem tudtak mit csinálni csak azt, hogy a beteg gyerek marad mert nem tudni, hogy hogy ezelné ha eltanácsolják a másik gyereket megbele kényszerítették az iskolaváltásba. Így csak azt tudom mondani, hogy végtelen türelem kell a fiadhoz és még annál is több.
A nyolcas válaszoló vagyok. Én sem értem, miért pontoztak le, de egy autista kislány édesanyjaként megszoktam, hogy azok, akik nem érintettek a kérdésben, nagyon könnyen ítélkeznek, így különösebben nem is lepett meg. Tavaly még gyengébb voltam, és a I. Gyermekklinika felvételi irodáján sírva fakadtam, mikor egy apuka rám üvöltött, hogy miért nem hallgattatom el a gyerekem, és csak annyit mondtam, hogy nem szórakozásból szeretném befektetni a pszichiátriára... Mostanra nagyon sokat fejlõdött a kislányom, de több mint egy éven át naponta kaptam a megjegyzéseket, hogy mennyire rossz anya vagyok, mennyire hisztis a gyerekem, miért nem pofozom fel stb. olyanoktól, akiknek fogalma sem volt sem a gyerek állapotáról, sem arról, hogy mennyire nehéz. Kívánom a lepontozóknak, hogy sose kelljen megtapasztalniuk ezt a számkivetettséget, és fõként ezt a tehetetlenséget, ezt a kísérletezést, hogy hogyan tehetnének a legtöbbet a gyermekükért. Az eredeti kérdezõnek pedig ajánlom, hogy próbálja ki a zenehallgatást a kisfiával, ha pedig a kisfiú nem szereti a zenét, Angliából lehet rendelni zajszûrõ fülvédõt, amelyet direkt autista gyerekeknek fejlesztettek ki, az is megérhet egy kísérletet.
Én rengeteg mindennel próbálkoztam, ami végre bevált, az az MP3 hallgatás. A neki tetszõ dalokat választhatja ki magának, a neki tetszõ hangerõn. Másfél éve, 3 és fél éves korában kezdtem alkalmazni ezt a módszert, azóta sokkal könnyebbé vált a közlekedés, nem kiabál, legfeljebb néha dúdol. Egy kísérletet talán Nektek is megér, de persze minden gyerek másként reagál. Sok sikert!
Az autistáknak van egy szövetsége és úgy tudom meg is jelent vagy meg fog jelenni egy könyv a viselkedési zavarokkal kapcsolatban. Vadaskert Gyermekpszichiátria autizmus részleg - keresd az elérhetõséget a google-n
Hogy lehet valaki ilyen bunkó. Gyerekrõl van szó, te paraszt!
Az autista gyerekek képtelenek a szocializációra (már attól függõen mennyire súlyosan autista). Külön világban élnek és nem értik meg, hogy miért nem kiabálhatnak az utcán. Nincs olyan intézmény a közeletekben, ahol segíthetnek neked? Egyébként, próbáltad már ilyenkor elterelni a figyelmét? Hány éves? Nem lehet, hogy fél valamitõl? Elõfordulhat az is, hogy valami, nem a megszokott módon történik. Esetleg másik busz, vagy más útvonal. Az autisták nagyon ragaszkodnak a megszokott kis dolgaikhoz és, ha másképp történnek a dolgok, mint ahogy õk megszokták, akkor heves tiltakozásban adják tudtunkra nemtetszésüket. Fogadd el és teljesen Maradj nyugodt, tojd le, ha az emberek bámulnak. Õ legyen a legfontosabb. Bár szerintem ez neked természetes.Minden jót kívánok!:)
Neurológus megmondja! Ha nem használ a tanácsa keress másikat! Ezeket a gyerekeket nem lehet használati utasítás szerint kezelni, egyéni odafigyelést/nevelést igényelnek! 24/N
keltsd föl a figyelmét valamivel hirtelen! pl. legyen nálad egy báb, ami színes és feltûnõ, azzal kezdj el hozzá elváltoztatott, vicces hangon beszélni!
A nyolcas válaszolót mi a francért pontoztátok le?Ti elmebeteg sértõdõs anyukák
Szia! Nagyon sajnálom, ami veled történik, szerintem is fogadd meg a többiek tanácsát. Ettõl függetlenül szerintem ne a társadalomra haragudjon senki. Ti természetesen nem tehettek arról, hogy a gyereketek üvölt, vagy olyan csinál, ami az emberek számára elfogadhatatlan, de sok olyan gyerek van, aki autizmus nélkül is hisztit csap a boltban. Szerintem nincs olyan ember, akit az ilyen nem irritál. Aztán akinél kiveri a biztosítékot, az szól érte. Szóval ezek a dolgok nem ellenetek irányulnak, hanem azok ellen a szülõk ellen, akik úgy nevelik az egészséges gyermeküket, hogy az bármit megtehet és nekik jogaik vannak, mondván felsõbbrendûek, mert gyerekük van. Ezt a hozzáállást nekik köszönjétek, ne azoknak, akik szólnak érte. Titeket viszont nagyon sajnállak, én ezért is nem szólok soha, nehogy errõl legyen szó és megbántsak valakit.
a kérdezõnek: el kell döntened kinek a pártjára állsz? a gyereked mellé állsz, vagy a neurotipikus társadalom pártjára? a kettõ ugyanis szemben áll egymással. egyébként a fülvédõ tényleg értelmes dolog, nem hülyül bele a sok zajba. neki ezek túl erõsek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor ha így történt én nem láttam csak annyit, hogy ezt írtad és nem értettem.
Félreértés történt, nem a kérdezõnek írtam hogy "Szégyelld magad" hanem annak a válaszolónak/"embernek" aki azt írta hogy adja örökbe stb...(már törölték)
8-as válaszoló! Szerintem azért pontoztak le sokan, mert azt hitték, hogy a kérdezõnek intézted a szavaid (szégyelld magad, stb...)! Számomra sem volt egyértelmû! Az utána írt válaszodból jöttem rá, hogy másnak szántad! Az én fiam is autista (valószínûleg)most megyünk diagnosztizálásra a Vadaskertbe! Ugyanez a bajom, õ is sokszor üvölt, ordít, kiabál, egyik pillanatról a másikra átvált a hangulata. Az óvódában pl. nagyon nehezen tolerálják az ordítozást... Nagyon nehéz ilyenkor elterelni a figyelmét, úgyhogy nekem is hasznosak voltak a válaszok, köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy segitett. Minden tanácsot és ötletet kipróbálok. Az 5-ös kérdezõnek irom: Nincs nagyon. Igen próbáltam elterelni a figyelmét pl gumicukorral, hogy ha jó lesz akkor kap. 8 éves. Nemtudom szerintem nem. 11: Nem. Igen. 12: Képkártyánk még nincs, de készülnek :) 6-os kommentelõnek: 'nem tudom' miért kéne szégyelnem magamat én nem tehetek róla, hogy igy született. És tanácsokat kértem NEM kritizálást!!! A többieknek nagyon köszönöm!
3-mas válaszoló vagyok és nem értem miért lettem lepontozva! Nagyon sok autistával volt dolgom attól függetlenül, h hány éves vagyok! És tisztában vagyok avval, h egy autista milyen! Azt nem tudom mi játszódik le benne, ha valami megzavarja, de amúgy nagyok okos és intelligens embereket lehet belõlük faragni és lehet nekik segíteni az önkontrollban is stb! 24/N
# 14: Azért ez nem mindig egyszerû dolog. Ismerek olyan anyukát, akinek két súlyos hiperaktív kisfia van (pont olyan viselkedéssel, amit te írsz), speciális iskolába kell hordania õket, autójuk nincs. Az iskolába napi 1-2 órát utaznak, tömegközlekedéssel: kikerülhetetlen! Mi szerencsések vagyunk, mert autóval járunk mindenhova, de azért néha elõfordul, hogy nyilvános helyen kell megfordulnunk (pl. orvosi rendelõ), és olyankor az én kislányom is elkezd idegeneket "tapizni". Ez is egy tünet sajnos... Kerüljük, amennyire lehet, de nem mindig lehet...
A kártyákat személyre szabottan kell összeállítani (napirendi kártyák, hívókártyák, választókártyák), a gyerek állapotának, személyiségének és az autizmus súlyosságának megfelelõen. Az AOSZ-ban ingyenesen megcsinálják a személyre szabott napirendet és adnak hozzá kék könyvet is, amibõl el lehet sajátítani a használatát.
Szia! Képkártyátok van? Rajzolj rá különbözõ mintákat, pl:ágy pihenés, kifli, reggeli, tányér ebéd, és ezeket mindig mutasd meg neki, és határozottan mondjad, miközben rámutatsz. Ha gondolod küldök neked kártyákat postán.
Sziasztok! Tudom régi beírás, most olvasgatom... Nagyon sajnálok Mindenkit akinek ilyen gyermeke van :( Kívánok sok erõt /és még annál is többet. /én is anya vagyok Szeretném ajánlani az olyan filmeket, amikben autista gyerekekrõl van szó. Mi most néztük meg Temple Grandin életét. Nem sok mindent tudok az autizmusról, csak filmekbõl tudom elképzelni.. Aztán: Nevem Sam, Esõember.. Visszatérve Temple Grandin életére...ha nem állt volna mellette a családja, akkor...elveszett volna. Így pedig számomra egy Csoda és tiszteletreméltó Õ is és az anyja és nagynénje is. Az is kitûnt a filmbõl, hogy ezt elérni a SZERETETEN kívûl pénz is kellett :(( Mielõtt valaki bunkó, tapló érzéketlen beszólna... vegye a fáradságot és nézzen utána ennek a betegségnek, vagy nézze meg a filmet..hátha okosabb lesz tõle és akkor nem szólogatna be a segítséget kérõ embertársunknak...
Szégyelld magad!


Ez attól is függ szerintem, hogy milyen fontos dologról van szó.
Csalódnék benne. A csalódás pedig általában egyenlõ a szakítással. Persze nem tudom, milyen kaliberû ügyrõl van szó.. Ha mondjuk eltitkolta, hogy házas volt/gyerek van, akkor egyértelmûen másnak akart látszani a szememben, tehát nem is ismerem igazán: szakítás. Ha viszont arról van szó, hogy antialkoholistának állította be magát, de közben pénteken elment sörözni a haverokkal az kicsit más tészta. A hazugság mindenképpen hazugság, de van ami megbocsátható, és van ami nem.
Már megtörtént. Elküldtem a p*csába, aztán kegyetlenül megaláztam egy olyan dologgal ami számára fontos. Így kvittek voltunk. Azóta nem csinál ilyet, bár elkönyvelt érzéketlennek.
Hát igen, attól függ, miben hazudott. Én nagyon nehezen viselem a hazugságot, le is szoktam tisztázni egy új kapcsolat elején, hogy én õszinte leszek, és tõle is ezt várom el, ha ezt õ nem tudja megadni, inkább hagyjuk. Sajnos volt rá precedens, hogy ennek ellenére hazudott az illetõ, így ha valóban komoly a dolog, akkor akár a kapcsolat végét is jelentheti.
A kérdező hozzászólása: Meg beszéltünk egy dolgot ketten hogy az a dolog be fog következni és õ ezt csak azért mondta hogy én ezzel egy ideig ne "zaklassam" õt és ne rágódjak ezen én sosem hazudtam neki és sokszor e gondolkoztam hogy vissza kéne vágni de akkor meg csak bûntudatom lenne
ez nem hazugság. megbeszéltetek valamit ami MAJD egyszer bekövetkezik, te meg mégis zaklattad tovább, nála meg borult a bili. teljesen jogos. bosszút állni? látszik h nem szereted õt
A kérdező hozzászólása: szerintem azt te nem tudhatod hogy mit érzek. és mint láthatod azt írtam nem tudnék olyat tenni vele.

Kisfiam bõ fél évvel ezelõtt, két és fél évesen egy hónap alatt a saját tempójában, szabad akaratából lett éjjel-nappal szobatiszta. Ami most van, azt mire véljem, hogy reagáljam le? Bõvebben lent

Kb két hete minden nap elõfordul legalább egyszer, hogy bepisil vagy egy kicsit bekakil. látszik rajta, hogy kell neki vmit, de a végsõkig húzza a dolgot, így általában a WC mellé pisil. Eddig csak esténként, itthon csinálta ezt, gyanítom, hogy nem kis szándékossággal, bár az okát nem tudom. ma már a bölcsiben is ez történt. mitõl lehet ez? hogyan reagáljam le? egyre kiakasztóbb a dolog :-( pláne, hogy utána õ is kiakad és visít meg ismételgeti, hogy bocsánat anya bocsánat. valahogy nem sikerül szó nélkül hagynom, de mintha nem is hallaná, amit mondok neki. tudok valamit tenni ellene, avyg várjam meg, míg elmúlik

Legjobb válasz: Mikor kezdte a bölcsit?Mert nekünk a bölcsiben azt mondták a gondozók, hogy ha a gyerek szobatiszta is lesz mire bölcsibe megy 90% visszaesik.Új környezet, új élmények és minden körülmény új.Ez nem végleges, de egy ideig ez elõfordulhat.

Mikor kezdte a bölcsit?Mert nekünk a bölcsiben azt mondták a gondozók, hogy ha a gyerek szobatiszta is lesz mire bölcsibe megy 90% visszaesik.Új környezet, új élmények és minden körülmény új.Ez nem végleges, de egy ideig ez elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Mar tavaly is bolcsis volt
Szia! Kisfiam egy évvel a stabil szobatisztaság után kezdte ugyanezt. Egyre többször pisilt be. Végigzongoráztam mindent vele, semmi nem segített. 10 hónap volt, mire úgy-ahogy megoldódott (addigra elmúlt 4 éves). Vért izzadtam, hogy meg tudjam állni szó nélkül, de hidd el, semmi nem segít, csak az, ha nem veszel tudomást róla. Elmondtam neki, hogy ez az õ ügye, nagy fiú már, de legközelebb próbálja már wc-be intézni. Kapott tiszta ruhát és átöltözött. Én pedig magamban õrjöngtem és azon gondolkodtam folyamatosan, hogy mit rontottam el. Õ is már egy éve csanába járt, a kistestvére másfél éves volt, õ sem volt már újdonság, ráadásul én is felfedezni véltem némi szándékosságot. Kitartás, egyszer vége lesz, próbálj nyugodt maradni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igyekszem :-(

Ha minden mást tesz meg értem mint amit kérek, hogy reagáljak le most megint egy ilyet? Besokalltam.

amiket kérek tőle, amikben csak rá számíthatok, olykor szabályosan szükségszerű a részemről, és ami neki is jó lenne valahol, mert velem lennének élményei, vagy akármi, semmit nem kapok meg tőle, viszont minden mást ad/na, ami neki sokkal kényelmesebb és nem nagy "áldozat" és pont eme pillanatban kezdek besokallni ezektől, mert megint kaptam egy elutasítást, amit nem tesz meg és erre még elő is áll egy kéréssel!!!!!! az első szex is úgy lett megbeszélve, hogy féltem, hogy ki akar használni, ő meg közölte hogy ha nem bízom benne, nem hiszek neki, nem marad más, mint hogy csak szex után tudom meglátni, elhinni, hogy nem akar kihasználni, velem marad. szóval itt is nekem kellett adnom bizalmat, meg magamat először a szavaira, voltaképp a nagy semmire.

Legjobb válasz: úgy érzem egy ajtót nyitva tart a lelépéshez. elvégre szerintem minden barát megteszi amiket kérek a bnõjéért szerintem. csak az a baj, hogy mi még az elején vagyunk, szóval lehet nem fektet belém sok bizalmat, vagy magába a kapcsolatba és nem kezel még bnõként. most mit tegyek ilyenkor?

A kérdező hozzászólása: úgy érzem egy ajtót nyitva tart a lelépéshez. elvégre szerintem minden barát megteszi amiket kérek a bnõjéért szerintem. csak az a baj, hogy mi még az elején vagyunk, szóval lehet nem fektet belém sok bizalmat, vagy magába a kapcsolatba és nem kezel még bnõként. most mit tegyek ilyenkor?
A kérdező hozzászólása: szóval ha nem tudja mit akar tõlem, vagy nem akar engem, vagy nem tudja akar e, ami érthetõ még, mert 2-szer voltunk eddig együtt, mit kezdjek most ezzel?
A kérdező hozzászólása: köszi a sok választ, most megkérdeztem tõle mit akar tõlem, ha nem tudja mit akar. ami nem hangzik ugyan értelmesen, nem is reménykedek értelmes válaszban, de ugye itt segítség kanyarban..
Konkrétumokat írj légyszi!
A kérdező hozzászólása: egy pl. kértem töltse fel a telomat, mert nincs pénzem és nincs rajta egység. erre elnézi, hogy úgy írok neki, már 2 napja, hogy mindig el kell kérnem valakitõl a teloját, hogy írhassak sms-t. most vagy azt hiszi, hogy amolyan lehúzós csaj vagyok - tekintettel arra, hogy az elején vagyunk és nem ismer teljesen, vagy csak egy senkinek tart, akit használ egy darabig és dobni fog.
A kérdező hozzászólása: legalább most tõle jött egy válasz, 2 órán belül feltölt. szóval az értelmetlen kérdésem hozzá csak ért most valamit. itt semmi egyéb ötlet amúgy ezekre a dolgokra?

4, 5 éves lányom már egy hete azzal nyüstöl, hogy vegyünk neki valamilyen kisállatot. Hogy reagáljak?

Saját tapasztalat, hogy nem való még ennyi idős gyereknek semmi. Bár ő a hallal is megelégedne és már egy kicsit hajlok is afelé, de nem tudom jó ötlet lenne e.Eddig azt mondtam, hogy majd megbeszéljük apuval. De ő sem örülne neki (bár most külföldön van, de hétvégén hazajön). Emlékszem, hogy én is állandóan ezzel nyüstöltem anyukámékat. Én kutyát szerettem volna, de végül már bármivel megelégedtem: volt halam,hörcsögöm, teknősöm (ez utóbbit már felnőtt koromban ajándékoztam el, amikor terhes lettem). Végülis nem tudok milyen kifogást felhozni, úgyis kitalál rá valamit. Pl nincs hely az akváriumnak, sokba kerül, sok gond van vele... Ez neki nem kifogás. Mit mondjak, hogy meg is értse?

Legjobb válasz: Ha nem akarja egyikõtök se, mondd meg neki, hogy apa nem engedi. Esetleg hörcsög, tengerimalac nem jöhetne szóba?

Ha nem akarja egyikõtök se, mondd meg neki, hogy apa nem engedi. Esetleg hörcsög, tengerimalac nem jöhetne szóba?
A kérdező hozzászólása: Szõrös állat kizárva. Esetleg a halba mennék bele, úgy hogy vennénk párat és ha elpusztulnak, akkor annyi! Többet nem vennék. Úgyis hamar ráunna szerintem. Csak az a baj, hogy az akvárium elég veszélyes, mert van egy 2 éves öcsi is. És nem tudom hova tenném , hogy ne érje el. Lehet ezt mondom majd a lányomnak is, hogy majd ha az öcsi nagyobb lesz... Az apjára nem akarom hárítani, mert akkor meg õt nyüstölné.
Ékszerteknõs? Az enyém egy tálban van, amellett, hogy jól érzi magát, még dekoratív is, és nincs túl sok gond vele.
Szerintem is inkább teki halak helyett. Én is pont így voltam kicsinek, mint a lányod, nem kaphattam semmilyen állatot, de csak kiharcoltam a halakat. Hát mondanom se kell, néhány nap alatt elmúlt a lelkesedés, persze még színészkedtem hetekig, de az egész arra ment ki, hogy lássák, foglalkozom vele, és lehessen kutyám. :) Nem lett kutyám, a halak elpusztultak. Teknõs nekem is szimpibb.
A kérdező hozzászólása: A teknõssel csak egy bajom van: rettentõ sokáig él. Írtam, hogy nekem is volt. Kb 12 évesen kaptam és 27 voltam, amikor elajándékoztam. Végülis nincs sok baj vele, viszont nagyon hamar bepiszkolja a vizet. Fõleg ha már nagyobb. Mindenesetre nekem egy életre elegem lett belõle. Aranyosak még amikor kicsik, de az enyém nagyobb korában már harapott is. egyenlõre megegyeztünk a lányommal, hogy majd ha iskolás lesz visszatérünk a témára. Még 1, 5 év...

Hogy reagálják le azt a szülõk, ha lányuk egy 11 évvel idõsebb pasival jön össze?

20 éves vagyok.

Legjobb válasz: ha te most egy 9 éves csajjal jöttél össze És ha a szüleit baltával látod akkor fuss!

ha te most egy 9 éves csajjal jöttél össze És ha a szüleit baltával látod akkor fuss!
Nálam nem szóltak erre különösebben semmit. De igazából nincs is mit. Nem számít ez a korkülönbség, persze 15-20 év különbség azért már kissé sok... 20/L
A kérdező hozzászólása: Remélem nem is fognak kiakadni ezen. :(
Nem fognak kiakadni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Én 17 voltam amikor összejöttem a párommal, Õ 34 volt ekkor. Nem mondtak a szüleim semmi különöset, nem zavarta õket. Nem hiszem, hogy kiakadnának a szüleid. Felnõtt nõ vagy azt csinálsz amit akarsz. Nincs mitõl félned szerintem. 19/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Remélem, hogy tényleg nem lesz gond. :) Csak a szüleim mindig is nagyon aggódtak értem és ettõl tartok most is.
Én 13 vok és összejöttem egy 24 évessel és a szüleim kiûztek otthonról
Természetesen aggódni fognak, hogy egy éretlen kisfiú ingatag érzelemvilágát, nem biztos hogy sikerül súrlódásmentesen a saját világnézetedhez igazítani és esetleg a kapcsolatnak emiatt nem lehet hosszútávú jövõje. Ahogy felhozhatják az anyagi függést is, hogy ne a család de fõleg ne a te pénzeden élõsködjön az illetõ. De alapvetõen néhány higgadt tányérporlasztás és körterepesztés után beletörõdnek a dologba, szóval ne aggódj.
ha szereted a férjed és nem akarsz félre dugni akkor utasítsd el
Ha ezt itt meg kell kérdezned, van egy rossz hírem, r..banc vagy.
Igen, ez ennyire pofonegyszerû! Ha szereted nem csalod meg! Ha meg nem akkor meg minek mentél hozzá?
es még, hogy krvááából lesz jo feleség...
hat az tuti, hogy nem kellenel felesegnek...
Na ezért nem vennék el soha egy 25 év alatti csajt, mert szinte 100% hogy nem élte ki magát, és minden szó nélkül félrekúrna bármikor.
Szereted a férjed?
Szereted egyáltalán a férjed? Hogy merülhet fel egy ilyen kérdés?
Férjnél vagy és randizni akarsz? Eeeeejnye-bejnye Ez nincsen rendben remélem te is érzed. (egyértelmûen nem találkozgatunk mással titokban!)
Te kislány vagy nem nõ! Õ meg dugásra gondol!
"nõ"...igen...álmodj királylány.
Biztos õ is abban a cipõbe van hogy még nem élte ki magát.nem kell egybõl elitélni.gondolkodj el azon hogy megérie hogy a tûzzel játsz kockára tedd a kapcsolatodat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!