Találatok a következő kifejezésre: Hogyan rakhatok figyelőt a rajongói oldalamra (1 db)

Hogyan rakhatok tévés figyelőt a rajongói oldalamra?

Legjobb válasz: Menj fel a http://www.tutifilmek.hu weboldalra, válaszd ki kedvenced, akirõl a honlapod szól a jobb felsõ keresésdoboz segítségével, majd találsz ott egy linket, hogy tévédoboz. Ott állítgasd be a doboz színeit, méretét, stb.-t a saját honlapodnak megfelelõen, majd az ott lévõ kódot illeszd honlapod forrásába. Máris megjelenik, hogy az illetõ milyen filmjeit adják a magyar tévéadók, és automatikusan frissülni is fog.

Menj fel a http://www.tutifilmek.hu weboldalra, válaszd ki kedvenced, akirõl a honlapod szól a jobb felsõ keresésdoboz segítségével, majd találsz ott egy linket, hogy tévédoboz. Ott állítgasd be a doboz színeit, méretét, stb.-t a saját honlapodnak megfelelõen, majd az ott lévõ kódot illeszd honlapod forrásába. Máris megjelenik, hogy az illetõ milyen filmjeit adják a magyar tévéadók, és automatikusan frissülni is fog.
Figyeld a TV-t^^


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan írjak saját blogot, hogyan kezdjek neki?

Légyszives segítsetek, fontos lenne nagyon nekem.

4

Css automatikus magasság növelés?

Készítettem egy weboldalt és abba a problémába ütköztem hogy nem tudom be állítani asztat hogy van egy div és szeretném hogy automatikusan növelje a magasságát amikor újabb bejegyzést teszek ki. tudnátok segíteni hogy mi az a kód amivel esztet megtudom csinálni

2

Van egy weboldalam (lentebb mellékeltem) Hogyan lehetne azt megoldani, hogy a bejegyzések címe alatt nelegyen ott bejegyzés kiadás dátuma? Tehát ezt szeretném eltüntetni a weboldalamról: Releases with no comments Posted in Támogatás On 2013-06-21

Weboldalam:

5

Hogyan lehetne megcsinálni a lent leírtakat?

Egy weblapon kép-galériát csinálni,ahol nyilakkal lehetne a képeket váltogatni.

6

Hogyan kell internetes játékot és oldalt csinálni?

13

Melyik weblapkészítő programot ajánlanátok, mely nem túl bonyolult, ingyenes, egyszerű, de igényes weblapot lehet vele készíteni?

9

Mit gondoltok arról hogyha valaki csak úgy tud weboldalt csinálni (a layout-ot és a design-t) hogy megnéz egy template-et (wordpress, jommla, drupal ilyesmi) és azt másolja le, és ami nem tetszik neki azt nem/máshogyan valósítja meg?

sajnos ha neki kezdek tök magamtól egy honlapnak, akkor sajnos eléggé ocsmány lesz...

6

OLyan weblapot tudnátok mondani, ahol ingyenesen tudok létrehozni honlapot, úgy, hogy a honlapnak a neve ne szerepeljen a honlapom nevében, pl ne ilyen legyen www.topadventures.freeweb.hu, csak ez www.topadventures.hu?

7

Mi a baj---->Csináltam regoldalt metin2 ROOT szerveremhez. A config fájlokba be irtam adatokat, De mikor regisztrálok azt írja nem tud kapcsolódni, pedig Navicat mysql csatlakozás pedig működik. Mi a baj és hogyan lehetne kijavítani a problémát?

A config fájlokban a server ip-t irtam amit navicattel is használok.

2

Hogyan lehet .hu vagy .com -os weboldalt készítteni?

Egy programmal elkészítettem a weboldal kinézetét már csak azt nem tudom hogy csinálhatom meg az oldalt .hu-ra vagy .com-ra stb.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!