Találatok a következő kifejezésre: Hogyan rakhatok figyelőt a rajongói (1 db)

Hogyan rakhatok tévés figyelőt a rajongói oldalamra?

Legjobb válasz: Menj fel a http://www.tutifilmek.hu weboldalra, válaszd ki kedvenced, akirõl a honlapod szól a jobb felsõ keresésdoboz segítségével, majd találsz ott egy linket, hogy tévédoboz. Ott állítgasd be a doboz színeit, méretét, stb.-t a saját honlapodnak megfelelõen, majd az ott lévõ kódot illeszd honlapod forrásába. Máris megjelenik, hogy az illetõ milyen filmjeit adják a magyar tévéadók, és automatikusan frissülni is fog.

Menj fel a http://www.tutifilmek.hu weboldalra, válaszd ki kedvenced, akirõl a honlapod szól a jobb felsõ keresésdoboz segítségével, majd találsz ott egy linket, hogy tévédoboz. Ott állítgasd be a doboz színeit, méretét, stb.-t a saját honlapodnak megfelelõen, majd az ott lévõ kódot illeszd honlapod forrásába. Máris megjelenik, hogy az illetõ milyen filmjeit adják a magyar tévéadók, és automatikusan frissülni is fog.
Figyeld a TV-t^^


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem jelenik meg?

Nézzétek meg lécci ido-figyelo.cu.cc

1

Miért különbözik a google adwords kulcsszó népsűrűség ellenőrző a sima google keyword tools keresőjével szemben? Többi lent!

Kb. két hete még a keyword tools használatával kiválasztottam a megfelelő kulcsszavakat, most rámentem az oldalra, már nem is létezik... elkezdtem ellenőrzés gyanánt az adwords-be is beütni a kulcsszavakat, ami merőben más eredményeket mutat. Például: női ruha adwordsben 1600 keresés a keyword-ben pedig 20-30.000 keresés. Most melyik a hiteles, és hova tűnt a keyword tools?

1

PHP kód? Szeretnék egy Php kódot, mely mysql account/sms táblában számolja össze, hogy a "jutalek" oszlopban összesen mennyi érték van.

Szeretnék egy Php kódot, mely mysql account/sms táblában számolja össze, hogy a "jutalek" oszlopban összesen mennyi érték van.
Pl:
ID JUTALEK
1 400
2 800
3 4000
A 400+800+4000 összegeket adja össze... kézzel kicsit macerás lenne havi 1000sms-t. Előre is köszi.

2

Html weboldal segítség?

Csináltam egy html kiterjesztésű weboldalt notepad++-szal. Csak nem tudom hogy ez a weboldal hogyan kerülhetne fel a webre.

8

Miért van hogy minden böngésző másképp jeleníti meg a weblapom?

Tehát egy szimpla kis html lapról van szó...
El készítettem egy design-t, google chrome-al megnyitva tökéletesen úgy néz ki ahogy szeretném.
De más böngészőkkel pl. (firefox, explorer) már totál szétesve jeleníti meg. Csak hobby szinten szeretnék webdesign-al foglalkozni és még csak most tanulgatom,
Nos ez lenne az első probléma ahol meg akadtam. Tudna valaki segíteni?

9

Hogyan tudom optimalizálni illetve indexelni weboldalamat mobilra?

Állitolag nem elég a weboldalt indexeltetni, ha szeretném hogy a mobilon is jo helyezést érjek el külön szükséges, ez igaz? és ha igaz, hogyan kell??

2

Tudnátok nekem ajánlani ingyenes honlap/weblap készítőt?

please kíméljetek a hupont.hu -tól, már volt vele szerencsém! valami olyasmi kéne amiben html és php szerkesztés is lehetséges!

5

E-mailt kellene küldeni minden felhasználómnak de úgy, hogy a címzettnél csak a saját e-mail címét lássa az adott felhasználó. Milyen megoldással próbálkozzam?

PHPMailer-rel sikerült megoldani, úgy, hogy az adatbázisból kiolvasott címeket egyesével tettem be az $mail->AddAddress-hez, egy while ciklus segítségével, majd küldtem. Közel 300 küldés ment így. Viszont a szolgáltató szólt, hogy nem szeretik a tömeges levélküldést. Megoldást kellene találnom arra, hogy a címzett csak a saját címét lássa. Ha az AddAddress-t hívom meg többször, akkor látszik a megkapott e-mailben, hogy kinek ment még. Ha az AddCC-t akkor szintén látszik. AddBCC-nél pedig nem látszik egyik sem.

3

Milyen modul kell a G-portálba ha? (infó lent)

Olyan problémám lenne hogy nem tudok olyan modult készíteni ami oldalt rá lehet menni és utána amit kiad arra is rá lehessen. De beszéljen inkább helyettem a kép azzal értelmesebben el tudom mondani.

3

Az SMF fórum melyik fájlában van tárolva az üzenetet író rész?

Egy mod-ot szeretnék írni hozzá, ugyanis ha valaki a beállított időlimitnél hosszabb ideig ír üzenetet, akkor a fórum már nem jelzi, hogy az oldalon van. Megirtam ajaxal és egy külső php fájlal azt, hogy most már aktivitásnál beleszámolja a posztolás közben eltöltöt időt is az aktivitásba, viszont nem találom azt a fájlt, ahova be tudnám hívni a függvényt? Illetve egy karakterszámlálót is bele szeretnék tenni. A javascript+php+mysql nem probléma, már csináltam modokat hozzá, de kivételesen nem találom a fájlomat.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!