Találatok a következő kifejezésre: Hogyan rakhatok figyelőt a rajongói (1 db)

Hogyan rakhatok tévés figyelőt a rajongói oldalamra?

Legjobb válasz: Menj fel a http://www.tutifilmek.hu weboldalra, válaszd ki kedvenced, akirõl a honlapod szól a jobb felsõ keresésdoboz segítségével, majd találsz ott egy linket, hogy tévédoboz. Ott állítgasd be a doboz színeit, méretét, stb.-t a saját honlapodnak megfelelõen, majd az ott lévõ kódot illeszd honlapod forrásába. Máris megjelenik, hogy az illetõ milyen filmjeit adják a magyar tévéadók, és automatikusan frissülni is fog.

Menj fel a http://www.tutifilmek.hu weboldalra, válaszd ki kedvenced, akirõl a honlapod szól a jobb felsõ keresésdoboz segítségével, majd találsz ott egy linket, hogy tévédoboz. Ott állítgasd be a doboz színeit, méretét, stb.-t a saját honlapodnak megfelelõen, majd az ott lévõ kódot illeszd honlapod forrásába. Máris megjelenik, hogy az illetõ milyen filmjeit adják a magyar tévéadók, és automatikusan frissülni is fog.
Figyeld a TV-t^^


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek a tumblr-ömról?

sziasztok!:) nem olyan régen kezdtem,és kíváncsi vagyok a véleményetekre,hogy mit kéne változtatni rajta és hogy szerintetek eddig milyen.

5

Hogy tudom lementeni?

Regisztráltam Google-n, és egy blogot írtam amit nem fejeztem be. Rákattintottam, hogy mentés de nem menti. Mit csináljaaak?

3

Szerintettek milyen ez az oldal? (nem az enyem)

http://bvb.ucoz.hu/

12

Olyan scriptet keresek, amivel meg tudom változtatni egy külső oldal styleját! Melyik scriptel oldható meg?

Olyan PHP script kellene amivel egy .css fájl segítségével megtudom változtatni a külső oldal stílusát, anélkül hogy a külső oldalt módosítanim kellene!

6

Xampp vagy Wamp server?

Melyik ajanlottabb?

6

Frissítési kód, hiba?

Sziasztok!
Van egy chat.php-m és azt akarnám hogy 5-mp-ként frissüljön, de ne az egész oldal.
Erre a divre szeretném alkalmazni: site .
Amit írnak a felhasználók az egy txt-be megy.
Azt meg lehet oldani, hogy csak 20-at jelenítsen meg belőlle?
Vagy óránként törölje a txt tartalmát?
Előre is köszi!

8

Hogyan írjak saját blogot, hogyan kezdjek neki?

Légyszives segítsetek, fontos lenne nagyon nekem.

4

Css automatikus magasság növelés?

Készítettem egy weboldalt és abba a problémába ütköztem hogy nem tudom be állítani asztat hogy van egy div és szeretném hogy automatikusan növelje a magasságát amikor újabb bejegyzést teszek ki. tudnátok segíteni hogy mi az a kód amivel esztet megtudom csinálni

2

Van egy weboldalam (lentebb mellékeltem) Hogyan lehetne azt megoldani, hogy a bejegyzések címe alatt nelegyen ott bejegyzés kiadás dátuma? Tehát ezt szeretném eltüntetni a weboldalamról: Releases with no comments Posted in Támogatás On 2013-06-21

Weboldalam:

5

Hogyan lehetne megcsinálni a lent leírtakat?

Egy weblapon kép-galériát csinálni,ahol nyilakkal lehetne a képeket váltogatni.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!