Találatok a következő kifejezésre: Hogyan puhíthatnám a (6 db)

Hogyan puhíthatnám meg a szüleimet, hogy együttaludhassunk?

Tudom már volt ilyen kérdés, de választ még nem sokat láttam...

Legjobb válasz: az én csajom szülei is ilyenek voltak azért szakítottunk

az én csajom szülei is ilyenek voltak azért szakítottunk
még azt sem engedik hogy simán találkozzatok??
A kérdező hozzászólása: Azt engedik, de csak úgy, ha szabadtéren vagy nálunk a nappalinkban vagyunk.
ha félsz a mumustól akkor csak zárd be a szekrényt és biztos nem bánt:)
sehogy. még kiskorú vagy, ne próbálj rögtön nagy lánynak látszani, nem vagy az. várd meg szépen a 18-at, addig az van, amit anyuciék mondanak. de inkább menj babázni. még mindig jobb mint ha a saját babádat fogod szorongatni a kezedben 17 évesen, hacsak ki nem dobatod elõtte a kukába a nõgyógyásszal. vagy kiírhatsz majd ide egy "terhes lehetek?" kérdést, eggyel több v kevesebb, úgyis olyan mindegy
A kérdező hozzászólása: Na látjátok pont ez az... az ilyen csajok miatt nem hisznek nekem a szüleim. Így is úgy is lefekszem a barátommal, csak mondjuk így nem kutyafuttában kellene csinálnunk egy egy barátunknál.

Hogy puhíthatnám meg a férjemet, szeretnék második babát?

Õ is szeretne,de nem most,csak 2-3 év múlva. Jelenleg másfél éves a fiúnk,jobb lenne "letudni" a dolgot. Ne értsetek félre,de nekem szimpatikusabb,ha kicsi a korkülönbség,plusz szerintem nekik is jobb lenne,ha nem 4-5 év lenne köztük. Jó lenne újra babázni,tudom,hogy nem lesz egy sétagalopp,de nagyon vágyom rá.

Legjobb válasz: Hát ha nem szeretne, nincs mit tenni. 2-3 éves korkülönbséggel is lehetnek jó testvérek...

Hát ha nem szeretne, nincs mit tenni. 2-3 éves korkülönbséggel is lehetnek jó testvérek...
Amit itt leirtál, mondd el a férjednek is és beszéljétek meg, érvelj amellett, hogy miért szeretnél most, õ is elmondja miért várna még, aztán hátha meggyõzöd, ha nem, kénytelen vagy elfogadni a döntését. Én is szeretnék még babát (bár én csak pár év múlva), de a párom egyáltalán nem szeretne már (elmondása szerint), de nem érzem reménytelennek a helyzetet, meggyõzhetõ a párom, elõbb-utóbb.

Hogy puhíthatnám meg a szüleimet?

az osztályomban már mindenki sminkel de nekem a szüleim már a szempillaspirált sem engedik mert szerintük az is túlzás. hogy vehetném rá ?ket mégis??

Legjobb válasz: 14 évesen ráérsz még a sminkkel.

14 évesen ráérsz még a sminkkel.
Meg amúgy azért akarsz sminkelni, mert az osztályodban mindenki festi magát?? Szerintem ez hülyeség. Az én osztálytársaim is kb mindegyik festi magát, én nem, mert úgy nem érzem jól magam..:DD 16/L. :) )
14 évesen még nem kell elfogadniuk..
senkié nem fogadja el:)
Engem nem érdekelne mit mondanak, ha sminkelni szeretném magam, akkor sminkelném is. Dee amúgy hány éves vagy...?? :)
Csináld és kész. Egyszer úgy is beletörõdnek. Én már 12 évesen spiráloztam. Most minden nap használok alapozót, szemceruzát, szempillaspirált. Nekem se fogadták el egy ideig de beletörõdtek. Amúgy meg nem vagyok nem vagyok egy olyan vad meg kicsapongó lány, de amit szeretnék és tudom róla, hogy nem egy borzasztó dolog azt elõbb vagy utóbb meg szerzem. Én is 14 leszek június 20-án. Szóval nyugodtan vegyél egy spirált és használd. :) )
A kérdező hozzászólása: nem azért szeretnék mert az osztálytársaim is, csak jobban örülnék ha az én szüleim is elfogadnák hogy felnövünk egyszer, ugyanúgy mint a többiek szülei is
A kérdező hozzászólása: nem erõsen szeretném, csak szempillaspirál és MAXIMUM alkalmakkor tus. :)
A kérdező hozzászólása: 14 :)
Ja bocsi kétszer írtam a "nem vagyok"-ot.


Hogyan puhíthatnám, lágyíthatnám a "kefe" hajamat?

18 éves fiú vagyok, és mindig is erős, durva, kefeszerű hajam volt, amivel alig lehet mit kezdeni...most rövid...de így se tudok sok mindent vele csinálni, a zselé is max reggel 1-2 órán át "hat", utána visszaáll az eredetire :D Milyen balzsamot ajánlanátok direkt ilyen durva hajra?

Legjobb válasz: kefe szerû haj... :DDDD na ezen jókat kacarásztam! :D hát szerintem legegyszerûbb ha bemész egy fodrászkellékesbe és megkérdezed.. tuti hogy ad rá valamit..de ha van mondjuk fél órád és nem érzed annyira gáznak hogy egy drogériába a balzsamok elõtt annyit molyolj akkor olvasgasd végig, hogy melyiket mire ajánlja... nekem mondjuk hosszú a hajam de mivel durván szõkítem, ezért nekem a vége szokott nagyon morcos lenni.. erre vettem ezt.. egészen jól rendbe tette http://kremmania.hu/uploadedimages/180/kallos-serical-latte-.. esetleg ha annyire durva akkor vágass eleve olyan fazont aminek az alapja az ilyen haj! de kérlek küldjél képet.. ezt látnom kell! :D

kefe szerû haj... :DDDD na ezen jókat kacarásztam! :D hát szerintem legegyszerûbb ha bemész egy fodrászkellékesbe és megkérdezed.. tuti hogy ad rá valamit..de ha van mondjuk fél órád és nem érzed annyira gáznak hogy egy drogériába a balzsamok elõtt annyit molyolj akkor olvasgasd végig, hogy melyiket mire ajánlja... nekem mondjuk hosszú a hajam de mivel durván szõkítem, ezért nekem a vége szokott nagyon morcos lenni.. erre vettem ezt.. egészen jól rendbe tette http://kremmania.hu/uploadedimages/180/kallos-serical-latte-.. esetleg ha annyire durva akkor vágass eleve olyan fazont aminek az alapja az ilyen haj! de kérlek küldjél képet.. ezt látnom kell! :D

Hogyan puhithatnám meg a krumplit, ha félek bekapcsolni a sütőt?

Régi sütőnk van, nem tudom bekapcsolni... Héjában sült krumplit szerettem volna készíteni, mert nincs itthon ebéd, és szinte csak krumpli van itthon. De sütő nélkül ezt nem tudom kivitelezni, tehát hogy puhíthatnám mégis meg? Az a lényeg, hogy ne legyen kemény, mindegy, milyen módon van elkészítve. 17L

Legjobb válasz: Fõzd meg. Ha a gázrózsát se mered begyújtani, akkor ha van fritu, süsd meg abban, felszeletelve. Ha az sincs, akkor így jártál.

Fõzd meg. Ha a gázrózsát se mered begyújtani, akkor ha van fritu, süsd meg abban, felszeletelve. Ha az sincs, akkor így jártál.
A kérdező hozzászólása: Én is a fõzésre gondoltam, de hogy kell? Tudom, hogy nagyon tudtadtlan vagyok, de megköszönném, ha segítene valaki. :)
A héjában fõtt krumpli elég egyszerû, egy lábasba belerakod a krumplikat és teleöntöd vízzel s megfõzöd. Az apróbbak nyilván hamarabb fõnek. Én ezután még szeretem egy picit megpirítgatni kis zsiradékban egy serpenyõben, hagymával :)
vagy héjában felteszed fõni ( a krumplit alaposan megmosva ). ha a víz kezd már forrni, attól számítva kb 20 perc alatt kész. sót tegyél a vízbe, 3-4 krumplihoz egy csapott evõkanállal. vagy megpucolod , kockákra , hasábokra vágod, és ennyi hidegvízzel teszed fel, amennyi éppen ellepi. sót ebbe is. fedõ alatt puhára fõzöd. figyelj oda, mert hab keletkezik és kifuthat. legjobb, ha a fedõt egy kis réssel teszed rá, így a gõz hamar távozik.ha puha, leszûröd és tetszés szerint fogyasztod. kis vajjal, forró tejjel krumplipüré is lehet belõle, persze villával jól szétnyomkodva, ha van krumplitörõ, azzal még könnyebb. nem írok többet, mert sok lehetõség van, de látom a legegyszerûbbre van szükséged.
Ha megszurkálod, és beteszed a mikróba 3-5 perce, akkor is megpuhul.

Hogyan puhíthatnám meg a jövendőbeli anyósomat?

Mindig szét akar választani minket a párommal.Azt szeretné,hogy a fia agglegény maradjon,és mindig célozgat arra,hogy nem fog nekünk sikerülni a közös élet(például:pár napja bejelölt nekünk egy színházi el?adást,amiben a házaspár elválik).Nem értem miért teszi ezt,amikor azt mondja,hogy szeret.Én türelmes vagyok vele,nem szólok be neki(pedig néha megérdemelné),s?t sütit is szoktam sütni neki,mégse jó neki semmi.

Legjobb válasz: Nem akarlak elszomorítani, de ha most így áll hozzád, ez így is marad. És az unoka se bizti hogy segít. Nekem már mindkét babám megvolt, mikor a párom unokatesója válófélben volt. Anyósom elõadta, hogy nem is olyan vacak dolog az a válás, lám azokat a gyerekeket se viselte meg. Kár hogy késõbb a párom nagyija elmesélte, hogy az 5 éves kisfiú a válás után hónapokig újra bepisilt :S Fogadd el, hogy az anyósnakvalód majomszeretettel lóg a fián. Az ilyenek nem akarják maguk mellõl elengedni a gyereküket. Senki se lenne elég jó meny neki. És kicsi az esélye hogy elfogad téged. Neked kell eldöntened, hogy imádod e a párod annyira, hogy ezzel együtt tudj majd élni.

Nem akarlak elszomorítani, de ha most így áll hozzád, ez így is marad. És az unoka se bizti hogy segít. Nekem már mindkét babám megvolt, mikor a párom unokatesója válófélben volt. Anyósom elõadta, hogy nem is olyan vacak dolog az a válás, lám azokat a gyerekeket se viselte meg. Kár hogy késõbb a párom nagyija elmesélte, hogy az 5 éves kisfiú a válás után hónapokig újra bepisilt :S Fogadd el, hogy az anyósnakvalód majomszeretettel lóg a fián. Az ilyenek nem akarják maguk mellõl elengedni a gyereküket. Senki se lenne elég jó meny neki. És kicsi az esélye hogy elfogad téged. Neked kell eldöntened, hogy imádod e a párod annyira, hogy ezzel együtt tudj majd élni.
Szia! Nagyon egyetértek az elõttem szólóval.A pároddal kéne ezt elsõsorban megbeszélned.Azt írod, nagyon jó a kapcsolatotok, akkor az hogy lehet, hogy azért azt eltûri a kedves, hogy a mamája így viselkedjen veled???!!! Hidd el, ha hagyjátok, hogy állandóan áskálódjon ellened, akkor ez elõbb utóbb mindenképpen a kapcsolatotok rovására megy, és õ pont ezt akarja.És hidd el, ez esetben nem érdemes türelmesnek lenni, hanem mindenképp le kell ülni megbeszélni a dolgokat.Mindenki intézkedjen a maga életében, anyós is.A tiéteket pedig tartsa tiszteletben, és ebbõl nem szabad engedni.Babát, pedig ne neki szülj, hanem magadnak és a párodnak.Egyébként is ilyen esetekben az is újabb konfliktusforrás, mert majd szerinte te nem lehetsz jó anyja a gyerekednek, majd õ azt is jobban tudja...stb..szóval, ennek soha nincs vége, ha nem állítjátok le.Szerintem a kedves párodat kell választás elé állítani, vagy saját családot akar, vagy anyuci szoknyája mellett maradni, döntse el. Ha valóban nagyon szeretitek egymást, és úgy érzitek egymásnak vagytok teremtve, ne hagyjátok tönkretenni az életeteket.A szülõket tiszteljétek, szeressétek messzirõl, de mindenki söprögessen otthon. Sok boldogságot, üdv
szülj neki unokát ez szokott legjobban beválni.
Az elején, amíg nem vagy a menye kellene megmondanod véleményedet, hidd el ez a legjobb. Egy darabig én is hallgattam az okoskodó anyósomat, amikor elpattant a húr, és megmondtam neki a véleménymet. Na azóta csönd van.. Nem akarok én vele puszipajtás lenni. Szeret, ja jó duma, csak elhinni nem kell. Az unokáról annyit, hogy az elsõsorban a Te gyereked lesz, mert te vagy az anyja, és a nagyszülõk majd csak utánatok következnek......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek. :) Szerencsére mi jól kijövünk a párommal az édesanyja ellenére.Nincs Konfliktus köztünk...Bár tervezgetjük a babát, de nem másnak. :)
Én is épp ebben a helyzetben vagyok.1, 5 évet türtem anyós baszogatásait, míg be nem telt a poharam s megmondtam a magamét.Azóta nem igazán basztat.Leállt.Néha de csak tényleg néha beszól valamit, de levegõnek nézem.Anyósok ilyenek, soha nem fogják elfogadni a menyüket.Ha türsz s nem szólsz neki soha semmit, látja hogy hagyod magad annál jobban fog csesztetni.Míg a párod melletted áll, megvéd az anyjától addig nincs sok aggódni valód.Ne nyald a seggét mert annál rosszabb.Ne engedd hogy irányítson, befolyásoljon titeket.Zárd ki a magánéletetekbõl.Én ezt tettem.Már mondtam hogy az unokáit nem fogja megismerni, egedül marad mert a fián kívül nincs senkie, háza sincs....stb, erre gúnyosan azt felelte hogy nem baj ha egyedül marad.Hát õ választotta ezt!Nem lesz senkije sem.Õ tudja.Ez van.Nehéz!Na de mindegy.Nemsokára elköltözünk a párommal, anyós nélkül s letojom anyóst.Végre megszabadulok tõle!Alig várom már!:)
Nálunk apósomnak van irtózatosan bunkó dumája. Én is egyszer egy írtózatosan nagyot ordibáltam velük. kb. 3 hónapig nem találkoztunk hála a jó égnek. Utána viszzafogottabbak lettek, Igazán csak a házasság kötésünk utána fogadtak el. Néha mostanában is kezdenek bunkók lenni, de finoman de vissza vágok én is...:-)))
Szerintem a párodnak kéne tisztázni a helyzetet, mégiscsak az õ anyja... nem csak az anyának kell leválnia, a fiúnak is ki kell állnia a leendõ élete párja mellett, ez jó alkalom erre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!