Találatok a következő kifejezésre: Hogyan próbáljam a párommal, hogy (12 db)

Hogyan próbáljam megértetni a párommal, hogy semmi gondot nem okozhat, ha továbbra is normális szexuális életet élünk, amikor csak jólesik?

Rettenetesen frusztrálja, hogy nem vagyok egyedül a testemben, és zavarja még a dolog gondolata is. Úgy fogalmaz, persze ez ?rületes butaság, hogy "nem akarja a saját gyermeke arcához tolni" azon testrészét, illetve fél, hogy valami baja lesz. Most mit csináljak vele, hogyan gy?zzem meg, hogy sem baja nem lesz a babának, sem semmi egyéb gond nem történhet elvileg?

Legjobb válasz: Szia! Az én páromnak is ez a berögzõdése, hogy összenyomja a babát, ez tipikus férfi gondolkodás!Mi ugy oldottuk meg hogy én vk felül!De néha zavarja!18 hetes kismami

Szia! Az én páromnak is ez a berögzõdése, hogy összenyomja a babát, ez tipikus férfi gondolkodás!Mi ugy oldottuk meg hogy én vk felül!De néha zavarja!18 hetes kismami
Ezzel valóban nem vagy egyedûl. Nálunk is ez a helyzet, fél, hogy baja lesz. Hiába magyarázom, h azért nincs neki akkora, h kárt tegyen benne, na meg burokban van a drága. Ami nekem jó az a kicsinek is. A nõgyogyival is próbálkoztam, de nehezen érti meg. Nekem pedig hiányzik. Én a 31 hétben járok és két kezem meg tudom számolni, hogy mennyit voltunk ez idõ alatt együtt:( Én is bízom benne, hogy sikerül rá hatni vhogy. Ha van vkinek ötlete, várom én is..
Nálunk sem volt sex, a huszonakárhanyadik héttõl / nem emlékszem pontosan /, de már arra is alig tudtam rávenni. Persze az én kislányom elkezdett rugdosni közben, hát ez végképp betette a kaput. Nem szabad erõltetni, inkább örülj neki, hogy ennyire félti a babát. Ki fogjátok bírni, a legtöbb esetben így viselkednek a férfiak. Majd bepótoljátok!:-)
Az én párom, hogy most terhes vagyok (14 hetes), az orális sextõl hárult el inkább.
Szia.Ne eröltesd, ha ö nem akarja.Szeret és a babát is, azért félti.Nálunk ugyan ez volt, aztán az 5-6.ónaptól semmi a szülés utánni 5.hétig.... Majd megoldódik. Mondhatod neki, hogy a babának nem árt, merzt ez így van.Nálunk a páromat is az zavarta, hogy nem voltunk "egyedül".
Mond neki, hogy a babának ez teljesen természetes, nem fogja 15 év múlva az arcába vágni, hogy "apa, hogy tehettél ilyet????" :) :) :) , mivel nem is emlékezhet semmire, mivel nem is érez belõle semmit. Egyébként én azt hallottam valahol, hogy az orgazmust a baba is "élvezi" a felszabaduló endorfinok miatt. Érzi, hogy az anyukája boldog, és akkor õ is az. De lehet, hogy érvekkel nem lehet meggyõzni, mivel valószínûleg tisztában van vele, hogy mi a valós helyzet, csak valamiért mégis zavarja a dolog. Szerintem ne erõltesd nagyon, próbáljatok egymásnak máshogy örömet okozni. :)
mond, hogy ami neked jó, az a babának is, de erõltetni nem szabad. egyébként véletlenül sem kerül a babával kapcsolatba a dolga, mert sok minden elválasztja, és a magzatvíz miatt lehet hogy nem is érez semmit, csak a te orgazmusodat.
Ezt nem tudod elkerülni, sokat lehet errõl olvasni, hogy paráznak. De ezzel nincs is baj szerintem, inkább ez legyen benne, minthogy ne érdekelje. Az utolsó másfél hónapban az én páromat már egyáltalán, sehogy nem lehetett rávenni egy kis szexre. Aztán a szülés után még 7 hétig, mert akkor meg nekem lett volna kellemetlen, szóval volt egy pár szexmentes hónapunk. Persze, ha az eleje, közepe felé jársz, esetleg mutathatnál neki olyan oldalt, ahol a baba fejlõdését, elhelyezkedését mutatják be, meg hogy mennyi van attól, hogy õ hozzáérjen.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ezzel a berögzõdéssel van a probléma Nálunk is. Tudja, hogy ott a baba, és ez visszatartja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a hozzászólásokat és az ötleteket/tanácsokat!

Hogyan beszéljem ezt meg a párom családjával? Egyáltalán próbáljam ezt velük megbeszélni?

Nem túl jó egymással a kapcsolatuk (pont a viselkedésük miatt), de néha azért összefutnak beszélgetni egyet és sajnos néha még 1-2 hétig hívogatják is egymást telefonon. Ilyenkor a párom teljesen kifordul magából és átveszi a stílusukat. Mindenre megjegyzést tesz, beszól, szenved, hogy munkába kell mennie, szenved, hogy nem hagyjuk itthon pihenni stb. Mintha nem is a párom lenne, csak valami idegbeteg idióta, aki a bõrébe bújt. A családja ráadásul pontosan tudja, hogy milyen hatással vannak rá és fõleg a testvérei kihasználják az alkalmat, hogy a kapcsolatunkat kikezdjék. Nagyon elegem van ebbõl. Nem is tudom, hogyan tudnám errõl leszoktatni. Vele már többször beszéltem, de amikor a hatásuk alatt van, nem érzi át, hogy milyen bántón, gorombán és felelõtlenül tud viselkedni.

Legjobb válasz: Semmi értelme velük beszélni, hiszem amint írod, a kapcsolatotokat próbálják kikezdeni. Esetleg vedd fel ahogy ilyenkor viselkedik és mutasd meg neki. Gyerekek vannak?

Semmi értelme velük beszélni, hiszem amint írod, a kapcsolatotokat próbálják kikezdeni. Esetleg vedd fel ahogy ilyenkor viselkedik és mutasd meg neki. Gyerekek vannak?
Ilyen általános kérdésre csak nagyon álalános válaszok várhatók.
A kérdező hozzászólása: Sokkal konkrétabban nem tudom leírni, mert ilyenkor minden baja van és semmi sem jó, kezdve azzal, hogy rosszul aludt, kényelmetlen a matrac, hideg a papucsa, túlpörkölték a kávét és én meg túl sokáig fõztem, a kenyér rágós, a szalámi száraz, a felvágott rossz ízû, nincs kedve munkába menni, ennyi pénzért nem éri meg kikelni az ágyból stb. és ez folytatódik egész nap. A gyerekek idegesítik, elrontottuk velük az életünket... Ha viszont nem találkozik a rokonaival, akkor vidám, mindenben meglátja a jót, mindenkihez van egy kedves szava, a gyerekekkel pedig fél napokra el tud menni sétálni, csavarogni, játszótérre, cukrászdába, kirándulni. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Utólag tisztában van vele, hogy hogyan viselkedett, de akkor nincs. Ez a dilis idõszak kb 1 hét szokott lenni, de tovább tart, ha még hívogatják is egymást.

A nárcisztikus férfiak egyik tulajdonsága, hogy próbálják visszaédesgetni magukhoz az exüket (akinek új párja van mellesleg), csak mert még nem akadt számukra jobb?

Ugye ők azok, akik nem tudnak élni úgy, hogy ne érezzék a feltétlen rajongást valakitől?

Legjobb válasz: Nem tudom mit jelent az hogy nárcisztikus,de legtöbbször azért szokták visszaédesgetni az exet hogy legyen kivel dugni...de az is elõfordulhat hogy tényleg szereti az exét

Nem tudom mit jelent az hogy nárcisztikus, de legtöbbször azért szokták visszaédesgetni az exet hogy legyen kivel dugni...de az is elõfordulhat hogy tényleg szereti az exét
A 3. és a 8. kommentelõn kívül senki sincs tisztában a nárcisztikus személyiségzavar fogalmával, imádom, amikor félvállról valami közhelyes okosságot mondanak be. Habár elnézést, ha nem tudnak errõl a jelenségrõl, de tényleg nem mindig a dugás a válasz. Az én exemnek is nárc. szem.zavara van, meg is jártam vele a poklok poklát. Ugyanezt a kérdést tettem fel a kineziológusomnak is, de leállított, hogy állj, azért nem ilyen egyszerû a helyzet. Szerintem a sztoritól függ, abból sokmindent ki lehet szûrni.
Azért, mert a nárcisztikus jellem mögött mindig a félelmek állnak. Önbecsülés és önbizalom mélységes hiánya. Ez a nárcisztikus ember.
"Az összes férfi nárcisztikus, persze szerencsére vannak kivételek" Ha minden férfi nárcisztikus akkor elvileg kivétel sincs :D Kérdezõ ebben az esetben csak azért édesgeti vissza az exét mert nagyon jó vele a szex.Másra nem tudok gondolni, de még mindig fenáll egy minimális esély arra hogy szereti azt a nõt
Az összes férfi nárcisztikus, persze szerencsére vannak kivételek. Nõk is vissza szokták édesgetni az exüket, mert ha nincs ló, jó a szamár is.
A kérdező hozzászólása: Ja, esetünkben nem szereti, igazából csak egónövelõnek használja :S
leginkább az elsõ komment találta fején a szeget.
Kérdezõ, a válaszom egy határozott NEM! Én egy kicsit nárcisztikus vagyok, de ez egész mást jelent. És nem pincsizek az exeknél!
A kérdező hozzászólása: A nárcisztikus férfi? Olyan, aki azt hiszi, mindenkinek a lábai elõtt kell hevernie, csak mert jól néz ki és tehetséges valamiben...
HI! Tudod én egyáltalában nem vagyok ilyen. Nem mennék vissza még 1 milláért sem. Nem minden Férfi ilyen.

Egy 14 éves lány vagyok 172 cm és 72 kiló.2 és fél hónap mulva lesz a ballagás és addigra szeretnék 62-63 kiló lenni. Tudnátok adni pár tanácsot hogy hogy étkezzem vagy milyen fogyókurát próbáljak ki meg hogy mit és mennyit sportoljak?

Már tavaly nyáron fogytam 5 kilót és azota majdnem rendszeresen futok fél órákat futógépen de valahogy nem akarnak lemnni a kilók csak egy helyben állok és ez idegesit.a norbi update-tel fogytam 5 kilót és a 90 napos diétát is kipróbáltam csak 4 nap után abbahagytam mert már nem birtam az éhezést

Legjobb válasz: Rubint Rékának számos videója van amibe elmondja, hogyan táplálkozzon aki fogyni szeretne és tornái is vannak, nézd meg azt! Õ okosabb mint mi.

Rubint Rékának számos videója van amibe elmondja, hogyan táplálkozzon aki fogyni szeretne és tornái is vannak, nézd meg azt! Õ okosabb mint mi.
Nagyon 1xû, már leirtad a amegoldást is. Ha már futsz fél órát akkor emeld meg 40-45 percre vagy többre. Leolvad rólad a hurkazsír :D
valószínûleg azért nem fogysz tovább, mert csak futsz(étkezésre nem figyelsz)
ne egyél délelõtt és fogyni fogsz...ne reggelizz vagy csak 1 almát és ne is egyél 2-3 órával lefekvés elõtt.
Nekem is ezek a problémáim vannak, és azt ajánlom, az elõttem lévõvel ellenkezõleg, hogy reggelizz meg alaposan, mert ha nem akk kimerülsz és nem lesz energiád, és nem fogsz tudni figyelni órákon.. :D ezt komolyan mondom, és nem vicc, ebédelni is ebédelj meg rendesen, csak délután ne egyél sokat, egy alma, egy kis saláta, nem sok, de a napi vitaminokat be kell vinned a szervezetedbe. A futást se teszed rosszul, max lehetne egy kicsit emelni a fél órán. eseteleg tornázz is. Nekem is ez volt a bajom. Az én esetemben az volt, hogy estére nagyon sokat ettem, emellé még refluxos is voltam. De azzal, hogy megszüntettem az esti étkezést, két hónap alatt 12 kilót fogytam. Meg futottam én is napi 45-60 percet, meg "gyúrtam" ...:D
Az összes amit leírtak neked baromság. ne vedd figyelembe, az , hogy nagyon keveset eszel, akkor csak némi víz és izom veszteséggel kell számolnod és akik ezt követik. fitness modell vagyok, szívesen segítek, ha írsz egy privát üzenetet. :)
Tudom, hogy mar erre késõn valaszolok. Régebben rengeteg diétat kipróbaltam, és soha semmi nem hasznalt. Rajöttem, hogy hiaba eszek ugyan annyit, vagy kevesebbet mint masok egyszerûen nem megy lejjebb semennyi felesleg. Aztan eldöntöttem, hogy napi kétszer futni fogok(reggel és este). Az elején még nagyon nem bírtam, és csak 1-2 km-t futottam. Fogytam 20 kilót fél év alatt. Azóta sem híztam vissza, heti 3-szor, 4-szer eljarok futni, de csak biztonsagképp, meg azért mert megszerettem. :) Futópadon unalmas, ha jó idõ van menj ki a szabadba. :)

Holnap megyek fel vácra busszal és mondtam a lányhaveromnak hogy jöjjön fel vlm én már ugy pár éve szerelmes vok belé de nem közöltem vele egyszer már ki irtam hasonló kérdést de most nem tudom h meg e próbáljam szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem mond el neki. Kitudja lehet õ is hasonlót érez irántad csak várja hogy te lépj. De ha nemet is mond legalább tudod és nem epekedsz utána. És ha normális és erõs a barátságotok ezekután is azok lesztek

Szerintem mond el neki. Kitudja lehet õ is hasonlót érez irántad csak várja hogy te lépj. De ha nemet is mond legalább tudod és nem epekedsz utána. És ha normális és erõs a barátságotok ezekután is azok lesztek
Balázs?:O

Valaki feltörte a párom facebook-ját, és nem tudunk felmenni bárhogy próbáljuk! Kértem új jelszót de úgy sem sikerül, mindíg azt írja, hogy 24óra elteltével próbáljam újra! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem értem, hogy az embereknek miért élet-halál fontosságú a faszbukk fiókjuk? csináljon egy újat azt kész.

Nem értem, hogy az embereknek miért élet-halál fontosságú a faszbukk fiókjuk? csináljon egy újat azt kész.
Törjétek fel :)

Hogyan próbáljam leküzdeni az utolsó hetek feszültségeit? Most egy kicsit kivagyok, és a hangultaom sem túl jó, de jó lenne még ezt a pár hetet nyugalomban kibirni, a párom szempontjából is, mert nem akarom a hisztijeimmel kikésziteni

Legjobb válasz: Én is feszült vagyok mostanában.Már nem alszom rendesen.szerintem ez is közrejátszik.Ahogy közeleg a vége legbelül félek.Pedig nem gondolok míndíg a szülésre próbálok nyugodt maradni.És persze ez az idõszak a legnehezebb.nyugi nem vagy egyedûl.Kitartás minden kismamának és jó egészséget! 32.hetes kismami

Én is feszült vagyok mostanában.Már nem alszom rendesen.szerintem ez is közrejátszik.Ahogy közeleg a vége legbelül félek.Pedig nem gondolok míndíg a szülésre próbálok nyugodt maradni.És persze ez az idõszak a legnehezebb.nyugi nem vagy egyedûl.Kitartás minden kismamának és jó egészséget! 32.hetes kismami
Szia!!!Én is ugyan ezt érzem mind te én a 37-dik hétbe vagyok és éppen ma olvastam, a babaszoba .hu a szülésikalkulátoron belül hogy ilyenkor mit érez a kismama és pont ezt írta, hogy a szülés vége fele feszültek lehetünk és fáradtak.Ugy hogy ez van.Probálj arra gondolni, hogy nem soká meg látod a picikédet.Én arra gondolok .Jo baba várást!!!!És ki tartás!!!
Tulajdonképpen segíteni nem tudok, ha csak azzal esetleg, hogy én is úgy vagyok, ahogy Te. Rettenetesen feszült tudok lenni, semmi nem jó sehogy. Türelmetlen is vagyok. Néha a fejemet a falba tudnám verni, úgy haragszok magamra. Ezen kívül rettenetesen bizonytalan vagyok. Ami az egyik pillanatban még jó volt, a következõben már kételkedek, tényleg jó-e. Remélem, ezek a szüléssel elmúlnak, csak addig bírja ki a családom! 37 hetes
Tippem nekem sincs, én sem tudom kezelni ezt. A 37. héten vok én is, és fel tudnék robbanni az idegtõl! Szinte állandósult ez az állapot! Éjszaka én sem alszom, sokszor vannak jóslóim, fáj a hátam, a lomhaságomtól is megöl az ideg, meg a cipõmet is nehéz felvenni! Borzasztóan egyedül érzem magam, ha nem szól hozzám senki, akkor az a baj, de ha igen, akkor felbosszant minden szavuk! A páromon csattan legtöbbször az ostor, pedig nem akarom, fél perc múlva már meg is bánom! Nagyon érzékeny lettem, folyton sírok mindenen... Ja, és hülye kérdések foglalkoztatnak egész nap. Mindjárt meg is írok egyet, ami miatt le fognak szólni rengetegen (csak figyeljétek meg)! :DP Szóval nálam sem jobb a helyzet, kitartás csajok, mindjárt itt a vége!!!!! ;)))
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm szépe é is ugyanezeket a dolgokat érzem, és nem tom mit tegyek h jobb legyen. már vmi homeopátiás nyugtató szeren gondolkodom.
Szia!Hát nálam sem jobb a helyzet.Kikészítek mindenkit, az utolsó ami kiborított az a babaágy összerakása volt.Szó szerint rohamon volt:(Már nehezen viselem a hátralévõ 6 hetet és már mindenem fáj, nyom a babán, és szétrúgja a megmaradt szerveimet:) .Éjjel nem tudok aludni, rémálmaim vannak.Ideges, feszült vagyok.Állandóan sírnék és elbújnék a világ elöl:(.Félek már az utcán is közlekedni, legnagyobb félelmem, hogy elesek és megindul a szülés, vagy a párom megcsal, meghal:(. Már nagyon várom, hogy kezemben tarthassam a pici kis lányomat! Kitartást! 34 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: én is hasonló dolgokat érzek sajnos. kitartás!
A kérdező hozzászólása: mindenki igy érzi magát az utolsó pár hétben? ez normális?nincs túl jó kedvem , lehangolt vok, és nem birom a stresszt vhogy és azt h mindenki próbál okos lenni körülöttem.mit tegyek h kicsit nyugodtabb legyek és ne akadjak ki mindenen?én azt gondoltam ez velem nem történhet meg

Félek megváltozni, de mégis szeretnék. Nem tudom, hogyan kezdjek neki. pár ötletet tudnátok adni? Hogyan próbáljam meg a szüleimnek is elmondani, hogy kicsit nőiesebb szeretnék lenni? (Részletek lentebb)

Az a helyzet, hogy a családban a fiatalok közt csak fiú van, gondolom emiatt is vagyok most ennyire fiús. (Focizok, nem rettenek el a kosztól, fiús dolgoktól.) Most, hog kolis lettem máris sokat változtam szept. óta. El?tte csak egyszer voltam kifestve, nem sok mindent csináltam magammal, a ruháim 85%-a elég laza(farmer, laza, nagy méret? póló, melegít?fels?) Karácsonyra kaptam szemfestéket és pirosítót, amiket ki is próbálnék, csak nem tudom ?ket használni. :-\ +még a szüleim is elég furán néztek amikor megláttak a karácsonyi koncerten kifestve. Várom ötleteiteket, egy kilencedikes

Legjobb válasz: neten elég sok videót találsz sminkeléssel kapcsolatban, azokból sokat lehet tanulni. az öltözködéssel kapcsolatban viszont magadnak kell megtalálni a saját nõiesebb stílusod. de biztos vannak olyan barátnõid, osztálytársaid akik szerinted csinosan öltöznek, kicsit figyeld meg jobban õket és próbáld ki, neked jól állnak-e azok a cuccok:)

neten elég sok videót találsz sminkeléssel kapcsolatban, azokból sokat lehet tanulni. az öltözködéssel kapcsolatban viszont magadnak kell megtalálni a saját nõiesebb stílusod. de biztos vannak olyan barátnõid, osztálytársaid akik szerinted csinosan öltöznek, kicsit figyeld meg jobban õket és próbáld ki, neked jól állnak-e azok a cuccok:)
Szemfestékben milyen színek vannak? Milyen színû a szemed? Milyen formájú arcod van? Ez rengeteg mindenen múlik, de ha gondolod nyugodtan írj privátot nekem és szívesen megpróbálok segíteni neked:) 21/L
A kérdező hozzászólása: Írtam privát üzenetet. :-)

Ausztriában élők? A párom kint kapna munkát, de babavállalás előtt állunk. Hogy csináljuk? Próbáljak teherbe esni, menjek itthon táppénze és akkor az itteni juttatásokat kapom majd? Vagy hogyan működik?

Legjobb válasz: Ha akarsz, menj ki vele, de ha maradsz és a férjed rendesen be lesz jelentve, akkor a kinti csp és gyesre is jogosultak vagytok. Van munkád itthon? Ha igen, elmehetsz itthon táppénzre. A lényeg, hogy a férjed ne feketén dolgozzon. Több mindent megtudhatsz innen: http://www.igr.at/1130,,,8.html Remélem tudtam segíteni! 2 fiús

Ha akarsz, menj ki vele, de ha maradsz és a férjed rendesen be lesz jelentve, akkor a kinti csp és gyesre is jogosultak vagytok. Van munkád itthon? Ha igen, elmehetsz itthon táppénzre. A lényeg, hogy a férjed ne feketén dolgozzon. Több mindent megtudhatsz innen: http://www.igr.at/1130, , , 8.html Remélem tudtam segíteni! 2 fiús

Már rég masztizok és eddig csak a csiklómat simogattam meg zuhany. A barátnőm azt mondta hogy probaljam ki a kispárnát, de nem értem hogy kell elmagyarázná valaki és még adnátok pár tippett?

Legjobb válasz: szerintem úgy értette hogy ha térdelsz a 2 lábad közé raksz egy párnát és oda dörgölõzöl a punciddal egészen addig amíg el nem jutsz a csúcsra

szerintem úgy értette hogy ha térdelsz a 2 lábad közé raksz egy párnát és oda dörgölõzöl a punciddal egészen addig amíg el nem jutsz a csúcsra
lovagolni egy párnán? szerintem abban a pillanatban kicsúszna onnan bent sem maradna az a szerencsétlen párna.. Aztán aludj rajta, teli ilyen nyálkahártya folyásokkal illetve felsõ korhagén duval kisülésekkel . bocsánat. elõre is kisasszony:) :) dr.Benzinkúti Ádám Éva
gondolom rá kell ülni bugyi nélkül, és lovagolni kell rajta... :) fiú létemre egyebet nem tudok elképzeni
Lábad közé szorítod, és meglovagolod. ;)
fordulj az oldaladra, tedd a parnad a labai közé es 'lovagolj'. Max 3-4perc kell h eljuss a csúcsra :)
lábaid*
A kispárna akkor nagyon jó, ha van barátod ilyesmire, ám sajnos csak a misszionárius pózt kedveli. Nem hiszem, hogy a barátnõd erre gondolt, de akár...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!