Találatok a következő kifejezésre: Hogyan pisilnek medvék (1 db)

Hogyan pisilnek a medvék?

Kicsit nagy termet?ek és vaskosak a lábaik ahhoz, hogy felemeljék a lábukat, mint a kutyák. Vagy nem?

Legjobb válasz: Berogyasztanak, ahogy a nõstény vagy öreg kutyák.

Berogyasztanak, ahogy a nõstény vagy öreg kutyák.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért vagyok ilyen érzékeny?

Egyszerűen nem bírom látni mit művelnek az emberek az állatokkal nem értem hogy mi a lényege az állatkínzásoknak nem bírok olyan képeket nézni ahol állatokat bántanak (legyen az egy kis hal akár) meg főleg ahol kutyákat amikor ilyen képeket látok vagy történeteket hallok akkor úgy érzem mintha késsel szurkálnák a szívem és könnyezni kezdek , menhelyre nem tudom hogy fogok majd menni mivel terveztem hogy minden héten kijárok majd segíteni nekik ilyen önkéntes munkával (mivel nekem nem lehet kutyám mert emeletesbe lakunk)szóval nem tudom hogy fogom bírni könnyek nélkül nézni ahogy ott néznek rám és eggyiket se vihetem haza hogy megmentsem és szörnyű belegondolni hogy elaltatják őket mert a sok gonosz kegyetlen ember miatt bekerültek oda esküszöm hogy hidegvérrel megtudnák kínozni egy embert ha állatot kínoz , szóval a kérdés hogy hogy ennyire érzelmes vagyok? (sok emberben csalódtam már barátnőkben akik kihasználtak közbe én mindig csak segítettem nekik,mindenkinek és az lett a jutalmam hogy most nincsenek barátaim mert ilyen emberekkel vagyok körülvéve, és még kutyám se lehet aki egy hű barát lehetne :( )

15/l

3

Ehet e a hörcsög sajtot?

3

Kijöhet a folyami rák a vízből?

2

Melyik tücsök ciripel úgy, hogy "ciripcirip-hőőőőő-ciripcirip"?

4

Brutális mennyiség! Hogyan irtsam ki a bolhákat? Bővebben lent.

A párommal erdészházba költöztünk, ahol az előző lakó éveken keresztül állatokat tartott az erre kialakított, vályogból épített nád tetős ólakban (nagy területről van szó, egy erdő szélén). Mi nem tartunk haszonállatot, egy kutya és egy macska van..a maradék tyúkokat is elhordta a róka. Olyan szinten elszaporodtak az évek alatt a bolhák, hogy ha bemegy valaki az ólakba, minimum 30 bolhával jön ki. Ezek a hátsó udvarban vannak, de a jó idő beköszöntével, egyre előrébb jönnek, és már a házba is behordtuk. Próbáltunk már többször is permetezni gazdaboltban vásárolt szerekkel, de nem értünk el számottevő eredményt. Olvastam a INSECTICIDE 2000 SPRAY-ről, és a BIOKILL-ről, hogy lakásban, és zárt területen ezek a leghatásosabbak, de mit tehetnék odakint? Hogyan lehetne orvosolni? Nagyon kellemetlen, ha mások látják a csípéseket, és nem mellékesen félek a bolhák által terjesztett fertőzésektől! Félek befészkelték magukat a vályogba, olyan szinten, hogy lehetetlen kiírtani! Kérlek Titeket, normális válaszokat adjatok! Nem igénytelenségből, hanem másnak a hibájából jutottunk idáig!

3

Mennyire van igény manapság Magyarországon vagy bárhol a világon olyan állatorvosra, aki haszonállatokat gyógyít?

Én annak tanulok, de olvasgattam különböző témákban, és mindenhol csak olyan állatorvosról olvastam, aki kedvencekkel foglalkozik. Engem a haszonállat-gyógyászat érdekel.

13

Miből fejlődik ki a kukac? Pete, vagy lárva?

3

Honnét szerezhetek be Afrikai Óriás csigát? (Romániában)

1

Vemhes a disznóm?

Bebúgattam de úgy láttam mint ha visszabúgott volna nem is foglalakoztam nagyon vele és most látom hogy nő a csecse (bimbója is ) meg kerekedik a hasa. szerintetek vemhes?

1

Veszprémi állatkertben van csomagmegőrző? Mo

Motorral mennék és elég macerás lenne végig cipelni a sisakot kesztyűt stb... Motoron meg nem szívesen hagynám, ne hogy lába keljen. :S

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!