Találatok a következő kifejezésre: Hogyan oldjam a problemakat (40 db)

Hogyan oldjam meg a problémáim? Valaki végre mondana valamit?

Évek óta depivel kûzdök.

Legjobb válasz: Ne gondolj a problémáidra meg a betegségeidre.Nem vagy te beteg nincs semmi bajod.Problémái,depis napjai pedig mindenkinek vannak.Csak éld az életedet és légy boldog! :) Használj ki minden percet :)

Ne gondolj a problémáidra meg a betegségeidre.Nem vagy te beteg nincs semmi bajod.Problémái, depis napjai pedig mindenkinek vannak.Csak éld az életedet és légy boldog! :) Használj ki minden percet :)
Elsõ sorban mindenképpen találni kell egy jó dokit, aki akár gyógyszerrel, vagy a nélkül segíthet. Nem fog azonnal eredményt hozni a munkája, szóval türelmesnek kell lenni, habár tudom, hogy ez a legnehezebb egy depressziós ember számára (tapasztalat). Mindemellett pedig a mozgás rengeteget segíthet! Én mindig akkor éreztem fellendülõben az életemet, amikor aktívabban elkezdtem mozogni. Mindenképpen aerob mozgást ajánlok (futás, biciklizés), ez hozza a legnagyobb "eredményt" - a rossz közérzet elmúlását. És ilyenkor mindig bátrabbnak és közvetlenebbnek éreztem magam. Nem tudom mi a szakmád, de vagy váltsd le ha nem találsz benne örömet, vagy pedig tanuld meg szeretni a munkád. Keress hobbit! De ne olyat, amit egyedül, ülve kell végezni. Menj társaságba, és hódoljatok együtt kedvenc hóbortotoknak. Ha esetleg szociális fóbiád van, arra csak azt tudom mondani, hogy meg kell tanulni leszarni mások véleményét. A pártalálást pedig érdemes egyrészt rábízni a sorsra, másrészt viszont te magadnak is lépned kell! Nem könnyû a változás, de ha nem belülrõl jön, akkor senki sem fog tudni neked kívülrõl segíteni. Remélem fellendül az életed és hamarosan egy boldog ember lesz belõled! :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); nem kell mindjárt dokihoz fordulni, ha az illetõ úgy lássa.Minek fusson dokihoz?hogy tele tömje õt gyógyszerrel és úgy rászokjon mindenféle nyugtatókra, hogy ne tudjon teljes normális életet élni? mindig a legfontosabb, hogy legyen akarat erõd és ha a családod, barátaid tudják, hogy mi a helyzet mindig sokat jelent, ha valaki támogat.Ne élj úgy, hogy a betegségen kattog az agyad, mert mindenkinek vannak problémái.És?Most ha a nap 24 órájában erre kéne gondolni, hogy most személyiségzavarom van, akkor ebe fogsz tényleg bele õrülni.Nincs személyiségzavarod, se semmi baj veled csak olvastál egy pár dolgot , ami igaz rád, és akkor fûha 100 az vagyok és beképzeled magadnak.Most csinálok én is egy tesztet az interneten, hogy mennyire vagyok mit tudom is én internetfüggõ, válaszolok pár kérdésre és kiírja, hogy 80=-ban az vagyok és közben a számítógépnél , ha egy nap lehet 2-3 órát :D éld az életedet, ne gondolj ezekre.légy erõs!a múltadon nem változtatsz, de erõsnek kell lenned és akarnod kell , mert szerzel te munkahelyet, barátkozz keress olyan társaságot, ahol jól érzed magad.És nem csak ülsz közöttük és mosolyogsz mert mindenki mosolyog, hanem velük örülsz.És élj és élj foglald le magad, ha érdekel a sütés süss, ha olvasni szeretsz olvass.csak foglald le magad és a gondolataidat.Sok sikert! elsõ voltam :)
"Évek óta depivel kûzdök." -Soha nem voltam depressziós, max a kedvem ment el jó pár dologtól, mert csalódtam azokban, vagy ráuntam azokra. "Soha nem volt párom, ha így megy tovább nem is lesz." -Nekem sem, a 26 évem alatt. Én tudom, hogy nem is lesz, ezzel nem okozok magamnak meglepetést! Én törtem már magam, a belem is kidolgoztam jó pár csajért az életembe, viszonzást 1x se kaptam. Ezek után 1 fûszálat se teszek arrébb senkinek, max ha elõre megfizeti a fáradozásaimat. "Szakmám van, de a problémáim miatt két helyrõl is kirúgtak." -4 szakmám van eddig 8 bejelentett munkahelyem volt és 3 feketemunka. "Egy más világban élek így az emberekkel nem találom meg a közös hangot, nem tudok úgy beilleszkedni.2 -Nem érdekelnek az emberek, mivel a 98%uk csak a párkapcsolatról illetve a problémáiról tud beszélni. Problémáim nekem is vannak, nem érdekel más gondja, mindenki oldja meg az életét ahogy tudja! "Amibe bele kezdek abban kudarcot vallok, semmi nem jön össze kb." -Nekem se. Volt egy vállalkozásom, 1, 5 millás buktával zártam. "Sok szakembernél megfordultam már, de kb semmi értelme nem volt, odáig jutottam el h nekem több kell." -Passz. Nem fizetek 10e/órát egy beszélgetésért senkinek! "Eddig az ima segített a legtöbbet meg az hogy minden nap kimondom, h szerencsés vagyok stb." -Ateista vagyok, nem hiszek se Istenben, sem a sátánban. "Köszönöm. :) " -Nincs mit! :)
A kérdező hozzászólása: 1-2-3 Válaszoló: Köszönöm szépen nagyon. :) Pedig van pszichés bajom, van is róla papírom...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A jó a helyzetedben az, hogy felismered, vannak lelki problémáid, amik akadályoznak az élet élvezetében, emberi kapcsolataid kialakításában. Az viszont hiba, ha csak város a segítséget, és a problémád mögé bújsz, hogy "hát emiatt nem sikerül semmi". Kicsit, mintha magad választanád ezt az állapotot...ismerõs, kényelmes, és nulla erõfeszítéssel is mûködik. Ha boldog akarsz lenni, partnert, barátokat, munkádban örömöt és sikert - akkor Te magad kell, hogy változz, másképp gondolkodj, és másképp kommunikálj. A világ körülötted ugyanaz, mint másoknak. Csak a te nézõpontod sötétebb. Nem véletlen, hogy az ima segít - a lényeg ugyanis a hited és a pozitív hozzáállásod. Minden siker alapja ez. Te magad teremted, ahogy a választott utadon jelenleg a sikertelenséget és depresszióra utaló negatív energiákat is. Válassz, és érezz, élj, cselekedj a szerint. Sok erõt kívánok hozzá, képes vagy rá!

Van egy olyan problémám, hogy mikor bekapcsolom a gépet sokszor azt írja ki hogy Egy hálózati kábel nincs bedugva. Ha újraindítom (változó számban van, hogy akár ötször) utána már nem írja. Hogy oldjam meg hogy ne kelljen mindig újraindítani?

Javasolták már hogy vegyek egy hálókártyát és probléma megoldva, de remélem hogy van valami kis beállítás vagy valami hasonló mód is rá.

Legjobb válasz: Ha nincs bedugva akkor ki is fogja írni ez természetes. Ha mégis be van dugva megér egy hálókártya driver frissítést,vagy egy cserét kb 2000 Ft.

Ha nincs bedugva akkor ki is fogja írni ez természetes. Ha mégis be van dugva megér egy hálókártya driver frissítést, vagy egy cserét kb 2000 Ft.

Szóval senkire sem számíthatok? Hogy oldjam meg egyedül a problémáimat?

Azt tapasztaltam itt-ott a neten, a kommentekben, fórumokban, hogy ha az embernek lelki gondjai vannak, amiket nem tud önmaga helyrehozni, akkor egyik pszichológus sem tud segíteni. Sem az ingyenes, sem a pénzes. Mert nem is akarnak. Rengeteg ember kommentjét olvastam, hogy hiába fordult segítségért, csak megkérdezik t?le hogy van, aztán jöjjön vissza 2-3 hét múlva. Ez nem éri meg.

Legjobb válasz: És attól most jobb, hogy áldozatnak tartod magad?

És attól most jobb, hogy áldozatnak tartod magad?
"Azt olvastam, hogy az a pszichológus jó, akitõl ha kijön az ember, még másnap is úgy érzi, hogy történt valami és cselekvésre késztették. Velem mindig az történt, hogy amikor kijöttem úgy éreztem nem történt semmi, sõt, sokkal rosszabbul éreztem magam." Ha sokkal rosszabbul érezdted magad, az azt jelenti történt valami. A gyógyulás folyamata többnyire fájdalmas, akár a sebtisztítás. Ezek szerint biztos hatott rád a pszichológus, és a probléma bolygatásának (=rossz érzésnek) kellett volna, hogy cselekvésre késztetõ hatása legyen. Amúgy átérzem a problémádat, hogy úgy érzed senkire nem lehet számítani. Viszont erre úgy sem az a megoldás, hogy a pszichológusban keresed a megmentõdet, aki majd kihúz a bajból, neked meg csak kényelmesen meg kell várni, míg minden jóra fordul. Neki arra kell rávezetnie, hogy megtanulj egyedül, önerõbõl talpra állni. (Nem is fogja megmondani, hogy "merre menjél", ahogy azt vártad.) Szerintem ez az érzés sokszor hajaz arra, hogy õ nem áll teljes vállszéleséggel melletted.
Én is jártam pszichológushoz, akivel sok mindent meg tudtam beszélni és el tudtam fogadtatni magammal. De végsõ soron én cselekszem, nekem kellett megtennem minden lépést. Ha sok problémád van, akkor próbáld meg valakivel ezt kibeszélni magadból, illetve rangsorold ezeket. Ha megvan a rangsor, akkor szépen lassan meg tudod oldani. Varázsütésre semmi nem megy és ezerfelé sem tudsz szétszakadni, ezért szépen lassan, de biztosan egyesével.

Hol lehet a probléma és hogyan oldjam meg?

Szeretnék átutalni ismerősömnek 2100 ft-ot OTP direkt oldalról, de a következőt írja ki: A tranzakcióban megadott összeggel Ön túllépi a bank által meghatározott maximális (banki) limitet! Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben ennél nagyobb összegű tranzakciót szeretne végrehajtani, azt Mobil Aláírás igénybevételével teheti meg. A Mobil Aláírás szolgáltatást kereskedelmi banki ügyfeleink számlavezető bankfiójukban, lakossági ügyfeleink bármelyik bankfiókban, illetve amennyiben rendelkeznek arra vonatkozó szerződéssel, akkor a telefonos ügyintézői szolgáltatás keretében igényelhetik. Szóval ezt nem nagyon értem, a megoldást meg főleg nem tudom, aki tudja légyszíves segítsen! Köszi előre is!

Legjobb válasz: Vásároltál már ma vagy vettél le pénzt vagy utaltál? Van egy megadott max össze,amit nemléphetsz át egy nap (ki mennyit ad meg,én pl 100ezret,afölött ezt irja ki)

Vásároltál már ma vagy vettél le pénzt vagy utaltál? Van egy megadott max össze, amit nemléphetsz át egy nap (ki mennyit ad meg, én pl 100ezret, afölött ezt irja ki)
A kérdező hozzászólása: Ma tettem be a bankba pénzt, pont azért, hogy tudjak utalni, de nem vásároltam semmit, ráadásul 2100 ft-ról van szó tehát nem egy nagy összeg..

Hogyan oldjam meg a problémámat?

Kb 1 hónapja nem kívánom és nem is élvezem a szexet! Nem tudok ellazulni sem, félek hogy rá fog menni a házasságom! Mi a megoldás?

Legjobb válasz: Nem vagy túl feszült vagy túl fáradt?

Nem vagy túl feszült vagy túl fáradt?
Beszélgessetek róla, hátha kiderül számodra is hogy mi az oka. Próbáljatok másképp és hosszabban ráhangolódni-közös fürdés, összebújás, masszírozás, romantikus vagy erotikus film nézés.
Keresd mag ázóta, hogy mi történt, mi váltotta ezt ki belõled. Ez megelõzõen, milyen volta kapcsolatotok? Ez lehet valaminek az oka, de valaminek a következménye is.
Érdemes azon elgondolkodnod, a kapcsolatod alapjában véve rendben van-e, nincsenek-e mélyen gyökerezõ problémáitok, megoldatlan konfliktusaitok.Esetleg nincsenek-e munkahelyi, vagy egyéb jellegû problémáid, amik rányomhatják a bélyegüket a kapcsolatodra.Nincs valami, ami miatt gyakran idegeskedsz, feszült vagy?Szerelmes vagy még a párodba, tudsz még rá férfiként tekinteni?Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak.Egyébként lehetsz beteg, lehet ez gyógyszer mellékhatása is, stb., ha különben nincsenek problémáitok egymással.
Szembe nézel önmagaddal, és rendbe teszed a dolgaidat. illetve, ugye nyugtass meg: ilyet nem kívántál senki másnak ugyi? mert ha igen akkor bajban vagy:)
Ember nem kívánhatja egész életében a szexet állandóan, egyenletesen, h heti 3x kb megkívánom. Én is vagyok úgy néha, h hetekig nincs kedvem. Segítek a páromnak kielégítem, de engem hagyjon a szexszel békén kicsit. értelmes férfi megérti. Mondom ezt 24 éves nõként 7 éves kapcsolattal a hátam mögött, úgyhogy klimaxos sem lehetek. Esetleg nem váltottál mostanában fogamzásgátlót vagy nem hagytad abba? Étrendváltozás, gyógyszerváltás? Férfi vagy-e vagy nõ? Mindkét nemtél természetes, h vannak olyan hosszabb-rövidebb idõszakok, hogy nem kívánják. Különben is tél van... 24/N
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok, nem szedek fogamzásgátlót, ez biztos furcsán hangzik, de mi hagyományosan nagyon ritkán szexelünk. Mindig kézzel-szájjal elégítjük ki egymás, így élvezzük mindketten. Remélem újra fogom tudni élvezni.
sajt... hidd el nekem bevált. Minden nap 1 szelet és jobb lesz minden. Komolyan :D

Hogyan oldjam meg a tanulásos problémámat?

Nagyon szeretnék tanulni, meg odafigyelni, meg ötösöket szerezni stb... Hogyan vegyem rá magam arra, hogy nekiálljak tanulni, mikor 100000 jobb dolog is van nála amit csinálhatnék, mégis erre az egyre kötelez az élet...Milyen módszert ajánlotok???

Legjobb válasz: Ajánlhatunk itt bármit, ez csak akaraterõ kérdése. Ha tudod magad motiválni, akkor menni fog, ha meg nem, jöhet ide akármennyi válasz.

Ajánlhatunk itt bármit, ez csak akaraterõ kérdése. Ha tudod magad motiválni, akkor menni fog, ha meg nem, jöhet ide akármennyi válasz.
A kérdező hozzászólása: Akarat, akarat, akarat...Köszi! <3
A legjobb módszer, ha leülsz, és megtanulod amit kell. Sokkal hamarabb túl leszel rajta, és marad idõd a 100000 jobb dologra is. Ha meg csak keseregsz hogy tanulni kéne, abból se tanulás nem lesz, se 100000 jó dolog.
Hang driver kell. Alaplapod oldaláról töltsd le.
Megnézed az alaplap típusát (doboz, kézikönyv, számla, vagy egyszerûen csak elolvasod, mi ír rajta), felmész a gyártó weboldalára, letöltöd a drivert, örülsz.
hangkártya driver, az kell rá nézd meg milyen a karid (eszközkezelõ)
ki kap a gépéhez cd lemezt:D

Hogy oldjam meg a facebook problémám?

Szóval,..lenne egy olyan problémám,..facebook-al kapcsolatban,hogy a bejelentkezéskor mikor beírom a felh.nevem,automatikusan ott lesz a jelszavam is a jelszó mez?ben és én ezt nagyon nem szeretném.Hol tudom azt beállítani hogy minden egyes bejelentkezéskor kérje a jelszavam?El?re is köszi:)

Legjobb válasz: Milyen böngészõt használsz?

Milyen böngészõt használsz?
A kérdező hozzászólása: mozilla firefox
Eszközök --> Beállítások --> Biztonság --> Mentett jelszavak ott tudod eltávolítani ami nem kell
A kérdező hozzászólása: ohh, köszkösz, remélem sikerül, mármint nem bonyolult, csakhogy rem. hogy utána nem lesz már bibi a jelszóval, köszi szépen, és írok hogy sikerült-e megoldani:)
A kérdező hozzászólása: köszi hogy idõt szántál rám, sikerült megoldani:)

Hogy oldjam meg a problémám? (lent)

van egy régimódi ps1(playstation)-em,letöltöttem netr?l PAL-ban egy játékot (psx)amit kiégettem power iso-val,de amikor beleteszem ps1be nemindul el ...:( de gépen emulátorozni tudom..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!