Találatok a következő kifejezésre: Hogyan oldható egy (87 db)

Ilyen hidegben egy francia bulldog szobatisztaságra nevelése hogyan oldható meg? (8 hetes lesz, mikor megkapom). Kisgyerek mellett hogyan oldod meg a levitelt?

Hogyan vihetem le a picurt, ez a fajta nagyon érzékeny az időjárásra. Most már fagy is. És még van hátra pár oltás is.

Legjobb válasz:
nekem gyereken nincs, francia bulldogom van. Ennél a fajtánál több idõ a szobatisztaságra nevelés mint a többinél, mert h 2szer akár 3szor is többet isznak mint egy átlag kutya. Mivel még pici én nem vinném le a szabadba. Mi megtanítottuk neki h csak a fürdõszobába és h azon belül hova lehet pisilni, ezt hamar megtanulta. Vagy azt csinálod, hogy veszel egy gyerek pelenkázó terítõt (nem tudom a pontos nevét) és leteríted a fürdõszoba egyik részére és mikor látod h már pisilni fog oda viszed ha rá pisilt mehet a jutalom falat+dicséret. Viszont a kisgyerekedet nem szabad oda engedned. A másik, hogy veszel a bulldognak egy pulovert, vagy valmi ruhát varsz neki, és ráadod mikor leviszed. De csak annyi idõre vidd le amíg elvégzi a dolgát, és ne enged neki h bármit is megnyaljon a földrõl,mert onnan is eltudja kapni a parvot , vagy akár a szopornyicát. Viszont mindenképp kell rájuk kabát sajnos, az enyém már 2 éves, de ilyen hidegben ha csak sétálunk és megállunk a zebránál már reszketnek a lábai :/ :(

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); nekem gyereken nincs, francia bulldogom van. Ennél a fajtánál több idõ a szobatisztaságra nevelés mint a többinél, mert h 2szer akár 3szor is többet isznak mint egy átlag kutya. Mivel még pici én nem vinném le a szabadba. Mi megtanítottuk neki h csak a fürdõszobába és h azon belül hova lehet pisilni, ezt hamar megtanulta. Vagy azt csinálod, hogy veszel egy gyerek pelenkázó terítõt (nem tudom a pontos nevét) és leteríted a fürdõszoba egyik részére és mikor látod h már pisilni fog oda viszed ha rá pisilt mehet a jutalom falat+dicséret. Viszont a kisgyerekedet nem szabad oda engedned. A másik, hogy veszel a bulldognak egy pulovert, vagy valmi ruhát varsz neki, és ráadod mikor leviszed. De csak annyi idõre vidd le amíg elvégzi a dolgát, és ne enged neki h bármit is megnyaljon a földrõl, mert onnan is eltudja kapni a parvot , vagy akár a szopornyicát. Viszont mindenképp kell rájuk kabát sajnos, az enyém már 2 éves, de ilyen hidegben ha csak sétálunk és megállunk a zebránál már reszketnek a lábai :/ :(
Ha kell, adj rá pulóvert és úgy vidd le, lakásba semmiképp se szoktasd, oltári nagy baromság, a kutya csak azt fogja fel, hogy a saját területére kell ürítenie, ami egyrészt halálra frusztrálja szerencsétlent, mert természetellenes a számára, másrészt miután hetekig a lakásba csinált, TÉNYLEG hosszabb idõ lesz szobatisztaságra szoktatni - és nem azért, mert többet iszik, mint bármilyen más kutya.
Pulóver, ami a hasát, mellkasát is védi, és viszed, ahogyan mindenki mãs.Ha nincs túlfûtve a lakás ill.nem száraz a levegõ, simán alkalmazkodik arra a rövid idõre.
A kérdező hozzászólása: Kutyaoktató ajánlotta a pelenkát, amit idõvel ki lehet tenni a lakáson kívül, fokozatosan szoktatni rá, és mindig arrébb arrébb pakolni, egyszer csak elérünk az ajtóig, aztán pedig már kívül is van. Ez szerintetek jó?
nem jó módszer.
Az "oktatót" akár el is küldheted melegebb éghajlatra. A kutyának ilyen szempontból két állása van: A) össze lehet szarni a lakást és B) az utcán/kertben kell végeznem a dolgom. Ha megtanítod neki, hogy A a módi, szép hosszú ideig szívhatsz vele, hogy átszoktasd B-re.
De egy olyan kis kutyát, aki még nem kaptam meg az összes oltását, hogyan lehet levinni??? Én csak erre lennék kíváncsi. Ok, hogy ölbe leviszed, lerakod a fûre, de nem biztos h az lesz az elsõ teendõje h pisilni v kakilni fog. Ehelyett mindent megszaglászik megnyal, stb... és meg is fertõzõdhet. Ismerõsöm kutyája így járt, elkapott egy jó kis parvo-t, pont azért mert levitte 3 hónapos kora elõtt a kutyát. Amikor már elkezdesz sétálni a kutyával, és ott pisil, kakil és ott megjutalmazod nagyon gyorsan ráfog jönni h oda kell elvégeznie a dolgát. És nem a lakásban. Aki azt írta h nem iszik többet egy francia bulldog, mint egy átlag kutya, annak gratulálok. Gondolom köze nincs ehhez a fajtához.... az én kutyám télen napi 1 litert iszik, nyáron napi 2.5, 3 litert.

2007 es Excelben hogy oldható meg, hogy ha az egyik oszlop értéke nagyobb mint a másik, akkor egy harmadik zöld legyen és ez másolható is legyen?

Formátum >> Feltételes formázásnál csak egy sorra tudom megoldani. De egy egész oszlopot szeretnék szinezni, és a feltételt értelemszer?en a 2. ,3. , stb sorra külön másolni és úgy szinezni a többieket.

Legjobb válasz: Igazából nem teljesen tiszta a kérdés. Oszlopnak nincs értéke. Ugyanabban a sorban levõ cellákat akarod összehasonlítani, és ha egyik nagyobb a másiknál, egy harmadik legyen zöld? Feltételes formázásnál csak a saját cellának az értékére lehet feltételt szabni. Viszont ha például A1 és B1 cellákat hasonlítod össze C1-ben, akkor egy sima =HA(A1>B1;1;2) legyen a C1 tartalma. C1-hez beírod feltételes formázáshoz, hogy a cella értéke egyenlõ 1-gyel, formázásnak meg a zöld hátteret belövöd. Így másolható, csak a cella értéke ugye "1" lesz... Persze ezt stringgel is helyettesítheted... Pl.: =HA(A1>B1;"NAGYOBB";"KISEBB") a C1 értéke... Csak akkor a feltételt is igazítsd hozzá. Nem tudom, hogy konkrétan mi az elképzelésed. Ez lefelé másolható. Persze van más megoldás is, de ha ilyesmi a gondod, akkor ez a legegyszerûbb. Remélem, segítettem. Ha nem, holnap is felnézek, hátha kicsit jobban kifejted. Csumi!

Igazából nem teljesen tiszta a kérdés. Oszlopnak nincs értéke. Ugyanabban a sorban levõ cellákat akarod összehasonlítani, és ha egyik nagyobb a másiknál, egy harmadik legyen zöld? Feltételes formázásnál csak a saját cellának az értékére lehet feltételt szabni. Viszont ha például A1 és B1 cellákat hasonlítod össze C1-ben, akkor egy sima =HA(A1>B1;1;2) legyen a C1 tartalma. C1-hez beírod feltételes formázáshoz, hogy a cella értéke egyenlõ 1-gyel, formázásnak meg a zöld hátteret belövöd. Így másolható, csak a cella értéke ugye "1" lesz... Persze ezt stringgel is helyettesítheted... Pl.: =HA(A1>B1;"NAGYOBB";"KISEBB") a C1 értéke... Csak akkor a feltételt is igazítsd hozzá. Nem tudom, hogy konkrétan mi az elképzelésed. Ez lefelé másolható. Persze van más megoldás is, de ha ilyesmi a gondod, akkor ez a legegyszerûbb. Remélem, segítettem. Ha nem, holnap is felnézek, hátha kicsit jobban kifejted. Csumi!

Mitol gerjednek be a legjobban a ferfiak? Es hogyan oldhato meg, h egy hosszas aktus legyen, minnel szenvedelyesebb?

Legjobb válasz: A férfiak változóak, úgyhogy a javát neked kell kitapasztalnod. A saját példámon, szuper, amikor a lány pl. a hasam alját puszilgatja (esetleg ott is), netán úgy, hogy négykézláb térdel közben felettem, és így én is tapizhatom közben itt-ott és pont ott. Szerintem ilyen helyzetben a leggömbölydedebb, leggusztusosabb egy nõi nemi szerv. Ezenkívül tök jó, ha a szeretkezés nem rögtön meztelenül kezdõdik, hanem mondjuk egy-egy sokat sejtetõ szexi alsóban. A mellbimbó puszilgatása is nagyon erotikus érzés (mármint amikor pasinak csinálják), de viszont adni egy lánynak is nagyon jó. Igazából egy pasit az is begerjeszt, ha õ tapizhat, nyalhat, falhat, illetve sokszor már az arra való szóbeli utalás, vagy szexre utaló magatartás is lehet csábító. A lényeg: úgy vélem egy pasit nem olyan nehéz begerjeszteni. Az aktus hosszának növelésére pedig a módszer, hogy az ember mindig megáll, amikor látja, hogy a párja közeledik az orgazmushoz, illetve az aktus elõtti elõjáték minél hosszabb ideig elnyújtása jelenthet még megoldást (utóbbi könnyebb).

A férfiak változóak, úgyhogy a javát neked kell kitapasztalnod. A saját példámon, szuper, amikor a lány pl. a hasam alját puszilgatja (esetleg ott is), netán úgy, hogy négykézláb térdel közben felettem, és így én is tapizhatom közben itt-ott és pont ott. Szerintem ilyen helyzetben a leggömbölydedebb, leggusztusosabb egy nõi nemi szerv. Ezenkívül tök jó, ha a szeretkezés nem rögtön meztelenül kezdõdik, hanem mondjuk egy-egy sokat sejtetõ szexi alsóban. A mellbimbó puszilgatása is nagyon erotikus érzés (mármint amikor pasinak csinálják), de viszont adni egy lánynak is nagyon jó. Igazából egy pasit az is begerjeszt, ha õ tapizhat, nyalhat, falhat, illetve sokszor már az arra való szóbeli utalás, vagy szexre utaló magatartás is lehet csábító. A lényeg: úgy vélem egy pasit nem olyan nehéz begerjeszteni. Az aktus hosszának növelésére pedig a módszer, hogy az ember mindig megáll, amikor látja, hogy a párja közeledik az orgazmushoz, illetve az aktus elõtti elõjáték minél hosszabb ideig elnyújtása jelenthet még megoldást (utóbbi könnyebb).
Vannak szuper társasjátékok is az elõjáték megnyújtására, azok nagyon jók! http://www.libidoshop.hu/erotikus-tarsasjatekok Illetve vannak olyan erotikus filmek, amiket ha együtt néztek, és közben simogatjátok is egymást, utána tuti nagy lesz a kielégülés. Ilyen pl ami nálunk bejött: http://www.filmkatalogus.hu/Intimitas--f12196 http://www.filmkatalogus.hu/9-dal--f13874 stb.

Adott egy usb kulcs és egy tv amin csak hdmi bemenetel van. Hogy oldhatom meg mégis, hogy rá tudjam csatlakoztatni az usb kulcsot?

Legjobb válasz: Sehogy,vegyél egy androidos tv sticket és máris tudsz mindenfélét csinálni.Lehet rá tenni billentyüt és egeret is.Persze valami jobb fajtát legalább 2 magosat

Sehogy, vegyél egy androidos tv sticket és máris tudsz mindenfélét csinálni.Lehet rá tenni billentyüt és egeret is.Persze valami jobb fajtát legalább 2 magosat
Kelleni fog egy eszköz, amin van USB és HDMI kimenet is. Ez lehet laptop, asztali PC, vagy TV okosító is.
kell egy nédialejátszó amit összekötsz a tévével, vagy Androidos stick is jó, az is alkalmas ugyanerre
kell egy médialejátszó amit összekötsz a tévével, vagy Androidos stick is jó, az is alkalmas ugyanerre
A kérdező hozzászólása: Találtan otthon egy tabletet, amin van mini hdmi, ha azt összekötöm a tvvel és annual a memoriáját bôvíttem, memoria kártyával müködni fog? Mert axon is csak mini usb van. Annyira már nem bonyolíttanám hogy a Tvre rákötöm a tabletet, majd a tabletra egy másik kábellal az usb kulcsot. :D vagy érdemes? Nem gyengül ezáltal az adatàtvitel? Nem értem hozzá sajnos. :(
Tablet rá fogod tudni kötni a TV-re, megfelelõ kábellel. Hogy az USB-s meghajtót is rá tudod-e kötni az attól függ, hogy a mini USB port tudja-e az OTG-t. A minõség nem fog romlani, elvégre digitális anyagról van szó.
A kérdező hozzászólása: Az androidos stickröl most hallottam elösször îgy utánna néztem. Kicsit borsos az ára. Voltaképpen megéri, de a helyzet az hogy a kislányomnak van egy DVDs mini tvje és kifingott a DVD lejátszò rajta, így olyan megoldást keresek ami olcsòbb mint venni lézalól egy màsik tvt. És ez az android stick nem olcsóbb megoldàs. Azért köszönöm a tippet. :)

Hogyan oldhatom meg egy batch fájlban, hogy egy txt fájl egy bizonyos részén keresse meg a keresendõ szót?

findstr /m "keresett szó" fájl.txt if %errorlevel%==0 ( echo Találat. ) Ez az egész fájlban keres, de pl nekem a 4. sorban lévõ szóval/szavakkal lenne dolgom.

Legjobb válasz: Nézd rá erre: http://stackoverflow.com/questions/206114/batch-files-how-to..

A kérdező hozzászólása: Köszi, de ebbõl nem sokat értek. Jobban megértem azokat az oldalakat, ahol ki van emelve, hogy mit írjak át, és mire.

Hogyan oldhatom meg, hogy ha fel vagyok iratkozva egy youtube csatornára, akkor a youtube-on megjelennek az új videók, de emailt nem kapok?

Legjobb válasz: Adott csatornán, vagy egy feltöltött videónál a feliratkozva gomb mellett van egy fogaskerék ikon. Arra kell kattintani, és bepipálni az "E-mail az új feltöltésekrõl" opciót.

Adott csatornán, vagy egy feltöltött videónál a feliratkozva gomb mellett van egy fogaskerék ikon. Arra kell kattintani, és bepipálni az "E-mail az új feltöltésekrõl" opciót.
A kérdező hozzászólása: thx

Lenovo laptopomra szeretnék Internetet. Van egy asztali gépem nettel, de nem tudom, hogy csináljam. Valaki el tudná egyszerűen magyarázni, hogy oldható ez meg?

Nem igazán értek a számítástechnikai dolgokhoz.

Legjobb válasz: http://ipon.hu/webshop/group/router/14683/?listorder=1 valaszd ki a penztarcadnak megfelelo dobozt,azt a kabelt ,ami az asztali gepedbe megy dugd be a a megvasarolt doboz hatuljan talalhato csatlakozasok kozul abba,amelyik lathatoan kulonallo( mas szinu) es egy van belole...ezutan a laptopon probalj halozatot keresni( a doboz neve legyen az)...majd egy masik kabellel ( amit a dobozzal egyutt adtak) kosd ossze a dobozt az asztali gepeddel: egyik veget a doboz hatuljan levo csatlakozasok valamelyikebe,amelyik szabadon maradt,a masik veget az asztali szamitogep hatuljan levo csatlakozasba ,ahonnan a legelejen kihuztad az internet kabeljat....

http://ipon.hu/webshop/group/router/14683/?listorder=1 valaszd ki a penztarcadnak megfelelo dobozt, azt a kabelt , ami az asztali gepedbe megy dugd be a a megvasarolt doboz hatuljan talalhato csatlakozasok kozul abba, amelyik lathatoan kulonallo( mas szinu) es egy van belole...ezutan a laptopon probalj halozatot keresni( a doboz neve legyen az)...majd egy masik kabellel ( amit a dobozzal egyutt adtak) kosd ossze a dobozt az asztali gepeddel: egyik veget a doboz hatuljan levo csatlakozasok valamelyikebe, amelyik szabadon maradt, a masik veget az asztali szamitogep hatuljan levo csatlakozasba , ahonnan a legelejen kihuztad az internet kabeljat....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Visual Basicban hogyan oldható meg, hogy egy "case" csak egyszer legyen és ne ismétlődjön?

Tehát ha egyszer kiírta már egy case szövegét, azt többször ne írja ki!

Legjobb válasz: Csinálsz egy kiirtaemár boolean változót, kezdetben false-sal. A kiírást egy if-be teszed, aminek feltétele !kiirtaemár, és a kiírás után (még az if blokkjában) true-ra állítod a kiirtaemár változót.

Csinálsz egy kiirtaemár boolean változót, kezdetben false-sal. A kiírást egy if-be teszed, aminek feltétele !kiirtaemár, és a kiírás után (még az if blokkjában) true-ra állítod a kiirtaemár változót.

Kedveseim! Kezdő vagyok, van egy kanon multifunkcios készülékem. Szeretnék szkennelni, s egy ilyen dokumentumot valakinek email-ban elküldeni. Tudná-e valamelyőtök elemi iskolás szinten, lépésről lépésre, hogy ezt hogy oldhatom meg?

Legjobb válasz: Szerintem minden készülék más és más,ma már minden készüléknek saját menürendszere van,pláne a multifunkciós készülékeknek,azokra ez különösen igaz.Ja és minden egyes márkának és típusnak más a menüje,menürendszere,szóval szerintem mi ebben nem fogunk tudni segíteni-legalábbis úgy nem,hogy most azt a sárga gombot nyomd meg,aminek a tetején 3 vonal felett van egy zöld háromszög-tehát szó szerint biztos nem fogunk tudni segíteni- legalábbis típusszám nélkül szinte biztos,hogy nem.

Szerintem minden készülék más és más, ma már minden készüléknek saját menürendszere van, pláne a multifunkciós készülékeknek, azokra ez különösen igaz.Ja és minden egyes márkának és típusnak más a menüje, menürendszere, szóval szerintem mi ebben nem fogunk tudni segíteni-legalábbis úgy nem, hogy most azt a sárga gombot nyomd meg, aminek a tetején 3 vonal felett van egy zöld háromszög-tehát szó szerint biztos nem fogunk tudni segíteni- legalábbis típusszám nélkül szinte biztos, hogy nem.
Mondasz típusszámot? Canon, addig oké, azonbelül?
A kérdező hozzászólása: CANON MP 250 KÉSZÜLÉKRÕL VAN SZÓ
http://www.manualowl.com/m/Canon/PIXMA-MP250/Manual/122457 itt van a használati kézikönyve, ha így neked jobban tetszik, útmutatója, spanyolul és angolul.

(visual) C#-segítség. Hogyan oldhatom meg azt, hogy egy adott beolvasott szöveget a progi elmentsen egy adott fájlba (pl txt-t hoz létre egy adott mappában, és belementi a bevitt szöveget)?

Légyszi valaki írja le a menetét, mit használjak?

Legjobb válasz: string text = "Akármi"; using (System.IO.StreamWriter w = System.IO.File.CreateText(@"x:\valahol\valami.txt")) { w.Write(text); w.Close(); }

string text = "Akármi"; using (System.IO.StreamWriter w = System.IO.File.CreateText(@"x:\valahol\valami.txt")) { w.Write(text); w.Close(); }
vagy File.WriteAllText("output.txt", "tartalom");
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!