Találatok a következő kifejezésre: Hogyan nyújtható a (7 db)

Hogyan nyújtható meg a férfiak merevedése?

Legjobb válasz: A férfiak merevedése egyértelmûen az izgalmi állapot fenntartásával nyújtható meg. Ha a nemiszerv hosszának növelésére gondolsz, arra vannak mûtéti módszerek, de néhány centinél többet nem lehet vele nyerni.

A férfiak merevedése egyértelmûen az izgalmi állapot fenntartásával nyújtható meg. Ha a nemiszerv hosszának növelésére gondolsz, arra vannak mûtéti módszerek, de néhány centinél többet nem lehet vele nyerni.
Dugd be a konnektorba ;)
satuval!de lehet préssel is sikerrel lehet járni!
most rosszul fogalmaztál vagy tényleg ilyen hulye vagy már bocs:) ))))
"én tésztanyújtóval própálkoztam" Köszönjük az értelemes választ...amúgy nem PRÓPÁLKOZTAM hanem PRÓBÁLKOZTAM, csak hogy tanuld meg :D
Kösd el a tövénél, akkor hetekig fennáll!
sehogy se nyújtható mert olyan kemény mint a szikla
én tésztanyújtóval própálkoztam
gipsszel.
Ööö Hát a nyujtofa nekem bevált azt ajánlom mindenki aki szeretni de akkor is a hd tv a legjobb dolog
Sok agyalágyult :D:D
micsoda?
Fura. Sajnos nem tudok megfejtést akkor.:S
Okos tojások ! A legtöbb érzõideg a fitymában van . A makkon 50 érzõ idegvégzõdés van . A makkon nem bõr csak nyálka háthya van . Minden metéltnek elsorvadnak itt az idegvégzõdések, ezért válik érzéketlenné. Ezért tart sex hoszabb ideig náluk, mert sokkal kevesebb ingert kapnak.A sex hosszabb , de minõsége nem éri el a fitymával boritott férfiakét . A hygéniát meg nem is kell emlteni, aki nem mossa igy az nem mossa úgy sem . A sexolgia könyvben minden le van irva , ezzel kapcsolatosan , csak el kell olvasni
Ne aggódj, meg fogja szokni a makkod a szabad létet. Ha szabadon van, az sokkal egészségesebb: egy csomó férfi meg azon kesereg, hogy túl nagy a fitymája!
Erre keress rá: TLC Tugger Abban h használ-e vagy mennyire megbízható az oldal ne kérdezz mert még én se tudom. Az érzékenységet valszeg nem fogja nagyban növelni inkább esztétikai.
Meg kell nyálazni.
Miért akarod megnyújtani? :D
A kérdező hozzászólása: Nem. Sõt a fitymám is érzékeny visszahúzásra, csak a makkom ilyen
A tested más részén is igaz ez?
A kérdező hozzászólása: Alig érzem a tapintást, érintést rajta. Ezért a szexet sem élvezem annyira.
Sokan lemûttetik a fitymájukat, mert úgy jobb nekik szexuális szempontból. Õket kéne megkérdezni, érzéketlen-e a makkjuk, de ezt nem tartom valószínûnek. Mit értsek azon, hogy érzéketlen?
A kérdező hozzászólása: vki itt azt írta azért érzéketlen a makkom mert a fityma nem takarja rendesen.
Melyik szexológia könyvben?

Azt szeretném, hogy rendszerint megelőzöm a barátnőm szex közbe élvezés tekintetében. Ezt szeretném elnyújtani úgy, hogy ne előzzem meg mindig. Megmondanátok hogyan nyújthatom el az élvezésemet a javára?

15 éves vagyok és eddig tucatnyi alkalommal feküdtünk le kb. Szóval még nem vagyok tapasztalt éppen ...

Legjobb válasz: Vannak rá valami technikák, olvastam már valahol neten, de nem tuudom hol :S keress rá google-n, hátha szerencsével jársz :) Ha mégsem, fogadd el Al Bundy tanácsát : tarts randa nõs képet az ágy közelében, és amikor már érzed, hogy közel vagy, nézegesd XD

Vannak rá valami technikák, olvastam már valahol neten, de nem tuudom hol :S keress rá google-n, hátha szerencsével jársz :) Ha mégsem, fogadd el Al Bundy tanácsát : tarts randa nõs képet az ágy közelében, és amikor már érzed, hogy közel vagy, nézegesd XD
Legegyszerûbben úgy, hogy két menetet csináltok. Az elsõt Neked lehet kézzel vagy szájjal, és akkor a másodiknál általában a férfiaknak tovább tart elélvezni. De más módokon is kényeztetheted, azt is lehet, hogy Õt viszed el a csúcs közelébe nyelvvel, és Te csak ez után hatolsz be.


Hogyan nyújthatom meg a maszturbálást? F

Legjobb válasz: Fogd satuba a farkad.

Fogd satuba a farkad.
Próbáld a két öklödet is használni, úgy, hogy az ánuszodba dugod. Ez a DAFEM-technika.
M . A . S . Z . T . U . R . Á . Á . S Eléggé megnyújtottam?
Elõzõ vagyok Így akartam: M......A......S......Z......T......U......R......B......Á......L......Á......S
Utolsó a poénod nem jött be, ha viccelni akarsz akkor legalább jól írd be. Kérdezõ: úgy hogy amikor érzed hogy közel a csúcs abbahagyod és semlegesebb dolgokra gondolsz..nem lesz könnyû

Az adóbevallásomhoz az Apeh nem küldte meg a csomagot csak 1 papírt a határidőkről ill. a lehetőségekről. Ilyenkor mi van? Hogyan nyújthatom be a bevallásom?

esetleg még elektronikus úton van lehetőségem benyújtani?Nem csúszok ki a határidőből?

Legjobb válasz: Például a NAV honlapjáról leszeded a kitöltõprogramot. Ha nincs Ügyfélkapus regisztrációd, akkor kinyomtatod, és beküldöd úgy.

Például a NAV honlapjáról leszeded a kitöltõprogramot. Ha nincs Ügyfélkapus regisztrációd, akkor kinyomtatod, és beküldöd úgy.
A kérdező hozzászólása: köszi, de szerencsére már megoldódott:-)

A megkeményedett marcipánnal mit tudok kezdeni hogy újra nyújtható legyen?

Legjobb válasz: Gyúrd össze nagyon pici tojásfehérjével.

Gyúrd össze nagyon pici tojásfehérjével.

A megszáradt marcipánt hogyan tudom felfrissíteni? Mármint hogy újra nyújtható legyen

Legjobb válasz: 5 mp a mikróban maximumon, vagy 15-25 mp 600 W-on.

5 mp a mikróban maximumon, vagy 15-25 mp 600 W-on.
A kérdező hozzászólása: tündér vagy !!! köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!