Találatok a következő kifejezésre: Hogyan neveljük kutyát szobatisztaságra (3 db)

Hogyan neveljük a kutyát szobatisztaságra?

Legjobb válasz: http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/szobatisztasagra-a-ki.. http://www.szepretipille.eoldal.hu/cikkek/szobatisztasagra-n.. http://www.kutyahirek.hu/?aid=cdb4ecad1e442f2e46b2f98&cat=16..

erre könnyü a válasz.CSAK KIKELL...
EZ nem igy van, hogy levisszük sétálni, hanem úgy, hogy normális hangerõvel rászolsz, hogy mitcsináltál?Nézz csak oda!Ez többet neforduljon elõ, mert kikapsz!
A lényeg, ha a lakásban végezte el a dolgát, akkor le kell szidni, ha lent az utcán akkor nagyon meg kell dícsérni. Fontos, hogy max.2-3 óránként le kell vinni a kölöt, mert tovább még nem tudja tartani. Az elõfordulhat majd, hogy bekakilni már nem késõbb, de pisi még lesz, mert a kakit könnyebben tudják tartani.
célszerû a lakásban elhelyezni neki egy almot. ha véletlenül a lakásban végezte el a dolgát, nem fenyegetõen rászólni és a "dolgát" az alomba vinni hogy érezze a szagát és kis idõvel és türelemmel rá lehet szoktatni hogy ha a lakásban van akkor az alomba pisiljen vagy kakiljon
Nekem 3 honapos bullterrierem csak a szoba sarkaba az alomba hajlando vegezni a dolgait, setaltatom 3 orat is felerunk egybol fut es vegzi a dolgat.De szerintem ez is valami , hogy nem pisil es szarik ossze mindent.

A kiskutyát szobatisztaságra nevelem, de van bent a lakásban egy macska is és a macska belemegy a kutya wc-jébe is. Mit csináljak hogy ne menjen bele?

Legjobb válasz: A szobatisztaság azt jelenti, hogy a kutya nem sz...ik a lakásba. Ha arra akarod nevelni, akkor le kell vinni. A macska meg alomra jár, ez így normális, miért vársz tõle mást?

A szobatisztaság azt jelenti, hogy a kutya nem sz...ik a lakásba. Ha arra akarod nevelni, akkor le kell vinni. A macska meg alomra jár, ez így normális, miért vársz tõle mást?
Ha kölyök kutyád van, akkor is vidd le, különben nagy problémákkal fogsz küzdeni pár hónap múlva. Feltéve, ha úgy szeretnéd, hogy késõbb lent végezze el a dolgát.
Miért nem vettél még egy macskát? Ez a mai nap az õrülteké?
Nem baj, ha egy helyre WC-znek.
Nem is kell. Éjjel alszik a kutya. A nagyokkal meg jó lenne minél elõbb megismertetni. Vagy egész életében csukogatni akarod elõlük? Épeszû kutya nem bánt kölyköt.
Ha egy nap 5x-6x leviszed, nem kell neki éjjel, úgyhogy ne gyere ilyen kifogással. 'Nem szeretne lemenni'-talán megkérdezted tõle? Ne mentegesd a saját lustaságod, a kutya menni AKAR, azért kutya. Úgyhogy továbbra is ragaszkodom a fejlövéshez.
Ha lefárasztod, éjjel durmolni fog. Az én kutyám késõbb kel, mint mi.
A kérdező hozzászólása: értem de kiszokott velem jönni a teraszra de onnan tovább nem akar menni lentre az udvarra mert olyan teraszunk van ahova nem tudnak feljönni a nagykutyák csak ha felengedjük.na szóval és kint vagyok a kiskutyával a teraszon engedném hogy lemenjen a lépcsõn az udvarra de nem megy mneki csak elég ha kimegyünk a teraszig.
Öhm. És az még nem jutott eszedbe, hogy nyakörv, póráz rá és kapun kívül sétáltok? Mennyi idõs a kiskutya?
Akiteki... :DDD
Akiteki: XD Fogd a pórázt, és vidd le az állatot, nem az a fontos, hogy õ mit gondol, hanem hogy te mit látsz jónak. A nagy kutyákat esetleg zárd el addig, vagy ilyesmi. Azért nem akar menni, mert még fél, de ha megismeri a két kutyát, már nem fog, úgyhogy gyerünk!
A kérdező hozzászólása: a kiskutya 3 hónapos.rendben köszönöm ezt fogom csinálni.
Ha félted a nagyoktól, akkor egyesével ismertesd össze õket. Ne azonnal szabadítsd rá mindkettõt. Így jobban tudsz figyelni rájuk.
A kérdező hozzászólása: és éjjel is pisil vagy kakil egy kutya.
A kérdező hozzászólása: Akiteki igen ki van neki téve alom mivel éjjel nyilván nem hordom sétálni -, -"
A kérdező hozzászólása: képzeld a nagykutyák vannak sétáltatva . csak éppen a kiskutya nem szeretne kimenni hozzájuk.amúgy meg aki csak a rossz tanácsokat tudja adni attól nem kérek kommentet meg aki ilyen rosszindulatú attól sem.
És az miért is baj? Örülj neki, hogy nem finnyás a macska. Másnak meg pont az a baja, hogy ha a kutya beleszagol a macskaalomba, akkor a macs már nem hajlandó belemenni. De amúgy ha van bent a kutyának wc, akkor hogy akarod szobatisztaságra tanítani?
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm.azt hittem ez baj.úgy értettem a szobatisztaságot hogy ne szanaszét végezze a dolgát a lakásba hanem egy helyre.Ha nem viszem ki a lakásból akkor milyen problémákkal kell majd küzdenem???
A kutya nem fog alomba piszkítani. Legjobb, ha leviszed gyakran és mindig fûre teszed. A kiskutya még az anyja mellett megtanulja, hogy ha fû van a talpa alatt, akkor lehet "ereszteni". A mi kutyánk annyira szobatiszta lett, hogy már három éves és kint van a többivel az udvaron, de mikor be van zárva a kennelbe, akkor oda sem piszkít. Mindig csak az udvarra. Szilveszterkor is bent aludt és jelezte, ha menni kellett, pedig csak 10 hónapos koráig volt "bentlakó".
A kérdező hozzászólása: de nekünk kint nagy kutyák vannak akik bántanák a kicsit.
Sétálni sem viszed a kutyust?
A kérdező hozzászólása: de sétálni viszem.azért nem vettem még egy macskát mert a macskánk megölte azokat macskákat akiket vettünk mellé és így macska nem jöhetett a lakásba ezért vettünk egy kutyust és így a cica sincs egyedül és nem is bántja a kiskutyát szóval nem vagyunk õrültek.
Hát, neked kijár egy fejlövés. Vidd le azt a szerencsétlen kutyát, ne börtönben élje le az életét!
A kérdező hozzászólása: leviszem az utcára sétálni.amúgy meg az ilyen pofátlan embereknek is kijárna egy fejlövés.
Ja, azért van neki alom kitéve.
És a nagy kutyák járnak sétálni? Lettek szocializálva? Erõsen kétlem! Nem másik kutya kellett volna neked, hanem az, h a többinek is találj normális gazdát, neked meg max egy plüsskutya lenne jó.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm:)

Hogyan tudom szobatisztaságra neveli a kutyámat?

18 hetes törpe õzpincserem van, jelenleg kb 3 órát bír ki és szeretném ha nem piszkítana be a lakásba amíg melózom. Természetesen ez nem megy azonnal, azonban nem tudom hogyan tanulná meg könnyebben. Munkahelyemrõl van lehetõségem kiugrani napi 2 alkalommal hogy levigyem dolgára, de ez ideiglenes. Meló elõtt és után persze tudom vinni szintén. Érdemes e kijárni vele és szépen lassan kinyújtani a 3 órát majd hosszabb idõre, vagy kezdjem el rászoktatni a napi 3 mosdóra, ami meló elõtt, meló után és este lenne.

Legjobb válasz: A kutyatartok kilesznek akadva, de nekem volt csivavám és most mopszom van. Lakásban tartom és van egy macskám, amelyiknek ki van helyezve egy alomtálca-alommal és én arra rászoktattam, hogy oda pisiljen kakiljon. Mindig amikor kellett neki beletettem az alomba, megdicsértem jutalomfalatka. egyetlen egy probléma volt a mopszal, hogy eleinte enni akarta az alom kavicsait, de akkor mindig meglegyintettem és azóta már leszokott róla. Ez igy nekem super, mert ha néha egyedül kell hagynom a mopszot a cicaalomba elvégzi a dolgát..Olyan aranyos mert reggel amikor felkel elsõ utja a cicaalom és akkor pisil egy hatalmasat. Mondjuk max.2 naponta kell cserélnem, de 1 perc alatt kiöntöm, vizetengedem a müa.alomtálcára átöblitem vele, és ujra beleöntöm az almot.Tudom nem igy kellene de nekem nagyon bevált.

A kutyatartok kilesznek akadva, de nekem volt csivavám és most mopszom van. Lakásban tartom és van egy macskám, amelyiknek ki van helyezve egy alomtálca-alommal és én arra rászoktattam, hogy oda pisiljen kakiljon. Mindig amikor kellett neki beletettem az alomba, megdicsértem jutalomfalatka. egyetlen egy probléma volt a mopszal, hogy eleinte enni akarta az alom kavicsait, de akkor mindig meglegyintettem és azóta már leszokott róla. Ez igy nekem super, mert ha néha egyedül kell hagynom a mopszot a cicaalomba elvégzi a dolgát..Olyan aranyos mert reggel amikor felkel elsõ utja a cicaalom és akkor pisil egy hatalmasat. Mondjuk max.2 naponta kell cserélnem, de 1 perc alatt kiöntöm, vizetengedem a müa.alomtálcára átöblitem vele, és ujra beleöntöm az almot.Tudom nem igy kellene de nekem nagyon bevált.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!