Találatok a következő kifejezésre: Hogyan ne a szomszédban a cicám (3 db)

Mit tegyek annak érdekében hogy ne menjen át a szomszédba a cicám?

Legjobb válasz: Ilyenkor mondogasd neki hogy rossz cica mint Cartman a South Parkban.

Ilyenkor mondogasd neki hogy rossz cica mint Cartman a South Parkban.
Most olvastam egy cikket arról, hogyan kell valami löttyöt készíteni, amit oda kell permetezni, amit jó, ha a macska elkerül. Mondjuk a szomszéd kerítését:) A neten talán rá tudsz akadni, volt benne narancshéj, fahéj, állítólag a macska utálja a szagát:)
A legegyszerûbb ha megmérgezed magatokat! Ez két okból is megoldás: 1, a macska a továbbiakban tuti nem megy át, 2 ha esetleg mégis átmenne téged már rohadtul nem fog érdekelni! :)
A viz az jó, föleg ha olyan 50-60 báral jönn a spricelöböl, ha kiengeded átmegy ennyi. A macskák tudnak magukra vigyázni , persze azért möködik a természetes kiválasztódás.
...különben így lehet leszoktatni a cicát arról is, hogy ne menjen ki az utcára. A kapunál le kell vízzel spriccelni és ha felmegy a kerítésre, akkor is. (Lehet, hogy van jobb megoldás is, mert engem mindig lepontoznak, tehát amiket én írok, az mind csak félmegoldás, vagyis 50%.)
Ha a szomszéd kutyája barátságos a cicával, akkor nem kell bánni, ha átmegy. Társaságra vágyik, mert ezek szerint egyedül van. Ha viszont veszélyes a cicára nézve, akkor úgy lehet leszoktatni, ha arrafelé megy, ahova nem kellene neki, akkor egy kis vizes spriccelõvel le kell locsolni. Ezt megjegyzni és többet nem fog arra menni.
Meg kell figyelni, hogy viselkedik együtt a cica és a kutya. A macskákat nem lehet bezárni ha kertes házban laksz. Nekünk volt olyan, hogy a cicánk és a szomszéd kutya elválaszthatatlanok voltak. A kutya csak akkor evett, ha a mi cicánk is ott volt mellette és evett. Amikor elpusztult a cicánk, egy hónap múlva a kutya is meghalt. Az új cicánk a másik szomszéd felé nem ment át, csak a kerítésen billegett a kutya elõtt. Pár nap múlva átharapott torokkal feküdt a szomszéd ajtaja elõtt. A következõ cicánkat amíg 1 éves nem lett, igyekeztünk távoltartani a kutyától, figyeltük, elhoztuk a kerítéstõl amikor arra ment - már ha itthon voltunk. Azóta pontosan tudja, hogy ahhoz a szomszédhoz nem mehet át.
Add el az olaszoknak.Pompás pörkölt lesz belõlük.
[link]
Mondjuk csukd be az ajtót.
B+ ne engedd át a szomszédba, csukd be, zárd be, húzzál fel 3 méteres kerítést szöges dróttal a tetején. A macska alapvetõen kíváncsi természetû lény, persze, hogy körbejárja a környéket.
Ivartalanitatni kell. + cicabiztos kerités de olcsóbb bent tartani akkor már.
A kérdező hozzászólása: Nem ilyen válaszokra vagyok kíváncsi mert az itteni emberek 80 százaléka le nézi a kérdezõt a szomszédba kébzeljétek van kutya és arra vagyok kíváncsi hogy mit tegyek hogy ne menjen át a cicus a szomszédba.....
Kötözd össze a lábait!
Vegyél a szomszédnak egy kutyát!
Semmit nem tudsz tenni. Ha kiengeded, oda megy, ahova akar.
Esetleg, ha olyan viszonyban vagytok, megkérheted a szomszédot, hogy zavarja el. Vagy õ spriccelje le. A cica azt is megjegyzi.

Nekem nőstény cicám van 2 éve, azóta a szomszéd kan macskája folyamatosan átjön hozzánk és összespriccel mindent.2 hete lett kiivartalanítva a macskám. Mit tegyek ellene, hogy ne is tegye be ide a kis tappancsait a kan macska?

Legjobb válasz: Az én cicám is most lett ivartalanítva, és neki ajánlott az állatorvos egy sprayt az alom miatt, de az a spray olyanra is jó (vagyis az van leírva a spray mellékleteként a tájékoztatóba ) hogy kandúrpisilésre. Ahova pisil, és a függõleges dolgokra kell a FELIWAY spraybõl fújni asszem 10cm-rõl. Állítólag ettõl nem fog odapisilni. Nekem az alommal bevált. De olyan módszerek is vannak hogy kiteszel pár rajzszöget oda ahol megáll amikor pisil, és garantáltan nem jön vissza.XD Bár lehet hogy picit ez kegyetlen, de begyógyul, és garantált eredménye van.

Az én cicám is most lett ivartalanítva, és neki ajánlott az állatorvos egy sprayt az alom miatt, de az a spray olyanra is jó (vagyis az van leírva a spray mellékleteként a tájékoztatóba ) hogy kandúrpisilésre. Ahova pisil, és a függõleges dolgokra kell a FELIWAY spraybõl fújni asszem 10cm-rõl. Állítólag ettõl nem fog odapisilni. Nekem az alommal bevált. De olyan módszerek is vannak hogy kiteszel pár rajzszöget oda ahol megáll amikor pisil, és garantáltan nem jön vissza.XD Bár lehet hogy picit ez kegyetlen, de begyógyul, és garantált eredménye van.
Elozo valaszolo: ugye tudod, hogy a macska nem lep bele a rajzszogbe? (altalaban) Amugy, a kerdezonek. Ha ket hete lett ivartalanitva a macsekod, akkor hamarosan a jelolo kandur is elmaradozik - egyre nyilvanvalobb lesz, hogy "nem preda" szamara. Alternativ megoldas: elkapod a kandurt, es ot is elviszed ivartalanittatni. :P

Hogyan ne randalírozzon a szomszédban a cicám?

Átjár a szomszéd kertbe ásni és fenyeget?znek,hogy megmérgezik.Éjszaka be van zárva.Napközben meg nemszeretném megkötni,bezárni.Valaki segítsen rajtunk!!!

Legjobb válasz: nos, lehet kapni az állatboltokba úgynevezett macskariasztó spray-t, szerintem ez lehet a problémádra a megoldás. De TE nem tudod megtiltani a macskának...

nos, lehet kapni az állatboltokba úgynevezett macskariasztó spray-t, szerintem ez lehet a problémádra a megoldás. De TE nem tudod megtiltani a macskának...
Valóban, de ehhez a szomszádok segítsége is szükséges, hiszen nekik kell befújni vele a területüket. Lehetnének kicsit megrtõbbek is, elég szemetek, mit ne mondjak...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!