Találatok a következő kifejezésre: Hogyan növeljem tejet a jobb (2 db)

2 hónapja kizárólagosan szoptatok. Ma, a bal bimbóm teljesen bevérzett, folyt belőle. A jobb cicimbe hogyan növeljem meg a tejemet tartósan?

Gondolom, pihentetnem kell a bal cicimet. Akik voltak hasonló helyzetbe, hogyan oldották meg? Hogyan "csökkentsem" átmenetileg a bal cicimben a tejemet, hogy ne csomósodjon be majd? Mennyi id? múlva használhatom újra a bal cicimet? A jobb cicimre most ugye gyakrabban kell majd mellre tennem, hogy több tejem legyen ugye? Mennyi nap ez kb? Nem akarom abbahagyni a szoptatást. Az a helyzet, hogy rettent?en fáj, utána is, de amíg bírom, addig csinálom. Köszönöm

Legjobb válasz: Vagy esetleg a bal lehet még ezért használnom, mondjuk bimbóvédõvel? (AVENT)

A kérdező hozzászólása: Vagy esetleg a bal lehet még ezért használnom, mondjuk bimbóvédõvel? (AVENT)
Nem tudom, hogyan szoptatsz, esetleg lehetne a jobb oldaliba növelni azzal, ha fektetve szoptatsz abból. Te is, baba is fekszik. Ezzel elidõzik rajta, elhúzódik a szoptatás, esetleg el is alszik, de közben szívogat és ezzel folyamatosan inger alatt van, ill. folyamatosan termelõdik. Talán...
Nekem is vérzett, és iszonyatosan fájt, de én szoptattam vele, mert csak az elsõ 1-2 perc volt kritikus. Úgy döntöttem inkább kibírom :) Szóval szerintem ha kibírod inkább szoptass abból is. Viszont ha nagyon nagy kín, akkor ne, viszont a szaporítást nem tudom... kb amit az elõzõ ír, és akkor abból viszont gyakran!
A kérdező hozzászólása: Szoptatok azóta is vele. Védõvel kezdek, hogy lássam, nem vérzik-e ismét és hogy a baba ne szívja meg erõsen az elején, nehogy ismét vérezzen. Utána már megy normálisan. :)

Hogyan növeljem a tejet a jobb mellemben?

A balba jóval több van es ez elég is neki, de amikor a jobbra kerül a sor, akkor át kell tenni a balra is, hogy jóllakojon. Mit tehetnék? A baba 5 hetes es ez igy van szuleteset?l.

Legjobb válasz: egy ideig mindig a jobbol kezd a szoptatást és be fog állni nekem mûködött

egy ideig mindig a jobbol kezd a szoptatást és be fog állni nekem mûködött
Nekem is a jobban van kevesebb.Néha Buksinak sem elég.Én azt csináltam, hogy hagytam, had küzdjön rajta.Azóta csak az esti nagykajálásoknál kell a másik cici is 1-2 falat erejéig.Volt h 1 órát szopizta a jobbot.Minél több inger éri annál több lesz a tejecske benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!