Találatok a következő kifejezésre: Hogyan növeljem nézettségemet (3 db)

Hogyan növeljem a youtube csatornám nézettségét?

http://www.youtube.com/user/GameplayDexter

Legjobb válasz: oszd meg több helyen

oszd meg több helyen
Ne csinálj ilyen fosokat, tûnj ki a tömegbõl, legyenek egyedi videóid... Hidd el nem hiába mondom nekem bevált: http://www.youtube.com/user/MineMasz

Hogyan növeljem a nézettséget facebook oldalon?

Amatőr fotósként csináltam egy facebook oldalt (illetve régebbi oldalam neveztem át), és arra lennék kiváncsi hogy aki hasonló (nem feltétlenül fotózással kapcsolatos) oldalt csinált, hogy szerzett rá több ezer lájkot? :) itt van az oldalam: www.facebook.com/kppnydmphtgrph (esetleg ha lájkoljátok megköszönöm)

Legjobb válasz: Facebook csoportokban kezd el hirdetni az oldaladat.Csinálj olyan fotókat amire kíváncsiak az emberek. Egy ismerõsöm folyton kint van az összes Fradi meccsen és azokat a képeket több százan megnézik.Járj ki focimeccsekre és ott kattints pár képet.

Facebook csoportokban kezd el hirdetni az oldaladat.Csinálj olyan fotókat amire kíváncsiak az emberek. Egy ismerõsöm folyton kint van az összes Fradi meccsen és azokat a képeket több százan megnézik.Járj ki focimeccsekre és ott kattints pár képet.
Hirdetéssel+nyereményjátékkal is megtolhatod a like-ok számát, de szórakoztass. Jó fotókat tegyél ki, írj jó tartalmat. Eleinte ismerõseidet kérdd meg, hogy like-oljanak, aztán egy idõ múlva heti rendszerességgel jönnek majd a like-ok.
Nemes egyszerûséggel jó képek kellenek. De nem magadról a tükörben, ne haragudj nem beszólás, csak rákattintottam és láttam, hogy ez az elsõ kép. Ez nagyon nem egy fotóshoz való, ne haragudj... A legjobb barátnõm kezdett bele hasonlóba 5 évvel ezelõtt. Az emberek nem azért lájkolják az oldalát , mert nyereményjátékot hirdetett, hanem azért , mert tehetséges. Jó fotókat csinál. Csak a saját üzenõfalán osztotta meg , de mára már angol és amerikai követõi vannak, akik csodálják a képeit. Sok munkája van benne.. Én nem tanácsolom , hogy nyereményjátékozz, mert az emberek csak ezért fognak lájkolni.. nem azért mert kíváncsiak rád. Próbáld megosztogatni, esetleg fotós oldalakon, csoportokban. Kérd az emeberek véleményét , hogy miben változtass.

Hogyan növeljem a nézettségemet myvipen?

Legjobb válasz: Regelj a privi.hu-ra, és linkeld az oldaladat!

Regelj a privi.hu-ra, és linkeld az oldaladat!
minek növelni??? ha növelni akkarsz rakj fel akt képet rolad!xd
:D meztelen képet igazolványképbe.. :D vagy menny fel a myvipen lévõ Chat-re, és csetelj
A kérdező hozzászólása: versenyzek egy barátnõmmel még 2 hónap xD :)
nézegesd tök idegen emberek adatlapját és visszanézik:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!