Találatok a következő kifejezésre: Hogyan növelhetném péniszem (7 db)

Hogyan növelhetném péniszem méretét természetes módon?

pl.nyujtó gyakorlatok

Legjobb válasz: befogod a satuba és ráütsz kalapáccsal

befogod a satuba és ráütsz kalapáccsal
Sehogy.Nincs ilyen módszer
s-e-h-o-gy:)
Köss rá nehéz súlyokat.
az önbizalmadat növelhedet ha elfogadod a méreted. a péniszed sehogy, mármint biztos növelheted, de abba biztos lehetsz, hogy utánna az lesz a következö kérdésed, hogy: Hogyan állithatnám fel a péniszem természetes modon? Kb ennyi.
csipkedd az egyszemût de fojton!
Na, akkor én írok egy lehetséges megoldást: Enyhén meleg vizes fürdõ után a törülközõt is beleáztatod majd köré csavarod. Felpuhulnak a szövetek, majd lassan(!!!!) nyújtogatod úgy 10-szer. Én ennél már éreztem hogy mára ennyi volt. Következõ napokban megismétled, nekem segített.
pl az erekció a legbeváltabb módszer eddig

Hogyan növelhetném meg a péniszem méretet természetes uton?

Csak normalis valaszok.

Legjobb válasz: hüvelyi úton kell növelni

hüvelyi úton kell növelni
Megfelelõ pózban, ahol teljes a behatolás, a 10 centis pénisszel is simán ki lehet elégíteni a nõt, megfelelõ partner kell hozzá. A hüvely nagyon rövid és annak is csak az elsõ 7-8 centiméterén vannak érzõ idegek. Hiába akarja valaki 20 centi mélyre dugni, nincs ennyi hely. A méhszáj izgatását kevés nõ szereti, a legtöbben fájdalmasnak tartják.
"Ennyi gyokeret....tisztelet a kivetelnek" Mit gyökerezel itten? Ha lehetne mindenki csinálná!
Nem ismétlem NEM lehet növelni a méretét. Vannak eszközök amikkel ideiglenesen lehet valamilyen hatást elérni, de azok inkább veszélyesek mint ténylegesen hasznosak. Az egyetlen megoldás, hogy kibékülsz vele és megtanulod használni, mert nem abban merül ki a használat fogalma, hogy feláll és bedugod valahova. Ajánlanék figyelmedbe két dokumentumfilmet ami rávilágít a kérdésedre és talán választ is kapsz. [link] [link]
Mi vagyunk a gyökerek persze. Ember, errehogy lehet értelmes választ adni? Ha lehetne növelni mindenki 6méteres f*sszal mászkálna...
Hülye kérdésre miért vársz normális választ?:)
Ember fogd már fel, hogy azért nincs normális válasz mert nem lehet növelni!
sehogy.
Elkezded lobalni mint egy lasszot elkapod vele a dagadt szomszedot es maris nagyobb
A kérdező hozzászólása: Ennyi gyokeret....tisztelet a kivetelnek
Természetes úton sehogy
Természetesen oda teszel egy nagyítót és már nagyobb is. :D
ez engem is erdekelne
Sehogy.
köss rá súlyt!
Nézz pornót, s megnõ

Hogyan növelhetném meg a péniszem méretét pár cm-el?

csak 12-13 cm és 3,5 vastag (12cm a kerülete) :S

Legjobb válasz: és nem vagyok késõn érõ... (harmad naponta borotválkozok)

A kérdező hozzászólása: és nem vagyok késõn érõ... (harmad naponta borotválkozok)
Figyelj, nekem is kb ekkora, talán kisebb is, és volt már olyan élményem, hogy egy óvszerbe alig tudtam begyömöszölni. Ergo ez egy teljesen normális méret és nagyon sokaknak van ekkora a világon. Nyilván a pornófilmekbe nem a hozzánk hasonlókat válogatják be, de ez legyen a legnagyobb gondunk.
Nagyon is jó ez méret. Semmilyen nyújtást ne alkalmazz, mert olyan sérülés érheti, hogy még meg is felezhetik .
Bocs, a 4-esnek akartam írni, hogy teljesen hülye, csak közben az 5-ös is írt...
Ne haragudj utolsó, te teljesen hülye vagy, kérdezõ légy szíves ezt ne próbáld ki. [link] Kérdezõ, a 12-13 cm bõven elég, hidd el nekem. Nõ vagyok. Az elsõ barátomnak ennyi volt, tökéletes méret volt a számomra (az átlagos nõi hüvely mérete 9-12 cm!!!!!, tud ugyan hosszában nyúlni, de nem a végtelenségig). A mostani 16cm-s barátommal már néha fáj a szex, mert túl hosszú nekem. Fogadd el magad.
A péniszed méretét semmiféle netes okossággal nem tudod növelni! Ezt felejtsd is el! Ne akassz rá semmit, mert csak megsérülsz! Az egyetlen megoldás mûtéti lenne. De azzal nem fogsz akkora változást elérni, hogy megérje megcsinálni. A 13 cm közel van az átlaghoz, tehát arra már elég, hogy a barátnõdet boldoggá tedd vele! Arról nem is beszélve, hogy még abban a korban vagy, hogy nõhet is!
Nyugodj bele, ezek szerint inkább az a baj, hogy korán érõ vagy, mert ugye ha elkezdenek mûködni az ivarszervek, akkor a növekedés meg kezd leállni. Ha nagyon kísérletezõs fajta vagy, akkor (nem vicc) köss rá egy 2-3 kg-os súlyt és naponta 1-2 órás húzásnak tedd ki. Mivel a barlangos testek jelentõs része a testüregben van, ezért ezzel valamennyit ki lehet húzni. Csak nagyon kitartónak kell lenni. Mellesleg, akkorára is van (lesz) vevõ, amekkorád van, ha meg játékos (és Te is az vagy), akkor meg semmit nem számít, hogy mekkorád van.
A péniszed mérete átlagos, nem kell tenned semmit. Az önbizalmadat tuningold és fogadd el önmagad.
Állj rá egy téglára :D
Ma egy hasonló kérdésre írtam (mivel szörnyû, hogy fiúk százezrei teszik fel ugyanezt a "gyakori" kérdést) = "KÉRDEZÕ: azon még nem tépelõdtél, hogyan tudnád a lábujjaidat meghosszabbítani, a kézujjaid megrövidíteni, a koponyád formáját tojásdadról hatszögletûre változtatni, a vakbeledet megduplázni, stb., stb... ???"

Hogyan növelhetném meg a péniszem méretét?

Akár csak 2-3 cm el is mert nagyon nem vagyok megelégedve vele és ezáltal önbizalomhiányom van mondjatok taktikákat,szereket,vagy bármit ami segíthet.(olyat ne írjatok hogy kössem a kocsi után mert hülyeségeket én is ki tudok találni)a szerek meg ha lehet akkor ne olyan legyen amitől 1 hónap múlva meg nem áll fel.Köszi az értelmes válaszokat.!

Legjobb válasz: Most hóban elég jól lehet. A kocsi után kötöd és huzatod magad, hidd el meg fog nõni.

Most hóban elég jól lehet. A kocsi után kötöd és huzatod magad, hidd el meg fog nõni.
Ha fiatal korban vagy akkor még tágulékony és növésben van. Ha sokat masztizol akkor folyamatosan tágulásnak teszed ki így növeled valemennyire. Szereket nem ismerek sosem volt rá szükségem de megfelelõ szakorvos tud ebben segíteni. Orvoshoz menni sosem szégyen és megbízható mert biztos nem ajánl olyan szert, amitõl 1 hónap után csak kötélként használhatod ;)
http://www.youtube.com/watch?v=EAxWkPYgb5g Ilyeneket nézz aztán megnõ magától is.
szerintem kezdj el gyúrni, azzal majd kompenzálod a pénisz problémád.
Egy 6-os BMW-vel.
Én egy masszázst tudok, amivel lehet növelni. Kicsit kínos a dolog, de ha érdekel és budapesti vagy akkor beszélhetünk róla. Nekem 2cm lett pluszba.

Hogyan növelhetném meg a péniszem méretét?

18/F és csak 14 cm állva a péniszem. Amikor nyugalmi állapotban van, akkor meg csak olyan 5-6 cm. Ez túlságosan is kicsi szerintem. Hogyan növelhetném meg a méretét? Normális, segít?kész válaszokat kérnék. Köszönöm

Legjobb válasz: A porszívós módszer a legjobb: 1.lépés:Rakd bele a porszívóba 2.:Kapcsold be a porszívót 3.:Lógasd le az erkélyrõl a porszívót

A porszívós módszer a legjobb: 1.lépés:Rakd bele a porszívóba 2.:Kapcsold be a porszívót 3.:Lógasd le az erkélyrõl a porszívót
Ez pont jó, sem nem kicsi, se nem nagy. Átlagos, ahogy leírták elõttem már. Miért, mi bajod van vele?
én értem, hogy állva 14, de az normális a felnõtteknél is, ne higgy már a sok "nagykannak", akik hetyegnek azzal, hogy mekkora van nekik! Nincs akkora nekik, a 18 az nem átlagos méret. A pornófilmekben meg átlag felettiek vannak jórészt, szóval eléggé torz képet mutatnak.
Köss rá egy féltéglát és úgy menj iskolába.
Még 2cm tuti tudnád növelni. Nekem is sikerült egy masszázs segítségével. Mondanám, hogy megmutatom, de tuti gáznak tartanád, de ha érdekel elérsz priviben.
Nem kell ennél hosszabb. Barátomé 18 cm és szeretkezéskor nem tudja teljesen bedugni mert úgy már nekem fáj. Ne aggódj emiatt. Nincs a méreteddel semmi baj. :D
Jó az.
az egy nönek untig elég..hidj nekem...:D /L
Vegyél egy fekete fila táskát verd el a szíj csatos végével
sehogy, dagi vagy ? ugye ? hány kiló vagy ?
A kérdező hozzászólása: De csak akkor 14 cm, ha feláll. Amúgy meg csak 6 cm.
nem kicsi, teljesen átlagos. ne akard növelni!
tedd be egy satuba reklám
A 14-16 szerintem az átlag, és a nõk többségének ez ideális. Szóval ne aggódj! 24/N

Én egy 16 éves srác vok és 12 cm a péniszem hogy növelhetném meg?

Legjobb válasz: Abban ne nagyon reménykedj hogy nõni fog mert annak pici a valószínüsége. Egyéként hidd el nem a méret a lényeg ;-) De tényleg. Ha a nyelvmunkád jó akkor már nagy bajok nem lehetnek.

Abban ne nagyon reménykedj hogy nõni fog mert annak pici a valószínüsége. Egyéként hidd el nem a méret a lényeg ;-) De tényleg. Ha a nyelvmunkád jó akkor már nagy bajok nem lehetnek.
én egy 15éves szûz lány vagyok és örülnék ha a barátomnak 12cms lenne mert akk nem félnék tõle annyira!de am úgyis megnõl mert növésben vagy!láttad a tibor vagyok de hóditani akarok cimü filmet?:D abban úgy növesztették meg a fiúk hogy a végére vmi madzaggal egy kissebb virágcserepet kötöttek és lógatták hogy a súlly lehúzzaXD!ezt nem kom irtam (a filmes részét) csak vicces!am várd meg!még fejlõdni fogsz!
Egyrészt honnan méred? Másrészt meg ha ekkora akkor ekkora, nagy növekedést sehogy sem tudsz elérni...
Sokféle mûtéti és egyéb eljárás van erre, de ilyen fiatalon semmiképp sem javallott. Egyet biztosan mondok: jeleneg nincs kockázatmentes, mellékhatásokat nem okozó módszer. Az összes ilyen csak kamu...
Befogod a satuba és átrohansz a másik szobába.
hogy elvegyem az önbizalmad én 15 vagyok és jóval nagyobb. :D
milyen lehet az élet 12 cm-es léccel?Hihetetlen
HulJe gyermekek, ti meg azt nem halottatok, hogy a csajnak nem szamit a penisz hossza, CSAK A VASTAGSAGA !
"Abban ne nagyon reménykedj hogy nõni fog" Már miért ne nõne , 15 éves vok nekem is fél éve 12, 5cm volt most meg 14, 5cm akkor miért nem nõ?
21 éves korig nö a [email protected] meg ha nem nö meg akkor ott a vazelin
Vegyél egy BMW-t. (Hú, de le fognak ezért pontozni :-)

Hogyan növelhetném a péniszem?

Legjobb válasz: különféle gyógyszerekkel, de télleg nem a méret a lényeg :D

különféle gyógyszerekkel, de télleg nem a méret a lényeg :D
Jelq-val! Íme egy link hozzá: http://jelq.fw.hu Tényleg beválik!
Nem a méret a lényeg, én ebben bizom, olyn 9-10 cm hosszú és 17 vagyok... :P Amúgy halottam hogy ha sokszor kivered egynap, nagyobb lesz, de szerintem ez baromság, az egyik haverom elment a 14-ig egy nap, aszonta nem is élvezed igazán ha sokszor vered ki...
Köss rá súlyokat, vannak direkt erre a célra kérdezõsködj szexboltokban. Ezek ilyen vassúlyok amik ha egész nap rajta vannak folyamatosan nyújtják (bár nem túl gyorsan). Minél hamarabb kezdd el, mert fiatalkorban használ igazán!
Izgasd fel, attól nagyobb lesz
ha sokat vered akkor nagyobb lesz ez klinikailag bizonyitott TENY ha nem hiszed probald ki 1 nap ha kivered olyan 100x akkor jo lesz
dugd bele a porszívó csövébe, kapcsold be aztán bazd ki az ablakon...
TV-be láttám pár éve, Beográdban van egy doki, aki kivesz egy porcot a bordák közül, lenyisszantja a makkot, majd aláteszi attól lesz hosszab. Na azt be nem vállalnám semennyi pénzért. Különben meg ha hoszabb lesz le se élvezel nagyobbat.
Azonban a pénisznövelõ mûtét után lehet, hogy nagyobb lesz, de cseppet sem lesz olyan "szép" és "egységes" mint elõtte. Inkább szoktasd magad a "gondolathoz". Amúgy ha több, mint 12-13 cm, akkor az már az "átlagba" is belefér!
Ha 24 éves még nem múltál el, akkor még nõhet, ha elmúltál csak mûtéttel. http://www.andro-penis.hu/ De van pumpa is. Nézz körül, üsd be a googlebe.
Szerintem "kuruzslással" sehogy, de mintha olvastam volna valami mûtétrõl. Azt hiszem, valami "pótlékkal" növelni tudnak a méretén. De nem akarok baromságot mondani, esetleg kérdezz meg egy orvost errõl, hogy van-e ilyen, meg ha van, akkor nálunk végzik-e, ja és szerintem a malacparselyt is tuti fel kell törni, mert biztos drága! :)
Google: Pénisznövelõ pumpa csak párezer forint az egész
gyakorlatokkkal minden nap húzogatod, tornáztatod stb.
Nem a méret a lényeg! :D
az elöttemszólonak: BAROMSÁG. sztemnem is gyártanak erre gyógyszert de ha igen akkor tuti nem használ max kifizecc egy csomo pénzt. Amugymeg nincsilyen módszer. Egyetlenlehetõség van: mûtét. de ezzel is csak 1-2cm-t tudnaknövelni rajta. de ennyi. elkellh keserítselek de megkell barátkoznod a gondolatal h ekkra és kész. Amugy mekkora h ilyenkicsinek tartod? (nemmintha közöm lenne hozzá, de azt ne mond h 18cm-es de szted kicsi mert akkor inkább haggyuk....)
andropenis ... orvosi felügyelet mellett

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!