Találatok a következő kifejezésre: Hogyan nézzek menőnek a (2 db)

Hogyan oltozzek/nezzek ki, hogy felfigyeljenek ram a gazdag/meno pasik?

Mik a fontos dolgok?

Legjobb válasz: Erre fogsz kapni az értelmes emberektõl poénos válaszokat meg olyanokat amik majd jól helyreraknak, a kevésbé értelmesektõl meg majd valódi tippeket.

Erre fogsz kapni az értelmes emberektõl poénos válaszokat meg olyanokat amik majd jól helyreraknak, a kevésbé értelmesektõl meg majd valódi tippeket.
Nézd meg a luxusprostikat hogy öltözködnek pl Google-ban.
Legyél te is menõ és gazdag, akkor nem az õ hírnevükön és pénzükön fogsz függeni, legyen saját kocsid, ne kelljen furikázni a segged, és shoppingolást is saját zsebbõl fizesd. Legyél szép és okos is. Bocs, de ha ez a szempontod pasikeresésnél, akkor beleillesz abba a skatulyába.
Hát én inkább maradok , , szegény", szeretem a barátom és õ is õszintén szeret, és nem csak a külsõmért ez az igazi gazdagság... A pénz nem boldogít.
Egyetértek: ha valaki gazdag pasit akar fogni a külsejével akkor az a nõ nemhogy beleillik, de rá szabták az efféle skatulyákat!
szégyen...
A kérdező hozzászólása: azt hiszem most a kevesbe ertelmesnek titualt emberek valaszat varom, akar tapasztalatokat is. bar nem hinnem hogy igy be kene skatulyazni az embereket.
ennél szánalmasabb kérdést Isten az atyám még nem olvastam gyk-n...ne várj kedves, és hasznos válaszokat...de egye fene...leírom kb, hogy mi kell azokhoz a tipikus gazdag, menõ, gengszter meg mittomén milyen fickókhoz.... mûhaj...lehetõleg szõke...esetleg fekete...de hosszú legyen...rettentõ hosszú mûkörmök...szolisárgaság...lehetõleg feltöltött száj...vékony rajzolt/tetovált szemöldök...nagy mell/mûmell...magassarkú...miniruha/szoknya/cicanaci...mellkidobós felsõ...mûszempilla...agyonsminkelt hétköznapok...tudj jól sz*pni...mindig [email protected]ó legyél...kb ennyi...ja és ne legyen túl sok eszed...bár...ha lenne, valszeg nem akarnál menõ/gazdag pasit szerezni a külsõddel...:) :) :) ... sok sikert:) 22L
ja..kifelejtettem...legyél vékony...nyafogj néha...és az sem árt ha elmész k*rvának vagy táncoslánynak ;) 22L
mûhaj...lehetõleg szõke...esetleg fekete...de hosszú legyen...rettentõ hosszú mûkörmök...szolisárgaság...lehetõleg feltöltött száj...vékony rajzolt/tetovált szemöldök...nagy mell/mûmell...magassarkú...miniruha/szoknya/cicanaci...mellk idobós felsõ...mûszempilla...agyonsminkelt hétköznapok...tudj jól sz*pni...mindig [email protected]ó legyél...kb ennyi...ja és ne legyen túl sok eszed...bár...ha lenne, valszeg nem akarnál menõ/gazdag pasit szerezni a külsõddel...:) :) :) ... nekem volt gazdag pasim (bár nem ajánlom) és ezek közül csak festett szõke a hajam sminkelem magam de nem túlzottan és magassarkút hordok de nem mindig nincs rá tuti recept...
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 19:56 gondoltam ironizálok picit:) persze hogy nincs rá egy tuti recept...de hát...ahhoz hogy ezt tudja a kérdezõ kell némi ész is:D...de mindegy...gondolom õ ilyen tipikus gengszer/gazdag pasit akar...hát...futtassa magát:D...már bocs:D:D:D 22l
Te nagyon hülye vagy....-.- nem aza lényeg h szeresd??? Amúgy meg a pénz semmin nem változtat hidd el amúgy meg a szülei rögtön kidobják szúrni h csak a pénz miatt vagy vele.....velemis ezvolt csak fordítva .

Hogyan nézzek ki menőnek a lányoknál és hogyan zúgjanak belém?

Legjobb válasz: a lányok nem olyanok, mint a fiúk, hogy meglátnak valakit, és rögtön beléesnek, mert jó melle van vagy szép bicepsze. ami a legtöbb lánynak bejön, az ha magas vagy, normális arcod és hajad van, és sportos vagy. de a belsõ nekik (humor, intelligencia, szerénység, tisztelet, nemdugszmegmindenkit) sokkal többet számít. JAh és MOSOLY:))

a lányok nem olyanok, mint a fiúk, hogy meglátnak valakit, és rögtön beléesnek, mert jó melle van vagy szép bicepsze. ami a legtöbb lánynak bejön, az ha magas vagy, normális arcod és hajad van, és sportos vagy. de a belsõ nekik (humor, intelligencia, szerénység, tisztelet, nemdugszmegmindenkit) sokkal többet számít. JAh és MOSOLY:) )
Adj magadra, sportolj és légy magabiztos (bár tapasztalatból mondom, ha nekiállsz sportolni, egy idõ után a magabiztosság is jön magától...;) ) Ja, és ne törekedj arra, hogy minden csajt megdugj, mert azzal lehet, hogy a haverjaid körében menõbbnek számítasz, de a lányok nem igazán szeretik sztem. Én legalábbis nem:) Szóval: igényesség, sport és magabiztosság a recept sztem :) ja, meg az sem árt, ha eszed is van és humorod. Ezekkel sztem tuti befutó lehetsz. :)
csatlakozom az elottem hozzaszolohoz. meg annyit legy termeszetes es onmagad ne jatszd meg magadat.
a menõ srácok leginkább a menõ csajoknak jönnek be. ami nem tudom, neked jó e. nekem ez nem tetszene, ha pasi lennék. tudniillik egy menõ pasi nem kezzd el járni egy (az osztály szerint) lúzer lánnyal, bármennyire is okos, szép, intelligend...stb. szóval ne menõ legyél, hanem ahogy elõttem is mondták: önmagad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!