Találatok a következő kifejezésre: Hogyan néz az, amikor a (252 db)

Létezik olyan hackerprogram/meg tudják azt csinálni hackerek, hogy nézik azt, amit éppen csinálsz a gépen? Meg tudják nézni esetleg azt, hogy mit csináltál rajta?

Legjobb válasz: Elõzõleg. Nem internetes böngészésre gondolok, hanem pl. berakok egy CD-t és azt nézegetem. Mi a leghatásosabb védelem ellenük?

A kérdező hozzászólása: Elõzõleg. Nem internetes böngészésre gondolok, hanem pl. berakok egy CD-t és azt nézegetem. Mi a leghatásosabb védelem ellenük?
VNC-nek hívják. Mellesleg észrevehetõ a jelenléte, mert belassul a gép, grafikai hibák jönnek elõ, megdobja a hálózati forgalmat.
A kérdező hozzászólása: De a vnc-hez kell beleegyezés (megosztás) is, nem? A grafikai hibák hogyan jelentkeznek? És ezzel vissza lehet nézni, hogy mit csinált valaki korábban a számítógépén?
Okosabb trójaikkal is lehet ilyesmiket nézegetni akár. Vissza meg annyit tudnak visszanézni, amennyit te is.
Nemakarok hüéyeséget mondani de olyan proginál látszik h a gép lelassul nyomsz egy ctrl alt delitet a feladatkezelõhöz és ott a cpu kihasználtságnál látod mi ”fogyaszt” sokat és azt az exet leállitod utánna törlöd de vigyázz ne olyat zárj be amit a windows v a system fogyaszt :D ez csak elmélet nemtom mükszik e
Megnyugtatlak, minden mezei ember hozzájuthat egy olyan programhoz, amivel mindent lát a gépeden. Mit gépelsz be, hova stb. És ha rá is jössz, hogy valaki figyel (vagy netán a vírusirtó ugrik rá) akkor se tudsz ellene tenni, mivel kéri a biztonsági kódot, ami nélkül a vírusirtó is lósz*rt se ér. ;)
Az itt feltett kérdéseik alapján nem hisszük, tudjuk...
nem az életkoruk miatt nézik le õket, hanem a viselkedésük miatt, és szerintem nem általában mindenkit lenéznek, hanem csak azokat, akik valami miatt rászolgáltak, sose kell általánosítani
Azért, mert nincs élettapasztalatuk (az nem elég, hogy kitûnõ tanuló valaki). Mi is voltunk ennyi idõsek, ebben a korban én is azt hittem hogy érett felnõtt nõ vagyok és az én s...ggembõl süt a nap, de utólag belegondolva nagy butaságokat mondtam.
Nem véletlenül. Azért, mevrt a mostani 12 14 évesek úgy viselkednek.
A kérdező hozzászólása: De azert vannak kivetelek is es ti erre nem gondoltok, nektek midenki ugyanolyan hlye ebben a korban...
Én is átérzem ezt. Sosem viselkedtem úgy, mint a többség, sosem cigiztem/füveztem/ittam, sõt undorodom tõlük, nem járok plázába, nem viselkedek úgy mint egy prostituált. Értem én, hogy nincsen élettapasztalatunk, de egyes idõsebb emberek azt hiszik, hogy õk annyira különbek lennének nálnunk. Ezt nem sértésnek írom, akinek nem inge, ne vegye magára... 13/L

Miért van az, hogy vannak időszakok amikor a kutya se néz rám. Máskor meg annyi pasi van körülöttem, hogy alig tudok választani?

Vajon olyankor amikor singlek vagyunk ... valami jelet adunk ki,amit?l megfutamodnak a pasik ... máskor meg túlzott önbizalmunk van és ezt megérzik?

Legjobb válasz: Fordítva. Amikor van pasid akkor neked nõ az önbizalmad, amit a többi férfi észrevesz. Ez így van a másik nem esetében is.

Fordítva. Amikor van pasid akkor neked nõ az önbizalmad, amit a többi férfi észrevesz. Ez így van a másik nem esetében is.
elso: a kerdezo tok ugyanezt mondta. de javits ki, ha tevedek. es igen, ez is lehet oka annak, amit irtal. mosolyogj sokat:D

Csak nekem tünik úgy, hogy igaz hogy cikkeznek az Ukrán válságról, de valójában a világ tétlenül nézi azt ami történik?

Pedig a helyzet egyre súlyosabb: <[link]

Legjobb válasz: Ukrajna nem szövetséges senkivel. Oroszország még sem egy Jugoszlávia.

Ukrajna nem szövetséges senkivel. Oroszország még sem egy Jugoszlávia.
Tétlenül igen, mivel a ruszkiknak is van atomja így nem mernek nagyon pattogni.

Milyen, es hogy nez ki amikor elmegy a nyakdugo? Az mindenkeppen elmegy szules elott?

Most a masodik babankal vagyok 39 hetes es 4 napos mar tobb mint egy hete vanak eros menszi szeru gorcseim de teljessen rendeszertelen a doki szerint barmikor megszulhetek ket ujnyira nyiltam ki eddig.Kedre vagyok kiirva es most mivel minden nap vannak fajasaim mar elegge izgulok.Az elsonel elfojt a magzatviz es utanna egy oraval kezdodtek a fajasok igy egyszeru volt tudtam hogy beindult a szules.De most neha nagyon eros gorcseim vannak de mivel rendszertelenek igy tanacstalan vagyok hogy majd mikor induljak meg a korhazba vagyis hogy amikor beindul a szules nem feltetlenul fojik el rogton a magzatviz is nem?Igy elofordulhat hogy most teljesen masok lesznek a tunetek?

Legjobb válasz: Szia!Bár nekem még csak 1 gyermekem van de akkor nálam úgy történt, hogy reggel elment a gyákdugó, ami egy barnás, sûrû tojásfehérje szerû dologhoz hasonlított.Aztán csak éjjel 11-kor kezdõdtek el a fájásaim, a magzatvizem egyáltalán nem folyt el így burkot kellett repeszteni.Végül másnap negyed 12-re lett meg a kisfiam, aki már elmúlt 2 éves.Egyébként minden terhesség és minden szülés máshogy zajlik le állítólag. Szorítok neked!Kitartás! :)

Szia!Bár nekem még csak 1 gyermekem van de akkor nálam úgy történt, hogy reggel elment a gyákdugó, ami egy barnás, sûrû tojásfehérje szerû dologhoz hasonlított.Aztán csak éjjel 11-kor kezdõdtek el a fájásaim, a magzatvizem egyáltalán nem folyt el így burkot kellett repeszteni.Végül másnap negyed 12-re lett meg a kisfiam, aki már elmúlt 2 éves.Egyébként minden terhesség és minden szülés máshogy zajlik le állítólag. Szorítok neked!Kitartás! :)
Nekem csak a fájások kezdõdtek, elõször szinte egybefolyt, aztán az segített, hogy ráültem a fittlabdámra, onnan mértem egy 4 gy 3 aztán már csak két perceseket. A 10edig 2 percesnél bementünk a kórházba, 3kor vettek fel, 6kor meglett a lányom. Nekem nem ment el nyákdugóm otthon, már 3 ujjnyira kitágultam mire a kórházba értünk. És burkot is úgy repesztettek. Könnyû szülést!
Szülés elõtt?? Relatív, mert valaki azt mondja szülésnek, amikor vajúdni kezd, valaki pedig azt, amikor már nyom. Elõfordul, hogy a szülés elõtt pár nappal távozik, (rózsaszínes, de lehet sötétebb véres váladék is) de olyan is van, hogy közvetlen az elõtt, hogy "kibújna" a baba. De maga a szülés is negindulhat ezzel, elmegy a nyákdugó, majd jönnek a fájások. A magzatvíz elfolyhat azonnal, félúton, de olyan is van, hogy a burok nem reped meg magától , ekkor megrepesztik, ha még nem tágult ki rendesen, akkor ez elõsegíti a tágulást. A burokrepesztést szülésmegindításnak is szokták használni. Nálunk azért kellett a második lányunknál, mert már teljesen kitágultam, a fájások fél órán keresztül jöttek percenként, a nyákdugó a szülés elõtt kb 1 héttel ment el. Az elsõnél a magzatvíz a második fájásnál folyt el, a nyádugó pedig a szülés elõtt kb, fél órával.
Szia Nekem a hétfõn született a 2. lányom, és semmi jele nem volt egész aznap h szülni fogok, egyszer csak enyhe görcsök, nyilalások....majd ez gyakrabbá vált de rendszertelenül.... este 10 kor bementünk a korházba....és 00:05 kor már a kezemben tartottam a kislányom. Megjegyzem az elsõ szülésnél minden ugy történt, ahogy meg van írva....elment a nyákdugó, majd fájások...20-10-8-5-2 percesek....de most minden más volt Könnyû szülést

Hogyan néz ki az, amikor a farkam gombás?

Legjobb válasz: Piros és viszket! Esetleg fehér váladék. Lehetnek rajta kis fehér vagy piros foltok, dudorok. De az is lehet, hogy semmilyen tüntet nincs, csak a partnereden jelenik meg. Ebben az esetben is kezelni kell, mert különben folyton visszafertõzöl.

Piros és viszket! Esetleg fehér váladék. Lehetnek rajta kis fehér vagy piros foltok, dudorok. De az is lehet, hogy semmilyen tüntet nincs, csak a partnereden jelenik meg. Ebben az esetben is kezelni kell, mert különben folyton visszafertõzöl.
vagy tunetmentes es a partnern jon csak ki vagy irto ronda es budos valadek jon belole.mindenkepp menj orvoshoz ja es eg csip viszket fajdalmas vizeles es "mintha csallannal veregetnek"

Apród.hu oldalon nézem hogy mi az ami ingyenes, de mikor megnyitom a tartalmat akkor ott van az hogy csere meg ennyi meg annyi az ára. Miért van ez?

Legjobb válasz: Aki cserélni szeretné a portékáját, az nem írhatja oda azt, hogy "csere". Ezzel szemben a hirdetés feladásakor az ÁR megjelölésénél nem lehet üresen hagyni azt a rublikát, és ezért szokták úgy kitölteni, hogy Ingyenes, vagy 1 Ft.

Aki cserélni szeretné a portékáját, az nem írhatja oda azt, hogy "csere". Ezzel szemben a hirdetés feladásakor az ÁR megjelölésénél nem lehet üresen hagyni azt a rublikát, és ezért szokták úgy kitölteni, hogy Ingyenes, vagy 1 Ft.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Miért van az hogy az oszitársaim, , alapjáraton" levegőnek néznek de amikor a tanár felszólít/kikéri a véleményem/felelek akkor a légy zümmögését se hallani mert mindenki engem figyel?

Ilyet az évfolyam legnépszerűbb lányával sem csinálnak.

Legjobb válasz: Talán mert érdekli õket, hogy mit mondasz, mert tanulni akarnak? Jajj ugyan, ezért nem leszel te a legnépszerûbb, hidd el, hogy nem azért figyelnek rád. Rám is figyelnek... Mondjuk engem szeretnek is.

Talán mert érdekli õket, hogy mit mondasz, mert tanulni akarnak? Jajj ugyan, ezért nem leszel te a legnépszerûbb, hidd el, hogy nem azért figyelnek rád. Rám is figyelnek... Mondjuk engem szeretnek is.
Nem akarlak ezzel üldözési mániássá tenni, de ismerem ezt a dolgot és ha egy nem kedvelt személynél csinálják ezt, az azért van, hogy figyeljék mikor követ el valami hibát, amin jól lehet majd röhögni.... :( Kitartás a középiskola végéig, azért ki lehet bírni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. De mikor a legnépszerûbb lány felel akkor mindenki elvan magával, bambul, stb.Senkivel nem csinálják ezt csak velem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sajnos ez igaz, mindenben csak a hibát keresik.De nem baj, 1 év és vége!:D
Gondolom, mert röhögni akarnak rajtad, túl halkan beszélsz és ezért "muszáj" rád figyelni, vagy csak kíváncsiak, hogy megint tudja-e ez a l.zer a kérdésre a választ, vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem normálisan beszélek.Az egyik legjobb tanuló vagyok, szóval nem hiszem...

A digi tv-t rálehet-e a gépre kötni tv-kártya segítségével? . és ha igen, akkor olyan lenne, mintha két tv lenne a digi-n, hogy amit az eggyiken nézek, az menne a másikon is, vagy külön-külön menne ez.

Legjobb válasz: Digitális TV tuner kártya kell. És elosztóval egy tv és a PC is vesz TV adást. A TV-n a saját csatornái mennek a PC- is az amit a távirányítóval bekapcsol. Tehát a TV-n is másik csatornát nézhetek egyszerre és a PC-n is mást.

Digitális TV tuner kártya kell. És elosztóval egy tv és a PC is vesz TV adást. A TV-n a saját csatornái mennek a PC- is az amit a távirányítóval bekapcsol. Tehát a TV-n is másik csatornát nézhetek egyszerre és a PC-n is mást.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!!!

Fiús anyukák! Lehet, hogy buta a kérdésem (elnézést ha az) hogy néz ki amikor le van tapadva a bőr a pöpőn?

A kisfiamnak le lehet húzni, de nem teljesen. A kupakja alá oda van n?ve a b?r. Egy ici-pici lyuk van kb a közepénél. Nem tudom hogy írja körbe... szóval olyan mintha a többi részen le lenne még tapadva neki. Ennek így kell kinézni egy 13 hónapos kisgyerek esetében?

Legjobb válasz: Ilyenkor felfelé nem tudod húzni, nem lefelé. :)

Ilyenkor felfelé nem tudod húzni, nem lefelé. :)
A kérdező hozzászólása: Uhhh:S Akkor mindenképpen orvosi beavatkozás kell? Magától nem fog leválni onnan a bõr? Mert már egy picike helyen levált, ott van egy nagyon kicsi lyuk, de körülötte még oda van ragadva a bõr.
Az le kell, hogy szakadjon körben, sõt, elõl is le kell, hogy szakadjon az a kis bõr, amit fitymaféknek neveznek. :) Nekem kiskoromban nem szakad le, így kisebb mûtétre kellett mennem. Jobb lenne talán a kisfiút is elvinni orvoshoz, hogy elrendezzék neki amíg még nem emlékszik rá. :)
Még van idõ, hogy magától leváljon.Egészen 3 éves korig várhatsz vele, de van ahol tovább is várnak.Ha nem okoz semmi problémát és nincs begyulladva, akkor ráérsz szakemberhez vinni.2 éves kora után, ha még mindig le van tapadva vidd el egy urológushoz, NE a háziorvoshoz.Majd a szakember megmondja, hogy kell-e valamit csinálni.Ne feszegesd, ha leválik, akkor magától is le fog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!