Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mutassam egy férfinek hogy (4 db)

Hogyan mutassam ki egy férfinek hogy le akarok vele feküdni?

Eddig csak szemezésig meg pár mondatig jutottunk...De annyira vonz,hogy legszivesebben odamennék hozzá és letépném róla a ruhát...aztán...:D

Legjobb válasz: várjad a megfeleõ alkalmat és lesz valami,vagy üjetek le beszélgetni és kezd el ezt a témát hátha szóba kerül olyansmi is,és akkor majd összejön a dolog...ha nem akkor az azt jelenti hogy nem kellesz neki,akkor meg hiába fáradsz...sok sikert!

várjad a megfeleõ alkalmat és lesz valami, vagy üjetek le beszélgetni és kezd el ezt a témát hátha szóba kerül olyansmi is, és akkor majd összejön a dolog...ha nem akkor az azt jelenti hogy nem kellesz neki, akkor meg hiába fáradsz...sok sikert!
Imádom az ilyen lányokat! Ha már a mély dekoltázs és a miniszoknya megvolt akkor állj oda elé és mond a szemébe, hogy kivánod. A férfiak nem szoktak kamuzni ilyen téren és megmondják a szemedbe, hogy akarnak vagy nem. Ha szerinted bejössz neki akkor vedd úgy hogy lesz egy jó éjszakád :)
Ne haragudj, hogy ezt irom, de ha csak ranezel valakire es maris pattan le a bugyi rolad nehez lesz nem azt gondolnia, hogy konnyu vagy.... A ferfiak sem hulyek es szertnek vadaszni. Olyan zsakmany sajnos sokszor nem kell amiert nem kell harcolni. Lehet ezert nem reagal mert siman atlat rajtad. Ha valoban szeretned adj idot es legy magad. Ne csinalj kirakatot es kurvat magadbol!
A kérdező hozzászólása: azért az tulzás h pattan le rólam a bugyi, csak sajna eléggé belezúgtam a srácba...na, nem ragozom.Egyébként nem viselkedek kurvásan, a kérdés alapján úgy tûnhetett, de persze ezeket a gondolataimat nem tudja.! :DD ez csak itt kivánkozott ki belõlem, mert még életemben nem vonzott senki ennyire és rohadt egy szar érzés hogy nem lehet az enyém! :( egyébként sokszor volt h nem raktam ki semmimet se, mégsem jött oda hozzám akkor se, csak bámult meg mosolygott.Ezzel már az õrületbe kerget!
Vedd kezedbe az irányítást és úgy intézd, hogy véletlenül olyan helyen legyetek együtt, ahol van ágy is. Pl. egyedül maradsz otthon és meghívod egy vacsorára, mert unalmas egyedül enni. Használd a fantáziád, alakítsd úgy a dolgokat, hogy zavartalanul együtt lehessetek. A mini helyett inkább valami sejtelmesebb ruhát, esetleg úgy, hogy véletlenül meg tudja pillantani valamelyik testrészedet, amelyiket szívesen megmutatnál... A lényeg, hogy úgy érezze, õ cserkész be téged...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, megpróbálom! egyébként azóta vannak fejlemények, már tudunk jókat dumálni, úgyhogy haladok! :) ) igazatok van, nem rohanom le, mert attól csak elijed :S

Mi vihet rá egy férfit, hogy 3 év után ne mutassa be a barátnőjét a szüleinek?

Akivel hosszútávra tervez, közös céljaik vannak, közös az érdekl?désük, hobbijuk, együtt élnek. Nagyon szeretik egymást. A férfi ismeri a lány szüleit, és jól kijönnek, de a lány még soha nem találkozott leend? anyósával és apósával. Miért lehet? Két, 30-hoz közeli személyr?l van szó.

Legjobb válasz: valamit titkolhat vagy szégyellhet. nem tudom amúgy, elsõre ez ugrott be. érdekes. kérdezz rá nála, már régebben meg kellett volna ezt tennie.

valamit titkolhat vagy szégyellhet. nem tudom amúgy, elsõre ez ugrott be. érdekes. kérdezz rá nála, már régebben meg kellett volna ezt tennie.
ilyen esetben vagy nem tartja fontosnak, vagy van valami, amit nem mondott el, esetleg szégyell valamit. másra nem nagyon tudok gondolni.
Én szeretem a szüleimet, de iszonyatosan kritikusak és szinte soha semmiben nem értünk egyet. Én márcsak ezért is félnék hazavinni a pasimat és húznám amíg lehet. Persze nálam ez nem nehéz, mert nem egy városban élünk, csak hétvégente járok haza hozzájuk. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem kell elõlük napi szinten titkolóznom vagy hazudoznom nekik, egyszerûen csak nem beszélek róla. De azért, ha már összeköltözésnél tartanánk, akkor tuti megemlíteném, hogy van valakim, aztán néha mesélnék róla ezt-azt és idõvel hazavinném bemutatni. 20/L
1 utálja a szüleit és õ sem jár hozzájuk 2 felesége van és gyerekei és nem akarja, hogy a szülõk lebuktassák
Hát ha olyan a családi mint Griffinék vagy Simpsonék:D
Lehet a fiad egy homár, és egy homokzsákot pakolgat asszonyka helyett... Nem baj az, csak szhééégyen :D
Valószínûleg azért, mert mégsem gondolja komolyan a kapcsolatot, vagy legalábbis nem biztos benne, hogy ezzel a nõvel szeretné leélni az életét.
Felesége és gyerekei vannak, de legalább felesége biztosan.
Szia. Bocsi, hogy lányként írok de hátha hasznos lesz a válaszom. Én sem jövök ki jól a szüleimmel, fõleg anyámmal. Akit eddig hazahoztam srácot bemutatni mindenkibe belekötöttek. Alacsony/magas, kövér/vékony, gazdag/szegény, kék szemû/zöld szemû stb. szóval tényleg mindenbe. Ha hazahoztam egy srácot az nem bírta velem 3hónapnál tovább, mert megunta anyám dilijeit. Ekkor megmondtam neki, hogy csak akkor fogom hazahozni a pasim ha már a férjem lesz(jó ha az nem is legalább eljegyez). De nem jött össze, mert mostani pasim 1hét után már kint volt nálunk. és nem tévedtem. Heti szinten veszekedünk anyám hozzáállása és beszólásai miatt, hiába próbálom õt leállítani. Lehet neki is ilyen dolog lehet a háttérben. Nem akarja, hogy a szülei miatt vitázzatok. és nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni.
Fura az biztos, én 3 év után biztosan kinyomoznám mi van a háttérben!
"És a "normális" konfliktusoktól eltekintve jó kapcsolatot ápol a szüleivel, akik nem is tudják, pontosan hol él a fiúk. Hetente többször meglátogatja õket, egy városban élnek." marha jó kapcsolat, ha azt se tudják, hol él a fiuk...az meg, hogy neked azt adja be, hogy hetente többször a szüleihez megy, az megint nem jelent semmit
csinálj szilvásbuktát, mert azt szeretem!
Mondd meg neki, hogy szeretnéd megismerni a szüleit:)
Egyértelmû, hogy Te vagy a nõ, az viszont nem egyértelmû, hogy nincs felesége, és gyereke, jó lenne ha elkezdenél gondolkodni ezen, és nem rávágnád, hogy hát az nincs neki.
Valami gáz van a szülõkkel, erre tudnék gondolni.
A kérdező hozzászólása: Azért írok harmadik személyben, mert talán így racionálisabb válaszokat kapok, próbálok nem hatással lenni érzelmileg a válaszokra, de gondolom egyértelmû, hogy én vagyok a nõ.
A kérdező hozzászólása: Nincs sem feleség, sem gyerek. A férfinak ez az elsõ komoly kapcsolata. És a "normális" konfliktusoktól eltekintve jó kapcsolatot ápol a szüleivel, akik nem is tudják, pontosan hol él a fiúk. Hetente többször meglátogatja õket, egy városban élnek.
Mi párommal megegyezés alapján nem ismerkedünk a szülõkkel. Ennek az oka inkább az, hogy mind az én anyám, mind az õ szülei szeretnek beleszólni a magánéletünkbe, és nem szeretnénk ha ez gerincre vágná a kapcsolatunkat. Idõvel bemutatjuk egymást nekik, de nemrég jöttünk össze, és nem szeretnénk ha ebben is õk irányítanának

Milyen legyen egy fiú? Nyomulós, parancsolgatós típus és mutassa, hogy ő a férfi a háznál, vagy inkább legyen szerény?

Legjobb válasz: Nem attól lesz férfi valaki, hogy parancsolgat, illetve nem attól lesz nemférfi valaki, hogy szerény. Határozottság és magabiztosság kell, nem pedig parancsolgatás meg "ki ha én nem" rátartiság. A lényeg, hogy add önmagad. Ha pl. veszekedtek valamin akkor ne add fel az elveidet csak azért hogy neki lehessen igaza, hanem állj ki a véleményed mellett, amíg meg nem tud érvekkel gyõzni. De ez csak egy példa, remélem érted mire gondolok. Férfinek lenni nem azt jelenti, hogy szõrösek vagyunk, parancsolgatunk meg nézzük a meccset sörözés közben, hanem egyszerûen tartás kérdése. De ehelyett a sok fecsegés helyett röviden és tömören úgy fogalmaznám meg, hogy ne rendeld alá magad senkinek se.

Nem attól lesz férfi valaki, hogy parancsolgat, illetve nem attól lesz nemférfi valaki, hogy szerény. Határozottság és magabiztosság kell, nem pedig parancsolgatás meg "ki ha én nem" rátartiság. A lényeg, hogy add önmagad. Ha pl. veszekedtek valamin akkor ne add fel az elveidet csak azért hogy neki lehessen igaza, hanem állj ki a véleményed mellett, amíg meg nem tud érvekkel gyõzni. De ez csak egy példa, remélem érted mire gondolok. Férfinek lenni nem azt jelenti, hogy szõrösek vagyunk, parancsolgatunk meg nézzük a meccset sörözés közben, hanem egyszerûen tartás kérdése. De ehelyett a sok fecsegés helyett röviden és tömören úgy fogalmaznám meg, hogy ne rendeld alá magad senkinek se.
Mindkettõ, és egyben egyik sem. Ne kérdezd, hogy ezt mégis konkrétan hogy, a lányok sem tudják.
a lényeg ne tegyen fel h*lye kérdéseket :)
Ez attól függ, hogy milyen típusú lányoknál akarsz bevágódni. Ha egy visszahúzódóbbnak, akkor te is vegyél vissza. Amúgy meg egyet értek az elsõ hozzászólóval, ezt még a lányok sem tudják..... :) 16/l

A Sims 2-ben az emberek fejét csak fehérben mutassa, és egy ruhán kívül az összeset. De ami a vicc hogy a férfi simeket, nem is mutassa, úgy ahogy a tájat sem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Egyedi tartalmak vannak? Akkor azokat vedd ki. Vagy ha nem ez a gond akkor esetleg a géped gyenge hozzá, vagy a játék rossz, ha nem eredeti.

Egyedi tartalmak vannak? Akkor azokat vedd ki. Vagy ha nem ez a gond akkor esetleg a géped gyenge hozzá, vagy a játék rossz, ha nem eredeti.
Videokártyád milyen?
A kérdező hozzászólása: Dell inspiron a gépem, és a kártyám ATI Mobility Radeon HD 550V A játék pedig eredeti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!