Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mutassam a szüleimnek (24 db)

Hogy mutassambe a tetoválásos, piercinges barátnőm a szüleimnek?

A szüleim nagyon ellenzik az ilyet a nyagyszuleimről ne is beszéljünk De ez miatt nem szeretnem elveszteni nagyon jó csaj...

Legjobb válasz: Öltözzön fel,gondolom az arcán és a kézfején nincs tetoválás. Am anyu apu,õ az unokátok anyja

Öltözzön fel, gondolom az arcán és a kézfején nincs tetoválás. Am anyu apu, õ az unokátok anyja
Akkor kapucniban és arckendõben mutatod be, és azt mondod, hogy napfényallergiás, azért öltözködik így.
"Anyu, apu, ez itt Krisztina, a csajom. Nyugi, az csak filctoll."
Krisztina? :D
Apu, anyu, most találtam a dzsungelben. Ugye megtarthatom?
szard le az egészet, minek bemutatni a szülõknek?
És a szülõk reakciója: Büdös kölyök, már megint mit hoztál be a lakásba?! :D :D :D
Beöltözteted burkába, és azt mondod, muszlim.
http://www.nlcafe.hu/data/cikk/9/82847/6.jpg beöltözteted így és megmondod ilyen a vallása
Képet
A kérdező hozzászólása: Orr pcje van és a nyakan a tatoovalas
Csak írtam egy random nõi nevet. :D
"Íme Rita. Ha beszóltok neki, akkor nekem szóltok be. Tartsátok tiszteletben, hogy szeretem." Vagy valami hasonló.
sziasztok õ itt (x) a csajom
de ez mi már... milyen szüleid vannak neked ember, hogy ennyire szar kapcsolatban vagy velük, mert egy ilyen dolgot egy normális szülõvel simán le lehet rendezni.. õ itt lili és ennyi, kész..

Mit tegyek, hogy ne érezzem cikinek az életemet/szüleimet a barátom előtt? Hogy mutassam be Õt a szüleimnek?

Nem tudom,hogy miért,mert Õ soha nem érezteti velem,hogy gazdagabbak,mint mi(pedig azok,jóval). Nem vagyunk szegények,de ha egymás mellé tennénk a két családot,akkor elég észrevehet?ek lennének a különbségek... De nem is ez zavar leginkább,hanem anyáék. Nem akarom,hogy ciki helyzetbe hozzanak,apa elkezdje,hogy milyen puhány a barátom és elkényeztetett,mert ismeri látásból és szerinte Õ egy elkényeztetett,meleg(nem meleg,csak szereti a cs?nadrágokat) és mindenkit kihasznál,nem képes senkit szeretni,stb..:( Pedig igazából nem ilyen,csak meg kell ismerniük jobban. Anya pedig utálja a barátom szüleit,nem tudom,hogy miért. Csak így olyan rossz,hogy minden délután ott vagyok a barátomék házában,de Õt nem tudom elhívni magunkhoz,mert anyáék kiakadnának... A barátom most kitalálta,hogy elvisznek magukkal síelni,Õk fizetnének mindent(hotel,repül?jegy,ellátás,ha tetszik valami,akkor azt megvennék,stb),nekem csak el kéne mennem és jól érezni magamat,nem is kéne síelnünk,lehetnénk egész nap a hotelban,mert a barátom külön szobát kap mindig és a szülei nem zavarják,csak néha. Én annyira szeretnék elmenni,mert így végre kettesben lehetnénk és másfél hetet a szüleim nélkül tölthetnék. De ehhez be kellene mutatnom a szüleimnek,csak nem tudom,hogy hogyan kéne... Az Õ szülei tök rendesek és normálisak,mindent megengednek neki,nem kell könyörögnie semmiért és nem zaklatják egész nap,hogy hol van/mit csinált. De az enyémek pedig totál ellentétei az övének,semmit nem engednek meg. Mit tanácsoltok,mit kéne tennem? Annyira el szeretnék velük menni majd síelni,de nem tudom,hogy kéne,mert eddig már párszor aludtam ott a barátoméknál,de az csak egy nap volt,akkor azt mondtam,hogy a barátn?méknél alszom,de elég fura lenne,ha másfél hétig ott lennék és azért nem akarok nekik hazudni ennyire. Szerintetek hogy érjem el,hogy elengedjenek? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Pontosan errõl beszélek: nem hiszed, hogy a barátod sarat a szüleiddel szemben is! Tényleg ennyire gyengének tartod és annyira felszínesnek, hogy a szüleid kérdései után téged is elítél? Ha barátod van tessék felnõni hozzá!

Pontosan errõl beszélek: nem hiszed, hogy a barátod sarat a szüleiddel szemben is! Tényleg ennyire gyengének tartod és annyira felszínesnek, hogy a szüleid kérdései után téged is elítél? Ha barátod van tessék felnõni hozzá!
Egyébként tényleg felvállaltad :S Azért aludtál a "barátnõdnél", mi? Nyugodtan nyûglõdj, de rájössz, hogy magnak állítasz csapdát!
Attól jók a barátod szülei , hogy mindent megengednek neki? Gratulálok.
Apádnak igaza van. Valami meleg hajlam tényleg van benne, ha csõnadrágot hord. Plussz még divatmajom is. Pár év múlva megfogod bánni, hogy egy ilyennel jártál...
"hogy mutassam be?" Azt irod, hogy a fiu mamajat a te mamad nem talalja szimpatikusnak, tehat valojaban ismeri egymast a ket csalad. Te meg ffiatal vagy, s keszulj fel, hogy most nem fogsz sielni, mivel meg ffital vagy. Nem fontos, hogy ennyire szoros legyen ez a kapcsolat, mivel meg te is nagyon sokat fogsz valtozni. Neharagudj, de meg gyerek vagy, ez az igazsag!
Hívd el a barátodat pl. vacsizni hozzátok, beszélgessenek vele a szüleid. Így majd kialakítják a véleményüket róla és ha tényleg rendes elfogadják. A síeléssel már más a helyzet. Lehet, hogy a barátod szülei fizetnének mindent, de ezt neked nem kell kihasználnod. Arra is gondolj, hogy bármikor szakíthattok(gyerek-szerelemnél eljön ez a pillanat) és akkor mit fogsz csinálni, ha az orrod alá dörgölik, hogy õk 100.000 ft-ot rád költöttek? Az ott alvásról annyit, hogy 14 évesen ne is engedjenek a barátodnál aludni. Gyerek vagy még, nagyon. Ez 14 évesen normális is, ne próbálj még felnõtt lenni.
Hát én nem is tudom, hogy mit csodálkozol, hogy 14évesen nem engednének ott aludni meg ilyenek. Atyaég!
Ezen, hogy 14 évesen ott "alszik", szerintem már kár fennakadni. Durva, és én sose engedném meg a gyerekemnek, de õ már túl van ezen, talán hagyjuk. A bemutatást elõbb-utóbb meg kell ejtened. Nekem is volt olyan barátom, akit Anyám utált. És akkor mi van? Úgyis szakítotok záros határidõn belül. Ahogy mi is 1, 5 év után. Annyit meg minden (intelligens) szülõ kibír. Azóta mindig mondja, hogy "milyen jó, hogy együtt voltál x-szel, mert mégegyszer ebbe nem sétálsz bele". Szóval szedd össze magad. Nem csak akkor kell felnõttnek lenni, amikor kefélni kell egész nap a szállodában, hanem akkor is ha kihívás és nehézség van.
Basszus, kilenc éves a nagyobbik lányom, nem sokára 14 lesz.Lehet, hogy én vagyok konzervatív, de barátjánál aludni, meg sítúrára menni, húúúúú nálam ez kiveri a biztit.És aztán van egy kisebbik lányom.Atya ég, mi vár rám???
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy én 14 vagyok, a barátom 16.
Ha jól neveled akkor nem kell parázni. De tény sok energia befektetése lesz, hogy elkerülje ezt a sorsot.
Mond azt a szüleidnek, hogy a barátnõddel mégy síelni:) Komolyra fordítva: ha annyira gyerek vagy, hogy felmerül benned, hogy a szüleid cikik, akkor inkább hagyd ezt a "járok fiúkkal" dolgot még. Tanuljál. Felnõttséget. Ha az én 14 éves lányomról kiderülne, hogy a szemembe hazudik, hogy ennyi idõsen a barátjánál alszik hát én iskolán kívül sehová nem engedném a következõ 4 évben! Gyanítom, hogy a te szüleid is valahogy így vannak ezzel. Ne hazudozz! Nagyon nagy bajba kerülhetsz és a szüleid nem tudnak majd segíteni (mert nem tudják hol vagy, mit csinálsz)
Szerintem 14 évesen kicsit meredek dolog elmenni síelni az aktuális pasival, ráadásul úgy, hogy mindent a szülei fizetnek. Gondold el, szétmentek (mert örökké nem tart semmi) és utána megkapod, hogy ingyen elvittek ide-oda. Nekem nem esne jól az fix, bár 14 évesen eszembe sem jutott volna hasonló. Kicsit korainak tartom még ezt ott alvós szöveget is, hiszen tulajdonképpen még gyerek vagy. Ráadásul ez a "lehetnénk egész nap a hotelben". Akkor minek mentek el? Miért nem mennek a szülõk és akkor te meg a srác maradtok otthon? Azért nincs nagy értelme kifizetni a szállást-repülõt-stb hogy egész héten a hotelben kuksolj. Ráadásul tudod Te mekkora költség az? Csak egy egyszerû kalkulációt csinálj (repülõjegy, hotel 1 hétre, kaja, stb) és máris ott vagy nekik 100E ft.ban. Alaphangon.
14 évesen nem párod van, hanem maximum fiúd.
Menj el velük síelni, és mondd azt, hogy SP koncertre mész. A hotel szobában meg majd hallgathattok SP-t, Fluor-t, meg Justin Bieber-t...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy olyan nagy lenne az ismeretség, csak azt tudom, hogy nem bírja.
Mondjuk én ha az anyád lennék, és elolvasnám ezt az egészet, akkor nem is a barátod zavarna, nem is a fiú szülei, hanem az, hogy hol [email protected] el?
A kérdező hozzászólása: Igen, mindenki tudja, hogy együtt vagyunk, csak a családom nem. Amúgy azért mondom nekik mindig, ha ott alszom a barátoméknál, hogy a barátnõméknél alszom, mert tudom, hogy nem engednék, hogy ott aludjak a páromnál. Nincs benne egy kicsi meleg hajlam se, csak szeret divatosan öltözni és bmx-es, Õk ilyen cuccokat hordanak.
A kérdező hozzászólása: A barátomat felvállalom mindenki elõtt, csak félek az Õ reakciójuktól, nem szeretném, hogy letámadják a barátomat a hülyeségeikkel.
A kérdező hozzászólása: Jobban, mint az én szüleim, az biztos...
Utolsó válaszadó jól írja. Ha valami baj történne veled, nem érsz haza arra az idõre, amire mondtad, hol fognak keresni elõször a szüleid? A barátnõdnél. És akkor minden kiderül. Tönkreteszed a barátságodat, mert ezek után nem fogják engedni, hogy veled barátkozzon. A barátnõd szülei megtiltják. Nem leszel megbízható a szemükben. Felvállalsz még egy titkolózást? Hová fog ez vezetni? Elveszíted szüleid bizalmát, ne adj isten szeretetét, ha ilyen durván csalódni kell benned. A fiú szülei vajon tudják-e, hogy nem mered õket felvállalni a szüleid elõtt? Szerintem nem, mert akkor nem akarnának elvinni magukkal síelni. Minél elõbb mutasd be a szüleidnek, õ az a fiú, akit én szeretek, fogadjátok el! Egy közös beszélgetés során sok mindenre fény derülhet. Te ezt nem látod, mert szerelmes vagy és nem tudsz objektíven dönteni.Ésszerûen. Te csak a szíveddel látsz. "Az Õ szülei tök rendesek és normálisak, mindent megengednek neki, nem kell könyörögnie semmiért és nem zaklatják egész nap, hogy hol van/mit csinált. De az enyémek pedig totál ellentétei az övének, semmit nem engednek meg." Szerintem pedig a te szüleid a rendesek és a normálisak. FÉLTENEK TÉGED! Mert szeretnek. Õ fiú, te lány vagy. Azért, mert õt szabadjára engedik, nem biztos, hogy ez a jó nevelési módszer. Akár tetszik, akár nem, mindkettõtöket még nevelni kell. Szóval a te szüleid féltenek téged és szeretnek, 14 évesen nem tudhatod, " mennyi buktató leselkedik egy fiatal leánykára." Ezeket a dolgokat édesanyáddal kellene megbeszélni. Nekem a lányommal bizalmas baráti kapcsolatom volt és van. Gondolkodj el azon, milyen fontos és jó dolog, ha egy lány megbeszélheti a problémáját az édesanyjával. Ha õ megért téged, tud hatni édesapádra is. A közös síelésrõl le kell mondanod, elõször az életedet tedd rendbe! Tudom, nem ilyen válaszokat vártál, de meg kell értened, ez a titkolózás nem vezet jóra.

1 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel (17/F és 17/L) és az a kérdés, hogy mikor mutassuk be egymást a másik szüleinek, no és ilyenkor az ismeretlen félnek (pl. nekem) hogyan kell viselkednem, mit kell tennem, miközben a szüleivel beszélgetek?

Legjobb válasz: én 1 évig nem is láttam a párom szüleit,õsem az enyémeket.. mindig nálam voltunk (én már nem élek a szüleimmel) amiatt jo bemutatni,hogy tudjatok egymásnál aludni..:Dkomoly add magad...egy idõ után ugyse tudnád magad megjátszani

én 1 évig nem is láttam a párom szüleit, õsem az enyémeket.. mindig nálam voltunk (én már nem élek a szüleimmel) amiatt jo bemutatni, hogy tudjatok egymásnál aludni..:Dkomoly add magad...egy idõ után ugyse tudnád magad megjátszani
Szia! Csak add magad, és legyél udvarias!
feküdj le a szüleivel
en kb 3 honap utan ismertem meg az anyukajat(egy rendezvenyen) az apukajat ez utan egyszer mikor naluk voltam. a parom a szuleimmel osszefutott az utcan, ugyhogy a nagy bemutatas ezert elmaradt...mar ket eve vagyunk egyutt, ezert mar jocskan ismerjuk egymas szuleit, imadom oket!:) nagyon aranyosak. naluk azert nem aludnek. kenyelmetlenul ereznem magam, ha masnap reggel a szemukbe kene neznem:P :D en ilyen vagyok:D szerintem siman menjetek el egymashoz mutassatok be hogy "o xy a baratom/baratnom" (persze nem art tajekoztatni elotte a szulot, hogy egyaltalan van:P) ezutan kis beszelgetes utan bemehettek a szobadba, s kesz:) 19-L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor csak lazán, adom önmagamat!:)
szerintem is nem kell megjátszani semmit, mert azt elõbb utóbb kiderülne. ne öltözz túl- és alul sem. csak természetesen add magad, nem kell mindenen vihogni, és egyfolytában beszélni sem, de kussban csücsülni sem. érdeklõdj felõlük. sok sikert.


Hogy mutassam be a párom a szüleimnek?

Én még soha nem hoztam haza senkit és nem tudom a szüleim hogy reagálnának én már ismerem az ? szüleit ? is látta már az enyémeket meg bemutatkozott nekik még a nyáron (7 hónapja vagyunk együtt) de most már meg említette hogy szeretne itt aludni a 7végén! és nem tudom mit mondjak a szüleimnek vagy csak egyszer?en állítsak haza és mondjam hogy filmet nézünk had maradjon itt vagy nem tudom?!

Legjobb válasz: Én elõször megbeszélném a szüleimmel, hogy szeretném bemutatni nekik X-et. De azon az estén még szerintem ne aludjon ott. Bár nem tusom, hogy hány évesek vagytok, a szülõk tudják-e , hogy jártok-e, a szüleid tudják-e, hogy nála szoktál aludni.

Én elõször megbeszélném a szüleimmel, hogy szeretném bemutatni nekik X-et. De azon az estén még szerintem ne aludjon ott. Bár nem tusom, hogy hány évesek vagytok, a szülõk tudják-e , hogy jártok-e, a szüleid tudják-e, hogy nála szoktál aludni.
Ha a szülõk konzervatívak, akkor mutasd be egymásnak õket (szülõket a párodnak és fordítva), de ne aludjon ott. Ha a szülõk liberálisak és meginvitálják a fiút (ritka eset), akkor ok. Mégiscsak a szüleid "háza".
szólj nekik, hogy szeretnéd nekik bemutatni a párodat, akivel már egyszer találkoztak a nyáron, most õ a párod stb, kérdezd meg mikor vannak itthon mindketten stb de szerintem se aludjon ott elsõre
Nem tudom hány évesek vagytok de 7 hónap után szerintem tényleg be kellene mutatni öket! :) Én a barátom szüleit már az elsõ hétem megismertem és fordítva. De sztem se kéne rögtön az elsõ alkalommal ott aludnia, azzal még várjatok egy kicsit, majd ha a szüleid jobban megismerik.
Mond meg a szüleidnek, h szeretnéd mondjuk pénteken bemutatni a barátodat, de nem akarsz nagy feneket keríteni neki. Aztán odamész, anya, apa, õ itt józsi, józsi, õk itt a szüleim, kati és sándor. Aztán kézfogás, puszi, majd irány szobára :)
Nekem úgy engedték két hónap után, hogy a barátomról addigra minden lehetséges dolgot tudtak, és megkedvelték, és még akkor sem örültek neki; csak kényszerhelyzet volt, nem tudott hazamenni. Fél év után invitálták õk maguk. Szerintem elõbb ismerjék meg egymást rendesen, mert ha meg is engedik, feszültséget fog kelteni ez az egész (legalábbis nekem ez a tapasztalatom).
"ittenvan a Dezsõ oszt hagyaluggyonmánitt!"
A kérdező hozzászólása: Na megbeszéltem a párommal most szombaton fog kijönni de nem alszunk itt elmegyünk bulizni csak eljön itt leszünk picit és megyünk! Apu nem lesz itthon csak anyu! Kí váncsi leszek mi lesz!:)
Majd írd meg! :) Az én párom virágot is vitt anyunak, csak egy szálat.

Hogy mutassam be a szüleimnek? És mit mondjak el rólunk nekik?

19 éves lány vagyok, a barátom 25, 5 hónapja járunk. ? már bemutatott az egész családjának szinte - náluk ünnepeltük a születésnapját, és egyébként is voltam már többször náluk.(aludtam is ott, és náluk ez teljesen természetes, a szülei invitáltak, hogy nehogymár 10 után hazainduljak)..... de ? élt már együtt volt barátn?ivel (a családjával is), ellenben nekem az els? komolyabb kapcsolatom. félek, hogy azt hiszi, nem veszem komolyan.. de nincs így, csak egyszer?en nem tudom mithogyan kéne.

Legjobb válasz: tudjak hogy van baratod, ugye? hat mondd meg, hogy anya apa tudjatok lassan fél éve jarok vele, kezd komolyodni, nagyon szeretem, és nagyon orulnek neki, ha ti is megismernétek. arra gondoltam, hogy elhivom ekkor es ekkor :D vagy elmehettek negyesbe valahova, az nem olyan kotott, ha a szuleid kaphatóak rá, most hideg van az allatkerthez sajnos, pedig az jo lenne :D vagy ilyesmi. batran, ne felj, a szuleid is orulni fognak neki, es a parod is. csak légy õszinte, kedves, lelkes, és ne parázz :D sok szerencsét :D (pl szilveszterre ha nincs programozok, vagy ket unnep kozott, stb :D)

tudjak hogy van baratod, ugye? hat mondd meg, hogy anya apa tudjatok lassan fél éve jarok vele, kezd komolyodni, nagyon szeretem, és nagyon orulnek neki, ha ti is megismernétek. arra gondoltam, hogy elhivom ekkor es ekkor :D vagy elmehettek negyesbe valahova, az nem olyan kotott, ha a szuleid kaphatóak rá, most hideg van az allatkerthez sajnos, pedig az jo lenne :D vagy ilyesmi. batran, ne felj, a szuleid is orulni fognak neki, es a parod is. csak légy õszinte, kedves, lelkes, és ne parázz :D sok szerencsét :D (pl szilveszterre ha nincs programozok, vagy ket unnep kozott, stb :D)
gáz ha 25 évesen a szüleinél él és a szülei invitálgatnak, h aludj ott. 19 éves vagy nem? Hát akkor meg ne vesztegesd az idõdet a jövõdre gondolj. Nem gazdag faszikra gondoltam itt mielött beszólogatnátok de talpraesett nomrális emberekre!!
igen szerintem sem kell félned csak beszéld meg a szüleiddel hogy beszeretnéd mutatni a párod nekik:D szerintem nem fognak nemet mondani:) sõtt szerintem szivesen megismerkednének vele:) sok sikert:) majd írj hogy mi történt
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval! Mond meg nekik mi a helyzet, hogy komoly kapcsolatod van és hogy milyen jól érzed magad vele és megértitek egymást! Mesélhetsz nekik a barátodról bátran, mert ugyis látják majd rajtad milyen lelkes vagy! Ha beszéltél nekik róla, akkor idõvel be is mutathatod, ha jól érzed magad vele biztos nekik is szimpatikus lesz! A barátodnak is mondhatod, hogy õ neked az elsõ komolyabb kapcsolatod és szeretnéd bemutatni a szüleidnek! Biztos örülne neki! És igy nem hinné azt hogy nem veszed komolyan! Ennyi.
A kérdező hozzászólása: 1) a barátom oldala.. õ tudja hogy nem volt elõtte senki, max 2-3 hónapig .. és .. szóval tudja hogy õ az elsõ. (minden szempontból elsõ) imádom. 2) a szüleim. talán az a baj, hogy alapjába véve nagyon keveset beszélgetünk. anyukám netfüggõ - és ez furán hangozhat, de tényleg.. sokkal többet foglalkozik az internetes barátaival és az emailjeivel meg a honlapszerkesztéssel meg minden ilyesmivel mint velem vagy a testvéremmel vagy a családdal.. az apukám pedig keveset van itthon, amikor meg õ hazaér, én vagy tanulok (mostépp a vizsgák miatt), vagy itthon se vagyok, mert a barátaimmal vagyok.. hétvégén.. akkor néha együtt.. pl közös ebéd.. de közös programjaink régóta nincsenek.
Figyelj nekem is nagyon rossz anyukámmal a kapcsolatom, sõt szinte nem is tartjuk! Apámat meg nem láttam már vagy 13 éve! Most ezt nem azért irtam hogy sajnálni kell, mert én már ugy mond meg szoktam! Arra akartam kijukadni hogy ha anyám ilyen lenne biztos már bocsi, de meg mondanám neki a magamét! Mi az hogy fontosabb neki az internet!!!? Ha majd egyszer lesz gyereked akkor se fog érdeklõdni! Azért én biztos elbeszélgetnék vele, egyébként én irtam a kommented elõtt! Bocs hogy ilyeneket irok, de ezt nem hagyhattam szó nélkül! Nem akarlak elkeseriteni, de ez nem szép dolog anyukádtól! Szóval ezért nem tudod hogyan is mutasd be a barátod! Hát ez anyukádon függ, most komolyan!! Minden esetre jó lenne ha felnyitnád a szemét egy kicsit! Rád bizom hogy hogy! Ha megbántottala volna akkor ne haragudj! Sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: nem a szüleivel él, csak hétvégente.. :) mert hétköznap egy másik városban albérel ahol tanul is. és nem gondolom hogy vesztegetném az idõmet rá. másik kommentezõ: nem bántottál meg, én is érzem hogy ez így nincs rendben.. hogy hogy lehetne változtatni rajta az megint más kérdés.
mi olyan nagy dolog ebben, miert is kell bemutatni nekik? En mar 1.5 eve egyutt vagyok a parommal, igaz, mas orszagban elunk, de meg en sem talalkoztam a szuleivel, o sem az enyemmel. Most ha ennyire felsz, hogy hogy add be a szuleidnek, akkor ne mutasd be es kesz, igy ahogy elmondod, sztem anyudat ugysem nagyon izgatja.

Hogy mutassam be a barátom a szüleimnek hogy elfogadják? Többi lent

Az a gond hogy a szüleim olyanok hogy nekik senki sem jó senki sem szép...én tudom hogy a barátom nem nagy szépség(vöröses haja van, van pár szepl?je) de engem nem érdekel mert szeret engem és tényleg úgy bánik velem ahogy mindig is szerettem volna hogy bánjon velem a barátom....tudom hogy a szüleim a szemembe nem bántanák meg de gondolom hogy a hátam mögött jól kibeszélnék....szerintetek valahogy meg tudnám oldani hogy tényleg elfogadják és ne csak azért mondják hogy engem ne sértsenek meg? kicsit hosszú lett remélem megértitek hogy mit szeretnék :))

Legjobb válasz: Semmit! A szülõket nem érdekli semmilyen duma az sem ha angyal, semmi sem! Biztos kedvesek lesznek és talán mosolyogni is fognak, de hogy belül mi lesz azt ugysem tudod megváltoztatni.

Semmit! A szülõket nem érdekli semmilyen duma az sem ha angyal, semmi sem! Biztos kedvesek lesznek és talán mosolyogni is fognak, de hogy belül mi lesz azt ugysem tudod megváltoztatni.
Az teljesen természetes hogy a szülõ a legjobbat akarja a gyerekének, egyik srác se lesz jó neked a szüleid szemében, mert ugye mindenkinek vannak hibái, a lényeg az hogy te szereted õt és õ is téged, és a szülõk is belátják késöbb, hogy az a fontos, hogy boldog legyél, nem az hogy tökéletes legyen a párod, mert ha boldog vagy és szeretitek egymást akkor úgy is számodra õ a legtökéletesebb. A szülõk egy ideig minden "hozományt" alaposan megnéznek, és elmondják hogy ez a baj vele meg az, de a végén úgy is megkedvelik, mert rájönnek azokra amiket írtam az elején.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Én is féltem, mikor bemutattam a barátomat. De aztán kiderült, hogy nem is kellett volna. Úgyhogy hajrá. ;)

Hogyan mutassam be a barátomat a szüleimnek?

16/L Õ lenne az első fiú akit bemutatnék itthon. de mégis hogy ?

Legjobb válasz: "Anyu, apu, õ itt Laci. Laci, bemutatom a szüleim"

"Anyu, apu, õ itt Laci. Laci, bemutatom a szüleim"
ja és a jóska, vagy laci helyett a barátod nevét helyettesítsd be! nehogy hülyeséget mondjál zavarodban...
hát azt hiszem elég sok gondod lesz még az életben, hogy ha annyit se tudsz egyedül kitalálni, hogy "anyu, apu, õ az én barátom, jóska"
anya, apa õ itt a barátom Zoli
szólj elõbb a szüleidnek, h szeretnél valakit felhozni, bemutatni..
Te az összes szereplõt ismered, így meg kell oldanod, enni idõsen nem lehet kérdés, jó lenne otthon is elõre szólni, hátha valami dolguk lenne nekik is... N

Hogyan mutassam be a szüleimnek a barátnőmet?

Hülye egy kérdés de ez az első alkalom hogy be is mutatom otthon a barátnőmet. Kicsit ideges vagyok emiatt meg ezen rágódok. Szüleimet keresztnevükön mutassam be vagy a rendes nevükön.

Legjobb válasz: Anya, apa, õ ... . ..., õk a szüleim. Ennyire egyszerû.

Anya, apa, õ ... . ..., õk a szüleim. Ennyire egyszerû.
Igen én is így szoktam ahogy fent írták. De csak felugrunk valamiért és csak pár percig vagyunk legelõször nálunk és a következõ alkalommal tovább. Igy nem annyira feszélyezõ.
semmi formalitás, ez csak a filmekben megy így és még ott is ciki. egyszerûen hazaviszed, köszön és megismerkednek mint a normális emberek aztán majd alakul valahogy
Én mindig úgy mutattam be õket egymásnak, hogy õ az anyukám, õ az apukám, õ pedig a barátom. Õk pedig szépen bemutatkoztak egymásnak a saját nevükön.

Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek? Ciki egy kicsit a szitu

5 hónapja vagyok együtt az első barátommal,nagyon szeretjük egymást.De valahogy szégyenlem a szüleimet előtte vagy nem tudom... Az ő szülei tök normálisak,nem szólnak bele az életébe,hagyják,hogy önálló döntéseket hozzon és nem nagyon érdekli őket,hogy mit csinál addig,amíg nem csinál túl nagy botrányokat(de általában a szülei azokat is elintézik).Az enyémek viszont irtó cikisek. Anyáék nagyon régimódiak,alig engednek meg valamit. Ha például itt van nálam egy barátnőm,akkor már 6 óra után szinte 10 percenként járkálnak be a szobámba és mindig kérdezgetik,hogy nem haragszanak-e a szülei,amiért ilyen "későn" nincs otthon és ilyenek.Szóval célozgatnak,hogy menjen haza,aki nálam van. Nem engedik,hogy kifessem magam,hogy vasaljam a hajam,kozmetikushoz járjak(ide azért járok,mert meséltem a barátomnak,hogy örülnék neki,hogyha én is járhatnék és ő fizeti 2 hetente,ami nekem picit kellemetlen,de azt mondja,hogy neki semmiség és örül,ha boldog vagyok),hétvégente sem lehetek sehol 6 óránál tovább,nem hordhatok magassarkút különleges alkalmakkor sem,egy kicsit kivágottabb felsőt sem hordhatok,a leckémet minden nap fel kell mondanom,este 10 után már nem tévézhetek és nem internetezhetek,nem festhetem a körmömet,ha 4-esnél rosszabb jegyet kapok(akár matekból vagy fizikából,amiből síkhü..e vagyok),akkor határozatlan ideig elveszik a telefonomat és lejelszavazzák a gépet és sehová nem mehetek a sulin kívül meg még ilyenebb dolgok. Már az őrület határán vagyok néha miattuk. A barátom mondta,hogy őt nem érdekli,hogy milyenek a szüleim,szeret és ezen nem tudnak változtatni még akkor sem,ha levágják a hajam(a barátom folyton azt mondja,hogy bénán állna a rövid haj és néha ezzel poénkodik). A barátom és a szülei ráadásul nagyon gazdagok,a szüleim meg ott spórolnak,ahol tudnak,tök átlagosan élünk. Nem akarom,hogy cirkuszoljanak vagy botrányt csináljanak és hogy leégessenek. A barátom 16 éves,én 15 vagyok.

Legjobb válasz: Itt egyeseknek csak a partiribi és szélsõséges nevelési módszer szerint szabályozott "jókislány" típus létezik? Most nem azért, de nekem van egy barátnõm, akit hasonlóan szigorúan neveltek, és most pszichológushoz jár önértékelési problmákkal, szorongással! Van középút is. Persze, nem a szülied akarom minõsíteni, õk csak féltenek, gondolom, jót akarnak neked. És leírtak alapján nem hinném, hogy botrányt csinálnának, csak elõtte szépen, lassan kell felvezetni a dolgokat. A párod meg eléggé szeret ahhoz, hogy ne ez alapján minõsítsen. Sok sikert!

Itt egyeseknek csak a partiribi és szélsõséges nevelési módszer szerint szabályozott "jókislány" típus létezik? Most nem azért, de nekem van egy barátnõm, akit hasonlóan szigorúan neveltek, és most pszichológushoz jár önértékelési problmákkal, szorongással! Van középút is. Persze, nem a szülied akarom minõsíteni, õk csak féltenek, gondolom, jót akarnak neked. És leírtak alapján nem hinném, hogy botrányt csinálnának, csak elõtte szépen, lassan kell felvezetni a dolgokat. A párod meg eléggé szeret ahhoz, hogy ne ez alapján minõsítsen. Sok sikert!
Meddig fog téged szédíteni ez a srác? Ha l6 évesen már sok barátnõje volt? Az sem szimpatikus, hogy a szülei pénzébõl fizeti neked a kozmetikust, amivel még tönkre is teszed az arcbõrödet! Milyen szülei vannak, akik a nagyobb balhét is elnézik neki? A helyedben ezeken gondolkodnék el.
Hát ha már elmondtad a barátodnak, milyenek a szüleid, akkor nem fogja váratlanul érni, és nincs mit szégyellned. Lehet, hogy szigorúan fognak a szüleid, de azért nem gázos, amit csinálnak veled (ha alkoholisták lennének vagy ilyesmi, na AZ lenne gáz meg szégyellnivaló). kicsit off, de 2 hetente ne járj kozmetikushoz, tönkre fog menni bele a bõröd, ezt a kozmetikusod persze nem mondja, mert belõled él, de nekem egy közeli barátnõm kozmetikus és nem ajánlja.
Szerintem ne mutasd be, vannak szülõk, akik önmaguk ellen dolgoznak..
Akkor ne mutasd be õket egymásnak. Nem kötelezõ. Azt gondolom így 5 hónap után úgyis tudják, hogy együtt vagytok. Majd akkor mutasd be õket, ha a szüleid külön kérik...valahol valamikor úgyis úgy hozza a helyzet, hogy találkoznak, nem kell ezt erõltetni.
Most nem azért, de még nagyon fiatalok vagytok. Ez a tiniszerelem. A barátodnak l6 évesen már sok barátnõje volt. Honnan tudod, hogy te leszel az utolsó? Nagyon jól nevelnek a szüleid, belõled igazi rendes lány lesz, ezt garantálom neked. Pontosan ezért voltak veled normálisak a szülei. Nyugodtan mutasd be a barátodat, nincs mit szégyelned, hidd el nekem.Legalább a szüleid is megnyugszanak, ha megismerik.
Szerintem mutasd be nyugodtan a barátodat a szüleidnek! Nem gondolom, hogy szégyelned kellene õket csak azért, mert féltenek, mert jót akarnak neked, mégha ezt a maguk sajátos módján is teszik. Egyébként még jól is elsülhet a dolog, mert ha tetszik nekik a srác, lehet, hogy idõvel szabadabban engednek el vele.
a baratod nyilvan nem veletlenul szeretett pont beled es nem egy party ri.bancba, akikbol a te korosztalyodbol annyi van most, mint egen a csillag. Hidd el, meg ha valoban kicsit tul szigoruak is a szuleid veled, lehet, h egyszer meg nagyon halas leszel nekik ezert. Meg par ev es felnott leszel. Es ne feledd, az ertekes pasik az ertekes noket keresik. :)
Kicsit gáz a barátod, hogy a pénzével(akarom mondani a szülei pénzével) henceg:) Szánalmas.
A szülõk alapgondolata a gyereknevelésrõl jó, de ahogy látom nem helyesen alkalmazzák. Azért szerintem nyugodtan mutasd be a szüleidnek a párodat, mert talán még pozítivan is elsülhet az egész. De azért nagyon vigyázz még az ilyen barátosdival, mert még nagyon fiatal vagy.
A jegyekért a bünti tényleg soknak hangzik, ugyanakkor a 15 éves gyerekemnek én se engedném, hogy vasalja a haját és kozmetikushoz járjon 2 hetente!!! Engem anyukám kb félévente vitt el arcbõrt tisztíttatni, tinikorban az azért jól jön, na de 2 hetente... pfff. A 16 éves "sokbarátnõs" úriemberrõl nem is beszélve. "Lángoló tiniszerelem" --az ilyenek alatt követik el a legnagyobb baromságokat az emberek. Meglepõdnétek, mennyire nem tudnak a tinik csomó mindent amirõl azt hiszik, nagyon tudják (szex terén pl). Kérdezõnek azt tanácsolom, mutassa be a barátját, hiszen ha a barátja tényleg szereti akkor ez alapján nem fog ítélni, a szülei pedig talán jobban megbíznak majd benne, ha látják hogy lányuk önként hozza bemutatni - nem kéne kivárni, hogy õk követeljék a bemutatást, az már nem lenne olyan jó.
Azért annyira nem szélsõségesen szigorúak a szüleid, hogy szégyellned kellene emiatt õket. Hiszen csak 15 éves vagy! (Bár vannak felesleges vagy számomra érthetetlen "szabályok", például, hogy nem festheted a körmöd. Meg a bünti a 4-esnél rosszabb jegyek miatt, gondolom nem tanulsz rosszul, egy-két rosszabb jegy néha becsúszik, ez természetes.)
Emberek, akinek vannak elvárásai a gyerekével szemben, az a 21. században már rossz szülõnek számít? :/
Hu, mennyi kiváló erkölcsû, kemény nevelésben részesült emberke írogat ide! Életükben nem hallottak lángoló tiniszerelemrõl, legszívesebben csadorba öltöztetnék az összes fiatal lánykát. Nyugodtan mutasd be a szüleidnek, nem ez alapján fog ítélni a srác. Szüleid meg elég intelligensek ahhoz, hogy ne elõtte rójanak meg, maximum utána kicsit elbeszélgetnek veled.
utolsó: Nem a fiúnak gáz, hanem a szüleinek, hogy igy nevelik. Kár, hogy a kérdezõ igy áll a szüleihez, akik rendesen szeretnék felnevelni. Attól függetlenül mutasd be a szüleidnek, ha már ennyire szeretnéd. Csak arra is gondoljál, hogy biztosan nem az utolsó leszel neki az életében.
Dehogynem, én felpontoztalak, a csajszi egyébként is csak átmeneti megálló lesz a szülei pénzével felvágó fiú számára. "Nem engedik, hogy kifessem magam, hogy vasaljam a hajam, kozmetikushoz járjak" Ezt nagyon jól teszik, akinek ezeket engedik már 20onévesen cserzett az arcbõre, úgy néz ki mint a múmiák a valóságsókban, a vasalás meg hamar tönkreteszi és nagyrészét levágathatod.
Miért pontoztatok le?:D Szerintetek nem gáz, hogy egy 16éves kis takony a szülei pénzébõl játssza a gavallért és fizeti a lány kozmetikusát?
A kérdező hozzászólása: De az õ szüleivel már az elsõ héten megismerkedtem és tök normálisak voltak, az enyémet viszont biztos, hogy nem olyanok lennének... A barátomnak ráadásul már elég sok barátnõje volt, biztos észre fogja venni, hogy valami nem stimmel a szüleim nevelési stílusával, bár gondolom erre rájött abból is, amiket meséltem neki.
Nehéz elfogadni, de te is csak egy strigula leszel nála. Lehet itt nagyokat mondani, meg álmodozni... de ez a helyzet. A szüleid pedig valóban szigorúbbak a kelleténél és ezzel pont az ellenkezõjét érik el, mint amit szeretnének. 18évesen meg tuti nem fogsz elköltözni, ugyanis az nem ilyen egyszerû...

Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek?

Már lassan 1 hónapja együtt vagyunk,igazából ismerik is valamennyire,mert egy suliba jártunk eddig és szeptembert?l is egy helyre fogunk járni. Azért szeretném bemutatni nekik,mert kicsit sz*r,hogy csak akkor jöhet át hozzánk,amikor anyáék nincsenek itthon vagy nem mondhatom el nekik,hogy vele találkozom meg tök rossz 35 fokban leengedett hajjal lenni vagy galléros ingben(nyakkiszívás...:/). csak nem tudom,hogy fognak reagálni...Mert apa szerint én még az Õ kicsi lánya vagyok,aki barbit néz a tv-ben meg nem képes felfogni,hogy 2 hét múlva 14 leszek,folyton azt ismételgeti,hogy én az Õ kis babája vagyok -.- Anyával könnyebb lenne valamennyire,bár vele sem lesz egyszer?,mert néha rájön az idegbaj. Segítenétek? Köszönöm 14/l

Legjobb válasz: Én felnõtt vagyok de sose hagynám hogy kiszívják a nyakam, pont azért mert látszik és elég kínos ha valaki észreveszi. Fõleg 14 évesen. Te tévedésben élsz ha azt hiszed ettõl már nagylány vagy. Pont hogy éretlen dolog. Amúgy meg ha be akarod mutatni akkor egyszerûen hívd át hozzátok egy délután mikor otthon vannak a szüleid, mutatkozzon be rendesen, udvariasan, aranyos dolog és rögtön levágják mi a helyzet ha mondjuk egy szál rózsával állít be hozzád. Aztán legyetek ott, mittudomén társasjátékozzatok meg ilyesmi, semmi nyakszívás meg egyebek mert ki is vágják akkor rögtön. Max a kezedet foghatja... szóval viselkedjetek jól hogy azt lássák értelmes, rendes barátod van... még ha nem is az.

Ne aggódj drágám, nagy átlagban elmondható, hogy a mai fiúk egyre lányosabbak. Mind az öltözködés, mind a frizura, mind a testi fizikum terén.
Ha te már annyira felnõtt vagy, hogy szívogatják a nyakad, akkor hogyhogy nem tudsz megoldani, egy olyan egyszerû problémát, mint a bemutatás?
Én felnõtt vagyok de sose hagynám hogy kiszívják a nyakam, pont azért mert látszik és elég kínos ha valaki észreveszi. Fõleg 14 évesen. Te tévedésben élsz ha azt hiszed ettõl már nagylány vagy. Pont hogy éretlen dolog. Amúgy meg ha be akarod mutatni akkor egyszerûen hívd át hozzátok egy délután mikor otthon vannak a szüleid, mutatkozzon be rendesen, udvariasan, aranyos dolog és rögtön levágják mi a helyzet ha mondjuk egy szál rózsával állít be hozzád. Aztán legyetek ott, mittudomén társasjátékozzatok meg ilyesmi, semmi nyakszívás meg egyebek mert ki is vágják akkor rögtön. Max a kezedet foghatja... szóval viselkedjetek jól hogy azt lássák értelmes, rendes barátod van... még ha nem is az.
Ha nekem 14 évesen kiszívták volna a nyakam, apám akkora pofont adott volna, hogy a fal adja a másikat. 20/L Egyébként még most is ennyi idõsen is cikinek tartanám ha a barátom kiszívná a nyakamat...
Amúgy jaaa én nem a nyakkiszívástól kaptam volna pofont 14 évesen, hanem attól hogy egyáltalán pasim van...inkább tanulj még...bepasizni meg késõbb is ráérsz
Nyakkiszívás? Ejha! A szüleidnek am. igazuk van, mert te még kislány vagy.
"Mert apa szerint én még az Õ kicsi lánya vagyok, aki barbit néz a tv-ben meg nem képes felfogni, hogy 2 hét múlva 14 leszek" Még 14 sem vagy, de már ki van szívva a nyakad. Hát jobb, ha tõlem tudod meg, és nem apádtól egy maflás után, hogy alig 14 évesen, még k-rvára kislány vagy, és igenis barbie-znod kellene.
A kérdező hozzászólása: És én nem csak "bepasizok", már a nyár eleje óta szerelmes vagyok belé, csak most kezdtünk el járni, nekem Õ a legelsõ barátom.Igazából rendes és normális, csak már kicsit tapasztaltabb e téren, mint én és nem szeretném, hogy azt higgye mindentõl megijedek.
Annak is lehet egészséges értékrendje, meg jó felnõtt kora akinek 14 évesen van barátja. :)
A kérdező hozzászólása: Én már kinõttem abból, hogy fogócskázzak meg barbizzak, sorry. És egyáltalán nem b*is a barátom, bmxezik és ahhoz azért elég sok erõ is kell és szinte az összes srác ilyen nadrágokat hord. A nyakkiszívást pedig nem én akartam, de nem volt rossz élmény.
Szerintem meg 14 évesen igen is gyerek, ha nem tetszik a megnevezés akkor kiskamasz. Egykutya. Nyilván nem arról van szó, hogy egy lapon emlegetjük a 3 évesekkel, de 14 évesnek nem való párkapcsolat, nyakkiszívás és egyebek. És igen, nekem abban az idõben nem járt ezen az agyam, így igaz. Nem szégyellem. Egészséges értékrendem lett, felnõttem, a páromat is megtaláltam.
A nyakszívós részt én sem díjazom, de ezt eltekintve, elég bunkó emberek vannak itt. Vagy féltékenyek. Vagy csak nincs jobb dolguk. Amúgy meg azt sem értem, hogy miért kellene egy 14 évesnek barbiznia. Csak mert 20 évesek vagytok (már aki) azt hiszitek, hogy olyan nagy arcok vagytok? Elég szánalmasok vagytok (már aki).
NE hagyd, hogy szivja a nyakad..Undoritó és gyerekes. A legtöbben azért hagyják, hogy mások is lássák és menõzni tudjon vele. Amúgy meg ülj le és jelentsd be, hogy: Anya, süss estére valami finomat, mert vendégem jön, s szeretnéd hogyha jól fogadnák. 14 évesen nem vagy már gyerek, viselkedj is úgy.
Nem olvastam végig az összes hozzászólsát, de az olvasottak alapján b*sszátok meg, mit magyaráztok maflásról, meg barbizásról. Értsétek meg, már nincs mirõl lebeszélni a kérdezõt, akkor meg mire jó ez? Már van pasija, nem fog barbizni. A kérdésre válaszolva, a srác vegye elõ a legjobb neveltetését, elõtte ülj le beszélgetni az õseiddel, és jelentsd be, hogy szeretnéd, ha megismernék! A kiszívott nyakra még annyit, hogy azt a bemutatás után is kerüld, mert egy dolog, hogy az õseid tudnak a fickódról, de attól még k*rvára frusztráló, ha a ténykedése nyomait látják a testeden! Igen, kislány vagy még, ezért légy tekintettel az õseidre!
A lábra tapadós csõ nadrág meg tényleg b"zis:D
A kérdező hozzászólása: Csak az a gond, hogy apa nem szereti a barátom családját, mert "protekciós sznoboknak" tartja õket azért mert befolyásosak....Folyton arról beszél, hogy reméli, nekem majd nem ilyen barátom lesz, mert szerinte olyan, mint egy b**i (nem értem, hogy vki miért lesz b**i attó mert csõnadrágot hord és divatosan öltözik -_-).
A kérdező hozzászólása: A város legjobb iskolájában kezdem a szeptembert, szóval tanulok is. Amiért van barátom, simán tudok tanulni is, sõt, majd együtt tanulunk, mivel osztálytársak leszünk. A nyakkiszívás meg nem annyira nagy dolog.
volt*


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!