Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam valakinek, hogy már (36 db)

Már nagyon szőrös a lábam és nem tudom anyának hogy mondjam meg hogy valahogy leszedessem segítene ebben valaki?

Legjobb válasz: állj oda elé és mondd ezt: "Anya, az a helyzet hogy már x éves vagyok, eléggé nõ a szõr a lábamon, és nem szeretnék nyáron így kimenni a strandra/rövidnadrágban lenni. tudnál nekem segíteni, hogy megtaláljuk a legmegfelelõbb módot a lábam szõrtelenítésére?" tuti megérti :)

állj oda elé és mondd ezt: "Anya, az a helyzet hogy már x éves vagyok, eléggé nõ a szõr a lábamon, és nem szeretnék nyáron így kimenni a strandra/rövidnadrágban lenni. tudnál nekem segíteni, hogy megtaláljuk a legmegfelelõbb módot a lábam szõrtelenítésére?" tuti megérti :)
vagy indokként mond azt hogy ciki tesi órán rövid nadrágban lenned, szõrös lábakkal....Tuti megérti azt is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépeen :)
Csord el a borotváját és borotváld le :)

Mult honapban 2x jött meg a havim, orvosnál nem voltam fáj a derekam és a hasam alja már 3-om hete, folyamatosan pisilnem kell . Sokan azt mondják lehet hogy terhes vagyok. Járt már igy valaki?

Legjobb válasz: Ha 2x is megjött egy hónapban az szerintem nem a terhességtõl van, viszont ha más panaszod is van célszerû lenne dokihoz menni! De azért egy tesztet csinálnék a helyedben, dokit pedig minél hamarabb keresd fel!

Ha 2x is megjött egy hónapban az szerintem nem a terhességtõl van, viszont ha más panaszod is van célszerû lenne dokihoz menni! De azért egy tesztet csinálnék a helyedben, dokit pedig minél hamarabb keresd fel!
mond meg neki hogy ez nem jó neked igy és hogy szóljon hogy mikor megy el...
Mikor látod hogy kezd bandzsítani és szuszoroghatnékja támad, bátran vedd ki kézzel a szádból és ütemes centripetális csavarintásokkal verd az arcodra, szádra és homlokodra. Szeretni fogja, és neked sem kell félned hogy elhízol vagy a diéta-táblázatodba azt a sok plusz vitamint és fehérjét beleszámolnod! :-)
Én 17 voltam és a barátomnak is az volt az elsõ orális sexe:D mi egyszerre csináltuk igy nem éreztem annyira feszélyezetnek magam...engem elsõ perctõl nem zavart ha a számba élvez..de egy idõután egyszerûen sok lett..én csak annyit csinálok h a végén mikor már nagyon nyög és teljesen megkeményedik a pénisze már csak a számon kivül nyalogatom és fõleg kézzel csinálom..igy nem megy a számba ..
nálunk még csak egyszer vol ilyen, de elõtte a párom kérdezte meg, hogy szeretném e, meghogy õ szeretné ha a számba menne.de nem nyerte el a tetszésem, és nem is erõlteti.
mi 6éve vagyunk együtt, és egyszerüen nem bírom ha a számba megy.ezt tudja, megbeszéltük már az elején.de mostanában mondta, h hagy menjen az arcomra, számhoz, és már egyre közelebb jutunk.de nem tehetek róla.az állagától felfordul a gyomrom.én 15 voltam elõször egyébként, azóta is vele vagyok.
hát, magadtól is észre fogod venni, mikor már az utolsó másodpercekben van, és akkor kézzel ugyanúgy folytatod tovább. de egy normális kapcsolatban szólni sem gáz. de szerintem tuti észre fogod venni az utolsó másoperceket.
Én még soha nem beszéltem meg vele.Csak úgy eszembe jutott és megtettem.És sokkal jobban örült neki, mind amikor tudta mi lesz.Csalhatsz is ;) ha érzed hogy most fog jövelni kiveszed a szádból, és a szád melett elengeded a spermát.Észre se fogja venni, csak végig fogd.Vagy mikor úgygondolod hogy a végén vagytok akkor vedd ki a szádból és a kezddel ingereld tovább a péniszét, így tuti nem a szádba megy.De ha szeret úgyis megérti.Bár én leszoktam nyelni, és semmi probléma sincs vele.Ha csak attól félsz hogy öklendeznél vagy rossz az íze arra is van megoldás.Eleinte a farkat a torkomig nyomtam így lefolyt rögtön nem is éreztem az ízét.De már megszoktam és semmi különös nincs benne.Én írtam több tanácsot is.Válaszd ki a neked megfeleleöt.Remélem tudtam segíteni.
Igen, szerintem kerek perec mond meg neki hogy szóljon majd. Nálunk mondjuk nem kellett mondanom semmit mert a párom tapintatos volt és megkérdezte hogy én hogy szeretném. Ha a te barátod nem kérdez meg akkor neked kell tisztázni dolgot. Szerintem nem fog ezen megsértõdni, neki attól ugyanolyan jó lesz ha te a végén nem nyeled le.
mond meg neki....nekem szerencsem van aval hogy a parom figyelmes h en is mit akarok...de mondjuk en neki mindig szolok elore h nehogy beleengedje...
Egyenesen mondd meg neki: "drágám majd szólj" mindezt jó hangsúlyosan, érteni fogja a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.DE arra is válaszoljatok pls hogy ti hogy beszéltétek meg ezt a szájjal való kielégítést a párotokkal.. vagy spontán jött?? hány éves korotokba "csináltátok" elöször meg ijen hasonló dolgokat lécii köszi elöre is;)
Én megmondtam neki, hogy szóljon elõtte. Csak ennyit, de érteni fogja abban a helyzetben:)
Tanuljátok már meg lányok, ha akartok tõlünk valamit, azt mondjátok meg, utalásokat hagyjátok a bankra.
Szia! Elõször is nem azt kéne tisztázni, hogy hogyan mondd meg neki, hogy hogyan ne élvezzen a szádba, mert akkor ez a kapcsolat az átlagos szintet sem üti meg sem szexuálisan, sem kommunikáció szempontjából. Szerintem annak semmi értelme, ha csak ímmel-ámmal csinálgatjátok a dolgokat. Ha tényleg szereted, akkor még le is nyeled. Ha meg nem, akkor... Ami pedig azt illeti, ideje szex helyett egy kicsit beszélgetnetek is... (D.P.)
Nyugodj meg, biztos keresni fog téged nemsokára.
Mikor történt ez? Mióta nem tudsz róla semmit? Apád nem keresi?
Egész biztosan jól van az anyukád, ne aggódj. És az is biztos, hogy nemsokára keresni fog téged. Lány vagy? Mikor ment el anyukád otthonról?
Próbáld meg elérni rokonoknál, barátoknál, kérdezd meg, ha ismered a kollégáit, hogy náluk van-e! Hívogasd, hátha hamar meggondolja magát. Ha még mindig nem került elõ, beszéld meg ofõddel, holnap úgyis hétfõ - minél hamarabb, mert biztos tud mondani valamit, megnyugtatásul meg valami tippet, hogyan tovább. (Anno velem is megesett, csak akkor kb. 6 éves voltam, hogy anyám annyira megharagudott meg meg akart lepni, hogy pár órára lelépett - ami akkor örökkévalóságnak tûnt. Aztán visszajött.)
Be kéne jelenteni az eltûnését, de nem neked, az apádnak. Õ nem csinál semmit?
Ha nem éred el, nincs se rokonoknál se barátainál, keresd fel a rendõrséget vagy valami hasonló hivatalt. Ilyen idõben, ha nem tudja hol meghúzni magát, könnyen eshet baja. De nyugodj meg, biztosan valamelyik rokonánál van.
Nyugodtan elmondhatod, sõt, szerintem az osztályfõnöködnek is mondd el, rá is tartozik, hogy miért változtál meg.
A kérdező hozzászólása: Privátot is írtam már neki sms-t is küldtem de semmi. Még annyi hogy ezt szerintetek elmondjam a barátaimnak mert furcsálják hogy mostanában olyan letört vagyok.
Írj neki privit, lehet, hogy a falán azért nem válaszol, mert ott látható és nem akar nyilvánosan levelezni. A felnõttek egyébként egészen furán tudnak viselkedni idõnként. Még azt is el tudom képzelni, hogy azért nem válaszol neked, mert annyira hiányzol neki, hogy csak rosszabb lenne neki. Mi, felnõttek olyan ostobák tudunk lenni néha... Fel a fejjel, gondolj arra, hogy megvan az anyukád és jól van. Írj neki, elõbb-utóbb úgyis válaszolni fog, végülis az anyukád, te meg a fia vagy. Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, tényleg... :-(
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek és hiába próbálom felvenni vele a kapcsolatot nem válaszol már az üzenõfalát is teleírkálltam de semmi válasz.
Szia. Sajnálom, ami veled történt. Hidd el, sírni nem szégyen. Én a te helyedben már tuti full kiborultam volna. Miért nem próbálod meg felvenni vele a kapcsolatot? Mondjuk facebookon?? Sok sikert!:-)
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok és már Apám kereste mindenhol.Már szóltunk a rendõrségnek is és minden rokonnál érdeklõdtünk de senki sem tud semmit.Csak épp ma tudtam meg hogy Miskolcon van mert apám lenyomozta a facebook-os ip címét.Egy kicsit megnyugodtam mert nem lehet nagy baja ha internethozzáférése van de ez sajnos azt is jelenti hogy munkát is talált és akkor nem fog felkeressni. :( És az a legszarabb hogy néha csak úgy ok nélkül sírva fakadok mert nagyon szeretem õt és nem tudom mivel magyarázni mert ezt nem akarom elmondani senkinek.
ne aggódj, biztosan csak idõre van szüksége, nesokára jelentkezik! kitartás!
Ofõdnek mondd el, legalább õ tudja, hogy miért vagy annyira pocsékul, esetleg miért teljesítesz rosszul. (Sajnos én egy szomorú példát tudok; egy volt osztálytársamnak meghalt a nagymamája, aki nevelte, nagyon-nagyon maga alatt volt, de beszorította a száját, nem hogy a legjobb barátjának, hanem ofõnknek sem mondta el. Aztán másnap egy tanár, aki nem tudott semmit, kihívta felelni, jól befenyítette és hozzávágott egy egyest, mert "biztos lesz.rta a tanulást". Szóval jobb legalább ofõnek szólni, hogy ne bánthassanak mások.) Remélem, hamar megoldódik és hazamegy vagy legalább jelez neked, mit hogyan és mikor.. Meg, közeli barátoknak, elmondhatod. Azért mégiscsak, hátha tudnak erõsíteni lélekben, van kihez odamenni. Sírni pedig nem szégyen, akkor sem ha fiú vagy. Én is szoktam, ha muszáj.

A volt barátommal már csak akkor találkozok ha szexről van szó, és meg is történik. Ez helyes vagy inkább mondjam meg neki hogy keressen valaki mást?

Mit tegyek segítsetek mert még érzek iránta valamit,de még sem lenne jó ha megint össze jönnénk.

Legjobb válasz: Ha neked ez kellemetlen, és inkább kihagynád, akkor pattintsd le! Persze hogy érzel még iránta vmit, mert csak közelebbi ismeretségben voltatok egy ideig, és még kötõdhetsz hozzá érzelmileg, mert az nem múlik hip-hop nyomtalanul. Õ meg ezt a lecsengést kihasználva kihasznál. Amúgy ez az ex-szel való szex nem egyedi eset, csak általában mindketten akarják még.

Ha neked ez kellemetlen, és inkább kihagynád, akkor pattintsd le! Persze hogy érzel még iránta vmit, mert csak közelebbi ismeretségben voltatok egy ideig, és még kötõdhetsz hozzá érzelmileg, mert az nem múlik hip-hop nyomtalanul. Õ meg ezt a lecsengést kihasználva kihasznál. Amúgy ez az ex-szel való szex nem egyedi eset, csak általában mindketten akarják még.
azt jelenti, hogy szó sincs kapcsolatról köztetek, csak szexuális kielégülésrõl...
Ha neked így jó, csináld. Ha nem, akkor mondd meg.
A kérdező hozzászólása: De nekem kicsit rossz, de még sem tudok neki ellent mondani, pedig már csomószor meg bántott...

Valaki rendelt már esküvői ruhát interneten külföldről? Van e valamilyen tapasztalata? Sokan mondják hogy nem érdemes . Viszont jóval olcsóbb! Ha valaki tud segíteni ebben megköszönném!

Legjobb válasz: egy ismerõsöm onnan e-bayrõl rendelte valahonnan messzirõl, és nagyon szép volt :) amúgy ha ilyen helyrõl rendelsz, biztos ami biztos, érdemes úgy rendelni, hogy 1-2 hónappal az esküvõ elõtt megérkezzen, és akkor még lehet korrigálni...:)

egy ismerõsöm onnan e-bayrõl rendelte valahonnan messzirõl, és nagyon szép volt :) amúgy ha ilyen helyrõl rendelsz, biztos ami biztos, érdemes úgy rendelni, hogy 1-2 hónappal az esküvõ elõtt megérkezzen, és akkor még lehet korrigálni...:)
Ha konfekció méreted és szabályos alakod van, akkor jókat is kifoghatsz. Ha már van egy kis testi "hibád"(pl nekem a mellemnél kétszámmal nagyobb ruha kell, mint a csípõmnél és ezért inkább csak kétrészes dolgokat tudok hordani), akkor már jobb otthon keresgetni. Ha véletlenül mégis netes vásárlásra adod a fejed, akkor google-ba írd be az illetõ cég nevét és aprólékosan olvass át minden hozzászólást. Ha csak 25%-ban is rossz tapasztalatok jönnek, akkor már nem szabad náluk vásárolni. Az amerikai cégeket meg jobb kerülni, mert az többnyire átvágás. Tapasztalat. Én szinte minden vásárlásomat neten végzem.
Nem merném! És tavaly be is igazolódott a félelmem. Ismerõs netrõl rendelt. Amikor megérkezett a ruha, akkor derült ki, hogy számos helyen nem passzol. Hetekig tök ideg volt és járkált a varrónõhöz. Meg is látszott a végeredményem, hogy mennyit volt babrálva. Igaza van a válaszadónak, ha nem konfekció méreted van, akkor nagyon kockázatos.
Mi az a konfekcióméret? Bocsi az offért, de fogalmam sincs róla, és kiváncsi lennék, nekem az van-e.
Ha két nappal az esküvõ elõtt megjön és kiderül hogy nem férsz bele akkor annyira azért nem nagy élmény szerintem:D Esküvõi ruhákat fel szokták szeretni próbálni az emberek, valszeg ezért nem rendelnek sokan. Úgy tudom elképzelni, hogy itthon kinézel egyet, méretet, színt, stb., és ugyanazt megpróbálod megrendelni valahonnan kintrõl.
Rendeltem..igaz belföldrõl, de nagyon nem ajánlom... 1.5 éve megrendeltem egy 15. kerületi hölgytõl ( Fruskána néven hírdet, de ha valakinek kell több kell Móninak hívják s nyugodtan keressen meg :) ) )2 db ruhát..a pénzt elvette..ruhát soha sem kaptam cserébe egyet sem. Feljelentettem rendõrségen, ahol annyit megállapítottak, h jogos a követelésem vele szemben, s próbáljam meg visszaszerezni a pénzem....most behajtócég van az üggyel megbízva, akik ettõl a csodálatos nem minõsítem hölgytõl egyenlõre 1 vasat sem tudtak kicsikarni...ennek ellenére még most is hírdet s árulja a ruháit, ruhámat (amit egy hírdetési fotóján láthattam, h igen megérkezett csak nekem elfelejtette átadni) ..ki tudja még rajtam kívûl még hány embert akar így lehúzni.... azóta az én esküvõm megvolt..gyönyörû ruhában hozzáteszem, amit az esküvõ kiállításon megvettem s meg is kaptam nem csak a pénzemet vették el. Szóval egy nagy NEM , még ha belföldi rendelésben is gondolkodsz...
Nekem is ebayes ruhám volt :) Megrendeltem 2 hónappal elõtte, egy varrónõ meg rám igazította, mindenki dicsérte a ruhámat, igazi különleges és csodaszép, tökéletes volt :) Végül hogy döntöttél?
Az a ruha ami tetszik korántsem biztos hogy jól is áll. Szerintem mindenképp fel kell próbálni. Különösen azért mert ez egy nagy értékû ruhadarab.
Egy cikk a külföldi ruhavarratásról: http://eskuvohotline.blogspot.com/2012/01/ovatosan-az-intern..
Szia! Én nem mernék így ruhát rendelni. Jobb ha felpróbálod, persze lehet, hogy ugyanazt a ruhát megkapod külföldön, de nem biztos, hogy megéri. Én itthoni szalont néztem ki, ahol az álomruhát megtaláltam, mikor felpróbáltam szörnyû volt. Ugyanott megtaláltam az igazit, és nem bántam meg. Az esküvõ elõtt néhány nappal még fel kellett varrni a ruha aljából, mert annyit fogytam deréktájon, hogy a szoknyarész hosszú lett. Ha keresel egy jó varrónõt, akkor olcsón lehet egy jó ruhád, ill. egy tavalyi modell lényegesen olcsóbb. Annó az enyém is az volt, ha nem mondom senki nem tudta volna. Jól éreztem magam benne, és mindenki mondta, hogy gyönyörû a ruha.
Nekem egy az egyben 36-os méretem van, viszont én nem vennék meg úgy menyasszonyi ruhát, hogy nem láttam magamon. Nekem nem ér annyi nyûgöt, hogy mi van, ha nem úgy áll, nem tetszik magamon, stb.
utolsó: a konfekcióméret az, hogy tudod, hogy neked 36/38/40 stb... a méreted, és azok a ruhák tökéletesen passzolnak rád. én sem merném egyébként külföldrõl rendelni. persze, ha tudod, hogy neked AZ a ruha kell, és jól is fog állni, akkor igen.
Szia! Az én ruhám is internetröl való...februárban rendeltem..30 nap alatt megérkezett az esküvö augusztusban volt.. Nagyon szép volt..de én a méreteket megadtam a rendelésnél:) A varrónönek csak vasalni kellett és 2cm-t felhajtani. Már el is adtam..képet ha kérsz privátban küldök.

Anyukám nem akarja felfogni hogy már nem vagyok kicsi és én is eltudom dönteni hogy mit akarok és hogy kikel akarok barátkozni. Valakinek valami ötlete, hogy hogyan mondjam meg neki?

Az utóbbi időben kicsit elegem lett anyuból. Eddig is ő irányította az életemet, és most is ő akarja. Elegem van ebből! De tudom hogy ha elmondanám neki hogy ez már zavar és hogy már nem vagyok én olyan kicsi hogy ne tudjam eldönteni mit akarok akkor megsértődne.

Legjobb válasz: Korod?? ha nagyon kedvesen mondanád meg neki akkor is mérges lenne rád? És fontos h apukáddal milyen a kapcsolatod? Úgy értem ,hogy ha anyud nagyon nem érti meg , akkor esetleg apukádnak nem tudnád-e meg mondani? Persze kedvesen :))

Korod?? ha nagyon kedvesen mondanád meg neki akkor is mérges lenne rád? És fontos h apukáddal milyen a kapcsolatod? Úgy értem , hogy ha anyud nagyon nem érti meg , akkor esetleg apukádnak nem tudnád-e meg mondani? Persze kedvesen :) )
1.Hány éves is vagy? 2.fiú vagy lány vagy? 3.Ha már elmúltál 18 akkor is elkel fogadnod hogy bizonyos dolgokba belefognak szólni.FELNÕTT igazán csak akkor leszel amikor saját lakásod, családod és állásod lesz.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok:) ..hát nem tudom..lehet kicsit akkor berágna hiába kedvesen..apukámmal jó a viszonyom..legtöbb esetben neki köszönhetem hogy elmehetek a haverjaimmal meg ilyenek:) ..és lány vagyok:) ..
ÚÚÚRISTEN! Mintha én írtam volna :) én is 17 éves lány vagyok :) POntosan mibe szól bele anyukád? Nekem is ilyen gondjaim vannak, és lehet tudunk egymásnak segíteni.

Miért mondják, hogy nehezebb lefogyni, ha már jó pár éve rajtunk vannak a zsírpárnák? A mozgás + diéta hatására ugyanúgy lemegy a felesleg akkor is, ha csak 1 éve hízott meg valaki, meg akkor is, ha már 20 éve. Vagy nem így van?

Legjobb válasz: Mert a zsírsejtek száma egy idõ után nem nõ, csak a mennyisége. Aki fiatalon is kövér volt, nehezebben adja le húsz évvel késõbb, mert élbõl több zsírsejtje van, mint annak, akinek egy év anyagát kell ledolgoznia.

Mert a zsírsejtek száma egy idõ után nem nõ, csak a mennyisége. Aki fiatalon is kövér volt, nehezebben adja le húsz évvel késõbb, mert élbõl több zsírsejtje van, mint annak, akinek egy év anyagát kell ledolgoznia.
azért, mert ha már 20 éve vagy egy hájas disznó, akkor valszeg egy lusta dög vagy, aki sohaabüdöséletbe nem fog sportolni...
A kérdező hozzászólása: Ja, értem. :) Reméltem, hogy nem arról van szó, hogy annyi év után már nem úgy reagál a szervezet az edzésre, mint kéne.

Sokan mondják hogy ha valaki 16éves akkor az már mijen jó. De miben külömbözik ha valaki 16. éves mint a többitől?

Bocs hogy ha ez valakinek sért? de nem értem.

Legjobb válasz: hú nem tudom, de 10 évesen koromtól kezdve én is a 16-t vártam:)) aztán eljött, és hát semmi extra nem történt. ugyanaz volt mint 15 évesen, vagy 14 évesen. talán van akinek a szülei akkor kezdenek enyhülni és elengedni bulizni agyereket, vagy nem tudom, nálunk ez egész másképp mûködött.. de ne várj semmi nagy durranást, nem lesz. sõt...18 után is ugyanolyan sz*r az élet:DD

hú nem tudom, de 10 évesen koromtól kezdve én is a 16-t vártam:) ) aztán eljött, és hát semmi extra nem történt. ugyanaz volt mint 15 évesen, vagy 14 évesen. talán van akinek a szülei akkor kezdenek enyhülni és elengedni bulizni agyereket, vagy nem tudom, nálunk ez egész másképp mûködött.. de ne várj semmi nagy durranást, nem lesz. sõt...18 után is ugyanolyan sz*r az élet:DD
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommentet...De állítólag a 16 az szerencse szám, bár én nem vagyok nagyon babonás...Majd kiderül..
pl. lehet hogy már tud helyesen írni.
Nemtudom... nekem jó volt a 16, akkor ismertem meg a barátnõmet meg sok haverom volt, most 19 vagyok, és most is jó. Talán annyi a különbség, hogy akkor nem dolgoztam még.
Egyszerû, ez van félúton a 18 éves kor és a 9. osztály között. (Jobb esetben) Sokan inkább 18 évesek akarnak lenni, mert akkor már törvényesen vehet alkoholt/cigit stb., és már 14 évesen errõl "álmodoznak".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!