Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam valakinek, (347 db)

Hogy mondják valakire angolul, hogy bunkó?

Legjobb válasz: szerintem "jerk"

szerintem "jerk"
az elsonek igaza van, de neha helytallo a rude is
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Vagy talán mean... De az inkább aljas-t jelent.

Legfőképp fiúkat kérdeznék hogy mondjon valaki fiúszemmel is véleményt. Mit gondoljak erről? Ez normális?

Szóval lassan 3 éve van barátom. Egyetemre jár. Állandóan a tanulással tömi a fejem amit?l én úgy érzem apáskodik felettem. Utálom és nagyon idegesít. De nem bírja ki hogy ne kérdezze vagy nem mondja. tegnap meg azt mondta ha nem tanulok jól meg nem tudja mi van a tanulásommal akkor nem fogja tudni annyira éreztetni hogy szeret. Meg kijelentette hogy amikor leérettségiztem akkor meglátja milyen lesz addig tartsunk szünetet, az 1 év és ha jó akkor újra összejövünk. Mert ebb?l látja hogy betartom-e a szavam hogy megígértem hogy jól tanulok. De azt is azért ígértem meg mert kikényszeríti bel?lem. Mi a véleményetek? Ki a hibás ilyenkor? Komolyan nem tudom eldönteni. Lehet hogy én is, de ? is. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szeritnem beteg õ.....sajnos...

Szeritnem beteg õ.....sajnos...
Szerintem ez egy indok arra hogy szünetet tartsatok... Vagy tényleg érdekli, hogy mivan a tanulmányaiddal bár szerintem akkor sem azt kéne mondani hogy tartsunk szünetet, Én még ilyennel nem találkoztam.
hat kedves kerdezo....en lany vagyok, de...nem akarok rosszat mondani, de nem lehet, hogy csak siman szakitani akar?...vagyis, szerintem a te dolgod, hogy hogy tanulsz es nem az ove...kerdezd meg, hogy hallott-e olyanrol hogy 'feltetel nelkuli szerelem'....velemenyem szerint csak siman le akar pattintani magarol es ennyi az egesz....
megfogod még köszönni neki, ha megtartod a szavát.. kvára igaza van , nem beteg..:)
A kérdező hozzászólása: Igazából magamban keresem a hibát. Gondolkodok hátha én vagyok a hibás, próbálom megérteni. De nem megy. És attól félek ha szakítok ezmiatt akkor késõbb rájövök hogy mégis én votlam a hibás, de visszamenni már késõ lesz:((
Kedves 14:30-as. Azért, mert egyetemista, attól még nem okos. Egyetemre manapság már minden hülyét felvesznek és nem csak a levegõbe beszélek. Van olyan egyetem, ahol 160 pont a felvételi ponthatár és ugyebár azt szerintem sokan tudják, hogy a maximálisan megszerezhetõ pontszám 480!!! Kislány, ne hagyd magad, keress mást. OLYAN NINCS, HOGY ADDIG SZAKÍT VELED, AMÍG LE NEM ÉRETTSÉGIZEL!!! Akkor ez a srác nem szeret, dugni akar még egy évet és majd csak utána akar komoly kapcsolatot. Tehát te ejtve vagy, szexel fûvel-fával aztán ha megunta akkor visszakönyörgi magát hozzád. Ezt ne hagyd. A világon kb 3 milliárd férfi van, biztos találsz nála sokkal jobbat, értelmesebbet, aki SZERET, SZÍVBÕL! Úgyhogy csak bátorság, pattintsd le a faszit és keress egy normális embert. SENKI nem szólhat bele az életedbe, fõleg nem így... 19 f
Ha tényleg szeretne nem mondana ilyet. Hogy tudnál a tanulásra koncentrálni ha nem látnád a szerelmed? Lehet hogy szégyellne a csávó ha nem lennél okos nõ. Gáz ez az egész, jobb ha tiszta vizet öntötök a pohárba, mert itt valami nagyon nincs rendben.
Melyik egyetemre jár ez a "nagyfiú"? Meg mi az, hogy a tanulmányi eredményeid alapján szeret? Én világéletemben jó tanuló voltam, mivel Anyum pedagógus, és tanulnom kellett. Az egyetemen jöttem rá, hogy nem a jegyeimtõl függ, h mennyire vagyok talpraesett.
A vélemény az vélemény. Azok alapján, amit õ leírt nekünk, ilyen következtetésre jutottál, erre írtál véleményt. Az a sajátod. A vélemény szabad. Nem írhatja le az egész életét. Ha ezt tenné mi is biztos úgy gondolnánk, ahogy õ. Ezt senki sem teheti meg, viszont csak is a kérdezõn múlik mit oszt meg velünk. A válaszokat ezek alapján kapja. Ha nem képes elfogadni a negatív vagy az övével ellenkezõ véleményt, akkor tényleg ne írjon ide! Ezzel nem a kérdezõt akarom kritizálni. Általánosságban írtam.
Mert tévedhetek!
Miért kérsz bocsánatot? A vélemény az vélemény. Ha valakinek nem tetszik, akkor ne tegyen fel kérdést.
Téged rendesen madárnak néznek!Senki sem annyira önzetlen hogy 1 ÉVIG BÉKÉN HAGY, hogy te tanulhass!Le akar lépni tõled, ez biztos!És inkább kihasznál, akárhogy alakuljon a helyzeted!Gondolj bele, ha nem lesz SZÁMÁRA megfelelõ az eredményed, akkor dob 1 év múlva?!Igazán önzetlen, önmegtartóztató, 1 éven át magatokba fojtott, az eredményességet elõtérbe helyezõ szerelem lehet!Ugyan már! Ha a véleményem "nem az igazi", akkor bocsánat!
Én is úgy gondolom, hogy ha eléggé szeret nem fog lekoptatni azért, mert nem úgy tanulsz, ahogy õ szeretné. Az élet nem csak ebbõl áll. Fontos, de nem ebbõl áll. Persze hálás leszel neki késõbb, ezt lehet mondani. Viszont szerintem ebbe nincs beleszólása. Engem például nagyon idegesítene, ha valaki megmondaná mennyit és hogyan tanuljak. Ezt mindenki maga tudja. Vannak szorgalmasabbak és vannak akiknek nem a "mindenttudás" a céljuk. Tisztelet azoknak, akik mûveltek és mindenek elé helyezik a tanulást, de ez nem élet. Szóval én tuti frászt kapnék az ilyen szövegtõl.
Ne magadban keresd a hibát! Ha tényleg úgy van, ahogy leírtad, márpedig miért hazudnál, akkor itt nem te vagy a hunyó!!! Tegyük fel, h belemész ebbe az "alkuba". 1 évig nem találkoztok, leérettségizel jó eredménnyel, és felvesznek egy egyetemre, fõiskolára... Akkor megint az lesz, h ne találkozzatok 3-4-5 évig, h le tudj diplomázni?? Ez baromság!! Tudom, h szereted õt, de ennek nincs értelme!! Az meg a másik dolog, h ne õ irányítsa az életed!! Tanácsot adhat, ha nem tanulsz kicsit megdorgálhat, de nem zsarolhat ezzel!!! Nem játszhatja a felsõbbrendû lényt, akit ki kell érdemelned!!! Én a helyedben beszélnék vele, és ha továbbra is ezzel jön, akkor szakítanék!! Remélem tudtam segíteni egy kicsit! 24/L
A kérdező hozzászólása: Nem. Mondtam neki hogy mi lesz majd ha fõsulira megyek vagy akármi. Azt modnta akkor már nem lesz ez, mert az érettségi az más. Az mindenképpen meg kell hogy legyen. Szerintem már csak ezt az 1 évet kéne így kibírnom. Bízom benne hogy igazat mondott. Márpedig õ nem szokott hazudni. Max kisebbeket.
Háááát te tudod, de én ebben nem lennék annyira biztos!! Most ezt mondja, de majd ha oda kerül a sor, akkor lehet, h mást fog mondani!!
A kérdező hozzászólása: igazad lehet. Köszi.
20:47 vok kiegésziteném. Az ész a könnyû kapcsolatot keresi; a szív a lelki társat! õ a tudást keresi a testben nem a lelki társat.ne "matekolj" lépj!
3éve? jol birod!ha már 1etemre jár olvasson arról mit jelent feltétel nélkül szeretni.ez már nem hogy feltétel már szinte nyomás. körülmény miatt vagy fontos neki.illetve a körülményt helyezi elõtérbe.olyan mint ha tudásba lenne szerelmes nem is abba akibõl a tudás ered.(egyetem) A mondanivalódból látszik hogy a tanuláson van a hangsúly nem rajtad aki tanul.Külsõ tényezõ befolyásolja az érzéseit nem te.közvetve szeret nem pedig közvetlenül.A személyi szeretete külsõ tényezõtõl függ nem tõlled.Fontosabb neki az eredmény mint az aki az eredményt eléri.Egy szokás kezdete olyan, mint egy láthatatlan fonál. Minden egyes alkalommal, amikor megismételünk egy tettet, egy-egy hozzáadott rosttal erõsítjük a fonalat, míg végül vastag kötéllé nem válik, és örökre le nem láncolja gondolatainkat és tetteinket.
A kérdező hozzászólása: szóval önzõnek találod a dolgot? Csak azt nem értem hogy sztem szeret, mert érdekli az életem, de akkor miért idegel ki vele? Áh mind1 már. Elegem van az egészbõl.
azt mondtad, keresed magadban a hibát, de " nem megy". Nem találsz, mert nincs is. Valós, hogy érettségizni fontos, kötelezõ, kell, anélkül semmire nem mész az életben, de. szerintem a fiú nemcsak azért mondja ezt, mert felelõsséget érez irántad, hogy ne az õ hibája legyen, ha nem érettségizel le, de gázos is. érted? lehet , hogy jót akar, de akkor is önzés, amit csinál.És késõbb? Még többet kell tanulni. És mi az , hogy nincs visszaut? Félsz, hogy soha többé nem lesz pasid? vagy õ nem lesz? Ha ö is visszakönyörögte magát, akkor neked is van rá lehetõséged.A te félelmed tul irreális, a ö hatalma pedig tul nagy. Nem jó ez igy. Én leállitanám.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mit higgyek már:(( Et mondtam neki én is, de azt modnta nem így van.
Ez a pasi nem téged szeret hanem az érettségi bizonytványodat. Ha meglesz jó eredménnyel. Ha nem akkor nem kellesz neki. Akarsz te ilyen pasival élni? Hányás.
Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: meg a barátnõim azt mondták hogy ez kb olyan jól sikerül az érettségim, magyarul ha viszem valamire az életben akkor újra összejönne velem. Ha nem akkor meg nem is érdeklem. A többség végülis döntött. Köszi mindenkinek.
az a csaj vagyok, aki a lepattintast szobahozta...nos...eloszor is, tudod kell, hogy a fiuknak(nem mindeniknek, tisztelet a kivetelnek), van egy olyan tulajdonsaga, hogy ha egy csaj dobni akarja, visszakonyorgi magat, hogy majd o szakitson...ez azert van, mert a ferfiui buszkeseguk nem engedi meg, hogy egy lany dobja oket....a masik dolog, pedig az, hogy ha szeret, akkor teged szeret, es nem a tanulmanyi eredmenyeidet...es van egy olyan mondas, hogy folmelegitve, csak a szekely kaposzta jo, a szerelmi kapcsolat nem...vagyis...szerintem, ha szeretne, nem jonne ilyen hulye szoveggel, hogy majd talan egy ev mulva....ha szeret, meg lehet oldani azt hogy talalkozzatok amikor epp nincs annyi tanulnivalod....vagyis ez csak az en velemenyem es gondold meg jol....elnezest kerek a fiuktol, akinek nem inge ne vegye magara:)
Hagyd ott. 3 évig bírtátok. Ez is jó teljesítmény. Az 1 év szünetnek semmi értelme.
kedves 14.24es...te sem ekezetezel...ha nem tetszik irj privit...oké?:) )
A kérdező hozzászólása: ezeket már mind megcsináltam. Nem hat rá semmi. De azért még reménykedem:((
Én nem ilyen vagyok az biztos. Mindenki a saját jövõjének a kovácsa. :) Ha nem tetszik, hogy szekál, mondd a szemébe. Fenyítsd meg. Ha nem hagyja abba dobod. Nem lehet rá másként hatni.
A kérdező hozzászólása: 24 éves én meg 18 leszek nyáron. Jó megfogadom, de egyszerûen nem értem meg hogy miért csinálja ezt. Alkalmazkodni kell hozzám is. Nem csak nekem hozzá. És ha pl õt idegesítné valami akkor figyelnék rá hogy azt ne csináljam. De õ ilyenrõl ne mtud. Miért a tanulással akar zsarolni?? Mi az hogy ha tanulok akkor tudja csak éreztetni h szeret?? Nem értem a fiúkat.
Hány éves a barátod kislány? Lehetséges, hogy kicsit érettebb nálad. Nem mindenki csak a bulival meg a haverokkal van elfoglalva. Van olyan is, aki foglalkozik a jövõjével. Ha egyetemre jár nem lehet hülye. Talán meg kellene fogadnod a tanácsát.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy csak a gépe olyan. De légyszi írjatok válaszokat is minél többen. Ezen múlik szinte a kapcsolatom:(
14:16-os nem ismeri az ekezeteket de utalom az ilyeneket akik nem tudnak egy nyomorek ekezetet kirakni xD
A kérdező hozzászólása: lehet igaz h nem illünk össze. Lekoptatni biztos nem akar. Mert már volt hogy én szakítottam ezmiatt, vagy másmiatt, és visszakönyörögte magát. De erre már én is godoltam egyébként.
A kérdező hozzászólása: de miért nem tudja megálnni hogy e mondja??? Ha szeret azt csinálja ami a jó nekem nem??? És van hogy órákat is tudunk ezen veszekedni. Meg ha szeretne nem bírná ki 1 évig hogy ne lásson, és ha jól sikerül érettségim majd visszajön. Ha szeretne nem tenné ezt velem. Nem?
szia bár én lány vagyok de van véleményem: az én barátom is 24 és 21 éves vagyok, de õ is nagyon hajt hogy tanuljak és ha pihizek egy kicsit a tanulás miatt szalad hozzám hogy legyünk együtt durva vigzsáim vannak, tudja hogy nagyon kell rájuk tanulni ezért lemond néhány taliról ha kérem de látom rajta hogy fájó szívvel.... a te barátod nem szerethet téged eléggé, vagy csak ki akarja élni magát és egy éven át csajozni flörtölni ugy hogy téged ilyen sz.ar szöveggel elraktároz a szekrénybe... szánalamas helyedbe nem foglalkoznék vele. bár tudom hogy ezt könnyû mondani. dönts, ha 1 évre képes lemondani rólad akkor egyértelmü nem szeret
Ha valaki valakit a tanulmányi eredményei miatt szeret, akkor az mar rég rossz. Hol marad a szenvedély, a szerelem? Abban igaza lehet egy elõttem kommentelonek, hogy csak le akar pattintani, és ezt a nyomorult módját választotta. PF
Ha leérettségizel, utána jön az egyetem, ami újabb okot ad 3+2 év szünetre. Nem akarlak elkeseríteni, de ebben a kapcsolatban nem sok jövõt látok.
Azert egyeves szunetet tartani egy parkapcsolatban kicsit abszurdnak tunik. En 30 vagyok, es ferfi. Lattam es eltem mar at jopar dolgot eletemben. Kommenteloknek: 1. Nekem sincs ekezetem, mert angol nyelvu bill.-em van, mivel a munkambol adodoan 90-ban angol karakterkeszlet kell, es nincs mindig ido "szerkesztgetni" a szoveget. 2. Amiert valaki egyetemista, nem biztos, hogy eletrevalo.
A kérdező hozzászólása: neki már az is baj és azért is veszekszünk ha véletlen idegességemben azt mondom nem érdekel a tanulás.
Attól, hogy egyetemre jár még simán lehet hülye. És ez a gyerek az is./már bocs/ Azt nem mondta h mennyinek kell lennie az érettségi átlagodnak? Kb ezt képzelem el, hogy "hmm.. 3, 8? akkor hagyjuk inkább a kapcsolatot" ez vicc. Ha szeret, bután is szeret /ezzel nem azt akarom mondani h buta vagy/ ha meg nem akkor meg szerintem szakíts inkább Te.
A kérdező hozzászólása: de csak addig lesz ilyen életem amíg tanulok. Vagy csak maíg érettségim nem lesz meg. Az meg már csak 1 év. Utána lehet boldogok leszünk.
Részben igaza van a tanulással kapcsolatban én is ösztönzöm nap mint nap barátnõmet. Ha talán látja rajtad, hogy teszel érte nem fog ennyire szélsõségesen hozzáállni a dolgokhoz. Viszont a dolognak lehet árnyoldala is ami nem más mint egy ürügy a szünetre amit elõttem sokan megmondtak már. Gondolkozz el értékeld át tegyél érte
Hagyd a fenébe ezt a hülyét az ilyenbõl lesz a workaholic, gondolhatod milyen életed lenne melette.
A kérdező hozzászólása: lepattintani nem hiszem. De akkor miért könyörögte vissza magát már olyan sokszor ha le akar rázni, ?????
A kérdező hozzászólása: 14:40es igazad lehet. Ha szeretne 1 hétig nem bírná ki nélkülem
Ez így eleve bukó - úgylátom a kapcsolatotok alapjaiban van probléma amire ésszerû megoldás ritkán vanm - nempasszol a gondolkodásmódotok- nem illetek össze - van ilyen 22F

Mit jelent az hogy ha valakire azt mondják h megszépül?

azt jelenti nem volt szép de szép lett, vagy pedig nem feltétlenül most se de a régebbi önmagához képest szebb lett?

Legjobb válasz: szia ezt általában fiatalokra mondják.Tehát mondjuk 12 évesen kezdesz nõiesedni és valaki az "átalakulás" elõtt és után látott akkor mondják,hogy megszépültél. Vagy valaki szebb lett erre is gyakran használják,minden viszonyítás kérdése.Remélem tudtam segíteni. :)

szia ezt általában fiatalokra mondják.Tehát mondjuk 12 évesen kezdesz nõiesedni és valaki az "átalakulás" elõtt és után látott akkor mondják, hogy megszépültél. Vagy valaki szebb lett erre is gyakran használják, minden viszonyítás kérdése.Remélem tudtam segíteni. :)
Így van ahogy az elõzõ mondja!
Ez nem azt jelenti hogy csúnya voltál és egybõl szép lettél , hanem ez simán egy bok , hogy némi változás történt , vagy többet adsz magadra .:)
Hogy olyan randa valaki, hogy annál már csak szebb lehet! :D
szevasz anyós
A kérdező hozzászólása: örülne ennek?
Hello mutti! Leszel az anyósom?
Szerintem ezt bízd a lányára...
A kérdező hozzászólása: de a lánya mondta nekem hogy valahogy tudassam az anyjával mert õ szégyelli elmondani
A kérdező hozzászólása: ti például hogy mondanátok meg ???
a lány mutasson be az anyukájának, hogy te vagy az õ barátja ez így szokott menni vagy elmész a lányhoz és te mutatkozol be az anyukájának (a lány jelenlétében), hogy a lány barátja vagy kb. ennyi
Ha a lány szégyelli elmondani az anyjának, h vagy neki, akkor minek van veled?! Csak én nem értem?! Én sem voltam vmi szoros anya-lánya kapcsolatban anyummal, mégis el tudtam neki mondani, sõt, egy hete jártunk a sráccal, és már megvolt a bemutatás is. Nem kell ettõl annyira parázni... de viszont ha régimódiak a szülei, akkor nehogy ezzel az anyós-dologgal gyere elõ, mert tuti, h azután már esélyed sem lesz az "anyósnál". Legyél komoly, beszélgessetek, és amikor már jobban ismered anyuját, és jó kapcsolatban lesztek, akkor esetleg anyósozhatod! De addig ne! 17L
A kérdező hozzászólása: de az anyjával nagyon jóban vagyok mindig járok hozzájuk mindennap mert már 4 éve ismerem õket de a lánya romániába lakik és csak most jött ide és a lánnyaé össze jöttem de enm tudom h mondjam el neki

Mit jelent, ha azt mondják valakinek, hogy "kedves arca"van?

Nekem mondták, de megjegyezném, se szép nem vagyok, se mosolygós típus, szal nem értem. Én csak arra mondanám, aki mosolygós...

Legjobb válasz: Mikor valakinek azt mondják kedves az arca akkor szerintem nem is a szépségre gondolnak hanem a kisugárzásra.

Mikor valakinek azt mondják kedves az arca akkor szerintem nem is a szépségre gondolnak hanem a kisugárzásra.
Rokonszenves, bizalomgerjesztõ, szeretetteljes.
Szimpatikus, aranyosnak tûnõ személyre szoktam mondani. :) (nem kell ehhez vigyorogni)
Arra gondolnak, hogy nem úgy nézel ki, mint egy sorozatgyilkos:)
hát én arra mondanám akivel szívesen beszélgetek, aki olyan kedvesnek tûnik...:D
Rokonszenves, szimpatikus, jó a kisugárzása
mond meg neki hogy ez nem jó neked igy és hogy szóljon hogy mikor megy el...
Mikor látod hogy kezd bandzsítani és szuszoroghatnékja támad, bátran vedd ki kézzel a szádból és ütemes centripetális csavarintásokkal verd az arcodra, szádra és homlokodra. Szeretni fogja, és neked sem kell félned hogy elhízol vagy a diéta-táblázatodba azt a sok plusz vitamint és fehérjét beleszámolnod! :-)
Én 17 voltam és a barátomnak is az volt az elsõ orális sexe:D mi egyszerre csináltuk igy nem éreztem annyira feszélyezetnek magam...engem elsõ perctõl nem zavart ha a számba élvez..de egy idõután egyszerûen sok lett..én csak annyit csinálok h a végén mikor már nagyon nyög és teljesen megkeményedik a pénisze már csak a számon kivül nyalogatom és fõleg kézzel csinálom..igy nem megy a számba ..
nálunk még csak egyszer vol ilyen, de elõtte a párom kérdezte meg, hogy szeretném e, meghogy õ szeretné ha a számba menne.de nem nyerte el a tetszésem, és nem is erõlteti.
mi 6éve vagyunk együtt, és egyszerüen nem bírom ha a számba megy.ezt tudja, megbeszéltük már az elején.de mostanában mondta, h hagy menjen az arcomra, számhoz, és már egyre közelebb jutunk.de nem tehetek róla.az állagától felfordul a gyomrom.én 15 voltam elõször egyébként, azóta is vele vagyok.
hát, magadtól is észre fogod venni, mikor már az utolsó másodpercekben van, és akkor kézzel ugyanúgy folytatod tovább. de egy normális kapcsolatban szólni sem gáz. de szerintem tuti észre fogod venni az utolsó másoperceket.
Én még soha nem beszéltem meg vele.Csak úgy eszembe jutott és megtettem.És sokkal jobban örült neki, mind amikor tudta mi lesz.Csalhatsz is ;) ha érzed hogy most fog jövelni kiveszed a szádból, és a szád melett elengeded a spermát.Észre se fogja venni, csak végig fogd.Vagy mikor úgygondolod hogy a végén vagytok akkor vedd ki a szádból és a kezddel ingereld tovább a péniszét, így tuti nem a szádba megy.De ha szeret úgyis megérti.Bár én leszoktam nyelni, és semmi probléma sincs vele.Ha csak attól félsz hogy öklendeznél vagy rossz az íze arra is van megoldás.Eleinte a farkat a torkomig nyomtam így lefolyt rögtön nem is éreztem az ízét.De már megszoktam és semmi különös nincs benne.Én írtam több tanácsot is.Válaszd ki a neked megfeleleöt.Remélem tudtam segíteni.
Igen, szerintem kerek perec mond meg neki hogy szóljon majd. Nálunk mondjuk nem kellett mondanom semmit mert a párom tapintatos volt és megkérdezte hogy én hogy szeretném. Ha a te barátod nem kérdez meg akkor neked kell tisztázni dolgot. Szerintem nem fog ezen megsértõdni, neki attól ugyanolyan jó lesz ha te a végén nem nyeled le.
mond meg neki....nekem szerencsem van aval hogy a parom figyelmes h en is mit akarok...de mondjuk en neki mindig szolok elore h nehogy beleengedje...
Egyenesen mondd meg neki: "drágám majd szólj" mindezt jó hangsúlyosan, érteni fogja a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.DE arra is válaszoljatok pls hogy ti hogy beszéltétek meg ezt a szájjal való kielégítést a párotokkal.. vagy spontán jött?? hány éves korotokba "csináltátok" elöször meg ijen hasonló dolgokat lécii köszi elöre is;)
Én megmondtam neki, hogy szóljon elõtte. Csak ennyit, de érteni fogja abban a helyzetben:)
Tanuljátok már meg lányok, ha akartok tõlünk valamit, azt mondjátok meg, utalásokat hagyjátok a bankra.
Szia! Elõször is nem azt kéne tisztázni, hogy hogyan mondd meg neki, hogy hogyan ne élvezzen a szádba, mert akkor ez a kapcsolat az átlagos szintet sem üti meg sem szexuálisan, sem kommunikáció szempontjából. Szerintem annak semmi értelme, ha csak ímmel-ámmal csinálgatjátok a dolgokat. Ha tényleg szereted, akkor még le is nyeled. Ha meg nem, akkor... Ami pedig azt illeti, ideje szex helyett egy kicsit beszélgetnetek is... (D.P.)

Hogy mondják angolul, hogy "kiszívni valaki nyakát"?

Legjobb válasz: "giving" a lovebite, bar ezt igy szeintem soha nem mondjak

"giving" a lovebite, bar ezt igy szeintem soha nem mondjak
to give a hickey
magyar szokás..
A kérdező hozzászólása: Köszi, utánanéztem és valóban mind a kettõt használják :) Annyi, hogy a love bite külön írandó.

Miért mondják azt, hogy ha valaki következetesen kutat a dolgok miértje után, akkor egy idő után neurotikus lesz?

Én ilyen vagyok. Azért ütött szöget a fejembe, mert már most ennek a jeleit tapasztalom. Elszakadtam a fiatalságomtól, nem járok el másokkal, az időm nagy részét otthon töltöm és megállás nélkül gondolkozom. Mindig mindenre kíváncsi vagyok, mindennek utána akarok járni és nem tudom abbahagyni a gondolkodást.

Legjobb válasz: Nem tudom, kik mondják ezt, de tévednek. "Elszakadtam a fiatalságomtól, nem járok el másokkal, az idõm nagy részét otthon töltöm és megállás nélkül gondolkozom." 1) nem nyakló nélkül bulizni nem neurózis 2) ha problémád van az emberi kapcsolatokkal, az egy pszichológiai probléma, pszichológiai okai vannak, nem pedig az, hogy min gondolkodsz 3) A gondolkodásbeli túlprodukció és bizonyos gondolatmenetek lehetnek pszichés problémák tünetei, de nem azoknak okai. "Mindig mindenre kíváncsi vagyok, mindennek utána akarok járni" Ezzel meg semmi baj nincs, ez egy becses tulajdonság.

Nem tudom, kik mondják ezt, de tévednek. "Elszakadtam a fiatalságomtól, nem járok el másokkal, az idõm nagy részét otthon töltöm és megállás nélkül gondolkozom." 1) nem nyakló nélkül bulizni nem neurózis 2) ha problémád van az emberi kapcsolatokkal, az egy pszichológiai probléma, pszichológiai okai vannak, nem pedig az, hogy min gondolkodsz 3) A gondolkodásbeli túlprodukció és bizonyos gondolatmenetek lehetnek pszichés problémák tünetei, de nem azoknak okai. "Mindig mindenre kíváncsi vagyok, mindennek utána akarok járni" Ezzel meg semmi baj nincs, ez egy becses tulajdonság.
A kérdező hozzászólása: Itt nem a nem bulizás a lényeg, hanem az, hogy elszakadtam a barátaimtól. Sok felnõtt ismerõsöm van, akikkel sokkal szívesebben beszélek, mint a korosztályom nagyrészével. Azt mondják, túlságosan meghaladtam a koromat szellemileg, ezért nem tudok a korosztályommal kijönni. Van egyfajta "küldetéstudatom", úgy érzem, van valami célja annak, hogy én ilyen vagyok. Már gyerekkoromban is kicsit furcsa voltam, most pedig sokan a felnõttek közül is mondják, hogy még õk is tanulnak tõlem. Ennek ellenére úgy érzem, hogy minél többet tudok, annál messzebb kerülök az emberektõl és nem tudom elengedni magam, nem tudom élvezni az életet. Folyton rágódok valamin, borzasztó görcsös vagyok. Ez egyébként már testi tüneteket is produkál.
A kérdező hozzászólása: "Azt mondják, túlságosan meghaladtam a koromat szellemileg, ezért nem tudok a korosztályommal kijönni." "Ezt a hipotézist könnyû ellenõrizni. Milyen iskolába jársz (középiskola? tagozat?" Közép, kéttannyelvû gimi. Most végzek. "hol van az országos rangsorokban?)?" Nem tudom, amikor én oda bekerültem, még viszonylag jónak számított. "Szoktál nyerni tanulmányi versenyeket?" Igen, általános alsós korom óta. Legutóbb OKTV országos döntõn értem el 14. helyezést. Dicséreteket is mindig kaptam. "Színötös a bizonyítványod kevés napi tanulás mellett is? " Most éppen nem színötös (két négyesem van, általában a gimis öt évem alatt egy-kettõ volt mindig), de ehhez hozzá tartozik, hogy -különösen az utóbbi idõben- napi szinten szinte semmit nem tanultam. "Van egyfajta "küldetéstudatom", úgy érzem, van valami célja annak, hogy én ilyen vagyok." Ezt a nagyfokõ motiváló erõt fel kell használni valami konkrét célra. Keress magadnak szakterületet, ahol nyomulhatsz.
Tehát dicséretek és megnyert versenyek. Akkor hihetõ, hogy okosabb vagy a környezetednél. Egyetemen majd találhatsz a szintednek megfelelõ embereket. "Most éppen nem színötös (két négyesem van" Jó, hát a színötös nem kötelezõ. Sõt, színötöse gyakran az üresfejû magológépeknek van. De egy nagyon jó bizonyítvány nem árt. Ha ehhez kevés tanulás párosul, az világosan kiadja a magas IQ-t. Tehát annyi a dolgod, hogy megfelelõ közegbe kerülj, ahol ki tudsz bontakozni. Egy erõs egyetemre, ahol tudományos érdeklõdésû emberek között lehetsz és kihívásokat jelent a tanulás. Kapcsolatokat kiépíteni az oktatókkal is, mûhelymunkában részt venni, esetleg kutatói pályára lépni, vagy ha az nem tetszik, már egyetem alatt szakmai tapasztalatokat szerezni és utána karriert csinálni.
Szia kérdezõ! Írj egy levelet a [email protected] email cimre. Nekem is ilyen "problémám" van, velem talán tudsz beszélgetni errõl és talán el is tudom mondani azt hogy mi történik veled. Várom leveled :) Üdv.: Beni

Miért nem veszik észre az emberek hogy ha valaki sovány, és azt mondják rá, hogy "huu de vékony vagy, tiszta gebe. ", az ugyanolyan bántó, mint mikor egy dagadt emberre mondják, hogy kövér?

a vékony lányoknak is nagyon bánto tud sz lenni.ugyanugy mint a kövéreknek.

Legjobb válasz: Egyet értek... 165 cm vagyok és ehhez jön a 45 kg. Sovány vagyok és én is sokszor hallottam, de hiába eszek, nem hízok. Persze sokat nem akarok, de nekem 1-2 kg is olyan szenvedés hogy feljöjjön, aztán alszok egyet és ugyan ott vagyok... 23/L

Egyet értek... 165 cm vagyok és ehhez jön a 45 kg. Sovány vagyok és én is sokszor hallottam, de hiába eszek, nem hízok. Persze sokat nem akarok, de nekem 1-2 kg is olyan szenvedés hogy feljöjjön, aztán alszok egyet és ugyan ott vagyok... 23/L
Jaja, ezt én is meg szoktam kapni, és a vicces hogy pont a túlsúlyos emberektõl :) Fiú vagyok egyébként, és nem rossz fizikumú, csak alkatilag ilyen vékony. Mintha ezzel saját magukat próbálnák nyugtatni, hogy túlsúlyosak ugyan, de legalább nem olyan véznák mint én. És nem veszik észre hogy ezzel igazából engem sértenek :P
Ez már annyira sokadik ugyanilyen kérdés..ott vannak erre tanulságos válaszok keress rá
A kérdező hozzászólása: hogyan keressem pontosan, mit irjak be?? amugy én is 45 kg vagyok:) csak én 168 cm, ugyhogy nálam elég feltünö, és egyáltalán nem vagyok arányos...
A kérdező hozzászólása: igen, fiuknál is gyakran elöfordul hogy a "nagyobb darabok" beszologatnak hogy milyen gebe ha vki vékony.....nagy bunkoság ez, ugyanolyan sértés mintha rájuk mondanád hogy dagadt vagy, de nem veszik észre:S
Mert ilyen a világ. Látod te is dagadtoztál meg kövéreztél. Az se szép dolog. Ne várd el, hogy kedvesen bánjanak veled, ha ilyen vagy. Molett, túlsúlyos. Tudja, mirõl van szó, mégse olyan, mint a dagadt. Mindenkiben megkeresik a hibát, mert enyivel is kevésbé tûnnek õk maguk rosszban. A magyar meg különösen egy undok fajta. xD (és igen, én is kötözködtem, és nem vagyok dagadt mielõtt feltételezitek xD)
engem tökre nemzavar, sõt örülök, ha valaki megjegyzi milyen vékony vagyok, mivel eléggé figyelek az alakomra. Nekem egyáltalán nem bántó.
Hát én bóknak venném... A sovány az ideál, akkor miért kell rajta megsértõdni?

Mit jelent, ha azt mondják valakire, hogy "ez az ember művi vetélés"?

Legjobb válasz: Mivel a mûvi vetélés abortuszt jelent. Valószínû az idézõjelben életképtelen, vagy mit tudom én gyagyás, gyengeelméjû stb. Emberekre mondják ezt. Én még sosem hallottam ezt a kifejezést emberre, elég illetlen, primitív megfogalmazás. Valószínû az az ember, aki ezt a mondatot használja, nincs tisztában a vetélés szó jelentésével.

Mivel a mûvi vetélés abortuszt jelent. Valószínû az idézõjelben életképtelen, vagy mit tudom én gyagyás, gyengeelméjû stb. Emberekre mondják ezt. Én még sosem hallottam ezt a kifejezést emberre, elég illetlen, primitív megfogalmazás. Valószínû az az ember, aki ezt a mondatot használja, nincs tisztában a vetélés szó jelentésével.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!