Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam neki hogy azért nem (12 db)

20 hetes terhes vagyok és olyan bajom van, hogy mióta terhes lettem a férjem nem igazán akar velem szeretkezni. Azt mondja azért, mert tudja hogy a gyerek a hasamban van és vigyázni akar. Hogy mondjam neki, hogy a gyereknek semmi baja nem lesz?

Legjobb válasz: Ezt sajnos nem mindegyik pasi érti meg, az én férjem dettó ilyen volt. Egyszerûen nem hitte el, hogy nem "veri fejbe" a lányunkat. Szakkönyvet tehetsz elé esetleg, hogy lássa mi a helyzet, de ez az érzés náluk belülrõl fakad, nem tudják könnyen leküzdeni ezt a félelmet. Esetleg válasszátok más módját az együttlétnek, nálunk végül ez vált be.

Ezt sajnos nem mindegyik pasi érti meg, az én férjem dettó ilyen volt. Egyszerûen nem hitte el, hogy nem "veri fejbe" a lányunkat. Szakkönyvet tehetsz elé esetleg, hogy lássa mi a helyzet, de ez az érzés náluk belülrõl fakad, nem tudják könnyen leküzdeni ezt a félelmet. Esetleg válasszátok más módját az együttlétnek, nálunk végül ez vált be.
Én is 20 hetes terhes vagyok, eleinte szeretkeztünk, de ahogy elkezdett nõni a hasam, már heti egyszer sem csináljuk.Orális szexet nem is "eröltetem" neki azt mondja hogy nem tudja csinálni mert eszébe jut hogy onnan jon ki a baba!Eszméletlen!!Azt mondom ne eröltesd, magátol kell ráébrednie!
Én most vagyok a 32. hétben. a 6. hónapig rendben volt a szex, aztán mikor látványosan nagy lett a pocakom, az én férjem is így reagált. Mivel nagyon sokat fájt a hasam, én sem erõltettem. Aztán a görcsök elmúltak, de én nem szóltam, mert nem akartam erõltetni õt /a lelkét/, de õ hozta fel, hogy jó lenne szeretkezni, csak fél. Közösen néztünk az interneten ezzel foglalkozó cikkeket, amitõl nagyjából megnyugodott-és azóta szuper minden:-) Én is a "felvilágosítást" javaslom.
IGen, sajnos sok pasi így fogja fel. Én is csak azt tudom javasolni, beszéljetek róla, olvassatok együtt róla, meséld el neki, hogy a baba jelzni, ha valami nem jó neki, támaszd alá példákkal (pl ha emelsz mocorog, viszont ha fürdesz, tetszik neki-kis hazugság is lehet benne:-)- és még az jutott eszembe, hogy vidd el magaddal az orvoshoz, hátha ha tõle hallja, jobban elhiszi-mással, de én így jártam. Ha meg nem-mert az is elõfordulhat, akkor mardnak a más módszerek.. Drukkolok:-)
Szia, a helyzet nalunk is tok ugyanez.. 33. hetben vagyok :( hiaba magyarazom neki konyvekkel, meg benabbnal benabb rajzos abrakkal, hogy a bebinek nem lesz semmi baja az egesztol, o nem hiszi el. Teljesen mashogy tekint most ram.. nem igazan nore, hanem mint a kozos gyermekunket hordo lenyre :) tobb terhes baratnommel is beszelgettunk rola, es naluk is ugyanez van. Ez ilyen pasi dolog!!!
Én is ebben a "cipõben" járok. Mindketten nagyon akartuk ezt a babát (15 hónap után sikerült), és a férjem annyira félti hogy valami baja lesz, hogy amióta megtudtuk, hogy várandós vagyok, nem szeretkeztünk. 15 hónapos kismama
Amikor én terhes lettem, akkor mindkettõnkben felmerült, h most akkor szex stop 9hónapig.Aztán kicsit utána olvastam, és találtam néhány cikket, ami elmagyarázta, h nemh stopp nincs de a bab imádni fogja.Nah most azt kellene elmagyarázni a férjednek is, h a baba is nagyon szereti a szexet, hiszen, amikor ilyen mennyiségû örömhormon termelõdik az neki is jó, meg a méhösszehúzódások álomba ringatják.Néhány kinyomtatott cikk...de ha végképp nem megy, marad a szexnek az összes többi modja.Gondolj bele, te sem tudsz úgy elmenni, ha a bucidban nincs rendbe minden.
Ha fél ettõl, zavarja, akkor bárhogy magyarázhatod neki, egyszerûen képtelen lesz teljesíteni. Inkább helyezzétek másra a hangsúlyt. Mondjuk az orális szexre.
Magyarázd el neki, hogy a baba annyira védve van odabent, hogy semmi kárt nem tehet benne. Én a második trimeszeterben úgy kívántam és élveztem a szexet, mint még soha (kivéve az elsõzõ terhességet :-))! Ha Te is így vagy ezzel, mondd el neki, mitõl foszt meg!
Én momentán örültem, hogy nem kell szeretkezni.

10 hetes terhes vagyok. Ilyenkor már el lehet menni a fogorvoshoz? És ha igen mit mondjak neki? Hogy csak azért jöttem hogy nézze meg? Ezért nem kell fizetni?

Legjobb válasz: Naná! Ha 10 hetesen "mondasz" neki valamit akkor akár a tv-be is bekerülhetsz mûsorvezetõnek... De aztán egyedül menj, hiszen nem kell félni a fogorvostól. Gondolom már járni is tudsz, nem?

Naná! Ha 10 hetesen "mondasz" neki valamit akkor akár a tv-be is bekerülhetsz mûsorvezetõnek... De aztán egyedül menj, hiszen nem kell félni a fogorvostól. Gondolom már járni is tudsz, nem?
Hoppá, bocsi, félreértettem a kérdést! Sorry.
Szia. Menj is fogorvoshoz.Mondd meg, hogy a´llapotos vagy, és kontrollra jötte´l.azt nem tudom, hogy kell-e érte fizetni.Én Németorsza´gban e´lek, itt 3 havonta 10€kell fizetni az orvosnál, e´s minden ok.A többit fizeti a biztosíto´.Kivéve a fogpótlást, korona´t. e´n 3 hónaposan voltam kontrollon, és a köv.hónapban kell visszamennem.a 6.ban. Csak semmi pánik.gratula a babához.
HA MAGÁN DOKIHOZ MÉSZ AKKOR IGEN.HA AZ SZTKÁBA AKKOR NEKED MÁR OTT MINDEN INGYENES
Az SZTK-ban már minden egyes vizsgálat és ellenõrzés, amit végeznek, díjtalan, mert van terhességi kiskönyved. (Tehát még vizitdíjat sem kell sehol fizetned) Hangsúlyozom: itt most nem magánorvosokról beszélek.
Ha megkapod a terhességi kiskönyet, akkor a védõnõnek az lesz az elsõ utasítása, hogy el kell menni fogorvoshoz és a háziorvoshoz és EKG-t is kell csináltatni. Nem tudom, lesz-e probléma a fogaiddal, fogkövet érzéstelenítõ spray-vel szednek le, az szerintem nem ártalmas, azt nem tudom, hogy pl. egy tömésnél az injekcióval mi a helyzet. Nekem elsõ terhességkor azt mondta a doki, hogy a második harmadban mindent csinálhatok, mintha nem is lennék terhes.
Persze, ezen legjobb az elején túlesni, ilyenkor javasolt. Mond meg neki, hogy kismama vagy, legyen kedves megvizsgálni és bepecsételni a kiskönyvedbe, hogy voltál nála. Ez ingyen van, mint minden terhességgel kapcsolatos vizsgálat, ha már van kiskönyved.

Olyan betegség létezik, ami az anorexia ellentéte? Tehát a beteg mindig vékonyabbnak látja magát, hiába mondják neki, hogy annyira azért nem vészes. Ilyen van?

Legjobb válasz: Az én családomban van :D Kamaszkorában folyton cseszegették h kórosan sovány, most is vékony de inkább csak az izomzat hiánya miatt, viszont közben úszógumit, pici pocakot növesztett, de mélyen meg van róla gyõzõdve, hogy õ sovány.

Az én családomban van :D Kamaszkorában folyton cseszegették h kórosan sovány, most is vékony de inkább csak az izomzat hiánya miatt, viszont közben úszógumit, pici pocakot növesztett, de mélyen meg van róla gyõzõdve, hogy õ sovány.
Igen..a testveremet folyton cseszegettek, h desovany stb. Mig elhitte:/ most 52kg, es nemsovany, de ö annak latja magát:/


Hazudtam a baratnomnek hogy tudok uszni, mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok. Tudom hogy hulyeseg de azert valami megoltas kene. Hogyan mondjam el neki?

Legjobb válasz: Szerintem ezt mond el neki amit itt írtál. "mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok." Azért kamuztam,viszont örülnél ha Õ megtanítana.

Szerintem ezt mond el neki amit itt írtál. "mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok." Azért kamuztam, viszont örülnél ha Õ megtanítana.
A kérdező hozzászólása: Kosz;)

Beleszerettem a legjobb lány barátomba de sehogy sem tudom neki elmondani egyszerüen nem megy :/ nagyon szeretem! és azért jó lenne vele tudatni hogyan mondjam el neki?

Legjobb válasz: Ha nagyon nem megy, akkor egyszerüen ird meg neki. Aztán majd megbeszélitek. Elõbb-utóbb túl kell esned a vallomáson. Szánd rá magad, lehet hogy nincs is félnivalód, és õ is belemegy abba hogy járjatok.

Ha nagyon nem megy, akkor egyszerüen ird meg neki. Aztán majd megbeszélitek. Elõbb-utóbb túl kell esned a vallomáson. Szánd rá magad, lehet hogy nincs is félnivalód, és õ is belemegy abba hogy járjatok.
Csak egyszerûen mikor vele vagy.. öleld meg és mond neki, hogy szeretlek !!
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nem merem megírni neki mert utálja az olyan fiúkat akik az ilyet nem személyesen teszik meg. Félek hogy ha megírnám neki akkor mindent elrontanék
ne, szerintem se írd meg, én is utálnám, és nem is lehet rá rendesen reagálni, ahogy az elõttem írta valaki öleld meg és úgy mond neki mert úgy könnyebb lesz ha nem nézel a szemébe
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló ez nem is rossz ötlet :) aranyosnak aranyos :) de valamiért félek az egésztõl más lányoknál könyû volt mindig :) már egy éve szeretem lassan :) de még nem tudtam elmondani neki inkább próbáltam elfolytani és más lányokkal foglalkozni ez idõ alatt volt 3 barátnõm de egyiket sem szerettem :/ :( csak is õt
én is kedvelek egy lányt és külsõre is esetem, ritka az ilyen, de én tudom, hogy õ más fiúra vágyik, szóval nem könnyû ez, én megértelek
Ha nagyon nem megy szóban, akkor írd le levélben. Add oda neki, és majd válaszol szóban. Egyébként hány évesek vagytok? :) 16/L
15/l ugyan ez volt pár napja velem.a legjobb barátom írta, hogy szeret...ééééés hát én is szeretem(évek óta) szóval örültem neki nagyon. Annyit írt, hogy többet érez irántam a barátságnál, szeret. Élõbe ezután simán akármi lehetett volna, például kapásból megölelem, stb.. de így, hogy írta nem tudtam olyat válaszolni amibõl kivette volna hogy én is.Szóval én azér azt ajánlom hogy személyesen:)
Hogy mi van? :D
Hát én 22éve ebben élek.Most is szeret, de alíg van közös programunk, ha pedig mégis együtt megyünk valahova, pillanatokon belül magamra hagy és ez mindig így is volt.Én most válni készülök, miközben õ most sem érti, hogy mit csinál rosszúl.Nem tudom, hogy nektek hogyan telt az a három év, de ha hasonlóan akkor legjobb ha most lépsz, persze tudom ez nem olyan könnyû!
Sajnos én is csak ezt tudom mondani. A megszokás az amit a srác érez, tapasztalatból mondom ez jobb nem lesz. Evezz új vizekre, rengeteg lehetõség van még elõtted. Csak pár hónapig szar érzés, utána áldani fogod magadat, hogy nem fecséreltél idõt egy se veled se nélküled kapcsolatra. F/28
A kérdező hozzászólása: ezt el is fogadnám de olyanokat tesz ami azt mutatja hogy szeret: találkoztunk és nála aludtam nagyon jó volt, féltékenykedik, írja h mennyek át masszírozzam meg, h majd máskor is így ébredjünk...
3 év hosszú idõ. A szerelem elmúlt, a megszokás meg hiányérzetet produkál. Ez a hajó már sajnos elúszott. Sorry. Próbálj meg továbblépni.
A kérdező hozzászólása: És nem tudom hogy mit mondjak neki hogy kibéküljünk.Segítsetek Létszíves!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta tegnap msn-en amikor megkérdeztem hogy hiányzok-e neked hogy igen de azt is mondta hogy nem érzi azt hogy velem kéne lenni...Én sem értem mert ha hiányzik valaki akkor szeretem és vele akarok lenni de õ máshogy gondolkodik úgy látszik
Kicsit zavaros és nem túl egyértelmû a kérdés...
A kérdező hozzászólása: Szakítottunk 3 év után majdnem egy hónapja azt mondja h hiányzom neki de nem érzi azt h velem kéne lenni-e.De szerintem ez baromság mert ha hiányzik valaki akkor szereted mert ö azt mondja hogy az normális hogy 3 év után hiányzom neki de szerintem nem mert ha nem szereted akkor nem hiányzik.
hiányzik a sunád
kamu, ha meg nem, akkor: sehogy, a 9 éveseknél ez még nem túl nagy dolog.
Mondta Neked, hogy szerelmes beléd?
de aranyos :)
Én az oviban szerelmes voltam a fiatal óvónénimbe, meg a legtöbb lányba :P Szerintem nem szerelmes beléd, hanem csak szimplán szeret, mint barátot, csak még nem tudja mi a különbség a szerelem, és szeretet között. Ennyi idõsen az ember még erõteljesen fogalom zavarban van. Szerintem beszélgess vele, és mond meg neki, hogy ez nem igazi szerelem amit érez. De ne túl durván mondjad neki, ennyi idõsen még elég sérülékeny lehet érzelmileg. Az is elõfordulhat, hogyha idõsebb lesz pár évvel, nagyon jó barátok lesztek, sose tudhatod elõre. 23/F
Ne vedd olyan komolyan. Õ még nem úgy gondol a szerelemre, mint Te. Egyszerûen szimpatikus vagy neki és szeret Veled lenni. Ha közel laktok egymáshoz, néha látogasd meg és játszatok együtt.
A kérdező hozzászólása: szerintem aranyos hogy tetszem neki de ha meglátja hogy van egy pasim akkor szegény kisfiúnak összetörik a szíve.
A kérdező hozzászólása: Ti nem sajnálnátok?

Egy ismerősöm, aki a lakótársam, nem fürdik, csak hetente egyszer, amikor hajat mos. Azt mondja, azért nem akar fürödni, mert az elbérletben, ahol lakunk, köszös a zuhanyzó, ami nem igaz. Mondjam meg neki, hogy ez így nem jó?

Fogat se mos gyakran,és ha mellettem ül az el?adásokon a suliban,gyakran érezni,hogy büdös a lehelete.

Legjobb válasz: hujj. az nem egészséges ha nem fürdik. a fogmosás azt...ha más nem akkor napi 1szer mert az k.varossz ha fáj a foga, nehéz elmulasztani(tapasztalatból mondom) a hajmosás is ajánlott mert mindenféle baci meg minden letelepedik és súlyos is lehet.(bár nem nagy az esélye de megtörténhet) ha nem közös akkor mi baja? ennyire szégyellõs? vigyen be 1 széket vagy valami és támassza ki az ajtót...

hujj. az nem egészséges ha nem fürdik. a fogmosás azt...ha más nem akkor napi 1szer mert az k.varossz ha fáj a foga, nehéz elmulasztani(tapasztalatból mondom) a hajmosás is ajánlott mert mindenféle baci meg minden letelepedik és súlyos is lehet.(bár nem nagy az esélye de megtörténhet) ha nem közös akkor mi baja? ennyire szégyellõs? vigyen be 1 széket vagy valami és támassza ki az ajtót...
köszös = közös + koszos? :D Amúgy szerintem mindenképpen mondd meg neki finoman.. Szinte lehetetlen nem megsérteni, de neki is sokkal jobb lenne, ha mások nem titulálnák õt ápolatlannak és büdösnek.
Ha szerinte koszos takarítsa ki... Akár közös hétvégi programként is bevezetheted. Hát én nem tûrném el, hogy bûzlik a mellettem lakó, finomabban mondd meg neki, hogy a víz+szappan kombó nem fog megártani neki.
Simán van ilyen, fõleg ha valaki ilyen helyen nevelkedett. Neki ez a természetes. Finoman lehet közölni vele, ha pedig akadékoskodik, akkor másik két haverral berángatni és megmosni.
A kérdező hozzászólása: kulcsra lehet zárni az ajtót, de szerinte koszos a zuhanyzó, ami nem igaz...engem néz hülyének, hogy reggel-este zuhanyzom és elmegyek fogat mosni
A kérdező hozzászólása: bocsánat, koszos
Még ha koszos is lenne, hát neki nem kéne épp úgy takarítani? Hiszen õ is ott lakik. Én biztosan szólnék, hiszen ki akar egy büdös, igénytelen emberrel együtt lakni? Más kérdés, hogy nem biztos, hogy hallgatni fog rád.
Egyetértek az elõzõekkel. Magyarázd el neki, ha annyira koszos a zuhanyzó akkor szépen takarítsa ki, elárulom nem több egy 10 perces munkánál. Én spec azokat sosem tudtam megérteni, akik nem mosnak fogat, én reggel felkelek és ez az elsõ dolgom, hiszen legyünk õszinték éjszaka olyan baci party van a szánkban és azok aztán hagynak szagot maguk után :D nyugodtan mondd meg neki, ha megsértõdik az õ baja, de sztem nem sértõdni kéne ilyenkor, hanem elgondolkodni azon, hogy vajon mi az oka annak, hogy a lakótársam büdinek talál.
Ezekre mifelénk azt mondják hogy: Koszosbüdösigénytelenállat.

Mit tegyek ha a lány azért nem akar velem járni mert a szülei nem engedik meg az anya tiltja neki? Mit mondjak a lánynak hogy ezt ne vegye figyelembe vagy valami?

Egyedüli gyerek egy szem lány megértem hogy féltik!Az anya rossz véleménnyel van rólam pedig annyira nem ismer múltamról tud egy két dolgot de változtam sokat és így mostanság nem nagyon tudja milyen vagyok csak gondolja vagy el képzeli és hát nem teljesen jól!! Légy szíves segítsétek nagyon szeretem ezt a lányt ? meg azt mondja azért nem akar jobban meg szeretni mert hogy a szülei

Legjobb válasz: Milyen idõs a lány elõször is? Valahogy úgy kell megoldanod, hogy a szülei ellen véletlenül se fordítsd õt:)

Milyen idõs a lány elõször is? Valahogy úgy kell megoldanod, hogy a szülei ellen véletlenül se fordítsd õt:)
"nem akar jobban meg szeretni mert hogy a szülei"=Gáz Géza, ez esetben Gáz Gizi!!!
Kedves kérdezõ. Mintha az én történetemet hallanám. Csak itt én vagyok a lány. Egyedüli gyerek vagyok, 22éves és engem is tiltana anyám a barátomtól. Pedig egy éve együtt vagyunk. és tanács. Mérhetetlen sok kitartás. Ha szereted azt a lányt mutasd meg neki, hogy megváltoztál és harcolj érte bármi áron. Ha a lány is szeret akkor úgysem tud közétek állni senki. Így keresd a társaságát mindennap, beszélgess vele, találkozzatok stb. Vagy ha a szülei ennyire vaskalaposak akkor állj az eléjük és mond el, hogy megváltoztál és ne a múlt alapján ítéljenek el. Ismerjenek meg amilyen most vagy és ha azt sem tetszik akkor küldjenek el.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok :D
A kérdező hozzászólása: ja és az sem mellékes hogy az elõzõ volt barátjával ugyan így volt hogy a szülei nem akarták meg mondták neki ne járjon már vele aztán meg igazuk is lett mert a fiú meg csalta de õ meg nem hallgatott rájuk és most gondolom azt hiszi megint igazuk lenne vagy valami ilyesmit is gondolhat
Naja nekem is ismerõs a szitu:S Nálam is az van hogy a barátnõm anyja egy veszekedés következtében tilt és probálja de olyan erõvel ellenem irányítani hogy én még ilyet nem láttam. Sok emberre haragszok, meg utálom , de az a nõszemély nálam maga a megtestesült sátán. Nem tudom hogy a te barátnõd anyja milyen, de ha olyan mint az a személy, az a egoista, lekezelõ, csicskáztató, kegyetlen ember akkor nagyon nehezen fogod birni az tuti... Barátnõmmel már másfél éve vagyok eggyütt és ez az eset olyan 2-3 hónapja történt és mindkettõnket elégé megviseli. Én azt tanácsolom ha lehet vele normálisan beszélni akkor probáld meg. Én sajnos azt nem tudom megtenni:S Ha nem segít ez, vagy nem jön össze akkor nagyon erõsnek kell lennie a kapcsolatnak hogy kitartson. Nálunk is sok mélypont volt már emiatt. Ha mindezek ellenére továbbra is támadja a kapcsolatot akkor csak a változás, például elköltözés segíthet. Remélem te szerencsésebb leszel e téren. Sok sikert:) Bocs a hosszú vállaszért 19/F
az ilyeneket nem érdemes eröltetni. Csak a lánynak lesz rosszabb. Fiatal koromban én is így voltam vele, amikor meg lázadtam olyan légkör volt itthon hogy huhhh. Szevedés vlt az egész.
Lány vagyok hasonló helyzetben. Szerintem beszélned kellene a szüleivel, megmondani, hogy nem ismernek igazan, de a jovoben szeretnel erre lehetoseget adni nekik is, mert nagyon szimpatikus a lanyuk. Erre ha feljonnek a multbeli dolgok, (vagy ha kihozza a szo, te is felvetheted) jo lehetoseg, hogy megmagyarazd. Es ha nagyon udvarias akarsz lenni es jo benyomast kelteni, 'elkeresztetheted' a kislanyt egy kozos programra. Fura, de sok lanyos szulo szereti az ilyen konzervativ szokasokat. Sok sikert!

Hogyan mondjam meg neki hogy azért nem merek vele lenni mert túl nagy a "szerszáma"?

nagy a szerszáma én pedig oan sz?k avgyok hogy a tampon sem fér fel!de ? bitti akarná de igy csak fájna mind2nknek:(

Legjobb válasz: Akkor nem is tudod igazabol mekkora a szerszam...hany eves vagy? Igazabol nem is ismered...csak azt hiszed. Nyugi! Ha talalkozol vele, nem szex van azonnal! Ha meg azt akarja akkor nagyon gyorsan fordulj ellenkezo iranyba es setalj el.... Egy ferfi ha akaregy not, nem surgeti. Nem eroszakoskodik es odafigyel ra.

Akkor nem is tudod igazabol mekkora a szerszam...hany eves vagy? Igazabol nem is ismered...csak azt hiszed. Nyugi! Ha talalkozol vele, nem szex van azonnal! Ha meg azt akarja akkor nagyon gyorsan fordulj ellenkezo iranyba es setalj el.... Egy ferfi ha akaregy not, nem surgeti. Nem eroszakoskodik es odafigyel ra.
Már ne is haragudj, de ha még nem találkoztatok akkor honnan tudod, gondolod? Csak azt ne mond hogy "megmondta". Ha mégis tuti 20 fölött van mi? XD
A farok meret kifejtett korban mar nem kor fuggo... En 33 vagyok. A ferjem egy 17-18-as. Elotte nekem is kisebbekkel volt dolgom. De hozza alakult a testem. A tied is fog csak ne surgess semmit es ne gorcsolj! Csak okosan es ugyesen!
De nem vagy koteles szexelni vele. A szex elott meg annyi minden van. Ha ugy erzed neked o tul nagy amikor ott az ido, mondd el neki. Mondd el, ha felsz a fajdalomtol. A kisujjabol nem tudja kiszivni, gondolatot nem tud olvasni. Nyugi. Elobb-utobb at fogsz esni a dolgon. Ha nem vele, akkor massal. En is szuk vagyok. Sosem volt problemam. Eleg sokaig vartam a szuzessegel elveszteseig...nem surgettem a dolgokat es nem engedtem, hogy barki is kotelezzen barmire is. A testedert te vagy felelos. Te oromot adsz, azt is kellene, hogy kapj. Ne szorongj. Minnel gorcsosebb vagy az elso szex annal szarabb. Okesz? Mellesleg idovel ugy a keso huszas eveid tajekan fogsz rajonni milyen is jo ha az ember lanya alatt nem kamionparkolo van.
Hoppá Én nem a korát krdeztem annó, és látom az egyik írásomat nem tette be :( Viszont ha nem a farka húsz hanem az életkora akkor szerintem ne tedd meg. És ezt mint pasi mondom. Sajnos sok olyan srácot ismerek akik 20 fölött vannak és 15-16 éves lányokra hajtanak. Hidd el nem barátnõjüknek akarják õket. (Tisztelet a kivételnek) Egyébként nem tudom hogy egy férfi viselkedésébõl hogy következik a farok méret...
A kérdező hozzászólása: de télleg tudom mert akkor nem úgy viselkedett volna:(mostmár úgy viselkedik mint aki csak azt akarja (mert megbántottam) de addig iszonyúan édes volt és aranyos és 100%h nem csak arra hajtott!
A kérdező hozzászólása: a farok méretet onnan sejtem hogy mondott dolgokat!nem centiben de lehet következtetni:(nem tudom leirni v megmagyarázni de el kell hinnetek:(
Bocs hogy ezt mondom de kicsit naív voltál. Hidd el ha egy srác le akarja fektetni egy csajt, akkor nem lesz tolakodó, és nem is fog a lényegre térni, míg nem találkoztatok, fõleg hogy fiatal és szûz vagy... Vigyázz nagyon az ilyen netes ismertkedésekkel. Ahogy olvastam a válaszaidat, úgy tûnik okos lány vagy, úgyhogy csak okosan. Attól meg tényleg ne félj hogy nem fér be. gondolj csak bele, onnan egy egész gyermek fog kijönni, ha félsz akkor télnyeg szûk lesz és fájni fog. Ha lazítasz és a srác kényeztet nem lesz semmi baj ;-)
A kérdező hozzászólása: meggyõztetek!azt hiszem igazatok van:( köszi szépen mindenkitõl:)
szívesen, de ne legyen bûntudatod mert "megbántottad". Ha még bármi kérdésed van írj mi válaszolni fogunk ;-)
Tényleg ne hagyd magad. Igaza van az egyik elöttem szólónak. ha csak arra megy biztos hogy nem lesz tolakodó, hanem elõszõr belopja magát a szívedbe, megvárja amig imádni fogod és ha már imádod képes vagy érte bármit megtennimert ugye a "szerelem vak és nem ismer határokat". Ne ess ebbe a hibába. Vigyázz magadra és ne engedj a csábításnak. Légy kitartó és ne legyél naví. Nem kell mindent elhinni. 18:03-as válaszoló voltam.
bocsi: naív* :)
A kérdező hozzászólása: am nem mondta sosem konkrétan hogy hány centi de tudom hogy nem 10-12 mert akkor nem úgy viselkedne ahoyg!jól néz ki és csajozik és mittom én szal nem hazudhatott mert nem is mondott semmi konkrétat!csak ezt leeht tudni!nem tom megmagyarázni de tudom h akármekkora nekem nagy lenne
A kérdező hozzászólása: nem bántottál!segítettél! olyan okos emberek vannak itt akik segítenek a kis tapasztalatlanoknak:) :)
Egyáltalán nem biztos, hogy nagy a farka. 20felett is lehet vkinek 10 centis. Mondani bármit lehet... fõleg egy naív kislányka (bocsi, ha megbántottalak volna, nem akartam) :S Általában a netezõk több mint 50%-a kamuzik mindent össze-vissza. Én lány létemre tudnám mondani azt, hogy pasi vagyok és van egy 23 cm-es farkam (ami nem igaz) Szal nem kell mindent elhinni amit a neten olvasol/látsz. Az nem tükrözi a valóságot. Az, hogy szûk vagy az teljesen természetes még ebbe a korban. Vannak kifejezetten olyan lányok akik annyira szûkek, hogy még a tampon se fér fel. Mint a te esetedben. De a szex miatt meg ne izgulj. Amig még ilyen gátlásaid, félelmeid vannak addig ne is gondolj rá, mert az elsõt megbánod és kísérteni fog egész életeden át. Lehet a hüvelyt tágítani ujjazásokkal. (1 ujj, 2 ujj, majd 3 stb.) A szex meg akkor nem lesz annyira fájdalmas, hogyha megfelelõen fel vagy izgulva és kívánod is a partnered. Remélem segítettem :) És tényleg nem akartalak megbántani. Szija! (16 éves lány)
A kérdező hozzászólása: de tudom h kb mekkora lehet és...:/lényeg h nem lenne jó se neki se nekem!
A kérdező hozzászólása: 20 felett.igen de télleg oan ari volt kaptam tõle ajándékot postán és azt mondta utólag h majdnem szerelmes volt-! ammeg gondolom h nem kis 10centisXD..mondjuk nekem még azis nagy lenne sztem:$
A kérdező hozzászólása: :) köszi ez aranyos voltXDde télleg!de sztem akk se lesz semmi...jobb ha fiatalabbakkal kerülök inkább iesféle kapcsolatba!köszi mindenki!
tisztázzuk gyorsan, hogy ki hány éves...!
A kérdező hozzászólása: õ 20 felett én meg 15
Hu most olvasom mennyire felreertheto amit irtam...;o) Szoval az elso azt szam az a korom - ven banya vagyok - a masodik a ferjem nagyon intim titka. Te pedig 15 eves vagy...a pasi 20....eszedbe ne jusson!!!!!!
Ebben az esetbn két dolgot javasolnék: 1) tényleg keress valaki fiatalabbat... Van abban valami aberrált, hogy egy huszon sok éves pasi fiatal lányok társaságát keresi.. Ez gondolom jót tesz az egódnak, de akkor is... 2) ha ne talán mégis nála kötsz ki, és oda lerül a dolog, hogy a sex szóba kerül, akkor ne stersszelj. A hüvelynek van egy olyantualjdonsága, hogy képes felvenni a pasi méretét... Lehet nem egybõl "durr bele", de ha megadjátok a módját, kiadós elõjáték, akkor mûködhet a dolog.
A kérdező hozzászólása: kösz de ez csak kiváncsiság szinten ment!nem akarok tõle semmit...csak pár hónapja igencsak úgy nézett ki a dolog hogy akarná!de én már úgyse!de köszi mindenkitõl!
A kérdező hozzászólása: értem:(de az egómnak akkor is jót tett:) de télleg be kell látnom hogy valószinüleg csak arra hajtott!köszi hogy ezeket leírtátok!nagyon sokat segítettetek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!