Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam neki hogy azért (18 db)

20 hetes terhes vagyok és olyan bajom van, hogy mióta terhes lettem a férjem nem igazán akar velem szeretkezni. Azt mondja azért, mert tudja hogy a gyerek a hasamban van és vigyázni akar. Hogy mondjam neki, hogy a gyereknek semmi baja nem lesz?

Legjobb válasz: Ezt sajnos nem mindegyik pasi érti meg, az én férjem dettó ilyen volt. Egyszerûen nem hitte el, hogy nem "veri fejbe" a lányunkat. Szakkönyvet tehetsz elé esetleg, hogy lássa mi a helyzet, de ez az érzés náluk belülrõl fakad, nem tudják könnyen leküzdeni ezt a félelmet. Esetleg válasszátok más módját az együttlétnek, nálunk végül ez vált be.

Ezt sajnos nem mindegyik pasi érti meg, az én férjem dettó ilyen volt. Egyszerûen nem hitte el, hogy nem "veri fejbe" a lányunkat. Szakkönyvet tehetsz elé esetleg, hogy lássa mi a helyzet, de ez az érzés náluk belülrõl fakad, nem tudják könnyen leküzdeni ezt a félelmet. Esetleg válasszátok más módját az együttlétnek, nálunk végül ez vált be.
Én is 20 hetes terhes vagyok, eleinte szeretkeztünk, de ahogy elkezdett nõni a hasam, már heti egyszer sem csináljuk.Orális szexet nem is "eröltetem" neki azt mondja hogy nem tudja csinálni mert eszébe jut hogy onnan jon ki a baba!Eszméletlen!!Azt mondom ne eröltesd, magátol kell ráébrednie!
Én most vagyok a 32. hétben. a 6. hónapig rendben volt a szex, aztán mikor látványosan nagy lett a pocakom, az én férjem is így reagált. Mivel nagyon sokat fájt a hasam, én sem erõltettem. Aztán a görcsök elmúltak, de én nem szóltam, mert nem akartam erõltetni õt /a lelkét/, de õ hozta fel, hogy jó lenne szeretkezni, csak fél. Közösen néztünk az interneten ezzel foglalkozó cikkeket, amitõl nagyjából megnyugodott-és azóta szuper minden:-) Én is a "felvilágosítást" javaslom.
IGen, sajnos sok pasi így fogja fel. Én is csak azt tudom javasolni, beszéljetek róla, olvassatok együtt róla, meséld el neki, hogy a baba jelzni, ha valami nem jó neki, támaszd alá példákkal (pl ha emelsz mocorog, viszont ha fürdesz, tetszik neki-kis hazugság is lehet benne:-)- és még az jutott eszembe, hogy vidd el magaddal az orvoshoz, hátha ha tõle hallja, jobban elhiszi-mással, de én így jártam. Ha meg nem-mert az is elõfordulhat, akkor mardnak a más módszerek.. Drukkolok:-)
Szia, a helyzet nalunk is tok ugyanez.. 33. hetben vagyok :( hiaba magyarazom neki konyvekkel, meg benabbnal benabb rajzos abrakkal, hogy a bebinek nem lesz semmi baja az egesztol, o nem hiszi el. Teljesen mashogy tekint most ram.. nem igazan nore, hanem mint a kozos gyermekunket hordo lenyre :) tobb terhes baratnommel is beszelgettunk rola, es naluk is ugyanez van. Ez ilyen pasi dolog!!!
Én is ebben a "cipõben" járok. Mindketten nagyon akartuk ezt a babát (15 hónap után sikerült), és a férjem annyira félti hogy valami baja lesz, hogy amióta megtudtuk, hogy várandós vagyok, nem szeretkeztünk. 15 hónapos kismama
Amikor én terhes lettem, akkor mindkettõnkben felmerült, h most akkor szex stop 9hónapig.Aztán kicsit utána olvastam, és találtam néhány cikket, ami elmagyarázta, h nemh stopp nincs de a bab imádni fogja.Nah most azt kellene elmagyarázni a férjednek is, h a baba is nagyon szereti a szexet, hiszen, amikor ilyen mennyiségû örömhormon termelõdik az neki is jó, meg a méhösszehúzódások álomba ringatják.Néhány kinyomtatott cikk...de ha végképp nem megy, marad a szexnek az összes többi modja.Gondolj bele, te sem tudsz úgy elmenni, ha a bucidban nincs rendbe minden.
Ha fél ettõl, zavarja, akkor bárhogy magyarázhatod neki, egyszerûen képtelen lesz teljesíteni. Inkább helyezzétek másra a hangsúlyt. Mondjuk az orális szexre.
Magyarázd el neki, hogy a baba annyira védve van odabent, hogy semmi kárt nem tehet benne. Én a második trimeszeterben úgy kívántam és élveztem a szexet, mint még soha (kivéve az elsõzõ terhességet :-))! Ha Te is így vagy ezzel, mondd el neki, mitõl foszt meg!
Én momentán örültem, hogy nem kell szeretkezni.

10 hetes terhes vagyok. Ilyenkor már el lehet menni a fogorvoshoz? És ha igen mit mondjak neki? Hogy csak azért jöttem hogy nézze meg? Ezért nem kell fizetni?

Legjobb válasz: Naná! Ha 10 hetesen "mondasz" neki valamit akkor akár a tv-be is bekerülhetsz mûsorvezetõnek... De aztán egyedül menj, hiszen nem kell félni a fogorvostól. Gondolom már járni is tudsz, nem?

Naná! Ha 10 hetesen "mondasz" neki valamit akkor akár a tv-be is bekerülhetsz mûsorvezetõnek... De aztán egyedül menj, hiszen nem kell félni a fogorvostól. Gondolom már járni is tudsz, nem?
Hoppá, bocsi, félreértettem a kérdést! Sorry.
Szia. Menj is fogorvoshoz.Mondd meg, hogy a´llapotos vagy, és kontrollra jötte´l.azt nem tudom, hogy kell-e érte fizetni.Én Németorsza´gban e´lek, itt 3 havonta 10€kell fizetni az orvosnál, e´s minden ok.A többit fizeti a biztosíto´.Kivéve a fogpótlást, korona´t. e´n 3 hónaposan voltam kontrollon, és a köv.hónapban kell visszamennem.a 6.ban. Csak semmi pánik.gratula a babához.
HA MAGÁN DOKIHOZ MÉSZ AKKOR IGEN.HA AZ SZTKÁBA AKKOR NEKED MÁR OTT MINDEN INGYENES
Az SZTK-ban már minden egyes vizsgálat és ellenõrzés, amit végeznek, díjtalan, mert van terhességi kiskönyved. (Tehát még vizitdíjat sem kell sehol fizetned) Hangsúlyozom: itt most nem magánorvosokról beszélek.
Ha megkapod a terhességi kiskönyet, akkor a védõnõnek az lesz az elsõ utasítása, hogy el kell menni fogorvoshoz és a háziorvoshoz és EKG-t is kell csináltatni. Nem tudom, lesz-e probléma a fogaiddal, fogkövet érzéstelenítõ spray-vel szednek le, az szerintem nem ártalmas, azt nem tudom, hogy pl. egy tömésnél az injekcióval mi a helyzet. Nekem elsõ terhességkor azt mondta a doki, hogy a második harmadban mindent csinálhatok, mintha nem is lennék terhes.
Persze, ezen legjobb az elején túlesni, ilyenkor javasolt. Mond meg neki, hogy kismama vagy, legyen kedves megvizsgálni és bepecsételni a kiskönyvedbe, hogy voltál nála. Ez ingyen van, mint minden terhességgel kapcsolatos vizsgálat, ha már van kiskönyved.

Olyan betegség létezik, ami az anorexia ellentéte? Tehát a beteg mindig vékonyabbnak látja magát, hiába mondják neki, hogy annyira azért nem vészes. Ilyen van?

Legjobb válasz: Az én családomban van :D Kamaszkorában folyton cseszegették h kórosan sovány, most is vékony de inkább csak az izomzat hiánya miatt, viszont közben úszógumit, pici pocakot növesztett, de mélyen meg van róla gyõzõdve, hogy õ sovány.

Az én családomban van :D Kamaszkorában folyton cseszegették h kórosan sovány, most is vékony de inkább csak az izomzat hiánya miatt, viszont közben úszógumit, pici pocakot növesztett, de mélyen meg van róla gyõzõdve, hogy õ sovány.
Igen..a testveremet folyton cseszegettek, h desovany stb. Mig elhitte:/ most 52kg, es nemsovany, de ö annak latja magát:/

Hazudtam a baratnomnek hogy tudok uszni, mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok. Tudom hogy hulyeseg de azert valami megoltas kene. Hogyan mondjam el neki?

Legjobb válasz: Szerintem ezt mond el neki amit itt írtál. "mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok." Azért kamuztam,viszont örülnél ha Õ megtanítana.

Szerintem ezt mond el neki amit itt írtál. "mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok." Azért kamuztam, viszont örülnél ha Õ megtanítana.
A kérdező hozzászólása: Kosz;)

Beleszerettem a legjobb lány barátomba de sehogy sem tudom neki elmondani egyszerüen nem megy :/ nagyon szeretem! és azért jó lenne vele tudatni hogyan mondjam el neki?

Legjobb válasz: Ha nagyon nem megy, akkor egyszerüen ird meg neki. Aztán majd megbeszélitek. Elõbb-utóbb túl kell esned a vallomáson. Szánd rá magad, lehet hogy nincs is félnivalód, és õ is belemegy abba hogy járjatok.

Ha nagyon nem megy, akkor egyszerüen ird meg neki. Aztán majd megbeszélitek. Elõbb-utóbb túl kell esned a vallomáson. Szánd rá magad, lehet hogy nincs is félnivalód, és õ is belemegy abba hogy járjatok.
Csak egyszerûen mikor vele vagy.. öleld meg és mond neki, hogy szeretlek !!
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nem merem megírni neki mert utálja az olyan fiúkat akik az ilyet nem személyesen teszik meg. Félek hogy ha megírnám neki akkor mindent elrontanék
ne, szerintem se írd meg, én is utálnám, és nem is lehet rá rendesen reagálni, ahogy az elõttem írta valaki öleld meg és úgy mond neki mert úgy könnyebb lesz ha nem nézel a szemébe
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló ez nem is rossz ötlet :) aranyosnak aranyos :) de valamiért félek az egésztõl más lányoknál könyû volt mindig :) már egy éve szeretem lassan :) de még nem tudtam elmondani neki inkább próbáltam elfolytani és más lányokkal foglalkozni ez idõ alatt volt 3 barátnõm de egyiket sem szerettem :/ :( csak is õt
én is kedvelek egy lányt és külsõre is esetem, ritka az ilyen, de én tudom, hogy õ más fiúra vágyik, szóval nem könnyû ez, én megértelek
Ha nagyon nem megy szóban, akkor írd le levélben. Add oda neki, és majd válaszol szóban. Egyébként hány évesek vagytok? :) 16/L
15/l ugyan ez volt pár napja velem.a legjobb barátom írta, hogy szeret...ééééés hát én is szeretem(évek óta) szóval örültem neki nagyon. Annyit írt, hogy többet érez irántam a barátságnál, szeret. Élõbe ezután simán akármi lehetett volna, például kapásból megölelem, stb.. de így, hogy írta nem tudtam olyat válaszolni amibõl kivette volna hogy én is.Szóval én azér azt ajánlom hogy személyesen:)

Hogy mondjam el neki, hogy fizet valaki azért, mert együtt vagyok vele? Elmondjam egyáltalán?

Régebben elég jól éltünk(nagy ház,több autó,többször mentünk nyaralni egy évben,hétvégente éttermekbe jártunk és ha akartam valamit,azt megkaptam),de apa elveszítette a munkáját.Szinte mindenünket eladtuk és elveszítettem az életemet.

Legjobb válasz: Mondd meg neki.:) Mondd meg hogy te is kedveled, de neked van egy erdekkapcsolatod, es abbol elsz igy.:) vagy bujkaljatok, maradjon ugymondd nyitott, vagy valassz.:) ha nyitott maradna, akkor a csalados pasid megertene, ezert ne aggodj.:) viszont hol van itt a szerelem? es a boldogsag? szerinted a penz es a jolet, mindig boldogga fog tenni?:)

Mondd meg neki.:) Mondd meg hogy te is kedveled, de neked van egy erdekkapcsolatod, es abbol elsz igy.:) vagy bujkaljatok, maradjon ugymondd nyitott, vagy valassz.:) ha nyitott maradna, akkor a csalados pasid megertene, ezert ne aggodj.:) viszont hol van itt a szerelem? es a boldogsag? szerinted a penz es a jolet, mindig boldogga fog tenni?:)
jaj es meg valami... mit tegyel?, arra nem gondoltal hogy nem szulettel kiralykisasszonynak es talan elmehetnel dolgozni? nem mas penzebol elni? ez eszedbejutott egyaltalan?
"Kedves" 3-as! Képzeld el, hogy tudom, milyen az, ha valaki megszokott egy adott életszínvonalat, de az élet úgy alakítja a dolgokat, hogy lejjebb kell adni a megszokott jólétbõl! Én is nõ vagyok, nekem is lentebb adtam és nem haltam bele!!! De biztos nem tartanám oda a seggem egy fõleg családos embernek csak azért, hogy le ne essen véletlen az aranygyûrû az ujjamról! Még támogassátok is, tényleg tiszteletre méltó az ilyen életvitel.. Aztán meg sírtok és csodálkoztok, hogy csak a pénz miatt kelletek a nõknek.
Tényleg, ha ilyen fontos neked a "színvonalas élet", meg a sok pénz, amibõl bármit megvehetsz magadnak, miért nem mentél el dolgozni? Ha megtetszik egy ruha vagy egy ékszer, akkor dolgozz meg érte, aztán vedd meg. Ne arra várj, hogy a sült galamb majd mindig belerepül a szádba. Tudod, az emberek többsége megdolgozik azért, amije van. Nem pedig a csodára vár, hogy más majd szépen mindig elé teszi, amit csak megkíván.
ez meg "Tudod ha megszoksz egy életszínvonalat akkor nem tudod lejjebb adni, kápise? " --> hát kösz de ez a nõ akkor is a pénzéért van együtt a pasikkal, miaz h nem tudja lejjebb adni? hát szokja meg és ébredjen fel h az élet nem egy tündérmese! ez így nem korrekt.
kérdezõ! te pedig ha elmondod a srácnak ezt a dolgot, és a srácnak van esze és nem hibbant akkor otthagy téged!
Te jó isten... -.-' Mert egybõl összedõl a világ, ha évente csak 1 nyaralásra telik, és nem Hawaiira mentek, vagy ha nem Gucci cipõt hordasz, és 5 autó helyett tömegközlekedéssel furikázzák a fenekedet?
az egy sajnálatos dolog h elveszett mindenetek, de valóban egy kétszínû pénzéhes [email protected] vagy. csak az értékek számítanak neked...ezzel az új fiúval sem tart majd sokáig a dolog ha csóró lesz...
Nos, gondolom az, hogy vállald önmagad, a te életedben nem számít fontos szempontnak.
Gyökér elsõ, bújjál már el.Álszent, glóriát nem kérsz??? Tudod ha megszoksz egy életszínvonalat akkor nem tudod lejjebb adni, kápise? Majd megtudod, ha egyszer nem blikket olvasva élsz.Én értem kérdezõt, megszokott egy életet és nem akarja lejjebb adni. Szerintem ne mond el neki még, de lehet valami azzal a pasival?El tudnád hagyni, hogy a , , cici kiesik a szádból"? A másik gondolom ezeket nem tudná neked nyújtani. Várjál még vele, gondold át. 24Ffi
Nem támogat anyagilag, hanem szórja rád a pénzt. Azért van egy kis különbség. Bár a kérdés nem ez volt, de most döntened kell a jólét és a boldogság között. Kinek mi a fontosabb. Szíved joga továbbra is elkényeztetett eltartott nõként élni, akinek soha nem kell megküzdenie semmiért. A pasid megvette a büszkeséged is, de hát istenem akinek így jó, miért ne?
Kérdezõ, miért vagy te a mostani, a pénzes barátoddal? Ha amúgy is vele lennél, pénz nélkül is, és õ támogat, mert megteheti, azzal nincs a világon semmi baj. Én is szoktam támogatni a barátnõmet, ha van, mondjuk nem lakással, mert arra nem telik, de ha telne, akkor akár lakással is támogatnám. Ez teljesen rendjén lévõ dolog. Ha viszont kifejezetten a pénz miatt vagy a gazdag csávóval, akkor gyakorlatilag prosti vagy, ezen nincs mit szépíteni. Akkor vállalnod kell az ezzel járó következményeket: vagy megmondod az új pasidnak, hogy prosti vagy, vagy pedig hazugságban fogsz élni. Csak ez a két lehetõség van, így jártál, te döntöttél így. Ahogy a mondás tartja, nem lehet egyszerre b*szni is meg szûznek maradni.
Szerintem tedd rendbe az életed! Szakíts a családos emberrel és keress normális munkát. Nem lesz könnyû, mert sok mindenbõl jóval lejjebb kell adnod, de legalább tisztább lesz a lelkiismereted. Ha úgy érzed akkor, mondd el annak a fiúnak ezt a dolgot, de készülj fel, mert lehet, hogy a barátod se akar majd lenni többé.
Na, én is egyik napról a másikra éltem otthon, de nem lettem egy büdös kis ku*rva!!!
meg tanulsz, de gyakorlatilag prostinak nem vagy fiatal...ertem.:) ha tenyleg kedveled az "uj" sracot, akkor feladod az ilyen eletet, munkat keresel, es nem a csalados ferfi gyerekei es felesege elol veszed el a penzt, azt az embert es az apat.:) es boldog leszel egy normalis szinvonalon.:) edesanyamat perelik, es adosokbortone veszely van, apamra nem szamithatok.:) sok pasi ajalta h amit csak tud biztosit nekem.:) es.? mit ert volna.:) szeretem a baratom. mindig mellettemvolt akkoris amikor nekemis gucci'ra tellett, es mostis...:) szerinted mi a fontosabb.?:)
Nem kis feladat lejebb adni, de szerintem boldogabb lennél. Ha ebben az állapotban maradsz könnyen kisiklik az életed...
akkor megérdemlitek egymást! ja amugy gratulálok h találtál egy ilyen marhát :)
A kérdező hozzászólása: Még tanulok, szóval emiatt sem tudnék elmenni dolgozni. De nem én akartam így, a barátom(aki támogat anyagilag) mondta, hogy segít bármiben és inkább ne dolgozzak, legyek mellette, amikor szüksége van rám.
Jaj szegény elveszítette az ÉLETÉT azaz a PÉNZT. Bárcsak tudnám sajnálni. Nekem az élet azért többet jelent a pénznél.
De tényleg nem érted, 3-as?? Te legalább tettél azért, hogy a karriered beinduljon, te megdolgoztál azért, hogy egy jobb életszínvonalat biztosíts magadnak, és hogy megengedhess magadnak olyan dolgokat, amiket mindig is szerettél volna. De a kérdezõ ezért SEMMIT nem tesz, õ nem dolgozik meg azért, hogy jobb legyen a sora, hanem ELVÁRJA, hogy mindent a feneke alá toljanak. Gyakorlatilag eladja a testét egy gazdag, pénzes, CSALÁDOS férfinak (nekem már ez is szörnyen gusztustalan, hogy milyen jogon túr szét egy családot, csak azért, mert pénz kell neki), és akkor még úgy állítja be magát, hogy õ a nagy áldozat, aki mindent elveszített... Korábban sem a saját munkájából élt jól, hanem apuci fizette a színvonalas, márkás kis életét. De az a baj, hogy az élet nem egy tündérmese és fel kellene már ébredni, hogy az ember bizony nem kap készen mindent, és nem hullik az ölébe a jómód, hanem ezért tenni is kell. Számomra felháborító, hiszen más ember is járt így, hogy elveszítette a munkáját vagy lejjebb kellett adnia a megszokott életszínvonalából, de érdekes módon mégse megy el PROSTINAK, mert a kérdezõ bizony ezt csinálja, gyakorlatilag a pénzért fekszik össze egy nála jóval idõsebb pasival, akit ráadásul a családjától szakít el ezzel, és gondolom, még csak nem is szereti õt igazán, hiszen akkor nem kavarna ezzel az új sráccal... Szerinted ez mi, ha nem [email protected]ás?
itt nem arról van szó hogy neki nincs! és h nélkülözik. hanem arról van szó, hogy elvár mindent, és õ nem tesz semmit csak szétteszi a lábát. meg azt mondja így meg úgy szeretlek. nem sok embernek adatik meg elsõre autó meg lakás meg ajándékok meg gazdag apuci. neki megvolt, hozzá volt szokva! ésss??? akkor mivan, akkor neki át sem kell térnie másra?? világ életében maradjon ilyen pénzéhes akinek az élete azon alapul h jajj nem megyek a balatonra csak a maldív szigetekre... hát álljon talpra basszus! De tudjátok mit?? Az a pasi aki ezt elfogadja az meg is érdemli..
Én sose sírok ha egy nõ szereti a pénzt, legalább látom, hogy igényes, õ tuti nem hagyja el magát :) ))) Ez most OFF volt. NEm könnyü, nem mindenki bírja úgy a melót, ahogy én is vagy akárki, a nõk értelemszerûen , , puncival és jó testtel" akarnak pénzt keresni elsõsorban, ez tudat alatti folyamat, ez a természet rendje, ezzel nem tudtok harcba kelni, lehet ágaskodni de így van.
ja igen... és miután ezt az embert otthagyod és ezt a srácot is otthagyod, utána tarts egy kis szünetet, és állítsd helyre a kis gondolkodásodat térj vissza földre, és majd utána keress barátot! addig max szexre.
Megint én aki azért védi a kérdezõt. Ti egyáltalán tudjátok mi az a nélkülözés??? Sajnos nekem annó volt benne részem, amikor Pestre kerültem, 2000Ft-ot kellett ide-oda tennem :( Ne tudjátok meg, amikor a haverok ilyen jó csajokat olyan jó nõket dugtak, Krétára, Ibizára mentek, Mercedes. És ott voltam én aki akkor még küzködött.És saját erõmbõl de épül a karrierem, egyre jobban élek napról napra.Mégse ítélem el a kérdezõt, mert tudom milyen az ha nincs holott tudod, hogy mikre vágysz.Akkor mindent meg teszel a célért. Ezt sose fogjátok megérteni, én tudom voltam a másik oldalt, látszik nem sok célotok van :O És igen a pasinak kell a többet a kasszába tenni ez így van rendjén. Lehet lepontozni most.
Szóval van egy fiú aki tetszik és nem mered neki elmondani hogy azért élsz ilyen jól mert kvázi prosti vagy. Hát nehéz helyzet. A legjobb megoldás ha felkötöd magad.
Sajnos nem tudok kiindulni csak magamból. Az én illetve a családom körülményei is megváltoztak 7 éve, amikor az apám meghalt. Elõtte úgy éltünk mint egy átlagos család, akik ugyan nem mentek nyaralni sehová, de mégis minden rendben volt a ház körül, volt mit enni, volt ruha (igaz, hogy nem márkás) és tudtunk félre tenni. Ebben az idõszakban voltam kisgyerek, majd gimnazista és még ebben az idillben kezdtem a fõiskolát. 8-os korom óta folyamatosan dolgoztam, elõször újságot hordtam, majd takarítottam, pénztáros voltam. Ezt azért, hogy érezzem, hogy haladjak elõre, hogy tevõlegesen is fejlõdjek, támogassam a családot és a 3 kisebb testvéremet. A fõiskolai évek voltak a legnehezebbek miután apám meghalt és anyámat kirúgták (azóta sem talált munkát). 8-12órákat dolgoztam éjszaka, délelõtt-délután óráim voltak. Megkaptam az ösztöndíjat. Így igaz, hogy még jobban oda kellett figyelni arra, hogy mit mikor és hova vegyünk. De túléltem. Veszett mód nehéz volt, de nem jutott eszembe, hogy a könnyebb utat válasszam. Jelenleg egy minimálbéres közalkalmazotti állásom van és egy kis mellékessel, a család anyagi felállása nem változott, mégis mindenünk meg van illetve úgy néz ki, tovább tanulhatok ami újabb lépést jelent majd. Nem azért írtam ezt a kis esszét, hogy megmutassam, hogy én aztán milyen kemény nõ vagyok, hanem azért, hogy lásd így is lehet. A Te esetedben itt nem azzal van a probléma, hogy melyik férfit válasszam, hanem azzal, hogy rá kell döbbenned, hogy ez a helyzet tarthatatlan hosszú távon. Elõbb-utóbb Te is szeretnél majd megállapodni a családos férfi nem lesz az igazi társad, max. lesz tõle egy gyereked azért, hogy ameddig lehet maga mellett tarthasson, mint egy költséges házi állatot. Fenn áll az eshetõség, hogy õ is becsõdöl, akkor a luxus életnek huss egy szempillantás alatt, mert Te lennél a lenyírbálható plusz költség. Számos más eset is fennállhat, ami miatt kieshetsz a pixisbõl és keményen arcra zuhansz. Ezeket nézve, a számodra fontos anyagiak miatt is érdemes elkezdenek munkát keresni. Olyat ami a leendõ szakmádba vág, akár éhbérért is mert késõbb a tapasztalat is számítani fog. A márkás cuccokat felejtsd el, keress jó minõségû utánzatokat, vegyél egy bérletet próbáld ki a tömegközlekedést farmer-póló kombóban márkajelzés nélkül. :) Amíg ez a próbaidõszak tart 1-2 hónap addig beszélj az "új" sráccal. Aki több mint valószínû azért érdekel, mert legbelül tudod, hogy igazi érzelmek és kötõdés nélkül nem mûködhetnek a dolgok. Ismerd meg, néha érintsd ezt az eltartott témát, abból szûrd le a reakciót, de sokáig ne halaszd, mert ha van esze (és biztos van) akkor hamar rá fog jönni, hogy bizony légy van a levesben és a szíve hölgyét egy vén fószer pakolja...De ha az érzései nem komolyak, akkor is kezdj el menekülési utat kiépíteni ebbõl az eltartott kapcsolatból :) Bocsánat, hogy hosszúra nyúlt. Majd számolj be arról, hogy mi történt:)
Hogy mi van? :D
Hát én 22éve ebben élek.Most is szeret, de alíg van közös programunk, ha pedig mégis együtt megyünk valahova, pillanatokon belül magamra hagy és ez mindig így is volt.Én most válni készülök, miközben õ most sem érti, hogy mit csinál rosszúl.Nem tudom, hogy nektek hogyan telt az a három év, de ha hasonlóan akkor legjobb ha most lépsz, persze tudom ez nem olyan könnyû!
Sajnos én is csak ezt tudom mondani. A megszokás az amit a srác érez, tapasztalatból mondom ez jobb nem lesz. Evezz új vizekre, rengeteg lehetõség van még elõtted. Csak pár hónapig szar érzés, utána áldani fogod magadat, hogy nem fecséreltél idõt egy se veled se nélküled kapcsolatra. F/28
A kérdező hozzászólása: ezt el is fogadnám de olyanokat tesz ami azt mutatja hogy szeret: találkoztunk és nála aludtam nagyon jó volt, féltékenykedik, írja h mennyek át masszírozzam meg, h majd máskor is így ébredjünk...
3 év hosszú idõ. A szerelem elmúlt, a megszokás meg hiányérzetet produkál. Ez a hajó már sajnos elúszott. Sorry. Próbálj meg továbblépni.
A kérdező hozzászólása: És nem tudom hogy mit mondjak neki hogy kibéküljünk.Segítsetek Létszíves!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta tegnap msn-en amikor megkérdeztem hogy hiányzok-e neked hogy igen de azt is mondta hogy nem érzi azt hogy velem kéne lenni...Én sem értem mert ha hiányzik valaki akkor szeretem és vele akarok lenni de õ máshogy gondolkodik úgy látszik
Kicsit zavaros és nem túl egyértelmû a kérdés...
A kérdező hozzászólása: Szakítottunk 3 év után majdnem egy hónapja azt mondja h hiányzom neki de nem érzi azt h velem kéne lenni-e.De szerintem ez baromság mert ha hiányzik valaki akkor szereted mert ö azt mondja hogy az normális hogy 3 év után hiányzom neki de szerintem nem mert ha nem szereted akkor nem hiányzik.
hiányzik a sunád

Egy férfi beírta, a férfiak maximum azért mondják a párjuknak, hogy a kis mellek tetszenek nekik, hogy ne bántsák meg őket. Melyik a jobb? Õszinte válaszokat szeretnék CSAK férfiaktól.

Tényleg így van? Egyáltalán nincs olyan férfi, aki két egyforma n?b?l (mellméretet leszámítva) a kisebbet választaná? A választ úgy írjátok kérlek, h most a barátn?tök úgy sem olvassa/nem tudja ki írta a választ. Köszönöm.

Legjobb válasz: Nem emiatt tetszik meg valaki. Lehet bármilyen melle, ha pl. cigizik, szóba se jöhet nálam. A belsõ értékek nekem fontosabbak.

Tegyük fel van két teljesen egyforma nõ, a mellméretüket leszámítva. (Nincs ilyen) Nem ismerem õket. Az néz ki jobban, amelyik mellmérete arányosabb a testéhez képest.
Nem emiatt tetszik meg valaki. Lehet bármilyen melle, ha pl. cigizik, szóba se jöhet nálam. A belsõ értékek nekem fontosabbak.
Úúú nem tök mindegy hogy melyik leányzót fogja megnézni vagy melyik tetszik jobban? Én lány vagyok de ha meglátok egy jókora mellet, vagy dekoltázst a közelemben, lehet még énis megnézem merthát odatéved a szemem , pedig nem vagyok lezbi:D Ésha a nagy mell tetszik? Attólmég lehet bárki szerelmes egy kismellübe.Nekem se nagy, de kerek, és mivel én meg vagyok vele elégedve, nincsennek komplexusaim a szexben, van önbizalmam, ezért nem hátrány szex terén. És attól hogy nagy melled van a barátod szívesen megjelenik majd veled valahol, vagy dicsekszik a barátainak? Attól még lehet valaki igénytelen, vagy agyilag egy nulla. Ez olyan szinten lényegtelen...Énis azt hittem hogy a szõke kék szemü enyhén szeplõs fiúk az eseteim, viszont belezúgtam egy teljesen más kinézetübe... Lehet egyes férfiak is azt hiszik hogy nekik csak a nagy mell jön be, aztán meglátnák egy sportosabb csajt és eldobják az agyuk!
uccsó vagyok és még annyit, hogy egy nagy mellû csajnak általában csak melltartóban szép a melle (kivéve ha a szilikontól nagy) hiszen egy méretes cicinek már van súlya és ugye rá is hat a gravitáció, minél nehezebb annál jobban. Az enyém is lóg, utálom pedig nem kicsi, de inkább szeretnék fele ekkorát, és hogy álljon vhogy.
attól függ mekkora az a kicsi...ha télleg naon kicsi akk "muszály" azt mondanunk h nekem ez tetszik...de mondjuk sz.tem egyénfüggõ
én lány vagyok de ez olyan kérdés, mint kb ez: "ha lenne két egyforma pasi, melyiket választanád, melyiknek nagy a farka vagy amelyiknek kicsi? és mekkor a nagy?" Én azt gondolom az ismerkedés ruhában kezdõdik és ruhában nem igazán lehet eldönteni a mellméretet, köszönhetõ a push up-nak. Ha egy fiúnak tetszik a kisugárzásod, a stílusod akkor nem érdekli, hogy mekkora melled van. Van egy haverom, mindig a nagy mellõ picit testesebb nõkre bukott, aztán jött egy csaj, alacsony, vékony, kis mellû és évekig együtt voltak, és nem a mellméret miatt szakítottak. És azt sem lehet megmondani, hogy mi számít nagynak. Egyszer láttam a tv-ben egy csajt, 105-ös mellbõsége volt és akkora volt a melle, mint egy labda. Na most nekem 110 a mellbõségem és fele akkora mellem nincs, csak a hátam jóval szélesebb, mint neki. Tehát szerintem erre sem lehet egyértelû választ adni.
Sok pasit izgat a nagy mell, de nagyrészük nem venné õket feleségül, mert szülnek egy gyereket és máris a bokájuknál van!A mûmellek nem szépek!A tenyérbe mászó formás cici a legjobb!
Az én Páromra sokmindent lehet mondani, de azt éppen nem, hogy kíméletbõl elhallgatná, ha valami nem tetszik neki, akár rajtam is :) A melleimet õszintén imádja (75B), csodálja, sõt, a nagy mellektõl kifejezetten viszolyog. Nem is igen volt még nagymellû nõje. Lehet, hogy Õ a fehér holló, de általánosítani baromság. Meg az sem mindegy, hogy mire, milyen céllal választ az illetõ a két teljesen egyforma, ám különbözõ mellméretû nõ között? Ha csak dugni szeretne, lehet, hogy nem gondolkodik, hanem elrohan a nagymellûvel. Ha kapcsolatról beszélünk, akkor BIZTOS vagyok benne, hogy -hacsak nem olyan férfiról van szó, aki kizárólag a nagy melleket tartja mellnek- több dolgot is figyelembe vesz a választáskor, nemcsak a mellméretet. Tudod, hogy elhagyja-e két értelmes mondat a száját, és hogy mennyire NÕ. És nem a mellétõl nõ, hanem az egész lényében, kisugárzásában, viselkedésében, öltözködésében... De azért örülök, hogy nem kell ilyeneken töprengenem. Szeretem a melleimet, sosem volt velük bajom, de az tény, hogy amióta együtt vagyok a Párommal, azóta sokkal jobban is szeretem õket, mint azelõtt :) Ez azért nem véletlen.
Szerintem kb. a férfiak tizede kedveli jobban a kis mellet, mint a nagyot. Azért, mert legtöbbször formásabb, feszesebb. Csakhogy én már láttam kis mellet is lógni fiatal lányon... itt jön be, hogy talán a férfiak ötöde nem a mell alapján dönt, vagy nem is nagyon fontos neki. És a nagy mellnek sem kötelezõ lógnia: elég, ha éppen egy kicsit hízik a nõ... Amúgy MINDEN típusú nõt kedvel valamilyen férfi: hiszen az anyját (aki hasonló volt) szintén kedvelte valaki :-)
Õszinte leszek. Elõzõ párom 85c / 90b-s melltartót hordott, de nem látszott nagy mellûnek. Magas volt. Jelenlegi párom 80b-s alacsonyabb, pont a tenyerembe valók:) Szerintem nem a mellméret a fontos-hanem tudd hogyan "használd" az elõnyét. Undorító ha egy molett csaj kidobja a melleit-akárcsak a szilikonosak. De az is ciki, ha zoknival tömöd. ARÁNYOS legyen. Ez a fõ. Szerintem a kis mell is mell, én azokra szavazok:)
Szerintem akik ide kis mellû címszó alatt írnak, azok nem is igazi kis mellûek (szúnyogcsípés :-)), hanem többnyire B kosarasok (mint az én feleségem is), akik a kis(ebb) mellû kategóriába sorolják magukat, holott inkább átlagos méretûek. Remélem, érthetõ volt :) Nekem a Páromé nagyon tetszik, nem hinném, h egy D kosaras mell tudna ilyen szépen, "nem lógósan" állni.. Hogy melyiket választanám? A normál méretût. B vagy C kosaras. Nagyobb ne legyen, ha nagyon muszáj, inkább kisebb.
Bezongy, bezony a C kosár a legjobb...:)
neked mi bajod van.kicsi a melled és komplexusos vagy ?hát nekem igenis volt egy munkatársam aki éppen a kis mellu vékony noket szerette , saját maga megmondta , hogy azokra indul be és másfajtára nem áll fel a f..a már elnézést!és ennek nem nagyon van értelme, valaki a kis mellut, valaki a nagyot de ugyanígy van a hátsónál is kinek a pap , kinek a papné.és ha megnézed pornókon is látsz kismellueket ezek szerint csak van igény ilyenre is.a fiam pl. kimondottan undorítónak tartja a megmuttetett "labdacsecsu"cicababákat.
Így van, kinek ez, kinek az tetszik. Az iszonyat nagy, lógó mellû nõk pedig vsz. ugyanolyan komplexusosak, mint a szúnyogcsípés-mérteû mellûek.
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi bajom. Ha vannak is komplexusaim nem a mellem miatt, annak ellenere h nem tul nagyok:) Egyszeruen kivancsisagbol kerdeztem h tenyleg elfogadjak a kisebb melleket, mert szeretik a parjukat, vagy van aki kifejezetten a kisebb melleket szereti. Ennyi:)
A kérdező hozzászólása: Tudom számít az alakja stb. De ha egy nõt láttok az utcán, melltartóban és felsõben még nem látjátok kifejezetten az alakját, a mellbimbó méretét és h lóg-e. Csak azt h nagy vagy kicsi (közepes kategóriától eltekintünk). Kérlek írjatok életkort, és h mettõl számít nagynak:)
Nekem pl teljesen mind1 hogy mekkora, tényleg a formája számít. Nem szeretem azt amelyik lóg, meg szeretem a nagy bimbó udvart...stb. Nekem az a tapasztalatom, hogy a kis mell általábann szép formájú. Azért utcán szórakozójhelyen a kis mellet részesítem elõnyben, persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogom megbámulni az "zs" kosárral sétálgató hölgyet, mert persze hogy igen.
Gyakorlati példa: http://www.femjoy.com/news/00149/00629_001_photo.jpg Ha valaki erre azt mondja, hogy nem szép, akkor hazudik.
A kérdezõ felhozta, hogy a 20 helyett inkább a 15 cm-es péniszt választaná, azonban pont õ írta, hogy a mell kérdésenél eltekint a közepes mérettõl. Szerintem a 15 cmes péniszméret igencsak közepes, átlagos. Tehát átfogalmazom a kérdést. Melyiket választanák a nõk. A 12 cm-ert vagy a 18 cm-ert? Nos ez már két véglet.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló. Ne értsd félre a kérdésem. Ez abszolút inkább biológiai érdeklõdésû volt, lehet a kategóriát tévesztettem el. Nem ismét egy nõi harcot akartam elindítani:)
Nos én nõ vagyok, de azért beirom ide a véleményem, mert már nagyon elegem van. Nem is olyan rég a pasik tettek fel hasonló kérdéseket. Az enyém csak 13 centi, az nagyon kicsi??? Hát már az is szánalmas volt! De mostmár annyi mell-kérdés van, hogy már mi nõk is kezdünk szánalmassá válni. Mindenki szeresse magát, és nyugodjon bele a természetnyújtotta értékeibe. Érdekes, de engem sose érdekelt, hogy mekkora a mellem , és, hogy ez bejön e pasiknak. És nem úgy kell elképzelni, mint valami igénytelen bányarémet, sõt pont ellenkezõleg. Én egyszerûen szeretem a testem, és tisztában vagyok azzal, hogy a külsõ értékek alig érnek valamit a belsõ értékekkel szemben.
A kérdező hozzászólása: Tudom h egyénfüggõ, de egy konkrét választ szeretnék h TE melyikre szavazol. És h mitõl számít neked nagynak/kicsinek:)
A kérdező hozzászólása: Áhh tudom, csúnya is lenne ha mellméret alapján választanátok párt. Tegyük fel van két teljesen egyforma nõ, a mellméretüket leszámítva. Nem ismered õket. Csak arra a kérdésre kell válaszolnod h melyik néz ki jobban.
Most kövezzetek, de ha van két tök egyforma gyönyörû nõ, akkor én azt választom amelyiknak nagyobb a melle. Nem akarok senkit ezzel megbántani, de férfibõl vagyok.
"Tényleg így van? Egyáltalán nincs olyan férfi, aki két egyforma nõbõl (mellméretet leszámítva) a kisebbet választaná?" Jó de hát ez milyen kérdés? Erre ki az, aki a kisebbet választaná? Ez olyan kérdés, hogy ingyen kapsz 5 vagy 10 millió forintot, melyiket választod...Nonszensz, ilyen élethelyzet nincs, ennek a kérdésnek sincs ebben a formában SEMMI értelme. Kedves kérdezõ. Úgy hozta a sors, hogy az eddigi kapcsolataimban a partnereimnek nem volt nagy a mellük, kifejezetten kicsik volt. VISZONT: kemények és formásak voltak, pont belefértek a tenyerembe és imádtam õket, soha egy olyan gondolatom nem volt, hogy hú most nagyobbat szeretnék. Egy nõ nem csak mellbõl áll...minthogy egy pasit sem csak a farka méretérõl ítélünk meg.
A kérdező hozzászólása: Ahh...csak arra voltam kivancsi h a ferfiaknal ez oszton e hogy a nagyobb mellett valasztjak. Teljesen mindegy h nekem kicsi vagy nagy mellem van, tudom nem ezert szeretnek, es egyaltalan semmifele komplexusom nincsen. Csak arra voltam kivancsi h ez osztonos e. Mint pl h az anyai osztonok a nagy fejre, pici vegtagokra es nagy szemekre indulnak be. Van akinek a ferfi vagya kifejezetten egy pici mellre indul be?:D
A kérdező hozzászólása: Amugy igen, ez pontosan olyan kerdes, mintha a noktol azt kerdeznek h van ket egyforma pasi az egyik 15 a masik 20 cmes penisszel. Melyiket valasztjatok? En pl a 15cmeset. Ezert gondoltam arra, h talan van olyan ferfi aki a kisebbet. Ennyi:)
Én nem zárom ki, hogy van ilyen férfi, mert hát vagyunk egy páran.:) De én még nem beszéltem olyannal, aki azt mondta, hogy "fujjj randa nagy mell, én kicsit akarok" Azonban egy normáis férfi nem így válogat, és ha a kedvesének kicsit van, akkor õ azt imádja.
Ha nincs semmi kulonbseg, izleses, formas a kicsi es a nagy es nem lehet mindkettot egyszerre, en bizony a nagyobbat valasztanam. Ez ugyanolyan, minthogy a ferfiakat vonzza a noies alak is, legalabbis a legtobbet.
20:19-es, 84%-os válaszoló: Akkor üdv, itt vagyok én, mint elsõ. Szerintem bizonyos határon felül már tényleg ronda és leginkább csak útban van - a nõnek is, és a párjának is. Én pl. világéletemben a kisebb, arányos melleket találtam szépnek, és soha egy nagymellû nõhöz nem közelítettem párkapcsolat-kialakítási szándékkal. Persze ahogy sokan mondták korábban is, nyilván nem ez alapján választ az ember, de ez is egy részlete a nagy egésznek... Szóval én úgy vagyok vele, hogy arányos/közepesnél nagyobb lehetõleg ne legyen. :)
nekem a kis mellek tetszenek, nem azért, hogy ne bántsam meg a párom!
Õszinte válasz: én kifejezetten izgatónak tartom a minél kisebb nõi melleket. Nálam a maximális elfogadható mellméret az a bizonyos "formás-közepes" afölött már nem tetszenek. De inkább a kicsikre "bukok".
Félénk tipp, lépés?
A kérdező hozzászólása: igen!!igen! köszi
xDDD ez komoly? :)
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm!!!

Beleszerettem, de ő elutasított, de szerintem csak azért mert félreismer, hogy mondjam el neki?

Megismertem valakit. Kalandnak indult, de én beleszerettem. Próbáltam szóba hozni, hogy lehetne-e köztünk több, de elutasított azzal, hogy ha komolyat akarok keressek egy korban is hozzám ill? fiút, akivel ezt lehet. Nem nagy a korkülönbség köztünk, én 21 ? 31. Én szeretnék megállapodni, férjhez menni, 2-3 év múlva gyereket szülni, késznek érzem magam rá, erre vágyom. Õ ezt nem tudja, hisz alig ismertük meg egymást é ez nem került szóba. Az az érzésem azért utasított vissza, mert ? már megállapodna és nem tudja, hogy én is. A legtöbb korombeli lány még nem vágyik ilyesmire, így megértem, hogy így gondolta. Ennek ellenére néha rámír, hogy érdekl?djön hogy vagyok, mi újság van velem. Nem tudom, hogy hozzam neki szóba, hogy ha ezért volt akkor alaptalan az elutasítása. Gyerekes lenne elkezdeni bizonygatni, hogy én érettebb vagyok a koromnál és kész vagyok a családalapításra, nem akarom, hogy ne vegyen komolyan. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem meg rohadt nagy a korkülönbség. Sehogy hagyd a fenébe. Esetleg még egy legutolsó beszélgetés, megmondod, hogy szeretnél vele lenni, aztán elköszönsz ha semmi...

Szerintem meg rohadt nagy a korkülönbség. Sehogy hagyd a fenébe. Esetleg még egy legutolsó beszélgetés, megmondod, hogy szeretnél vele lenni, aztán elköszönsz ha semmi...
A legrövidebb út az egyenes! Mond el neki, hogy te mit érzel, gondolsz, stb. Aztán a dolgok úgyis alakulnak maguktól! 20/f
Egyszerûen csak beszélgessetek. Próbáld meg arrafelé terelni a témát, de ne túl feltûnõen. Ha oda kerül a sor, csak annyit említs meg, hogy te pár éven belül szeretnél megállapodni meg gyerkõc, ilyenek.. nem szeretnéd ha az idõ elszállna a fejed felett, stb. Talán érti majd a célzást és veszi a lapot :) Biztos hogy kifejti majd õ is a gondolatait, szépen elbeszélgettek és majd alakul a molekula^^
Szerintem meg pont Õ az, aki azért nem ismer Téged abszolút, mert nem is akar.Ha meg akarna komolyabban ismerni, akkor lépne valamit ez ügyben.Tulajdonképpen nem azért nem tervez Veled hosszú távra és komolyabban, mert félreismert, hanem azért, mert nem akar, tart az elkötelezõdéstõl.Szerintem Õ az, aki korához képest komolytalan, ezt igazolja az a tény is, hogy a harmadik iksz felett még nem állapodott meg senki mellett.Ez nyilván nem véletlen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én nem érzem ezt nagy korkülönbségnek, de lehet csak én kezelem ezt lazán. Engem egyáltalán nem zavar, és nem látom akadálynak. Majd próbálom arra terelni a beszélgetést, csak még nem tudom hogyan csináljam, de köszönöm.
A kérdező hozzászólása: 4-es hozzászólónak reagálva Nem olyan egyszerû a helyzet, mert átmenetileg más városban élünk, ez hamarosan változik. De emiatt alig tudtunk találkozni. Nem hinném, hogy nem akar elkötelezõdni egyáltalán, amikor megismertem épp túl volt egy szakításon, akkor azért nem akart komolyat, de õ maga mondta, hogy egy ideig élni akar, de õ is tudja hogy ez nem mehet a végtelenségig. Szóval nekem úgy tûnt hogy meg akar õ állapodni, csak nem úgy jött össze.
Nem tartom túl nagy korkülönbségnek én sem, nekem sok ismerõsöm van ahol hasonló a helyzet...
Valóban lehet ésszerû indok a korkülönbség, most még tényleg soknak tûnhet a köztetek lévõ 10 év. De 10 év múlva már õ 41 lesz és te 31, az már nem is lesz olyan vészes, mondhatni tökéletesen elfogadható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!