Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam neki hogy (2423 db)

Hogyan mondjam neki, hogy mondjam el a páromnak hogy, hogy jó?

együtt élek a párommal és nagyon szeretem,de mindig arra vágyok hogy szex közben ö lent izgasson,nos le is megy de nem olyan izgató.Én még soha nem tudtam így el menni.pedig annyira szeretnék,mit tegyek? azt meg olyan kellemetlennek tartom hogy én oktassam.

Legjobb válasz: Pedig szerintem az a legjobb ha elmondod neki én barátnõm is elmondta.. hogy õ azt szeretné ha kinyalnám.. a szexbe se voltam még akkor valami járatos nem hogy a nyalásba és csak ilyen irányelveket adott. Azóta már expert vagyok :)

Pedig szerintem az a legjobb ha elmondod neki én barátnõm is elmondta.. hogy õ azt szeretné ha kinyalnám.. a szexbe se voltam még akkor valami járatos nem hogy a nyalásba és csak ilyen irányelveket adott. Azóta már expert vagyok :)
A kérdező hozzászólása: De figyi ez olyan fura nekem, erõltessek rá valamit? az akarata ellenére? és kellemetlen ez. nincs vajon valami oktató kis videó vagy valami? már arra gondoltam veszek egy mû puncit és meg mutatom neki. de ez is gáz lenne..
Mondd el neki, hogy mi jó neked.. csak akkor fogja úgy csinálni..
Hát a mû punci gázabb mint amikor csinálja és mondod hogy most jó vagy sem.. csak mondom.
Mi a fenéért lenne gáz? Ne beszélj már butaságokat.
mondd meg simán, én párom meg nem tud nyalni :S
El kell neki mondani.. ha meg nem mered akkor meg nyugodj bele.
Nagyon egyszerû a megoldás.Megmondod neki hogy neked hogyan jó mikor csinálja. :) Én is úgy voltam a párommal az elején hogy szerettem volna ha bekapja.Megmondtam neki, bele is ment.Nem volt valami ügyes az elején.Megmondtam neki hogy hogy szeretem, meg hogy mit szeretnék miközben szopik, csinálta úgy és nagyon jó volt. :)

Mondják neki, hogy tetszik nekem. Hogyan viselkedjek?

Az egyik munkatársam vonz (nem vagyok szerelmes, inkább szeuxálisan vonz), amit észrevettek más férfi munkatársaim és direkt mondogatják neki, mikor odajön hozzánk (csoportokban dolgozunk). Én sem vagyok neki full közömbös, de sztem ? is olyan szinten van velem, mint én vele... Hogyan viselkedjek ilyenkor, mikor mondják neki, ? pedig mosolyogva néz? :D Úgy érzem, tagadni gáz, de akkor mit reagáljak? :D

Legjobb válasz: Mondj fel, utána hívd el egy randira.

Mondj fel, utána hívd el egy randira.
:) hát szúrj oda neki néha viccesen utalásokat, ha vevõ lesz rá akkor szerintem simán tehetnél neki ajánlatot :)

Hogy mondjam neki hogy zenéljünk együtt? Hogy kérdezzem? Mit mondjak?

Van egy évfolyam társam,és ? is gitározik,én gitározok éneklek.Szeretnék vele bandát alapítani.

Legjobb válasz: "szia , hallottam, hogy gitározol, képzeld én is, nem ülünk össze néha játszogatni?" és ha megy így akkor bandázzatok. de mivel te vagy a lány sztem baromi jól fogja venni, ha ezt megkérzeted (marmint nem szoszerint ezt, hanem a temat)

"szia , hallottam, hogy gitározol, képzeld én is, nem ülünk össze néha játszogatni?" és ha megy így akkor bandázzatok. de mivel te vagy a lány sztem baromi jól fogja venni, ha ezt megkérzeted (marmint nem szoszerint ezt, hanem a temat)
A kérdező hozzászólása: ja én lány vagyok, õ fiú.
jajj :D ebben mi a nehéz? én aztán tényleg nehéz helyzetben vagyok a szoc.fóbiám miatt, pl egy lányhoz odamenni szinte képtelen vagyok(mármint ha akarok tõle valamit) de az hogy együtt zenéljek az ismerõseimmel, egyáltalán nem nehéz... sõt, csak el kell ereszteni a hírt, és mások jönnek oda hogy akarsz-e velük zenélni...

Ha egy lány megmondja, hogy tetszem neki, hogyan mondjam el, hogy én csak barátnak tartom, úgy, hogy ne sértsem meg? 15/F

Legjobb válasz: "barátnak tartom" Barátokat nem "tartani" szoktak...tartani az állatokat szokás...

"barátnak tartom" Barátokat nem "tartani" szoktak...tartani az állatokat szokás...
Nem müködne a "baráti" kapcsolat! Azt hiszed vele beszélnéd meg a titkaid, vele mennél bulizni...
"nagyon aranyos lány vagy meg minden...de én csak barátként tekintek rád. Meg nem szeretném ha emiatt megromlana a baráti viszonyunk"
HOgy hogy, hogy kell hülyülni?? Rálegyezed a böfit, pukit, megdobálod kenyérgalacsinnal, esetleg meghúzod a haját stb. Jó móka lesz
Pontosan! barátkozol vele, beszélgettek, hagyd, hogy sokat beszéljen, de te irányítsd a beszélgetést. és bókolsz neki
szerintem ne hülyéskedj, csak szimplán add önmagad, beszélgessetek. Ne akarj móka mikinek tûnni ha nem vagy az mert csak beégsz a másik meg hogy ha nem magadat adod az ugyis kiderül hamarosan és akkor ne csodálkozz ha nem találkozik veled többet. Te nem azt szeretnéd hogy ugy viselkedjen amilyen? Gondolom Te sem várod el hogy egy szerepet játszon mert a lökött barátnõi azt mondták neki....
"Szeretlek!" Ennyi!!44!!44!!44!!
Ha engem kérdezel próbálkozz egy olyan közlési formával amit mindketten tudtok dekódolni. Mondjuk a magyar nyelvet feltehetõleg õ is ismeri, ezért esetleg magyarul mondd el neki.
Szerintem szünetben hívd fér re és mondd meg neki hogy tetszik neked és járni szeretnél vele. Vagy pedig órán írd le egy papira hogy nagyon tetszel járnál velem ...stb és míg nem figyel oda a tanár dobd oda neki a cetlit . Sok sikert. :)

Mit mondjak neki? Hogy mondjam meg neki?

van egy srác. Beszélgetünk és szoktunk is találkozni néha a buszmegben beszélgetünk.. És mondja nekem mindig h bejövök neki meg h aricsajszi vagyok.. Mit mondjak neki vagy hogy mondjak meg neki hogy én többet szeretnék szimpla barátságnál

Legjobb válasz: mikor épp a fikusz öntözési szokásaitokról folytattok rendkívül magasröptû társalgást, gyorsan kiáltsd azt, hogy az égbõl esnek a camambert sajtok és mikro felnéz az égre szenvedélyes csókot nyomj az ajkaira. ez elég titokzatos, de azért rájön, mit akarsz.

mikor épp a fikusz öntözési szokásaitokról folytattok rendkívül magasröptû társalgást, gyorsan kiáltsd azt, hogy az égbõl esnek a camambert sajtok és mikro felnéz az égre szenvedélyes csókot nyomj az ajkaira. ez elég titokzatos, de azért rájön, mit akarsz.
Szia lenne kedves ismerkedni kicsit komolyabba?
azzal ne foglalkozz, hogy MÁSOK mit mondanak róla, vagy hogy MÁSOK mit mondanak hogy Õ mit mondott. engem személy szerint átvertek kétszer is, amikor egy barátom azt mondta nekem, hogy nem akar semmit a lány, és aztán csak összejöttem vele, erre kiderül hogy a haverom rendesen átvert, õ mondogatta a barátnõmnek hogy ne jöjjünk össze. sose hallgass ilyen téren másokra, soha soha soha. csak azt hidd el, amit az a fiú NEKED mond.
A kérdező hozzászólása: igen de azt nem mondta h akarna tölem valami komolyabbat is.. csak azt h bejövök neki és ö is tudja h ö is bejön nekem.. Nem tudom :S
akkor ezek szerint mindketten gyávák vagytok (ne haragudj) és gondold meg, emiatt lehet hogy egy jó kapcsolat ugrik, amiben boldog lennél. mindig gondold meg, mit kockáztatsz: nincs veszteni valód, ha nem akar járni veled, akkor kaptál egy kosarat, na bumm, ha meg akar valamit, akkor egy nagyszerû kapcsolat lehet belõle, most komolyan ezt teszed kockára, egy ilyen egyszerû mondat erejéig?: szia, tetszel, a barátnõd akarok lenni, megpróbáljuk? ne úgy készülj, hogy ez húha, évekig fog tartani, abban állapodjatok meg hogy megpróbáljátok és max barátok maradtok ha nem megy. ha meg húzza a száját, felejtsd el, ne alázd meg magad, legyen benned tartás is azért.
A kérdező hozzászólása: nem akartam ilyen konkrétan rákérdezni és mikndenképp élöben akarom.. de buszmegálloban szoktunk találkozni.. és elég sokan vannak ott..
mindig az egyenes út a legrövidebb, ha tetszik, ha nem, ez tény. ha nem azon mész végig és kerülsz, akkor el is tévedhetsz.
A kérdező hozzászólása: de mit mondjak neki? hogy ne legyen olyan feltünöen nyomulos de azt akarom megkérdezni h neme járunk?!
odamész: szia, úgy vettem észre, tetszem neked. ha gondolod, megpróbálhatjuk. ilyen egyszerû. ha meg kikosaraz, tényleg nem veszítesz semmit, csak megkönnyebbülsz hogy végre választ kaptál a kérdésedre.
Lehúzod a sliccét õ kirakja a májast te meg benyeled:D innen tudni fogja:D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok levelezös tipus kivéve orán. szeretem az emberek szemébe mondani azt amit gondolok.. nem tudom h mit szeretne.. nem akarok nagyon "beégni" :D 16 éves fiuk mit javasoltok?
bátorság, ez a lényeg. keményítsd meg magad ebben. állítsd kész tények elé. vagy ha minden kötél szakad, írsz neki egy levelet, és amikor leszállsz a buszról vagy amikor leszáll, odaadod neki.
A kérdező hozzászólása: de még az a géz h nekem azt mondták h ö nem akar kapcsolatot.. de abbol amit mondott nekem ez jött le enkem h nagyon bejövök neki meg ilyesmik..
A kérdező hozzászólása: buliba nem igazán tudnám elhivni.. de más esetleg?!
ha nyúl vagy lépni, akkor kényszerítsd rá, hogy õ válaszoljon. ez elsõre hülyén hangzik, de a lényege, hogy ne csak utalj rá, hanem tegyél érte érdemi lépéseket. pl hívd el egy buliba magaddal ha mész. és ha elfogadja a meghívást, akkor biztosan õ is akar vmit. már persze ha nem fogadja el, akkor ezt nem azt jelenti hogy nem akar, mert ha pl van rá oka(dolgozik, már máshova elígérkezett stb) attól még lehet. meg amúgy is látni azt, hogy lesz-e vmi vagy nem, általában lány-fiú barátság nincs, legalábbis iszonyatosan ritka, nekem is egy barátnõm van, aki barát és az is marad és maradt mindig is, és általában a baráti körben is ilyen a statisztika.hajrá!
A kérdező hozzászólása: 16 éves fiuk tanácsai nektek mi jön be? Hogy szeretitek?!
Hát én szókimondó típus vagyok, szerintem a legjobb megoldás, ha egyenesen megmondod, hogy többet szeretnél barátságnál.;) -Haxx*
A kérdező hozzászólása: Kicsit titokzatosan akartam.. H nem szokimondo de.. tudod.. bövebben
Legyél õszinte és egyenes.Hidd el ez az igazi 17/F

Már mondtam neki. hogy szeretem, de ö nem tudja elhinni. Mit mondjak neki, hogy értse meg hogy szeretem, vagy mit tegyek?

Kérlek valaki már adjon egy rendes válasz,mert már ez lesz a 4-ik kérdésem ezzel kapcsolatban

Legjobb válasz: Látom fiú vagy... a korodat olyan 13-17 évesre tippelném. Az baj, hogy a mai naiv tinilányok csak a 18 fölötti gyúróállatoknak hiszik ezt el, magyarul pont azoknak, akik 100%-ban csak kihasználni akarják õket. A mai fiatal lányok nagy része abban a tévhitben él, hogy csak az "érett" férfiak gondolhatják komolyan. Amit tanácsolni tudok neked az az, hogy ne mondd, hanem mutasd meg neki mennyire szereted, hogy hogyan arra te is rájössz. ;)

Látom fiú vagy... a korodat olyan 13-17 évesre tippelném. Az baj, hogy a mai naiv tinilányok csak a 18 fölötti gyúróállatoknak hiszik ezt el, magyarul pont azoknak, akik 100%-ban csak kihasználni akarják õket. A mai fiatal lányok nagy része abban a tévhitben él, hogy csak az "érett" férfiak gondolhatják komolyan. Amit tanácsolni tudok neked az az, hogy ne mondd, hanem mutasd meg neki mennyire szereted, hogy hogyan arra te is rájössz. ;)
Vagy nem is AKARJA elhinni..

Hogy mondjam neki, hogy másképp csinálja?

Hogy vezessem rá a párom, hogy másképp nyaljon ki? Nem szeretném neki így kerekperec megmondani, hogy ne így csináld. Valami kíméletesebb módszer, ami hatásos?

Legjobb válasz: hááááát, ha mondjuk elkezdi, és nyögdécselsz neki egy kicsit, hogy merre nyalakodjon, sztem még örülni is fog neked, hogy élvezed (ill élvezni akarod). ha nem bunkón mondod meg neki, akk sztem nyugodtan beszéljétek meg, de szex közben lehet jobban veszi ki magát.

hááááát, ha mondjuk elkezdi, és nyögdécselsz neki egy kicsit, hogy merre nyalakodjon, sztem még örülni is fog neked, hogy élvezed (ill élvezni akarod). ha nem bunkón mondod meg neki, akk sztem nyugodtan beszéljétek meg, de szex közben lehet jobban veszi ki magát.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy jobb lenne leülni vele és elmondani neki, de látom rajta, hogy nagyon igyekszik, és nem akarom megbántani. Az szerintetek jó ötlet, hogy amikor orálisan kényeztet és eltalál mondjuk egy pontot, ahol jó, akkor annak hangot adok (nyögdécselek, vagy ilyesmi)???
Igen, ez jó ötlet. Vagy ha eltalál egy pontot, de továbbmegy, akkor kérd meg, hogy térjen vissza ahhoz a ponthoz, mert ott különösen jó volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
énis ígyvoltam ezzel mert ugye a páromnak furcsa volt hogy nincs hüvelyi orgazmusom és így szeretett volna kielégíteni. mikor jó akkor szoktam mondani hogy most így nagyon jó és akkor úgy csinálja énis szoktam mozogni mert akkor én írányírom .de a 69et ajánlom nagyon jól lehet irányítani:)

Pár hete megismerkedtem egy sráccal, tök aranyos, meg minden, de hát öcsém lehetne. Félreérthetetlen jeleket küld, hogy tetszem neki. Hogy mondjam meg neki, hogy SEMMI esélye, anélkül hogy bunkó legyek, és a barátságunk is megmaradjon?

Indult dráma szakkör a sulinkban, ott ismerkedtünk meg. Mondtam neki, mivel láttam rajta, hogy jól nevelt, udvarias, kedves, okos stb, hogy majd valakinek jó férje lesz. Aztán az egyik szituációban, amit el? kellett adni, beszólt egy lánynak, a súlyával kapcsolatban (persze nem gondolta komolyan), én erre hangosan bekiabáltam, hogy: "Ne legyél már ekkora paraszt, kérj t?le bocsánatot!" Ezután bejelölt iwiwen, és levélben bocsánatot kért (iwiwen), majd elkezdte írogatni a családi problémáit, én persze kedvesen tanácsot adtam neki, és megkérdeztem, hogy miért pont nekem mond el ilyen személyes dolgokat, hisz nem is ismerjük egymást. Erre írta, hogy látja rajtam, hogy megbízható vagyok, és bízik bennem. Aztán utalt rá, hogy kettesben majd beszélgessünk, mert jó velem társalogni, megemlítette, hogy akkora a családi házukban a kádjuk, hogy akár én is mellé férnék, mikor fürdik, és meghívott a 16. születésnapjára.

Legjobb válasz: Mondd el neki amit ide irtal, ne pont igy, ugy, hogy a legtisztabb legyen, hogy a korkulonbseget soknak talod. ha ertelmes akkor ezt elfogja fogadni. En is voltam mar ugy, nekunk nem sikerult megtartani a baratsagot:( Egy masik lany aki novemberben lesz19 :)

Mondd el neki amit ide irtal, ne pont igy, ugy, hogy a legtisztabb legyen, hogy a korkulonbseget soknak talod. ha ertelmes akkor ezt elfogja fogadni. En is voltam mar ugy, nekunk nem sikerult megtartani a baratsagot:( Egy masik lany aki novemberben lesz19 :)
Mondd meg neki õszintén, hogy ez most így túl sok, DE hívd rá fel a figyelmét, hogy pár év múlva még bármi lehet köztetek. Mert 20 után (ha a fiú is betölti) már nem lesz sok ez a 2 és fél év...... Szerintem ezzel nem vágsz el legalább minden szálat, így neked is jó lesz és õ se fogja úgy érezni, hogy itt a világ vége.
A kérdező hozzászólása: köszi arik vagytok, de egy barátnõm szerint csak beképzelem hogy rámhajtott... ezeket félre lehet érteni? Egyértelmû, nem?
Hát ha én ilyeneket mondanék egy lánynak, akkor nem csak barátként gondolok rá. Egyébiránt ha tényleg rendes, meg jófej, és megbízható, akkor a kor nem számít. Köztem, és barátnõm közt 4 év van, õ az idõsebb, és mégis boldogok vagyunk. Szomszédom és barátnõje közt pedig 7 év van, ott is a lány az idõsebb, és ez náluk sem gond. A belsõ a fontos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!