Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam neki, hogy ami sok (10 db)

Másfél hónapos a picifiunk, és sokan mondják most hogy adjunk neki almalét. Ilyenkorban lehet már neki adni mást is? Valami gyümölcslé vagy akármi? Vannak olyanok akik már adtak a kicsijüknek? Vagy van már olyan amit adhatok neki?

Legjobb válasz: Ne adj neki. Bõven ráér még anyatejen/tápszeren kívül mást is enni. Persze majd sokan mondják, hogy az õ babájuknak se lett semmi baja, de van olyan gyerek, aki nagyon megszenvedte a korai hozzátáplálást, ezt nem éri meg megkockáztatni. Hová rohannál?

Ne adj neki. Bõven ráér még anyatejen/tápszeren kívül mást is enni. Persze majd sokan mondják, hogy az õ babájuknak se lett semmi baja, de van olyan gyerek, aki nagyon megszenvedte a korai hozzátáplálást, ezt nem éri meg megkockáztatni. Hová rohannál?
Anyatejes babat altalaban 6, tapszerest 4 honapos kor elott nem nagyon szoktak hozzataplalni. Persze van olyan, aki hamarabb elkezdi, de enyi idosen meg semmikepp ne adj neki a tejen, tapszeren kivul mast. esetleg pici forralt vizet, ha meleg van, de anyatejeseknek az sem mindig szukseges.
4 hónapnál korábban semmi másra nincs szüksége, mint anyatej, annak hiányában tápszer, vagy egy kis víz (uram bocsá' híg babatea). Almalét semmiképpen se!
Ki az a sok, aki ezt a marhaságot mondja? Bocsánat, de erre mindig berágok. Ilyen pici babának még az emésztõemzimei, bélflórája sem fejlõdött ki. Igazuk van minden elõzõ hsz-nak.
Anyatejesnek és tápszeresnek is szerintem max nagy melegben vizet. Gyümölcsleveket semmiképp! Nem is értem....
Jujjjj, ne. Ha már mindenképp akarsz valamit adni inni neki, akkor vizet, vagy max egy pici cukrozatlan teát. De semmi mást ne. Még nem tudná megemészteni a gyomra, plusz lehet megfogná a hasát is.
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm a segítségeteket, tudjátok én még kezdõ vagyok, én is tudtam ezeket de annyian mondták nekem, és gondoltam rákérdek.De így tudom a választ!!!!!! :) Igen vizet kap, issza is:) Sokan hülyének néztek, amikor azt mondtam nem merek neki ilyet adni még míg kicsi! De az a lényeg hogy segítettetek! sziasztok
én 4 hónapos korában kezdtem almával a hozzátáplálást, mert ugye azt mondják legyen az az elsõ de ha újrakezdeném nem adnék még neki akkor sem almát, ugyanis székletfogó, és nálunk nagyon nagy szorulást csinált neki, csak bogyózni tudott szegénykém szóval ekkora babának még semmiképp ne adj

Ha a buszon sokáig 1üt utazok 1sráccal akk hogy szólítsam meg /mint mondjak neki hogy abbol lehessen még vmi? Vagy ink haggyam amíg hátha megszólít?

Nem vagyok az a nagyon bátor csaj ,nem is akarok nagyon rámenös lenni...

Legjobb válasz: Inkább ismerkedj meg a buszvezetõvel

Inkább ismerkedj meg a buszvezetõvel
A kérdező hozzászólása: köszi de azért kell a bátorítás!! :D :$
Szerintem szólítsd meg te.Ha arra vársz, hogy megszólítson akkor lehet, hogy várhatsz rá egy életen át.. Szólítsd le, veszteni valód nincs vele.Megkérdezed, lehet, hogy nem sikerül, de legalább megpróbáltad.Inkább azon bánkódj, hogy megkérdezted és nem sikerült a dolog.Minthogy nem kérdezted meg és nem történt semmi...
A kérdező hozzászólása: jah igeen :D köszi :)
Feltétlenül. Javítok: "Jaj, belédestem!" hangozzék el :)
A kérdező hozzászólása: a "bocs belédestem" -es esést lehet kipróbálom :D
A kérdező hozzászólása: de a csajok arra várnak h a srác megszólítja ök meg elolvadnak.. :D :$ ha a csajnak nem jösz be ott a következö! ..legalábbis ha fiu lennék én igy csinálnám... pestmegyében am vannak még szingli csávók???
Hány buszos esetem volt lányokkal, akikkel mintha forrt volna a tûz kettõnk közt, nem voltam sosem biztos benne, hogy azért szemeznek velem, mert bejövök nekik, de mégis úgy éreztem, hogy kívánjuk egymást. HÁt én marha sosem mertem kezdeményezni, mert csúnyának tartom magamat, így sok-sok lányt szalasztottam már el, bár lehet amúgy sem lett volna esélyem náluk, csak elbambultak stb. Ti lányok jobban is jelezhetnétek és ebbe a jobb jelzésbe tartozik, ha leszólítod ismerkedési céllal a fiút. Remélem eljön az a nap, amikor végre a lányok is belátják, hogy ideje nekik is tenni valamit a kapcsolatért és bátran kezdeményeznek majd.
Jegyeket, bérleteket!
Ess rá, aztán mondd, hogy "Bocs, belédestem!" :P
A kérdező hozzászólása: ötletnek nem rossz.. :D
heh a kanyart ink csak viccbõl írtam de úgytûnik zseniális vagyok
A kérdező hozzászólása: a buszvezetöt? nem akarom jobban megis merni... :D ha a srácról kérdezel nem.. :/
egyáltalán nem is ismered ?, a kanyaros tetszik :D
A kérdező hozzászólása: az kicsit gáz.. :D "jah ez az a béna csaj aki nem tud kapaszkodni..." de azért tetszik az ötlet :$
A kérdező hozzászólása: húha azért a buszvezetö az... ink neem :D
essél rá 1 kanyarban p.p
Szólítsd le legközelebb is, nehogy azt higgye már, hogy csak véletlen volt :P

Teszik egy fiu, de nem tudom hogy mondjam meg neki sokat vagyunk szemben mert vizilabdazunk es pl olyan jo volt amikor kb 4 centire voltunk egymashoz. Hogy mondjam meg neki?

Kedves es sokat beszelgetunk nekem bejon de nemtudom viszonozza e:(

Legjobb válasz: Próbáld meg borkoltan célozgatva kideriteni vagy valameik barétját kérd meg h beszéljen vele ienekrõl...

Próbáld meg borkoltan célozgatva kideriteni vagy valameik barétját kérd meg h beszéljen vele ienekrõl...


Hogyan mondjam meg neki, hogy "ami sok az sok"?

8 hónapos kapcsolat, ? 18, én 18 leszek...nagyon nagyon szeretem, Õ a mindenem, és tényleg fülig szerelmes vagyok ...Nem feküdtem le vele, (megbeszéltük a dolgot, hogy csak ha majd én úgy érzem)Õ ezt tökéletesen megérti, és nem is forcirozza a témát...petting már volt, és minden oké "azon" a téren...a fenntartásaim azzal szemben vannak, hogy ha valamikor valahol kettesben vagyunk akkor egyb?l elkezd csókolgatni, s simogatni, ami engem feszélyez. Megbeszéltük hogy nem viselkedünk "úgy mint az állatok" hanem csak ha van adott hely és addott id?. Ez látszólag m?ködik, de egyik nap nálunk voltunk s kezdte...én meg nem akartam beadni a derekamat, ? meg kezdte, hogy"Akkor most ne?", "most se" "akkor ne csináljam" persze hozzáteszi h nemharagszik meg ha nem, csak azért nekem mégis rossz megmondanom...mit tegyek?

Legjobb válasz: "elkezd csókolgatni, s simogatni, ami engem feszélyez." Vagy nem szereted igazán, vagy valami komolyabb probléma van a neveléseddel. Nem vagy vallásos? Vagy a szülõk? Ha igazán szerelmes vagy, akkor élvezed (szinte) minden érintését! Szerintem valami mélyen beléd ivódott tabu rongálja az életedet. Próbáld megkeresni! Szerintem õ viselkedik normálisabban... bár az igaz, hogy nem kellene mindig, minden körülmények között az alkalmat lesnie. De, ha ilyen kevés a "megfelelõ" alkalom, akkor megértem õt.

"elkezd csókolgatni, s simogatni, ami engem feszélyez." Vagy nem szereted igazán, vagy valami komolyabb probléma van a neveléseddel. Nem vagy vallásos? Vagy a szülõk? Ha igazán szerelmes vagy, akkor élvezed (szinte) minden érintését! Szerintem valami mélyen beléd ivódott tabu rongálja az életedet. Próbáld megkeresni! Szerintem õ viselkedik normálisabban... bár az igaz, hogy nem kellene mindig, minden körülmények között az alkalmat lesnie. De, ha ilyen kevés a "megfelelõ" alkalom, akkor megértem õt.
A kérdező hozzászólása: mondjuk megeröltetõ dolgokat nem végezhet, a szive miatt...
A kérdező hozzászólása: koszi:)
Hm, hasonló volt nálunk is a helyzet, de sajnos egy év után eljutottunk arra a szintre, hogy ezek az alkalmak csökkennek. :( Szerintem küldd el valami fizikai "dologra", mozgás, sport, és máris nem lesz ennyi energiája. A páromat az exe úgy szerelte le, hogy elküldte gyúrni, de mire a párom "kinézett valahogy" (nagyon is jól... :) ), addigra meg otthagyta. Ki járt jól? A párom. Na, meg én. :) Persze ez egy több éves történet...
A kérdező hozzászólása: 2 hozzászólónak külön köszönet:) szó nincs arról h elakarom vesziteni, meg hogy egyáltalán nincs alkalom arra hogy "szeretgessük" egymást...csak néha nem csak "azt" akarom...és ez nagy különbség...amúgy azt mondta bármeddig várna rám, és én ezt tudom, érzem...
A kérdező hozzászólása: Az elsõ hozzászólónak (meg annak aki azt mondta nem szeretem) valóban nem szeretem, mert ez a szó nekem nem elég arra hogy elmondjam mit is érzek iránta..egyszerûen nem volnék ha õ nem volna....nem tudnám elképzelni hogy egy reggel úgy ebredjek fel, hogy Õ már nincs nekem... És nem arról van szó h nem kivánom ... csak ne mindig ott ahol csak rájön...ez nem azt jelenti hogy nem szeretem. en annak nevezném h kicsit öntudatos próbálok lenni, hogy ne "mindig mindenhol".... de mind 1. kösz a válaszokat:)
Figyu, és nem hiányzik az, hogy néha.. tilosban, néha izgalmasabb helyen, néha vmi új dolog? SOkkal izgibb ha nem mindig a legnagyobb biztonságban pettingeltek... Semmi rossz nincs benne. Egyedül az a fontos, hogy kettesben legyetek, és szerintem ha õ nem durva, hanem mindketten szenvedélyesek vagytok, akkor normális hogy õ vágyik erre is. Nekem is egy picit monoton lenne, hogy mindig csak nála vagy nálam.. egy kis petting belefér olyan helyeken is ahol egy picit el tudtok vonulni. Szerintem lásd meg benne a szépet. Puszi
* De téged is. (bocsi)
Nem szeretd igazán, csak talán magadnak nem mered bevallani. Ha igazán szeretnéd, kívánnád minden porcikáját, és ez nálad nincs meg. Egyetértek az elsõ hozzászólóhoz, megértem a barátodat valamilyenféleképpen. Der téegd is. Gondold át hogy a szexet nem akarod, vagy a fiút nem akarod.
Szerintem nem szereted igazán ezt a fiút. Ezzel nincs baj, csak õszintének kellenne lenned hozzá. Én ugyenebben a cipõben jártam egy fiúval. Nem akartam lefeküdni vele, de nem azért mert a szexet nem akaratam, hanem vele nem akartam. És ez nagy különbség. Szerintem gondold át. Nem vagy már 13-14 éves. De a védekezésre gondolj mindenféleképpen. A fiú fogja bírni egy darabig, de be fog sokalni a sok visszautasítástól. Hidd el... És ne azért feküdj le vele, hogy ne veszíts el, hanem azért mert akarod, kívánod õt minden porcikáddal. Nem akartalak megbántani, de úgy gondolom elég nagy vagy már, hogy õszintén beszéljenek hozzád. Ha viszont úgy érzed, hogy szereted ezt a fiút, akkor adjál neki magadból egy kicsit. Nem kell egybõl a közepébe vágni a dolgoknak, de egy picit vetkõzd le a gátlásaidat (ha vannak). Drukkolok...
Jaa, értem. Akkor is biztos van valami hobbija, vagy egy kis olyan elfoglaltsága, ami kellõen leköti a figyelmét és picit "lefárasztja". :)

Hogyan mondjam meg neki, hogy már túl sok nekem az, amit csinál!?

Van egy évfolyamtársam az egyetemen, két szakot visz egyszerre, segítséget kért, hát a szárnyaim alá vettem, miért is ne tenném. Én szívesen elmagyarázok mindent ha tudok, vagy segítek az évközikben, de ez már totálisan átbillent valami másba.

Legjobb válasz: Talán meg kellene mondani neki, hogy a segítség nem azt jelenti, hogy rendelkezésére állsz éjjel nappal, hanem hogy HA ráérsz és akarsz, akkor segítesz neki. Egyébként meg telefont kapcsold ki vagy ne vedd fel, ha hív, fõleg ne éjjel és ne hétvégén. Állítsd be úgy a telefonodat ilyenkor, hogyha õ hív, néma legyen. Egyébként nem te, hanem õ az önzõ. Ossza be õ az idejét, igazodjon hozzád. A segítséget meg illik megköszönni. Lehet, durva lennék és megmondanám, hogy keressen más balekot magának, aki úgy ugrál, ahogy õ szeretné.

Talán meg kellene mondani neki, hogy a segítség nem azt jelenti, hogy rendelkezésére állsz éjjel nappal, hanem hogy HA ráérsz és akarsz, akkor segítesz neki. Egyébként meg telefont kapcsold ki vagy ne vedd fel, ha hív, fõleg ne éjjel és ne hétvégén. Állítsd be úgy a telefonodat ilyenkor, hogyha õ hív, néma legyen. Egyébként nem te, hanem õ az önzõ. Ossza be õ az idejét, igazodjon hozzád. A segítséget meg illik megköszönni. Lehet, durva lennék és megmondanám, hogy keressen más balekot magának, aki úgy ugrál, ahogy õ szeretné.
Tiltsd le a számát és kerüld. Ebbõl érteni fog. Éjjel miért nem kapcsolod ki magad?
Én ezek után simán megmondanám, hogy keressen egy balakot, akit zaklathat hétvégén... ennyi! A telefont pedig többé hétvégente ill. esti idõpontokban ne vedd fel neki!
Inkább õ az önzõ.Mondj neki egyszerûen nemet és kész, különben a szemedet is kilopja.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy túl elnézõ voltam és ezt õ ki is használta. Tegnap háromszor hagytam végigcsörögni a telefont hátha ért belõle, de nem. Negyedszerre felvettem, megkérdeztem mit szeretne, majd roppant udvariasan megkértem, hogy engem hétvégén hagyjon békén. Ha ebbõl sem ért, akkor tényleg hanyagolom mostmár, én igyekeztem jófej és segítõkész lenni, de nem szeretem ha cserében ledarálnak. Már a páromat is zavarta/zavarja.

Hogyan mondjam el neki hogy már kicsit sok amit csinál?

Szóval van egy oszt.társam aki eléggé rám van akadva és folyton jön utánam, ugyanazt csinálja amit én.Most például engem zaklat hogy keressek neki árlistát ahová megyünk kempingezni a családommal mert ?k is jönni akarnak ugyanakkor amikor mi. Úgy érzem megfojt evvel. Nem akarom hogy velünk jöjjenek de semmi ötletem hogy miként tudnám elmondani ezt neki finoman..

Legjobb válasz: Mondd neki hogy nagyon meghizott. Soha többé nem látod.

Mondd neki hogy nagyon meghizott. Soha többé nem látod.
Köszönöm, neked is. :)
Ezek tipikusan a kényes de mindenképp megoldást kívánó szituációk. Pedig ha nem akarod, hogy rátelepedjen de durván megsérteni sem szeretnéd egyetlen megoldás van, az, hogy beszélsz vele. Finoman kedvesen, mondd, hogy értékeled a barátságát és sokra tartod, de vannak programok amit a családoddal képzelsz el kizárólag, ekkor pihensz a sulitól stb. A lényeg, hogy finoman. Kényes helyzet, de ha nem oldod meg nyilván õ sem gondolatolvasó... Kérd meg, ha értelmes ember megérti sértõdés nélkül.
Hát pedig kénytelen leszel megmondani, hogy neked ez így sok. :s Ha nem õszintén csinálod, csak veszekedés lesz belõle, amit gondolom nem akarsz. Egyébként én beszélek, pedig hasonló helyzetben vagyok. Látod, egy dolog tudni, hogy mit kéne csinálni, más dolog meg is csinálni azt... :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam:) a harmadik válaszolónak pedig sok sikert!:)

Van egy ismerősöm (barátom? ) aki non-stop ír nekem facebookon, de ilyen betegesen rengeteget. Am bírom a srácot, de ez már sok. Hogyan mondjam meg neki h hagyjon békén?

Napi tízen-sokszor ír, ha rejtve vagyok fb-n, akkor is, ha egy pillanatra online vagyok, azonnal ír, hogy mizu, stb, ÁLLANDÓAN. Nagyon bírtam amíg nem vt ennyire non-stop, be nem áll a szája, de sztem nem is nekem mondja hanem csak löki a szöveget, bármiről, amit meglát. Linkel mindent, meg pofázik, random mindenről, megőrülök. Nem akarom megbántani, hogyan mondhatnám, h ne írjon annyit?

Legjobb válasz: Ne válaszolj Neki, vagy tiltsd le.

Ne válaszolj Neki, vagy tiltsd le.
A kérdező hozzászólása: de nem akarom ezt, am ismerjük egymást, nagyon gáz lenne letiltanom. Am meg ha nem válaszolok, akk is ír!! Próbáltam... Aztán mikor nagyon nem írtam neki, felhívott...
Akkor nemes egyszerûséggel írd meg Neki hogy álljon le. Mást nem tehetsz. Esetleg tiltsd le a telefonszámát.
Dehogy mod neki hogy most eszel, beszélgetsz filmatnzel stb
A kérdező hozzászólása: de akk is ír, mindfig ír, és ha felmek fbra az fogad h 39 új üzenet...
Akkor légy nyers, írd meg Neki hogy: Hagyj békén! Ha nem megy szép szóval akkor ezzel már menni fog.
ignorald. ir 39x, akkor akkor valaszolj mikor neked kedved van, annyit irj amennyit kedved van, nem kell neki semmit szolni mert ugyis megsertodik. nekemis van ilyen ismerosom, nem valaszolok neki kb a 70%aban annak amikor ir, tokre nem sertodik meg rajta :D amikor valaszolok akkor persze megjobban beindul, annyit bir pofazni h hihetetlen. ha meg elkell menni a geptol megse probalok elkoszonni mert nemlehet (oo maradjmeg, hova mesz, mikor jossz, stbstb) hanem csak kilepek azt cso :D most ez genyosag lesz, de nagyon jol tud jonni egy ilyen haver, mert eljon majd a nap hogy nemlesz kihez szolnod epp es o mindig ott lesz :D valami kell, ot meg lehet kerdezni tuti fog valaszolni stb
az illetõ monogramja véletlen nem MB? mert nekem is volt egy ugyanilyen ismerõsöm. én is nagyon bírtam eleinte, de a vége már az volt, hogy nem votlam fent pár óráig és 40-50 olvasatlan irományt kaptam tõle. megkértem szépen, hogy ne spammeljen. aztán fojtatta tovább. igazából nem is velem akart beszélni, csak nem volt neki kivel, ezért nekem lökte a sok butaságot. sokszor megkértem szépen, csúnyán, hogy hagyja abba, de nem tette, ezért tiltottam. szerintem veled sem azért dumál, mert mennyire bír, hanem mert nincs pillanatnyilag nincs más és tudja, hogy te úgyis elolvasod és reagálsz.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem MB :D De én is erre jutottam, h nem nekem ír, hanem csak ki magából a vak világba. Miért nem vezet naplót inkább?? Áhh.
bardiauto.hu startauto.hu webshop, és nézz rá, hasonlítsd össze más autók alakatrész áraival.
Annyira nem veszélyesen drága, ha egy Audi, Merci, BMW triohoz hasonlítjuk, akkor fõleg nem.

Mi bajom lehet? Szűz vagyok van barátom szerelmes vagyok és szeretnék vele szeretkezni, de nem tudom hogyan mondjam el neki. am meg nincs tul sok önbizalmam.

Kérlek benneteket, hogy csak az irjon aki segiteni akar, de aki csak szemétkedni akar az kiméljen van elég bajom.

Legjobb válasz: mennyi idösek vagytok? mióta jártok?

mennyi idösek vagytok? mióta jártok?
Egyszerûen mond el neki egyenesen a szemébe :) Hidd el örülni fog annak hogy ilyen egyenes és õszinte vagy vele. vagy csinálhatod azt is, hogy pl birkózás közben egy adódó alkalommal a fülébe súgod, hogy: Kívánlak Baby! :)
Kezdd el csókolgatni a nyakát, vagy döntsd le az ágyra, esetleg ha már hanyatt feküdt, akkor húzd fel a ploját és puszilgasd a hasát, ezekbõl biztos levágja mi a szitu...:) Vagy beszélgess vele errõl, hogy te már gondolkoztál a szexre, Õ mit szólna hozzá... :) Sok sikert!
Hm pont olvastam egy ilyen kérdést de ott a fiú írt. 17éves vagy? mert ha nem akkor csak véletlen egybeesés:) Félsz ez természetes, ha megbeszélitek sokkal jobb lesz, és engedd el maga, mert ha mindig görcsölsz akkor rosszabb lesz hidd el.Nekem sem volt önbizalmam, néha le kellett bûvölnie a ruhát hogy levegyem. De ha egyre jobban bízol benne és amikor elragad a hév akkor tudod hogy kész vagy. Ne félj.19/L
A kérdező hozzászólása: 20/L vok és 1fél éve vagyunk együtt.annyiszor probáltam neki elmondani, hogy mit szeretnék , de mindig inamba száll a bátorságom, pedig pár honapja már felhoztam ezt a témát ezért nem értem miért vok ilyen szerencsétlen XD
tök egyszerû: elmentek bulizni, berúgtok kicsit, aztán letepered. vagy: megkérdezed tõle, hogy mit szólna egy romantikus estéhez, amikor is meg kéne próbálni a dolgot. valamennyi bátorság persze kell hozzá, ha nem is annyi mint az élethez...
Teljesen ugyanabban a cipõben jársz mint én :) 2 hete jöttem össze a barátommal, mindketten 19 évesek vagyunk. Én még szûz vagyok, de õ már nem. Nekem is fejfájást okozott az, hogy hogy mondjam el neki. De egyszerûen megtettem, mert azt mondta, hogy néha szemmel láthatóan visszafogott vagyok. És erre elmondtam neki egybõl hogy ennek is megvan az oka, mégpedig az, hogy még nem voltam úgy fiúval. :) Hidd el nem kell tõle félni, ha szeret, akkor a reakciója is pozitív lesz!! Sok szerencsét és ne félj:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat nagyon rendesek vagytok!!!puszi nektek

Sokan mondják hogy olcsóbb az internetes vásárlás, de ez nem igaz, a postaköltséget is nekünk kell fizetni ami nem kis pénz. Akkor ugyanott vagyunk?

Legjobb válasz: attól függ mit veszel, neten is lehet olcsót kifogni, meg boltban is, csak tájékozódni kell az árakról.

attól függ mit veszel, neten is lehet olcsót kifogni, meg boltban is, csak tájékozódni kell az árakról.
Hát pl vannak olyan online könyvesboltok, ahol a bolti árhoz képest 15%-kal olcsóbb a könyv, + ha 10e felett rendelsz, nincs postaköltség. Így megéri. + akkor is ha pl nincs a közeletekben idegennyelvû könyvesbolt. Többinél nem tudom mennyire éri meg.
mi elektronikai eszközöket szoktunk rendelni. persze megbízható helyrõl. és meg kell mondjam jóval olcsóbb. volt hogy , 6000-7000 forintot spóroltunk még postaköltséggel együtt is.
Kedves utolsó: megkérdezhetem, hogy honnan rendelsz elektronikai cuccokat? Én tûzhelyet szeretnék, tudsz nekem jó oldalt ajánlani? Bocs az offért :(
Én 40km-re lakom Budapestrõl.Gyakran jobban megéri neten rendelni és kiszállíttatni, mint nekem beutazni Pestre, ami idõ és pénz.Kényelmes és nem kell cipelnem, mert a futár behozza és a kamrába teszi:) Sok cég futárral szállíttat, ami gyakran értékhatár fölött ingyenes, vagyis benne van az árban, vagy ha alatta vagy, akkor 1-2ezer.A benzin több lenne.
17:07-esnek, az adott termék árát összehasonlítod online üzletek áraival. és ahol a legkedvezõbb (megnézed lesz e postaköltség ) ott megrendeled.pl pár éve a fényképezõgépemet az extreme digital oldaról rendeltem , olcsóbban mint boltban és egy állvány is járt hozzá pluszban. üzletet most azért nem tudok mondani mert már külföldön élek, de itt is netrõl rendelünk mert olcsóbb mint mondjuk a Saturnban vagy a Media Marktban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!