Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam hogy terhes vagyok (110 db)

Most tudtam meg, hogy 12 hetes terhes vagyok. Hogyan mondjam meg a barátomnak? Van erre valami használható megoldás, amitől nem kap sokkot?

Legjobb válasz: Ezek szerint nem terveztétek a babát! Így elég nehéz lesz! Szerintem üljetek le otthon kettesben, vagy valahol ahol nyugodtan tudtok beszélni, és nincsenek körülöttetek emberek. Majd kertelés nélkül mond meg neki, hogy mi a helyzet. Biztosan nagyon meg lesz lepve, és lehet, hogy ki fog akadni, de magyarázd el neki a helyzetet, és beszéljétek meg hogyan tovább. Bár ha már 12 hetes vagy, akkor igazából csak az a kérdés, hogy felvállaja a babát, vagy neadjisten magadra maradsz vele. Menj minél elõbb el a vizsgálatokra, hogy kapj GYED-et!

Ezek szerint nem terveztétek a babát! Így elég nehéz lesz! Szerintem üljetek le otthon kettesben, vagy valahol ahol nyugodtan tudtok beszélni, és nincsenek körülöttetek emberek. Majd kertelés nélkül mond meg neki, hogy mi a helyzet. Biztosan nagyon meg lesz lepve, és lehet, hogy ki fog akadni, de magyarázd el neki a helyzetet, és beszéljétek meg hogyan tovább. Bár ha már 12 hetes vagy, akkor igazából csak az a kérdés, hogy felvállaja a babát, vagy neadjisten magadra maradsz vele. Menj minél elõbb el a vizsgálatokra, hogy kapj GYED-et!
Hú, ez nehéz helyzet... Szerintem az is megoldás lehet, ha finoman elkezdesz puhatolózni a terveirõl veled és a családdal kapcsolatban, a válaszból meg nyilván ki fog derülni az akkori reakciója, amikor megtudja a babát... Talán így nem ér téged majd olyan váratlanul, ha nem éppen poitívan reagál a helyzetre. Egyébként ne félj: ha biztos lábakon áll a kapcsolatotok, nem kell tartanod tõle, és örömmel fogja vállalni a közös gyereketeket! Kellemes babavárást kívánok mindkettõtöknek!
Szia! Nagyon nehéz helyzetben vagy. Mi is így voltunk párommal. Nem tervezett kisbaba volt, 1 év múlva szerettünk volna kicsit. Mégis becsúszott, ha lehet így mondani. MIndkettõnk hibája volt, nálunk azonnal úgy reagált hogy vetessem el - 8 hetesen derült ki. Kertelés nélkül közöltem vele, de láttam rajta, hogy megijedt. 2 napig sírtam, semmit nem aludtam, nem bírtam hozzá érni, ránézni, hiszen nélkülem döntött. Ekkor megkérdezte tõlem, hogy ha elvetetem a kicsit, akkor köztünk mindennek vége-e. Igent mondtam, és tényleg így is éreztem. Ezt követõen azt mondta, hogy nem akar elveszíteni, és vállaljuk be a kicsit a bonyodalmaink ellenére is. Szerintem bárhogy is közlöd vele, mindenképp sokkot fog kapni, ilyenek a férfiak. Elvetetni már nem tudod a kicsit a törvény szerint. KÉrdés mennyire szeret téged. Próbáld meg hogy mik a tervei veled és mennyire szeret téged, mert olyan dolog történt veled ami miatt lehet hogy elhagy. Úgyis megkérdezi, hogy mi a gond. Ekkor mond el neki, hogy most tudtad meg, hogy gyermeketek lesz és nincs mód az abortuszra. Szeret-e annyira, hogy vállalja veled a kicsit? Szorítok neked! Ha megmondtad neki, írj, hogy mi lett az eredmény. Arra készülj fel, hogy mindenképp sokkot kap és nem biztos hogy úgy reagál, ahogy szeretnéd. Nekem rettentõ szarul esett és szerintem soha nem fogom elfelejteni a reakcióját, de bizonyos szinten érthetõ volt. Tényleg írd meg, hogy mi lett az eredmény. SOk sikert, és bátorságot. email: [email protected] ha ide nem akarod megírni, de az emilemre írd meg légyszi.
én 17 hetesen tudtam meg(nem elitélni semmi nem mutatta jelét a terhességnek)és barátom hol szeretné hol nem.állj mellette akár mit is mond, ha nem vállaja, ne akadj ki, hagyd hogy átértékelje, hisz az életérõl van szó, és állj mellette, ha nem akarja akkor is.én is ezt tettem és tegnap nem akata felválalni ma már igen.fogadd meg!!!FONTOS!!!neki is fura helyzet, és ne itéld el ha nem akarja.de mondd meg neki okvetlen. sok sikert a babához, és szoritok neked, hogy a barátoddal minden rendben menjen!remélem tudtam segiteni, ha nem is sokat.ne hagyd magára.neki is fura!
ha kérhetem nekem is ird [email protected] köszike:D
most mar ket eves a kis baba :) sok boldogsagot megirhatnad ide is h mi lett

Hogy mondjam a szüleimnek, hogy 17 évesen terhes vagyok?

Már attól kiakadtak mikor lefeküdtem a barátommal de ett?l nagyon idegesek lesznek.Hogy mondjam el???Barátomnak se mondtam még el...

Legjobb válasz: Ha a védekezés nélküli szexhez elég bátor voltál, akkor a szüleidtõl már csak nem ijedsz meg?

Ha a védekezés nélküli szexhez elég bátor voltál, akkor a szüleidtõl már csak nem ijedsz meg?
Anyu, apu, Kevinke, Gazsika, Szamanta, Lukasz, Ronaldó, Dzsenifer, Shakira! Gyertek ide, az Armandóval mondani szeretnénk valamit!
Ne is foglalkozz ezzel a sok idiótával! Legelõször is, mond meg a barátodnak, majd ketten szépen mondjátok el a szüleiteknek!Fõ az õszinteség, kicsit ki lesznek akadva ez tény, de kibírjátok. A másik dolog meg, jól át kell gondolni, hogy meg e tartod, vagy elveteted esetleg örökbe adod.
Már értem, miért voltak kiakadva, amikor lefeküdtél a barátoddal.
- Anya, apa akartok unokát? - Nem! - Pedig lesz :p trollface
Mond nekik hogy Kedves nagymama és nagypapa, gratulálok a kisunokához!!! :) ))
mindenki úgybeszél mintha megszülné. Irány az abortusz, ennyi idõsen tökfölösleges a gyerek, még akkor is ha 27 lennél.
18:42 27 nél tök fölösleges a gyerek! Te nem vagy normális.
50-80 évvel ezelõtt 17 évesen már rég férjnél voltak a nõk, sõt jöttek a gyerekek. Most meg ha valakinek 17 évesen becsúszik, mindenki ki van akadva. Nagy marhaság. Most lehet, hogy nehéz lesz, de pár év múlva már nagyon nagy ajándéknak fogod érezni a gyereket! Azt sem felejtsd el, hogy öreg korodban õ lesz a támaszod...ha elteted, egész éltedben kísérteni fog a gondolat, hogy "megölted" a gyereked.
-Anyu, apu, terhes lettem, de n e akadjatok ki jó? Na valahogy így. Aztán próbáld adni a szende kislányt, hátha nem kapsz apádtól pofont. Bár én tuti lekeverné neked párat.
Gratulálok, büszkék lehettek magatokra.
15:27 igazad van!! Mond el minnél hamarabb, Elöbb a szüleidnek, aztán a barátodnak.Ha normális szüleid vannak vagy azt mondják hogy tarsd meg, vagy majd õk lesznek a szülõ, de benne van a pakliban hogy elkellvetetned mert hogy még 17 vagy és nem te döntöd el. Hihetetlen felelõtlenek voltatok, az egész életedet elrontottad ezzel.....:) Helyesírásért bocsi:) 23/L
Ha tudták, hogy dugtok, nem fognak ettöl sem meglepödni. Ti meg vállaljátok a babát!
Jól elkuurtad az életedet, vagy a segélyre pályázol? Jó úton haladsz
elõször beszéld meg a barátoddal a dolgot és szerintem együtt mondjátok el a szüleiteknek...én a helyedben ezt tenném /L
Gratulálok kedves anyuka :)
Ez most komoly? Mert ha igen legjobb az õszinteség, minden esetben.
xD

Hogyan mondjam el otthon hogy lehet h terhes vagyok?

Anyukámmal élek de nem túl jó a kapcsolatunk ezért nem is tudja h már nem vagyok sz?z és a barátomat sem ismeri... Félek h mit fog szólni hozzá. Hogy hogy fog reagálni...

Legjobb válasz: "Hihetetlen, hogy annyira fiatalos nagymamák is vannak, mint te"

"Hihetetlen, hogy annyira fiatalos nagymamák is vannak, mint te"
Minnél elõbb mond meg neki.
A kérdező hozzászólása: õsszel leszek 17. A barátom meg 20 éves.
Anya! Tudtad, hogy egy 13 évesnek már lehet gyereke? Nem? Tényleg nem? Akkor itt a csoda!
Szóval, hány éves vagy? Elárulod?
Elõbb azt kellene kideríteni, hogy biztos terhes vagy-e. Nagyon bonyolult folyamat...Veszel egy tesztet...
Vásárolj: - egy pár bébi-cipõcskét - egy-két cumit - egy csomag eldobható pelust. Valamelyiket, vagy akár mindet, és hagyd szem elõtt!! Biztos vagyok benne, hogy rákérdez anyukád!
terhes vagyyok felneveled hejettem mamíííííí
szerintem meg akkor mondd el neki ha már biztos! Kár fölöslegesen idegesíteni!
szerintem elõbb muzasd be neki a barátodat. hogy barátkozzpn a gondolattal hogy a pici lánya már felnõtt és párt talált magának. aztán pedig menj boztosra. csonálj terhességi tesztet. ne kelts vaklármát. de ha már biztos akkor mindenképpen mondd el édesanyádnak.
Minél elõbb elmondod neki, annál hamarabb megtudod, hogyan fog rá reagálni. Másrészt annál elõbb megtaláljátok együtt a legmegfelelõbb megoldást. Egyébként hány éves vagy?
No kedves kérdezõ! Kaptál választ ilyet is, olyat is. Nem vagy már "olyan nagyon" gyerek, majd kiválasztod, melyik utat, módot választod. Az biztos, hogy minél elõbb be kell avatni a titokba, különösen, ha most még azt tervezgetitek, hogy majd az "õ kontójára" szülöd meg. Vagyis, hogy majd õ segít titeket anyagilag, hogy mindenetek meglegyen, ami kell nektek is és a babának is. És azt tervezgetitek, hogy majd esetleg folytatod az iskoládat amint lehet, és a babát lepasszolod a nagyinak, stb. Nagyon sok minden van, amit tisztázni kell, vagy addig "visszacsinálni", amíg lehet. Tehát nem sok idõd van!

17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!

Legjobb válasz: Ha már terhes vagy felejtsd el a hormon tartalmú gyógyszereket. Még gyerek vagy, nem tudom, hogy a párod mennyi idõs, de azt tudnod kell, hogy nem lesz könnyû. Pláne, ha a szüleid nem lesznek majd melletted. Mindenképp mondd el nekik és kérj segítséget. A tanácsaikat pedig fontold meg, mert minél idõsebb leszel, annál inkább érted majd, hogy mért mondják, hogy a szüleid csak jót akarnak. Tapasztalatuk van az életben. Sokkal több, mint neked. Kérd ki mielõbb a véleményüket. Ez egy nagyon fontos döntés. Egy picike ember élete múlik rajtatok.

Így, egyszerûen mond el neki, mi történt. és fogadd meg a tanácsát! akkor is, ha Neked pillanatnyilag más lenne a véleményed. nekem is van gyerekem, már ovis, imádom, de a pucér p*csámra nem vállaltam volna, az tuti. ugyanakkor egy volt évfolyamtársnõm harmadikban lett terhes, össze is házasodtak a fiúval, magánúton fejezte be a gimit, de együtt érettségiztünk, fõiskolára is járt estin, és ma tanítónõként dolgozik. a férjével nagyon jól megvannak, de ehhez kellett mindkét részrõl a szülõk aktív segítsége, és a férje akkor már BIZTOS egzisztenciája. szóval mérlegelj, a Ti esetetekben hogy állnak ezek a dolgok...
Ha már terhes vagy felejtsd el a hormon tartalmú gyógyszereket. Még gyerek vagy, nem tudom, hogy a párod mennyi idõs, de azt tudnod kell, hogy nem lesz könnyû. Pláne, ha a szüleid nem lesznek majd melletted. Mindenképp mondd el nekik és kérj segítséget. A tanácsaikat pedig fontold meg, mert minél idõsebb leszel, annál inkább érted majd, hogy mért mondják, hogy a szüleid csak jót akarnak. Tapasztalatuk van az életben. Sokkal több, mint neked. Kérd ki mielõbb a véleményüket. Ez egy nagyon fontos döntés. Egy picike ember élete múlik rajtatok.
Hogy mondd el az anyukádnak? Te ismered, neked kellene tudnod! A lényeg, hogy próbálj meg nyugodt maradni miközben beszélsz. Biztos, hogy be fog pánikolni, lehet még kiabálni is fog veled, de ez érthetõ mert õ is legalább annyira megijed és fél majd, mint te amikor megtudtad. Minél elõbb mond el neki, mert ha õ melletted áll, akkor nagyon sok dologban tud neked segíteni, érdemes az anyukák tanácsait megfogadni. Bár én már 26 éves vagyok, most várom az elsõ babámat, az anyukám a legnagyobb segítségem. Nélküle már rég meghülyültem volna a sok barom orvosi tanácstól, paráztatástól. Azt ne feledd, ha más nem is a párod melletted van és ez nagyon jó. Egyébként kb. mennyi idõs terhes vagy? Az meg hogy elcseszed az életed... Az unokabátyám 29 éves, felesége 19, a gyerekük 3 éves... Tehát 16 évesen szülte a gyereket. Azóta is együtt vannak, a gyerek szép, egészséges, nagyon szépen beszél, okos, stb. Egy hátránya származott belõle, a sulit még nem tudta befejezni, bár ha nagyon akarta volna, akkor be tudta volna. Sok sikert és jó babavárást! Ja én meg gyógyszer mellett maradtam terhes, bár mi már terveztük a párommal, úgyhogy nem volt semmi gond. Tényleg nincs 100%-os védekezési módszer, csak ha nem szexelünk.
na jó állj. a 72 órásat csak az aktus után 72 órával veheted be, amikor még nem tudhatod hogy terhes vagy-e. vagy nagyon fogalomzavar van a fejedben, vagy gõzöd sincs hogy terhes vagy-e csak gondolod hogy majd esetleg az leszel. ha az elsõ, tehát még az elmúlt 72 órában történt a baj akkor vedd be a tablettát, nem lesz nagy buli terhesnek lenni meg gyerekkel leélni a fiatal éveidet, még nem vagy hozzá elég érett. ha már kimutatta a teszt hogy terhes vagy akkor a 72 órás nem tudom hogy került a képbe, de ha meg akarod tartani akkor tartsd meg de ne csak azért mert nem akarsz abortuszt... inkább egy abortusz mint egy elcseszett élet(a sajátod).
17 évesen ne tartsd meg. tönkretenné az életedet. neked még élned kellene, nem pelenkákat cserélni. bevehettél volna 1 72 orasat, arra találták ki azt a tabit. nem vettel be, most viseld a következményeket.
ja, latod.. nem vetted be, akkor most terhes vagy. szted melyik a jobb?
Nem értem. A 72 órás tabi az nem 72 órán belül hat??? Ha igen és jól értem, amit írsz, - hogy most nem akarsz megint bevenni - akkor az azt jelenti, hogy most is 72 órán belül vagy még... Honnan a pék [email protected]ából tudod akkor, hogy már terhes is vagy?
fogamzásgátló b*zdmeg. igy mond el a szüleidnek: -Öööö anyú van egy kis probléma .... -Mi a baj aranyom? -Tudod azt hittem hogy érett vagyok a sexhez mint a többi 10 éves lány, és a pasim már felnõtt, ö is elég érett hogy vegyen a fizetéséböl nekem fogamzásgátlót.És lusta voltam bevenni a 72 órás tabletát, nem akarok abortuszt. 17 évesen akarok szülni.
Most mi a [email protected] oltogatjátok ezt a lányt???Ha meg azt írja hogy abortuszra akar menni, akkor meg azért hurrogjátok le!!!Állítsátok már le magatokat ti agyoniskolázott vadbarmok!Ha meg szeretnék tartani a kisbabát akkor mi van?Nem nektek kell felnevelni, nem intézetbe akarja adni stb...Milyen érdekes, az én anyám is 17volt mikor szült engem, és fel tudott nevelni!!!Addig más szül 8gyereket segélyre meg az államnak a mocskát bõvíti!Az biztos jobb, az biztos felelõsségteljes felnõtt "ember"!Meg aki eldobja a kölkét...!Gondolkozzatok már mielõtt pofáztok!!!
A kérdező hozzászólása: jaj istenem nem én vagyok a szánalmas hanem ti akik engem ocsároltok!fõleg az a 77%-os IQ bajnok!Nem mindegy az neked ha el is vállok mond??Hmm nem hozzád megyek könyörögni két szelet kenyérért nem?Jobbak azok az emberek akik beadják a gyereküket az intézetbe szerintem nem és nem is érdekel a te véleményed már mondtam én velem még anyám se beszél igy nem hogy egy jötment idegen aki itt okoskodik vagy te miért nemdolgozol ha ennyire okos vagy?? Ja és az egyik kedves válaszoló nekem gyerekem lesz nem kölyköm a kutyának van esetleg kölyke meg esetleg neked van pofád de tudd nagyokos nekem gyerekem lesz!!
jaj, de nagyon okos vagy. nem attól függ, h fel tudod-e nevelni, h van-e házad, vagy sem. majd meglatod.. na mind1. nem én cseszem el az életemet :) ) anyukad hol volt akkor, amikor 14 évesen 19 éves pasival álltál össze? akkor kellett volna kicsit elbeszélgetnetek, lehet, h most nem lennél terhes. és ha már olyan bombabiztos ( ha ha ) a kapcs. od, akkor miért nem szedtél fogamzásgátlót?
de, 1 baba, ebben a korban nagyon is meg tudja keseriteni az életet. de Magyarországon manapság elég laza az erkölcs.. 14-15 évesen szexelnek, 16 - 17 évesen szülnek, aztán 20 évesen elvált asszonyok. :) )
denem fogja fel, h mekkora következményei lesznek annak, ha megszüli a gyereket. siman meg lehetett volna elõzni. de õ ugrál, h érzi a tetteinek a súlyát. ja, latom.
12:45 tehát neked kell mérlegelni, itt akárki akármit mond. Te látod milyenek a körülmények, csak azért írtam, h egy baba nem keseríti meg senkinek az életét.
Anyának még valóban nem érett. Én 24 éves nõ vagyok, de még most sem érzem úgy, hogy mindenképp szülnék. Ehhez fel kell nõni, tapasztalni kell. Dolgozni, csalódni, megoldani az olykor nagy problémákat. Nagyon nehéz lesz és ezt Õ még nem tudja, mert nem tapasztalt még semmi komolyat az életbõl. De ezt nem Mi dötjük el, hanem Õ. Mi csak tanácsokat adhatunk és ne szánalmasozzunk, mert õ már meghozta a döntését. Sajnos a következményeit csak késõbb fogja megtapasztalni.
Én csak annyit tudok mondani, hogy van egy barátnõm, aki most 19, és 1.5 éves a kislánya. (Nem ribanc.) A barátja mellette van, és nagyon nagyon boldogak. persze. ez kapcsolat függõ. Sõt barátnõmnek tervei is vannak(fõsuli, ilyenek) a családja is mögötte áll. ezen kívül, ha baj lenne van olyan h családsegítõ, ami elég rondán hangzik, de nem az. bemész segítséget kérsz, és kapsz. de sztem a szüleid melletted állnak majd.
utolsó, végre vki, aki érti, h mirõl papolok. nem játék megszulni 1 gyereket.
Nem azért, de ha már 3 éve van párod és 17 vagy 1 éve simán szedhetnél fogamzásgátlót és nem lenne ilyen problémád, hogy kiszakadt az óvszer jajj terhes vagyok, hogyan mondjam meg. Nem értelek a 72 órás bogyóval se, mondtad, hogy már vettél be egyszer. Az mikor volt? Ha pár hónapon belül akkor megértelek, de ha már régebben akkor simán bejátszottam volna a helyedben és nem szülnék a szüleim nyakára egy unokát. Lehet nálatok kolbászból van a kerítés és anyagilag megtudtok neki adni mindent, de a legszebb éveidet fogod elvesztegetni a gyerekre. Te tudod a te kölyköd lesz.... de arra készülj fel, hogy anyud nem hiszem, hogy nagyon örülni fog...
ja, de ettõl még nem tartok vkit érettnek a szexre 14 évesen.
Ha már így alakult, akkor kívánom Nektek, hogy ne tapasztaljátok meg azt a sok rosszat, amit itt a kommentelõk is leírnak, hogy egészséges, szép pici babátok legyen és hogy a szüleitek mellétek álljanak. Sok sikert a jövõhöz!
A kérdező hozzászólása: Itt nem lényeg hogy miért nem suedtem fogamzásgátlót!Meg okoskám annál is teherbe lehet esni!
mert ma állami ünnep van nalunk azért. közöd? :) )
A kérdező hozzászólása: akkor meg ne a gyakorikérdésekre gyere hanem beszéld meg és személyeskedj a családodal ne itt más emberek vérét szivjad!Gondolom milyen feleség lesz belõled A FÉRJED IGY FOG BECÉZNI HÁZISÁRKÁNY! És gondolom majd a férjed is egy papucs lesz
Kérdezõ!Ne húzd fel magad ezeken!Annyi ostoba tróger ember van ebben a világban, fõleg ezen az oldalon, sokszor majd lefordulok a székrõl a röhögéstõl hogy némelyik miket tud kérdezni meg válaszolni...!Annyira azt hiszi a legtöbb egy anonym oldalon hogy õ szarta a spanyol viaszt, de megnézném õket a való életben, õk azok akik elbaszták az életüket és most ezért verik itt a nyálukat mert tiszta idegbaj az összes!Gondolom itt a legtöbb válaszoló nõ, akiket otthagyott a férje, á[email protected]ák õket, irigyek azokra akiknek valami sikerül és boldogok, igénytelen házisárkányok, és azért mert szültek néhány kölköt, akkor itt õk az õsasszonyok akikbe bele van nevelve hogy 18éves kor elõtt tabu a szex, aztán jön egy udvarló, eljegyzés, templomi esküvõ, minimum 2gyerek, háztartás, és lábtörlõvé válás! Ennyi!XD
A kérdező hozzászólása: na és most miért nem iskolába vagy?vagy tanuljál ne ide gyere okoskodni anyuci
és igen, álomcsaládban élek, ahol sose volt gond, h vmit elmondjunk a másiknak.
bocs, én sulizok, nem pelenkákat cserélek :) )
Engem igenis érdekel. Várni fogom, hogy hogyan sikerült a beszélgetés!
A kérdező hozzászólása: Jaj nem tudom te itt okoskodol minthogy elmennél dolgozni meg itt adod elõ magadat hogy neked mekkora sok eszed van!! Hjaj de figyelj már még mindig együtt vagyunk akkor meg mekkora esze van hm jaj te már nem tudsz mibe belekötni!Megnézném én a te életedet!Milyen kis normális kis szuper álomcsaládban élhetsz
ird. ugyse érdekel senkit. :) ) remélem, kapsz pár pofont, amiért ilyen felelõtlen voltal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó 2nek! És megirom anyukám hogy fogadta
az a baj a babával, h 17 évesen nem érett az anyaságra. fõleg ilyen hozzászólásokkal.. :) ) na mind1, ha annyira hülye volt, h nem elõzte meg a terhességet, akkor menjen, és szüljön. már csak azt a szegény gyereket sajnálom.. az apja se lehet vmi értelmes, ha 19 évesen 14 éves csajjal kezdett.. na mind1, inkabb nem is süllyedek tovább az õ szintjére. majd pár év mulva meglátja.
ok, nem ettõl. de ugy viselkedik, mint 1 gyerek. azt hiszi, h ha megszüli, akkor minden megoldódik majd, meg mahd a párja támogatja. elõre szólnék, h a pasik ilyenkor szoktak lelépni. meg ez az apácás beszólás.. tipikus lázadozó kis hulye.
Ez hülyeség. Én is 14 évesen vesztettem el a szüzességem, 3 komoly kapcsolaton vagyok túl, a párommal élek, fõiskolát végeztem és most irodavezetõként dolgozom egy multinál. Hûséges vagyok, az identitásomat megtaláltam, nem volt abortuszom, terhes sem lettem. Nem ettõl felelõtlen, hogy 14 évesen lefeküdt 5 hó után a párjával.
A kérdező hozzászólása: [email protected] te mekkora egy pofátlan állat vagy ne is idegesits!Már majdnem [email protected] nevezel ha több mint 3 éve vagyok a pasimmal aki nekem az elsõ volt akkor nem mentem más [email protected] után mert kio az aki vele marad hmm? Nagyon kevés.... na szerintem meg hogy leirtam hogy nem akartam bevenni direkt 72órásat a hormonok miatt mert már régebben vettem be!És nem szeretnék zavaros lenni!Ja és a kérdésem nem az volt hogy felnevelede helyettem fizetsz e pénzt mert nem kodultam tölled hogy te is vádaskodj felettem
ja, latom, h mennyire érzed a dolgok sulyat. nem voltál képes védekezni, most meg terhes vagy, jo, volt gumi, de basszus, nem érted, KISZAKADT!! be kellett volna venned a tablettat. na, most meg már fõleg megvan rólad a véleményem, h 3 éve van párod. 14 éves korod óta? bocs, nekem ez korai. ha meg mindent meg tudtok beszélni anyukaddal, akkor mi a gond? de nem fog felnõni szeretõ családban. ismerek 1 csajt, aki 17 évesen szülte az elsõ gyerekét, a másodikat 19 évesen. most munka, suli, pénz nélkül van. a pasija csak a haverokat tudja hazahozni, nem dolgozik. ilyen jövõre vágysz?
az igaz, hogy az abortusznak vannak kockázatai. pl. méhszájseb alakulhat ki, az pedig nagyon veszélyes, ha elhanyagolják. DE. a körülmények mérlegelésénél, az anyagi oldal mellett azt is vedd figyelembe, hogy lesz-e aki segítsen Neked, hogy be tudd fejezni a sulit. tehát a szüleitek aktív dolgozók-e esetleg van aki otthon van, és tudna segíteni. egyedül ez NEM FOG MENNI, ezzel kár is áltatnod magad. ha úgy döntesz megtartod, javasolni tudnám, hogy ha anyukád aktív dolgozó, inkább õ menjen a picivel GYED-re, mert Te csak gyes-re vagy jogosult, Te meg fejezd be az iskolát! szóval ezt jól járjátok körbe, és gyorsan, mert minél késõbb döntesz, annál nehezebb lesz, és ha nem tartod meg mégse, a mûtét is kockázatosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat legfõképp az utolsónak! Az én anyukámmal amugy mindent meg lehet beszélni és nem is olyan kishülye vagyok aki felelõtlen mert én érzem a dolgok sulyát! Nem szeretném elvetetni és kész nem is fogom nem is akarom a kérdésem nem az volt hogy elvetessem- e vagy sem hanem hogy milyen formában mondjam el anyukámnak! Szerintem ha szeretõ odaadó családban nõ fel akkor senkinek semmi köze ahoz hogy megtartom vagy sem! Elvileg indneki elitéli azt akik bántják a gyereküket megfolytják eltitkolják és megszülik egy pottyantós wcébe stb de én nem ilyen vagyok!Van párom több mint 3 éve nem ugy csináltattam fel magam hogy egy jötment idegennel a diszkó férfi wcéjébe szóval akik eltélnek õk nézzék meg magukat!
Szia! Az abortusz sem megoldás, mivel lehetnek szövõdményei, szóval, aki azt írta, hogy nem veszélyes, nagyon téved! Az mindig is veszélyes marad! Sajnos! Mivel "kiszívják" a magzatot, utána maradnak vissza szövetek, és azokat ki kell kaparni, így a méh falát (ha szerencsétlen az orvos) ki is "lyukaszthatják". Én védõnõként dolgozom, és ilyenkor ugye nekem a baba mellett kell letennem a voksom. De ha mégsem szeretnéd a babát, akkor irány a Családvédelmi Szolgálat. Mondjuk ott is védõnõk dolgoznak, úgyh elejébe az abortusz ellen fognak beszélni, meg hagynak döntési idõt, és ha akkor is lemond róla az anyuka csak akkor engedélyezik az abortuszt. Mindkét út nagyon nehéz. Ami anyukádat illeti, mielõbb mond el neki! Szépen fogalmazd meg, pl. anya, vmit szeretnék elmondani neked: úgy néz ki, terhes vagyok. És a többi jön magától. Szóval bszéljétek meg a családdal és úgy (talán) könnyebb lesz. De tényleg gondold át, amit a többiek is írtak: munka, anyagi háttér. Sok sikert kívánok! 23/Nõ
Komolyan sajnállak, mert nagy butaságot csináltál. És büszke vagyok a szüleimre, mert én ezt simán elmondhatnám nekik, megértenének sõt még a 72 órás tabit is megvennék nekem. Próbálj jobb kapcsolatot kialakítani a szüleiddel, hogy olyan szerencsés lehess, mint én, aki mindig számíthat a szüleire.
és miért nem vetted be? most sokkal jobb igy, h abortuszra kell menned, mi? az egészségesebb.. lol.
A kérdező hozzászólása: Elmult a 72óra és nem vettem be!!És tudom hogy az vagyok mivel teszteltem!
én ugy értettem, h már elmult a 72 ora, és nem akarta bevenni. 1 valaszolo voltam
Nagyon hülye vagy némber, az ilyen nõket azonnal el kéne köttetni, nehogy a selejtes génállományát továbbadja. 17évesen ennyi ésszel...Ráadásul még oda is írod, hogy 17 és fél éves... LOL ilyet a 12 évesek szoktak mondani, amikor mondják nekik a szüleik, hogy még túl fiatalok 12 évesen. "Jajj' de anya, én már 12 és fél éves vagyok!!". Szánalom vagy. K.A. 17/F
A kérdező hozzászólása: Ja és nagyon is felfog nõni szeretõ családban tudod!
hmm, a viselkedéseddel, és a kommentjeiddel csak magadat minõsited. na, mind1. amugy a terhesség alatt is termelõdik sokfajta hormon, ugyh majdnem, h semmire nem mentél. sulid nincs, mibõl fogod eltartani? és szted a párod életed végéig veled marad? nem biztos, fõleg most, h terhes vagy. õ legalább tudja? vagy anyukád fizetésébõl akarsz élni? késõbb meg minimálbérért dolgozni, mert felelõtlen voltál, 1 x? csak sajnálni tudlak. sokkal nagyobb a gond most, h nem vetted be, mint ha megtetted volna. max. pár napig szédülsz, vagy mittomen, nekem se okozott semmi mellékhatást. de hát, felelõtlen voltál. akkor most szülj gyereket. szanalmas.
ja, olyat nem mondtam, h ribanc vagy.. de aki 14 évesen már szexel. hát bocs, azokról nincs jó véleményem. :) )
tipikus tiniribanc vagy, aki azt akarja hallani, h áá, semmi gond, szüld meg, nem lesz semmi gond. bocs, h reálisan néztem a dolgot. de hát, nem én fogok 30 évesen kiélt ribi lenni, gyerekekkel, egyedülálló anyaként, munka nélkül. bocs.
Én csak annyit tudnék tanácsolni, hogy nézz bele a terhes tinikbe. Az MTV-n megy egy ilyen sorozat, kifejezetten 16-17 éves terhes/friss anyukákról szól. Elég tanulságos lehet.
ha ha, nem vok apáca, de ribanc se! :DD tod, én gyerekként éltem a gyerekkorom, nem pedig k.rtam össze - vissza. szánalmas vagy!!
Ne bántsátok, mert a baj már megvan, A 72 órás tabiról már felesleges is beszélni. Nekem az lenne a kérdésem, hogy a párod hány éves? Van-e állandó keresete? Az õ szülei tudják-e, hogy terhes vagy? Õ hogy állt hozzá, mikor megtudta? Írd le nekem, kérlek!
A kérdező hozzászólása: Köszönömaz utolsónak erre vártam aki nem azért jön fel hogy kissza a másikat hisz nem kunyeráltam!Amugy mikr összejöttem a barátommal 5hónap után feküdtünk le és nem bántam meg de gondolom apácák is vannak!
Egyszerûen menj oda anyudhoz és mondd el neki õszintén, hogy mi történt. Biztos meg fogja érteni. Az pedig, hogy a pároddal megbeszéltétek, hogy megtartjátok és támogat is az egy nagyon jó pont. Nem sok ilyen férfi van a mai világban. Légy bátor. És ne aggódj. Meg fog oldódni a problémád.
ne irj. ki kért erre? én csak leirtam a véleményemet. nem tudom, ki a gyerekes.. nem tudod elfogadni, h nem veregetunk vállon, h " ez az, igy kell ezt, 17 évesen szülni ". attól nem leszel felnõttesebb, ha már 14 évesen megk.ratod magad.
A kérdező hozzászólása: Nagyon gyerekes vagy!!!Nem én hanem te!!Mert itt vitatkozol na mindegy én engedek tudod okos enged szamár szenved!!!Én a te kommenteidre nem irok akármit is irsz
hoppá.. de akkor se akkor kell kezdeni. mind1. mostmár szülnöd kell.
A kérdező hozzászólása: ja 14 évesen tudtam felelõteljesen viselkedni! mert nem 15 éveskoromra lett gyerekem hoppá
A kérdező hozzászólása: Ja és már 72órás tabit egyszer vettem be és nem szeretnék hormon zavaros lenni mert attól csak az jött kirajtam ha most is vennék be

Azért fordulok felétek mert nem tom eldönteni hogy terhes vagyok vagy sem. Tudom hogy ilyenkor mondják hogy csináljak tesztet, de én egyszer már voltam terhes és akkor sem mutatta ki a teszt, , , , szoval nem 100%?

10 nap mulva kell hogy megjöjjön, a hasam alul nagyon fáj, picit világos rózsaszínes folyásom volt, azt átváltotta a barna folyás. Nektek mi a véleményetek, és a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Ha 10 nap múlva kéne megjönnie akkor az még közelebb lehet a peteéréshez, bár a barnázás az nem annak a jele annak inkább csak a rózsaszínes folyás lehet... Most még nem is döntheted el hogy terhes vagy- mert 10 nap múlva nem várod:)

Ha 10 nap múlva kéne megjönnie akkor az még közelebb lehet a peteéréshez, bár a barnázás az nem annak a jele annak inkább csak a rózsaszínes folyás lehet... Most még nem is döntheted el hogy terhes vagy- mert 10 nap múlva nem várod:)
egyébként tapasztalat nekem csak simán elmaradt a menstruációm...
Szerintem nem vagy terhes.
Csak menses késés után érdemes tesztelni, addig nem mutatna semmit. Lehet, hogy a korábbi terhességednél is korán teszteltél, azért nem mutatta ki? Az én tapasztalatom az, hogy ciklus közben a barnázgatás, vérezgetés inkább hormonprobléma. Érdemes lenne kivizsgáltatni mi okozza ezt nálad. Baba biztosan nem. Nemrég lehetett peteérésed, még a beágyazódás sem kezdõdhetett el, ha esetleg megtermékenyült a petesejted.
Ha 10 nap múlva lenne még csak a menseszed, akkor mi a kérdés? Peteérésed vagy a napokban volt, a beágyazodás pedig, hát nem tudom... De hiába csinálsz még tesztet... Azt csak akkor csinálj, ha nem jött meg... A barna folyás pedig a ciklus közepén pedig szerintem bajt vagy hormonproblémát jelent, inkább menj el orvoshoz!!!

Van egy dzsungáriai törpehörcsögöm és 2009. majus.9-én vettük (szombat) és már akkor terhes volt és még mindíg nem szült meg. Azt mondják hogy 16-18 napig terhes. Ma már 25 napos. Kezdek aggodni hogy mivan vele. Vagy ez normális hogy eddig terhes?

Legjobb válasz: az hogy dagadt és liheg egy súlyosabb felpuffadás jele is lehet.. vedd kézbe, vagy inkább nézd közelrõl, hogy mozog-e a hasa, vagyis a kicsik mozognak-e benne.

az hogy dagadt és liheg egy súlyosabb felpuffadás jele is lehet.. vedd kézbe, vagy inkább nézd közelrõl, hogy mozog-e a hasa, vagyis a kicsik mozognak-e benne.
Biztos, hogy terhes? Az eladó drágabban adta oda?
A kérdező hozzászólása: igen biztos már nagyon dagadt meg már nagyon liheg.lehet hogy valami baj van vele
Az én törpehörim általában 20-21 napra max meg szokott elleni, de volt már 18 nap is. Biztos, hogy terhes?
A kérdező hozzászólása: tuti hogy terhes mivel most szült meg úgy 5 perce.LOL
ááá milyen jó volt ezt olvasni! :) azért figyeld h mit csinál a kicsikkel...
A kérdező hozzászólása: ok.régebben is volt hörim asszem 6 született és 2 megevett sajna

Mi tévő legyek? 3 hetes terhes vagyok, a férjem közölte velem hogy el akar válni tőlem, Mondjam meg neki hogy terhes vagyok?

Mert régebben ? is akart gyereket.. de azt meg nem akarom hogy a baba miatt maradjon velem.. Egyedül nem tudnám felnevelni a picit, vetesem el? 24 N

Legjobb válasz: Ha válni akar és nem érez irántad semmit, plusz nõje is van, hogy csinálhatott gyereket? Vagy nincs tisztában azzal, mibõl lesz a gyerek? A tisztelt urad így-vagy úgy, feléd, maga felé, szeretõ felé, de felelõtlen becsapós játszmát ûzött. Aki menni akar, azt hagyni kell, örök törvény. Menjen. Kegyetlen ügy, de neked meg kell hozni azt a döntést, hogy akarod-e ezt a kis életkét, egyelõre egyedül. Végleg nem maradsz egyedül, számos nõt ismerek, aki boldog anya és késõbb találta meg az igazi párját. Ha elveteted, az fájhat nagyon, ahogy az elõzõ hozzászóló is írta. Ez is döntés, el sem ítélhetõ... Amúgy sajnos a helyzet õszinte megbeszélése nem megkerülhetõ. A tudta nélkül nehogy elvetesd, mert azt nagyon megbánhatod és bosszú íze is lenne. A legtisztább szándékkal cselekedj, hogy késõbb ne vesd meg magad.

Ha válni akar és nem érez irántad semmit, plusz nõje is van, hogy csinálhatott gyereket? Vagy nincs tisztában azzal, mibõl lesz a gyerek? A tisztelt urad így-vagy úgy, feléd, maga felé, szeretõ felé, de felelõtlen becsapós játszmát ûzött. Aki menni akar, azt hagyni kell, örök törvény. Menjen. Kegyetlen ügy, de neked meg kell hozni azt a döntést, hogy akarod-e ezt a kis életkét, egyelõre egyedül. Végleg nem maradsz egyedül, számos nõt ismerek, aki boldog anya és késõbb találta meg az igazi párját. Ha elveteted, az fájhat nagyon, ahogy az elõzõ hozzászóló is írta. Ez is döntés, el sem ítélhetõ... Amúgy sajnos a helyzet õszinte megbeszélése nem megkerülhetõ. A tudta nélkül nehogy elvetesd, mert azt nagyon megbánhatod és bosszú íze is lenne. A legtisztább szándékkal cselekedj, hogy késõbb ne vesd meg magad.
Ha mas no irant erez valamit az egy dolog.. engedd menjen utjara, de tudasd vele, hogy terhes vagy.. es mondd meg neki, nem amiatt , mert szeretned ha maradna, hanem , mert jogaban all tudni, hisz az O babaja is.
mindenképpen menj el orvoshoz és ha az orvos megállapította a terheséget mond el neki. ugyan olyan joga van tudni mint neki. neki köteles gyerektartást fizetnie.
Meg annyi, hogy az abortusz utan nagyon nehez.. iszonyatos lelkiismeret-furdalas.. hisz abbol ami most benned van egy elet szulethet.. persze ez nem 100 % de benne van a pakliban.. Szeretnem, ha te nem kovetned el a hibat amit en..
Három hetes terhes nem lehetsz. Ha már kimutatató, akkor már öt hetes vagy. Mindenképpen mondd el a férjednek, és figyeld a reakcióját! Nem írtad meg, miért is akar elválni, úgyhogy egyelõre okosabbat nehéz erre mondani.
Szerintem mindenképpen mondd meg neki hogy terhes vagy, az elvetetésen pedig ne is gondolkozz. Akár vele akár nélküle is sikerülni fog felnevelni a kicsit. Azt se tudhatod 1-2 hónap múlva hogy alakul a kapcsolatotok, mennyire komoly ez a válási szándék. A fogantatástól kezdve már valóságosan él a pici babád, gondold el, ha téged elvetettek volna a szüleid annakidején, akkor te sem léteznél. Még minden rendezõdhet, ha mégis elváltok, elmondani nem lehet mekkora boldogság egy gyermek, nem fogod megbánni ha megtartod. Mindenesetre a legjobbakat kívánom Nektek.
szerintem is mondd el. En atestem egy abortuszon, de ugy erzem sosem fogom megbocsatani magamnak, hogy a konnyebb utat valasztottam. Engem is elhagyott a baratom. Mondjuk o akkor ammikor kiderult hogy terhes vagyok es a szulei azt mondtak neki hogyha engem es a gyereket valasztja ok nem allnak vele szoba tobbet.. oket valasztotta.. azota most ismet egyutt vagyunk, mert hianyoztam neki es o is nekem.. es ha minden igaz en is terhes vagyok :)
jó nagy szem*ét riban*c férfjed van. Mond meg neki, hogy menjen csak a nõjéhez, de terhes vagy és ezt nem fogja megúszni büntetlenül. amúgy az ilyen pasi megérdemelné, hogy kiheréltessék. Miért nincs erre törvény? Ha nem tudod a gyereket fenntartani biztonságos szülõkhöz is kerülhetne, nem? Vagy a pasid felneveli az új nõjével.
Nana! Azért aztán meg ne szüld, hogy örökbe add. Másnak szülni?! Nane! Szüljön mindenki magának. Vagy szüld meg magadnak és vállad fel egyedül, vagy - bármennyire is fáj - válaszd az abortuszt. A férjedre úgy gondolom nem számithatsz.
Ha már nem érdekled õt, akkor kár a gõzért. Persze érdekes, ha otthon gond nélkül 'elengedte' a dolgot pár hete (is??), miközben már rég máshol jár az esze. Ettõl függetlenül ezzel csak kitolnád a válás idejét. Egy társulás gerince csak az önkéntesség lehet, ha ez bárkibõl elfogy, azt mással nem lehet összetartani, lehet az házassági anyakönyv, vagy gyerek, netán vagyon.. A szülés más kérdés, itt két életrõl döntesz: a sajátodról és az ismerkedési lehetõségeidrõl (mert attól még ugyanúgy 'ledöntik' a gyerekes anyákat is nyugodt szívvel egyesek némi etetés után, de komoly szándék nélkül, mint az egyedülállókat, tehát nem nyújt védelmet azzal, hogy csak tisztes szándékkal közelednének), illetve a gyerekérõl, akinek - hála az államnak - igen magas költsége lesz (aki nem ért egyet, számoljon utána csak az áfáknak: ruhák, tankönyvek, étel, stb), amit ugye nem sajnál az ember, de nem garantált manapság, hogy 15-20 évre garantálni tudja.
Tudod itt az a gaz, h mar van mas valakiije! Nem akar veled tovabb elni es massal akarja megosztani az eletet, szoval ennek tudataban donts. Szoval, ha veled marad, akkor a baba miatt fogja tenni es nem miattad es akkor is eleg nagy eselyed van arra, h elobb-utobb elhagy! Nem lenne jobb egy olyan embernek szulni, aki megorul erted?
kedves videócsatoló! Kérlek, keresd meg a neten, hogy 3-5 hetes terhességnél mi is van az anya hasában?! Hangsúlyozom MI??? Ugyanis akkor még embriónak sem nevezhetõ... nincs szívhang!!! Ilyen értelemben igenis, hogy egy felnõtt nõ élete többet kell, hogy érjen, mint egy ki nem fejlõdött még zigóta állapotban lévõ sejtcsoport! Igen, ebbõl a sejtcsoportból, amennyiben úgy döntünk, hamarosan egy gyermek fejlõdik, egy élet. De amíg nem, addig dönthet és nem csak a törvény miatt van joga hozzá, hanem azért is, mert felelõsen átgondolja, hogy fel tudja-e nevelni vagy sem! 20 hetes kismama
17 hete benned is csak ez volt. Szerinted a te gyermeked élete is csak egy sejtcsomó, amit rajtad állt volna eltávolíttatni, ha akarod. Majd mondd meg a gyerekednek, ha nagy lesz, hogy csak azért él, mert te úgy döntöttél, hogy ezt megengeded neki és nem öletted meg pár hetesen, anyagi megfontolásokból.
A 11:47-essel maximálisan egyetértek. Kedves abortuszellenes hölgyek, nézzetek már körül, hogy milyen körülmények között élnek gyerekek! Olyan könnyen jelentitek ki, hogy meg kell tartani mindenképpen a gyermeket, amit meg is értek, mert nem nektek kell felnevelni. Nem ti lesztek ott, amikor az anyuka majd nem tud enni adni a gyereknek, nem tud ruhát, cipõt venni és nem tudja taníttatni. Persze akkor majd a hõs anyuka szétteszi a kezét és mondhatja a gyerkõcnek, hogy "Nem baj kisfiam, hogy nincs apád, hogy nélkülözésbõl áll az életed és esélyed sem lesz arra, hogy valaha ez megváltozzon mert nem tudlak taníttatni. Tudom, hogy kiközösítenek az iskolában, hogy nincsenek barátaid, hogy engem sem látsz soha mert éjjel-nappal dolgozom de legyél hálás, mert megszültelek!" Persze tudom, hogy most majd jönnek a bárányos-legelõs sztorik meg, hogy gyilkosság stb. Nem igazán tudom, hogy mi a rosszabb. Hagyni, hogy a gyermekem szenvedjen egész életében vagy véget vetni az életének mielõtt elkezdõdne. Ebben a kérdésben csak az anyának van joga dönteni. Nektek pedig kedves válaszolók, semmi jogotok nincsen ítélkezni akkor sem, ha elveteti a babát! Ez mindenkinek a saját döntése, a saját lelkiismeretével kell mindannyiónkn
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat az utolsóval egyet értek. Az én fizetésembõl nem tudnám felnevelni.. ezért az abortusznál döntöttem.. és a férjemmel pedig válok.
Szia! 11:47-es vagyok. Nagyon sajnálom, hogy így alakult és hogy ezt a döntést kellett meghoznod. Sok erõt és kitartást kívánok neked! Fiatal vagy, hidd el még alakulhat szépen az életed! Remélem, hogy legközelebb jobb embert sikerül választani! Mégegyszer kitartást!
Igen, jol dontottel, csak nehogy megvaltoztasd a velemenyedet!
Szerintem meg rosszul. De õ tudja. Az õ élete, az õ lelkiismerete, az õ meggyilkolt gyermeke.
Szerintem meg csinálj egy alapítványi számlaszámot a gyermeke részére és a kezdõtõkét gyorsan utald is át! Akkor lehet, hogy meggondolja magát és akkor neked sem kell tudatlanul ítélkezned ismeretlenek felett!
Ebben van valami. Az apa nem gondolná megmenteni a gyermekét?
Mellesleg az abortusz sem ingyen van, tudtommal. Én szólnék az apának, hogy legalább a költségeket fizesse! Az böki a csõrömet, hogy még férjként kavar egy másik nõvel, de azért dugogatja feleségét is védekezés nélkül hülye felelõtlenül. Bakker, akkor legalább fizessen! S egye a rákfene õt is a lelkiismeretével együtt!
Ezzel egyetértek, mindenképp tudnia kell róla így is!
Mindenképp mondd el a férjednek, de mivel válni akar teljesen a te döntésed, hogy mi lesz a gyerekkel. Nem értek egyet a válaszolókkal, amikor azt írják, hogy tartsd meg. Terhességed alatt épp válófélben leszel egy olyan férfitõl, akit még szeretsz, boldogtalan leszel és még jó darabig nem fogsz tudni úgy tekinteni a gyerekre, hogy ne õ jusson eszedbe. A terhességnek egy boldog idõszaknak kellene lennie, amit közösen élsz meg a szeretõ pároddal, ez az mai igazán jó a babának! Persze ha nagyon vágysz már rá hosszú ideje és érzed hogy készen állsz, akkor ne vetesd el, de pokolian nehéz lesz.
én csak azt mondom, hogy ha egy kapcsolat már eljut addig a pontig hogy nagyon úgy néz ki hogy, válás lesz belõle, akkor még ha le is feküdnék a férjemmel nagyon vigyáznék , hogy ne legyek terhes. És persze ugyanez érvényes a pasira is, mármint neki is lehetett volna ennyi esze. én is egy gerinctelen alaknak tartom!
Az utolsó kettõtõl kérdezném, hogy szerintetek hogyan ejti vagy hogy ejteti magát teherbe egy nõ? Azt ne mondjátok, hogy a férje nem volt ott, hogy neki nincs felelõssége! Miért a nõ a felelõtlen, ha akkor még nem is tudta, hogy a férjének más is van, vagy akár ha tudta is, könyörgöm, nehogymár ne fekhessen le a férjével?!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta hogy van más nõ az életébe. és hogy már írántam nem érezz semmit:!
Mondd el neki, lehet, hogy ettõl rájön, hogy mégis fontosabb vagy neki, mint a másik nõ. De az is lehet, hogy ekkor is elhagy. Viszont a babát ne vetesd el, mert õ semmirõl nem tehet. És az abortusz az legalizált gyilkosság. Amúgy 3 hetes tényleg nem lehetsz... :S
Elõzõeknek nagy igazságuk van. El ne vetesd! Lehet, hogy a másik nõ mellett dönt, de attól még õ is akarhat gyereket! Ha meg nem, fizetnie kell a tartásdíjat, nem vetetheti el veled! Ha semmi kilátásod, hogy felneveld, és a rokonság sem segít, és tényleg semmi esélyt nem látsz, akkor se öld meg. Keresd meg a Bölcsõ Alapítványt, õk abortuszra ítélt gyerekeket mentenek. Mindent inkább, de ne ítéld halálra. Nem tudják az abortusz mellett döntõ nõk, mi mellett is döntenek. Ma mesélte egy barátnõm, aki egyéb ok miatt volt a kórházban a nõgyógyászaton, hogy mint eü. dolgozóval, õszintén elbeszélgettek az asszisztensek vele az abortuszról. Azt mondták, hogy az önként gyereküket "eldobó" nõkön az eü. az olcsóbb eljárást alkalmazza, a méhszájat megnyitják, ami annak megtörõdésével , , sérülésével jár, majd szétszaggatják a gyermeket, és kiszippantják vagy kikaparják a roncsokat. Ha már maga úgy döntött a nõ, hogy neki az egészséges, élõ gyermeke nem kell, és nem foglalkozik a következményekkel, nem is érdemel mást, mondták. Nem mutatják, de megvetik a gyermeküket elvetetõ nõket. Félreértés ne essék, én nem így gondolkodom, én mélyen együttérzek velük. Az viszont való igaz, hogy NEM TUDOD te sem, meg sokan mások sem, mit vállal az ember az abortusszal. Íme: http://video.xfree.hu/?n=nonoyoyo|882ac9a3860df1052daa06d80d..
Hidd el találsz kisbabával is párt. Ne dobd el magadtól ezt a csodát. Rengeteg nõ az életét odaadná, hogy kisbabája lehessen, nagyon megbánnád, ha elvetetnéd szegényt. Ha semmi áron nem akarod megtartani, akkor inkább add örökbe, olyan szülõk várnak rá akiknek õ lenne az élettõl a legnagyobb ajándék. Hidd el mindig van valami lehetõség. Kérhetsz segítséget a szüleidtõl, testvéredtõl ha van. Az abortusz csak legvégsõ esetben kerüljön szóba szerintem. A férjednek pedig tényleg mondd el, neki is joga van tudni a babáról, és ha megszülöd neki is kötelessége gondoskodni róla. Én már nem folytatnám vele a kapcsolatot. Biztos találsz valakit magad mellé, hiszen olyan fiatal vagy. Minden jót neked, és remélem a legjobb döntést hozod.
Na igen. Ezt a felvételt kellene megnéznie minden nõnek, aki megöli a gyermekét. És megérdemelnék, hogy minden éjjel ezzel álmodjanak hátralévõ életükben.
Tényleg olyan reménytelen a helyzet, hogy nem tudnád egyedül felnevelni a picit? Nincs rokon akitõl szerezhetnél babaholmikat? Ha meglesz a pici, az nagyon sokmindenben kárpótol majd, most gondnak láthatod, de ha meglesz, már csak örülni fogsz neki.
Ha ezt mondta /mármint, hogy van más nõ az életében/, akkor ez a dolog elveszett. Bármennyire fáj is, válaszd az abortuszt és örökre fejeltsd el ezt a lelketlen, hûtlen, megbizhatatlan embert. A lehetõ legaljasabban viselkedett veled szemben. Erre nincs bocsánat!
Az elsõ válaszoló tökéletesen leírt mindent. Ha 3 hetes terhes vagy, akkor még bõven el is vetélhetsz. A nõk 90 %-a elvetél életében legalább egyszer, csak nem tud róla. Mert adott esetben ki sem marad a menstruáció. Neked, ha 3 hetes terhes vagy, akkor majd csak 1-1, 5 hét múlva kell megjönnie. Úgyhogy fogalmam sincs, hogy honnan tudod, de mielõtt még nagy bejelentést teszel, talán várd meg, hogy kimarad-e a menstruációd egyáltalán. Ha nem jön meg és eltelt egy hét és lesz a kezedben egy pozitív teszt csak akkor szólj a férjednek. Most úgyse hinné el. Ha kiderül, hogy terhes vagy akkor joga van tudni róla. A baba miatt nem fog veled maradni ebben biztos lehetsz! Mivel egyedül nem tudnád felnevelni így két választásod van: megszülöd és örökbe adod vagy elveteted. DE, fölöslegesen dilemmázol addig, amíg nem tudod biztosan, hogy tényleg terhes vagy-e.
Lehet szemétség amit most írok, de szerintem a férjed is szemét, és megérdemelné. Szóval szerintem mondd el neki hogy terhes vagy (ha már biztos) és mondd meg neki hogy mindenféleképpen elváltok mostmár, de a gyerekrõl mondjon is le, gyerektartást fizeti és annyi. Szüleid vagy barátnõidre biztos számíthatsz. Abortusz egyébként is veszélyes, mert lehetséges hogy utána nem lehet gyermeked.
Ne vetesd el! Írta itt valaki, hogy ha végleg elveszett minden, akkor örökbe adás vagy abortusz. Akkor már nyilván az örökbe adás. Van a baráti körünkben egy házaspár, második örökbe fogadott gyereküket kapták meg fél éve. Négy évet vártak rá, mert nem volt örökbe vehetõ gyerek! A két éves kisfiú úgy lett aztán nekik, hogy egy 16 éves lány már nem tudta elvetetni. Otthagyta a kórházban. Kis aranyos srác, megúszta a halálos ítéletét. Azért, mert ez a fajtája a gyilkosságnak legális, nem lesz egy normális nõ számára választható alternatíva. Tudom, hogy egy ilyen súlyos helyzetben minden megfordul az ember agyában. Tarts ki. Még az is lehet, hogy minden jóra fordul. Akkor nem hagyna a lekiismeretfurdalás boldog lenni egy életen át.
Én addig várnék az elmondással amíg teljesen biztos nem lesz a terhesség. El nem vetetném. Ha el akar menni menjen. De lehet hogy a hír hallatára majd átgondolja a dolgokat, viszont én nem biztos, sõt biztos hogy nem örülnék neki ha emiatt döntene úgy hogy mégsem válik el. Pici babával is lehet szeretõ társat találni, ettõl ne félj. Nem maradsz egyedül.
19:09 vagyok "van más nõ az életébe" ezek után nem is biztos hogy hagynám hogy a baba miatt maradjon. ha már az életében van az a nõ akkor a kézfogós sétákon már túlvannak...
Ha a ferjed valni akar, akkor gondolom, hogy nem eltek jol. En ugy erzem, hogy miutan megtudtad, hogy mas noje van, teherbe ejtetted magadat. Ugye igy volt? Azt, hogy gyereket vallaltok, gondolom nem beszeltetek meg, te eldontotted, hogy szulsz. Azert ha ez igy volt, nem far reszedrol a dolog. O azt mondta, noje van, valni akar. Erre te teherbe esel. Akkor most mit szeretnel? Felelotlen vagy, nagyon! A semmire hogyan akarsz gyereket szulni? Azt irod, nem tudod egyedul eltartani a gyerekedet. Akkor mi lesz? Hogy gondolod?
bennem is felmerült az amit a 20:14-es írt, és biztos engem is jól lepontoztok, na mindegy azért leírom a véleményem. itt mindenki csak a férjet szídja (én is elítélem amiért szeretõje van !) de lássuk be egy házasság két emberen múlik, és valószínû nem most romlott el minden hanem már régóta nem stimmel valami. Na de ha nem mûködött a házasság akkor miért kell bevállalni egy babát? Mindenképp mond meg neki, hiszen az õ gyereke is. Valószínû még ha melletted is marad a baba miatt , a szeretõje úgyanúgy meglesz :S azt hogy mit csinálj a babával azt csakis te tudod eldönteni, de ne dönts elhamarkodottan!
Felelõtlen nõ és még van pofája a férjét vegzálni? Miért nem beszélte meg az áldozattal? Mibõl gondolta, hogy stabil egzisztencia (érzelmi és anyagi biztonság) nélkül a világra hoz egy gyereket és majd eltartatja magát? Hiába házasság, ha nem beszéltek errõl akkor bizony zsarolás szaga van a dolognak!

Soha nem vedekezunk, de soha nem elvez belem, es most eleg nagy a hasam, mindenki szova teszi a suliban es itthon is mondjak, vettem tesztet de negativat mutat. Lehetseges, hogy terhes vagyok?

Kedden kene megjojjon, de amiota utoljara csinaltunk (11 napja)folyamatosan faj a hasam mintha meg kene jojon, de a mellem nem feszul. mit tegyek? soha nem voltam meg nogyogyasznal. mit tanacsoltok? mar kb 20 ember vette eszre h nagyobb a hasam.

Legjobb válasz: Ha ennyire igazat adsz nekünk és tudod a dolgokat, akkor miért nem cselekedtél már??? Nem hiszem hogy 17 évesen, pláne ha mindenki mondja, ne gondoltál volna arra, hogy terhes vagy és mit kéne tenned.. Na ilyenkor mondom azt, amiért a múltkor lekonzervatívoztak és lehurrogtak, hogy ha egy 17 évesnek nincs még esze a szexhez, miért engedik a szülõk, hogy 14-15 évesen már nemi életet éljenek??? Most meg ugye be van szarva, de a du½áshoz van esze... Bocsa kifakadásért, de értelmetlenek ezek a dolgok, az emberek pedig ma már teljesen természetesnek veszik...

Ha ennyire igazat adsz nekünk és tudod a dolgokat, akkor miért nem cselekedtél már??? Nem hiszem hogy 17 évesen, pláne ha mindenki mondja, ne gondoltál volna arra, hogy terhes vagy és mit kéne tenned.. Na ilyenkor mondom azt, amiért a múltkor lekonzervatívoztak és lehurrogtak, hogy ha egy 17 évesnek nincs még esze a szexhez, miért engedik a szülõk, hogy 14-15 évesen már nemi életet éljenek??? Most meg ugye be van szarva, de a du½áshoz van esze... Bocsa kifakadásért, de értelmetlenek ezek a dolgok, az emberek pedig ma már teljesen természetesnek veszik...
Hány éves vagy??? Ha még fiatal vagy lehet rendszertelen a menstruációd... Várd meg a keddet hátha megjön!!! Védekezettek!!!!! Csomó minden van manapság piacon és nem ártana egy nõgyógyászati vizsgálat sem. Ha nem jön meg akkor csinálj egy hét múlva még egy tesztet ha negatív akkor lehet nem vagy az. Gabriella tesztet vegyél az eléggé megbízható. Ha pozitív akkor szüleiddel barátoddal és egy nõgyógyásszal kell beszélned. Ja és még nem lehet nagy a hasam max. ha kb 3-4-5 hónapban lennél. De mivel sose védekeztetek fenn áll az a veszély hogy, ami eddig volt menstruációd az ilyen "áll menstruáció volt és már 2-3 hónapos terhes vagy ...de szerintem észrevetted volna, hogy fáradt vagy érzékeny hányingered van stb.... Tanulság védekezz bármikor becsúszhat egy baba.
Komolyan egyszerûen felháborít a butaságod: 1, ha szexuális életet élsz, minimum, hogy megmutatod magad a nõgyógyásznak 2, attól hogy nem élvez beléd még lehetsz terhes 3, gratuálok hozzá hogy nem védekeztek, nem is értem, miért vagy meglepõdve hogy terhes vagy Fog a szõrt a fenekeden és nyomás a doki. De ha már ott vagy és most megúsztad egyúttal gyógyszert sem ártana íratnod!! Hány éves vagy??
És megkérdezhetem hogy nevelnél fel 17és fél évesen egy gyereket? Vagy már dolgozol a suli mellett, el tudod tartani magad meg egy kisbabát? Vagy a barátodnak jólkeresõ állása van? Vagy hagynád, hogy anyukádék neveljék fel a te gyerekedet? Mindenki szereti a kisbabákat, ez még nem jelenti azt, hogy fel vagy készülve a gyerekvállalásra.
Milyen gumit próbáltatok ami állandóan kiszakad??? Már megbocsáss, de ez marhaság!!! A pasik szoktak ilyen kifogásokkal jönni, hogy ne kelljen felhúzniuk...
Hát hogy az egyik "kedves" hozzászólót idézzem: "meg is érdemelnétek...", de a baba nem, úgyhogy tényleg mihamarabb keressetek fel egy nõgyógyászt, és tényleg védekezzetek valamilyen módon. Nem értem miért félnek a lányok a nõgyógyásztól, keressetek akkor nõi nõgyógyászt, ha az zavar hogy férfi nemû. Ugye azt tudod, hogy nagyon nagy felelõtlenség a vakvilágba szexelni? Dehogy tudod akkor nem tennék... Bocsi a felháborodásért de hidd el neked lesz jobb ha megfogadod a hasznos tanácsokat.
Borzasztó, hogy a mai tinik ennyire felelõtlenek, felvilágosulatlanak, nem is tudom minek nevezzem õket (tisztelet a kivételnek) Remélem, hogy nem vagy terhes, a babát nagyon sajnálnám...
A kérdező hozzászólása: Egyaltalan nem vagyok beszarva mert ha tenyleg terhes vagyok akkor megtartjuk, 2 eve vagyunk mar egyutt es nem 14 evesen kezdtem el a sexet hanem 16 evesen, en felek tabit szedni a gumi meg folyton kiszakad. lehet nem lennek felkeszulve 1 kisbabara de amugy imadom a kicsiket es par even belul en is szeretnek (1-2 ev)
A kérdező hozzászólása: 17 es fel vagyok, en nagyon jol tudom hogy igazatok van teljes mertekben, a menstruaciom mindig napra pontosan jon meg, de a hasam akkor is mindenkinek feltunt.
A kérdező hozzászólása: A baratomnak jol kereso allasa van, es az is lenne hova koltozzunk mert van hazam de meg nem lakok benne. es nekem is nagyon jo allasajanlatot tettek az ING-nel aminek nagyon orulok.
De butácska vagy...
Kicsi lány... a hasad az biztos, hogy nem egy 2mm-es embriótól nagy... Azzal még várhatsz míg nõni kezd.... Én most 25 éves vagyok 1 diplomával és egy elkezdett fõsulival, együtt élek a párommal, Õ is dolgozik én is a suli mellett van autónk, van egyszerûen mindenünk... Pozitívat teszteltem 25!!! évesen. Anyukám leordította a fejemet, hogy milyen egy felelõtlen bagázs vagyunk.... és akár igaza is van... (még ha nem is teljes mértékben) 17 évesen hova sietsz?!?
Én 17 évesen lettem terhes az elsõ babámmal, és megszültem.Nem vitt rá a lélek, hogy elvetessem.Most õ 15 éves és remek gyerkõc.De ehez nagyon sok mindenrõl le kellett mondanom.Igaz, mindig õ adott erõt hogy menjek tovább.Tanultam melette, dolgoztam.Most 33 éves vagyok van egy picike fiam, aki nagyon nehezen jött össze, pedig már nagyon akartuk a párommal. Sikerült lakást is vennünk, szülõi segítség nélkül.Jó beosztásban dolgozom, ahol egész jól fizetnek.Oda megyek a gyed után vissza. Nem volt leányálom az életem, de boldog vagyok és nem csinálnám vissza. De azért ha nem vagy terhes, akkor védekezzetek legközelebb, és keress föl egy nõdokit!
Szia! Én nem akarlak lehurrogni, de igazuk van akik már írtak. Nem szabad butaságokat csinálni, hisz a Te életed is csak most kezdõdik. És gondolj bele nagyon nehéz lesz ennyi idõsen egy babát felnevelni az nem csak aranyos azzal foglalkozni is kell és nem babázni, hogy szép okos nagyfiad/lányod legyen belõle. De hisz még Te is gyerek vagy. Még inkább éld az életed, tanulj, mert anélkül nagyon nehéz. Én elhiszem hogy kaptál jó munkát(bár erõsen kétlem a jó részét), hisz még az érettségid sem lehet meg. Ha tanulsz sem biztos hogy könnyebb, de lehetõséged több van. Én 30 vagyok doktorátusom van és egy rosszul fizetõ állásom, mert a kutatást választottam. A párom 35 nagyon jól keres, és még mindig megijedek mensi elõtt hogy úristen kész vagyok a babára? Holott már egy éve várjuk és minden vágyunk, mégis. Tényleg védekezzetek. A gyógyszerek manapság már ésszel szedve nagyon kevés szinte semmi mellékhatásokkal rendelkezik, de ebben a korban még a legrosszabb "mellékhatás" a baba lenne. Neki is és Nektek is. Próbáld meg élni még az életed. Egész más úgy várni a picurt, hogy már mindenen túl vagy és már csak õ hiányzik az életedbõl. Fel kell hozzá nõni, hogy úgy érezd a baba az életed értelme. Nagyon sok sikert kívánok és boldogságot Neked. Vigyázz magadra és csak okosan.
Csinálj még 1 tesztet!Lehet terhesség alatt is mensesz.Ne törõdj a sok rosszindulatú megjegyzésekkel!Ha nem vagy terhes, és megvizsgált egy nõgyógyász, akkor iratass fel gyógyszert.Ha babát szeretnél, akkor is menj el a nõgyógyászhoz!Akkor nem kell védekezned!De ilyen fiatalon nem javaslom, hogy kisbaba nevelésével töltsd az idõdet, inkább szórakozz, azt utánna jöhetnek a komolyabb feladatok.Elõször is végezd el az iskolát!

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok? 14/L

Legjobb válasz: Anya, apa, terhes vagyok.

Anya, apa, terhes vagyok.
"normálisan kezeljem a helyzetet" - mégis hogy érted? ha nem világosítanak fel a szüleid azzal kellett volna kezdeni hogy mielõtt szexuális kapcsolatot létesítesz valakivel tájékozódsz a védekezésrõl és most nem lenne ilyen problémád... /vagy legalább a 20 éves pasidnak lehetett volna ennyi esze/ vagy esetleg arra érted, hogy most kiderült hogy baba van a pociba, és te elolvastad a neten hogy ez mivel is jár és most szuper minden? azóta tájékoztattad a szüleidet hogy terhes vagy? az apuka tudja? mit szólnak hozzá? illetve szerinted szüleid bevállalnának még egy picúrt ha már amúgy is van egy baba?? attól hogy keret van rá nem biztos hogy idegzet és energia is. amúgy ha normálisan kezelnéd a helyzetet és felelõsségteljes nagylány lennél akkor nem ide kellett volna kiírni hanem bátran anya és apa elé állni és meg mondani nekik mi a helyzet. mert itt mindenki adhat ötleteket hogy hogy állj eléjük, de te ismered õket, te tudod milyen reakciót válthat ki belõlük, mennyire segítõkészek. na meg az is fontos hogy tudták-e hogy egy 20 éves pasival kavargatsz...mert ha nem akkor tuti gáz a dolog. a szülõk nem szeretik ha az ennyi idõs lányuk egy 6 évvel idõsebb FELNÕTT férfival van együtt... sokszor lehet itt olvasni hogy még azon is felvannak háborodva ha a 17 éves lányuk egy vele egy idõs fiúval van szexuális kapcsolatban... Persze ez is ahány ház annyi felfogás...attól is függ téged hogy neveltek, milyen elv szerint , illetve attól is hogy mennyire modern felfogásúak - vagy épp nem - , mennyire megértõek. ha már kiírsz egy kérdést akkor jó lenne ha kicsit több információt osztanál meg és akkor lehet hogy nem lenne mindenki kioktató, lenézõ, bunkó veled. én sem kioktatásnak szántam a válaszomat. Bocs ha úgy jött le.
A kérdező hozzászólása: 13:36 - nem vilûgosított fel senki, de volt legalább annyi eszem hogy utána olvasok és normálisan kezeljem a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: "kedves" utolsó kommentelõ ... :) az apukája 20 éves, a szüleim nevelõszülõk, van keret rá, most is van nálunk egy kisbaba. részben igazad van, de nem kioktatást kértem. :)
ma 16:40 "Sokmindenre van szükség egy baba felneveléséhez, de semmi nem megoldhatatlan. " - ezt te sem gondoltad komolyan , ugye???? basszus, 14 éves a lány, kislány még akárhogy is nézzük. én abszolút abortusz ellenes vagyok de õ képtelen lenne felnevelni azt a babát, a szülõkre maradna minden, és nem minden kedves szülõ vállalja a hül*e gyereke hü*eségeit. 4 évig mi lenne azzal a gyerekkel? és utána? arról nem is beszélve ha a család nem olyan jó módú lehet hogy keret sincs egy babára, mert akármilyen használtan is veszi meg az ember a ruhákat babakocsit stb. akkor is mire megvan minden egy kisebb vagyon. és arról ne is beszéljünk hogy mi lenne az iskolával? arról ne is beszéljünk hogy ha esetleg a baba apukája egy szintén 14-15-16 éves kis suhanc akinek eszében nincs vállalni azt hogy õ az apa... ha meg esetleg már felnõtt, munkaképes férfi akkor szintúgy nem fogja vállalni hogy egy kis tinit ejtett teherbe... minél elõbb beszélni kell a szülõkkel ezt nélkülük nem tudja megoldani. az õ hozzáállásuktól függ minden. Ha meg kamu a kérdés akkor meg nagyon gáz hogy a kérdezõnek nincs jobb szórakozása...
Utolsó na mi van csak nem te is egy felcsinált kislány vagy? Basszus 14 éves már csak a szexhez is fiatal nem hogy a terhességhez, ha apja nem vágja agyon akkor szerencséje van.
Szia! Ne foglalkozz ezekkel a "kedves" emberekkel! Az elsô kérdés, hogy te mit szeretnél, lenne-e aki tàmogat? Apukàja a babànak tudja? Ô mennyi idôs, van munkahelye? Sokmindenre van szükség egy baba felneveléséhez, de semmi nem megoldhatatlan. Ha gondolod írj privàtban :) 7 hkm
Szép gratulalok.latom te is kevés sexualis felvilagositast kaptal..ez ennyi, vállald a felelösséget babám..ha anya meg apa idö elött ki nem tekeri a nyakad..
ha nem kamu akkor vállald a felelõsséget. én elõször annak a szülõmnek szólnék akivel jobban megtudom beszélni a gondjaimat , alap esetben anya. azon kívûl 2 opció van/ ezeket a szülõkkel megtudod beszélni/. 1. megszülöd a szüleid nyakára , õk gondozzák , nevelik ...stb. 2. elveteted a babócát és éled tovább az életed, megtanulsz védekezni / tabletta, gumi - ha már olyan nagylány vagy hogy nemi életet élj -/, befejezed a sulit tovább tanulsz , munkahelyet keresel illetve egy pasit akivel boldogan vállalsz gyermeket már biztos alapokra. minél elõbb beszélsz a szüleiddel annál elõbb lesz megoldás. légy nagylány és állj eléjük ....
A kérdező hozzászólása: Igen, csak az a gond, hogy nem kamu.
Kaparós sorsjegyet tessék! Itt a legfrissebb a kaparós sorsjegy! Na ki veszi meg az elsõt? :D
szinte minden nap van hasolnó korú lány aki topicot nyit mert terhes. Szeritem ennyire azért nem tudatlanok, vagy mégis?????? Szerintem Inkább szórakoznak a néppel, mert tudják, hogy felhúzzuk ezen magunkat, így ezt próbálják bekamuzni.
Anyu, apu hülye p.csa voltam, de vállalom a felelõsséget, szeretnék magántanuló lenni hogy nevelhessem a gyerekem, míg nem dolgozhatok.
remélem csak unatkozol, mert amúgy szégyen, hogy 14-15 éves taknyosok már szexelnek
Ha kamu ásd wl magad ha nem az akkor is!!!Ha ba....ni volt eszed találd ki madagdtól!! Vicc vagy..
"Anya, apa, képzeljétek, unokátok lesz."
Sajna mar a 14 evesek koreben is elterjedt a sargafoldig isszuk magubkat, kozben par csavo megd.g dolog...
Jujj, de kamu szagot érzek!!
Nevetséges vagy kérdezõ, egy 20 éves fiatal férfi felcsinált téged aki még csak egy 14 éves kislány...normálisan akkor kezelted volna a helyzetet ha összesem jössz vele nem hogy lefekszel vele és még terhes is leszel...gyerek vagy még képtelen vagy a gyereknevelésre, pedig én teljesen abortusz ellenes vagyok, de 14 éves kislány még fejletlen és éretlen az anyasághoz

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok?

3 éve együtt élünk, és a párom nem akart gyereket

Legjobb válasz: terhes vagyok. ennyi.

terhes vagyok. ennyi.
Elég nagy bajban vagy!Mond el neki egyszerûen hogy ez van.Gondolj bele ha ezért elhagy akkor úgysem ért a kapcsolat egy forintot sem.Akkor kár is az éveket vele fecsérelned.
Szia drágám! 1.jövõre 3an önnepelünk vagy 2. elfelejtettem oda adni még egy ajándékod!:) s kap kiscipõt..:)
Kedves 12. hozzászóló! A kérdezõ összes eddig hozzászólása annyi volt, hogy: "Tanácsot kértem. Meg tudjuk beszélni csak félek hogy elhagy.", illetve "Még nem akart (gyereket)". Megkérdezhetem, hogy Ön melyik "reakciója" alapján minõsítette Õt a fenti szavakkal? Köszönöm, ha válaszol. Üdvözlettel: Vera
A kérdező hozzászólása: Akinek nem inge, ne vegye magára. Ez az anyád szó egyik barátnõmre írtam mert felidegesített ezen az oldalon
Igaza van [email protected] gedd magadra. Ez nekem szolt:)
A 15. hozzászólásom tárgytalan, mert idõközben a 12. hozzászólás megfogalmazója megírta, hogy egy olyan megjegyzésre reagált, amit idõközben töröltek.
Elé állsz ránézel ártatlan szemekkel és elmondod, hogy van egy kis bibi... úgy néz ki terhes vagyok. A többi már rajtad áll, hogy döntesz. De ha nem akarja a gyereket még éppen késõbb akarhatja ha amúgy meg rendben van a kapcsolatotok. Ha pedig ott is van "bibi" akkor hagyd, had menjen.... Nem éri meg több évet rápazarolni, mert késõbb bánni fogod. És attól, hogy van egy gyereked még lesz aki késõbb rád talál és szeretni fog. Nem kell elkeseredni.
Megkérdezhetem, hogy mennyi idõsek vagytok?
Nem tudjuk a teherbeesés módját. Mert, ha mondjuk a párod úgy tudta, hogy védekeztetek, de te szándékosan nem, akkor eléggé elszúrtad. Nem megbántani akarlak, de hallani ilyet is, amikor a nõ nagyon szeretne, a férfi pedig nem. Ha úgy védekeztetek, hogy normális, hogy teherbe tudtál esni, akkor ezzel neki is számolni kellett. Azt írtad, hogy nem a gyerek ellen van, hanem az idõpont korai neki. Szerintem, ebben az esetben egy jó kapcsolatba bele kell hogy férjen. Én hajnalban felébresztettem, hogy pozitív a pisiteszt, lesz baba. Mosolygott egyet és tovább aludt:) Akkor még nem fogta fel, csak pár nap múlva.
amilyen paraszt vagy a reakcioid alapjan, ne is szulj gyereket, nem kene szaporodnod.. parod meg meg is ertem, ha ennyi intelligenciaval elhagy
A tiéd... Ha ilyen 'okosak' voltatok hát tessék. Ez a vége.
Ha nem akart gyereket, miert nem huzott gumit a cerkara? Bocsanat az offert, de en itt elakadtam......
Ha olyan jó a kapcsolatotok, hogy 3 év együttlét után sincs fogalmad arról, hogyan tudnál vele egy ilyen szintû dolgot megbeszélni, akkor minek vagytok együtt egyáltalán?
Szia, terhes vagyok! Gondolom nem védekeztetek (rendesen) így benne volt a pakliban!
A kérdező hozzászólása: Tanácsot kértem. Meg tudjuk beszélni csak félek hogy elhagy
Akkor ennyit ert a kapcsolatotok
Egyáltalán nem akart gyereket, vagy még nem akart?
Hág akkor ez van. Vagy elhagy vagy nem:)
A kérdező hozzászólása: Még nem akart
Hát most kap:D meglepetéss:P
Nem kell rögtön arra gondolni, hogy elhagy. Most hogy tényleg terhes vagy és nem csak egy elképzelés a jövõre nézve, lehet, hogy másképp áll hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!