Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam egy nálam (32 db)

Innen látszik, hogy a tied nem volt az.
Illetve részedrõl lehet komoly volt, de õ belesz*rt a dologba úgy, ahogy van.
Hát elég gyerekes dolog ilyenen összeveszni. A ti kapcsolatotok még hírbõl sem testesíti meg a komoly kapcsolat fogalmát.
A kérdező hozzászólása: Õ már úgy kezdte, hogy mindenképp komoly kapcsolatot akar velem. De ha jobban megnézem, kis csíra volt hozzám képest. Discopatkány:) Bárcsak találnék olyan embert, aki nem csak üres szavakkal dobálózik, mert a szavaknak van súlya, fõleg a másik komolyan veszi.
Hol itt a kérdés? A leírásban meg is válaszoltad. Ha ilyen bagatell dolgon képes volt így kiakadni, messze nem elég érett egy komoly kapcsolathoz, hidd el, több baja lesz még, mint neked!:) Ez esetben az, hogy komoly kapcsolatot akar, vagy mese volt habbal, vagy csak szegény egyszerûen nem fogta fel, hogy az felelõsséggel és toleranciával jár együtt... 18F

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy szerelmes vagyok egy nálam 16 évvel idősebb férfiba?

22 éves vagyok és kölcsönös szimpátia alakult ki közöttünk.Mindig is az id?sebb pasik vonzottak, soha nem a korosztályombeliekkel ismerkedtem. Szerintetek mit szólnak majd a szüleim??( közöttük is 13 év korkülönbség van)

Legjobb válasz: Így kell elmondani: Anyu, Apu, szerelmes vagyok egy nálam 16 évvel idõsebb férfiba! Ezt "szólják" majd: GÁBOR, Te kis KÖCSÖG!

Így kell elmondani: Anyu, Apu, szerelmes vagyok egy nálam 16 évvel idõsebb férfiba! Ezt "szólják" majd: GÁBOR, Te kis KÖCSÖG!
Ha már "kevertek" azaz volt köztetek akármi kapcsolat akkor mondd el nekik ez van. Ha még nem kerültél közelebbi viszonyba a férfival és esetleg nem kölcsönös a dolog akkor szerintem felejtsd el... Az ilyesminek nincs jövõje... Vagyis én nem hiszek ebben 7-8 még belefér de 16 már nagyon sok. Na meg életembe sokszor éreztem hogy szerelmes vagyok de vissztekintve eddig 1-szer voltam tényleg. Lehet te sem vagy az csak úgy érzed. Persze most bizonygatni fogod hogy az vagy de majd meglátjuk... :)
22L/35F Simán járható! Ezzel semmi baj nincs. Mond meg a szüleidnek, hogy van az életedben egy komoly férfi.
Semmi különösebbet. Gratulálni fognak és kész! Szüleim között is ennyi a korkülönbség.
hasonló korú ismerõsöm nemrég ment hozzá egy nála kb 13 évvel idõsebb sráchoz, szóval minden lehetséges.
A kérdező hozzászólása: lány:)
fiú vagy lány vagy ??
1. XD
szerintem nem annyira gáz ez a korkülönbség ilyen korban. amúgy meg felnõtt nõ vagy!
6évvel ezelõtt 18 évesen jelentettem be, hogy 17 évvel idõsebb férfi a szerelmem. Ledöbbentek, de mára tudják, ez nem játék. 24/N

Hogy mondjam meg egy csajnak, hogy nala maradt a taskam?

Legjobb válasz: nálad maradt a táskám!

nálad maradt a táskám!
Szia. Nálad maradt a táskám.
Felmennék dugni, és ha már ott vagyok elhoznám a táskám ha nem baj...
én úgy mondom, hogy omlósz!
Mondjuk kinyitod a szádat. De ha mondjuk egy egyéjszakásnál maradt, akinek még a nevét és címét sem tudod, akkor tudd rá, az már az övé. Vagy olyan, akit soha az életben nem akarsz látni többé, annyira rossz volt, és még ragad is rád? hát akkor küldj el érte valakit, és mondja azt, hogy azért õ ment, mert bevonultál katonának. Kevés az info, remélem érzed, hogy mennyire helyzettõl függõ a kérdésed..


Hát ha így áll hozzá hogy semmi esélye akkor tényleg nincs. Ha magabiztos, magát adja, akkor viszont nagyon is van.
A kérdező hozzászólása: még annyit hogy Te nem röhögnél ki? egy ismeretlen csak úgy rád ír hogy szerelmes beléd?
Ne rohanj ajtóstul a házba. Elõször is lépj vele kapcsolatba, beszélgess vele minél többet személyesen, telefonon, msn-en, ahogy jól esik aztán majd alakul ha neki is tetszel.
A kérdező hozzászólása: de mégis miért lépne csak úgy kapcsolatba egy idegennel? milyen "ürügyel" tudnék vele beszélgetni?
Mindíg az õszinteség a legjobb út! - írj neki üzenetet, és mondd el, hogy többször láttad már...és szeretnéd megismerni. - Azért ne vallj rögtön szerelmet, hisz nem ismered, csak elképzelsz egy képet... Szurkolok, hogy õ legyen az, akire vágysz :)
Én 21 évesen cserkésztem be a mostani férjemet, én kezdeményeztem!Írtam neki egy szerelmes sms-t, majd vártam a válaszára!Õ elõbb nem válaszolt, mert azt hitte, hogy a barátai ugratják! Azután egyszer arra bicceztem felé, õ kint tevékenykedett valamit az utcán, ráköszöntem! Hazaértem, kitettem a telót, vártam az sms-t, tudtam írni fog! Így lett!Pár napis sms-tünk, majd hétvégén találkoztunk! És összejöttünk!:) Azóta is tart a szerelem, 2 csemetével fûszerezve!!
A kérdező hozzászólása: nem tudom a számát. név alapján letudom kérdezni?
Név és cím alapján letutdo kérdezni - ha nincs titkosítva! E-mailt is írhatsz neki, vagy közösségi oldalon...
Ne! Szerelmet semmi esetre sem vallj neki elsõnek. Ahogyan azt az elõttem szóló is irta, ne ronts ajtóstól a házra! A férfiak amúgy is "megijednek" mikor egy nõ ilyet mond nekik, pláne elsõre. A telefonszám, hogy lekérdezed.. hát nekem errõl az a véleményem, hogy ez egy kicsit tolakodónak tûnhet, hogy nem tõle kéred el, hanem "lenyomozod". Szerintem közösségi oldalon vedd fel, és ott irj rá. "Szia, sokat látlak xy helyen, szimpatikus vagy, megismerkedhetnénk, ha gondolod" Szerintem ez nem is tolakodó, és burkoltan benne is van, hogy bejön Neked és akarsz tõle valamit:) Nekem is volt már ilyenre példa, én igy csináltam és sokszor randiztunk :)

Van egy nálam egy évvel fiatalabb fiú akit szeretek. Én 14 éves vagyok. Hogy mondjam el neki mert nem vagyok egy nagyon sovány tipus. És ez zavar. Mik a jelei h ha szeret?

Legjobb válasz: attól még, hogy nem vagy "egy nagyon sovány típus" miért nem tudod elmondani? senki se szereti a deszka csajokat..

attól még, hogy nem vagy "egy nagyon sovány típus" miért nem tudod elmondani? senki se szereti a deszka csajokat..
A kérdező hozzászólása: és hogy mondjam el neki? mert mindig õt nézem és így már talán sejtheti.De ciki lenne ha kiderülne.
ha észreveszi h nézed mosolyogj rá, ha visszamosolyog akkor jó esélyek vannak, ha beszélsz vele birizgáld a hajad, tegyél utalásokat rá, hogy milyen szar lesz, ha hazamész egyedül leszel satöbbi
Amúgy igaza lenne az elõzõknek... de ne haragudj: 13 éves fiú! A korából nyugodtan vonj le másfél évet, mert csak ennyire érett. Még, ha meghúzná a hajad, akkor lenne valami esélyed... de nem hiszem, hogy lelkileg készen állna bármi értelmesre is. Ha úgy gondolod, hogy ennek ellenére mégis lehetséges lenne valami, akkor próbálj vele beszélni. Ha nem lehet értelmesen, vagy simán elutasít, akkor ez történt: még túl fiatal. Ha viszont képes értelmesen beszélni, okos gondolatai vannak, netán még mosolyogni is tud egy lányra - na, akkor szerencséd van, õ az az 1%, aki a fiúk közül már ilyenkor is eléggé érett. Akkor ismerkedhetsz vele.
Szerintem én ismerlek téged:D Nyíregyházi vagy?:)
A kérdező hozzászólása: sztem meg nem mert nem nyíregyházi.:D:D:D

Hogy mondjam el egy nálam egy szűk évvel idősebb lánynak, hogy szeretem? 16/F

Már régebbről ismerem, szerintem ő is vonzódik hozzám, mert egyszer amikor beszélgettünk szakkörön aznap este kiírta fb-ra "Szerintetek az ellentétek vonzzák egymást??". Én már sokszor meg akartam mondani, hogy szeretem, de mindig a barátnőivel van, és azok előtt nem szeretném.

Legjobb válasz: szûkszavúan, szûkös estén, szûkös idõben, szûkös helyen, szûkösen megmondod, azért hívtalak ilyen szûkös helyre, hogy szûkösen elmondjam hogy szûkösen szeretlek

szûkszavúan, szûkös estén, szûkös idõben, szûkös helyen, szûkösen megmondod, azért hívtalak ilyen szûkös helyre, hogy szûkösen elmondjam hogy szûkösen szeretlek
A "szûk év" az milyen idõintervallum?
A kérdező hozzászólása: 10 hónap
Semmi gond, próbáld meg valahogy elszakítani a barátnõitõl, és akkor se rohand le, hanem hívd el valahova. Nem ez lesz az utolsó probléma, amit meg kell oldani, úgyhogy hajrá!
Szia! Elõször is, ez nem szerelem még, inkább úgy fogalmaznék a helyedben, hogy tetszik neked a lány. :) A fb-os dolog az lehet erre vonatkozó utalás is, de ugyanúgy lehet bármi más is, szóval ennek alapján én még nem ringatnám magam túlzottan semmibe. 50-50 % az esély. Amúgy nyugodtan ráírhatsz fb-on is, ha már ismerõsöd. Gondolom nem lógnak mindig ott rajta a barátnõi, hívd el hétvégén valami közös programra, itt a jó idõ, bármi lehet, sok sikert! :)
Szerintem hívd el valahova csak beszélgetni, fagyizni akármi. Csak apránként haladjatok. Elõször bizonyosodj meg abban h kölcsönösek az érzések.
öhhhmn: Te! Mari néni! Szeretlek! <3 :) :*
Menj oda és beszélgess vele, vagy írj neki. Aztán hívd el valahova.
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak a másik oldalról. Nekem egy nálam 1 évvel kisebb fiúba zúgtam bele... Ha tényleg szeretnéd meghódítani, akkor írj neki üzenetet vagy vmi:) az ilyen általában bejön a csajoknak pláne, ha kisebb vagy :)

Van egy lány az osztályomban akivel már ovóda ota ismerjük egymást. Õ egy évvel fiatalabb nálam. Minden nap beszélgetünk egymással. Hogyan mondjam meg neki, hogy szeretem?

13/fiú ? 12

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Nem írja, hogy hetedikesek mindketten. Az is lehetne, hogy megbukott. Nem kell egybõl lepofázni :D

Elsõ vagyok. Nem írja, hogy hetedikesek mindketten. Az is lehetne, hogy megbukott. Nem kell egybõl lepofázni :D
Megbuktál?
Nem szereted, csak úgy érzed. Ennyi idõsen nem nagyon tudod mi az az igaz szerelem...
Adj neki csokit.
Hetedikesek és hetedikbe 12 és 13 évesek járnak, észlény elsõ. -, - Küldj neki apró jeleket, hívd meg valamire a büfében, hívd el valami sulin kívüli programra (mozi például). Ne izgulj, minden rendben lesz.
miért ne lehetne valaki 13 évesen szerelmes ? én is voltam :)
A kérdező hozzászólása: Hetedikesek vagyunk mind a ketten

Miért mondják hogy egy nálam nagyobb, kigyúrtabb embert nem tudnék megverni?

Úgyanúgy fáj neki ha megütik/rúgják nem?

Legjobb válasz: Mert tudatlanok és nem tudják, hogy az izomaggyal nem feltétlen jár erõ vagy ész....

Mert tudatlanok és nem tudják, hogy az izomaggyal nem feltétlen jár erõ vagy ész....
Nem hinném, hogy mindenkinek az lenne a célja, hogy agyon tudja ütni a másikat. Ezt csak te gondolod így. Egyébként pedig nem fáj ugyanúgy egy kigyúrtabb embernek egy nagyobb ütés, mint a kevésbé kigyúrtnak. Tévedésben élsz. De irigylem a problémáidat.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó vannak ennél nagyobb gondjaim is amiket nem hiszem hogy irigyelnél. Nekem sem az az életcélom hogy mindenkit megverjek. Tévedésben élsz.
Mert egy kigyúrtnak nagyobb ütés kell amit nem feltétlen tudsz bevinni.
Az tény, hogy egy 2 méter magas, 130 kilós testépítõ sokkal szívósabb, jobb állóképességû, erõsebb, mint egy kis átlag 60 kilós cingár! Abban viszont igazad van kedves kérdezõ, hogy mindegy mekkora izomkolosszus az ellenfeled, az orrát ugyanúgy be lehet törni, a fogait ugyanúgy ki lehet rúgni, a torkát ugyanúgy szét lehet könyökölni, mint egy vézna kiscsákónak! Viszont általánosságban a nagyobb darab emberek valóban jobban bírják az öklösöket!A hangsúly itt azon van, hogy ATTÓL MÉG, MERT VALAKI 210 KILÓVAL NYOM FEKVE, MÉG NEM TUD VEREKEDNI! Ha viszont valakinek ki van dolgozva az izomzata és még bunyózni is tud, na az a veszélyes! Vannak olyan emberek, akik csak azért járnak konditerembe és csak azért zabálják mázsa számra a táplálékkiegészítõket vagy esetleg a szteroidokat, hogy akkorák legyenek, mint egy hegy, mert úgy majd jobban buknak rájuk a csajok vagy mert akkor már mernek keménykedni a náluk kissebbekkel! Ezeknek a személyeknek az a legfõbb örömszerzési forrásuk, hogy egy szórakozóhelyen vagy akár a nyílt utcán el kezdenek keménykedni a gyengébbekkel, mert azt olyan vagány dolog! Ezek az egyének betojnak attól, ha a másik illetõ szigorúan fellép ellene és nem hátrál meg a kötözködésétõl! Ha visszaszólsz, visszavágsz, kemény vagy, határozott vagy, elszánt vagy, akkor ezek az izomgalambok visszafognak vonulni, ugyanis nincsenek felkészülve arra, ha a másik ember visszamer "támadni", pláne ha ez az ember még kissebb is, mint õk! Én csak egy szimpla 180 centis, 75 kilós ketrecharcos vagyok! Nem vagyok egy sovány teremtés, de abba az "izomállat" kategóriába sem tartozok bele! Rengetegszer találtak be diszkóban vagy egyéb helyeken ezek az ominózus GYÚRÓS JÓZSIK! Nagyon elhitték magukról, hogy õk a "terminátorok", azonban amikor visszaugattam, elkezdtem velük ordibálni, "flegmázni", nem hagytam magam, akkor mindjárt visszacsippantottak a hatalmas egójukból és inkább kifaroltak a konfliktusból! Tudtam jól magamban, hogyha valamelyik kõszikla bemos nekem egyet, akkor mindegy, hogy mekkora MMA versenyzõ vagyok, úgyis kiterülök, de nem mutattam kifelé, hogy félek, hanem végig elszánt és szívós voltam, így jobbnak látták, ha meghátrálnak!Csak annyit tudok mondani neked Kérdezõ, hogy bármilyen helyzetbe is keveredj, sose add fel, ne add magad ingyen, mindig vágj vissza (bocsánat, ha kicsit túl "drámaian" fejtettem ki a véleményem)!#USBORNE


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!