Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam az én nagyon (59 db)

13 éves fiú vagyok régen nem értettem hogy miért mondják azt a "nagy" fiúk hogy nem értik a nőket. Most kezdem érteni az osztályomban a lányok ugy néznek ki mint akik a sarokról jönnek. Én vagyok lemaradva vagy mindenki így van ezzel?

Legjobb válasz: A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)

A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)
milyen jó ilyet olvasni h vannak még olyan fiúk akik megvetik ezeket a lányokat. mert manapság úgynézki h azilyen kiskurvákra mindenki bukik, de úgyláccik nem, és jó ezt olvasni. én nemvagyok ugyan 13-15 éves, kicsit idõsebb, de mikor énvoltam 13-15 akkormég nemezvolt. a lányok nemúgynéztek ki, mintha az útszélrõl jönnének, és nem feküdtek le minden 2. pasival akik az útjukba kerültek de szerencsére ma is vannak még kivételek, és azok a lányok, akik nemilyenek, lehet h most nem népszerûek, mert a kis pisis srácoknak ezkell h a nõjük úgynézzen ki mint egy ribanc 13 évesen, de ezek a lányok késõbb megfogják szívni, mert a francnak sem fog kelleni egy elhasználódott 20 éves fiatal lány. azok a lányok meg akik megõrizték tartásukat 13-15 évesen, majd nagyobb korban 3szorosan is jobban fognak járni. ti fiúk pedig keressétek az olyan lányokat, akikben még maradt egykis tartás, mert sokkal többet érnek, és õk is vágynak egy normális fiúra.
én 14 éves vagyok és csak igazat tudok adni , a mi osztályunkban is majdnem az összes csaj "kiskurva".csak azért mert cigiznek stb.azthiszik hogy menõk.le se kell szarni õket:)
Egyet értek ^^ én is mostanság szembesülök azzal, h kezdõ nõtársaim milyen.... furcsák:P én 13-14 évesen még közel sem votlam ilyen:D és örülök is ennek, így utólag... még sok hasonló érthetetlen dolog lesz az életedben, mint mki máséban, fõleg ebben a korban :) és fõleg a lányokkal kapcsolatban:P Keress normális lányokat, akikkel lehet beszélgetni! ^^ sok sikert
az olyan lányokkal te ne törõdj vagy azér beszélhetsz az eggyikel (megnézni valoban kurva e ) ha igen mehet az ágy :P ha nem lehet romantikázni vagy kereshetsz más csajokat is
A kérdező hozzászólása: hát azért még talán nem sülyedt olyan mélyre a társadalom hogy kurvák legyenek a 13 éves lányok:D.és egy kurvával elveszteni a szüzességemet háát enyhén szólva megalázó
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.
amúgy a 13 éves plázacica rib*ncokat a többi lány is utálja és a legtöbb fiú is(csak nem vállalják mer nagy fiúnak akarnak tûnni h nekik a k*rvás csajok teccenek(a haverok elõtt))
Én meg egy 13 éves lány vagyok, és igen vannak, még az én közvetlen közelemben is olyan lányok, akik minha a sarokól jöttek volna, ezt szerintem csak azért teszik, hogy vonzóbbnak tünnyenek a fiúk szemében, vaqy mert õk már nagylánynak hiszik magukat, pedig még távol állnak ettõl. Ja, és én nem tartozom a plázacicák közé.
Régen nálunk, ha egy 16 évesnek kapcsolata volt, azt mondták, hová fajul a világ. Rá 20 évvel egészen más, ha egy 16 éves nem egy sarki lotyó, már az a gáz. Balcsin családdal nyaraltam idén is, és kint a parton ülve érdekes beszélgetés ütötte meg a fülemet néhány 12 éves lányka felõl: - Hát, azért elég gáz, hogy betöltöm a tizenhármat, de még nem csókolóztam... - Erre van a nyár, nem? Ma már egy nyolcadikos kis csitrinek meg az a gáz, ha még szûz. Most én vagyok túl öreg, vagy tényleg ez a mai trend? Ahogy te is írtad, osztálytársaid már most úgy néznek ki, mint a sarkidíszek.
szerintem még inkább Counter Strike-ozzál kedves kérdezõ:D most jelent meg a Call of Duty7(black ops) játszál! ne törõdj a riban× lányokkal.március15-én meg ünnep lesz!(jön a Crysis új része)xD

Hogyan mondjam meg az én nagyon jóindulatú férjemnek, hogy amiről Õ azt gondolja segítség, az nekem inkább dupla munka?

Néha itthon marad a férjem egy-egy napra, mondván hogy segít nekem a gyerekek körül.Ami abból áll, hogy úgy fölpörgeti Õket az állandó játékkal meg hancúrozással, hogy délutánra már nagyon ny?gösek, aludni sem akarnak, és ilyenkor persze én vagyok az aki félrenevelte Õket.

Legjobb válasz: Sokan irigyelnek,mert nem sok apuka van aki így ráér a gyerekekkel játszani.Nálunk és a baráti körünkben miden az anyukára szakad,az apák dolgoznak,majd mikor hazaérnek hulla fáradtan,tv,számítógép,kaja,alvás... Nincs erejük sem idejük a gyerekre. Vigye el a gyerekeket min.fél napra,ha fárasztani akarja õket akkor annyira,hogy otthon már csak egyenek,fürödjenek és alvás.Zavard ki õket a szabadba!

Sokan irigyelnek, mert nem sok apuka van aki így ráér a gyerekekkel játszani.Nálunk és a baráti körünkben miden az anyukára szakad, az apák dolgoznak, majd mikor hazaérnek hulla fáradtan, tv, számítógép, kaja, alvás... Nincs erejük sem idejük a gyerekre. Vigye el a gyerekeket min.fél napra, ha fárasztani akarja õket akkor annyira, hogy otthon már csak egyenek, fürödjenek és alvás.Zavard ki õket a szabadba!
Szerintem is örülj neki: jó a változatosság a gyerekeknek is. Zavard el õket valahova. Menjenek el kirándulni.
Nekem van egy ismerosom, 4 gyerekkel. Ha a ferje otthon van - es mazlista, mert a ferje imad neki segiteni - mindig elzavarja oket otthonrol. Kifele. Hadd faradjanak este mar csak vacsi, furdes, alvas. Nagyon igaza van az elottem szoloknak. Vigye el oket bringazni, focizni akarmi es nem eszik az eletedet otthon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni!
Nem akarom bántani a férjeket, gondoltam ezt elõrebocsájtom, de akarnak õk segíteni, csak nem tudják sokszor, hogy kéne. Tapasztalatból mondom(írom), nálunk is annyira segítene...3 gyermekünk van. Én úgy csinálom, hogy nem kritizálom, hogy "miért így..., miért ezt...", hanem alternatívákat javaslok, hogy mit csináljanak a gyerekekkel együtt! Ha elmondod az ötleteidet neki(de ne a gyerekeknek, mert õk leginkább a vad ötleteket választanák), biztos talál valamit, amihez van kedve(kedvük). Mert bennük van a jó szándék, de nem olyan kreatívak, mint a feleségek. Tisztelet a kivételeknek!
Mi lenne, ha ilyenkor megbeszélnétek, hogy ha Õ itthon van Te elmennél egy kicsit sétálni, moziba, barátnõzni, fodrász...stb.Viszont az este is legyen az Õvé.Vacsi, fûrdés, mese, altatás.Észre fogja venni, hogy mennyire kifárasztotta a gyerekaket.Utána beszéljétek meg.

12 éves múltamnne, h az én nagy álmom, h színésznő legyek, de sokan mondják, h "szépségem" miatt inkább modellkednem kéne, legalábbis először Szerintetek melyiket, mikor, és hogyan kezdjem?

12 éves múltam és 181 cm vagyok kicsit korán nőttem meg de már megálltam. Szeretek magas lenni!!! Szép magas lányok ez előny!!! Légyszi írjatok magasságot is! köszi

Legjobb válasz: A 181cm az már túl magas, bocsi, de ahogy így elképzelem nem valami bizalomgerjesztõ.

A 181cm az már túl magas, bocsi, de ahogy így elképzelem nem valami bizalomgerjesztõ.
Nem azért hogy elszomorítsalak de kicsit tedd félre az egódat. Szerintem elég durva hogy 181 cm vagy 12 évesen! Ez nem normális! Amúgy ugye tudod hogy még kb 20 éves korodig nõhetsz? Honnan veszed hogy megálltál? Mindenesetre nem irigyellek! Amúgy meg ki mondta hogy szép vagy? Anyuci? Neki az a dolga...
Magyarként itt nem leszel keresett, sikeres, híres és jól fizetett színésznõ.Max, ha kiköltözöl külföldre(fõleg Észak-Amerika nagy városaiba).De ott meg eléggé nehéz befutni..Én azt javaslom, kezdj el modellkedni.Ha van benned valami különleges+tényleg modellnek való vagy, akkor egy éven belül már mész is külföldre.Ott azért elég könnyen világhírû lehetsz.Kiöregedésed után pedig lehetsz színésznõ.Én így gondolom. :)
181 cm 12 évesen.Azért nem gondolod hogy ez már egy kicsit fura.Feltéve ha igaz amit írtál.Viszont azt az egyet nem hiszem hogyha igaz amit írsz hogy leálltál volna a növekedéssel.Szerintem fordulj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Bocsi de anya nem engedi a képet...sry :/
nem akarsz küldeni egy képet? mostmár kiváncsivá tettél hogy mennyire lehetsz szép :)
A kérdező hozzászólása: végre egy értelmes tanács! jó köszi :)
Ilyen magassággal szerintem is inkább modellkedni kellene, vagy kosárlabdázni.:)
A kérdező hozzászólása: Bocsika de nemtom, h neked azokkal az orvosokkal kéne vitatkoznod akik azt mondták, h a növekedési zónám lezárult. De persze te csak tudod igaz? Am meg amíg nem láttál és nem tudod, h mennyi idõsnek látszom és hány fiú mondta már, h szép vok addig fogd vissza a beszólásaidat! köszi
A kérdező hozzászólása: kosarazom :) és a szüleim is magasak. anyukám 180 (nagyon szép nõ :) apukám meg 189cm. szerintem egy szép magas színésznõ is lehet sikeres és keresett de tény, h tenni kell egy próbát...
12 éves és 181 cm szerintem tejjesen hihetõ annyi idõsen én 180 voltam talán már elöbb is nem tudom pontosan és még most is annyi vagyok

Mit tegyek? 11 éves 6- osztályos vagyok. Egy 5. -es fiú szerelmet vallott nekem. én nem szeretem őt. Hogyan mondjam meg neki? Nagyon figyelmes, de nekem valahogy mégsem az "esetem".

:( Tudom hogy ez nem egy nagyon komoly szerelem az ? részér?l, de nem akarok vele járni, de megbántani se szeretném! :(

Legjobb válasz: "Egy 5. -es fiú szerelmet vallott nekem. " Mit mondott konkrétan? Csúnyának tartod? Ha visszautasítod csak óvatosan tedd meg, nehogy megbántsad!

"Egy 5. -es fiú szerelmet vallott nekem. " Mit mondott konkrétan? Csúnyának tartod? Ha visszautasítod csak óvatosan tedd meg, nehogy megbántsad!
Aranyos vagy, hogy nem akarod megbántani. A korodhoz képest érett vagy, de szerintem ezzel a témával várj egy kicsit.
mondd neki, hogy te nem tudod viszonozni, mert mást szeretsz
A kérdező hozzászólása: Hát tulajdonképpen minden testrészemrõl mondott valami kedveset, és a végén hogy szeret. Az 1. válaszolónak: Nem is akarok ezzel nagyon foglalkozni, de holnapra választ kér...(nálunk már oviban is ez ment xd) Nem csúnyának tartom, hanem...õ teljesen mint én..én kitûnõ vagyok õ meg elégséges..de nem is ez a legnagyobb baj, hanem az hogy nincs semmi közös bennünk... Nem tudunk mirõl beszélgetni! :( Amúgy õ az: https://www.facebook.com/stefan.winkler.3110 A haverom (nem igazán a barátnõm) azt mondta hogy hagyjam, vagy mondjam meg neki hogy hagyjon engem, de szerintem ez túl durva, vagy nem tudom...
De édesek vagytok :-)
Köszönöm hogy ilyen szépeket mondtál rólam, de nem tudom viszonzani az érzéseket, bocsánat.
Szia!!! Egyszerûen... mond meg neki így!!! Szia ne haragudj.. nem vagy az esettem, de barátok lehetünk.. mert jó fej vagy!!! muszáj így meg mondanod mert nem fog le szálni rúlad SOHA :D
mióta ismered? hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: DE én nem mondtam neki semmi olyat amivel elértem volna ezt! NEM! csupán csak egy baráti társaságba ismertem meg és megtetszettem neki és többször a tudatár adtam neki hogy csak barátok, hát õ nem adta fel a reményt.ha egy partyra megyek és õ is ott van egyfolytában engem néz, ami engem zavar, próbáltam már azt is hogy más fiúk felé közelítek, de nem semmi....nem adja fel.
A kérdező hozzászólása: DE én már mondtam neki, hogy úgy tekintek rá mint egy jó barát és azt hittem hogy talán majd le áll..csak rosszul gondoltam :(
"Bocsi, de én nem szeretnék tõled barátságnál többet, mert nem nézel ki elég jól." Valahogy így. Ha 1 évig hülyítetted, több mint valószínû, h soha többé nem áll szóba veled, de ha még tovább hülyíted, még valószínûbb.
Hát igen: "Egy nõ csak egyetlen dolgot képtelen elfelejteni: ha elfelejtik." Úgy nézem, legyezgeti a hiúságodat, hogy egy éven keresztül te voltál (vagy) számára a No1, s nem szeretnéd, ha ez megsemmisülne.
Lehet, hogy nem tûnik a legfinomabb megoldásnak de mindig az õszinteség a legcélravezetõbb. Ám igen talán nem kellett volna egy évig húzni az agyát...
A kérdező hozzászólása: Tudom, nehéz lesz...de nem szeretném, mert attól félek, hogy utána már nem is akar majd velem beszélni, én ezt nem akarom, csak csupán jó haverok és kész, de ezt nem tudom neki megmondani finoman...ezért kérek segítséget!
Kereken egy éve húzod az agyát??? Hát, így már nehéz lesz nem megbántani. :-(
A kérdező hozzászólása: kereken egy éve :) én 16 õ meg 18, 5
Nem mondtál neki féreérthetõ dolgokat? Tudod ilyenkor bármi rosszul sülhet el, mert a másik fél mivel bejössz neki, mindenképp nagyon pozitív jelként fog fel bármit ami kicsit is félreérthetõ... Nem bókolsz neki? Semmi olyat nem mondasz ami neki nagyon kedves lehet? Ha igen akkor ezeket a dolgokat kerüld, legyen kis távolságtartás.

Hogyan mondjam meg neki? Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok de én azt hiszem, hogy nekem nagyon tetszik mit mondjak neki, nem akarom hogy a kapcsolatunk megromoljon?

MIT TEGYEK???

Legjobb válasz: biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!

biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!
most az a kérdés hogy hogy mondjad el vagy az hogy mit tegyél? mit akarsz elmondani?
A kérdező hozzászólása: azt hogy szeretem de szerintetek ha nemet mond akkor megromlik a barátságunk
szerintem is beszéld meg vele nyugodtan, nem lesz semmi baj ha visszautasít se :)
Nekem most vallott szerelmet egyik legjobb barátom. Az idegeimre megy, mert nekem õ nem az esetem. És valószínû meg fog romlani a kapcsolatunk, mert idegesít, hogy nyomul úgyhogy kerülöm. Mondd neki, hogy milyen csinos ma, meg hogy annyira örülsz hogy megismerted õt, és hogy van neked, ha ezeket sokszor mondod le fog neki esni. Esetleg ha van pl myvipetek, akkor írogass a képei alá, hogy nagyon szép meg minden. És akkor le fog esni neki, hogy te többet akarsz.
Szerintem az elõzõ válaszadó az elsõ mondatában mindent elmondott. Mond el, hogy Te többet érzel iránta, de ha nemet mond, akkor NE nyomulj, hanem tartsd tiszteletben és akkor nem fog megromlani a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek és igzatok van meg kérdezem......

Az osztálytársaim minden áron üvegezni akarnak osztálykiránduláson, de én nem nagyon szeretnék. Hogyan mondjam meg?

Nem arról van szó, hogy prűd vagyok de röviden-tömören utálom az üvegezést. Szerintem borzalmasan ostoba "játék".

Legjobb válasz: Nyugodtan mondj nem-et és kész! Nem muszáj csinálnod, ha nem szeretnéd (nem feltétlen kell neked is baromnak lenni csak mert õk azok...).

Nyugodtan mondj nem-et és kész! Nem muszáj csinálnod, ha nem szeretnéd (nem feltétlen kell neked is baromnak lenni csak mert õk azok...).
A többség dönti el mit akarnak csinálni, de ez akkor sem kötelezõ érvényû mindenkire. Aki nem akar, nem vesz részt benne. hogyan mondd meg? most nincs kedvem/szerintem hülyeség/inkább sétálni megyek/dumálnék egy jót/hoztam activity-t stb..stb...stb...
mond meg hogy te nem akarod.
Mondd nekik mosolyogva, h neked olyan nagy titkaid vannak, amit egyszerûen nem teregethetsz ki egy ilyen buta játékban:D Vagy csak simán nemet mondasz és kész. Ha kinevetnek, kicikiznek, ne törõdj vele, semmire se kényszeríthetnek, amit te nem akarsz.
csak szerintem van kicsit túlreagálva a dolog? az oszt.társaid elõre tervezik, hogy üvegezni fognak??? hát mi kb. minden nap üvegezünk...majd jön magától, ha kell...inkább azt tervezgessék, hogy vesznek mûkardot, és megtámadják vele az embereket...amúgymeg, egyszerûen nem ülsz oda, ha kérdezik, mondod, hogy nincs kedved.ennyi.
Csak azért, mert te nem akarsz üvegezni nem fognak más programot kitalálni, csakis miattad! Fogadd el, hogy egyszer nem az van amit te akarsz! A többség dönt.
Hanyadikosok vagytok?
A kérdező hozzászólása: nem tudom itt ki milyen üvegezésre gondolt, de õk nem a 'felelsz vagy mersz'-es szintûre.
Hanem?
A kérdező hozzászólása: Csók, tapizás, vetkõzés. Nem túlságosan az én területem.
Hát akkor mondd, hogy ilyen idõsen ennél érettebb vagy, és nem leszel a suli kurväja egy ilyen ostoba "játék" miatt. 17/L

16 éves lány vagyok a barátom 20 ezért az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám. Dee végülis most járunk és nagyon szeretem de hogy mondjam el hogy nem az igazi apám és hogy én is hazudtam neki?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett

Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett
Mond meg nyugodtan.Hogy nem engedte volna az egészet. Megfogja érteni
Most ezt nem értem, hogy miért kellett eddig titkolni?
hármas. Tényleg ha fáradt vagy feküdj le. Majd én elmondom neki. Miért kellett elmondani az elsõ randit? Apád vagy nevelõ apád ráér megtudni, hogy van egy srác. Az elsõ randi amúgy sem esküvõ. Ott nem történik semmi, csak jópofáskodás és ismerkedés. Aztán mondhatod apucinak, hogy milyen jópofa srácot ismertem meg. Hazudni viszont csúnya dolog. Mindig utolérnek. Ráadásul olyan dologban aminek semmi értelme. Nincs értelme.
én sem értem mi értelme annak a mondatnak..bocsi valaki elmagyarázná?
tehát az a lényeg, hogy a nevelõapád azt mondta, hogy õ az igazi apád, és te sem cáfoltad ezt meg? Nem kell errõl magyarázkodnod, hiszen attól, hogy õ a nevelõapád, még lehet az igazi, rendes apád. A régi rendetlen volt, mert nem õ nevel :)
Akkor menj oda hozzá, ne csak ránézz. Beszélgetés még nem fog megölni.
Azonnal hívd fel valahovanyugis helyre! Pilanatok alatt úgy alakul a helyzet és akkor told le a farmert, boxert, elõ a farkad és hajrá, kúrd meg rendesen !!! Sok sikert:)
Jah, ez jó. Mond neki, hogy "Te lennél az elsõ".
Szia! Szívesen lerombolnám a homokvárad.
Nagyon vicces vagy elsõ. Nézd õt a szünetekben, persze ne túl idegesítõen, csak néha mosolyogva nézz rá, néha dicsérd meg, milyen szép a haja, nagyon csinos, gyönyörû a mosolya, és ebbõl venni fogja a lapot.
A kérdező hozzászólása: elsõ kössz a semmit, második köszi:) amugy nem lenne semmi komoly max a csókig mennénk:)
A kérdező hozzászólása: thx. naon

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!