Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam az én (301 db)

Megszólt a nagynéném hogy tehetségtelen senki vagyok mert nem találok munkát. Hogy mondjam meg hogy nem az én hibám?

Hónapok óta nem találok semmit, igaz nincs szakmai tapasztalatom, így meg nehéz, de 21 évesen frissen kiszállva az iskolapadból hogy legyen 2-5 éves tapasztalatom? De ? csak azt látja hogy nem találok, és azt mondta az én hibám....

Legjobb válasz: igen, valahogy így

15. Nem kötekedni akarok csak egy kis felvilágosítást nyújtani neked. Én azért azt a szakmát tanultam amit mert az volt az álmom és aránylag jó is meg keresik az embereket, de csak gyakorlattal. Van 3 év iskolai gyakorlatom, de azt sehol nem fogadják el. Sajnos ez a szitu. Pedig sok helyen a gyakornok többet dolgozik mint a szakember.
ez a nagynénéd tipikusan az az idióta sznob, aki azt képzeli, hogy ha valakinek van valami nehézsége, akkor az biztos az õ hibája. Én a helyedben megkeresném a legfájóbb pontját, és szétb*sztatnám vele
igen, valahogy így
Nagynénéddel ne törõdj, fogalma sincs, hogy mirõl beszél. Egyszerûen engedd el a füled mellett! Jelentkezz mindenhova, oda is, ahol nincs állásajánlat! Én is naponta több tízet küldtem el egy idõben, mondjuk a 90%-uk vissza se jelzett, a maradék 10% meg elutasított :(((, de akkor is megéri próbálkozni, mert próba nélkül biztos, hogy soha nem lesz semmi! Drukkolok! (És a levelet kicsit szebben fogalmazva írd szerintem. Pl.: Tisztelt Cím! (nem Cég, ha nem tudunk megszólítást írni, akkor Cím-nek illik!) Alulírott XY a következõ kéréssel fordulok Önökhöz. Ilyen és olyan végzettséggel rendelkezõ, X éves vagyok. Ilyen és ilyen munkalehetõség, tapasztalatszerzési lehetõség érdekelne. Tekintettel arra, hogy az Önök társasága ismereteim és az interneten végzett kutatásaim szerint az általam keresett területtel foglalkozik, nagyon szívesen dolgoznék Önöknél. Ilyen és ilyen tapasztalatom van, ezeket a nyelveket beszélem, és még ilyen meg olyan elõnyeim vannak. Kérem, hogy amennyiben arra lehetõség van, biztosítsanak számomra lehetõséget arra, hogy személyes megbeszélés alkalmával is bemutatkozhassak. Jelen levelem mellékleteként elküldöm fényképes önéletrajzomat, melyben szerepelnek elérhetõségeim is. Köszönettel: .... Én valami ilyesmit írnék inkább. :)
Tojd le a nénédet. Vannak emberek akik nem képesek felfogni h milyen neház munkát találni most magyarországon. Fõleg kezdõknek. Én 3 éve végeztem szakmát. Ez alatt 2 évet dolgoztam egy gyárban. Tovább nem bírtam. Szörnyû körülmények közt, kevés fizetésért, táppénz és szabadság nélkül dolgoztattak minket. A szakmámban nem találok semmit mert nincs tapasztalatom. semmi. Pedig én aztán tényleg mindenre jelentkezem. Még takarítónõnek sem vettek fel. Többnyire csak az kap itt munkát aki valakinek a valakije. Az ilyenekkel akik meg hozzá sem szagolnak h milyen a helyzet de pattognak, nem érdemes foglalkozni
professional.hu-ra regisztálj, meg rakj fel önéletrajzot, ott sok adminisztrációs munka van, meg telefonos operátori
Keress gyakornoki pozíciót. Ha jól dolgozol, meg fognak tartani, ha mégsem, akkor is meglesz a tapasztalatod.
Azt, hogy adminisztrációs munkát keresel. Ennyi. Ne írj mást, mint amit csinálnál, felmérve képességeidet, képzettségedet stb. A munkáltatók sem hülyék. Minél megbízhatóbbnak tûnsz, annál nagyobb eséllyel pályázol. Ami a nagynénikét illeti, kíváncsi vagyok az õ idejében ki volt az a csókos, aki miatt õ olyan könnyen elhelyezkedett.... Rá se ráncs! A rosszindulatúakkal ne foglalkozz! Szórd szét önéletrajzodat sok-sok helyre. Most ez a munkád, ne csücsülj várakozva! Sok sikert!
Mesélj neki egy kicsit a válságról. Átlagosan 6 hónap, míg valaki munkát talál. Nekem 10 volt. A páromnak 8. Pedig van diploma, nyelvtudás, több éves tapasztalat. A nagynénédnek meg a nénikéjét, sokat segít azzal, hogy beszólogat. Esetleg felvethetnéd neki az ötletet, hogy keressen õ, te majd elmész az interjúkra. Regisztrálj profi oldalakra és amíg nincs munkád, addig is képezd magad. Legyen valami plusz, amit tudsz nyújtani a munkáltatónak!
Miért nem mondtad a nagynénédnek hogy ha szerinte ilyen könnyû akkor segítsen valami jó melót találni. Mert mondani könnyû. Amúgy jó ötlet, mert anyukám már volt hogy csak úgy próbálkozott és kellett az ember. Egy próbát megér.
Döntsd el, hogy másoknak akarsz megfelelni vagy magadnak? Sosem lesz normális melód, ha azzal foglalkozol, hogy ki mit mond!
Kérdezd meg a nagynénédet, hogy 1. mi köze hozzá, hogy te mit csinálsz? 2. õ melyik országban él? Látása, hallása, gondolkodása még rendben van? Mert ha igen, akkor ki sem ejt a száján ilyen sületlen szöveget.
SZVSZ mondd meg a nagynénédnek, hogy hát nem lehet mindenki olyan TEHETSÉGES SENKI, mint õ... ÜdV
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. 80%-os nagyon jó a levél amit írtál, neked extra köszönet ;) De egyébként van szakmám, ugye érettségim van, és egy OKJ-m: kereskedelmi menedzser. Mondjuk nem tudom ott szúrtam-e el az eddigi pályázásoknál, hogy pl mikor árufeltöltõnek jelentkeztem, akkor is bele volt írva hogy van nekem ez a papírom, vagy mikor bolti eladónak. És lehet ez magas képzettség ahhoz...(Jó, tudom hogy nem magas, meg kitörölhetem vele, de magasabb mint egy sima érettségi. Még mielõtt...)
15:53! Én sem annak szántam, tudom, hogy vannak ilyen helyek. És az is tiszta, hogy az iskolai gyakorlat sokszor nem egyenlõ a való életben szerzett gyakorlattal. És nem is állítottam, hogy könnyû (az, hogy nekem könnyen ment, sok év felkészülés eredménye volt), de szerintem nem is lehetetlen. Csak a gyakori tapasztalatomat mondom el, miszerint az emberek nem látják még, hogy mûködik alapvetõen a munkaerõpiac: munka mindig van, csak az adott egyén nem felel meg a feltételeknek. Ha valakinek ez nem tetszik, változtatni kell rajta, és egy idõn belül menni fog a dolog – csak elõre kell gondolkozni. Egy-két évvel elõre már nagyjából tudja az ember, hogy mit szeretne, és ez még elég idõ arra, hogy tegyen is érte. Ha valaki a suliból kikerülve kezd el gondolkozni azon, hogy „na akkor most mi legyen?”, az már réges-régen rossz. Kicsi az esélye, hogy a kérdezõ gyerekkorában azt mondta, hogy õ „adminisztrátor” akar lenni, ha nagy lesz – persze nem zárom ezt ki. De miért nem ment már el diák korában gyakorlatra (gyakornokokat a törvényi szabályozások miatt könnyebben vesznek fel a cégek, ráadásul a pályakezdõs pozíciókat is gyakran velük töltik fel)? Nyelveket beszél? Ha nem, miért nem tanult? Milyen végzettsége van? Miért ezt végezte el? Sok-sok olyan kérdés, amire a választ nem tudjuk – ezért is próbáltam óvatosan fogalmazni. Mert nem biztos, hogy a kérdezõ eredeti kijelentése, miszerint „nem az õ hibája”, igaz.
A nagynénéd még abban a korban volt 21 éves, hogy mindenkit felvettek dolgozni, rengetegen az elsõ munkahelyükrõl mentek nyugdíjba. Ma már nem ilyen a világ. Ne foglalkozz vele. A másik: ha nem tudod, hogy kinek írod a levelet, akkor a "Tisztelt Asszonyom/Uram!" megszólítás szerepeljen, a Tisztelt Cím!-et a levélben szokás írni ("Ezúton kérem a T. Címet, hogy...").
de utálom az ilyen okos öregemasszonyokat. most tényleg nagyon nehéz melot talalni...
Bocsánat, elég gyorsan írtam, a szóismétléseket persze ne hagyd így semmiképp. :)
A kérdező hozzászólása: De pl így írjam: Tisztelt Cég (vagy írjam oda a cég nevét hogy pl Tisztelt Tesco, de ez elég hülyén hangzik) És akkor azt hogy szeretnék önökhöz jelentkezni adminisztratív állásra ha van rá lehetõség. Meg még cifrázni 2-3 mondattal és végül hogy: Köszönettel Xy És arra a címre küldjem ami a honlapjukon fent van mint kapcsolattartási email cím?
a nagynénéd kinyalhatja a se.ggem, úgy utálom az ilyeneket, akik leragadtak a szocializmusban és azt hiszik, most is mindenkinek a feneke alá tolják a munkalehetõséget...


szevasz anyós
A kérdező hozzászólása: örülne ennek?
Hello mutti! Leszel az anyósom?
Szerintem ezt bízd a lányára...
A kérdező hozzászólása: de a lánya mondta nekem hogy valahogy tudassam az anyjával mert õ szégyelli elmondani
A kérdező hozzászólása: ti például hogy mondanátok meg ???
a lány mutasson be az anyukájának, hogy te vagy az õ barátja ez így szokott menni vagy elmész a lányhoz és te mutatkozol be az anyukájának (a lány jelenlétében), hogy a lány barátja vagy kb. ennyi
Ha a lány szégyelli elmondani az anyjának, h vagy neki, akkor minek van veled?! Csak én nem értem?! Én sem voltam vmi szoros anya-lánya kapcsolatban anyummal, mégis el tudtam neki mondani, sõt, egy hete jártunk a sráccal, és már megvolt a bemutatás is. Nem kell ettõl annyira parázni... de viszont ha régimódiak a szülei, akkor nehogy ezzel az anyós-dologgal gyere elõ, mert tuti, h azután már esélyed sem lesz az "anyósnál". Legyél komoly, beszélgessetek, és amikor már jobban ismered anyuját, és jó kapcsolatban lesztek, akkor esetleg anyósozhatod! De addig ne! 17L
A kérdező hozzászólása: de az anyjával nagyon jóban vagyok mindig járok hozzájuk mindennap mert már 4 éve ismerem õket de a lánya romániába lakik és csak most jött ide és a lánnyaé össze jöttem de enm tudom h mondjam el neki

Az öcsém összejött sajnos egy szutyok nővel, akit én korábbról ismerek. Hogy mondjam el neki, hogy hanyagolja ezt a kapcsolatot?

A n? a szeret?m volt két hónapig, egy anyagias lehúzós Qrva, az öcsi meg elég jól áll anyagilag. Amikor bemutatta nekem szemrebbenés nélkül „jónapotot” köszönt, én meg majd el ájultam. Hogy kéne tapintatosan szólni, mert most nagyon szerelmes, nem biztos, hogy hinne nekem.

Legjobb válasz: Hát kezd azzal mond el az igazat.Mond el te,hogy ismered mondj el midnent.Ha pedig nem fogadja meg amit mondtál és nem érdekli,akkor meg támogasd.Ha a nõ megint megcsinálja sajnos a saját bõrén kell tapasztalnia.

Hát kezd azzal mond el az igazat.Mond el te, hogy ismered mondj el midnent.Ha pedig nem fogadja meg amit mondtál és nem érdekli, akkor meg támogasd.Ha a nõ megint megcsinálja sajnos a saját bõrén kell tapasztalnia.
En biztos, hogy elmondanam az igazat. Joga van tudni. Ha nem hisz neked, mar az o baja. Azon felul, hogy mindent elmondasz neki, mast nem tehetsz. Van, aki csak a sajat karan tanul.
Ja, hemperegjen a kérdezõ a csajjal, hogy utána a tesója Õt tarsa ganénak, ne a csajt?- szerintem ez nem olyan jó ötlet! Tálalj ki, ha nem hiszi el, akkor nem tehetsz semmit.
Nem az egész családjának kell kitálalnia, csak az öccsének!
Tenni mást nem tudsz, csak azt, hogy elmondod az öcsédnek, hogy mi volt köztetek és Neked mi a tapasztalatod a nõvel. De valószínûleg - mint ahogy írod - a rózsaszín ködtõl nem hinne Neked. Innentõl nem tudsz mit tenni, ez a "majd saját kárán tanul" tipikus esete.
Én nyiltan megmondanám a tesónak, hogy mi van. Amikor "jó napotot" köszönt a csaj, miért nem ölelted meg, hangosan megjegyezve:a régi szép szeretõs idõk, anyagias emlékére! ? Tuti, hogy már akkor kitálaltam volna!
Miért ne hinne neki? A bátyja mondja, akivel ha jó a viszony, akkor amolyan férfias egyetértésben megbeszélhetik a dolgot és a rózsaszín szemüveg is lekerül. Szerintem is tálalj ki, ne halogasd, legyél õszinte. Aztán a történtek ismeretében még mindig eldöntheti az öcséd, hogy folytatja-e vele vagy sem. Mi van, ha kiderül és az öcséd rád támad, hogy miért hallgattad el, akkor mit mondasz majd?
A szeretõt hogy érted? Nõs vagy? Mert akkor nemigen tálalhatsz ki.
Szerintem a nõvel beszélj, mond meg neki, ha nem húz el kitálalsz! Ha viszont az öcséd szerelmes, fenn áll a veszélye, hogy nem neked hisz! A nõ úgy is tagad majd! Esetleg tedd próbára, lehet veled is fekszik megint, azzal lehet majd zsarolni! Vigyázz, mert ezek a szutykok rafináltak ám!
És gondolod, hogy a csaj nem vágna vissza?
1. Mi közöd hozzá? 2. Nem vagy te egy kicsit féltékeny? 3. Már rég elmondhattad volna neki, mi ebben a titok?
az utolsó válaszolónak se testvére.. és mért lenne féltékeny a kérdezõ énis jótakarnék a tesóminak csak nehéz ha szerelmes
A kérdező hozzászólása: Ma 10.11-es: "Mi közöd hozzá?" Szép családban élhetsz, ha a testvéred viselt dolgai nem érdekelnek. Jobbulást!
10:11 vagyok, 3 testvérem van, és mindegyikünk viszonylag boldog házasságban él. Nem szólunk bele egymás dolgába. Más: azt azért már mondhattad volna a testvérednek, hogy volt dolgod a nõjével. Miért ne hinne neked? Ennyire nem vagy hiteles személy, hogy a saját testvéred sem hinne neked? Ajaj.

Hogyan mondjam meg neki? Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok de én azt hiszem, hogy nekem nagyon tetszik mit mondjak neki, nem akarom hogy a kapcsolatunk megromoljon?

MIT TEGYEK???

Legjobb válasz: biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!

biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!
most az a kérdés hogy hogy mondjad el vagy az hogy mit tegyél? mit akarsz elmondani?
A kérdező hozzászólása: azt hogy szeretem de szerintetek ha nemet mond akkor megromlik a barátságunk
szerintem is beszéld meg vele nyugodtan, nem lesz semmi baj ha visszautasít se :)
Nekem most vallott szerelmet egyik legjobb barátom. Az idegeimre megy, mert nekem õ nem az esetem. És valószínû meg fog romlani a kapcsolatunk, mert idegesít, hogy nyomul úgyhogy kerülöm. Mondd neki, hogy milyen csinos ma, meg hogy annyira örülsz hogy megismerted õt, és hogy van neked, ha ezeket sokszor mondod le fog neki esni. Esetleg ha van pl myvipetek, akkor írogass a képei alá, hogy nagyon szép meg minden. És akkor le fog esni neki, hogy te többet akarsz.
Szerintem az elõzõ válaszadó az elsõ mondatában mindent elmondott. Mond el, hogy Te többet érzel iránta, de ha nemet mond, akkor NE nyomulj, hanem tartsd tiszteletben és akkor nem fog megromlani a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek és igzatok van meg kérdezem......

Az osztálytársaim minden áron üvegezni akarnak osztálykiránduláson, de én nem nagyon szeretnék. Hogyan mondjam meg?

Nem arról van szó, hogy prűd vagyok de röviden-tömören utálom az üvegezést. Szerintem borzalmasan ostoba "játék".

Legjobb válasz: Nyugodtan mondj nem-et és kész! Nem muszáj csinálnod, ha nem szeretnéd (nem feltétlen kell neked is baromnak lenni csak mert õk azok...).

Nyugodtan mondj nem-et és kész! Nem muszáj csinálnod, ha nem szeretnéd (nem feltétlen kell neked is baromnak lenni csak mert õk azok...).
A többség dönti el mit akarnak csinálni, de ez akkor sem kötelezõ érvényû mindenkire. Aki nem akar, nem vesz részt benne. hogyan mondd meg? most nincs kedvem/szerintem hülyeség/inkább sétálni megyek/dumálnék egy jót/hoztam activity-t stb..stb...stb...
mond meg hogy te nem akarod.
Mondd nekik mosolyogva, h neked olyan nagy titkaid vannak, amit egyszerûen nem teregethetsz ki egy ilyen buta játékban:D Vagy csak simán nemet mondasz és kész. Ha kinevetnek, kicikiznek, ne törõdj vele, semmire se kényszeríthetnek, amit te nem akarsz.
csak szerintem van kicsit túlreagálva a dolog? az oszt.társaid elõre tervezik, hogy üvegezni fognak??? hát mi kb. minden nap üvegezünk...majd jön magától, ha kell...inkább azt tervezgessék, hogy vesznek mûkardot, és megtámadják vele az embereket...amúgymeg, egyszerûen nem ülsz oda, ha kérdezik, mondod, hogy nincs kedved.ennyi.
Csak azért, mert te nem akarsz üvegezni nem fognak más programot kitalálni, csakis miattad! Fogadd el, hogy egyszer nem az van amit te akarsz! A többség dönt.
Hanyadikosok vagytok?
A kérdező hozzászólása: nem tudom itt ki milyen üvegezésre gondolt, de õk nem a 'felelsz vagy mersz'-es szintûre.
Hanem?
A kérdező hozzászólása: Csók, tapizás, vetkõzés. Nem túlságosan az én területem.
Hát akkor mondd, hogy ilyen idõsen ennél érettebb vagy, és nem leszel a suli kurväja egy ilyen ostoba "játék" miatt. 17/L

Szerintetek miért van az hogy segítek az embereknek (család, barátok) ahol tudok, önzetlenül! Cserébe brunzolnak a fejemre! Ha akarok valamit akk oldjam meg magam! Legyek én is bunkófalvi? De akk meg azt mondják hogy én vagyok az!

Nem értem igazán mert régen nem voltak ilyenek az emberek.

Legjobb válasz: Nyugodj meg, én már túl vagyok ezen. A következõ lépés az lesz, mikor megszokják a kényelmet, és elvárják hogy erõn (és a saját szükségleteiden) felül segítsd ki õket. Az én záró eredményem: egy kitagadás, és egy tönkrement anyós-kapcsolat. Anyám azt nem bírta hogy nem álltam rendelkezésére a nap 24 órájában, anyósom pedig hogy nem adtam nekik kölcsön (örökre) az utolsó falat kenyerünket is...

Nyugodj meg, én már túl vagyok ezen. A következõ lépés az lesz, mikor megszokják a kényelmet, és elvárják hogy erõn (és a saját szükségleteiden) felül segítsd ki õket. Az én záró eredményem: egy kitagadás, és egy tönkrement anyós-kapcsolat. Anyám azt nem bírta hogy nem álltam rendelkezésére a nap 24 órájában, anyósom pedig hogy nem adtam nekik kölcsön (örökre) az utolsó falat kenyerünket is...
Esetleg próbáld meg, hgoy egy kicsit figyelmetlenebb leszel velük (azért nem kell bunkózni sem!), aztán ha a szemedre vetik, akkor mondd meg, hogy hát õk sem nagyon aktivizálják magukat. Amúgy bocsi a szõrszálhasogatásért, de az már régen nem önzetlen, ha bosszankodsz, hogy cserébe nem kapod meg ugyanazt... :)
Egyetértek az elsõvel. Önzetlen az, amikor nem vársz viszonzást. Ha meg nem tetszik ez a helyzet, akkor ne segíts nekik.

Miért divat manapság hü. ének lenni, pl matekból? (tisztelet a kivéelnek) Sokan mondják azt, hogy "én hü. E vagyok matekból", és büszkélkednek is vele, mintha ilyen népbetegség lenne. Szerinem meg inkább gáz.

Legjobb válasz: Másból is "divat" hülyének lenni... Régen agyonverték otthon a gyereket, ha nem jól viselkedett, vagy rossz jegyet vitt haza, ma már a tanárt verik meg, és az a menõ, aki full egyes mindenbõl, aki meg csak szimplán tanul és jó jegyei vannak, azt lestréberezik, kiközösítik az osztálytársai. Igazából ez csak a lázadás egy formája, szerintem nem kell példákat felhoznom, a leghíresebb a hippikorszak; egyszerûen csak nem csinálták azt, amit megkövetelt az állam, nem vonultak be katonának, drogoztak, meztelenkedtek, egyszerûn csak úgy élték az életüket, ahogyan õk akarták. Az iskolában is ez a helyzet; "ne mondja meg nekem senki, hogy mit csináljak", akinek pedig fontos a tanulás, úgy tartják, hogy õ behódolt a rendszernek (bár azt nem értem, ezért miért kell valakit bántani, mivel ezzel senkinek sem árt). Ez a következménye a felvilágosodásnak és a kapitalizmusnak; ez a modern kor.

Másból is "divat" hülyének lenni... Régen agyonverték otthon a gyereket, ha nem jól viselkedett, vagy rossz jegyet vitt haza, ma már a tanárt verik meg, és az a menõ, aki full egyes mindenbõl, aki meg csak szimplán tanul és jó jegyei vannak, azt lestréberezik, kiközösítik az osztálytársai. Igazából ez csak a lázadás egy formája, szerintem nem kell példákat felhoznom, a leghíresebb a hippikorszak; egyszerûen csak nem csinálták azt, amit megkövetelt az állam, nem vonultak be katonának, drogoztak, meztelenkedtek, egyszerûn csak úgy élték az életüket, ahogyan õk akarták. Az iskolában is ez a helyzet; "ne mondja meg nekem senki, hogy mit csináljak", akinek pedig fontos a tanulás, úgy tartják, hogy õ behódolt a rendszernek (bár azt nem értem, ezért miért kell valakit bántani, mivel ezzel senkinek sem árt). Ez a következménye a felvilágosodásnak és a kapitalizmusnak; ez a modern kor.
A kérdező hozzászólása: Hát ez elég elszomorító, én jól tanultam pl általánosban is meg gimiben is, a visszamaradott alja, akik már kevésbé voltak akár vajmi értelemmel is rendelkezõ lények azok állandóan csesztettek, elég idegesítõek voltak...
A kérdező hozzászólása: Meg azt sem értem, hogy miért kell olyannak lenni mint a másik, aki az egyedfejlõdésben alul maradt (gondolok itt ez alatt a hü..ékre)... Miért nem lehet kibújni ez alól, és az egyediségre törekedni???
Ne érezd rosszúl magad, mert piszkáltak. Én folyamatos baszogatás tárgya voltam sok-sok éven át, mert stréber, kövér, szerencsétlen vagyok sokak szerint. Mentõápoló lettem, nem nagy karrier, de ez volt az álmom. Ezek a trendi emberek pedig munkanélküliek, közmunkások, vagy biztonsági õrök lettek. Most én nevetek.
Én nem vagyok valami jó matekból.Inkább humán beállítottságú vagyok, sõt... Mindenesetre azért próbálkozom, több-kevesebb sikerrel. :') Szerintem azért lett "divat" hülyének lenni, mert akik tanulnak, azokat rögtön strébernek nyilvánítják, pattogó okostojásoknak.És a többség nem szeretne oda tartozni.
A kérdező hozzászólása: Akkor ne tartozzanak oda, meg ne basztassák a másikat, mert pl bennem minden megmaradt, minden egyes emberre emlékszem még most is, aki basztatott, 20 éves vok. Meg nem hiába van az a mondás, hogy: "Nem szabad viszonzás nélkül hagyni mások tetteit. Erre való a hála és a bosszú."
miert pontozod ki hogy hulye?:oooo
én nem divatból csinálom tényleg hülye vagyok matekból mégse vagyok menö( nincs hosszú ö- m) ._.

16 éves lány vagyok a barátom 20 ezért az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám. Dee végülis most járunk és nagyon szeretem de hogy mondjam el hogy nem az igazi apám és hogy én is hazudtam neki?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett

Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett
Mond meg nyugodtan.Hogy nem engedte volna az egészet. Megfogja érteni
Most ezt nem értem, hogy miért kellett eddig titkolni?
hármas. Tényleg ha fáradt vagy feküdj le. Majd én elmondom neki. Miért kellett elmondani az elsõ randit? Apád vagy nevelõ apád ráér megtudni, hogy van egy srác. Az elsõ randi amúgy sem esküvõ. Ott nem történik semmi, csak jópofáskodás és ismerkedés. Aztán mondhatod apucinak, hogy milyen jópofa srácot ismertem meg. Hazudni viszont csúnya dolog. Mindig utolérnek. Ráadásul olyan dologban aminek semmi értelme. Nincs értelme.
én sem értem mi értelme annak a mondatnak..bocsi valaki elmagyarázná?
tehát az a lényeg, hogy a nevelõapád azt mondta, hogy õ az igazi apád, és te sem cáfoltad ezt meg? Nem kell errõl magyarázkodnod, hiszen attól, hogy õ a nevelõapád, még lehet az igazi, rendes apád. A régi rendetlen volt, mert nem õ nevel :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!