Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam anyukámnak, hogy a (93 db)

Hány éves vagy? elöször is?
Aaaa ez már fájttttt!!! Ilyen nagt hülyeséget csinálniiiii! XD Majd amikor anyád teherbe esik tölled majd akkor nyavajogj xDDD
A kérdező hozzászólása: nem kamu!
kamukérdés...
A kérdező hozzászólása: hogy tudja de nemtudom mien szavakal mondjam el
minek akarod elmondani? 18 vagyok és nem mondtam neki:D
A kérdező hozzászólása: de ugy hogy mien szavakal mondjam el meg anyum is elég nyitot elötem:D
Hát figyeld.ez attól is függ, hogy anyud mennyire nyitott veled kapcsolatban. de miért akarod elmondani? én a helyedben keresnék egy olyan csajt, akit imádok, és aki pont az esetem. és inkább rá kéne gondolnod közben. ha meg mégis neki akarod elmondani, akkor szerintem csak azt, hogy önkielégítést végzel, esetleg azt, hogy borotválod. Esetleg majd késõbb mond el azt is, hogy az õ tangájába. Elsõ voltam :)
A kérdező hozzászólása: 16 ésves fiu vagyok de aza baj hogy ara izgulok fel hogy mit csinálna velem akor és ja
Orultseg lenne elmondani .... a tangas dolgot meg hanyagold az allati ciki. Ennel mar az il jobb *bar nem javaslom(, ha valakinek a szaritojarol lelopsz egy tangat.
Na, elmondtad neki? Mit szólt?

Hogyan mondjam el anyumnak, hogy le szeretnem vagatni a honaljam szorzetet? FONTOS!

hogyan??? ti ezt lanyok hogy csinaltatok?? 14/L

Legjobb válasz: Már hogyne mondanád el! Te normális családban élsz, miért ne beszélnéd meg anyuddal? Ne halgass már az ilyen "nekem mindent szabad, minden jár" típusú emberkékre! Szerintem meg fogja engedni.

Már hogyne mondanád el! Te normális családban élsz, miért ne beszélnéd meg anyuddal? Ne halgass már az ilyen "nekem mindent szabad, minden jár" típusú emberkékre! Szerintem meg fogja engedni.
Mindenképpen mond el anyukádnak! Mond el, hogy az osztályban a lányok már vágják ott és mindig rajtad nevetnek és ez nagyon rossz neked.
Ezt nem kell bejelenteni és engedélyt kérni hozzá. Lehet kapni borotvát, gyantát vagy akár egy kozmetikushoz is elmehetsz, megcsinálja neked.
14 évesen? Bemész a boltba, veszel borotvát és levágod. Én anno anyám borotváját kezdtem el "lopni", cserélhetõ fejes volt neki, egy fejet elkértem, hogy használnám. Biztos nem fogja megtiltani meg ilyesmi.

Hogyan mondjam meg anyunak hogy szõrteleníteni szeretném a Hónaljam? ( tobbi lent)

Már szõrtelenítek csak anya nem tudja. Nem érdekel az hogy minek megmondani majd észreveszi magátòl is.... És mikor kell a lábat szõrteleníteni? Nagyon szõrös...

Legjobb válasz: csak simán mond meg, ha szörös a lábad érthetö hogy zavar és anyukád is meg fogja ezt érteni. viszont érdemes inkább gyantáztatni mint borotválni. Én a borotvát nem fogom engedi a lányomnak ha nem muszáj. Én kozemtikus vagyok több tini lányt is hoz anyukája gyantára.

csak simán mond meg, ha szörös a lábad érthetö hogy zavar és anyukád is meg fogja ezt érteni. viszont érdemes inkább gyantáztatni mint borotválni. Én a borotvát nem fogom engedi a lányomnak ha nem muszáj. Én kozemtikus vagyok több tini lányt is hoz anyukája gyantára.
Én a lábam 13 éves korom óta szõrtelenítem, elõször anyum gyantázta le nekem. Ilyenrõl én nem szólnék, hisz ezt anyum megérti, és egyértelmû, hogy nem hagyom szõrösen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Csak olyan cikinek érzem...
Én nem szóltam az elsõ szõrtelenítésem elõtt, de ahány ház, annyi szokás. Egyszerûen csak mondd meg neki, hogy most már zavar téged és szeretnél szõrteleníteni. Õ is volt fiatal, biztosan megérti. A lábamat elõször talán 6-7. osztályos koromban szõrtelenítettem, akkor azért már látszódott, de nem volt még dzsungel, de nem is színtelen pihék voltak.
Felnõttként mondom, hogy ezt nem kell bejelenteni, borotváld ahol szeretnéd, ez csak rád tartozik. Persze ha kérdésed van, akkor kérdezd anyukádat, biztos nem fog haragudni érte, természetes hogy egy tinilány szõrtelenít. Az anyád is volt annyi idõs mint te és valószínûleg õ is ugyanezt tette, szóval ezen semmi ciki nincs.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a batoritast

Egy bandázst szeretnék magamnak venni már ki is néztem hogy melyiket de nem tudom hogy a szüleimnek hogy mondjam meg hogy én azt nagyon szeretném, anyukámnak már mutattam és fel is hozogattam hogy jó lenne de nem tudom hogy megvenné-e?

(Anyukám rendes, megértő, aranyos. De nem tudom hogy hogy reagálna rá) Hogy-hogy kérdezzem mégis meg?

Legjobb válasz: Mond neki, hogy akkor is edzel, ha nem vesz neked, csak úgy szétmennek az ízületeid, de ha megveszi, úgy teljesen biztonságosan tudod csinálni.

Mond neki, hogy akkor is edzel, ha nem vesz neked, csak úgy szétmennek az ízületeid, de ha megveszi, úgy teljesen biztonságosan tudod csinálni.
Válassz egy olcsóbb fajtát

Hogyan mondjam el anyunak hogy megjött? Te hogyan mondtad el? A helyemben hogyan mondanád el?

4 hónapja azthiszem hogy megjött az els? mensim.

Legjobb válasz: Azt hiszed, hogy megjött? Nem is vagy biztos benne?

51 éves vagyok és , amikor elsõ alkalommal megjött még nem tudtam, mi az. ( Anyukám igen konzervatív nevelésben részesített és bizonyos dolgokról nem illett beszélni. Ezt a szót: menstruáció sosem ejtette ki a száján. Sokáig én is zavarban voltam a szó hallatán. ) Tehát ott álltam, véres bugyival és azt hittem, meg fogok halni. Szóltam anyunak, aki megvetõen végigmért és nagyot sóhajtott. Akkoriban ( eléggé késõn érõ típus lévén ekkor 15 éves voltam ) kezdtem el sportolni. A felnõttek között én voltam a kicsi, mindenki engem pátyolgatott. Elmentem edzésre és közöltem, hogy halálomon vagyok. A felnõtt sporttársaim oktattak ki arról, hogy ez mi, mit kell ilyenkor tenni, hogyan praktikus öltözködni, mire kell odafigyelni. Anyu azóta sem kérdezte meg, honnan tudom a dolgokat. Most már sokkal nyitottabb vagyok, de nem tudok intim dolgot ( betét, tampon ) férfi eladótól venni. Most már nem probléma ez, pár éve nincs szükségem rájuk.
Azt hiszed, hogy megjött? Nem is vagy biztos benne?
Uram Isten!!! Ez nem pia, cigi, drog...amit oké hogy szégyellsz elmondani, de ez tök normális dolog...Állj oda elé és mondd el neki, hogy anya megjött a menstruációm.Viszont elég gáz, hogy nem mondtad el neki akkor amikor elõször megjött, mert ha megkérdezi h mikor akkor az elég fura lesz h ha azt mondod 4hónapja.Hazudni meg errõl NEM KELL!!Ha megkérdezi mondd el neki, h 4hónapja. 14/L
én soha nem mondtam el neki. soha nem is beszéltünk ilyenekröl.
A kérdező hozzászólása: Miért nem mondtad el? :O mi sem beszéltünk ilyenekrõl...:/
Pedig ez alapvetõ dolog lenne, hogy a lányok beszélhessenek az anyukájukkal a menstruációról!
A kérdező hozzászólása: igen de én onnan tudom h ez menstruáció, hogy apukámnak volt egy nagyon kedves nõje.csak sajnos becsapta.nah jó és nekem õ mondta el ezeket!!!! pedig nem tudnám h milenne a menstruácio-.-
isteneeem..most nem kell szerencsétlent itt lebaszni!új dolog neki, még szép, hogy meg van ijedve..én nem mondtam el anyunak, meglátta XD...és mint egy pisis, elkezdtem sírni :$..hát ez van :D..nekem tavaly nyáron jött meg elõször, asszem :/
Én így mondtam meg: "Anya! Megjött." Ennyi...
A kérdező hozzászólása: jó köszi mindekinek, összeszedem magam!!!! tudom hogy mi szégyelni való, hiszen minden nõ menstruál!:) csak idáig nem mertem, de már tudja anyukám és örült neki:D
eztmost komolyan kérdezed? nemvolt bátorságod? mégis szted a menzesz az mi? olyan mint egy drog? h nemmered elmondani anyxádnak, h anya, drogozom, vagy anya, pénzt loptam a pénztárcádból?? mi szégyelni való van egy menstruációban?????? anya, képzeld, megjött....ennyi az egész. anyukád még örülni is fog neki. az anyukák ennek ugyxanis örülni szoktak
Ezt én sem értem mi szégyellni való van a menstruációban! Attól még, hogy sok lánynak okoz havonta több rossz napot, ez teljesen természetes dolog! Ez azt jelenti, hogy egészségesen fejlõdsz! Anyukád is nõ, õ is menstruál!
Mivel mi anyukámmal nem vagyunk olyan viszonyban, hogy minden dolgot megbeszéljünk, ezért én is paráztam attól, hogyan mondjam el neki. Ezt mondtam: "Anya, nagylány lettem" tudom hogy kicsit hülye szöveg...de hirtelen csak ezt tudtam kinyögni. mindenképpen szólj anyukádnak :)
A kérdező hozzászólása: értem :) :)
de úgy mondd el h amikor legközelebb megjön már nem az elsõ.Egyébként barátnõmnek pl.:suliba jött meg, tanártól kért betétet és kész.Hazament nem volt otthon anyukája, mikor hazaért elmondta h megjött suliba.Meg lehet oldani, csak akarni kell. utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: jó de akkor jött meg, amikor nem volt itthon!!! de nemsoká megint megjön, és mondom neki hogy anya megjött:)
Basszus ez hihetetlen hogy vannak ilyenek.....
Hogy én mit mondanék a helyedben? Semmit, én már lemondtam volna.

Hogyan mondjam el anyukámnak hogy epillálni/borotválni akarom a lábam?

Jó a kapcsolatunk meg minden de ilyenról hogy szőrtelenítés még nem beszéltünk.Biztos megengedné csak egyszerűen félek.Ti hogy csinaltatok?

Legjobb válasz: Fogsz egy borotvát és borotválni kezded, én is így csináltam. Soha nem is beszéltünk ilyesmirõl, mert minek?

Fogsz egy borotvát és borotválni kezded, én is így csináltam. Soha nem is beszéltünk ilyesmirõl, mert minek?
én sem mondtam el. de ha nagyon beszélni akarsz vele, nyugodtan mondd el neki, hogy zavar, hogy szõrös a lábad, segítsen neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget és szerintetek epillálás vagy borotva vagy esetleg.krém vagy gyanta?
a gyanta a legegyszerûbb és a leghatékonyabb, de azt kozmetikusnál csináltasd, ne otthon.
gyanta, utána ahogy elkezd nõni a szõr egy picit is leepilálod. Legalább is nekem az a legjobb. :)
A kérdező hozzászólása: Hü köszi most.fogom mondani neki szurkoljatok
Miért emelted ki a kérdést, még nem mondtad el? egyébként én személy szerint mondtam neki, hogy csúfolnak a suliban, hogy szõrösödik már a hónaljam, akkor erre elvitt engem kozmetikushoz, de nem volt szimpatikus, aztán fogott egy borotvát, és megcsináltuk. Elõször nem akart belemenni, merthogy erõsödik majd csak a szõröm, de olyan mindegy, mert nem fogom egész életemben gyantáztatni, úgyis megerõsödik ha nem elõbb, akkor utóbb.:D Én is úgy csinálnám a helyedben inkább, hogy elmennék kozmetikushoz, õ lehúzná, és utána epilálnám rögtön, ahogy elkezd már pár szál nõni, így elviselhetõbb egyszerre a fájdalom.
Mit kene mondanid? Ez a te dolgod...

Mit mondjak anyumnak hogy kiengedjen motorozni? ( A HATÁRBA ) Babettával F 14

Legjobb válasz: azt hogy "szia, majd jövök...", nekem bevált mindig.

azt hogy "szia, majd jövök...", nekem bevált mindig.
A kérdező hozzászólása: :D persze ... valami jobbat nemtudsz :D ?
Akkor menjél, amikor nincs otthon. Amirõl nem tud, az nem fáj. Ezen az elven nõttem fel én is.
kiugrasz feta sajtot venni...... XD
Hát ha ez pedálos babetta akkor mondd azt hogy elmész vele "biciklizni".Nekem bevettem mutter hogy csak "játszásiból"motorozok pedig valójában már a sarkon járt alattam a motor :) ) Voltam vagy 12 éves. Persze fater levágta, mert amikor haza mentem akkor megnézte hogy meleg-e a blokk.. :) Régi szép idõk, istenem... Azóta már 600assal nyomom legálisan :)

Hogy mondjam el anyukámnak, hogy ki akarom szedni a szemöldökömet?

Van egy ismer?sünk aki mindig azzal piszkál, hogy szedjem ki a szemöldökömet. Múltkor meg már tesómnak mondta, hogy szedd ki neki.

Legjobb válasz: Szedd ki és kész,ha már ki lesz szedve max egyet cirkuszol és aztán el van felejtve,akkor már úgy sem tud tenni semmit. De csak akkor szed ki,ha neked sem teszik úgy ahogy van és ne az ismerõsöd kedvéért!

Szedd ki és kész, ha már ki lesz szedve max egyet cirkuszol és aztán el van felejtve, akkor már úgy sem tud tenni semmit. De csak akkor szed ki, ha neked sem teszik úgy ahogy van és ne az ismerõsöd kedvéért!
Figyelj, szerintem ez egyáltalán nem nagy dolog. Nálunk ilyen az életben soha nem merült fel... Egyébként meg hogyha nem engedi meg, akkor kérsz pénzt tejre+ kenyérre, elmész kozmetikushoz, és kiszedi. Ennyi idõsen tényleg nem ártana.
Ha téged nem zavar a szemöldököd, akkor nehogy már azért kiszedesd, mert valakinek nem tetszik! Szerintem ne te szedd ki magadtól, hanem az elsõt bízd szakemberre. Menj el egyik barátnõddel egy kozmetikushoz, 400 Ft-ért kiszedi. Mond meg a kozmetikusnak, hogy csak azt a pár szálat akarod kiszedetni, ami tényleg rossz helyen van és így lehet anyukád sem veszi észre. Anyukáddal meg szerintem ülj le beszélni. Spirál tényleg fölösleges, ha szép szempillád van... a sok spiráltól meg lehet megtörik a szempillád és fokozatosan rövidebb lesz. Visszatérve a szemöldöködre. Szerintem, ha anyukáddal leülsz beszélni, megmondod, hogy zavar és hogy pár ismerõsöd megjegyzéseket tesz rá akkor biztos mondja, hogy jó, elmehetsz 1x és ha látod hogy nõ, akkor már magadtól otthon kitudod szedni. Vagy ha anyud esetleg jár kozmetikushoz, mond neki azt, hogy szeretnél egyszer vele menni és utána a kozmetikus is biztos rábeszéli anyudat, hogy kiszedi, ha ott elkezded mondani, hogy te is szeretnéd. :) 18/L
A kérdező hozzászólása: nekem se tetszik de mégis mit mondjak neki azt, hogy anya ki akarom szedni a szemöldökömet? kozmetikushoz nem szeretnék menni
"Anya!Kiakarom szedni a szemöldököm!" csak ennyit...
Nem nagy ügy a szemöldök kiszedése... Egyébként ha nem is zavar téged, akkor feleleges a cécó. Nekem a héten csinálta a kozmetikus. 13/L
"Segítesz ki szedni a szemöldököm, vagy csináljam meg magamnak?" Ennyi :P
Sehogy. Kérd meg tesódat. Ha már ki lett szedve, nem tök mindegy? Anyukád nem fogja vissza ragasztani. :) Vagy kérd meg Õt, így van. Nekem is kiszedte tegnap anyukám.

El-mondjam anyunak, hogy borotválom a hónaljamat? Ti elmondtátok?

Nem merem megkérdezni. Ti hogy kérdeztétek? Ha nem mondom el akkor észreveszi? Légyszíves segítsetek! amúgy 12 vagyok!

Legjobb válasz: Most mit akarsz megkérdezni, vagy mi van?

Most mit akarsz megkérdezni, vagy mi van?
Az miért gáz, ha megkérdezed, hogy hogy kell, vagy esetleg simán elmondod ?:D Na a farok borotválás már más :D
Ha úgy érzed, szükséges borotválni, esetleg zavar, akkor kezdd el :) Mondd el anyukádnak, nem hiszem hogy problémát csinál belõle. De ha csak azért borotválod, "mert a többiek is", az teljesen felesleges, csak megerõsödik a szõr idõ elõtt :)
Mondd!

Mit mondjak anyumnak, hogy végre engedjen a barátomhoz? 16L :-S (lent)

4 hónapja vagyunk együtt, és anyum egyszer?en nem enged hozzá. Nem azért mert arra gondol, hogy valami hülyeséget csinálunk, mert azt már leszögeztük, és megbeszéltük, hogy nem lesz semmi, hanem mert ? úgy tartja, hogy egy lánynak nem illik a fiúhoz menni. Mindig azzal jön el?, hogy mit mondanak majd mások, hogy én már járok fel a fiúhoz, meg amúgy is ha a fiú udvarol, ? kell jöjjön mindig! Hogyan gy?zzem meg róla, hogy már máshogy mennek a dolgok, és olyan már régen volt, hogy eljegyzésig a fiú mehetett a lányhoz csak? Akárhányszor mondom neki, mindig nem a válasz, egyszer?en nincs ötletem hogyan vegyem rá. Barátom is szeretné ha végre egyszer elmennék hozzá, ráadásul délután pár óráról lenne szó, úgy, hogy a szülei is otthon vannak. Mit mondjak neki, ami hatásos lenne? Vélemények?

Legjobb válasz: Barátod szülei fölhívják idösanyádat és megbeszélik vele :)

Barátod szülei fölhívják idösanyádat és megbeszélik vele :)
Azt, hogy szeretne bemutatni a szüleinek, és nyilván senki nem várhatja el a szüleitõl, hogy átjöjjenek hozzátok emiatt. Ugyanakkor az õ szülei nyilván ugyanolyan kíváncsiak és joggal szeretnék tudni, hogy kivel jár a fiuk, mint õ.
Fogod magad azt elmész.
Akkor mond meg a baratodnak, hogy a szülöket vegye ra, hogy meghivjanak vacsorara. Ha a szülök hivnak meg azt illik elfogadni es ezt anyudnak is megmondhatod, esetleg beszeljek meg ök telefonon.
A kérdező hozzászólása: igen, miért?
És anyukád is tudja, hogy a szüleivel találkoztál már?
A kérdező hozzászólása: abból meg jó nagy baj lesz mert nagyon szigorú :/
A kérdező hozzászólása: Szüleivel már találkoztam, tehát ismernek valamennyire...
A kérdező hozzászólása: 1.es az nem fog menni....:/
A kérdező hozzászólása: az õ szüleinek nem olyan fontos, hogy menjek mivel eleget találkozunk így is(minden nap), tehát nem beszélnének anyummal ezért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!