Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam anyukámnak, hogy a (92 db)

Hány éves vagy? elöször is?
Aaaa ez már fájttttt!!! Ilyen nagt hülyeséget csinálniiiii! XD Majd amikor anyád teherbe esik tölled majd akkor nyavajogj xDDD
A kérdező hozzászólása: nem kamu!
kamukérdés...
A kérdező hozzászólása: hogy tudja de nemtudom mien szavakal mondjam el
minek akarod elmondani? 18 vagyok és nem mondtam neki:D
A kérdező hozzászólása: de ugy hogy mien szavakal mondjam el meg anyum is elég nyitot elötem:D
Hát figyeld.ez attól is függ, hogy anyud mennyire nyitott veled kapcsolatban. de miért akarod elmondani? én a helyedben keresnék egy olyan csajt, akit imádok, és aki pont az esetem. és inkább rá kéne gondolnod közben. ha meg mégis neki akarod elmondani, akkor szerintem csak azt, hogy önkielégítést végzel, esetleg azt, hogy borotválod. Esetleg majd késõbb mond el azt is, hogy az õ tangájába. Elsõ voltam :)
A kérdező hozzászólása: 16 ésves fiu vagyok de aza baj hogy ara izgulok fel hogy mit csinálna velem akor és ja
Orultseg lenne elmondani .... a tangas dolgot meg hanyagold az allati ciki. Ennel mar az il jobb *bar nem javaslom(, ha valakinek a szaritojarol lelopsz egy tangat.
Na, elmondtad neki? Mit szólt?

Hogyan mondjam el anyumnak, hogy le szeretnem vagatni a honaljam szorzetet? FONTOS!

hogyan??? ti ezt lanyok hogy csinaltatok?? 14/L

Legjobb válasz: Már hogyne mondanád el! Te normális családban élsz, miért ne beszélnéd meg anyuddal? Ne halgass már az ilyen "nekem mindent szabad, minden jár" típusú emberkékre! Szerintem meg fogja engedni.

Már hogyne mondanád el! Te normális családban élsz, miért ne beszélnéd meg anyuddal? Ne halgass már az ilyen "nekem mindent szabad, minden jár" típusú emberkékre! Szerintem meg fogja engedni.
Mindenképpen mond el anyukádnak! Mond el, hogy az osztályban a lányok már vágják ott és mindig rajtad nevetnek és ez nagyon rossz neked.
Ezt nem kell bejelenteni és engedélyt kérni hozzá. Lehet kapni borotvát, gyantát vagy akár egy kozmetikushoz is elmehetsz, megcsinálja neked.
14 évesen? Bemész a boltba, veszel borotvát és levágod. Én anno anyám borotváját kezdtem el "lopni", cserélhetõ fejes volt neki, egy fejet elkértem, hogy használnám. Biztos nem fogja megtiltani meg ilyesmi.

Egy bandázst szeretnék magamnak venni már ki is néztem hogy melyiket de nem tudom hogy a szüleimnek hogy mondjam meg hogy én azt nagyon szeretném, anyukámnak már mutattam és fel is hozogattam hogy jó lenne de nem tudom hogy megvenné-e?

(Anyukám rendes, megértő, aranyos. De nem tudom hogy hogy reagálna rá) Hogy-hogy kérdezzem mégis meg?

Legjobb válasz: Mond neki, hogy akkor is edzel, ha nem vesz neked, csak úgy szétmennek az ízületeid, de ha megveszi, úgy teljesen biztonságosan tudod csinálni.

Mond neki, hogy akkor is edzel, ha nem vesz neked, csak úgy szétmennek az ízületeid, de ha megveszi, úgy teljesen biztonságosan tudod csinálni.
Válassz egy olcsóbb fajtát

Hogyan mondjam el anyunak hogy megjött? Te hogyan mondtad el? A helyemben hogyan mondanád el?

4 hónapja azthiszem hogy megjött az els? mensim.

Legjobb válasz: Azt hiszed, hogy megjött? Nem is vagy biztos benne?

51 éves vagyok és , amikor elsõ alkalommal megjött még nem tudtam, mi az. ( Anyukám igen konzervatív nevelésben részesített és bizonyos dolgokról nem illett beszélni. Ezt a szót: menstruáció sosem ejtette ki a száján. Sokáig én is zavarban voltam a szó hallatán. ) Tehát ott álltam, véres bugyival és azt hittem, meg fogok halni. Szóltam anyunak, aki megvetõen végigmért és nagyot sóhajtott. Akkoriban ( eléggé késõn érõ típus lévén ekkor 15 éves voltam ) kezdtem el sportolni. A felnõttek között én voltam a kicsi, mindenki engem pátyolgatott. Elmentem edzésre és közöltem, hogy halálomon vagyok. A felnõtt sporttársaim oktattak ki arról, hogy ez mi, mit kell ilyenkor tenni, hogyan praktikus öltözködni, mire kell odafigyelni. Anyu azóta sem kérdezte meg, honnan tudom a dolgokat. Most már sokkal nyitottabb vagyok, de nem tudok intim dolgot ( betét, tampon ) férfi eladótól venni. Most már nem probléma ez, pár éve nincs szükségem rájuk.
Azt hiszed, hogy megjött? Nem is vagy biztos benne?
Uram Isten!!! Ez nem pia, cigi, drog...amit oké hogy szégyellsz elmondani, de ez tök normális dolog...Állj oda elé és mondd el neki, hogy anya megjött a menstruációm.Viszont elég gáz, hogy nem mondtad el neki akkor amikor elõször megjött, mert ha megkérdezi h mikor akkor az elég fura lesz h ha azt mondod 4hónapja.Hazudni meg errõl NEM KELL!!Ha megkérdezi mondd el neki, h 4hónapja. 14/L
én soha nem mondtam el neki. soha nem is beszéltünk ilyenekröl.
A kérdező hozzászólása: Miért nem mondtad el? :O mi sem beszéltünk ilyenekrõl...:/
Pedig ez alapvetõ dolog lenne, hogy a lányok beszélhessenek az anyukájukkal a menstruációról!
A kérdező hozzászólása: igen de én onnan tudom h ez menstruáció, hogy apukámnak volt egy nagyon kedves nõje.csak sajnos becsapta.nah jó és nekem õ mondta el ezeket!!!! pedig nem tudnám h milenne a menstruácio-.-
isteneeem..most nem kell szerencsétlent itt lebaszni!új dolog neki, még szép, hogy meg van ijedve..én nem mondtam el anyunak, meglátta XD...és mint egy pisis, elkezdtem sírni :$..hát ez van :D..nekem tavaly nyáron jött meg elõször, asszem :/
Én így mondtam meg: "Anya! Megjött." Ennyi...
A kérdező hozzászólása: jó köszi mindekinek, összeszedem magam!!!! tudom hogy mi szégyelni való, hiszen minden nõ menstruál!:) csak idáig nem mertem, de már tudja anyukám és örült neki:D
eztmost komolyan kérdezed? nemvolt bátorságod? mégis szted a menzesz az mi? olyan mint egy drog? h nemmered elmondani anyxádnak, h anya, drogozom, vagy anya, pénzt loptam a pénztárcádból?? mi szégyelni való van egy menstruációban?????? anya, képzeld, megjött....ennyi az egész. anyukád még örülni is fog neki. az anyukák ennek ugyxanis örülni szoktak
Ezt én sem értem mi szégyellni való van a menstruációban! Attól még, hogy sok lánynak okoz havonta több rossz napot, ez teljesen természetes dolog! Ez azt jelenti, hogy egészségesen fejlõdsz! Anyukád is nõ, õ is menstruál!
Mivel mi anyukámmal nem vagyunk olyan viszonyban, hogy minden dolgot megbeszéljünk, ezért én is paráztam attól, hogyan mondjam el neki. Ezt mondtam: "Anya, nagylány lettem" tudom hogy kicsit hülye szöveg...de hirtelen csak ezt tudtam kinyögni. mindenképpen szólj anyukádnak :)
A kérdező hozzászólása: értem :) :)
de úgy mondd el h amikor legközelebb megjön már nem az elsõ.Egyébként barátnõmnek pl.:suliba jött meg, tanártól kért betétet és kész.Hazament nem volt otthon anyukája, mikor hazaért elmondta h megjött suliba.Meg lehet oldani, csak akarni kell. utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: jó de akkor jött meg, amikor nem volt itthon!!! de nemsoká megint megjön, és mondom neki hogy anya megjött:)
Basszus ez hihetetlen hogy vannak ilyenek.....
Hogy én mit mondanék a helyedben? Semmit, én már lemondtam volna.

Hogyan mondjam el anyukámnak hogy epillálni/borotválni akarom a lábam?

Jó a kapcsolatunk meg minden de ilyenról hogy szőrtelenítés még nem beszéltünk.Biztos megengedné csak egyszerűen félek.Ti hogy csinaltatok?

Legjobb válasz: Fogsz egy borotvát és borotválni kezded, én is így csináltam. Soha nem is beszéltünk ilyesmirõl, mert minek?

Fogsz egy borotvát és borotválni kezded, én is így csináltam. Soha nem is beszéltünk ilyesmirõl, mert minek?
én sem mondtam el. de ha nagyon beszélni akarsz vele, nyugodtan mondd el neki, hogy zavar, hogy szõrös a lábad, segítsen neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget és szerintetek epillálás vagy borotva vagy esetleg.krém vagy gyanta?
a gyanta a legegyszerûbb és a leghatékonyabb, de azt kozmetikusnál csináltasd, ne otthon.
gyanta, utána ahogy elkezd nõni a szõr egy picit is leepilálod. Legalább is nekem az a legjobb. :)
A kérdező hozzászólása: Hü köszi most.fogom mondani neki szurkoljatok
Miért emelted ki a kérdést, még nem mondtad el? egyébként én személy szerint mondtam neki, hogy csúfolnak a suliban, hogy szõrösödik már a hónaljam, akkor erre elvitt engem kozmetikushoz, de nem volt szimpatikus, aztán fogott egy borotvát, és megcsináltuk. Elõször nem akart belemenni, merthogy erõsödik majd csak a szõröm, de olyan mindegy, mert nem fogom egész életemben gyantáztatni, úgyis megerõsödik ha nem elõbb, akkor utóbb.:D Én is úgy csinálnám a helyedben inkább, hogy elmennék kozmetikushoz, õ lehúzná, és utána epilálnám rögtön, ahogy elkezd már pár szál nõni, így elviselhetõbb egyszerre a fájdalom.
Mit kene mondanid? Ez a te dolgod...

Mit mondjak anyumnak hogy kiengedjen motorozni? ( A HATÁRBA ) Babettával F 14

Legjobb válasz: azt hogy "szia, majd jövök...", nekem bevált mindig.

azt hogy "szia, majd jövök...", nekem bevált mindig.
A kérdező hozzászólása: :D persze ... valami jobbat nemtudsz :D ?
Akkor menjél, amikor nincs otthon. Amirõl nem tud, az nem fáj. Ezen az elven nõttem fel én is.
kiugrasz feta sajtot venni...... XD
Hát ha ez pedálos babetta akkor mondd azt hogy elmész vele "biciklizni".Nekem bevettem mutter hogy csak "játszásiból"motorozok pedig valójában már a sarkon járt alattam a motor :) ) Voltam vagy 12 éves. Persze fater levágta, mert amikor haza mentem akkor megnézte hogy meleg-e a blokk.. :) Régi szép idõk, istenem... Azóta már 600assal nyomom legálisan :)

Hogy mondjam el anyukámnak, hogy ki akarom szedni a szemöldökömet?

Van egy ismer?sünk aki mindig azzal piszkál, hogy szedjem ki a szemöldökömet. Múltkor meg már tesómnak mondta, hogy szedd ki neki.

Legjobb válasz: Szedd ki és kész,ha már ki lesz szedve max egyet cirkuszol és aztán el van felejtve,akkor már úgy sem tud tenni semmit. De csak akkor szed ki,ha neked sem teszik úgy ahogy van és ne az ismerõsöd kedvéért!

Szedd ki és kész, ha már ki lesz szedve max egyet cirkuszol és aztán el van felejtve, akkor már úgy sem tud tenni semmit. De csak akkor szed ki, ha neked sem teszik úgy ahogy van és ne az ismerõsöd kedvéért!
Figyelj, szerintem ez egyáltalán nem nagy dolog. Nálunk ilyen az életben soha nem merült fel... Egyébként meg hogyha nem engedi meg, akkor kérsz pénzt tejre+ kenyérre, elmész kozmetikushoz, és kiszedi. Ennyi idõsen tényleg nem ártana.
Ha téged nem zavar a szemöldököd, akkor nehogy már azért kiszedesd, mert valakinek nem tetszik! Szerintem ne te szedd ki magadtól, hanem az elsõt bízd szakemberre. Menj el egyik barátnõddel egy kozmetikushoz, 400 Ft-ért kiszedi. Mond meg a kozmetikusnak, hogy csak azt a pár szálat akarod kiszedetni, ami tényleg rossz helyen van és így lehet anyukád sem veszi észre. Anyukáddal meg szerintem ülj le beszélni. Spirál tényleg fölösleges, ha szép szempillád van... a sok spiráltól meg lehet megtörik a szempillád és fokozatosan rövidebb lesz. Visszatérve a szemöldöködre. Szerintem, ha anyukáddal leülsz beszélni, megmondod, hogy zavar és hogy pár ismerõsöd megjegyzéseket tesz rá akkor biztos mondja, hogy jó, elmehetsz 1x és ha látod hogy nõ, akkor már magadtól otthon kitudod szedni. Vagy ha anyud esetleg jár kozmetikushoz, mond neki azt, hogy szeretnél egyszer vele menni és utána a kozmetikus is biztos rábeszéli anyudat, hogy kiszedi, ha ott elkezded mondani, hogy te is szeretnéd. :) 18/L
A kérdező hozzászólása: nekem se tetszik de mégis mit mondjak neki azt, hogy anya ki akarom szedni a szemöldökömet? kozmetikushoz nem szeretnék menni
"Anya!Kiakarom szedni a szemöldököm!" csak ennyit...
Nem nagy ügy a szemöldök kiszedése... Egyébként ha nem is zavar téged, akkor feleleges a cécó. Nekem a héten csinálta a kozmetikus. 13/L
"Segítesz ki szedni a szemöldököm, vagy csináljam meg magamnak?" Ennyi :P
Sehogy. Kérd meg tesódat. Ha már ki lett szedve, nem tök mindegy? Anyukád nem fogja vissza ragasztani. :) Vagy kérd meg Õt, így van. Nekem is kiszedte tegnap anyukám.

El-mondjam anyunak, hogy borotválom a hónaljamat? Ti elmondtátok?

Nem merem megkérdezni. Ti hogy kérdeztétek? Ha nem mondom el akkor észreveszi? Légyszíves segítsetek! amúgy 12 vagyok!

Legjobb válasz: Most mit akarsz megkérdezni, vagy mi van?

Most mit akarsz megkérdezni, vagy mi van?
Az miért gáz, ha megkérdezed, hogy hogy kell, vagy esetleg simán elmondod ?:D Na a farok borotválás már más :D
Ha úgy érzed, szükséges borotválni, esetleg zavar, akkor kezdd el :) Mondd el anyukádnak, nem hiszem hogy problémát csinál belõle. De ha csak azért borotválod, "mert a többiek is", az teljesen felesleges, csak megerõsödik a szõr idõ elõtt :)
Mondd!

Mit mondjak anyumnak, hogy végre engedjen a barátomhoz? 16L :-S (lent)

4 hónapja vagyunk együtt, és anyum egyszer?en nem enged hozzá. Nem azért mert arra gondol, hogy valami hülyeséget csinálunk, mert azt már leszögeztük, és megbeszéltük, hogy nem lesz semmi, hanem mert ? úgy tartja, hogy egy lánynak nem illik a fiúhoz menni. Mindig azzal jön el?, hogy mit mondanak majd mások, hogy én már járok fel a fiúhoz, meg amúgy is ha a fiú udvarol, ? kell jöjjön mindig! Hogyan gy?zzem meg róla, hogy már máshogy mennek a dolgok, és olyan már régen volt, hogy eljegyzésig a fiú mehetett a lányhoz csak? Akárhányszor mondom neki, mindig nem a válasz, egyszer?en nincs ötletem hogyan vegyem rá. Barátom is szeretné ha végre egyszer elmennék hozzá, ráadásul délután pár óráról lenne szó, úgy, hogy a szülei is otthon vannak. Mit mondjak neki, ami hatásos lenne? Vélemények?

Legjobb válasz: Barátod szülei fölhívják idösanyádat és megbeszélik vele :)

Barátod szülei fölhívják idösanyádat és megbeszélik vele :)
Azt, hogy szeretne bemutatni a szüleinek, és nyilván senki nem várhatja el a szüleitõl, hogy átjöjjenek hozzátok emiatt. Ugyanakkor az õ szülei nyilván ugyanolyan kíváncsiak és joggal szeretnék tudni, hogy kivel jár a fiuk, mint õ.
Fogod magad azt elmész.
Akkor mond meg a baratodnak, hogy a szülöket vegye ra, hogy meghivjanak vacsorara. Ha a szülök hivnak meg azt illik elfogadni es ezt anyudnak is megmondhatod, esetleg beszeljek meg ök telefonon.
A kérdező hozzászólása: igen, miért?
És anyukád is tudja, hogy a szüleivel találkoztál már?
A kérdező hozzászólása: abból meg jó nagy baj lesz mert nagyon szigorú :/
A kérdező hozzászólása: Szüleivel már találkoztam, tehát ismernek valamennyire...
A kérdező hozzászólása: 1.es az nem fog menni....:/
A kérdező hozzászólása: az õ szüleinek nem olyan fontos, hogy menjek mivel eleget találkozunk így is(minden nap), tehát nem beszélnének anyummal ezért.

Hogyan mondjam meg anyunak, hogy nem jol csinalja a dolgokat?

Szoval anyuval elek mar 12 eve,mert apuval elvaltak.Anyunak apu utan volt 8 evig elettarsa,amiota elhagyta azota anyu mindent rajtam ad ki.Folyton ordit,neha nekem jon.Tisztara nem normalis termeszetu.Mindennap le k.rvaz ,ha telen beszelek a baratnoimmel akkor elkezd beszelni hozzam orditozik,leakar egetni a barataim elott.Mindennap elmondja nekem,hogy apam milyen,hogy nem ad penzt,hiaba mondom h en nem tehetek rolla.Panaszkodik mindenkinek,hogy nem beszelek vele,pedig akarok csak mindenre a valasza Ahaa,vagy hadja mar.Facebookozik,es sosem figyel ram,pl emondok neki valamit,aztan ordith miert nem szoltam.Ha meg kerem,h jojon el autova ertem valahova,nem bir ,mert mar behajtotta a kocsit az udvarba,de par napja a baratnoje fel hivta amikor aludt,anyu felpattant es rohant erte.De nem baj meg szoktam.A problemam vele,hogy fodrasznak tanulok ,majusba fejezem be a sulit,de mar dolgozgatok itthon van egy kis szobam bevan rendezve,es jonnek a barataim vagy valaki,es amikor jon valaki,anyam elkezd vagdalozni,meg ordit elottuk hogy tiszta hajlakkos a haz,megbudos van,nem kap levegot,ami nem igaz.Nem is zavarjuk,soha nem megy be abba a szobaba csak ha jon valaki,h csinaljak frizut neki.Nagyon kellemetlen szamomra.Pedig a hazban nyitunk szalont majd,ahol dolgozom,nem tudom akkor mi lesz,( az en nevemre van iratva a haz jovore 18 leszek,szoval akk mar nem szolhat bele).Meg vennem kene a suliba dolgokat magamnak ,fesu ,csatok,stb..De anyu nem akar adni ra penzt,pedig nem is az ove,minden 4 honapba kapok 60000 ft-ot a sulitol (osztondij),es meg lett mondva anyunak is ,hogy a penzt csak is a dijak vagy is en kolthetem ,es ha a szulo elveszi,szolnom kell a mentoromnak.Eddig en sosem kaptam belole semmitt,de tenyleg.Mindig anyu koltotte el(pedig anyunak is sok van),de most nagy szuksegem lenne ra ,de nem akarja ide adni.Ma kene,mert a baratomek mennek kulfoldre,es meg tudnam venni olcsobban,de nem akar adni,orditozik.Nem tudom mihez kezdjek mar:(

Legjobb válasz: 10-es vagyok! Dehogynem, elolvastam, csakhogy mint válaszoltam is, nem értek vele egyet! Hogy miért, az le is írtam! Ahogy láttam, el is olvastátok, és ti is jeleztétek ezzel kapcsolatban a véleményeteket. Ez még nem jelenti azt, hogy köteles vagyok veletek egyetérteni! Világos????

Helo velem ugyan ez a helyzet mint veled 16F Tudnál bõvebb infot adni anyudról, hogy milyen kíváncsi lennék, hogy mennyire hasonlít az enyémhez akár priviben Teljesen ugyan ez a helyzet apámmal elváltak azóta orditozik hogy nincs pénze apától kap pénzt+családi pótlék én meg a 13 éves öcsémmel éhezünk.
10-es vagyok! Engem kizárólag csak az zavar, hogy itt senkinek sem jut eszébe, hogy esetleg ezek a kamaszok, akik annyira mocskosul és tiszteletlen hangon tudnak írogatni a saját szüleikrõl, vajon valóban a teljes igazságot írják-e le? Mindenki készséggel 100 %-ban ítéli el a szülõket, igazat adva a kamasznak anélkül, hogy ismernénk a valós helyzetet a másik fél szemszögébõl is. Pedig mindenki tudja, hogy ezek a mai kamaszok sem "ma született bárányok", nem mennek a szomszédba, egy kis csalafintaságért. Persze mindenkinek jogában áll azt hinni, amit akar. Nektek is, és nekem is. Azért, hogy ti másként látjátok, én még nem esek nektek, mint ahogy ti teszitek azt velem, és azokkal, akik nincsenek veletek egy véleményen. Legalább azokat hagynátok békén, akik ugyanazt teszik, amit ti: ide írják a saját véleményüket, de nem minõsítik azt, ami eltér az övékétõl. Hát ti se foglalkozzatok azzal, hogy más esetleg másként gondolja! Világos????
10-es vagyok! Dehogynem, elolvastam, csakhogy mint válaszoltam is, nem értek vele egyet! Hogy miért, az le is írtam! Ahogy láttam, el is olvastátok, és ti is jeleztétek ezzel kapcsolatban a véleményeteket. Ez még nem jelenti azt, hogy köteles vagyok veletek egyetérteni! Világos????
Viccelsz? A vlágon nincsen olyan bank, hogy neked ne adnák ki a pénzt, ha a te neveden van a számla. Ha jól emlékszem a szülõ IS hozzáférhet, amíg nagykorú nem leszel. Olyan nincs, hogy te abszolúte nem. Szóval egyszerû a helyzet: kapod az sms-t, hogy megérkezett a pénz. Azonnal fogod magad, elballagsz egy automatához, és felveszed a kártyáddal az összeset. Vagy ha nincs kártyád, akkor a bankfiókba. Innentõl kezdve Anyukád nézheti az üres számládat:D
Mondjuk az érdekelne, hogy a ház miért lett rád íratva? Nem gondolom, hogy attól már a tied lenne, nem hiszem hogy te vetted a saját pénzedbõl. 18 évesen elég infantilisen írsz, meg gondolkodsz, a helyesírásról nem is beszélve. Édesanyád mivel foglalkozik? Mi az, hogy neki is sok pénze van?
Mert szerinted az normális, hogy elveszi az ösztöndíját?
Akkor vedd fel te mielõtt LENYÚLJA a te pénzed amit jogosan kapsz. Eszem megáll az ilyen szülõktõl!!!
Azért az durva, hogy elveszi az ösztöndíjad. Mint ahogy mondták a mentorok, szólj nekik, hogy nem látsz belõle semmit. Amúgy nem lehetne a te számládra kérni az ösztöndíjat? Amúgy 18 leszel, a te neveden van a ház, lassan lefektetheted a szabályokat, amiket anyukádnak illik betartani. Pl. ne zavarja a majdani ügyfélkörödet. Ha meg 18 leszel, saját keresettel a saját házadban lehet jönni azzal a csodálatos mondókával amivel néhány szülõ él. Az én házamban laksz az én kajámat eszed, blablabla. Na meg amivel mostanában jönnek a szülõk, hogy fizessen a gyereke lakbért... Ugye fordítva már nem is olyan szép?
Szerintem az ösztöndíj is valahol ugyanaz, mint a gyerektartás, vagy a családi pótlék az állam részérõl: = a gyermek-nevelés költségeihez való hozzájárulás, amit természetesen a szülõnek adnak, hogy az õ költségei, terhei ennyivel kevesebbek legyenek. Majd a szülõ tudja, hogy kiskorú gyermekének készpénzben költõpénz címén mennyit, és mibõl ad. Jöhet a lepontozás!!!! Ezt nagyon értitek!!!!
No végre egy új sztori, ahol lehet a mamát ismét szidni, és szegény gyereket sajnálni és osztani neki az észt. Õ pedig majd osztja a zöld-kezecskéket!!!
A kérdező hozzászólása: Van penze, mert most talalt egy komat akivel "egyutt van" , de az az ember kulfoldon el, es minden honapban kuld neki penzt.Nem kis osszegrol van szo.
A kérdező hozzászólása: Szerbiai vagyok, azert irok igy. A nagy szuleim irattak ram, nekem vettek amikor meg kicsi voltam. Mi a baj a gondolkodasommal?
Rendben van utolsó, de a szülõnek akkor illene (és talán kötelessége is) biztosítani a gyermekének mindent, amire ésszerû határok között szüksége van. Az iskolához szükséges felszerelés pedig szerintem ez a kategória.
10-es, teljesen igazad lenne NORMÁLIS ESTBEN. De van különbség aközött, hogy a szülõ a pénz csak egy részét adja oda költõpénznek, nehogy elverje felesleges dolgokra, és a többit maga osztja be a gyereke javára, és aközött, hogy az egészet magára költi el, és még az iskolához szükséges dolgokra sem ad neki. A kérdezõ elég durva dolgokat írt, komoly problémái vannak, nem csak valami tinihiszti. És ti meg leugatjátok ahelyett, hogy segítenétek neki, mert eddig sok véleményt kapott, de konkrétan választ a kérdésére még egyet sem. Igen, és sem adtam rá választ, nem tudom, mit tennék a helyében, de legalább nem vagyok akkora bunkó paraszt, hogy leugatom.
A kérdező hozzászólása: az en szamlamra megy, de anyu azt mondja, hogy kis koru vagyok, ezert csak o veheti fel a penzt.
10-es, nem elolvastad el a kérdést, vagy ennyire gyökér vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!