Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam a páromnak, hogy (248 db)

17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!

Legjobb válasz: Ha már terhes vagy felejtsd el a hormon tartalmú gyógyszereket. Még gyerek vagy, nem tudom, hogy a párod mennyi idõs, de azt tudnod kell, hogy nem lesz könnyû. Pláne, ha a szüleid nem lesznek majd melletted. Mindenképp mondd el nekik és kérj segítséget. A tanácsaikat pedig fontold meg, mert minél idõsebb leszel, annál inkább érted majd, hogy mért mondják, hogy a szüleid csak jót akarnak. Tapasztalatuk van az életben. Sokkal több, mint neked. Kérd ki mielõbb a véleményüket. Ez egy nagyon fontos döntés. Egy picike ember élete múlik rajtatok.

Így, egyszerûen mond el neki, mi történt. és fogadd meg a tanácsát! akkor is, ha Neked pillanatnyilag más lenne a véleményed. nekem is van gyerekem, már ovis, imádom, de a pucér p*csámra nem vállaltam volna, az tuti. ugyanakkor egy volt évfolyamtársnõm harmadikban lett terhes, össze is házasodtak a fiúval, magánúton fejezte be a gimit, de együtt érettségiztünk, fõiskolára is járt estin, és ma tanítónõként dolgozik. a férjével nagyon jól megvannak, de ehhez kellett mindkét részrõl a szülõk aktív segítsége, és a férje akkor már BIZTOS egzisztenciája. szóval mérlegelj, a Ti esetetekben hogy állnak ezek a dolgok...
Ha már terhes vagy felejtsd el a hormon tartalmú gyógyszereket. Még gyerek vagy, nem tudom, hogy a párod mennyi idõs, de azt tudnod kell, hogy nem lesz könnyû. Pláne, ha a szüleid nem lesznek majd melletted. Mindenképp mondd el nekik és kérj segítséget. A tanácsaikat pedig fontold meg, mert minél idõsebb leszel, annál inkább érted majd, hogy mért mondják, hogy a szüleid csak jót akarnak. Tapasztalatuk van az életben. Sokkal több, mint neked. Kérd ki mielõbb a véleményüket. Ez egy nagyon fontos döntés. Egy picike ember élete múlik rajtatok.
Hogy mondd el az anyukádnak? Te ismered, neked kellene tudnod! A lényeg, hogy próbálj meg nyugodt maradni miközben beszélsz. Biztos, hogy be fog pánikolni, lehet még kiabálni is fog veled, de ez érthetõ mert õ is legalább annyira megijed és fél majd, mint te amikor megtudtad. Minél elõbb mond el neki, mert ha õ melletted áll, akkor nagyon sok dologban tud neked segíteni, érdemes az anyukák tanácsait megfogadni. Bár én már 26 éves vagyok, most várom az elsõ babámat, az anyukám a legnagyobb segítségem. Nélküle már rég meghülyültem volna a sok barom orvosi tanácstól, paráztatástól. Azt ne feledd, ha más nem is a párod melletted van és ez nagyon jó. Egyébként kb. mennyi idõs terhes vagy? Az meg hogy elcseszed az életed... Az unokabátyám 29 éves, felesége 19, a gyerekük 3 éves... Tehát 16 évesen szülte a gyereket. Azóta is együtt vannak, a gyerek szép, egészséges, nagyon szépen beszél, okos, stb. Egy hátránya származott belõle, a sulit még nem tudta befejezni, bár ha nagyon akarta volna, akkor be tudta volna. Sok sikert és jó babavárást! Ja én meg gyógyszer mellett maradtam terhes, bár mi már terveztük a párommal, úgyhogy nem volt semmi gond. Tényleg nincs 100%-os védekezési módszer, csak ha nem szexelünk.
na jó állj. a 72 órásat csak az aktus után 72 órával veheted be, amikor még nem tudhatod hogy terhes vagy-e. vagy nagyon fogalomzavar van a fejedben, vagy gõzöd sincs hogy terhes vagy-e csak gondolod hogy majd esetleg az leszel. ha az elsõ, tehát még az elmúlt 72 órában történt a baj akkor vedd be a tablettát, nem lesz nagy buli terhesnek lenni meg gyerekkel leélni a fiatal éveidet, még nem vagy hozzá elég érett. ha már kimutatta a teszt hogy terhes vagy akkor a 72 órás nem tudom hogy került a képbe, de ha meg akarod tartani akkor tartsd meg de ne csak azért mert nem akarsz abortuszt... inkább egy abortusz mint egy elcseszett élet(a sajátod).
17 évesen ne tartsd meg. tönkretenné az életedet. neked még élned kellene, nem pelenkákat cserélni. bevehettél volna 1 72 orasat, arra találták ki azt a tabit. nem vettel be, most viseld a következményeket.
ja, latod.. nem vetted be, akkor most terhes vagy. szted melyik a jobb?
Nem értem. A 72 órás tabi az nem 72 órán belül hat??? Ha igen és jól értem, amit írsz, - hogy most nem akarsz megint bevenni - akkor az azt jelenti, hogy most is 72 órán belül vagy még... Honnan a pék [email protected]ából tudod akkor, hogy már terhes is vagy?
fogamzásgátló b*zdmeg. igy mond el a szüleidnek: -Öööö anyú van egy kis probléma .... -Mi a baj aranyom? -Tudod azt hittem hogy érett vagyok a sexhez mint a többi 10 éves lány, és a pasim már felnõtt, ö is elég érett hogy vegyen a fizetéséböl nekem fogamzásgátlót.És lusta voltam bevenni a 72 órás tabletát, nem akarok abortuszt. 17 évesen akarok szülni.
Most mi a [email protected] oltogatjátok ezt a lányt???Ha meg azt írja hogy abortuszra akar menni, akkor meg azért hurrogjátok le!!!Állítsátok már le magatokat ti agyoniskolázott vadbarmok!Ha meg szeretnék tartani a kisbabát akkor mi van?Nem nektek kell felnevelni, nem intézetbe akarja adni stb...Milyen érdekes, az én anyám is 17volt mikor szült engem, és fel tudott nevelni!!!Addig más szül 8gyereket segélyre meg az államnak a mocskát bõvíti!Az biztos jobb, az biztos felelõsségteljes felnõtt "ember"!Meg aki eldobja a kölkét...!Gondolkozzatok már mielõtt pofáztok!!!
A kérdező hozzászólása: jaj istenem nem én vagyok a szánalmas hanem ti akik engem ocsároltok!fõleg az a 77%-os IQ bajnok!Nem mindegy az neked ha el is vállok mond??Hmm nem hozzád megyek könyörögni két szelet kenyérért nem?Jobbak azok az emberek akik beadják a gyereküket az intézetbe szerintem nem és nem is érdekel a te véleményed már mondtam én velem még anyám se beszél igy nem hogy egy jötment idegen aki itt okoskodik vagy te miért nemdolgozol ha ennyire okos vagy?? Ja és az egyik kedves válaszoló nekem gyerekem lesz nem kölyköm a kutyának van esetleg kölyke meg esetleg neked van pofád de tudd nagyokos nekem gyerekem lesz!!
jaj, de nagyon okos vagy. nem attól függ, h fel tudod-e nevelni, h van-e házad, vagy sem. majd meglatod.. na mind1. nem én cseszem el az életemet :) ) anyukad hol volt akkor, amikor 14 évesen 19 éves pasival álltál össze? akkor kellett volna kicsit elbeszélgetnetek, lehet, h most nem lennél terhes. és ha már olyan bombabiztos ( ha ha ) a kapcs. od, akkor miért nem szedtél fogamzásgátlót?
de, 1 baba, ebben a korban nagyon is meg tudja keseriteni az életet. de Magyarországon manapság elég laza az erkölcs.. 14-15 évesen szexelnek, 16 - 17 évesen szülnek, aztán 20 évesen elvált asszonyok. :) )
denem fogja fel, h mekkora következményei lesznek annak, ha megszüli a gyereket. siman meg lehetett volna elõzni. de õ ugrál, h érzi a tetteinek a súlyát. ja, latom.
12:45 tehát neked kell mérlegelni, itt akárki akármit mond. Te látod milyenek a körülmények, csak azért írtam, h egy baba nem keseríti meg senkinek az életét.
Anyának még valóban nem érett. Én 24 éves nõ vagyok, de még most sem érzem úgy, hogy mindenképp szülnék. Ehhez fel kell nõni, tapasztalni kell. Dolgozni, csalódni, megoldani az olykor nagy problémákat. Nagyon nehéz lesz és ezt Õ még nem tudja, mert nem tapasztalt még semmi komolyat az életbõl. De ezt nem Mi dötjük el, hanem Õ. Mi csak tanácsokat adhatunk és ne szánalmasozzunk, mert õ már meghozta a döntését. Sajnos a következményeit csak késõbb fogja megtapasztalni.
Én csak annyit tudok mondani, hogy van egy barátnõm, aki most 19, és 1.5 éves a kislánya. (Nem ribanc.) A barátja mellette van, és nagyon nagyon boldogak. persze. ez kapcsolat függõ. Sõt barátnõmnek tervei is vannak(fõsuli, ilyenek) a családja is mögötte áll. ezen kívül, ha baj lenne van olyan h családsegítõ, ami elég rondán hangzik, de nem az. bemész segítséget kérsz, és kapsz. de sztem a szüleid melletted állnak majd.
utolsó, végre vki, aki érti, h mirõl papolok. nem játék megszulni 1 gyereket.
Nem azért, de ha már 3 éve van párod és 17 vagy 1 éve simán szedhetnél fogamzásgátlót és nem lenne ilyen problémád, hogy kiszakadt az óvszer jajj terhes vagyok, hogyan mondjam meg. Nem értelek a 72 órás bogyóval se, mondtad, hogy már vettél be egyszer. Az mikor volt? Ha pár hónapon belül akkor megértelek, de ha már régebben akkor simán bejátszottam volna a helyedben és nem szülnék a szüleim nyakára egy unokát. Lehet nálatok kolbászból van a kerítés és anyagilag megtudtok neki adni mindent, de a legszebb éveidet fogod elvesztegetni a gyerekre. Te tudod a te kölyköd lesz.... de arra készülj fel, hogy anyud nem hiszem, hogy nagyon örülni fog...
ja, de ettõl még nem tartok vkit érettnek a szexre 14 évesen.
Ha már így alakult, akkor kívánom Nektek, hogy ne tapasztaljátok meg azt a sok rosszat, amit itt a kommentelõk is leírnak, hogy egészséges, szép pici babátok legyen és hogy a szüleitek mellétek álljanak. Sok sikert a jövõhöz!
A kérdező hozzászólása: Itt nem lényeg hogy miért nem suedtem fogamzásgátlót!Meg okoskám annál is teherbe lehet esni!
mert ma állami ünnep van nalunk azért. közöd? :) )
A kérdező hozzászólása: akkor meg ne a gyakorikérdésekre gyere hanem beszéld meg és személyeskedj a családodal ne itt más emberek vérét szivjad!Gondolom milyen feleség lesz belõled A FÉRJED IGY FOG BECÉZNI HÁZISÁRKÁNY! És gondolom majd a férjed is egy papucs lesz
Kérdezõ!Ne húzd fel magad ezeken!Annyi ostoba tróger ember van ebben a világban, fõleg ezen az oldalon, sokszor majd lefordulok a székrõl a röhögéstõl hogy némelyik miket tud kérdezni meg válaszolni...!Annyira azt hiszi a legtöbb egy anonym oldalon hogy õ szarta a spanyol viaszt, de megnézném õket a való életben, õk azok akik elbaszták az életüket és most ezért verik itt a nyálukat mert tiszta idegbaj az összes!Gondolom itt a legtöbb válaszoló nõ, akiket otthagyott a férje, á[email protected]ák õket, irigyek azokra akiknek valami sikerül és boldogok, igénytelen házisárkányok, és azért mert szültek néhány kölköt, akkor itt õk az õsasszonyok akikbe bele van nevelve hogy 18éves kor elõtt tabu a szex, aztán jön egy udvarló, eljegyzés, templomi esküvõ, minimum 2gyerek, háztartás, és lábtörlõvé válás! Ennyi!XD
A kérdező hozzászólása: na és most miért nem iskolába vagy?vagy tanuljál ne ide gyere okoskodni anyuci
és igen, álomcsaládban élek, ahol sose volt gond, h vmit elmondjunk a másiknak.
bocs, én sulizok, nem pelenkákat cserélek :) )
Engem igenis érdekel. Várni fogom, hogy hogyan sikerült a beszélgetés!
A kérdező hozzászólása: Jaj nem tudom te itt okoskodol minthogy elmennél dolgozni meg itt adod elõ magadat hogy neked mekkora sok eszed van!! Hjaj de figyelj már még mindig együtt vagyunk akkor meg mekkora esze van hm jaj te már nem tudsz mibe belekötni!Megnézném én a te életedet!Milyen kis normális kis szuper álomcsaládban élhetsz
ird. ugyse érdekel senkit. :) ) remélem, kapsz pár pofont, amiért ilyen felelõtlen voltal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó 2nek! És megirom anyukám hogy fogadta
az a baj a babával, h 17 évesen nem érett az anyaságra. fõleg ilyen hozzászólásokkal.. :) ) na mind1, ha annyira hülye volt, h nem elõzte meg a terhességet, akkor menjen, és szüljön. már csak azt a szegény gyereket sajnálom.. az apja se lehet vmi értelmes, ha 19 évesen 14 éves csajjal kezdett.. na mind1, inkabb nem is süllyedek tovább az õ szintjére. majd pár év mulva meglátja.
ok, nem ettõl. de ugy viselkedik, mint 1 gyerek. azt hiszi, h ha megszüli, akkor minden megoldódik majd, meg mahd a párja támogatja. elõre szólnék, h a pasik ilyenkor szoktak lelépni. meg ez az apácás beszólás.. tipikus lázadozó kis hulye.
Ez hülyeség. Én is 14 évesen vesztettem el a szüzességem, 3 komoly kapcsolaton vagyok túl, a párommal élek, fõiskolát végeztem és most irodavezetõként dolgozom egy multinál. Hûséges vagyok, az identitásomat megtaláltam, nem volt abortuszom, terhes sem lettem. Nem ettõl felelõtlen, hogy 14 évesen lefeküdt 5 hó után a párjával.
A kérdező hozzászólása: [email protected] te mekkora egy pofátlan állat vagy ne is idegesits!Már majdnem [email protected] nevezel ha több mint 3 éve vagyok a pasimmal aki nekem az elsõ volt akkor nem mentem más [email protected] után mert kio az aki vele marad hmm? Nagyon kevés.... na szerintem meg hogy leirtam hogy nem akartam bevenni direkt 72órásat a hormonok miatt mert már régebben vettem be!És nem szeretnék zavaros lenni!Ja és a kérdésem nem az volt hogy felnevelede helyettem fizetsz e pénzt mert nem kodultam tölled hogy te is vádaskodj felettem
ja, latom, h mennyire érzed a dolgok sulyat. nem voltál képes védekezni, most meg terhes vagy, jo, volt gumi, de basszus, nem érted, KISZAKADT!! be kellett volna venned a tablettat. na, most meg már fõleg megvan rólad a véleményem, h 3 éve van párod. 14 éves korod óta? bocs, nekem ez korai. ha meg mindent meg tudtok beszélni anyukaddal, akkor mi a gond? de nem fog felnõni szeretõ családban. ismerek 1 csajt, aki 17 évesen szülte az elsõ gyerekét, a másodikat 19 évesen. most munka, suli, pénz nélkül van. a pasija csak a haverokat tudja hazahozni, nem dolgozik. ilyen jövõre vágysz?
az igaz, hogy az abortusznak vannak kockázatai. pl. méhszájseb alakulhat ki, az pedig nagyon veszélyes, ha elhanyagolják. DE. a körülmények mérlegelésénél, az anyagi oldal mellett azt is vedd figyelembe, hogy lesz-e aki segítsen Neked, hogy be tudd fejezni a sulit. tehát a szüleitek aktív dolgozók-e esetleg van aki otthon van, és tudna segíteni. egyedül ez NEM FOG MENNI, ezzel kár is áltatnod magad. ha úgy döntesz megtartod, javasolni tudnám, hogy ha anyukád aktív dolgozó, inkább õ menjen a picivel GYED-re, mert Te csak gyes-re vagy jogosult, Te meg fejezd be az iskolát! szóval ezt jól járjátok körbe, és gyorsan, mert minél késõbb döntesz, annál nehezebb lesz, és ha nem tartod meg mégse, a mûtét is kockázatosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat legfõképp az utolsónak! Az én anyukámmal amugy mindent meg lehet beszélni és nem is olyan kishülye vagyok aki felelõtlen mert én érzem a dolgok sulyát! Nem szeretném elvetetni és kész nem is fogom nem is akarom a kérdésem nem az volt hogy elvetessem- e vagy sem hanem hogy milyen formában mondjam el anyukámnak! Szerintem ha szeretõ odaadó családban nõ fel akkor senkinek semmi köze ahoz hogy megtartom vagy sem! Elvileg indneki elitéli azt akik bántják a gyereküket megfolytják eltitkolják és megszülik egy pottyantós wcébe stb de én nem ilyen vagyok!Van párom több mint 3 éve nem ugy csináltattam fel magam hogy egy jötment idegennel a diszkó férfi wcéjébe szóval akik eltélnek õk nézzék meg magukat!
Szia! Az abortusz sem megoldás, mivel lehetnek szövõdményei, szóval, aki azt írta, hogy nem veszélyes, nagyon téved! Az mindig is veszélyes marad! Sajnos! Mivel "kiszívják" a magzatot, utána maradnak vissza szövetek, és azokat ki kell kaparni, így a méh falát (ha szerencsétlen az orvos) ki is "lyukaszthatják". Én védõnõként dolgozom, és ilyenkor ugye nekem a baba mellett kell letennem a voksom. De ha mégsem szeretnéd a babát, akkor irány a Családvédelmi Szolgálat. Mondjuk ott is védõnõk dolgoznak, úgyh elejébe az abortusz ellen fognak beszélni, meg hagynak döntési idõt, és ha akkor is lemond róla az anyuka csak akkor engedélyezik az abortuszt. Mindkét út nagyon nehéz. Ami anyukádat illeti, mielõbb mond el neki! Szépen fogalmazd meg, pl. anya, vmit szeretnék elmondani neked: úgy néz ki, terhes vagyok. És a többi jön magától. Szóval bszéljétek meg a családdal és úgy (talán) könnyebb lesz. De tényleg gondold át, amit a többiek is írtak: munka, anyagi háttér. Sok sikert kívánok! 23/Nõ
Komolyan sajnállak, mert nagy butaságot csináltál. És büszke vagyok a szüleimre, mert én ezt simán elmondhatnám nekik, megértenének sõt még a 72 órás tabit is megvennék nekem. Próbálj jobb kapcsolatot kialakítani a szüleiddel, hogy olyan szerencsés lehess, mint én, aki mindig számíthat a szüleire.
és miért nem vetted be? most sokkal jobb igy, h abortuszra kell menned, mi? az egészségesebb.. lol.
A kérdező hozzászólása: Elmult a 72óra és nem vettem be!!És tudom hogy az vagyok mivel teszteltem!
én ugy értettem, h már elmult a 72 ora, és nem akarta bevenni. 1 valaszolo voltam
Nagyon hülye vagy némber, az ilyen nõket azonnal el kéne köttetni, nehogy a selejtes génállományát továbbadja. 17évesen ennyi ésszel...Ráadásul még oda is írod, hogy 17 és fél éves... LOL ilyet a 12 évesek szoktak mondani, amikor mondják nekik a szüleik, hogy még túl fiatalok 12 évesen. "Jajj' de anya, én már 12 és fél éves vagyok!!". Szánalom vagy. K.A. 17/F
A kérdező hozzászólása: Ja és nagyon is felfog nõni szeretõ családban tudod!
hmm, a viselkedéseddel, és a kommentjeiddel csak magadat minõsited. na, mind1. amugy a terhesség alatt is termelõdik sokfajta hormon, ugyh majdnem, h semmire nem mentél. sulid nincs, mibõl fogod eltartani? és szted a párod életed végéig veled marad? nem biztos, fõleg most, h terhes vagy. õ legalább tudja? vagy anyukád fizetésébõl akarsz élni? késõbb meg minimálbérért dolgozni, mert felelõtlen voltál, 1 x? csak sajnálni tudlak. sokkal nagyobb a gond most, h nem vetted be, mint ha megtetted volna. max. pár napig szédülsz, vagy mittomen, nekem se okozott semmi mellékhatást. de hát, felelõtlen voltál. akkor most szülj gyereket. szanalmas.
ja, olyat nem mondtam, h ribanc vagy.. de aki 14 évesen már szexel. hát bocs, azokról nincs jó véleményem. :) )
tipikus tiniribanc vagy, aki azt akarja hallani, h áá, semmi gond, szüld meg, nem lesz semmi gond. bocs, h reálisan néztem a dolgot. de hát, nem én fogok 30 évesen kiélt ribi lenni, gyerekekkel, egyedülálló anyaként, munka nélkül. bocs.
Én csak annyit tudnék tanácsolni, hogy nézz bele a terhes tinikbe. Az MTV-n megy egy ilyen sorozat, kifejezetten 16-17 éves terhes/friss anyukákról szól. Elég tanulságos lehet.
ha ha, nem vok apáca, de ribanc se! :DD tod, én gyerekként éltem a gyerekkorom, nem pedig k.rtam össze - vissza. szánalmas vagy!!
Ne bántsátok, mert a baj már megvan, A 72 órás tabiról már felesleges is beszélni. Nekem az lenne a kérdésem, hogy a párod hány éves? Van-e állandó keresete? Az õ szülei tudják-e, hogy terhes vagy? Õ hogy állt hozzá, mikor megtudta? Írd le nekem, kérlek!
A kérdező hozzászólása: Köszönömaz utolsónak erre vártam aki nem azért jön fel hogy kissza a másikat hisz nem kunyeráltam!Amugy mikr összejöttem a barátommal 5hónap után feküdtünk le és nem bántam meg de gondolom apácák is vannak!
Egyszerûen menj oda anyudhoz és mondd el neki õszintén, hogy mi történt. Biztos meg fogja érteni. Az pedig, hogy a pároddal megbeszéltétek, hogy megtartjátok és támogat is az egy nagyon jó pont. Nem sok ilyen férfi van a mai világban. Légy bátor. És ne aggódj. Meg fog oldódni a problémád.
ne irj. ki kért erre? én csak leirtam a véleményemet. nem tudom, ki a gyerekes.. nem tudod elfogadni, h nem veregetunk vállon, h " ez az, igy kell ezt, 17 évesen szülni ". attól nem leszel felnõttesebb, ha már 14 évesen megk.ratod magad.
A kérdező hozzászólása: Nagyon gyerekes vagy!!!Nem én hanem te!!Mert itt vitatkozol na mindegy én engedek tudod okos enged szamár szenved!!!Én a te kommenteidre nem irok akármit is irsz
hoppá.. de akkor se akkor kell kezdeni. mind1. mostmár szülnöd kell.
A kérdező hozzászólása: ja 14 évesen tudtam felelõteljesen viselkedni! mert nem 15 éveskoromra lett gyerekem hoppá
A kérdező hozzászólása: Ja és már 72órás tabit egyszer vettem be és nem szeretnék hormon zavaros lenni mert attól csak az jött kirajtam ha most is vennék be

Hogy mondjam a páromnak, hogy szájjal csinálja?

Szereti csinálni, de az a mániája, hogy súgjam a fülébe, hogy mit csináljon, azt meg azért nem akarom mondani, hogy "szopjá le", az "elégíts ki orálisan" meg hülyén hangzik.

Legjobb válasz: Nekem a párom ha igénye van rá szex elõtt, közben, vagy elõjáték közben akkor csak annyit súg a flembe édes, mély hangon, hogy "csináld a száddal kérlek..."

Az én párom odahajol hozzám, és egyszerûen megkérdi: "csinálnád nekem szájjal?". Ennyi! :) Egyszerû, tömör, és egyértelmû. SZerintem nem kell túlragozni! :)
Nekem a párom ha igénye van rá szex elõtt, közben, vagy elõjáték közben akkor csak annyit súg a flembe édes, mély hangon, hogy "csináld a száddal kérlek..."
"hogy súgjam a fülébe, hogy mit csináljon", akkor meséld el az útat hogy talál a szerszámhoz. és nem is kell a pénszirõl szopásról beszélni. csak szavakkal irányitsd oda: igen, most le a bordáimon át, igen ott van a szivem hallod, ez azt jelzi hogy jó uton vagy, igen folytasd tovább nyilegyenesen át a soler-plexusom , aztán balra kicsit, igen így most már mehetesz le a combomig, igen ezaz, vigyázz nehogy túlhaladj, igen azt hiszem megérkeztél most balra és már ott is meredezik az ajándékod.
vagy ahogy Oz mondta az amerikai pitében: szopj le szépségem!
vagy: ugye, szereted a merev dolgokat? akkor gondolom szeretnéd az ujjaim kényeztetni? és szereted ízlelni az ujjaim? szereted a KÖZÉPsõ ujjamat? szereted azt amilyen hosszú? szeretnél hosszabbat és tûzesebbet a forró ajkaiddal érinteni ? akkor néz le ágyékomra, s meglátod hogy készültem Én neked szépszerelmem, szépszermámomal. na jó mára elég lesz nekem. ennyi baromságot még tõlem is sok.
pl.: szeretném, ha orálisan kényeztetnél. szeretném ha orálisan kényeztetnéd a "jancsikámat"(vagy ahogy hivod:fegyverem, puskám, pörölyöm). szeretném, ha száddal kényeztetnél. szeretném, ha ajkaidal simogatnád kéjrudam.
Csináld neki te is. Aztán próbáld valahogy odaírányítani a fejét:)
szia kedves, ajkad nyugodtan akaszd a botomra. :D bocs ez tuti nem jön be. de hát az ember ötletel ez is eszébe jut.
Vagy: Puszilgasd a pocim és egy arasszal lejjebb! :P Na hogy tetszik? :D
A kérdező hozzászólása: Kéjrúd.. Ez tök jó :D
Hát magyarul.. Kivéve ha nem külföldi :D

Hogy mondjam a páromnak, hogy nekem tetszik a fanszőrzete?

Benyúltam a bugyijába, de ?t igazán zavarja hogy nem borotválja(vagyis észrevettem rajta), de nekem tetszik így, és nem akarom hogy leszedje, de nem akarom megvárni míg leszedi és akkor mondjam neki hogy kár volt. Mit mondjak, amib?l tudni fogja hogy nekem így tetszik és diszkrét?

Legjobb válasz: benyúlsz a bugyijába, simogatod stb. aztán mondod neki, hogy : nekem így tetszel, ne borotváld le!

benyúlsz a bugyijába, simogatod stb. aztán mondod neki, hogy : nekem így tetszel, ne borotváld le!
Úgy mond el neki, ahogy itt kérdezted! Pl.: - Szivem! Nekem tetszik a fanszõrzeted! Ennyi.
Úgy hogy benyúlsz a bugyijába és azt mondod neki: Istenem végre valaki aki nem borotválja én így szeretem:
én lány vagyok és vmi olyasmi esne jól, h szeretem a cicusod, vagy, h kicsim ugye te nem akarod elvenni tõlem ezt az örömöt??:)

Párom 13 éves fia ma este nálunk alszik, párom szexelni akar de nekem a gyerek miatt nincs kedvem. Mondjam a páromnak, hogy küldje haza?

Félek, hogy meglát vagy meghall minket szex közben. Nem akarom a páromat sem megbántani. Mi legyen?

Legjobb válasz: Egy szobában alusztok?

Egy szobában alusztok?
Ti elõre tervezitek mikor kufircoltok? És most a párod vár a gyikesek válaszára hogy szabad-e?
Este negyed 10kor küldjön haza egy 13 éves gyereket?Mondd, te normális vagy?
"Mondjam a páromnak, hogy küldje haza" És neked van párod? Ez a világ tényleg egy szar hely...
NE a gyerekek küldd el, hanem a pároddal beszéld meg, szerintem egyszer kibírja szex nélkül.
Ha TÉGED zavar, akkor nem tudod magad elengedni. Ha a párod ezt nem veszi figyelembe, hogy így neked nem jó, akkor ott vele van probléma. Miért nem tudja ezt az egy napot kibirni szex nélkül?
Ja, mert az országban mindenhol van taxi...:D
Végülis taxival is hazaküldheti, de ez tényleg nem helyes. A gyereknek több joga van ott lenni. A párod ki fogja bírni szex nélkül, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Mindig halkan szoktunk szexelni, de mi lesz ha valami miatt bejön a fiú a szobába? 55%-os válaszoló talán irígykedsz?
Csak meg lett tanítva arra, hogy kopogjon, nem?Ha nem akkor az elég szégyen...
Most ugye nem gondoljátok komolyan hogy kibújt az akcióra kész párja mellõl az ágyból és lesik a válaszokat mit is kéne csinálniuk ebben a szorongatott helyzetben. Inkább tippeljük meg mennyi idõs a kérdezõ és hogy fiú e vagy lány. Én tippem 15 éves fiú. De kérdezõ nem ér csalni, ha valaki beletrafál akkor be kell vallanod.
Hehehe:D Különben is, had sértõdjön meg a párod, nem tenyészbika. Lepd meg egy cumival, tán csak nem nyikorog akkor az ágy.
Mennyibõl tart kulcsra zárni az ajtót? Ha be akarna menni (sikertelenül), az úgyis feltûnne nektek, akkor meg lehet rögtönözni..
megsértõdik, ha nem kap szexet. Ez egy hülye. Pont illik a kérdezõhöz.
A kérdező hozzászólása: Most a fiúval néznek valamit a tv-ben én pedig csak remélni tudom, hogy meggondolja magát és nem akar szexelni.
Magyar-Andorra meccset nézték?
A 26-sal értek egyet. Nevetségesek vagytok, szegény gyerek.
17es, most látom, hogy majdnem ugyanazt írtuk.. Mire nem képes az emberi leleményesség :-)
Ez már megint olyan nagy kamu kérdés, ami a világon nincs! :D De hogy válaszoljak: a párod felnõtt ember, nem valami koslató kutya, nem hal bele, ha egy este pihen a Jancsi, a gyereket már ne küldjétek haza ilyen késõn, ha téged zavar, hogy ott van, akkor szexeljetek holnap. Vagy zárjátok be az ajtót és csináljátok jó késõn este, halkan.
Rakj be a gyereknek egy korához illõ filmet vagy mesét, magatokra csukd be az ajtót (kulcs), esetleg halkan szólhat zene, hogy valamennyire tompítsa a zajokat, Te meg húzz le 2 felest, attól biztosan ellazulsz.. Kellemes estét!
A kérdező hozzászólása: Nem egyszobában fogunk aludni, de akkor is félek. Párom szerint nincs miért aggódjak.
A kérdező hozzászólása: Minden este igényli a párom a szexet. Hazavinné az apja a fiút, nem egyedül kéne mennie. Ha nem fekszem le a párommal akkor megharagszik.
A párod most várja a válaszokat?
Gondolom az ex is nagyon örülne ha elmondaná apuka hogy azért vitte haza ilyen késõn a fiút, mert ti kufircolni akartok! Hát ez tiszta szégyen!:D
És ha közös gyereketek lesz, akkor addig nem fogtok szexelni, amíg felnõtt korában el nem költözik?
Csodálkozom, hogy a gyerek anyja egy ilyen helyre egyáltalán engedi.Ahol olyan emberek élnek, mint láthatjuk a kérdezõt. Gratulálok, a kufirchoz van eszed(bár szerintem kamuzol) ahhoz már nincs, hogy egy gyereket normálisan kezelj.
Te tényleg képes lennél hazaküldeni!? :o
Ez még semmi az én exem azt akarta mindig hogy ha a lánya elaludt ugymond szexeljünk 8 éves kislany volt. Most 14 bevallotta hogy mindig csak megjatszotta hogy alszik és nézett minket. Mi meg azt hittük alszik.. Sztem vigye haza a fiut a párod vagy csöndbe csinaljatok
bezárjátok az ajtót kulcsra, a gyereknek fönt bekapcsoltok valami filmet, és halkan csináljátok... nem tudom hanyadik válaszoló írta, de tök jogos.... ha közös gyereketek lesz, akkor nem fogtok addig szexelni, ameddig el nem költözik?
Párodnak csak ez az egy gyereke van? Mert ha több van, és mind ott alszik, akkor lehet hogy a ti szobátokban is lesz egy elhelyezve. Akkor mit csinál a párod?
Szerintem kamuzz:)
Te véletlenül nem a hangyás vagy, aki összeveszett a hangyájával és a végén visszafogadtad? Az írásod teljesen olyan. Ha nem az vagy, akkor vidd magaddal a párodat is, és õ is vigyen rá virágot. Ha a hangyás vagy, akkor így jártál.
Ha szeret téged, és el mondod neki, hogy te nagyon szeretted a papagájt, akkor nem kéne, hogy sértõdés legyen, de szerintem jobb ha nem hazudsz!:)
A kérdező hozzászólása: Annyira szeretem a papagájt hogy a halála után a felét meg is ettem.
Ez nagyon kedves tõled! :) Ha nem érti meg, hogy a szeretett papagáj nem az exed, akkor egy bunkó paraszt, jobban jársz nélküle.
Mondtam én, hogy hangyás vagy. :-)
S e g g f e j! K u r v á r a nem vagy vicces! Rohadnál meg!
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet... hogy a papagály is az exem. Ebbe halt bele.
Mélységed határtalan a gonoszságban.
Ebbõl talán nem lesz sértõdés, ennyit meg lehet érteni. Mivel egyedül mész ki a sírhoz, az exed nem megy veled, semmi bántó nincs benne. Szeretted és így gondolsz rá.
Szerintem mondd el, és folytasd is :) Segíthet is neked, ha van kedve (tehát legyen meg a lehetõség, hogy bármikor menjen, mert nem "tilos")
Õszintén megmondanám neki, hogy szerettem ezt az embert, és megemlékezem róla. TEljesen mindegy, hogy kinek-a-kije, ha szeretünk valakit, az soha nem szégyen!
Persze, hogy mondd el. Nem lesz féltékeny a porladó papira. És kegyelettel ápolni valakinek az emlékét nemesszívûségre vall. Háttérben ez lehet (részben saját élményekre támaszkodva): Van egy olyan archetípus (Jungnál olvashatsz ezekrõl): a bölcs öreg. Valószínû megláttad benne, és még az is lehet, hogy addig hiányoltad ezt. (pl én is fájón hiányoltam a saját nagypapát, és kerestem : a bölcs öreg archetípust) Furcsa dolog ez, Jungnál meg lehet érteni- lehet, hogy ezt egy tekintetben látod meg, szóval nem biztos, hogy nagy prédikációkban veszed az áramlását az archetípusnak. Így gondolom ezeket. -aa-
Szerintem nem fog megsértõdni, nyugodtan mondd el neki simán. Ember nincs aki ezen kiakadna, maximum ha valakinek nulla érzelmi intelligenciája van.
Nem akarlak megbántani, sem kioktatni, de nekem itt ebben a kérdésben az a furcsa, hogy úgy fordulsz hozzánk, hogy elõtte nem is beszéltél a pároddal, tehát a probléma még fenn sem áll. Ennyire nem jó, vagy nem stabil a kapcsolatotok, hogy nem mersz ilyesmit elmondani neki? Mi nem ismerjük a párod, nem tudjuk, hogy kellene ezt "elõadnod" neki. Ha csak ennyirõl van szó, elvileg nem lehetne belõle sértõdés, csak nem értem, miért nem merted ezt vele megosztani. Nálam az lenne a természetes, hogy elõször is leülök a párommal, megbeszéljük, aztán ha valami probléma származik belõle, esetleg (de csak esetleg) akkor kérek másoktól tanácsot.

Suleim ki nem allhassak a parom, hogy mondjam el, hogy babat varok tolle?

Parom elott volt egy 3 eves kapcsolatom, a szuleim nagyon kedve,ltek, es legszivesebben most is vele latnanak. De en elhagytam, nem voltam vele boldog, es nem is banom. Megismertem a mostani parom imadjuk egymast, akartunk is csaladot, es most jon a baba. De nem tudom hogyan mondjam el a szuleimnek? Es mikor? Biztos vagyok benne, hogy ki fognak akadni, es any megprobal majd rabeszelni, hogy eltetessem. Es most annyira nem hianyoznak a vitak. Mit tegyek? Szulokkel elek, parom nemreg ment kulfoldre hogy a jovonkre dolgozzon...

Legjobb válasz: Hát azért ha velük laksz érthetõ ha nem örülnek. Nem biztos hogy hiányzik nekik egy kisgyerek otthonra. Költözz el szerintem, és akkor még talán örülének is neki.

Hát azért ha velük laksz érthetõ ha nem örülnek. Nem biztos hogy hiányzik nekik egy kisgyerek otthonra. Költözz el szerintem, és akkor még talán örülének is neki.
Mennyi idõs vagy? Van munkád, el tudod tartani egyedül a babát? Egyáltalán, milyen elképzelésed van a jövõdrõl?
Szóval tulajdonképp a nyakukra szülöd a gyereket? Mikorra tér haza a párod? Addig is majd náluk fogod nevelni a gyereked? Hát meg is értem, ha ki fognak akadni... Rendben, a te életed, de akkor mutasd meg, hogy tudsz tõlük független élni. Dolgoztál már életedben? Vagy rögtön csak szülsz egy gyereket?
a kérdésedre a válasz 42
Sántikál a sztori. Életedben nem dolgoztál?? Tudod mennyi lóvéval tolja ki a szemed az állambácsi? Élhetsz majd 25ezerbõl és kérincsölhetsz anyádéktól. Gratulálok.
Így:anya , apa babát várunk a párommal.
Szerintem, ha a párod küld is nektek pénzt, akkor a szüleid láthatják hogy felelõsségteljes. Te dolgozol? Ha nem próbálj meg munkát találni. Ha még tanulsz Próbálj meg minél jobban teljesíteni, ezzel is mutatva, hogy el fogod tudni tartani a picit :) A szüleidnek mesélj a sokat terveidrõl munka/tanulás segíts sokat a háztartásban, így ha a párodat nem is kedvelik tudni fogják, hogy te biztosítod a jó körülményeket az unokájuknak, ha most még nincs is saját lakásod. A lényeg hogy megmutasd, számodra a baba az elsõ. Ha esetleg van vmilyen káros szokásod pl. cigi hagyd abba. Egészségesen étkezz. Elõször természetes, hogy kicsit kiakadnak, fõleg ha fiatal vagy, de mikor meglesz a pici, le sem akarják majd tenni a kezükbõl :)
Ha már biztos vagy benne hogy megtartod, mert meg tudod neki teremteni a normális körülményeket, a családot, a lelkileg és anyagilag kiegyensúlyott hátteret, akkor állj eléjük és mondd meg nekik. (Egy megjegyzés: a babákat (magzatokat) ilyenkor nem "elteszik", mint nagyi a kompótot, nem is értem, miért fogalmazol így.) Egyáltalán nem ismerlek nyilván, de nekem az jön le, hogy amiben élsz, nem egy ideális körülmény a gyerekvállaláshoz. Tanulnod és dolgoznod kéne, legalább az érettségit megszerezni.
:-(
válIK, ikes ige....
na te nagyokos, hiába van házasság a szülõk között, ha aztán a nagyja utána el is vál...
A kérdező hozzászólása: nezzetek el a helyesirast...
Elõzõ vagyok: Ráadásul az apuka külföldön van, te meg itthon... Ezt számomra nem hívják családnak a baba szempontjából. Az hogy 25 éves vagy és nem 15, megnyugtató lenne, de ahogy fogalmazol, és a helyesírásod... katasztrófa. Hidd el, hogy ezekbõl következtetni lehet az intelligenciádra. Szerintem több intelligencia kellene a gyerekvállaláshoz, hogy ne iskola- és munkakerülõ felnõttek kerüljenek ki a világba, hanem tanult, normális emberek.
1. Aluliskolázott vagy, nem kicsit 2. Nincs munkád 3. Arra apellálsz, hogy a párod eltart, ám egyedül nem tudnád eltartani a gyereket, mivel nincs jövedelmed Most én kérdezek: mi a jó égért vállaltál gyereket?
"Egy megjegyzés: a babákat (magzatokat) ilyenkor nem "elteszik", mint nagyi a kompótot, nem is értem, miért fogalmazol így" Brr, hát errõl eszembe jutott egy régi csecsemõgyilkosság. :( vagyis sorozatgyilkosság, amit egy tanárnõ követett el. Õ szó szerint úgy tette el a babákat, mint más a kompótot, dunsztos üvegbe...
szerintem a kérdezõ nem itt él azért fogalmaz ilyen furán, ettõl függetlenül apa nélkül gyereket szülni felejtõs
" 1. Aluliskolázott vagy, nem kicsit 2. Nincs munkád 3. Arra apellálsz, hogy a párod eltart, ám egyedül nem tudnád eltartani a gyereket, mivel nincs jövedelmed Most én kérdezek: mi a jó égért vállaltál gyereket?" Hozzátenném még: - Magyarul sem tud rendesen; - soha nem dolgoztál; - felcsináltattad magad, hogy akarsz így dolgozni; - külföldön hogy akarsz dolgozni, idegen nyelvet tudsz valamit?
"Ez az egész szerintem már ott el lett rontva, hogy házasság nélkül várod a gyereket! Mint ahogy sajnos egyre többen csinálják!" Akkor én is elrontottam, mert "csak összeálltunk, mint a nokedli" és már két gyönyörû lányunk van! Egy szer voltam házas is, két év után elváltunk, és nem volt gyerekünk.
Újfent egyel többel tartsunk el...... Minek kell a gyerek? Miután befejezted az iskolát mit csináltál?Nincs pénzed, nincs lakásod, nincs munkád, nincs végzettséged, nincs semmid.Mibõl fogod a gyereket nevelni?Vagy azt gondolod majd csak nõ, mint a gomba?Ha a gyerek majd egyetemre akar menni, mi lesz?Mibõl fizeted? És végül, ugye nem hiszed el, hogy önmagadon kívül bárkire is számíthatsz?Mi lesz, ha a pasas megunja a dolgot és egyszer csak nem küld semmit?Akkor mehetsz szépen dolgozni, a gyerek meg a szüleidre marad.Nagyon fognak örülni.
Ez az egész szerintem már ott el lett rontva, hogy házasság nélkül várod a gyereket! Mint ahogy sajnos egyre többen csinálják! Miért nem értik meg, hogy egy család házaspárból, és gyerekekbõl áll! Nem egy párkapcsolatból, és gyerekbõl, mert az ilyen gyerekek többségének soha nem lesz rendes családja! a szülõs sokkal lazábban veszik az egészet, mert csak egy kapcsolat, nincs köztük meg az a bizonyos kötelék, ami a családod alkotja! Régen nem volt ennyi ilyen, normális családok voltak! Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de nem sok pár marad meg úgy, hogy külön vannak, egyikük külföldön, a gyerek pedig az anyjával. Így sose lesz rendes apja, aki vele van, amikor kell, aki tanítja, játszik vele! nem csak az anyja kell, hogy nevelje! A GYEREKNEK CSALÁDRA VAN SZÜKSÉGE!
18.-nak: nem véletlenül írta, az "egyszerûbb" emberek így mondják.
A kérdező hozzászólása: nincs munkam, mivel az utobbi evbe egy beteg rokonra vigyaztam gondoztam... 25 eves leszek szeptemberben... parom kulfoldre ment dolgozni a jovonkert, es en akartam menni utana dehat jon a baba... azt mondta maradjak, es o tamogat...
A kérdező hozzászólása: a tervem most, hogy mielobb talaljak munkat, ameddig tudok dolgozzak. ezenkivul rengeteget segitek itthon, szinte mindent en csinalok. a baba szuletese utan szeretnek en is kulfoldre menni a parom melle. nem cigizem.
Magyarán egy fillér gyest/gyedet nem fogsz kapni, remek... Szép kilátások! Párod meg majd ne adj Isten lelép, mi lesz veled? Jó ég, nem is csodálom, hogy a szüleid ki lesznek akadva... 25 évesen a nagy semmire vállalsz felelõtlenül gyereket. Most már csak reménykedj, hogy a párod ne lépjen le.
A kérdező hozzászólása: es parom hosszutavon akar maradni kulfoldon, a jovvonk erdekeben, de en most nem tudok utanna menni.
nem lehet hogy a párod csak beijedt és menekül? szerintem átvágtak, de rendesen. lehet szüleid nem véletlenül nem szimpatizálnak vele. õk láthatják azt, amit te nem a szerelemtõl...
És az nem megoldható, hogy most rögtön te is mennél? Ha a szülés után úgyis készülsz elmenni.
A kérdező hozzászólása: nem.parom meg azelott elment, mielott tudtuk volna a terhesseget. oszinten en gondoltam arra hogy eltetetem, hogy kimenjek melle dolgozni, es megteremtsuk egyszer a jovot. a parom nagyon orult a babanak, es amikor szoba hoztam a dolgot, hogy megtartsuke, nagyon megharagudt, hogy hogy is kerdek ilyet, es csak gondolni se merjek arra hogy eltetessem, o majd kuld penzt es igy nem kell mastol keregessek.
A kérdező hozzászólása: a parm is szerette volna igy, hogy enis menjek most... de!! a parom 3 hete van kint, most nem tudna tartani minket vegyen ki kulon bert stb. Aki nekem meg szerelte volna a munkat, azt mondta igy nem lehet, fizikai is a munka, a szerzodes is bizonyos idore van, szoba se johet.
Szerintem hálát adhatsz az égnek, ha nem fogsz hoppon maradni... Mennyi idõs a kapcsolatod? Jobb, ha tudod, akik huzamosabb ideig kint vannak, mindig tartanak odakint is szeretõt. Több ismerõsöm dolgozik kint, elmondásuk szerint nincs olyan kolléga, akinek kint ne lennének állandó vagy alkalmi kapcsolatuk. És ezek mind odahaza családos emberek.
te ugye csak véletlenül írod az elvetetést több helyen is eltetetésnek???
Szerintem nem volt jó ötlet a baba, védekezni kellett volna, mert így egyedül fogod nevelni. Sose lesztek egy család, ha párod a babát csak 2x látja egy évben, a párod nem is fog úgy kötõdni a babához, mint kellene. Szép, hogy megtartod, de számolj azzal is, h lehet, egyedül maradsz, mert a párod talál magának valaki mást. Meg hát szülõk nyakára szülni se az év ötlete.
Na, mi lett a vége?

Hazudtam a páromnak. Hogy mondjam el?

A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Hazudtam neki. Nem csaltam meg vagy ilyesmi, hanem magammal kapcsolatban. Nagyon szeretem õt és el akarom neki mondani az igazat, de nem tudom hogyan tegyem, hogy ne utáljon meg.Szerintetek hogy csináljam?

Legjobb válasz: Mondd el az igazat neki. Ilyen egyszerû. Vagy milyen kiskaput keresel? Csak hasznodra válik, ha megtanulsz felelõsséget vállalni.

Mondd el az igazat neki. Ilyen egyszerû. Vagy milyen kiskaput keresel? Csak hasznodra válik, ha megtanulsz felelõsséget vállalni.
biztos értelmesek lehetnek mindketten :D
két hónapja együtt vagytok de még a nevedet se tudja.. wow.. és meddig tervezted ezt húzni?
mindenesetre azért jelentettem: Ebbõl a kérdésbõl nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: Óóóó, te kezdesz egyre értelmesebb lenni ahogy látom :P
nem Lakatos hanem Kolompár? :D:D:D:D kezd egyre értelmesebb lenni a beszélgetés :D
A kérdező hozzászólása: Jól van :D a vezeték nevemmel kapcsolatban.
úgy nehéz kitalálni a megoldást ha kerülgetjük a problémát :D
A kérdező hozzászólása: Egy személyes dologban magamról.
mit hazudtál?
A kérdező hozzászólása: Mert volt egy névfelvételem, csak nem mondtam még meg neki megharagudott volna miatta. Hát..értelmesebbek mint aki a rasszizmussal jön védekezésképp ;)

Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy használja a fogkeféjét, úgy hogy ne bántsam meg?

Állítása szerint ő rendszeresen mos fogat. (egészségesek a fogai). Reggelente mikor elmegy, rá kb 5 percre megyek én is a fürdőbe. Fogmosásnál (egy pohárban van a fogkefénk) észrevettem hogy az ő fogkevéje száraz. Megnéztem az enyémet, kb fél óra múlva, lehetett rajta érezni, hogy nedves, vagyis használták. Esténként amikor együtt fürdünk, akkor fogat is mosunk. Többször célozgattam neki, hogy naponta min 2x fogat illene mosni. Főleg reggel, mikor dolgozni megy. Nem mindig az a megoldás, hogy bekap egy rágót. Szerintetek? Nem akarom megbántani.

Legjobb válasz: Szerintem , úgy ahogy ide leírtad , úgy neki is mond meg . Én el sem tudnám képzelni magam olyan pasival , aki nem mos minden reggel és este fogat ! Szegény Te ! :-)

Ha hazudik, akkor nincs más lehetõség, le kell ülni vele és elmondani, h zavar téged, h nem mos fogat reggelente. Aggódsz a fogaiért, na meg azért, nehogy kinézzék a munkahelyen.
Szerintem , úgy ahogy ide leírtad , úgy neki is mond meg . Én el sem tudnám képzelni magam olyan pasival , aki nem mos minden reggel és este fogat ! Szegény Te ! :-)
Akkor kérdezz rá -Mitõl félsz , a fogkefe nem harap !Ha-Ha-Ha Ha így sem érti, kerek-perec mond meg, hogy ez téged zavar, és igen nem akarsz 10 év múlva 1 protkós sráccal lenni, ja és addig is -Te fogod a nyelveddel leszedni a fogáról csók közben ... Ez olyan undi Mond meg és ha normális pasi, elszégyenli magát nem támad :-)
Reggel tegyél fogkrémet a fogkeféjére, mielõtt õ kimegy a fürdõszobába!!!
-Drágám, mostál már fogat? -Nem. -Jó, akkor te menj fogat mosni, én meg megcsinálom a szendvicsedet. Kezdetnek mondjuk így.
Szerintem ez a legkevesebb. Az én kedves párom hetente ha kétszer mos fogat, én nem tudom honnan jött neki ez az õrület, régen nem volt ilyen disznó :( Egyszerûen ha üvöltök vele, akkor se...
Még hogy naponta 2 fogmosás. Ki az a hülye aki ezt megteszi.
A kérdező hozzászólása: Mikor kivettem a fogkefémet a helyérõl, véletlenül hozzáértem az övéhez. Akkor vettem észre, hogy száraz. Nem szándékosan kezdtem el figyelgetni.
És ha szándékosan , nem kell mentegetõznöd! Szerintem , te sem írtad le kerek-perec , hogy nem a legjobb a lehelete, mert TE TARTOD CIKINEK az Õ hanyagságát! Nincs ezzel gond, este tisztázd vele, normál kereteken belül! Ha nem érti , nincs jóét puszi és kész !
Én csak annyit tudok mondani, hogy ha büdös a szája, akkor nem a fogmosás miatt van, hanem emésztési problémái vannak, vagy van egy nagyon rossz foga. Alap esetben bõven elég napi egy fogmosás. (ezt a fogorvosok is megmondták már :)
Egyébként nálam pl egy nap a második fogmosás után már érzem, hogy fájnak elöl a fogaim, nagyon érzékenyek lesznek mindenre. Lehet nála is van valami ilyesmi. De napi egy nagyon alapos fogmosással, plusz fogselyemmel bõven elvagyok.
Akkor menj fogdokihoz , ha nem akarod elhagyni a fogaidat ! Biztos inygyulladásod van ! Én 2 x mosok (alaposan) 32 évesen mind megvan és hibátlan ! Hát ezt sem a madarak hordták össze ! :-)
A kérdező hozzászólása: Én rossz fogakat örököltem, már 2-t ki kellett húzni, és még messze nem vagyok 25 sem.
Ha büdös a szája akkor szólj neki. Nálunk ez bevált. Nem piszkáljuk egymást, de a saját szájszagát senki nem érzi.
A haverom fogorvos. Olyan embereknek is hibátlan a fogsora, akiknek õ vakarja le a méteres lepedéket a fogairól. Mások napi 3 fogmosás mellett is hidakra meg csapokra kényszerülnek. Szóval igen, részben a higiénia is felelõs a fogak idõ elõtti romlásáért és a szájszagért, de nem kizárólagosan és nem is a legnagyobb mértékben. Szóval alaphigiénia ide vagy oda, nem kell mindenkinek reggel is fogat mosnia és az sem biztos, hogy akinek nem lukasak a fogai az amiatt van mert reggel is fogat mos. Fõleg, hogy valaki többet árt vele, mint használ mert vízszintesen súrolva elkoptatja a fognyakat, aztán meg csodálkozik, ha nem tud fagylaltot enni.
"Engem zavar, hogyha reggel felkel és kimegy mosakodni nem az az elsõ, hogy fogat mos. Anyukám engem így tanított, hogy mosakodásba a fogmosás is bele tartozik." Jó-jó, értem. Tényleg alaphigiénia, de azért nem olyan szörnyû, fõleg ha nem is bûzlik a szája, ha kimarad. Volt már, hogy én is annyira siettem reggel, hogy elfelejtettem. Igazából téged zavar, de csak azért mert szerinted így kellene csinálnia. Kicsit szõrszálhasogatásnak tûnik, hogy reggel kimész és nézegeted a fogkeféjét, mosott-e fogat. Ne bánj úgy vele, mintha gyerek lenne. Felnõtt ember. Engem is zavarna, ha így ellenõrizgetnének. Mondd el neki simán, hogy szeretnéd ha reggel is fogat mosna, mert zavar ha nem teszi, de ennél többet nem tudsz tenni. Aztán õ vagy megteszi vagy nem. Kicsit föl van nagyítva a probléma.
Nekem is az az elsõ, soha nem tudnék úgy elmenni otthonról , hogy ez kimaradjon ! Alap-higienia
A kérdező hozzászólása: Én se rohanok óránként a fürdõbe fogat mosni, de azért napi 2x-3x fogat mosok. Ha érzem, hogy büdi a szám, rágó helyett fogat mosok, ha van rá lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Nekem is csak azóta tûnt fel, hogy kb egy idõben kelünk. Elõtte nem nézegettem a fogkeféjét.
A kérdező hozzászólása: És ha a válasz igen? Akárhányszor rákérdeztem, mindig azt válazsolta, hogy már mosott fogat.
Azt ne teregesd ki hogy nyomozol utána, inkább játszd el a "moss fogat még egyszer" színjátékot, mikor reggel fölédhajol puszit adni. Ha mosott fogat, ha nem ezek után újra fog.
Mikor megy el, adj a szájára puszit, aztán nézz rá kérdõn "Mostál fogat szívem?". Sok ember ilyen, de szólj neki, egyrészt csak magadat hergeled, aztán egyszercsak neki fogsz támadni, aminek nincs sok értelme!
Ne haragudj, én nem értem a lényeget. Ha este mindig mos fogat, egészségesek a fogai és nem büdös a szája, akkor nem mindegy, hogy reggel megmossa-e vagy nem? Csak kérdezem, mert számomra nem derül ki, hogy végül is miért zavar ez Téged. Lehet kimaradt, hogy végül is büdös a szája, nem tudom... Mert ha egyébként semmi jele nincsen, hogy nem mosott reggel fogat, akkor számomra inkább csak elvi jelentõsége van a kérdésnek. De csak neked.
Reggel tegyél fogkrémet a fogkeféjére, mielõtt kimegy a fürdõbe... Na az tényleg gáááz lenne! Ne tedd , inkább beszéld meg vele .
Nem evidens , hogy reggel , ha felkelsz , megtiszteled a körülötted lévõ embereket , hogy nem büdös szájjal beszélsz bele a pofájukba ? Mit nem értetek ? Hát persze, mert ti is hébe -hóba mostok fogat .-(
A kérdező hozzászólása: Engem zavar, hogyha reggel felkel és kimegy mosakodni nem az az elsõ, hogy fogat mos. Anyukám engem így tanított, hogy mosakodásba a fogmosás is bele tartozik. Biztos nagyon az igényeim, mert elvárom, hogy ne csak napi 1x mosson fogat.
Hülyeség félned a kérdéstõl, meg kell mondani neki, hogy mosson fogat reggelente és kész :o

Megcsaltam a párom. Hogyan mondjam el neki ha külföldön van?

8 hónapja ment ki Bécsbe dolgozni. Azóta egyszer sem jött haza. Ritkán beszélünk, holott napi 3-4 órát internetezik. Emailre, sms-ekre nem válaszol. A pontos címét nem adja meg, nehogy utána menjek (ezt csak visszahallottam) Azért ment ki, hogy jobb legyen az anyagi helyzetünk. Már nem foglalkoztat, hogy egy fillért sem küldött. Minden nap írok neki, hogy egy hétvégére ugorjon haza, hogy tisztázzuk a dolgokat. (3 hetet dolgozik, egy hét pihenő. Minden munkatársa hazajön, kivéve őt) El akarom hagyni, de nem emailben. Tudom, hogy gáz amit tettem, de szerintem ő is megtette. Egy közös ismerősünknek azt mesélte pár hete, hogy Valentin nap utáni hétvégén hazajön. (Megbízhatatlan forrásból azt hallottam, hogy ő is hazajön havonta, csak nem hozzám)

Legjobb válasz: Bocs, de ez nem kapcsolat, amiben vagytok..úgyhogy nem csaltad meg...

Bocs, de ez nem kapcsolat, amiben vagytok..úgyhogy nem csaltad meg...
...szerintem õ már 8 hónapja elhagyott téged... ha õ lenne a párod, már találkoztatok volna, Bécsbõl hétvégente haza lehet jönni. szerintem így akart megszabadulni tõled, így az, hogy megcsaltad vagy nem, másodlagos szerintem :-( õ már szakított, csak ilyen gerinctelen módon.
Ennél többet nem tehetsz. Minden esetre nem hiszem, hogy lelkiismeret-furdalásod kéne, hogy legyen. Persze, a megcsalásra nincs mentség, de ez nem igazán nevezhetõ kapcsolatnak, amiben vagytok. Írj neki egy újabb emailt, amiben nyomatékosan kéred, hogy beszéljetek (akár telefonon is), mert te ezt így nem akarod tovább. Ha nem reagál, hát ez van. Ne te érezd magad rosszul miatta.
Ez már rég nem kapcsolat. Nincs mit bevallanod neki. Amúgy sem tartanám jó ötletnek az ilyesfajta õszinte kitárulkozást. Ne is foglalkozz vele, ha keresne, ne vedd fel a telefont. Nektek már nincs mit megbeszélnetek.
Ez nem kapcsolat.Az se lenne az, csak halkan jegyzem meg, ha mindennap beszélnétek skypeon, de 8 hónapja nem látnád.De itt még csak nem is ez a helyzet.Szóval szerintem pasi vagy csajcsere a megoldás(nem írtad a nemedet).Mindenesetre a párodat cseréld le egy másikra és egy e-mailben tudasd vele, hogy részedrõl végérvényesen lezártnak tekinted a dolgot, mert ennek így- legalábbis véleményed szerint- semmi értelme.És még csak nem is hazudsz, mert tényleg nincs.Egy kapcsolat még csak nem is arról szól, hogy naponta írogat az ember a másiknak(ezt levelezõpartnernek hívják, tehát ez egy másik kategória), hanem az intimitásról, az érintésekrõl, és egyéb bensõséges dolgokról...ez így távkapcsolat, és mindenrõl szól, csak errõl nem... én a helyedben megpróbáélnám felhívni, ha nem veszi fel, vagy nem hív vissza záros határidõn belül, akkor dobnék neki egy e-mailt, amiben tudatom vele, hogy részemrõl lezártnak tekintem a kapcsolatot-indoklásul pedig azokat a dolgokat írnám le(ha le akarod, ha meg akarod indokolni) , hogy nemhogy nincs intimitás, de még csak beszélni se beszéltek, és ez neked kevés...tudomásul kell vennie, hogy nem lehetsz egy mártír, és igenis körülötted is vannak hús vér pasik/csajok(megintcsak nem írtad a nemed, így nem tudom) és továbblépsz, elkezdesz nézelõdni...
Igazat adok azoknak az embereknek akik azt mondják, hogy õ már régen nem a te párod!Sajnos csak te tekintetted annak!Gondolom én már régen megléptem volna a szakítást, nem is vártam volna ennyi hónapot....
nem vagyok megcsalás párti, de jelen esetben teljesen megértelek.ahogy elõttem mondták ez nem kapcsolat.amúgy meg szerintem nem mondom kétszer hogy õ elõbb megcsalt téged.nem véletlenül nem jelentkezett és nem véletlenül nem akar veled beszélni.amúgy hogy hogyan mond meg?szerintem sehogy mert õ már régen szakított veled én úgy gondolom.írjál neki egy emailt hogy ennyi volt kész.ne hogy már te nézd azt hogy nehogy megbántsd, hiszen 8 hónapba egyszer hívott fel.írj egy emailt hogy ennyi.szevasz tavasz, ne hogy még te jótét lélekezzél.
ha emailre és sms-re nem válaszol, akkor talán hívd fel
Ez már rég nem kapcsolat!!!!!, basszus 8 hónap alatt 1* beszélni telefonon, és nem is ír vissza, ez már rég nem kapcsolat.Ne legyen lelki ismeret furdalásod, õ hagyott el téged....
Na tudsz vmit?
Mindig azt szoktam irni ilyen kerdeseknel, hogy nem szep megcsalni a parodat. De most nem tudom ezt irni, mert ez nem kapcsolat. Es mi lett, tenyleg itthon van?
hát ebben az esetben nem hibáztatlak, amiért megcsaltad, bár nem vagyok a megcsalás híve, sõt. írj neki egy emailt, hogy szeretnél vele beszélni, próbáld meg hívni, ha nem válaszol, hagyd a francba.
Írd meg neki, hogy feleslegesen ne jöjjön. Bekaphatja. Szarik a fejedre utána meg meglep. cöcccö
Erõs fake-t érzek!
ez olyan hihetetlen. 8 hónap alatt egyszer beszéltetek? biztos nagyon hiányzol neki... olyan 16-17 éveseknek gondolnálak titeket, ha nem tudnám, hogy dolgozni ment ki. ugye nem vagytok házasok és nincs gyereketek? egyet értek az elõttem szólókkal, ez nem kapcsolat, ez egy nagy semmi.
A kérdezõ a nõ szerintem, és a pasija van Bécsben. Ugye?
Érdekes....
Na mi történt veletek? Találkoztatok?
Uuu, de durva...mindenesetre jól csináltad. Tényleg mese lehetett, hiszen ha ennyire elszánt lett volna, akkor minimum, hogy keres annyi idõn át. Csak nem hülye, hogy lebuktassa magát. Na de lényegtelen. Te is tudod mi a szitu. Légy BOLDOG!:)
A kérdező hozzászólása: Még nem vitte el a dolgait. Majd hétvégén.
Jól csináltad! Agyrém, miket nem képesek hazudni egyesek! Szánalmas.
elõzõ vagyok, mit mondott vagy tett mikor felment a cuccaiért hozzád??
Remélem jobban érzed magad, Remélem úgy fog alakulni az életed ahogy szeretnéd! Szerintem is kicsit kamu az hogy azért nem hívott hogy le ne bukjon!Ugyan már, 8 hónapig kibírja a szerelme nélkül?Nah ne!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megírtam neki, hogy "ez a kapcsolat eleve halálra volt ítélve, mikor kiment. Már nem szeretem, örülök hogy végre megkönnyebbült a lelkem, hogy elmondhatom neki, és így már lelkifurdalás nélkül kezdhetek randizni." Erre azt írta, hogy elég gáz ez a szitu, mert épp azért jött haza, hogy Valentin napon megkérje a kezem, és azért beszéltünk ilyen kevésszer, hogy ne buktassa le magát. Megköszöntem a szép mesét (mert ez a meg akartam kérni a kezed biztosan csak mese habbal) és elbúcsúztam. Itt van a városban, üzent hogy feljönne a holmijáért ami itt maradt.
szerintem vissza.már dugnak és készül a gyerek:D
Hahó kérdezõ, hová lettél? Visszaengedted?
na várjunk.nem mintha osztana vagy szorozna.de kérdezõ most te a férfi vagy a nõ vagy?csak kíváncsi vagyok.
Szerintem is az ingyenszállás kell neki! Tedd ki amíg tudod, ez már régen nem kapcsolat!
Ne légy balek kérdezõ.Az elmondásod alapján nektek már régen nincsen kapcsolatotok.nehogy már TE aggódj miatta meg NEKED legyen bûntudatod.Lépj át rajta és kész.Gondolom 8 hónap különélés után nem lesz nehéz.
A kérdező hozzászólása: A 8 hónap alatt egyszer beszéltünk telefonon, akkor is õ hívott fel. Az a szám amit megadott arra az nem kapcsolható.
szerintem a 8 hónap alatt talált õ már ott magának mást, csak nem volt képe szemedbe mondani ennyire egyszerû, ha valakit szeretek akkor ha nem is minden nap, de legalább heti 1-szer 2-szer felhívom.most vagy az van hogy talált magának valakit vagy pedig azt gondolja hogy majd te szépen otthon vársz rá ölbe tett kézzel.de szerintem tuti van valaki más a dologba.
A kérdező hozzászólása: Akivel megcsaltam, szeretne velem komoly kapcsolatot. Kicsit tartok attól, hogy a "párom" hazaállít és meglep engem/minket.
Házasságban éltek? Lényegében mindegy, ennek a kapcsolatnak nincs jövõje.
A kérdező hozzászólása: Mintha tudná, hogy rá gondolok...feljött facebookra és írt nekem....!!!
ma 10:07 sok sikert!sza.rni rá ha meglep titeket!!õ is meglepett téged azzal hogy 8 hónapig görcsöltél miatta!sok boldogságot!rád fér a leírtak alapján
ma 10:08 persze hogy rád írt.érzi a vesztét..vagy õ is nézi ezt az oldalt és magára ismert a kérdésbe.mit írt?
Én mindenképp kilépnék ebbõl a kapcsolatból, ami már nem is nevezhetõ annak. Majd írd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Az agyam eldobom... már Pesten van egy netcafé-ban, azt mondta este 8ra hazaér...
Ez durva...majd írd le mi történt! Szurkolok neked, hogy minden rendben legyen:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Abban reménykedek, hogy viccel...
8 hónapja sz.rik a fejedre, én ezek után nem is gondolnék rá, nem még azon agyalnék, hogy hogyan közöljem vele, hogy megcsaltam
Hát, mindenesetre furcsa. Én addig nem szólnék a megcsalásról, amíg nem tudom, hogy hányadán állunk. Most a pletykák nem számítanak, amiket leírtál. Ha hazaér és ad értelmes magyarázatot, meg tudjátok beszélni, akkor ne mondd el, hogy megcsaltad. Ha beszél össze-vissza, akkor hagyd el. Szóval érdekes, az hogy kimegy egyedül, hogy jobb legyen nektek...ez olyan gáz szöveg. Mitõl lenne jobb, hogy külön vagytok. Én férjem is kimegy külföldre dolgozni, de visz minket. Nem akarna 1évet egyedül lenni...ez tök hülyeség. Skype, telefon nem megoldható ilyenkor? Márha az smsre, meg az emailre nem válaszol
Hát erre kíváncsi leszek... Amúgy szerintem zárd le a "kapcsolatot"....Ez már rég nem az...több, mint fél éve nem láttátok egymást, nem akarja, hogy utána menj, nem képes hazajönni... Ne szenvedj miatta. A másik férfitól megkaphatod azt a szerelmet és törõdést, amire szükséged van és amit eddig nem kaptál meg. Hajrá! :)
Nehogy bedõlj neki! Azért írt rád, mert kéne neki az ingyenszállás! Most te csináld vele azt, amit õ veled, ne reagálj a keresésére. Vagy ha tisztességes akarsz lenni vele, végülis ez a legjobb, megmondod neki telefonon vagy e-mailben, hogy vége. Már régóta.
Sehogy se mond meg... keress új társat magadnak mert aki : "8 hónapja megy ki Bécsbe dolgozni. Azóta egyszer sem jön haza" holott bécsbõl akár haza is lehet gyalogolni egy hétvége alatt, az elhagyott téged, csak nem mondta ki. Van egy sanda tippem, hogy nõ az illetõ. Szard le, ne irj neki többet, és cseréld le a telefonszámod, plusz én a közös ismerõsöket is dobnám a helyedben.
Ez hihetetlen hogy vannak ilyen aljas emberek , gondolom te vagy a nõ.Ne mond el neki a megcsalást!Minek , hisz ö se õszinte veled, nem foglalkozott veled.Amúgy együtt éltetek amikor itt volt Magyarországon???Írj hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: Nincs lelkifurdalásom. Csak nem akarok kellemetlen meglepetést ha egyszer mégis hazajön. Nagyon kihûlt ez a dolog, azután hogy kiment, egy hónappal írtam neki, hogy ez az egész nem fog menni. Azt mondta erõsek vagyunk, a távolság nem áll közénk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!