Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam a páromnak, (248 db)

Hogy mondjam a páromnak, hogy szájjal csinálja?

Szereti csinálni, de az a mániája, hogy súgjam a fülébe, hogy mit csináljon, azt meg azért nem akarom mondani, hogy "szopjá le", az "elégíts ki orálisan" meg hülyén hangzik.

Legjobb válasz: Nekem a párom ha igénye van rá szex elõtt, közben, vagy elõjáték közben akkor csak annyit súg a flembe édes, mély hangon, hogy "csináld a száddal kérlek..."

Az én párom odahajol hozzám, és egyszerûen megkérdi: "csinálnád nekem szájjal?". Ennyi! :) Egyszerû, tömör, és egyértelmû. SZerintem nem kell túlragozni! :)
Nekem a párom ha igénye van rá szex elõtt, közben, vagy elõjáték közben akkor csak annyit súg a flembe édes, mély hangon, hogy "csináld a száddal kérlek..."
"hogy súgjam a fülébe, hogy mit csináljon", akkor meséld el az útat hogy talál a szerszámhoz. és nem is kell a pénszirõl szopásról beszélni. csak szavakkal irányitsd oda: igen, most le a bordáimon át, igen ott van a szivem hallod, ez azt jelzi hogy jó uton vagy, igen folytasd tovább nyilegyenesen át a soler-plexusom , aztán balra kicsit, igen így most már mehetesz le a combomig, igen ezaz, vigyázz nehogy túlhaladj, igen azt hiszem megérkeztél most balra és már ott is meredezik az ajándékod.
vagy ahogy Oz mondta az amerikai pitében: szopj le szépségem!
vagy: ugye, szereted a merev dolgokat? akkor gondolom szeretnéd az ujjaim kényeztetni? és szereted ízlelni az ujjaim? szereted a KÖZÉPsõ ujjamat? szereted azt amilyen hosszú? szeretnél hosszabbat és tûzesebbet a forró ajkaiddal érinteni ? akkor néz le ágyékomra, s meglátod hogy készültem Én neked szépszerelmem, szépszermámomal. na jó mára elég lesz nekem. ennyi baromságot még tõlem is sok.
pl.: szeretném, ha orálisan kényeztetnél. szeretném ha orálisan kényeztetnéd a "jancsikámat"(vagy ahogy hivod:fegyverem, puskám, pörölyöm). szeretném, ha száddal kényeztetnél. szeretném, ha ajkaidal simogatnád kéjrudam.
Csináld neki te is. Aztán próbáld valahogy odaírányítani a fejét:)
szia kedves, ajkad nyugodtan akaszd a botomra. :D bocs ez tuti nem jön be. de hát az ember ötletel ez is eszébe jut.
Vagy: Puszilgasd a pocim és egy arasszal lejjebb! :P Na hogy tetszik? :D
A kérdező hozzászólása: Kéjrúd.. Ez tök jó :D
Hát magyarul.. Kivéve ha nem külföldi :D

Hogy mondjam a páromnak, hogy nekem tetszik a fanszőrzete?

Benyúltam a bugyijába, de ?t igazán zavarja hogy nem borotválja(vagyis észrevettem rajta), de nekem tetszik így, és nem akarom hogy leszedje, de nem akarom megvárni míg leszedi és akkor mondjam neki hogy kár volt. Mit mondjak, amib?l tudni fogja hogy nekem így tetszik és diszkrét?

Legjobb válasz: benyúlsz a bugyijába, simogatod stb. aztán mondod neki, hogy : nekem így tetszel, ne borotváld le!

benyúlsz a bugyijába, simogatod stb. aztán mondod neki, hogy : nekem így tetszel, ne borotváld le!
Úgy mond el neki, ahogy itt kérdezted! Pl.: - Szivem! Nekem tetszik a fanszõrzeted! Ennyi.
Úgy hogy benyúlsz a bugyijába és azt mondod neki: Istenem végre valaki aki nem borotválja én így szeretem:
én lány vagyok és vmi olyasmi esne jól, h szeretem a cicusod, vagy, h kicsim ugye te nem akarod elvenni tõlem ezt az örömöt??:)

17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!

Legjobb válasz: Ha már terhes vagy felejtsd el a hormon tartalmú gyógyszereket. Még gyerek vagy, nem tudom, hogy a párod mennyi idõs, de azt tudnod kell, hogy nem lesz könnyû. Pláne, ha a szüleid nem lesznek majd melletted. Mindenképp mondd el nekik és kérj segítséget. A tanácsaikat pedig fontold meg, mert minél idõsebb leszel, annál inkább érted majd, hogy mért mondják, hogy a szüleid csak jót akarnak. Tapasztalatuk van az életben. Sokkal több, mint neked. Kérd ki mielõbb a véleményüket. Ez egy nagyon fontos döntés. Egy picike ember élete múlik rajtatok.

Így, egyszerûen mond el neki, mi történt. és fogadd meg a tanácsát! akkor is, ha Neked pillanatnyilag más lenne a véleményed. nekem is van gyerekem, már ovis, imádom, de a pucér p*csámra nem vállaltam volna, az tuti. ugyanakkor egy volt évfolyamtársnõm harmadikban lett terhes, össze is házasodtak a fiúval, magánúton fejezte be a gimit, de együtt érettségiztünk, fõiskolára is járt estin, és ma tanítónõként dolgozik. a férjével nagyon jól megvannak, de ehhez kellett mindkét részrõl a szülõk aktív segítsége, és a férje akkor már BIZTOS egzisztenciája. szóval mérlegelj, a Ti esetetekben hogy állnak ezek a dolgok...
Ha már terhes vagy felejtsd el a hormon tartalmú gyógyszereket. Még gyerek vagy, nem tudom, hogy a párod mennyi idõs, de azt tudnod kell, hogy nem lesz könnyû. Pláne, ha a szüleid nem lesznek majd melletted. Mindenképp mondd el nekik és kérj segítséget. A tanácsaikat pedig fontold meg, mert minél idõsebb leszel, annál inkább érted majd, hogy mért mondják, hogy a szüleid csak jót akarnak. Tapasztalatuk van az életben. Sokkal több, mint neked. Kérd ki mielõbb a véleményüket. Ez egy nagyon fontos döntés. Egy picike ember élete múlik rajtatok.
Hogy mondd el az anyukádnak? Te ismered, neked kellene tudnod! A lényeg, hogy próbálj meg nyugodt maradni miközben beszélsz. Biztos, hogy be fog pánikolni, lehet még kiabálni is fog veled, de ez érthetõ mert õ is legalább annyira megijed és fél majd, mint te amikor megtudtad. Minél elõbb mond el neki, mert ha õ melletted áll, akkor nagyon sok dologban tud neked segíteni, érdemes az anyukák tanácsait megfogadni. Bár én már 26 éves vagyok, most várom az elsõ babámat, az anyukám a legnagyobb segítségem. Nélküle már rég meghülyültem volna a sok barom orvosi tanácstól, paráztatástól. Azt ne feledd, ha más nem is a párod melletted van és ez nagyon jó. Egyébként kb. mennyi idõs terhes vagy? Az meg hogy elcseszed az életed... Az unokabátyám 29 éves, felesége 19, a gyerekük 3 éves... Tehát 16 évesen szülte a gyereket. Azóta is együtt vannak, a gyerek szép, egészséges, nagyon szépen beszél, okos, stb. Egy hátránya származott belõle, a sulit még nem tudta befejezni, bár ha nagyon akarta volna, akkor be tudta volna. Sok sikert és jó babavárást! Ja én meg gyógyszer mellett maradtam terhes, bár mi már terveztük a párommal, úgyhogy nem volt semmi gond. Tényleg nincs 100%-os védekezési módszer, csak ha nem szexelünk.
na jó állj. a 72 órásat csak az aktus után 72 órával veheted be, amikor még nem tudhatod hogy terhes vagy-e. vagy nagyon fogalomzavar van a fejedben, vagy gõzöd sincs hogy terhes vagy-e csak gondolod hogy majd esetleg az leszel. ha az elsõ, tehát még az elmúlt 72 órában történt a baj akkor vedd be a tablettát, nem lesz nagy buli terhesnek lenni meg gyerekkel leélni a fiatal éveidet, még nem vagy hozzá elég érett. ha már kimutatta a teszt hogy terhes vagy akkor a 72 órás nem tudom hogy került a képbe, de ha meg akarod tartani akkor tartsd meg de ne csak azért mert nem akarsz abortuszt... inkább egy abortusz mint egy elcseszett élet(a sajátod).
17 évesen ne tartsd meg. tönkretenné az életedet. neked még élned kellene, nem pelenkákat cserélni. bevehettél volna 1 72 orasat, arra találták ki azt a tabit. nem vettel be, most viseld a következményeket.
ja, latod.. nem vetted be, akkor most terhes vagy. szted melyik a jobb?
Nem értem. A 72 órás tabi az nem 72 órán belül hat??? Ha igen és jól értem, amit írsz, - hogy most nem akarsz megint bevenni - akkor az azt jelenti, hogy most is 72 órán belül vagy még... Honnan a pék [email protected]ából tudod akkor, hogy már terhes is vagy?
fogamzásgátló b*zdmeg. igy mond el a szüleidnek: -Öööö anyú van egy kis probléma .... -Mi a baj aranyom? -Tudod azt hittem hogy érett vagyok a sexhez mint a többi 10 éves lány, és a pasim már felnõtt, ö is elég érett hogy vegyen a fizetéséböl nekem fogamzásgátlót.És lusta voltam bevenni a 72 órás tabletát, nem akarok abortuszt. 17 évesen akarok szülni.
Most mi a [email protected] oltogatjátok ezt a lányt???Ha meg azt írja hogy abortuszra akar menni, akkor meg azért hurrogjátok le!!!Állítsátok már le magatokat ti agyoniskolázott vadbarmok!Ha meg szeretnék tartani a kisbabát akkor mi van?Nem nektek kell felnevelni, nem intézetbe akarja adni stb...Milyen érdekes, az én anyám is 17volt mikor szült engem, és fel tudott nevelni!!!Addig más szül 8gyereket segélyre meg az államnak a mocskát bõvíti!Az biztos jobb, az biztos felelõsségteljes felnõtt "ember"!Meg aki eldobja a kölkét...!Gondolkozzatok már mielõtt pofáztok!!!
A kérdező hozzászólása: jaj istenem nem én vagyok a szánalmas hanem ti akik engem ocsároltok!fõleg az a 77%-os IQ bajnok!Nem mindegy az neked ha el is vállok mond??Hmm nem hozzád megyek könyörögni két szelet kenyérért nem?Jobbak azok az emberek akik beadják a gyereküket az intézetbe szerintem nem és nem is érdekel a te véleményed már mondtam én velem még anyám se beszél igy nem hogy egy jötment idegen aki itt okoskodik vagy te miért nemdolgozol ha ennyire okos vagy?? Ja és az egyik kedves válaszoló nekem gyerekem lesz nem kölyköm a kutyának van esetleg kölyke meg esetleg neked van pofád de tudd nagyokos nekem gyerekem lesz!!
jaj, de nagyon okos vagy. nem attól függ, h fel tudod-e nevelni, h van-e házad, vagy sem. majd meglatod.. na mind1. nem én cseszem el az életemet :) ) anyukad hol volt akkor, amikor 14 évesen 19 éves pasival álltál össze? akkor kellett volna kicsit elbeszélgetnetek, lehet, h most nem lennél terhes. és ha már olyan bombabiztos ( ha ha ) a kapcs. od, akkor miért nem szedtél fogamzásgátlót?
de, 1 baba, ebben a korban nagyon is meg tudja keseriteni az életet. de Magyarországon manapság elég laza az erkölcs.. 14-15 évesen szexelnek, 16 - 17 évesen szülnek, aztán 20 évesen elvált asszonyok. :) )
denem fogja fel, h mekkora következményei lesznek annak, ha megszüli a gyereket. siman meg lehetett volna elõzni. de õ ugrál, h érzi a tetteinek a súlyát. ja, latom.
12:45 tehát neked kell mérlegelni, itt akárki akármit mond. Te látod milyenek a körülmények, csak azért írtam, h egy baba nem keseríti meg senkinek az életét.
Anyának még valóban nem érett. Én 24 éves nõ vagyok, de még most sem érzem úgy, hogy mindenképp szülnék. Ehhez fel kell nõni, tapasztalni kell. Dolgozni, csalódni, megoldani az olykor nagy problémákat. Nagyon nehéz lesz és ezt Õ még nem tudja, mert nem tapasztalt még semmi komolyat az életbõl. De ezt nem Mi dötjük el, hanem Õ. Mi csak tanácsokat adhatunk és ne szánalmasozzunk, mert õ már meghozta a döntését. Sajnos a következményeit csak késõbb fogja megtapasztalni.
Én csak annyit tudok mondani, hogy van egy barátnõm, aki most 19, és 1.5 éves a kislánya. (Nem ribanc.) A barátja mellette van, és nagyon nagyon boldogak. persze. ez kapcsolat függõ. Sõt barátnõmnek tervei is vannak(fõsuli, ilyenek) a családja is mögötte áll. ezen kívül, ha baj lenne van olyan h családsegítõ, ami elég rondán hangzik, de nem az. bemész segítséget kérsz, és kapsz. de sztem a szüleid melletted állnak majd.
utolsó, végre vki, aki érti, h mirõl papolok. nem játék megszulni 1 gyereket.
Nem azért, de ha már 3 éve van párod és 17 vagy 1 éve simán szedhetnél fogamzásgátlót és nem lenne ilyen problémád, hogy kiszakadt az óvszer jajj terhes vagyok, hogyan mondjam meg. Nem értelek a 72 órás bogyóval se, mondtad, hogy már vettél be egyszer. Az mikor volt? Ha pár hónapon belül akkor megértelek, de ha már régebben akkor simán bejátszottam volna a helyedben és nem szülnék a szüleim nyakára egy unokát. Lehet nálatok kolbászból van a kerítés és anyagilag megtudtok neki adni mindent, de a legszebb éveidet fogod elvesztegetni a gyerekre. Te tudod a te kölyköd lesz.... de arra készülj fel, hogy anyud nem hiszem, hogy nagyon örülni fog...
ja, de ettõl még nem tartok vkit érettnek a szexre 14 évesen.
Ha már így alakult, akkor kívánom Nektek, hogy ne tapasztaljátok meg azt a sok rosszat, amit itt a kommentelõk is leírnak, hogy egészséges, szép pici babátok legyen és hogy a szüleitek mellétek álljanak. Sok sikert a jövõhöz!
A kérdező hozzászólása: Itt nem lényeg hogy miért nem suedtem fogamzásgátlót!Meg okoskám annál is teherbe lehet esni!
mert ma állami ünnep van nalunk azért. közöd? :) )
A kérdező hozzászólása: akkor meg ne a gyakorikérdésekre gyere hanem beszéld meg és személyeskedj a családodal ne itt más emberek vérét szivjad!Gondolom milyen feleség lesz belõled A FÉRJED IGY FOG BECÉZNI HÁZISÁRKÁNY! És gondolom majd a férjed is egy papucs lesz
Kérdezõ!Ne húzd fel magad ezeken!Annyi ostoba tróger ember van ebben a világban, fõleg ezen az oldalon, sokszor majd lefordulok a székrõl a röhögéstõl hogy némelyik miket tud kérdezni meg válaszolni...!Annyira azt hiszi a legtöbb egy anonym oldalon hogy õ szarta a spanyol viaszt, de megnézném õket a való életben, õk azok akik elbaszták az életüket és most ezért verik itt a nyálukat mert tiszta idegbaj az összes!Gondolom itt a legtöbb válaszoló nõ, akiket otthagyott a férje, á[email protected]ák õket, irigyek azokra akiknek valami sikerül és boldogok, igénytelen házisárkányok, és azért mert szültek néhány kölköt, akkor itt õk az õsasszonyok akikbe bele van nevelve hogy 18éves kor elõtt tabu a szex, aztán jön egy udvarló, eljegyzés, templomi esküvõ, minimum 2gyerek, háztartás, és lábtörlõvé válás! Ennyi!XD
A kérdező hozzászólása: na és most miért nem iskolába vagy?vagy tanuljál ne ide gyere okoskodni anyuci
és igen, álomcsaládban élek, ahol sose volt gond, h vmit elmondjunk a másiknak.
bocs, én sulizok, nem pelenkákat cserélek :) )
Engem igenis érdekel. Várni fogom, hogy hogyan sikerült a beszélgetés!
A kérdező hozzászólása: Jaj nem tudom te itt okoskodol minthogy elmennél dolgozni meg itt adod elõ magadat hogy neked mekkora sok eszed van!! Hjaj de figyelj már még mindig együtt vagyunk akkor meg mekkora esze van hm jaj te már nem tudsz mibe belekötni!Megnézném én a te életedet!Milyen kis normális kis szuper álomcsaládban élhetsz
ird. ugyse érdekel senkit. :) ) remélem, kapsz pár pofont, amiért ilyen felelõtlen voltal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó 2nek! És megirom anyukám hogy fogadta
az a baj a babával, h 17 évesen nem érett az anyaságra. fõleg ilyen hozzászólásokkal.. :) ) na mind1, ha annyira hülye volt, h nem elõzte meg a terhességet, akkor menjen, és szüljön. már csak azt a szegény gyereket sajnálom.. az apja se lehet vmi értelmes, ha 19 évesen 14 éves csajjal kezdett.. na mind1, inkabb nem is süllyedek tovább az õ szintjére. majd pár év mulva meglátja.
ok, nem ettõl. de ugy viselkedik, mint 1 gyerek. azt hiszi, h ha megszüli, akkor minden megoldódik majd, meg mahd a párja támogatja. elõre szólnék, h a pasik ilyenkor szoktak lelépni. meg ez az apácás beszólás.. tipikus lázadozó kis hulye.
Ez hülyeség. Én is 14 évesen vesztettem el a szüzességem, 3 komoly kapcsolaton vagyok túl, a párommal élek, fõiskolát végeztem és most irodavezetõként dolgozom egy multinál. Hûséges vagyok, az identitásomat megtaláltam, nem volt abortuszom, terhes sem lettem. Nem ettõl felelõtlen, hogy 14 évesen lefeküdt 5 hó után a párjával.
A kérdező hozzászólása: [email protected] te mekkora egy pofátlan állat vagy ne is idegesits!Már majdnem [email protected] nevezel ha több mint 3 éve vagyok a pasimmal aki nekem az elsõ volt akkor nem mentem más [email protected] után mert kio az aki vele marad hmm? Nagyon kevés.... na szerintem meg hogy leirtam hogy nem akartam bevenni direkt 72órásat a hormonok miatt mert már régebben vettem be!És nem szeretnék zavaros lenni!Ja és a kérdésem nem az volt hogy felnevelede helyettem fizetsz e pénzt mert nem kodultam tölled hogy te is vádaskodj felettem
ja, latom, h mennyire érzed a dolgok sulyat. nem voltál képes védekezni, most meg terhes vagy, jo, volt gumi, de basszus, nem érted, KISZAKADT!! be kellett volna venned a tablettat. na, most meg már fõleg megvan rólad a véleményem, h 3 éve van párod. 14 éves korod óta? bocs, nekem ez korai. ha meg mindent meg tudtok beszélni anyukaddal, akkor mi a gond? de nem fog felnõni szeretõ családban. ismerek 1 csajt, aki 17 évesen szülte az elsõ gyerekét, a másodikat 19 évesen. most munka, suli, pénz nélkül van. a pasija csak a haverokat tudja hazahozni, nem dolgozik. ilyen jövõre vágysz?
az igaz, hogy az abortusznak vannak kockázatai. pl. méhszájseb alakulhat ki, az pedig nagyon veszélyes, ha elhanyagolják. DE. a körülmények mérlegelésénél, az anyagi oldal mellett azt is vedd figyelembe, hogy lesz-e aki segítsen Neked, hogy be tudd fejezni a sulit. tehát a szüleitek aktív dolgozók-e esetleg van aki otthon van, és tudna segíteni. egyedül ez NEM FOG MENNI, ezzel kár is áltatnod magad. ha úgy döntesz megtartod, javasolni tudnám, hogy ha anyukád aktív dolgozó, inkább õ menjen a picivel GYED-re, mert Te csak gyes-re vagy jogosult, Te meg fejezd be az iskolát! szóval ezt jól járjátok körbe, és gyorsan, mert minél késõbb döntesz, annál nehezebb lesz, és ha nem tartod meg mégse, a mûtét is kockázatosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat legfõképp az utolsónak! Az én anyukámmal amugy mindent meg lehet beszélni és nem is olyan kishülye vagyok aki felelõtlen mert én érzem a dolgok sulyát! Nem szeretném elvetetni és kész nem is fogom nem is akarom a kérdésem nem az volt hogy elvetessem- e vagy sem hanem hogy milyen formában mondjam el anyukámnak! Szerintem ha szeretõ odaadó családban nõ fel akkor senkinek semmi köze ahoz hogy megtartom vagy sem! Elvileg indneki elitéli azt akik bántják a gyereküket megfolytják eltitkolják és megszülik egy pottyantós wcébe stb de én nem ilyen vagyok!Van párom több mint 3 éve nem ugy csináltattam fel magam hogy egy jötment idegennel a diszkó férfi wcéjébe szóval akik eltélnek õk nézzék meg magukat!
Szia! Az abortusz sem megoldás, mivel lehetnek szövõdményei, szóval, aki azt írta, hogy nem veszélyes, nagyon téved! Az mindig is veszélyes marad! Sajnos! Mivel "kiszívják" a magzatot, utána maradnak vissza szövetek, és azokat ki kell kaparni, így a méh falát (ha szerencsétlen az orvos) ki is "lyukaszthatják". Én védõnõként dolgozom, és ilyenkor ugye nekem a baba mellett kell letennem a voksom. De ha mégsem szeretnéd a babát, akkor irány a Családvédelmi Szolgálat. Mondjuk ott is védõnõk dolgoznak, úgyh elejébe az abortusz ellen fognak beszélni, meg hagynak döntési idõt, és ha akkor is lemond róla az anyuka csak akkor engedélyezik az abortuszt. Mindkét út nagyon nehéz. Ami anyukádat illeti, mielõbb mond el neki! Szépen fogalmazd meg, pl. anya, vmit szeretnék elmondani neked: úgy néz ki, terhes vagyok. És a többi jön magától. Szóval bszéljétek meg a családdal és úgy (talán) könnyebb lesz. De tényleg gondold át, amit a többiek is írtak: munka, anyagi háttér. Sok sikert kívánok! 23/Nõ
Komolyan sajnállak, mert nagy butaságot csináltál. És büszke vagyok a szüleimre, mert én ezt simán elmondhatnám nekik, megértenének sõt még a 72 órás tabit is megvennék nekem. Próbálj jobb kapcsolatot kialakítani a szüleiddel, hogy olyan szerencsés lehess, mint én, aki mindig számíthat a szüleire.
és miért nem vetted be? most sokkal jobb igy, h abortuszra kell menned, mi? az egészségesebb.. lol.
A kérdező hozzászólása: Elmult a 72óra és nem vettem be!!És tudom hogy az vagyok mivel teszteltem!
én ugy értettem, h már elmult a 72 ora, és nem akarta bevenni. 1 valaszolo voltam
Nagyon hülye vagy némber, az ilyen nõket azonnal el kéne köttetni, nehogy a selejtes génállományát továbbadja. 17évesen ennyi ésszel...Ráadásul még oda is írod, hogy 17 és fél éves... LOL ilyet a 12 évesek szoktak mondani, amikor mondják nekik a szüleik, hogy még túl fiatalok 12 évesen. "Jajj' de anya, én már 12 és fél éves vagyok!!". Szánalom vagy. K.A. 17/F
A kérdező hozzászólása: Ja és nagyon is felfog nõni szeretõ családban tudod!
hmm, a viselkedéseddel, és a kommentjeiddel csak magadat minõsited. na, mind1. amugy a terhesség alatt is termelõdik sokfajta hormon, ugyh majdnem, h semmire nem mentél. sulid nincs, mibõl fogod eltartani? és szted a párod életed végéig veled marad? nem biztos, fõleg most, h terhes vagy. õ legalább tudja? vagy anyukád fizetésébõl akarsz élni? késõbb meg minimálbérért dolgozni, mert felelõtlen voltál, 1 x? csak sajnálni tudlak. sokkal nagyobb a gond most, h nem vetted be, mint ha megtetted volna. max. pár napig szédülsz, vagy mittomen, nekem se okozott semmi mellékhatást. de hát, felelõtlen voltál. akkor most szülj gyereket. szanalmas.
ja, olyat nem mondtam, h ribanc vagy.. de aki 14 évesen már szexel. hát bocs, azokról nincs jó véleményem. :) )
tipikus tiniribanc vagy, aki azt akarja hallani, h áá, semmi gond, szüld meg, nem lesz semmi gond. bocs, h reálisan néztem a dolgot. de hát, nem én fogok 30 évesen kiélt ribi lenni, gyerekekkel, egyedülálló anyaként, munka nélkül. bocs.
Én csak annyit tudnék tanácsolni, hogy nézz bele a terhes tinikbe. Az MTV-n megy egy ilyen sorozat, kifejezetten 16-17 éves terhes/friss anyukákról szól. Elég tanulságos lehet.
ha ha, nem vok apáca, de ribanc se! :DD tod, én gyerekként éltem a gyerekkorom, nem pedig k.rtam össze - vissza. szánalmas vagy!!
Ne bántsátok, mert a baj már megvan, A 72 órás tabiról már felesleges is beszélni. Nekem az lenne a kérdésem, hogy a párod hány éves? Van-e állandó keresete? Az õ szülei tudják-e, hogy terhes vagy? Õ hogy állt hozzá, mikor megtudta? Írd le nekem, kérlek!
A kérdező hozzászólása: Köszönömaz utolsónak erre vártam aki nem azért jön fel hogy kissza a másikat hisz nem kunyeráltam!Amugy mikr összejöttem a barátommal 5hónap után feküdtünk le és nem bántam meg de gondolom apácák is vannak!
Egyszerûen menj oda anyudhoz és mondd el neki õszintén, hogy mi történt. Biztos meg fogja érteni. Az pedig, hogy a pároddal megbeszéltétek, hogy megtartjátok és támogat is az egy nagyon jó pont. Nem sok ilyen férfi van a mai világban. Légy bátor. És ne aggódj. Meg fog oldódni a problémád.
ne irj. ki kért erre? én csak leirtam a véleményemet. nem tudom, ki a gyerekes.. nem tudod elfogadni, h nem veregetunk vállon, h " ez az, igy kell ezt, 17 évesen szülni ". attól nem leszel felnõttesebb, ha már 14 évesen megk.ratod magad.
A kérdező hozzászólása: Nagyon gyerekes vagy!!!Nem én hanem te!!Mert itt vitatkozol na mindegy én engedek tudod okos enged szamár szenved!!!Én a te kommenteidre nem irok akármit is irsz
hoppá.. de akkor se akkor kell kezdeni. mind1. mostmár szülnöd kell.
A kérdező hozzászólása: ja 14 évesen tudtam felelõteljesen viselkedni! mert nem 15 éveskoromra lett gyerekem hoppá
A kérdező hozzászólása: Ja és már 72órás tabit egyszer vettem be és nem szeretnék hormon zavaros lenni mert attól csak az jött kirajtam ha most is vennék be

Párom 13 éves fia ma este nálunk alszik, párom szexelni akar de nekem a gyerek miatt nincs kedvem. Mondjam a páromnak, hogy küldje haza?

Félek, hogy meglát vagy meghall minket szex közben. Nem akarom a páromat sem megbántani. Mi legyen?

Legjobb válasz: Egy szobában alusztok?

Egy szobában alusztok?
Ti elõre tervezitek mikor kufircoltok? És most a párod vár a gyikesek válaszára hogy szabad-e?
Este negyed 10kor küldjön haza egy 13 éves gyereket?Mondd, te normális vagy?
"Mondjam a páromnak, hogy küldje haza" És neked van párod? Ez a világ tényleg egy szar hely...
NE a gyerekek küldd el, hanem a pároddal beszéld meg, szerintem egyszer kibírja szex nélkül.
Ha TÉGED zavar, akkor nem tudod magad elengedni. Ha a párod ezt nem veszi figyelembe, hogy így neked nem jó, akkor ott vele van probléma. Miért nem tudja ezt az egy napot kibirni szex nélkül?
Ja, mert az országban mindenhol van taxi...:D
Végülis taxival is hazaküldheti, de ez tényleg nem helyes. A gyereknek több joga van ott lenni. A párod ki fogja bírni szex nélkül, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Mindig halkan szoktunk szexelni, de mi lesz ha valami miatt bejön a fiú a szobába? 55%-os válaszoló talán irígykedsz?
Csak meg lett tanítva arra, hogy kopogjon, nem?Ha nem akkor az elég szégyen...
Most ugye nem gondoljátok komolyan hogy kibújt az akcióra kész párja mellõl az ágyból és lesik a válaszokat mit is kéne csinálniuk ebben a szorongatott helyzetben. Inkább tippeljük meg mennyi idõs a kérdezõ és hogy fiú e vagy lány. Én tippem 15 éves fiú. De kérdezõ nem ér csalni, ha valaki beletrafál akkor be kell vallanod.
Hehehe:D Különben is, had sértõdjön meg a párod, nem tenyészbika. Lepd meg egy cumival, tán csak nem nyikorog akkor az ágy.
Mennyibõl tart kulcsra zárni az ajtót? Ha be akarna menni (sikertelenül), az úgyis feltûnne nektek, akkor meg lehet rögtönözni..
megsértõdik, ha nem kap szexet. Ez egy hülye. Pont illik a kérdezõhöz.
A kérdező hozzászólása: Most a fiúval néznek valamit a tv-ben én pedig csak remélni tudom, hogy meggondolja magát és nem akar szexelni.
Magyar-Andorra meccset nézték?
A 26-sal értek egyet. Nevetségesek vagytok, szegény gyerek.
17es, most látom, hogy majdnem ugyanazt írtuk.. Mire nem képes az emberi leleményesség :-)
Ez már megint olyan nagy kamu kérdés, ami a világon nincs! :D De hogy válaszoljak: a párod felnõtt ember, nem valami koslató kutya, nem hal bele, ha egy este pihen a Jancsi, a gyereket már ne küldjétek haza ilyen késõn, ha téged zavar, hogy ott van, akkor szexeljetek holnap. Vagy zárjátok be az ajtót és csináljátok jó késõn este, halkan.
Rakj be a gyereknek egy korához illõ filmet vagy mesét, magatokra csukd be az ajtót (kulcs), esetleg halkan szólhat zene, hogy valamennyire tompítsa a zajokat, Te meg húzz le 2 felest, attól biztosan ellazulsz.. Kellemes estét!
A kérdező hozzászólása: Nem egyszobában fogunk aludni, de akkor is félek. Párom szerint nincs miért aggódjak.
A kérdező hozzászólása: Minden este igényli a párom a szexet. Hazavinné az apja a fiút, nem egyedül kéne mennie. Ha nem fekszem le a párommal akkor megharagszik.
A párod most várja a válaszokat?
Gondolom az ex is nagyon örülne ha elmondaná apuka hogy azért vitte haza ilyen késõn a fiút, mert ti kufircolni akartok! Hát ez tiszta szégyen!:D
És ha közös gyereketek lesz, akkor addig nem fogtok szexelni, amíg felnõtt korában el nem költözik?
Csodálkozom, hogy a gyerek anyja egy ilyen helyre egyáltalán engedi.Ahol olyan emberek élnek, mint láthatjuk a kérdezõt. Gratulálok, a kufirchoz van eszed(bár szerintem kamuzol) ahhoz már nincs, hogy egy gyereket normálisan kezelj.
Te tényleg képes lennél hazaküldeni!? :o
Ez még semmi az én exem azt akarta mindig hogy ha a lánya elaludt ugymond szexeljünk 8 éves kislany volt. Most 14 bevallotta hogy mindig csak megjatszotta hogy alszik és nézett minket. Mi meg azt hittük alszik.. Sztem vigye haza a fiut a párod vagy csöndbe csinaljatok
bezárjátok az ajtót kulcsra, a gyereknek fönt bekapcsoltok valami filmet, és halkan csináljátok... nem tudom hanyadik válaszoló írta, de tök jogos.... ha közös gyereketek lesz, akkor nem fogtok addig szexelni, ameddig el nem költözik?
Párodnak csak ez az egy gyereke van? Mert ha több van, és mind ott alszik, akkor lehet hogy a ti szobátokban is lesz egy elhelyezve. Akkor mit csinál a párod?
A párod fiú, vagy lány?
"Anya, apa, szeretnék a páromhoz költözni"
Elvállalni én is képes lennék még a miniszterelnökséget is, az már más kérdés hogy alkalmaznának-e.
Csak simán nyíltan mondd meg nekik.
"bármilyen munkát képesek vagyunk elvállalni" Mármint most van állandó munkátok? Ha nincs, akkor azért elõször azt szerezzetek.
Második vagyok Hát akkor jelentsd be nekik, igazából felkészíteni õket nem nagyon lehet, legalábbis a saját szüleim esetében ez a tapasztalatom. Már a költözés elõtt mondogattam nekik, hogy az iskola befejezése után én szeretnék dolgozni, önálló életet élni és elköltözöm otthonról. Aztán befejeztem az iskolát és mondtam nekik, hogy a párommal hétvégén megyünk albérletet nézni és ha minden jól megy hétfõn költözünk. Csak nevettek egy jót.. Aztán hétfõn tényleg költöztünk, õk meg le voltak döbbenve, mert igazából nem vettek minket komolyan. Azóta már eltelt 2 év és apu pont pár hete mondta, hogy nem hitte volna, hogy elmegyek otthonról de már kezd beletörõdni mert tudja, hogy ennek így kell lennie és szerinte már úgysem fogok haza költözni. Amúgy én is 21 évesen költöztem. :)
Én 21 voltam (lány), dolgoztunk mindketten. "Anya, apa, képzeljétek, úgy döntöttünk, összeköltözünk." Elõször ilyen volt a tekintetük: O.O, de fél perc múlva mondták, hogy jaj, de jó, ügyesek legyünk, miben segíthetnek. Ennek már 9 éve, jó döntés volt.
Szimplán bejelented. Ha van hová mennetek és nem az anyósékhoz költöztök akkor semmi kifogásuk nem lehet a dolog ellen.
A kérdező hozzászólása: 21 éves a srác, 22 vagyok én, mindketten nagykorúak. Mindketten dolgozunk, bármilyen munkát képesek vagyunk elvállalni.
Ez azért függ sok dologtól... Nagykorú vagy-e, mennyi ideje vagytok együtt, a párod és te dolgoztok-e, képesek vagytok-e az anyagiakat megteremteni a megélhetéshez stb. Ráadásul ha felnõtt vagy akkor ezen nincs mit ragozni, "Anyu és Apu, úgy érezzük, hogy eljött az ideje annak, hogy a párommal önálló életet kezdjünk, ezért ekkor és ekkor összeköltözünk." Sosem értettem mi olyan nehéz ebben. :)
ha afott minden feltétel a jó közös élethez, akkor csak simán bejelented és kész.

A kollléganőmmel egyre közelebb kerülünk egymáshoz neki van párkapcsolata, nekem nincs. Olyan mint ha arra várna, hogy én mondjam ki, hogy szakítson a párjával. Ezt a döntést neki kellene meghozni vagy rosszul gondolom?

Nagyon jól kijövünk, sokat beszélgetünk, meg tudom nevettetni, olyan dolgokról beszélünk amiről senki másnak, azt mondjuk barátok vagyunk de érezzük mindketten, hogy ez már nem teljesen igaz...

Legjobb válasz: Szerintem szakíts te az õ párjával!

Szerintem szakíts te az õ párjával!

Mennyi ido utan normalis, hogy azt mondjam a paromnak, hgy "szeretlek", anelkul hogy meglepo legyen?

Tudom,hogy hulye kerdes,mert normalisan akkor kene mongyjam mikor erzem,de 1hete vagyunk egyutt es nagyon sokszor jon,hogy mongyjam,de lehet hogy ugy veli,hogy meg korai,szerintem is az de ezt erzem.....

Legjobb válasz: Meglátni és megszeretni egy pillanat mûve... Ha az elsõ pillanatban nem érzed úgy, késõbb sem fogod. A kimondással esetleg lehet taktikázni, de nem érdemes, csak a szívedre hallgass!!

Meglátni és megszeretni egy pillanat mûve... Ha az elsõ pillanatban nem érzed úgy, késõbb sem fogod. A kimondással esetleg lehet taktikázni, de nem érdemes, csak a szívedre hallgass!!
Hát ne mózbizd meg. :D Aki érti mit mondtam az adjon egy pacsit.
Amikor tényleg úgy is érzed...Szerintem 1hét még azért korai:)
dugás után 1-2 héttel mehet.
4 hónap, 3 nap, 14 óra, 53 perc, 10 másodperccel az elsõ együtt pisilés után.
Ha te vagy a fiú, akkor ne mondd, amíg a lány nem mondja, mert jó eséllyel v visszaél vele, v megijed.
Én legutóbb elhatároztam, hogy csak az elsõ szex után mondom. (Ha jól csinálod, akkor a lány úgyis mondani fogja, miután félig magához tért az orgazmusa után.) De mivel a szándék mindkettõnk részérõl egyértelmû volt, nem vártam vele addig.
1-2 hét esetleg 3
1-4 év +- áfa
szerintem még korai. pacsi

Egy férfi beírta, a férfiak maximum azért mondják a párjuknak, hogy a kis mellek tetszenek nekik, hogy ne bántsák meg őket. Melyik a jobb? Õszinte válaszokat szeretnék CSAK férfiaktól.

Tényleg így van? Egyáltalán nincs olyan férfi, aki két egyforma n?b?l (mellméretet leszámítva) a kisebbet választaná? A választ úgy írjátok kérlek, h most a barátn?tök úgy sem olvassa/nem tudja ki írta a választ. Köszönöm.

Legjobb válasz: Nem emiatt tetszik meg valaki. Lehet bármilyen melle, ha pl. cigizik, szóba se jöhet nálam. A belsõ értékek nekem fontosabbak.

Tegyük fel van két teljesen egyforma nõ, a mellméretüket leszámítva. (Nincs ilyen) Nem ismerem õket. Az néz ki jobban, amelyik mellmérete arányosabb a testéhez képest.
Nem emiatt tetszik meg valaki. Lehet bármilyen melle, ha pl. cigizik, szóba se jöhet nálam. A belsõ értékek nekem fontosabbak.
Úúú nem tök mindegy hogy melyik leányzót fogja megnézni vagy melyik tetszik jobban? Én lány vagyok de ha meglátok egy jókora mellet, vagy dekoltázst a közelemben, lehet még énis megnézem merthát odatéved a szemem , pedig nem vagyok lezbi:D Ésha a nagy mell tetszik? Attólmég lehet bárki szerelmes egy kismellübe.Nekem se nagy, de kerek, és mivel én meg vagyok vele elégedve, nincsennek komplexusaim a szexben, van önbizalmam, ezért nem hátrány szex terén. És attól hogy nagy melled van a barátod szívesen megjelenik majd veled valahol, vagy dicsekszik a barátainak? Attól még lehet valaki igénytelen, vagy agyilag egy nulla. Ez olyan szinten lényegtelen...Énis azt hittem hogy a szõke kék szemü enyhén szeplõs fiúk az eseteim, viszont belezúgtam egy teljesen más kinézetübe... Lehet egyes férfiak is azt hiszik hogy nekik csak a nagy mell jön be, aztán meglátnák egy sportosabb csajt és eldobják az agyuk!
uccsó vagyok és még annyit, hogy egy nagy mellû csajnak általában csak melltartóban szép a melle (kivéve ha a szilikontól nagy) hiszen egy méretes cicinek már van súlya és ugye rá is hat a gravitáció, minél nehezebb annál jobban. Az enyém is lóg, utálom pedig nem kicsi, de inkább szeretnék fele ekkorát, és hogy álljon vhogy.
attól függ mekkora az a kicsi...ha télleg naon kicsi akk "muszály" azt mondanunk h nekem ez tetszik...de mondjuk sz.tem egyénfüggõ
én lány vagyok de ez olyan kérdés, mint kb ez: "ha lenne két egyforma pasi, melyiket választanád, melyiknek nagy a farka vagy amelyiknek kicsi? és mekkor a nagy?" Én azt gondolom az ismerkedés ruhában kezdõdik és ruhában nem igazán lehet eldönteni a mellméretet, köszönhetõ a push up-nak. Ha egy fiúnak tetszik a kisugárzásod, a stílusod akkor nem érdekli, hogy mekkora melled van. Van egy haverom, mindig a nagy mellõ picit testesebb nõkre bukott, aztán jött egy csaj, alacsony, vékony, kis mellû és évekig együtt voltak, és nem a mellméret miatt szakítottak. És azt sem lehet megmondani, hogy mi számít nagynak. Egyszer láttam a tv-ben egy csajt, 105-ös mellbõsége volt és akkora volt a melle, mint egy labda. Na most nekem 110 a mellbõségem és fele akkora mellem nincs, csak a hátam jóval szélesebb, mint neki. Tehát szerintem erre sem lehet egyértelû választ adni.
Sok pasit izgat a nagy mell, de nagyrészük nem venné õket feleségül, mert szülnek egy gyereket és máris a bokájuknál van!A mûmellek nem szépek!A tenyérbe mászó formás cici a legjobb!
Az én Páromra sokmindent lehet mondani, de azt éppen nem, hogy kíméletbõl elhallgatná, ha valami nem tetszik neki, akár rajtam is :) A melleimet õszintén imádja (75B), csodálja, sõt, a nagy mellektõl kifejezetten viszolyog. Nem is igen volt még nagymellû nõje. Lehet, hogy Õ a fehér holló, de általánosítani baromság. Meg az sem mindegy, hogy mire, milyen céllal választ az illetõ a két teljesen egyforma, ám különbözõ mellméretû nõ között? Ha csak dugni szeretne, lehet, hogy nem gondolkodik, hanem elrohan a nagymellûvel. Ha kapcsolatról beszélünk, akkor BIZTOS vagyok benne, hogy -hacsak nem olyan férfiról van szó, aki kizárólag a nagy melleket tartja mellnek- több dolgot is figyelembe vesz a választáskor, nemcsak a mellméretet. Tudod, hogy elhagyja-e két értelmes mondat a száját, és hogy mennyire NÕ. És nem a mellétõl nõ, hanem az egész lényében, kisugárzásában, viselkedésében, öltözködésében... De azért örülök, hogy nem kell ilyeneken töprengenem. Szeretem a melleimet, sosem volt velük bajom, de az tény, hogy amióta együtt vagyok a Párommal, azóta sokkal jobban is szeretem õket, mint azelõtt :) Ez azért nem véletlen.
Szerintem kb. a férfiak tizede kedveli jobban a kis mellet, mint a nagyot. Azért, mert legtöbbször formásabb, feszesebb. Csakhogy én már láttam kis mellet is lógni fiatal lányon... itt jön be, hogy talán a férfiak ötöde nem a mell alapján dönt, vagy nem is nagyon fontos neki. És a nagy mellnek sem kötelezõ lógnia: elég, ha éppen egy kicsit hízik a nõ... Amúgy MINDEN típusú nõt kedvel valamilyen férfi: hiszen az anyját (aki hasonló volt) szintén kedvelte valaki :-)
Õszinte leszek. Elõzõ párom 85c / 90b-s melltartót hordott, de nem látszott nagy mellûnek. Magas volt. Jelenlegi párom 80b-s alacsonyabb, pont a tenyerembe valók:) Szerintem nem a mellméret a fontos-hanem tudd hogyan "használd" az elõnyét. Undorító ha egy molett csaj kidobja a melleit-akárcsak a szilikonosak. De az is ciki, ha zoknival tömöd. ARÁNYOS legyen. Ez a fõ. Szerintem a kis mell is mell, én azokra szavazok:)
Szerintem akik ide kis mellû címszó alatt írnak, azok nem is igazi kis mellûek (szúnyogcsípés :-)), hanem többnyire B kosarasok (mint az én feleségem is), akik a kis(ebb) mellû kategóriába sorolják magukat, holott inkább átlagos méretûek. Remélem, érthetõ volt :) Nekem a Páromé nagyon tetszik, nem hinném, h egy D kosaras mell tudna ilyen szépen, "nem lógósan" állni.. Hogy melyiket választanám? A normál méretût. B vagy C kosaras. Nagyobb ne legyen, ha nagyon muszáj, inkább kisebb.
Bezongy, bezony a C kosár a legjobb...:)
neked mi bajod van.kicsi a melled és komplexusos vagy ?hát nekem igenis volt egy munkatársam aki éppen a kis mellu vékony noket szerette , saját maga megmondta , hogy azokra indul be és másfajtára nem áll fel a f..a már elnézést!és ennek nem nagyon van értelme, valaki a kis mellut, valaki a nagyot de ugyanígy van a hátsónál is kinek a pap , kinek a papné.és ha megnézed pornókon is látsz kismellueket ezek szerint csak van igény ilyenre is.a fiam pl. kimondottan undorítónak tartja a megmuttetett "labdacsecsu"cicababákat.
Így van, kinek ez, kinek az tetszik. Az iszonyat nagy, lógó mellû nõk pedig vsz. ugyanolyan komplexusosak, mint a szúnyogcsípés-mérteû mellûek.
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi bajom. Ha vannak is komplexusaim nem a mellem miatt, annak ellenere h nem tul nagyok:) Egyszeruen kivancsisagbol kerdeztem h tenyleg elfogadjak a kisebb melleket, mert szeretik a parjukat, vagy van aki kifejezetten a kisebb melleket szereti. Ennyi:)
A kérdező hozzászólása: Tudom számít az alakja stb. De ha egy nõt láttok az utcán, melltartóban és felsõben még nem látjátok kifejezetten az alakját, a mellbimbó méretét és h lóg-e. Csak azt h nagy vagy kicsi (közepes kategóriától eltekintünk). Kérlek írjatok életkort, és h mettõl számít nagynak:)
Nekem pl teljesen mind1 hogy mekkora, tényleg a formája számít. Nem szeretem azt amelyik lóg, meg szeretem a nagy bimbó udvart...stb. Nekem az a tapasztalatom, hogy a kis mell általábann szép formájú. Azért utcán szórakozójhelyen a kis mellet részesítem elõnyben, persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogom megbámulni az "zs" kosárral sétálgató hölgyet, mert persze hogy igen.
Gyakorlati példa: http://www.femjoy.com/news/00149/00629_001_photo.jpg Ha valaki erre azt mondja, hogy nem szép, akkor hazudik.
A kérdezõ felhozta, hogy a 20 helyett inkább a 15 cm-es péniszt választaná, azonban pont õ írta, hogy a mell kérdésenél eltekint a közepes mérettõl. Szerintem a 15 cmes péniszméret igencsak közepes, átlagos. Tehát átfogalmazom a kérdést. Melyiket választanák a nõk. A 12 cm-ert vagy a 18 cm-ert? Nos ez már két véglet.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló. Ne értsd félre a kérdésem. Ez abszolút inkább biológiai érdeklõdésû volt, lehet a kategóriát tévesztettem el. Nem ismét egy nõi harcot akartam elindítani:)
Nos én nõ vagyok, de azért beirom ide a véleményem, mert már nagyon elegem van. Nem is olyan rég a pasik tettek fel hasonló kérdéseket. Az enyém csak 13 centi, az nagyon kicsi??? Hát már az is szánalmas volt! De mostmár annyi mell-kérdés van, hogy már mi nõk is kezdünk szánalmassá válni. Mindenki szeresse magát, és nyugodjon bele a természetnyújtotta értékeibe. Érdekes, de engem sose érdekelt, hogy mekkora a mellem , és, hogy ez bejön e pasiknak. És nem úgy kell elképzelni, mint valami igénytelen bányarémet, sõt pont ellenkezõleg. Én egyszerûen szeretem a testem, és tisztában vagyok azzal, hogy a külsõ értékek alig érnek valamit a belsõ értékekkel szemben.
A kérdező hozzászólása: Tudom h egyénfüggõ, de egy konkrét választ szeretnék h TE melyikre szavazol. És h mitõl számít neked nagynak/kicsinek:)
A kérdező hozzászólása: Áhh tudom, csúnya is lenne ha mellméret alapján választanátok párt. Tegyük fel van két teljesen egyforma nõ, a mellméretüket leszámítva. Nem ismered õket. Csak arra a kérdésre kell válaszolnod h melyik néz ki jobban.
Most kövezzetek, de ha van két tök egyforma gyönyörû nõ, akkor én azt választom amelyiknak nagyobb a melle. Nem akarok senkit ezzel megbántani, de férfibõl vagyok.
"Tényleg így van? Egyáltalán nincs olyan férfi, aki két egyforma nõbõl (mellméretet leszámítva) a kisebbet választaná?" Jó de hát ez milyen kérdés? Erre ki az, aki a kisebbet választaná? Ez olyan kérdés, hogy ingyen kapsz 5 vagy 10 millió forintot, melyiket választod...Nonszensz, ilyen élethelyzet nincs, ennek a kérdésnek sincs ebben a formában SEMMI értelme. Kedves kérdezõ. Úgy hozta a sors, hogy az eddigi kapcsolataimban a partnereimnek nem volt nagy a mellük, kifejezetten kicsik volt. VISZONT: kemények és formásak voltak, pont belefértek a tenyerembe és imádtam õket, soha egy olyan gondolatom nem volt, hogy hú most nagyobbat szeretnék. Egy nõ nem csak mellbõl áll...minthogy egy pasit sem csak a farka méretérõl ítélünk meg.
A kérdező hozzászólása: Ahh...csak arra voltam kivancsi h a ferfiaknal ez oszton e hogy a nagyobb mellett valasztjak. Teljesen mindegy h nekem kicsi vagy nagy mellem van, tudom nem ezert szeretnek, es egyaltalan semmifele komplexusom nincsen. Csak arra voltam kivancsi h ez osztonos e. Mint pl h az anyai osztonok a nagy fejre, pici vegtagokra es nagy szemekre indulnak be. Van akinek a ferfi vagya kifejezetten egy pici mellre indul be?:D
A kérdező hozzászólása: Amugy igen, ez pontosan olyan kerdes, mintha a noktol azt kerdeznek h van ket egyforma pasi az egyik 15 a masik 20 cmes penisszel. Melyiket valasztjatok? En pl a 15cmeset. Ezert gondoltam arra, h talan van olyan ferfi aki a kisebbet. Ennyi:)
Én nem zárom ki, hogy van ilyen férfi, mert hát vagyunk egy páran.:) De én még nem beszéltem olyannal, aki azt mondta, hogy "fujjj randa nagy mell, én kicsit akarok" Azonban egy normáis férfi nem így válogat, és ha a kedvesének kicsit van, akkor õ azt imádja.
Ha nincs semmi kulonbseg, izleses, formas a kicsi es a nagy es nem lehet mindkettot egyszerre, en bizony a nagyobbat valasztanam. Ez ugyanolyan, minthogy a ferfiakat vonzza a noies alak is, legalabbis a legtobbet.
20:19-es, 84%-os válaszoló: Akkor üdv, itt vagyok én, mint elsõ. Szerintem bizonyos határon felül már tényleg ronda és leginkább csak útban van - a nõnek is, és a párjának is. Én pl. világéletemben a kisebb, arányos melleket találtam szépnek, és soha egy nagymellû nõhöz nem közelítettem párkapcsolat-kialakítási szándékkal. Persze ahogy sokan mondták korábban is, nyilván nem ez alapján választ az ember, de ez is egy részlete a nagy egésznek... Szóval én úgy vagyok vele, hogy arányos/közepesnél nagyobb lehetõleg ne legyen. :)
nekem a kis mellek tetszenek, nem azért, hogy ne bántsam meg a párom!
Õszinte válasz: én kifejezetten izgatónak tartom a minél kisebb nõi melleket. Nálam a maximális elfogadható mellméret az a bizonyos "formás-közepes" afölött már nem tetszenek. De inkább a kicsikre "bukok".

A családban azt mondják a párom szülei hogy adjak tehéntejet a 3 hónapos kislányomnak de én mindenhol azt olvastam hogy nem szabad! A véleményetekre lennék kiváncsi hogy adhatok-e? Tápszeres a baba de nem kövér tőle?

Legjobb válasz: Nem szabad legalább 1 éves koráig tejet adni a babáknak! Tejterméket is majd csak fokozatosan 9 hónapos korától (sajt, túró...) Beszélj a védõnõvel és az orvosoddal.

Nem szabad legalább 1 éves koráig tejet adni a babáknak! Tejterméket is majd csak fokozatosan 9 hónapos korától (sajt, túró...) Beszélj a védõnõvel és az orvosoddal.
Ne adj neki tehéntejet. Az én csöppségem három hónapos volt, amikor kiderült, hogy tejallergiás, viszketett szegénykém. Ekkor a doki megtiltotta nekem, hogy én egyek-igyak tejtermékeket, merthogy szoptattam, és a kisbabám már erre is érzékeny volt. Amíg szoptattam, és betartottam az orvosi utasítást a kisbabámnak semmi baja nem volt. Úgyhogy mégiscsak lehet, hogy van valami abban, hogy ilyen fiatal babáknak nem szabad tehéntejet/állati eredetû tejet adni. Ne hallgass a párod szüleire. Az idõsebb korosztályban benne van az, hogy mi így csináltuk és látod mégis élünk, meg makkegészségesek vagyunk mégis stb. Csakhogy azóta fejlõdött az orvostudomány, és lehet, hogy azért csak vannak olyan problémáik, amelyek az elsõ egy évben alkalmazott etetési és egyéb ténykedések negatív eredménye, csak ezt így utólag már nem lehet bizonyítani.
Ne màsokra halgass! Nekem màr olyat is ajànlottak, hogy ne vegyek babakàdat, jo az a lavor, amibe a ruhàkat szoktam tenni mielött teregetek, meg hogy delikàtozzam majd a krumplit , és ugy adjam a 4 honaposnak, de még sok hasonlo"jo " tanàcsokat kapok. De nem tartom be. Nem szabad tehéntejet adni, föleg nem egy 3 honaposnak. Mindig az orvost kérdezd elöbb, minthogy ilyen buta tanàcsokat megfogadsz! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A védõnõ is és az orvos is azt mondja hogy nem szabad de a párom szülei abból indulnak ki hogy a párom is kapott ennyi idösen már és semmi baja nem lett tõle!A húgomnak tej allergiája volt mert anyukám sok tejet ivott mikor õt várta!
Szia. Elvileg nem szabad 1 éves korig a babának tehén tejet adni.Én sem fogok, azt hiszem.A tápszer kell a mentális fejlödésnél is-ma hallottam egy egészs.ügyi növértõl.
nem szabad tehentejet adni ilyen kicsi gyereknek elvileg 1 eves korig nem szabad!! a parod szulei, hadd mondjak csak ne hallgassal rajuk mert NEM SZABAD!!
Ahogy elottem is irtak, egyéves kor alatt nem ajánlott a tehéntej, ha a szukebb családban elofordul tejallergia, óvatosan kell bevezetni a tejet, tejtermékeket. A mai tápszerek nem olyanok már, mit 20 éve, jobban figyelnek az osszetételukre. Az én fiam is tápszeres volt, egyáltalán nem duci, eleven baba, 1-másfél éves koráig tápszert fog kapni. Elég nehéz megvívni a harcot az idosebb generácioval, mert hisz nekik mást mondtak, más felfogás volt mindenrol. Én azt szoktam mondani, hogy a vakbélgyulladás is végzetes volt, amíg nem tudták operálni. Akkoriban sajna az volt elterjedt. Akkor ne tegyék ma sem? Lehet rossz példa, de talán szemlélteto. Probáld megmagyarázni, hogy te így szeretnéd, ezt tanácsolja az orvos meg a védono is.
Nagyon pici meg hogy adjal neki tehentejet. En a helyedben 4 honaposan elkezdenem mar etetni rendesen, krumpli, sargarepa, oszibarack, alma, cekla...stb. A tapszert pedig csokkentsd, en annyira nem ertek a tapszerhez, mert szoptattam, de 4 honaposan mar kezdtem neki adni rendesen etelt, foztem neki a fent leirtakat. Mire 1 eves lett, evett mindent, soha nem feltem, hogy barmitol is baja lesz, vagy megfullad. Vehetsz majd neki mar bebi eteleket is, de ha draganak talalod, akkor kezdd majd el etetni, ne felj tole! A tehentejet pedig idd meg inkabb te, a babadnak ne adjal belole meg!
Nem irod, hogy szoptatsz-e vagy sem. En tejimado vagyok, de egy 3 honapos babanak meg nem adnek tehentejet. Mar csak azert sem, mert az pasztorozott kell, hogy legyen, tehat tul sok hasznos dolog az o szamara nem lesz a tejben. Manapsag mar annyira jo tapszereket lehet kapni, hogy azokban mar minden benne van, ami a babanak kell. Nem hinnem, hogy kover lenne tole. Tudni kell az aranyokat es kesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nekem sem állt szándékomban adni csak a szülõk tudjátok milyenek!!Azt hittem csak én nem akarok adni neki azért kérdeztem meg!Ja és a másik unokájuk most 6hónapos de már 2és fél hónapos kora óta kap tehéntejet meg zöldségeket, kekszet meg stb...!majd meglátjuk kinek lesz egészségesebb a gyereke 10év múlva!mert sztem visszafog ez ütni!!

Hogyan mondjam meg a parom haverjanak, hogy a parom betegesen feltekeny ra?

mar nagyon regen gyanuditgat a baratjaval,pedig sosem csaltam meg vele beszelgetni szoktunk de tobb nem volt.szerinte o kikezdet velem csak nem akarom neki elmondani.hogy beszeljem meg ezt a haverjaval hogy harag sem legyen belole?.

Legjobb válasz: Úgy mondd el, hogy "betegesen féltékeny rád." Tömör, egyszerû, ennyi. Ha párod sokáig ezt fogja csinálni, te nem fogod bírni, és lehet hogy a haverhoz fogsz menekülni, vagy az elsõ szembejövõ pasihoz.. Szerintem a párodon állíts, ha tudsz..

Úgy mondd el, hogy "betegesen féltékeny rád." Tömör, egyszerû, ennyi. Ha párod sokáig ezt fogja csinálni, te nem fogod bírni, és lehet hogy a haverhoz fogsz menekülni, vagy az elsõ szembejövõ pasihoz.. Szerintem a párodon állíts, ha tudsz..
Sehogy! Akkor beszélgess vele, amikor a párod is ott van. Tanuld meg, férfi és nõ között nincs barátság, csak nagyon kivételes esetben (együtt nõnek föl ...stb) Lehet, hogy te azt hiszed csak beszélget veled, de elárulom, hogy jól megfektetne téged. Honnan veszem? Tapasztalat sajnos...
Ismerõs! Nekem is volt ilyen szitum, csak nálam a barátomnak megmondta a haverja, hogy tetszem neki. Barátommal megbeszéltük, hogy nekem nem jön, be nem kell aggódnia. Ennyivel letudtuk. Aztán amikor kezdett romlani a kapcsolatunk elõkerült a haver, jókat dumáltunk, néha összefutottunk, párom akkor kezdett kicsit nyugtalan lenni. Voltunk együtt házi buliba ott a haverja kicsit erõsen csapta a szelet, párom rászólt, megértette és elhülyültük. Azóta a kapcsolatom szétment, más miatt. A haverjával meg néha összefutok suliba ami ritka. Õ bepróbálkozott, de nekem nem tetszik, meg am se jönnék vele össze! Tanács: üljetek le 3an és beszéljétek meg.
Szerintem dugj a sráccal, legalább a fiúd nem alaptalanul lesz rá féltékeny.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!