Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam a barátomnak, hogy (442 db)

Hogy mondjam a barátomnak, hogy ne állítson májusfát, hogy ne bántsam meg?

Szóval, örülnék neki, ha kapnék, de nem szeretném, azt a hagyományos kivágott kis fa, meg a díszítés.

Legjobb válasz: Ha kérdezte, hogy milyet szeretnél akkor egyszerûen mondd azt, h azt a nagyot a ház elõtt.

Ha kérdezte, hogy milyet szeretnél akkor egyszerûen mondd azt, h azt a nagyot a ház elõtt.
Bizony sokan örülnének, ha a párjuk ilyeneket megtenne értük. Én élvezném, és nem rontanám el a kedvét, hiszen örömmel csinálja!
Nálunk hatalmas jegenyéket szoktak állítani nem csemetéket. Ha kérdezte is mit szeretnél, mondd meg melyiket díszítse.
Kérdezõ kérdésére válaszolva: magyarul, egyértelmûen és röviden.
Menj el vele inni és beszéld meg vele mi bántja, nem túl valószínû hogy csak azért iszik mert hiányolja a nõjét...
A kérdező hozzászólása: baptista vagyok, nem iszom .. :D Komolyra fordítva a szót, én nem iszom, cukorbeteg vagyok, utálom az alkoholt. Mindig kérdezem tõle mi a baj, annyit mond hiányzik a nõje... vigasztalom, de ugyanúgy... minden nap TÖK RÉSZEG. Nem akarom, hogy valami baja legyen. Én meg nem parancsolhatok rá, hogy na Lali, akkor mától kezdve nem iszol!!!
Esetleg adhatnál neki tippeket hogy hogyan tarthatná a kapcsolatot a nõjével, Skype videochat azért elég sok mindenre használható ;) Esetleg ha kényes lenne a téma a barátnõt felkeresni hogy tegyen valamit az ügy érdekében és gyakrabban jelezze hogy minden rendben van, vagy a srácot rábeszélni hogy utazzon ki a lányhoz egy hétvégére..
A kérdező hozzászólása: Ezek mind nagyszerû ötletek, és ezeket meg is csinálják, de mindezek ellenére történik ez az ivászat... egyszerûen annyira szereti... vagy más is lehet e mögött... nem tudom biztosan, egyet tudok csak: Ha minden nap iszik valaki alkoholista lesz... nem lesz jó neki... múltkor majdnem behányt az elõadóba... :( Sajnálom szegényt... de akkor nagyon mérges voltam rá... haza kellett vigyem. félek, hogy másokhoz is nyúl...
Azzal lehetne rá hatni talán hogy mit szólna a barátnõje ha így látná, vagy hogy fog visszatérni a normális kerékvágásba hogyha visszajön. Huzamosabb ideig ha iszik az ember akkor már jelentkeznek elvonási tünetek is. Az lehet a baja amúgy hogy kangörcse van már de nem akarja megcsalni a csajt, vagy megcsalta és bûntudata van. Amíg saját maga be nem látja hogy igenis baj van és a pia nem oldja meg a gondjait addig nem igazán lehet vele mit csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Erre nem is gondoltam... hogy esetleg megcsalta. .. arra igen, hogy úgyis " hiányzik" neki... de az még nem lenne ok az italra...inkább a másik...

Hogyan mondjam el anyunak hogy lefekudtem a baratommal?

5honapja vagyunk egyutt es lefekudtunk.15 vagyok. Baratom 16. Nem kell szidni hogy minek elek szexualis eletet mar masik kerdesnel megkaptam szoval koszonom de nem kell! Szoval tabu a tema de szeretnem ha tudna. Nagyon szeretjuk egymast. Segitsetek hogy hozzam fel a temat? Mit mondjak? Mire szamitsak?

Legjobb válasz: Anya! Van egy perced? Beszélhetünk? .. Tegnap lefeküdtem a barátommal, gondoltam jobb ha szólok róla!

Anya! Van egy perced? Beszélhetünk? .. Tegnap lefeküdtem a barátommal, gondoltam jobb ha szólok róla!
minek elmondani neki? Ha elmondod szerintem jol megver amit meg is erdemelsz az anyádat azt... aki tuti prosti raadasul
Ilyet kérdezni? -.- Most mit valaszoljunk rá? Mond el, amikor épp nyugodt állapotban van és kész...ja, hogy te azt akarod, hogy a szadba ragjuk, mit mondj?? Olvasd már el a kerdesed, ez nem egy normális kérdés, most komolyan én nem ismerem anyukdat, nem tudom, hogy reagálna, hogyan kéne hozzá állnom...ha te sem tudod, akkor.mi honnan tudnánk. Légy szíves olyat kérdezz máskor, amire tényleg lehet válaszolni!
Lehet, hogy most kiakadna, hogy már 5 hónap után szex is volt. Én még picit várnék a bejelentéssel. Mondjuk ha késõbb szeretnél pl fogamzásgátlót felíratni, vagy csak rutinvizsgálatra mész, de nõgyógyászhoz el fogsz menni. Kérd meg, hogy kísérjen el, abból sejteni fogja szerintem, hogy nem csak puzzle-öztök amikor együtt vagytok :D
"Anya! Lefeküdtem a barátommal"
Ha elég nagylánynak gondoltad magad, hogy 15 éves gyerekként szét tedd a lábad, akkor legyél ahhoz is elég nagy lány, hogy kitaláld mit mondasz neki, és hogy oda állj elé, hajrá úgy gondolod felnõtt vagy akkor viselkedj is úgy!
Szerintem nem kéne tiszteletlenül beszélni egy lányról csak azért mert 15 évesen lefeküdt a barátjával, akit szeret. Amúgy az, hogy hogy reagál egy anyuka a hírre szerintem nagyon változó. Az én anyukámat édesapám szedte le rólam, de így 10 év távlatból mindketten nevetünk már rajta. Szóval biztos nem lesz könnyû menet, de ha a kérdezõ édesanyja szereti õt, akkor idõvel megbékél majd a dologgal. Hogy mit kell mondani? Teljesen mindegy, ezen nem szépít semmi.
hú de nagyon tiszteletlen vagyok...aki szexel az úgy gondolja felnõtt errõl van szó, ez nem tiszteletlenség

A barátomnak van egy gyönyörű barátnője Mutatta valamelyik nap róla képet és emlékeztem rá hogy valahol. Tegnap láttam ezt a csajt az ócsai úton. Hogy mondjam el a barátomnak hogy Prostituált a csaj. Hogy válasszam el tőle a csajt?

Legjobb válasz: Figyeld ki hogy a csaj mikor melózik és egyszer teljesen véletlen lassan autózz el azon a környéken át haveroddal. Ha elmondod neki talán el se hinné, vagy ha számon kéri a csajt letagadhatja, és még veled lenne miatta balhé. A tetten érés a legjobb mód.

Figyeld ki hogy a csaj mikor melózik és egyszer teljesen véletlen lassan autózz el azon a környéken át haveroddal. Ha elmondod neki talán el se hinné, vagy ha számon kéri a csajt letagadhatja, és még veled lenne miatta balhé. A tetten érés a legjobb mód.
Miért akarsz kavarni? Mert a csaj szebb nálad? Ahhoz sincs semmi közöd, ha prosti. Néha nagyobb szopás, amit te csinálsz a munkahelyeden, mint amit egy útszéli csinál.
Én meg meggyõzõdnék róla, hogy ez a lány tényleg az a lány-e. Mert ha csak feleslegesen kavarod a [email protected] bizonyíték nélkül, akkor érthetõ okokból megválsz egy baráttól.
Miért vagy ebben olyan biztos? Szerintem konkrétan ne mond el amit tudsz, hanem csak intsd õt óvatosságra a csajjal kapcsolatban!
Nagyon egyszerû! Fogd a barátodat, és sétáljatok ki az Ócsai útra. Ha igaz, hogy ott van a barátnõje, akkor bingó, ha nem, hát fizesd be egy köre.
A kérdező hozzászólása: nem fogom meg csinálni!!!!!
Hát látom ne fog téged semmi józan válasz megakadályozni abban, hogy erõvel is kavard a [email protected]! Te már úgyis eldöntötted, hogy márpedig szét fogod õket választani! Akkor csinálj azt, amit akarsz, csak egyet nem értek, hogy mi a fenének írsz ki ide kérdést, ha úgyis tudod, hogy mit fogsz csinálni?!
A kérdező hozzászólása: a barátom nem hinném hogy strici lenne. Amúgy hallottam olyat hogy a pasi azért szakított a párjával mert szerelmes leveleket kapott másoktól.
A kérdező hozzászólása: mi lenne ha a barátaimat meg kérném hogy írjon nekik szerelmes leveleket és ha a barátom megtudja a leveleket és szakít vele és mielõtt elmondanám neki hogy mivel foglalkozik.
Probálj meg ne beleavatkozni! Lehet, hogy a barátod a stricije és ö futtatja ill szedi el a pénzét. Ha nem, majd a stricije el fogja választani öket egymástol, ne félj.
És ha épp buliból ment haza? Lehet, hogy csak várt valakit, akivel meg volt beszélve, hogy hazaviszi kocsival. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Egyébként is, ha tényleg prosti lenne, az is magánügy. Kivéve akkor, ha a párod is hozzá jár, mert abban az esetben tartozik rád is a dolog. Errõl megbizonyosodhatsz könnyedén. Viszont nem ajánlom, hogy a párodnak elmeséld, hogy prosti a csaj, mert abból nem biztos, hogy jól kerülsz ki.
A kérdező hozzászólása: a csaj vasadon lakik és kötve hiszem hogy hazafelé ment mert reggeli órákban láttam a csajt amikor ki szoktak állni a csajok.
Szerintem valahogy add tudtára, hogy mi a helyzet. Akár egy erre a célra készített e-mailcímrõl való levéllel.
Kicsit zavarosan irtad, hogy merre is láttad a csajt? Melyik településen van ez az ocsai ut? Biztosan azért járt arra, vagy csak esetleg arrafelé lakik? Megkérdezted töle, hogy téged bevállal-e?
A kérdező hozzászólása: ezt onnan tudom hogy van egy település Ócsa mellett hogy Bugyi és oda Járok Dolgozni és a munkahelyemre csak úgy tudok menni hogy érinti a Ócsai utat és tegnap láttam kint állni a csajt. Csak innen tudom.
En azt mondanam, hogy hagyd a fenebe, az o dolguk, hogy mennyire oszintek egymashoz. Viszont azt tudom, hogyha en lennek erintett, akkor azt akarnam, hogy ha valaki tud valamit, akkor mondja el nekem is. Bizonyosodj meg arrol 110%-ra, hogy tenyleg azt a csajt lattad/latod! Aztan mondd el a baratodnak. De ne bantodj meg, ha esetleg nem hisz neked. Termesztes vedelmi oszton.

Hogyan mondjam a barátomnak hogy le akarok vele feküdni?

Mindent megbeszélünk.3hónapja vagyunk együtt és ő 18 én meg 16 vagyok.én még szűz vagyok.de hogyan hozzam neki fel a szexet mint témát? Vagy ezt h akarom nagyon.

Legjobb válasz: ha mindent meg tudtok beszélni, beszéljétek meg ezt is

ha mindent meg tudtok beszélni, beszéljétek meg ezt is
A kérdező hozzászólása: hát majd odaállitok egy doboz óvszerrel :D
Vetkõzzetek meztelenre, mert úgy kényelmesebb aludni. Õ fogja felajánlani, hogy akarod e:) Már ha FÉRFI. Velünk a férjemmel így történt az elsõ:) 27/N
A kérdező hozzászólása: Attól még nem vagyok ribi h le akarok feküdni vele.
Ha a barátod nem egy totális pancser, akkor csak annyit kell tenned hogy amikor fekszik az ágyon akkor ráugrasz és lovagolni kezdesz. Persze csak ruhákban, és le fogja vágni hogy téged is vonz a dolog. A másik pedig az, hogy egyszerûen csak olyan közel bújsz hozzá, hogy a melled és minden porcikád érezze. Majd amikor erre felágaskodott, akkor megkérdezed tõle hogy: "nocsak ez meg mire fel nõtt ide". Ha van egy csöpp esze, akkor õ fogja onnantól folytatni a témát, és ha nem vagy elutasító, akkor minden rendben fog menni. 29/F
Ribiiiiii
A kérdező hozzászólása: Valami finomabb célzást :P
"szia. Le akarok veled feküdni"
"azt akarom, hogy dugj meg!"
A kérdező hozzászólása: De hogyan
ha nem beszél más nyelven, akkor lehetõleg magyarul

Hogy mondjam a barátomnak hogy ujjazzon meg?

Legjobb válasz: Ujjazz meg!

Ujjazz meg!
És persze a száddal mond.
Kicsim lennél olyan kedves, és megujjaznád a kiéhezett puncimat? valahogy így...
kezd el simogatni a farkát, rá fog jönni:) )
drágám megtennél egy szívességet akedvemért és ilyenkor már fogod a tökét
Odavezeted a kezét.
pont így.
Célzásként titokban fizess elõ neki a fürge ujjak magazinra. Ha mást nem, kötni megtanul belõle, így ruhára kevesebbet kell költeni majd. :)
rendelj mondjuk a neten? biztonságos és diszkrét :)
Muszáj tudnia róla? Rendelsz egyet netrõl és használod, amikor õ nincs veled. Vagy ha úgy szeretnéd használni, hogy õ is ott van, akkor meg csak elmondod, hogy nincs vele semmi probléma, csak szeretnél egy kis változatosságot vinni a szexuális életetekbe és szeretnél egy vibrátort. Ha ennyit nem mersz neki elmondani, akkor azért el kéne gondolkozni, hogy milyen ez a kapcsolat, ha az ember a vágyait nem meri megosztani a másikkal. Vagy a másik egybõl azt gondolná, hogy elégedetlen vagy a másikkal...Mond ki bátran, hogy mire vágysz!:)
Milyen pasid van? My God. Én azt vinnék magammal (jó nem az elsõ) de valahanyadik randira, mint C.J. :DDD Virággal mi a fenét kezdesz? :) Megöntözöd, elszárad, kidobod, hurrá. Meg ha nem vagyok éppen kéznél, inkább használhatja azt, sokkal jobb mint egy másik csákót használna.
Rontsd el a nemi életeteket. :D
Látod? Mégsem kapom azt rohadt felpontozást, hogy rohadnátok meg :)
Elég éretlen lenne a barátod, ha azt gondolná, hogy ezért õ nem elég neked. Nekem most a párom hozta fel, hogy vesz nekem egyet vagy kettõt :) mert imádná nézni ahogy játszom vele, tehát ketten is használnánk, ha olyan kedvünk van. Meg azt is mondta, legalább lesz amivel kényeztetem magam, ha õ épp nincs velem. Szerintem ez az érett , normális felfogás. :) 27/N

Hogy mondjam el anyukámnak hogy lefeküdtem a barátommal? 16/L

10 hónapja vagyunk már együtt a barátommal, és lefeküdtünk. Anyukám is nagyon szereti őt, jól ki jönnek. De attól félek hogy korainak tartja majd és félek elmondani. Szokta kérdezni, meg mondja is hogy mondjam neki a megtörtént mert akkor elvisz fogamzásgátlót fel íratni. Szerintetek hogy kezdjek bele?

Legjobb válasz: Hát, szerintem azért mondta, hogy szólj ha megtörtént mert tényleg komolyan gondolta a dolgot. Ha nem gondolt volna rá hogy elõbb utóbb bekövetkezik akkor nem most mondja hanem pár év múlva. Szerintem nem fog megharagudni. Jobban haragudna ha nem mentek fogamzásgátlóért és azt jelentenétek be hogy terhes vagy.

Abból, amit leírtál, nekem úgy tûnik, hogy anyukád egyáltalán nem tartja korainak, és teljesen normálisan áll a témához.
Hát, szerintem azért mondta, hogy szólj ha megtörtént mert tényleg komolyan gondolta a dolgot. Ha nem gondolt volna rá hogy elõbb utóbb bekövetkezik akkor nem most mondja hanem pár év múlva. Szerintem nem fog megharagudni. Jobban haragudna ha nem mentek fogamzásgátlóért és azt jelentenétek be hogy terhes vagy.
" Anyu, nõgyógyászhoz kellene mennünk!"
16éves kor a legideálisabb. Nem fogja korainak tartani szerintem, pláne hogy mondta is ezt neked, hogy elvisz feliratni gyógyszert ha megtörtént. Te ismered mondjuk anyukádat a legjobban, de ha rugalmas meg fogja érteni. Eléállsz, mondod neki hogy valamit szeretnél mondani és szépen virágnyelven megfogalmazod, hogy megtörtént. Ennyi, nem kell parázni.
Elkísérnél a nogyogyászhoz, mert szukségem lenne a pirulára.
Ne csapd be anyukád azzal, hogy eltitkolod elõle!Ha olyan , akkor rá fog jönni, mert Õ ismer Téged, még ha titkolnád is elõtte
Egyrészt ha úgy érzed, hogy nem akarod elmondani, akkor nem kell, gyógyszert felíratni egyedül is tudsz. Másrészt viszont, ha úgy látod helyesnek, akkor mondd el neki nyugodtan, én sem hiszem, hogy korainak tartja, hiszen õ maga hozta szóba, és pont azért, hogy majd ha már szükség lesz rá, akkor tudjon neked gyógyszert venni. Ebbõl nekem nem az jön le, hogy ezt megbotránkoztatónak tartja, hanem neked akar segíteni.
Sehogy. Szerintem nem sok köze van hozzá. Én legalábbis nem számoltam be a szüleimnek ilyesmirõl, fog. gátlót meg egyedül is fel tudtam íratni. 16 évesen nem korai, fõleg a mai világban. Ha külön kért rá, hogy mondd el neki, mert el akar vinni orvoshoz, akkor meg mitõl félsz?
De már egy hónapja...
Anyu már nem vagyok szûz, kell fogamzásgátló.
Anyud tok jo fej! Szerintem is tiszteld meg azzal, hogy elmondod.
"anya, már nem vagyok szûz"
Valahonnan kell majd pénz a tabira/gumira, muszáj elmondani.
Én a magam részérõl boldog lennék, ha az egészséges 16 éves lányom, egy egészséges 18 körüli fiúval feküdne le, és jól érezné magát.
Remélem, hogy rugalmas, empatikus és fiatalos gondolkodó anyukád van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Mindenképp elmondom neki, mert megkért rá, és meg érdemli hogy tudja.
Mond el neki egyszerûen, de ne írassatok fel fogamzásgátlót, ne tömd ilyen vacakkal a szervezeted.

Hogy mondjam meg anyumnak, hogy lefeküdtem a barátommal, és szeretnék fogamzásgátló tablettát szedni?

Sziasztok! fél éve vagyok együtt a barátommal, én 16 ? 19. eddig csak pettingeltünk, de tegnap vele vesztettem el, és nagyon jó élmény volt =)..anyummal beszélgetttünk a fog.gátló tabiról, fel is van iratva. megbeszéltük, hogy várjak még vele, de ha mégis akarom szóljak neki és talán kiváltja, de kiemelte VÁRJAK még vele!!! nos, hát szeretném a tabit szedni, csak nemtudom hogy mondjam meg anyunak, hogy ne kapja fel a vizet, hogy tegnap megtörtént a dolog? pls segítsetek, a gúnyolódó válaszokat mell?zétk légyszi! köszönöm =)

Legjobb válasz: Hàt,ha hazudsz,az sem jo,bàr ön öszintén soha sem tudtam anyummal ilyesmiket megbeszélni,màig nem tudja mikor vesztettem el,pedig màr 6 éve..... Nos ha nem akarod semmiképp megmondani,akkor kegyes hazugsàg,monnd meg neki,hogy te jobban éreznéd magad ha màr most elkezdhetnéd szedni,mert ugy biztonsàgban érzed majd magad . Tuti hogy érteni fogja,hogy hamarosan elveszted a szüzességedet. De tényleg ha màr eddig nyiltan beszéltöl vele rola,akkor szerintem ülj le és monnd meg neki,hogy: Any,ne haragudj ràm,én öszinte leszek most veled,màr nem vagyok szüz,de ne ijjedj meg,védekeztem gumival.... És még nem akarok teherbe esni véletlenül sem,ugyhogy légyszi a megbeszélt fogamzàsgàtlo tabit vàltsuk ki! Tuti hogy nem fog haragudni,szerintem büszke lesz,hogy megbizol benne! Csak egy nagy levegövétel,és hajrà!Monnd meg neki

Hàt, ha hazudsz, az sem jo, bàr ön öszintén soha sem tudtam anyummal ilyesmiket megbeszélni, màig nem tudja mikor vesztettem el, pedig màr 6 éve..... Nos ha nem akarod semmiképp megmondani, akkor kegyes hazugsàg, monnd meg neki, hogy te jobban éreznéd magad ha màr most elkezdhetnéd szedni, mert ugy biztonsàgban érzed majd magad . Tuti hogy érteni fogja, hogy hamarosan elveszted a szüzességedet. De tényleg ha màr eddig nyiltan beszéltöl vele rola, akkor szerintem ülj le és monnd meg neki, hogy: Any, ne haragudj ràm, én öszinte leszek most veled, màr nem vagyok szüz, de ne ijjedj meg, védekeztem gumival.... És még nem akarok teherbe esni véletlenül sem, ugyhogy légyszi a megbeszélt fogamzàsgàtlo tabit vàltsuk ki! Tuti hogy nem fog haragudni, szerintem büszke lesz, hogy megbizol benne! Csak egy nagy levegövétel, és hajrà!Monnd meg neki
Szia! Elõszöris gratulálok, hogy átestél életed egyik legszebb élményén és örülök, hogy ez tényleg szép is lett. Nem tudom, hogy mindenképp el szeretnéd mondani édesanyádnak, hogy már megtörtént köztetek az elsõ? Mert szerintem ez ebben az esetben mellõzhetõ lenne még. Odaállnál anyukád elé - hisz úgy gondolom, jó a viszony köztetek - és megkérnéd, hogy váltsa ki a tablettát, mert idejét érzed, hogy hamarosan szexuális életet élj a pároddal és fontos számodra a védekezés. Lehet, hogy nem örül neki annyira, hisz mindig ez õ kicsi lánya maradsz, de látni fogja rajtad, hogy igenis érett vagy már rá és komolyan szeretnéd és felelõsségtudat is van benned, hogy fontosnak találod a védekezést. Hidd el jobban kiakadna, ha abortuszra kérnéd a beleegyezését, vagy ha a segítségét kérnéd egy kisbaba felneveléséhez. Szóval annyira nem vészes a helyzet. Lehet szól 1-2 szót, hogy korai még szerinte, de hamarosan belátja majd, hogy ez nem így van. :) Sok sikert hozzá, szorítok neked!
ha már eddig eljutottál, a nehezén bõven túl vagy... Végülis akkor már nem fogja váratlanul érni a dolog. Simán mondd meg neki, sajnos lassan meg kell szoknod, hogy anyukád nem mindig örül a döntésednek, mert nehéz elfogadnia, hogy a kislánya felnõtt. Ne balhézz össze vele, csak mondd el, hogy ezt szeretnéd, és légy erõs, mert lehet hogy szomorú lesz. (nekem ez volt benne a legrosszabb... rosszabb volt, mintha leszidott volna:S) De tényleg gondolkozz el... Kb 50 éves korodig kell majd szedned... Biztos, hogy már most el akarod kezdeni? Nem ér rá, majd ha férjed lesz? Csak úgy mondom, 1 tanács. Sok sikert

Hogy mondjam a barátomnak, hogy megjött és nem akarok találkozni?

Nagyon rosszul is vagyok,fáj a hasam is, és elég erõs a vérzésem.. így nem nagyon szeretnék találkozni.. hogy mondjam neki ? :/

Legjobb válasz: Hülye vagy? A pasid ilyenkor a legjobb fájdalomcsillapító. Komolyan. Egyébként úgy, ahogy nekünk. Ha egy rakás idegennek ment, akkor menjen már neki is.

Hülye vagy? A pasid ilyenkor a legjobb fájdalomcsillapító. Komolyan. Egyébként úgy, ahogy nekünk. Ha egy rakás idegennek ment, akkor menjen már neki is.
Hát szólj neki, hogy most jött meg és nem érzed magad jól. Nemfogsz neki újat mondani azzal, hogy havi vérzés :-D
mondd meg neki hogy pirosbetûs ünnepek vannak xD
sms "szia bocsi de ma megjött és nagyon rosszul vagyok görcsölök is ne haragudj h nem tudok ma talizni veled pedig annyira szerettem volna :-("
Osztom az utolsót. mit kell ezen túlbonyolítani? , , megjött és annyira görcsölök, hogy a wc-ig alig tudok kimenni. gyere át ha akarsz, én nem tudok menni ma sehová'' ezen mit kell bonyolítani? nem a pikkelysömöröd jött ki a homlokodon, nem értem miért ciki az, ha ezt megmondod neki és miért lenne jobb az ha a képébe hazudsz. gondolom nem fog kicsúfolni, vagy tölti fel a netre hogy neked megvan 28 naponta. barátnõm is megmondja ha ilyen gondja van, semmi szégyelnivaló nincs rajta. semmivel sem 'gázabb' mint a szexrõl beszélgetni. 19 f
Az igazi férfi a hónap minden napján szereti a nõjét.
Drága, akkor soha nem fogsz találkozni vele, mikor megvan? Egyszerû: veszel be gyógyit, és elmész hozzá, vagy felhívod, hogy nagyon görcsölök, és ha találkozni szeretnél velem, akkor gyere át, légyszi. Mellesleg tudod, milyen jó, mikor fáj, és melletted van, átölel, fõz teát, stb. Persze ehhez megfelelõ intelligencia is kell, mert ha csak d.gni akar, vagy nyûg neki, akkor tényleg ne jöjjön.
Találkozni lehet. De mondd meg neki, hogy most nem fogtok dugni!
Hát így, ahogy leírtad.
Ha a barátod, akkor gondolom bízol is benne, nem? Elmondhatod neki nyugodtan. Ez a világ egyik legtermészetesebb dolga.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!