Találatok a következő kifejezésre: Hogyan mondjam a barátomnak, h (31 db)

Hogy mondjam el barátomnak, h megjött és elkezdhetem a fogamzásgátló szedését? Mert eddig féltünk, h nem e vagyok terhes mert megvolt rá az esély

Legjobb válasz: Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".

Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".
Dugni nem féltél? Ilyenkor meg igen?! Komoly..
A kérdező hozzászólása: kicsit másra gondoltam:D azért köszi:D
Oltás vagy elsõ :) Röhögtem. Zöldkéz!
jajj elsõ jót röhögtem :D:D hát ez nagyon jó XD
Ne haragudj már, de ennek most nem örülnöd kellene??????
De, ha eddig féltetek, hogy esetleg terhes vagy, akkor nem hatalmas vigyorral az arcodon kellene vele közölnöd, hogy nincs baba és mától elkzeded szedni a tabit, hogy többé ilyen kétség ne legyen! Ezt az örömhírt jóval könnyebb közölni, mint egy nemkívánt terhességet!
A kérdező hozzászólása: dee nagyon is örülök neki!! most õ dolgozni van sajna
Azért durva, hogy az emerek manapság mennyire nem tudnak smemit elintézni önállóan. Már mindenhez segítség kell? Egyszeráen hívd fel, vagy várd meg, míg hazaér, és mondd el neki, hogy , egjött. Nem tudom mit kell ezen izélni.

Tanulok meg, tehat alig van penzem. A baratom viszont dolgozik. Felek, hogy O valami nagy ajandekot vesz nekem karacsonyra (utalt ra. ). Hogy mondjam meg Neki, h kinosan erzem magam emiatt?

Legjobb válasz: Ha a barátod értelmes akkor tudhatja azt is h nem keresel szóval nincs pénzed és nem várhat le nagy ajándékot. Szóval ha normális a felfogása akkor ne aggódj ezen! Ha nem normális a felfogása akkor ne is törõdj az egésszel, örülj az ajándéknak azt ennyi.

Ha a barátod értelmes akkor tudhatja azt is h nem keresel szóval nincs pénzed és nem várhat le nagy ajándékot. Szóval ha normális a felfogása akkor ne aggódj ezen! Ha nem normális a felfogása akkor ne is törõdj az egésszel, örülj az ajándéknak azt ennyi.
nem fogja elvárni, hogy valami nagyot adj neki.
velem is ez a helyzet:(õ azt mondja nem vegyek semmit mert nincs pénzem elég vagyok neki én:) de valamivel meglepem..de örülök hogy megérti:) szal nyugi nem lessz gond
Ne érezd magad kínosan emiatt :) Felesleges. A karácsony nem a pénzrõl s az ajándékról szól, hanem a szeretetrõl, ha pedig ez megvan mindkét fél részérõl akkor nincs probléma. Sokszor egy kis apróság többet ér a legdrágább ajándéknál is, s nem is kell olykor pénzt adni érte. (Értem ezalatt egy kis saját kezûleg elkészített apróságra, s társaira.)
Figyi, mind a ketten dolgozunk, mégis most anyagi mélyponton vagyunk. Amíg a Párom állás nélkül volt, azt a kicsi tartalékot is feléltük, amink volt. Szerinte egyikünk sem ad semmit a másiknak karácsonyra. De együtt leszünk. Együtt sütjük meg a halat, bejglit, együtt díszítjük fel a fát... együtt vacsorázunk. Ennek az ünnepnek igazából errõl kéne szólnia.

Hogyan mondjam meg a barátomnak h nem szeretném h kinyaljon?

most elõször fogok vele lefeküdni és olyan kínos mert õ ki akar nyalni de én nem szeretném

Legjobb válasz: Miert nem szeretned?:)

Miert nem szeretned?:)
ha nem akarod akkor mondd neki. olyanba ne menj bele amit nem akarsz, bár jó dolog ;) hát ha neked ez lesz a legelsõ szex akkor ha nem is nyal ki de mindenképp fektessetek sok idõt az elõjátékra. ujjal izgassa a csiklód és ha már kellõen nedves vagy akkor ujjazzon 1-2 ujjal. ha szükséges használjatok síkosítót. ja és védekezzetek! am hány évesek vagytok?
"Kedvesem, nem szeretném hogy kinyalj!" és magyarázd el neki, miért.
Miért nem szeretnéd? Minden lány szereti. De mond meg neki hogy még nem szeretnéd hogy kinyaljon. Vagy engedd meg neki és ha nem tetszik ahogy csinálja akkor mond inkább neki hogy fojtassa ujjal vagy hatoljon beléd így nem fogja megkérdezni hogy miért ne nyalhatna
Miért nem szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom de én úgy vagyok vele h inkább térjünk a lényegre
Mikor épp elkezdené csinálni, fogd meg az arcát, húzd vissza, csókold meg és mond, hogy "Most ezt kihagyhatnánk?" Ilyen egyszerû :)

A barátom megujjazta a fenekem, majd a puncimat kézmosás nélkül. Félek, h valami baj lehet. Hogy mondjam neki neki h ez gusztustalan? Magától ezt mért nem tudja, h ez így nem helyes?

Legjobb válasz: Mi a fene van, ti nem tudtok kommunikálni a "párotokkal"? xD Hihetetlen... Tessék: "Figyelj, drága, ez gusztustalan, nem szeretném, ha ezt csinálnád. Nem mellesleg veszélyes is, egy csomó fertõzést bekaphatok így, gondolom ezt nem szeretnéd." Nehéz, mi? xD

Mi a fene van, ti nem tudtok kommunikálni a "párotokkal"? xD Hihetetlen... Tessék: "Figyelj, drága, ez gusztustalan, nem szeretném, ha ezt csinálnád. Nem mellesleg veszélyes is, egy csomó fertõzést bekaphatok így, gondolom ezt nem szeretnéd." Nehéz, mi? xD
Talán ha kinyitnád a szádat, és megmondanád neki? Mondjuk alapból mi a francnak engedted? Egyébként igen is lehet bajod. Az E. coli, amivel teli van a beled, baromira nem való a hüvelyedbe. Ennyi esze a párodnak is lehetne, de ha már neki nincs, neked lehetne annyi, hogy kérdéskiírás helyett szólsz neki, hogy nem kellene.
Anál után punciba nem szabad tisztálkodás nélkül behatolni mert elég nagy a fertõzés veszélye.
nyugi, nem lesz baj. de máskor nedves zsepi legyen nálatok.
Anál ujjazés után egy egyszerû kézmosás sem elég, mert a köröm alól is fertõz az Escherichia coli (E.coli)! Ezt minél elõbb tisztázd vele, hogy anál után tabu a punci, mert igen kellemetlen fertõzéseket szedhetsz össze, amitõl nehéz megszabadulni. Mondjuk ennyi esze a barátodnak is lehetne...

Hogy mondjam meg a barátomnak h zavar h gyakran beszél az exéről?

mikor együt vagyunk gyakran felhozza és ez nagyon zavar...de még eddig nemmondtam neki meret sztem neki felse t?nik h róla beszél csak úgy jön..olyankor nagyon kínosan érzem magam gondolom eltudjátok képzelni..:S

Legjobb válasz: sztem a legegyszerûbb az lenne,ha megmondanád neki,hogy mi zavar. nem letámadóan,csak finoman, de azért sztem mondd el,mert magától nem tudhatja hogy mi zavar. tudod,néma gyereknek anyja se... am mióta jártok? vagy exével mennyit járt?

sztem a legegyszerûbb az lenne, ha megmondanád neki, hogy mi zavar. nem letámadóan, csak finoman, de azért sztem mondd el, mert magától nem tudhatja hogy mi zavar. tudod, néma gyereknek anyja se... am mióta jártok? vagy exével mennyit járt?
Még a hatása alatt áll sajnos!!! Ha zavar, akkor állítsd kényszerhelyzet elé!!! Amikor legközelebb elkezd beszélni az exérõl, állj fel, mondd neki, hogy ne haragudj Én ezt tovább nem hallgatom, ha van más amirõl szívesen beszélgetnél velem, akkor keress meg! Tudod hol találsz!!! Fogd magad és húzd el a csíkot!!! Akkor is, ha bocsánatot kér és mentegetõzik! Többet az életben nem fogja felhozni a volt nõjét, ezt garantálom!!!
Az én volt barátnõmnek az nem tetszett, hogy soha nem beszéltem az exeimrõl. :) Szerintem is mond meg neki, egy párnak meg kell tudnia beszélni.
A kérdező hozzászólása: ja még hozzá tenném h negatív dolgokat mond meg hozzámhasonlítja..és zavar:S eleinte elis tûrtem de 1re jobban zavar..:S
A kérdező hozzászólása: 1hónapja járunk az exével pedig 1ütt volt 2évig..(és 3hónapja szakítottak)
A kérdező hozzászólása: remélem is mert már nembírom:)
A kérdező hozzászólása: az igen:D én meg örülnék ha elfelejtené végre:) hát nemvagyunk 1rofmák:) :) köszönöm a válaszokat:D
Szerintem mond azt neki hogy veld vagy vele jár mert ha veled akkor õt felejcse el de ha vele akkor téged felejcsen el
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) :)

Nemrég elkezdtünk pettingelni a barátommal és eddig csak ő tevékenykedett én csak simogattam alsónadrágon keresztül. Hogy mondjam meg neki, h már ideje lenne nekem is csinálom valamit és hogy térjek rá arra, h kiakarom venni a kukit az alsógatyából?

:DD Igazából picikét még félek ett?l. de nem tom miért hisz tudom, h nem harap xD

Legjobb válasz: szia.tök aranyos vagy!bizony nem harap.szerintem ne szólj semmit csak egyszerûen vedd ki.biztos õ is várja már,csak nem meri mondani.de ha így nem akarod,nyugodtan kérdezz rá hogy szeretné-e?de a legjobb ha spontán jön.csak még annyi hogy vigyázzatok a higiéniára.és ha szexíg menne a dolog legyen óvszer a közelbe.mert a pettingtõl már csak egy út oda.anno nálam mindig volt egy óvszer,sose lehet tudni ALPON.AZTÁN 2ÉVÍG HURCOLÁSZTAM.ÉS MIKOR KELLETT,NEM VOLT GOND,MERT OTT VOLT KÉZNÉL.

szia.tök aranyos vagy!bizony nem harap.szerintem ne szólj semmit csak egyszerûen vedd ki.biztos õ is várja már, csak nem meri mondani.de ha így nem akarod, nyugodtan kérdezz rá hogy szeretné-e?de a legjobb ha spontán jön.csak még annyi hogy vigyázzatok a higiéniára.és ha szexíg menne a dolog legyen óvszer a közelbe.mert a pettingtõl már csak egy út oda.anno nálam mindig volt egy óvszer, sose lehet tudni ALPON.AZTÁN 2ÉVÍG HURCOLÁSZTAM.ÉS MIKOR KELLETT, NEM VOLT GOND, MERT OTT VOLT KÉZNÉL.
Elsõ nekifutásra nem kell még semmit kiráncigálni :-) Csak nyisd ki, nyúlj bele, és óvatosan fogd meg. Szabadítsd ki, ha rosszul helyezkedne - aztán képzeld el, hogyan mozogna benned, és valami hasonlót próbálj elõadni. Finoman, érzéssel. Úgyis segít majd, ha máshogy szeretné. De azt is megteheted, hogy levesz minden nadrágot - de te betakarod egy takaróval. Majd késõbb kíváncsiskodhatsz... egyelõre csak keresgélj alatta - az se baj, ha nem egyenesen oda mész, hanem kicsit simogatod arrafelé - aztán, ha találtál valamit, akkor úgy, mint fenn...
Szia! Ugyanígy voltam a barátommal én is.:) Aztán egyszer nem is igazán rávettem magam, hanem csak jött....Kezd úgy hogy belenyúlsz a nadrágjába, de hátulról, egyszerûen megfogod a popsiját... És utána már könnyebb lesz...vagyis nekem segített...próbáld meg...rem. segítettem.
Húzd le a sliccét és vedd ki!!! Tuti, õ is akarja, csak nem szeretne szólni, nehogy megsértõdj, vagy rosszul essen.
A kérdező hozzászólása: értem... köszi :D jöhetnek még az ötletek =)
A legfontosabb, hogy amíg fenntartásod van, ne tedd, nehogy megbánd késõbb. Amúgy ehhez nem kell engedély, szépen lassan nyúlj be a nacijába, és elõször csak úgy simogasd, tetszeni fog neki, hidd el:-) És meg is mondhatod neki, hogy te is szivesen kényeztetnéd õt, hogy neki is olyan jó legyen, mint neked-)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) )
én ugy csináltam, hogy elõször kicsatoltam az övét, meg kigomboltam a nadrágját.. ebböl rájöhet, h vmit "azzal" szeretnék kezdenii. ha nem akarja, akkor még itt leállithat. aztán benyultam elöször csak a nadrágjába, és alsogatyán keresztül simogattam, aztán benyultam az alsogatyájába, de elöször csak az egyik combját simogattam, aztán meg szépen lassan közelítettem a golyóihoz, és így eljutottam "odáig" . nekem teljesen véletlen alakult, hogy így legyen, de megjegyezte, h nagyon jo volt, h így " rávezettem" a dologra.. :D

Oszinten! Nagyon gáz a Csikos öltöny? ! Barátom olyat vett, eleve duci is! Elegge! Hogyan mondjam meg neki, h ez sztem gaz?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem. Ráadásul egy új öltöny nem olcsó mulatság.

Szerintem egyáltalán nem. Ráadásul egy új öltöny nem olcsó mulatság.
A kérdező hozzászólása: Koszonom! Akkor talán még sem az :)
Hát így kép nélkül honnan tudjuk? :D Egyébként meg a Te barátod, ha szerinted gáz, akkor mondd meg neki. :D
Miért lenne gáz? A csíkos pont, hogy slankít is. (persze, ha függõlegesen csíkos, de keresztben csíkos öltönyt én még nem láttam)
al capone most már ne mondd meg sehogy, ha már megvette

Kirugtam a baratom par fogat igy mar nem jon be, hogy mondj meg neki h szakitani akarok vele?

A baratom 19 eves en meg 18. Eppen szeretkezesbe kezdtunk es elo jatek keppen elkezdte nyalogatni a labujjamat ami nagyon csikis.Reflexszeruen szajba rugtam es kiesett az elso 2 foga.18/L

Legjobb válasz: kellemetlen, de legalább szebbe fütyül :)

kellemetlen, de legalább szebbe fütyül :)
Sérült vagy.
szerintem az lenne a minimum, hogy megfizeted a fogát.
Fasza csaj vagy, te okozol neki gondod, miattad tört ki két foga, és te akarsz vele szakítani.
9! igaza van aztán keres olyat aki nem fogja szájba rúgni, ha már élvezetet okoz N
Kifizeted az új fogait és probléma megoldva :)
miért akarsz vele szakítani?
Szerintem kamu, ilyen hülye nem létezhet mint a kérdezõ.
Sok bunyós filmet nézel én a helyébe megnyúztalak volna xD de am grat ügyes vagy xD
ha csak a foga miatt vagy vele akkor simán bele a képébe!
barátod helyében reflexszerûen én is kirúgtam volna a te fogaidat :D
egy csaj hogy lehet kanos? :D
XDD
Annyira fék szaga van... ha meg igaz, én biztos kip*csáztalak volna. Én a fogaimra úgy vigyázok mint a szemem fényére, nekem kirúgná a csajom én dobnám ki õt... ja meg kifizetteteném vele a fogaimat!!!

Van egy ismerősöm (barátom? ) aki non-stop ír nekem facebookon, de ilyen betegesen rengeteget. Am bírom a srácot, de ez már sok. Hogyan mondjam meg neki h hagyjon békén?

Napi tízen-sokszor ír, ha rejtve vagyok fb-n, akkor is, ha egy pillanatra online vagyok, azonnal ír, hogy mizu, stb, ÁLLANDÓAN. Nagyon bírtam amíg nem vt ennyire non-stop, be nem áll a szája, de sztem nem is nekem mondja hanem csak löki a szöveget, bármiről, amit meglát. Linkel mindent, meg pofázik, random mindenről, megőrülök. Nem akarom megbántani, hogyan mondhatnám, h ne írjon annyit?

Legjobb válasz: Ne válaszolj Neki, vagy tiltsd le.

Ne válaszolj Neki, vagy tiltsd le.
A kérdező hozzászólása: de nem akarom ezt, am ismerjük egymást, nagyon gáz lenne letiltanom. Am meg ha nem válaszolok, akk is ír!! Próbáltam... Aztán mikor nagyon nem írtam neki, felhívott...
Akkor nemes egyszerûséggel írd meg Neki hogy álljon le. Mást nem tehetsz. Esetleg tiltsd le a telefonszámát.
Dehogy mod neki hogy most eszel, beszélgetsz filmatnzel stb
A kérdező hozzászólása: de akk is ír, mindfig ír, és ha felmek fbra az fogad h 39 új üzenet...
Akkor légy nyers, írd meg Neki hogy: Hagyj békén! Ha nem megy szép szóval akkor ezzel már menni fog.
ignorald. ir 39x, akkor akkor valaszolj mikor neked kedved van, annyit irj amennyit kedved van, nem kell neki semmit szolni mert ugyis megsertodik. nekemis van ilyen ismerosom, nem valaszolok neki kb a 70%aban annak amikor ir, tokre nem sertodik meg rajta :D amikor valaszolok akkor persze megjobban beindul, annyit bir pofazni h hihetetlen. ha meg elkell menni a geptol megse probalok elkoszonni mert nemlehet (oo maradjmeg, hova mesz, mikor jossz, stbstb) hanem csak kilepek azt cso :D most ez genyosag lesz, de nagyon jol tud jonni egy ilyen haver, mert eljon majd a nap hogy nemlesz kihez szolnod epp es o mindig ott lesz :D valami kell, ot meg lehet kerdezni tuti fog valaszolni stb
az illetõ monogramja véletlen nem MB? mert nekem is volt egy ugyanilyen ismerõsöm. én is nagyon bírtam eleinte, de a vége már az volt, hogy nem votlam fent pár óráig és 40-50 olvasatlan irományt kaptam tõle. megkértem szépen, hogy ne spammeljen. aztán fojtatta tovább. igazából nem is velem akart beszélni, csak nem volt neki kivel, ezért nekem lökte a sok butaságot. sokszor megkértem szépen, csúnyán, hogy hagyja abba, de nem tette, ezért tiltottam. szerintem veled sem azért dumál, mert mennyire bír, hanem mert nincs pillanatnyilag nincs más és tudja, hogy te úgyis elolvasod és reagálsz.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem MB :D De én is erre jutottam, h nem nekem ír, hanem csak ki magából a vak világba. Miért nem vezet naplót inkább?? Áhh.

Hogy mondjam meg a barátomnak h szeretném ha az arcomra élvezne?

Már a számba élvezett, de mindig nagyon vigyáz nehogy megalázó legyen a dolog, és ezért nem mert még az arcomra elmenni.Pedig én szeretném, hogyan közöljem ezt vele normálisan? L/20

Legjobb válasz: így: "szeretném, ha az arcomra élveznél!"

így: "szeretném, ha az arcomra élveznél!"
Vedd kezedbe az irányítást és verd az arcodra...
Amikor már érzed, hogy jön a vége, vedd ki a szádból, nyalogasd egy kicsit, nézz a pasidra kéjesen és mondd azt hogy , , gyere élvezz az arcomra drágám''!nem fog vitatkozni..:-)
Na, megtörtént? Milyen volt? Fényképet csináltatok?
mond meg neki egyenesen h te ezt ki akarod próbálni... az emberek kíváncsi lények. Biztos neki is van néhány ilyen rejtett vágya csak nem akarja elmondani.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) Meglepõ h értelmes válaszokat kapok, tényleg köszi:)
szerintem feketén-fehéren mondd meg neki, hogy mit szeretnél. ez egy elég könnyen teljesíthetõ kérés :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!